Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek 2 (1648 db)

Mit tegyek? 2, 3 Napja eszre vettem, hogy apad a tejem! Mit tegyek, hogy ne apadjon el? , vagy hogy tobb legyen es ne kelljen potoljam tapszerrel? Meg szeretnek szoptatni 1 ideig

Legjobb válasz: Mennyi idõs a baba? Próbálj meg sokat pihenni, rendesen enni, sokat inni és minél többször cicire tenni a babád, ez a legfontosabb!!! Emellett szoptatós teát inni, Urtica urrens ch5 homeós bogyót enni, alkoholmentes sör, stb. praktikákkal próbálkozni.

Mennyi idõs a baba? Próbálj meg sokat pihenni, rendesen enni, sokat inni és minél többször cicire tenni a babád, ez a legfontosabb!!! Emellett szoptatós teát inni, Urtica urrens ch5 homeós bogyót enni, alkoholmentes sör, stb. praktikákkal próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: 2 hos!
Honnan veszed hogy apad? Ha csak arra gondolsz hogy eddig keményre telt a cicid és most meg ilyen már nincs, akkor az nem gond, sõt! az csak annyit jelent hogy végre nem termelsz többet mint ami neki kell, hanem pont annyit, és ez így optimális. Beállt a kereslet-kínálat, úgy mondják. Ha a baba pisil eleget és nem éhes látványosan, akkor tuti nincs baj, nem kell aggódni.
A kérdező hozzászólása: Hat sajnos, hogy ehes utana, arrol van szo, hogy ejszaka potoltam eddig hiaba volt tejem , mert bevolt gyulladva az egyik es csak a masikbol szopizott, szoval 1 mellemre raktam csak esigy ejszaka nem adtam, hogy jusson nappalra...helyre allt a mellem, szoptattam mind2 bol, de annyira gorcsoltkozben a babam, hogy sirt... es muszaly volt tapszerhez nyulnom, merthat ugy konnyebben megissza... es most pedig azt vettem eszre, hogy nincs eleg tejem, pedig volt mikor 4, 5 perc alatt megszivta magat es aludt 3 orat utana! Most pedig 2 kezzel kell tomjem a szajaba, mert 1altalan nincsen a cicimben feszeseg a tejtol miutan 3, 4 percet szopizik... mikor van tejem eleg 3, 4 , 5 perc es jol-lakik, de aztan ha szoptatok akkor sokaig szivja es nem lakik jol...!
Bérelj egy SNS készüléket (ilyen pl. a Medela Szoptanítja), és ahogy elõttem is írták, ne add fel, nyomasd a tejszaporító praktikákat! A cumisüveget el kéne felejteni, mert abból ugye könnyen hozzájut az anyaghoz, a cicin meg meg kell dolgozni a betevõ kortyokért. :) Én megkeresnék egy szoptatási tanácsadót (az LLL vagy az IBCLC honlapján biztos kapsz segítséget) Ne add fel, szerintem menni fog!
Nekem a szoptatás után ivott rengeteg folyadék (általában víz), és az alvás segített. Illetve szoptatás utáni fejéssel lehet még nagyon jól turbózni a mennyiséget.
A kérdező hozzászólása: az ejjel viz helyett Hazi Komeny teat fogyasztottam, reggelre meg a polom is tejes lett.... koszonom a segitsegeteket, tanacsaitokat, megprobalok mindent, hogy ne apadjon el a tejem , merthat az az egeszseges, es hat faraszto a tapszert keszitgetni ejszaka... konyha --> haloszoba, haloszoba -->konyha...

Nem tudom mit tegyek.2 hete legyantáztattam a szemöldököm és kezd visszanőni és nem tudom kiszedni magamnak de nem akkora h megérje elmenni vele kozmetikushoz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)

Hagyd megnõni ... ha már próbáltad szemöldök csipesszel, de nem megy, akkor szerintem holnapra már lesz akkora, hogy ki tudd szedni.. ha nem, akkor go vissza a kozmetikushoz, õ biztos tud vele kezdeni valamit :)
A punci gyanta csodákra képes !

1. kérdés A kép vibrál az új monitorommal.60 hertznél nincs nagyobb képernyő frissítési gyakoriság. Mit tegyek? 2. kérdés: Az új monitorral nem látszik a tálca. A tálca jobbra helyezésével ezt megoldottam, de a kép alja így sem látszik. Mit tegyek?

Samsung Smart televízió.

Legjobb válasz: Kaptál hozzá CD-t? Ha nem, nézd meg a honlapjukon, hogy mennyi az ajánlott képernyõfelbontás. Nekem 19-es monitorral 1440x900. És ez is 60Hz-s. Egyébként számítógépnél a Vezérlõpult/Megjelenítés/Beállítások. Itt kell a csuszkával beállítani.

Kaptál hozzá CD-t? Ha nem, nézd meg a honlapjukon, hogy mennyi az ajánlott képernyõfelbontás. Nekem 19-es monitorral 1440x900. És ez is 60Hz-s. Egyébként számítógépnél a Vezérlõpult/Megjelenítés/Beállítások. Itt kell a csuszkával beállítani.

Ujra raktam windows7 et és lassú a gépem. Mit tegyek? 2, 66GHZ Intel Celeron 2GBt ddr 2 800MHZ ram Tegnap este raktam fel a 64 bites windows7et és már akkor is mikor bekapcsoltam a gépet 100%ot evett a CPU valamilyen . NET Runtime Optimization Service

Legjobb válasz: Ez egy elég régi, gyenge konfiguráció, szóval ezen ne is várd, hogy hasítani fog a win7. XP bõven jó erre a régi gépre, a win7-et meg valami erõsebbre telepítsed. 2 giga ram mellett amúgy is tök fölösleges a 64 bit, az csak több memória mellett ajánlott.

Ez egy elég régi, gyenge konfiguráció, szóval ezen ne is várd, hogy hasítani fog a win7. XP bõven jó erre a régi gépre, a win7-et meg valami erõsebbre telepítsed. 2 giga ram mellett amúgy is tök fölösleges a 64 bit, az csak több memória mellett ajánlott.

Dadog a fiam mit tegyek? 2, 5 éves és nemrég vettük észre hogy dadog eddig nem volt gond a beszédével. Ez már így marad? Nagyon kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem marad így. Nme ijedt meg valamitõl? Esetleg valaki jobb kézre akarja szoktatni, pedig õ balkezes? Lehet, hogy gyorsabb a gondolata, mint ahogy beszélni tud, azért dadog. Vag ymost szokik a bilire, és stresszes tõle. Ne pánikolj! Ha nem ijedt meg, nem erõlteti senki, akkor várj egy-két hónapo Ha akkor is dadod, majd elviszed a nevelési tanácsadóba, és kap logopédust.

Nem marad így. Nme ijedt meg valamitõl? Esetleg valaki jobb kézre akarja szoktatni, pedig õ balkezes? Lehet, hogy gyorsabb a gondolata, mint ahogy beszélni tud, azért dadog. Vag ymost szokik a bilire, és stresszes tõle. Ne pánikolj! Ha nem ijedt meg, nem erõlteti senki, akkor várj egy-két hónapo Ha akkor is dadod, majd elviszed a nevelési tanácsadóba, és kap logopédust.
nem marad így!!! Ne aggódj! Az én kislányom is elkezdett dadogni 2 évesen kb. két hónapig tartott aztán, ahogy jött elmúlt. Neki gyorsabban pörgött az agya, mint ahogyan el tudta volna mondani. Nem ijedt meg semmitõl, nem történt semmi változás. légy nyugodt és próbálj meg neki segíteni, ha tudod mit akar mondani mondd ki helyette a szót.

Mit tegyek 2 hetes babámmal, hogy hamar visszaaludjon éjjel?

Felébred szopizik, illetve elalszik a cicin ha meg be akarom rakni a kiságyba felébred. Kap mellé tápszert is és akkor utánna nézel?dik. Napközben meg aludna. Próbálom délutántól ébren tartani akkor meg ny?gl?dik.

Legjobb válasz: Fogadd el ezt a helyzetet,ha nagyon akarsz ellene tenni akkor ezt megérzi a pici ( a feszültséget)és méginkább nem akar majd aludni,elöbb-utobb kialakul ám és akkor fog aludni amikor "kell".Ez egy ilyen korszak,2 hetes baba az még nagyon pici,ha 2-3 hónap mulva is ilyen gondod lesz akkor esetleg már lehet tippeket adni. Sok türelmet és jó babázást kívánok!

Fogadd el ezt a helyzetet, ha nagyon akarsz ellene tenni akkor ezt megérzi a pici ( a feszültséget)és méginkább nem akar majd aludni, elöbb-utobb kialakul ám és akkor fog aludni amikor "kell".Ez egy ilyen korszak, 2 hetes baba az még nagyon pici, ha 2-3 hónap mulva is ilyen gondod lesz akkor esetleg már lehet tippeket adni. Sok türelmet és jó babázást kívánok!
Úriten, hogy írhat valaki ilyet!!!Neked meg egy jó bunkósbotot! Aludj jól! A válaszra válaszolva, tényleg kicsi még, majd megtanul elaludni, visszaaludni és tovább aludni egyfolytában, mint 3-4 óra. De ehhez idõ kell. Kitartást és gratula a babához.
A második válszoló szerintem egy hülye poénnak szánta, de legalább kihozott rengeteg belsõ feszültséget belõletek:) Nem hinném, hogy szükség van a tápszerre, sokaknak így apad el a tejük, mert azt hiszik kevés és hozzátáplálnak. Kérdezd õt, nagyon ért hozzá: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621/3/ Én magam mellé vettem, így félálomban eszik és alszik is. Sokan ellenzik, de én így érzem jónak.
Az elõzõ válaszoló vagyok, annyit még, ha elalszik én sosem keltem fel büfizni. Akkor felesleges. A bukás nem a büfi hiányától van. Üdv, egy 3 és fél hónapos kislány anyukája
az én 9 napos kisfiam, jól alszik, este ha jól lakik, akkor 4 órát is alszik. Addig kell hagyni a cicin, ameddig neki jólesik (vagy annyi tápot amennyit kér), érzi õ mikor elég. Lehet nem lakik jól a babád és azért nem alszik.Az én véleményem szerint ha beáll neki a 4 órás rend, akkor jól fog aludni. Ha ébren tartod, akkor mert nagyon nyügõs lehet az a baj.
Valaki kitörölte a második választ, amiben pálinkás kenyeret ajánl valaki.
nem is hiányzik, de vicces volt;)

Mit tegyek 2, 5 éves kisfiam durvasága ellen?

Lehet,hogy ez a dackorszak,de teljesen tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: szia! szegény, nagyon át tudom érezni a helyzetedet! az én fiam most 2 éves és nem ilyen durva, de észrevettem egy ideje, hogy szabályosan vicces neki, ha valakit megüt, megharap, fájdalmat okozhat. szerencsére játszótéren csak egyszer fordult még elõ, hogy meglökött egy másik gyereket, de nálam folyamatosan kalimpál a vészcsengõ, hogy tennem kell az agresszív viselkedés ellen... nekem eddig csak az vált be, hogy büntibe küldöm (persze ezt csak itthon lehet). a sarokba megy, leül és persze ki is jön rövidesen. ekkor addig viszem vissza, amíg komolyan nem veszi a dolgot. nem szólok közben hozzá, nem kergetem, csak nyugodtan fogom és visszateszem. az elsõ alkalmakkor jópárszor megcsináltam ezt, mire egy percet végigült (ennyi a büntiidõ, ezt látja is az órán), akkor kihívom és leülünk megbeszélni a tettét. most ott tartunk, hogy tudja, nem érdemes kijönni a büntibõl, mert visszaviszem, és már õ fújja a végén, hogy "nem szabad másokat bántani". azt megfigyeltem, hogy ha ideges leszek az agresszív viselkedésére, akkor annál rosszabb - szóval muszáj nyugodtnak maradni! tudom, nagyon nehéz... sokat nem tudtam segíteni, de remélem, lesz még itt jó tanács! kitartást Neked!

szia! szegény, nagyon át tudom érezni a helyzetedet! az én fiam most 2 éves és nem ilyen durva, de észrevettem egy ideje, hogy szabályosan vicces neki, ha valakit megüt, megharap, fájdalmat okozhat. szerencsére játszótéren csak egyszer fordult még elõ, hogy meglökött egy másik gyereket, de nálam folyamatosan kalimpál a vészcsengõ, hogy tennem kell az agresszív viselkedés ellen... nekem eddig csak az vált be, hogy büntibe küldöm (persze ezt csak itthon lehet). a sarokba megy, leül és persze ki is jön rövidesen. ekkor addig viszem vissza, amíg komolyan nem veszi a dolgot. nem szólok közben hozzá, nem kergetem, csak nyugodtan fogom és visszateszem. az elsõ alkalmakkor jópárszor megcsináltam ezt, mire egy percet végigült (ennyi a büntiidõ, ezt látja is az órán), akkor kihívom és leülünk megbeszélni a tettét. most ott tartunk, hogy tudja, nem érdemes kijönni a büntibõl, mert visszaviszem, és már õ fújja a végén, hogy "nem szabad másokat bántani". azt megfigyeltem, hogy ha ideges leszek az agresszív viselkedésére, akkor annál rosszabb - szóval muszáj nyugodtnak maradni! tudom, nagyon nehéz... sokat nem tudtam segíteni, de remélem, lesz még itt jó tanács! kitartást Neked!
az én kislányom tegnap tõltõtte a 2 évet.2 hete bõlcsibe járunk és azota velem meg a dadusokkal ilyen agressziv.ütt csip karmol mikor beviszem a szobába meg hogy a dadus átveszi tõlem.nem tudom miért csinálja de legfõkép azt nem hogy milyen modszer van rá hogy ne tegye.
Szintén 2, 5 éves kisfiam ugyanezt csinálja. Sokszor lila foltokkal vagyok tele. Persze erõvel megakadályozom, meg rá is szólok, hogy hagyja abba, de sokszor már késõ. Sajnos nincs ellene hatékony eszköz, mert nincs olyan dolog, ami megakadályozni, vagy arra késztetné, hogy hagyja abba. De állítólag idõvel kinövik.
Nem szabad hagyni hogy elfajuljon. Kérjetek szakmai segitséget! elég figyelmet kap? tettél valamit közvetlenül az ököllel arcbaverés után? rászóltál? ha felboritja a kukát pl. teszel valamit vagy hagyod mert gondolkodsz hogy mit tegyél. Apjára se hallgat???
Én ilyenkor egy nagyon határozott hangnemben szoktam rászólni a lányomra, hogy EZT NEM, és társítom egy csúnya nézéssel, és persze megfogom a karját.Nem kiabálok, csak megváltoztatom a hangnemem szigorúbbra, amit ezekre az alkalmakra tartogatok. Egyébként ököllel szokott megütni, ha rászólok akkor már csak a nyelvét meri nyújtogatni, ha ezért is rászólok akkor abbahagyja, mert ha nem akkor 3 perc büntetésbe megy. A büntetõsdi meg úgy zajlik, mint az elõttem írta valaki.Semmi duma a gyerekkel, majd szólok hozzád, ha a sarokban maradsz, és letelt a 3 perc. És ha hagyod magad kihozni a sodrodból akkor az tényleg csak olaj a tûzre.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Mikor durva és agresszív én is csak mérgesen rászólok, hogy nem szabad, de ettöl még inkább durva lesz.Még a büntit nem próbáltam, de szerintem ki fogom.Soha nem szoktam bántani, nem szoktam kiabálni vele, mindig megpróbálom szépen megmagyarázni neki miért rossz amit tett, de eddig semmit sem értem el vele.Tegnap egy boltban nem vettem neki autót, mire hasravágta magát és hiába próbáltam felvenni rúgott, ütött és visszafeküdt.Elõször kértem ne csinálja, utána nem szóltam hozzá csak álltam mellette.Kb.:20 perc után felállt megfogta a kezem és mondta menjünk haza.De az autót akkor sem vettem meg, de már nem is kérte.

2 napja nagyon fáj a babám pociija, mit tegyek? 2 hós

Hétf?n lesz csak doki. Köménymagos teára gondoltam,hogy kipróbálom, de nem ízlik neki. Rakhatok bele neki cukrot? Csak sima cukor van itthon. Tornáztattam is de nem használ most...

Legjobb válasz: Nekem a kamillatea vált be. Nem cukroztam, és nagyon enyhére fõztem. Elfogadta egybõl, sõt még lehet, hogy ízlett is neki. A köménytõl még jobban fájt a kislányom pocakja.

Nekem a kamillatea vált be. Nem cukroztam, és nagyon enyhére fõztem. Elfogadta egybõl, sõt még lehet, hogy ízlett is neki. A köménytõl még jobban fájt a kislányom pocakja.
Nekunk bevallt az edeskomeny tea. Egy bogrebe fel kiskanalnyi cukrot rakok, es igy elfogadja. Azota nincs hasfajas.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülye kérdés de az édes kömény ugyanaz mint amit a kajába is rakok?
Én a gripe water gyógyvizet adom neki abban is van kömény, nekünk bevált.

Mit tegyek 2-szer sétáltattam a kutyám most 4 hónapos és mind a 2-szer minden kutya megugatta és a kutyám is megugatta azokat és nem akart tovább menni csak ugatott! Hogy szoktassam le róla?

Legjobb válasz: Ne csak kétszer sétátasd, hanem nagyon sokszor, vidd barátsagos kutyák közelebe, ahol szivesen játszik õ is velük.

Ne csak kétszer sétátasd, hanem nagyon sokszor, vidd barátsagos kutyák közelebe, ahol szivesen játszik õ is velük.
amúgy nem mindegy, hogy ugatnak egymásra...mérgesen, hogy "gyere ide, megtéplek" vagy játékosan "gyere játszani" stílusban ;)...a lényeg, hogy szoktatni kell más kutyákhoz, hagyni, hogy barátkozzon
Minden kutya megugatja a másikat az utcán. Már késõ van, de azért megírom: Ha viszitek az anyjához, ne vigyétek be azonnal a kertbe, hanem az anyját hozzátok ki és az utcán találkozzanak. Lehet, hogy a mama már nem ismeri fel a kölykét, mert máshol lakik, más a szaga, ezért védeni fogja tõle a területét. Ezért semleges helyen találkozzanak.
mien fajta??
Mi a bajod azzal, hogy megugatják egymást... Miért kutya a kutya? Nem is nevezném annak ha nem ugatnák egymást. Látom neked sem való kutya... inkább nevelj valami hörcsögöt vagy patkányt, az nem fog ugatni. És jó ha azt is megfigyeled, hogy a két kutya, hogy ugatja meg egymást. A mi pincsinket is ugatják a kutyák és õ is vissza nekik mivel eleve is ilyen kis kötekedõ és a kutyák 99%-a nem méregbõl ugatja hanem játékból. Ha ezt nem tudod megkülönböztetni akkor már most sajnálom a kutyát.
A kérdező hozzászólása: Golden és Labeador keverék! Jah és tudod úgy ugatja meg a többi kutyát, hogy megy neki a kerítésnek amúgy mi van azokkal a kutyákkal akik szépen mennek a gazdájuk mellett nem kötelezõ nekik ugatni!
A kérdező hozzászólása: ja és van hörcsögöm meg macskám is és minden nap foglalkozok vele kivéve pár napot mikor nem vagyok reggeltõl estig otthon már kb. 3 hónapja folyamatosan és fél éves
16:42-es vok nekem is ez volt a bajom a kutyuimmal deén azt csináltam h mikor ugat 1 másik kutyura akk oda álsz elé h ne lássa a másikat és megpróbálod tovább vinni ha nem meg akk csapsz 1 kicsikét az orára és mondod neki h na gyere.. vagy kutya suli..
A kérdező hozzászólása: Hát megpróbálom csak múltkor is kivittem és annyira húzott, hogy már a póráztól egy nagy seb lett az ujjamon már minden véres volt és alig tudtam bevinni ilyen szinten erõs!
Hallottál már türelemrõl? Arról, hogy van tanulási idõ? Neked hányszor kell elmondani valamit, hogy csináld? Sétáltasd gyakran és tanítsd a helyes viselkedésre. Nem fogja máról holnapra csinálni, de idõvel biztosan. Hát ezt csináld.
A kérdező hozzászólása: Hát mikor kimegyek vele akkor húz és ugyanolyan rossz de mikor elfárad figyel rám és szépen jön melettem! Sokat viszem de van hogy már el se bírom barátnõimmel szoktam vinni nagyon erõs lett! De azért már jobb
Augusztusban írtad ki a kérdést. Azóta i történt? Mit próbáltál és milyen eredménnyel?
Egy kutyának több séta kell!és tudod a kutyák ugatással komonikálnak mint ha te beszélnél egy barátnõddel!
A kutyák mindig is ugatni fognak valamennyit ha elmész elõttük, a tied meg fogja szokni. Nekem is pattogott az elején a kutyám hogy miért ugatnak rá de már nem érdekli. A rokonok sem ismerik meg egymást legtöbbször szóval csak akkor engedd az anyjához ha barátságos.
A kérdező hozzászólása: Az utcánkba sétáltattam és igen bent más kertekbe lévõ kutyák ugatták! De barátnõmmel voltam és futottam vele ezzel tereltem el a figyelmét csak 1-szer sétáltatom egy nap mert kertesházba lekunk és a kutyám anyja mellett is elmentünk mert az utcánkba lakik az anyja gondoltam odaengedem az anyjához de nem mertem mert nagyon ugatott az anyja meg a kutyám is ma is viszem 2órakkor most oda engedjem az anyjához?
Hol sétáltatok és kik ugatták meg? Ha kertes részen voltatok és a házõrzõk ugattak akkor azzal nincs mit tenni, ez a normális, hogy õpk ugatnak mert bent vannak. A te kutyádnak viszont közömbösnek kell velük lenni! Szólj rá és tereld el a figyelmét, menj továûbb ne álldogálj mellette, nem õ dönti el meddig vagytok egy helyben. Ha sétáló kutyák ugatták meg akkor ne azokkal barátkozz.
napi 3 szor leviszed és hagyod ismerkedni, akkor nem fog ugatni
Nem te vagy a falkavezér, fölösleges figyelnie rád. Neveld meg, nem olyan nehéz, viszont utána lesz egy kezelhetõ kutyád, aki melletted sétál, nem húz, engedelmes, stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!