Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek .cue (21 db)

Babám csak cukorral issza meg a teát és a vizet is. Nagyon keveset teszek bele de félek h rosszak lesznek a fogai majd. Valóban rosszak lesznek neki? Tegyek cukrot az italába? Mit tegyek?

Máshogy nem fogadja el mézet meg nem szabad ugye adni neki. Sz?l?cukrot lehet adni neki és az jobb lene? 1hónapos a baby

Legjobb válasz: Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!

Szia, annak idejen a mi generacionkat is cukros teaztattak.. az en fogaimnak pl semmi baja. Megvan az osszes es egyet se kellett tomi soha. En is teaztatom a lanyomat (5 honapos).. ugyan nem teszek bele cukrot, de azt az instantot adom neki, ami eleg edes magaban is (probald ki esetleg: HIPP alma-citromfu izu). Szerintem fontos, hogy a melegben potold neki a folyadekot.. akar cukorral, akar anelkul. Mezet tenyleg nem adhatsz neki legalabb 1 eves koraig!!
A kérdező hozzászólása: köszi igazad van tulzásba vittem már megint a dolgokat, felhívtam anyukámat és õ is mondta h én is cukrosteát kaptam anno és szépek a fogaim mai napig
Hat nem tudom. Ismerek egy 3 eves gyereket, akinek el vannak feketedve az elso fogai, mert sok cukrosat ivott. De gondolom egy hajlam fuggo is.
Az én fiam is cukorral issza a teát. Ez nem okoz bajt. A kisgyerekek fogai attól feketednek el, hogy állandóan ott a szájukban a cumisüveg. De amúgy a legtöbb babák számára készülõ teára meg gyümölcslére rá is van írva, hogy a tartós érintkezés okoz gondot a fogaknak, és azt is ráírják, hogy gyermekének mindig ön adjon inni, minél elõbb szoktassa rá a pohárból való ivásra. Szóval én azt mondom, amíg pici, nyugodtan igya a teát cukrosan, úgysincs egész nap a szájában, nem is tudja tartani. Amikor viszont már nagyobb, akkor nem helyes egész nap ott tartani a keze ügyében a teás cumisüveget, hanem akkor kell neki odaadni, amikor kéri. És persze tényleg jó megtanítani pohárból inni. Kilenc hónapos gyerekek már egyedül is tudnak pohárból inni, csak ezt meg kell tanítani nekik. Ja, adhatsz neki szõlõcukrot is, de szerintem semmi baja nem lesz a "mezei" kristálycukortól sem, csak ne tegyél sokat az italába.

Mit tegyek, hogy ne legyek cuki?

Az összes lány ezt mondja rm, de nem tudom, hogy lehetnék "férfiasabb". 16f

Legjobb válasz: Akk ezek szerint én is cuki vagyok és "nyüzüge takony" Mr. X nem tetszik vmi?

Akk ezek szerint én is cuki vagyok és "nyüzüge takony" Mr. X nem tetszik vmi?
Böfögjél és fingjál gyakran mások jelenlétében is, ajánlom továbbá a fürdés mellõzését és az alsóamûcsere ritkítását.
Egyik rémálmom, hogy azt mondja egy lány rám, hogy cuki vagyok. Szerencsére még sose mondták rám. És ateistaként is áldom az Istent, amiért férfiasnak teremtett, nem valami nyüzüge takonynak.
Igen, a nyüzüge taknyok nem tetszenek.
szerintem hogy helyes vagy, azért mondják hogy cuki.nyugi semmigond
Én 180 cm és 85 kg vagyok 10%-s testzsírral és rám is azt mondják, cuki... Na akkor hogy is van ez? Nyüzüge takony lennék?
Mr X, te én nem vagyok nyüzüg takony, de te egy telibeszart búvárruha lehetsz! Vagy az is vagy! :) 28F
Na azért igénytelen alpári tahóba se kell átmenni! sportolj, erõsíts, növessz borostát, kerüld a csõgatyákat, szûk pólókat. hord laza, bõ farmert, egyszerû pólókat, igényes sportcipõket.
"telibeszart búvárruha" LOL
:)
örülj neki hogy nem tartanak csúnyának :) nálam a cuki a helyes szinonimája, mint legtöbb lány társamnak :]..ha csúnya lennél az lenne a baj :P Mr.X .savanyú a szõlõ ? :PPPP
Nem egyáltalán nem savanyú. Markáns arcvonásom és férfias felsõtestem van, valami ilyesmi: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://ak.scr.imgfarm.com.. De nyugi lányok, betöltitek a 20-t, és majd rájöttök, hogy nem ezek a férfiak.
Mr x, rengeteg lányt ismerek akik betöltötték a 20at, és bárhogyan is nézel ki, ezen megnyilvánulásaid után semmi másra nem jönnének rá csak arra hogy egy komplexusos balfék vagy, pluszba kiröhögnének és ennyi.
Miért is vannak komplexusaim? Milyen komplexusokról beszélsz? Melyik megnyilvánulásomból gondolod, hogy komplexusaim vannak? Nagyon ciki ám úgy használni sokat hangoztatott szavakat, hogy nem tudod a jelentésüket.
szerintem ez nem baj. és szerintem ha neked baj, akkor se sokat tudsz tenni ellene. pl anno a pókember berobbanásakor Tobey Maguire lett hirtelen a lányok elsõ számú cuki fiúja :D hiába volt izmos figura pókemberként akkoris olyan aranyos kis srác kinézete volt. ez ilyen dolog. a "rózsaszín póló" hordásnak ehhez semmi köze csak amióta héhány éve volt ez a divat azóta a primitív korlátátolt "alfahím" parasztok mint a Mr.x nem bírnak leállni a "rózsaszín póló" szajkózásával holott már k.rva elcsépelt és már régen se volt vicces "beszólás". azt hiszik a "cuki" csak azóta létezik mióta rózsaszín póló a divat. de az igazság az vannak különbözõ ffi típusok (mint ahogy nõknél is) és ez van. de változni fogsz még úgyis nagyon sokat.
edzél is
nekem is mindig eztmondják.. inkább örülj neki : D
alsónemûcsere
lõdd fejbe magad
Így igaz, Mr. X! Szerencsére én is a férfiasabb férfiak táborát gyarapítom, és nem a rózsaszín pólós nyálfejû "cukyfijúékat"... Amúgy mittomén, kérdezõ... :D Növessz borostát, viselj bõrkabátot, legyél kemény.
Sportolj, ne hordj színes csillivilli pólókat, csõnacit, valami más haj talán... most ezt így nehéz megmondani...
A kérdező hozzászólása: Azt még hozzáteszem, hogy nem díszb*zi cuki vagyk, hanem inkább kisfiús. íjárok eddzeni, meg minden, de valahogy sokkal fiatalabbnak látszok a koromnál :|
én ugyan így vagyok csak lányban, kb kinézek 12nek :/ 15.l
Járj harcmûvészeti edzésekre; az alkatilag is kikupál kissé, meg hasznos tudást is szerezhetsz. Ajánlom pl. ninjutsut vagy az aikidót.
gyúrjá vaze, káromkodj jó nagyonat, a mondataid "vaze" szóval kezdd és fejezd be, mondj vicceseket stb és viselkedj úgy mint egy igazi kemény csávó
nekem tetszenél, bár kicsit fiatalka vagy 18/L
ugyan ha nem lennél komplexusos akkor miért éreznéd szükségét annak hogy itt mellveregetve ennyire bizonygasd micsoda egy alfahím vagy és minden férfi aki nem ér fel a te óriási férfiasságodhoz az tulajdonképpen NEM is férfi hanem.. *nememlékszem mi volt az inzultáló megnevezés amivel illetted õket* hmm?? miért nem mész hát és éled az überférfias életed ahelyett hogy egy rakás vadidegennek , akik úgyse látnak téged soha az életben, magyarázod micsoda szuperférfi vagy? amikor pedig azt feltételezed nem tudom mit beszélek akkor nyilván magadból indulsz ki úgyhogy mostmár nem tanácsolnám hogy pont te magyarázz arról mi a ciki, bennem nem merült fel hogy valaki nem érti mi az hogy komplexus.. nem kell tovább fárasztanod magad részemrõl letelt.

Mit tegyek? A Marcipán nevet adtam bichon havanese kutyusomnak, de nem hallgat rá mit tegyek? Az előtt Boni volt, de arra sem hallgatot, valaki valamilyen cuki neveket?

valaki légyszi segítsen.

Legjobb válasz: A kutya neve tehát Boni. Felesleges megváltoztatni, tanítsd meg, hogy hallgasson rá. A kutya nem tanulja meg úgy a nevét, mint az ember, nem közõdik hozzá személyes szinten. Csak felismeri a szót, mert megtanulta hozzákötni valamilyen jelentéshez. A gazdi mondja, hogy Boni - figyelek - jutalmat kapok. Ez zajlik le a fejében. Vagy a te esetedben, nem.

Ez nem a néven múlik, hanem a tiszteleten, és a bizalmon. 2 okból nem hallgathat a nevére. Leszar téged, vagy fél tõled. Az egyik a tisztelet hiánya, a másik a bizalomé. Te tudod, melyik áll fenn. Ha ezen változtatsz, akkor fog hallgatni bármilyen névre. Ha nem, akkor bármivel próbálkozhatsz. Önmagában a név csak egy értelmetlen hangsor a kutya számára. Nem ártana átböngészni pár kutya nevelési tanácsot, mert úgy bánsz vele, mint ha kb a húgod lenne, nem pedig egy kutya.
A kutya neve tehát Boni. Felesleges megváltoztatni, tanítsd meg, hogy hallgasson rá. A kutya nem tanulja meg úgy a nevét, mint az ember, nem közõdik hozzá személyes szinten. Csak felismeri a szót, mert megtanulta hozzákötni valamilyen jelentéshez. A gazdi mondja, hogy Boni - figyelek - jutalmat kapok. Ez zajlik le a fejében. Vagy a te esetedben, nem.
Ma találtad ki az új nevet, és csodálkozol, hogy nem hallgat rá??? Fura ember vagy te, vagy nagyon fiatal... Hány éves vagy?
te egy idióta vagy ne naponként adj neki másik nevet mert unatkozol..hány éves vagy? 10??
Jajjmár ezek a válaszok.... Egy kutya NEM a nevére hallgat, hanem a hangsúlyra/hangzásra. Az én kutyám Bundi, de ha Bundus vagy Kicsi néven szólítom, arra is figyel, mert: Csengõ hangon kell neki mondani, ami kitûnik a sima emberi beszédbõl (ne gügyögj, ne ordíts). Arra felfigyel. Pl. mint ebben a filmben, 1:01:11-nél: https://www.youtube.com/watch?v=Cbs2mPe5Yzg (A fiatal csaj csengõ hangon hívja a lovat, a dada meg... :D )
"de egy olyant nevet szeretnék választani amivel sokáig probálkozom és hátha hallgatrá" Olyan sokáig, mint a Marcipánnal? Bírom az ilyen embereket. Helyedre stb... sosem tanította rá, de csodálkozik, hogy miért nem érti.
Most komolyan?!! Kutyánál nevet változtatni 1 ÉV UTÁN??????!!!!!! Hány éves vagy? O.o Tanítsd meg ráá! Amikor adsz neki kaját akk foltoztad a nrvén.. Így: ”Boni gyere!„
Mennyi idõs, mennyi ideje van veled? És mi az, hogy elõtte Boni volt? Egy kutya bármilyen névre hallgat, amire megtanítod.
Hát ha tegnap adtad neki a Marcipán nevet nem csoda, hogy nem hallgat rá. Hiába mondunk akármilyen más cuki nevet arra sem fog holnap hallgatni. Állapodj már meg egy név mellett és azt mondogasd neki. Gyakran kell használni, a nevet mondva csalogatni magadhoz, 1-2 hónap és megtanulja.
A kérdező hozzászólása: 1 éve van velem, de nem hallgat már 1 éve a Bonira. most akarok úgy probálkozni más névvel hátha arra hallgatna. de egy olyant nevet szeretnék választani amivel sokáig probálkozom és hátha hallgatrá.
Egy kutyának nem lehet hetente más nevet adni. MEg kéne tanítani rá.
Érdekes, én akármilyen hangon mondom a kutyám nevét, akkor is hallgat rá... Ennyire azért ne becsüljük már alá a kutya képességeit, nem csak a hangsúlyra figyel (de az is fontos).


Hát az attól függ mivel égetted be magad elõtte.
A kérdező hozzászólása: úgy hogy:hülyén néztem ki..meg mindenki azt hiszi hogy szégyenlõs vagyok és õ is:(

Mit csináljak az égetett cukorral miután kiöntöm a tánnyérra oda ragad és lehetetlen felkaparni mit tegyek alá hogy ne tapadjon le?

Legjobb válasz: Mielõtt a tányérba öntöd picit vajazd vagy olajozd ki a tányért. Akkor nem ragad rá. Próbáld meg alacsony fokozaton a mikróban felmelegíteni, akkor kitudod önteni róla.

Mielõtt a tányérba öntöd picit vajazd vagy olajozd ki a tányért. Akkor nem ragad rá. Próbáld meg alacsony fokozaton a mikróban felmelegíteni, akkor kitudod önteni róla.
csakis a zsiradék segíthet.
Zsírpapírra öntsd.
Így van, kivajazod a tányért, de a legjobb a szilikonos sütõpapír.Szinte lecsúszik róla dermedés után a karamell vagy akár a csoki is...
Ha van márványlapod, arra nem ragad rá.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat szerintem az összes technikát ki fogom próbálni!
Sieg Heil!
Kérdezõ te nagyon el vagy tévedve...
Semmilyen jó duma nem kell, csak helyes pasinak kell lenned.
Tévedsz, a lányoknak CSAK a külsõ számít.
Ne udvarolj! Csak jól kell kinézni, és a tiéd lesz a csaj. Ha nem tetszel neki külsõre, akkor pedig udvarolhatsz ítéletnapig, akkor sem érsz el semmit. És ne akarj cuki lenni a szemében, mert akkor csak haver lehetsz!
biztos elmondjuk a tuti csajdöntõ dumákat.évek alatt majd szépen kitapasztalod...
A kérdező hozzászólása: jó az biztos hogy a külsõ is számít ezt tudom de inkább a kérdésre válaszolj ha mást nem tudsz
Mivel csak a külsõ számít a lányoknak, ebbõl következik, h tök mindegy, mit mondasz neki. Túl sok idõt viszont nem érdemes egy lányra pazarolni, mert ha nem jössz be neki azonnal, akkor késõbb se fogsz.
A kérdező hozzászólása: adjatok még válaszokat légysziii
A kérdező hozzászólása: még válaszokat légyszii
KOROD?
Legyél vele figyelmes. Ha leejt valamit vedd fel neki, engedd elõre az ajtóban, kísérd el valameddig /buszmegálló/, nem muszáj hazáig. Ha nem tudtok mirõl beszélni kérd el a leckét tõle. Vagy ilyenek. Légy figyelmes vele. Aztán szép lassan elhívhatod valahová, ha elfogadja, nyert ügyed van. De egy tanácsot fogadj meg, egy lány szemében sose próbálj cuki lenni, mert az csak baráti zónába vezethet.
A kérdező hozzászólása: 15 év
Hány éves vagy?
Az biztos. Gondolkozz már logikusan te szerencsétlen. Ha te a külsõt nézed (márpedig mi mást néznél), akkor milyen alapon hiszed azt, hogy a lányok nem azt nézik ? Nyomi vagy.
Te vagy eltévedve, de majd rájössz, ha nagyobb leszel, és nem leszel nagyon jóképû ;)
A kérdező hozzászólása: akkor te elvagy tévedve ha szerinted a lányoknak csakis a külsõ számít:)
A kérdező hozzászólása: akkor te nagyon elvagy tévedve:)
Lehet h ezt mondja, de olyan lány nincs, akinek a belsõ bármit is számítana.
A kérdező hozzászólása: mondom hogy nála inkább a belsõ számít, amugy meg nem vagyok anyira rossz képû
A kérdező hozzászólása: a lányank nemigazán a külsõ számít
Mond neki azt, hogy, "reggel a tükör elé álltál és megkérdezted tõle, hogy tükröm tükröm mond meg nékem ki a legszebb lány e vidéken, és képzeld a tükör azt mondta te vagy az! "
hát ha a lánynak a belsõ számit akkor ne csajozós dumákkal akard levenni a lábáról, hanem egyszerûen csak legyél az aki vagy! Viselkedj természetesen, legyél figyelmes de ne nyalizz neki. Mutasd meg hogy mi az ami téged mássá tesz a többi sráctól, mi az a benned lévõ jó ami jobbá tesz a többieknél. Ha ezt értékeli akkor egy boldog, õszinte kapcsolatban tudtok élni, de ha neki nem olyan ember kell amilyen te vagy, akkor ne próbálj más lenni mert hosszú távon úgy se tudnád folytatni a színházat

Szálkásításkor mivel pótolhatom az édességhiányom? Cukor helyett mit tegyek pl. a kávéba? Láttam boltokba sok édesítőszert, de melyik a legjobb? Illetve banánt lehet enni?

Legjobb válasz: Szálkásításkor nálam nem fér bele a gyümölcs a cukortartalom miatt, bár néha egy-egy almát bedobhatsz, de banán az felejtõs, ha komolyan veszed. Édesítõnek jó lesz a sima folyékony szacharin-ciklamát alapú is. Nekem az édesség ilyenkor egy kis proteines túró, de az is inkább este utolsó kajának.:)

Szálkásításkor nálam nem fér bele a gyümölcs a cukortartalom miatt, bár néha egy-egy almát bedobhatsz, de banán az felejtõs, ha komolyan veszed. Édesítõnek jó lesz a sima folyékony szacharin-ciklamát alapú is. Nekem az édesség ilyenkor egy kis proteines túró, de az is inkább este utolsó kajának.:)
NEKEM nem fér bele akkor sem, ez tapasztalat. Nem tudok cukros gyümölcsökkel leszálkásítani, csak ha maradok a barna rizsnél, zabpehelynél, mármint ch-bevitelt tekintve.:)
Amennyiben cukrot helyettesíteni akarod ez 0 kalóriás!!!! Nyugodtan használhatod: http://www.muscleteam.hu/Muscleteam_webshop_powertec_eryslim..
Ez jónak néz ki.:)

Mit tegyek a gyümölcsbe babakeksz helyett? Valami cukor- és tojásmentesre gondoltam. Valami zabpelyhet vagy mit?

Eddig babakekszet használtam, de lassan el fog fogyni (naponta 1 darabot). 7 hónapos a fiam. Babapiskótát, háztartási kekszet nem akarok. Tejpépet nem eszik, sem gabonapépet, így is jó súlyban van , a véd?n? szerint ne adjam. A f?zelékébe néha teszek lisztet, de nem mindig.

Legjobb válasz: a zabpehellyel az a gond, hogy ha még nem rág rendesen, akkor csak turmixolva, zabkorpa is mehet (ezeket lédús gyümölcsökhöz érdemes keverni, mert megszívják magukat)

a zabpehellyel az a gond, hogy ha még nem rág rendesen, akkor csak turmixolva, zabkorpa is mehet (ezeket lédús gyümölcsökhöz érdemes keverni, mert megszívják magukat)
Rizsliszttel is sûrítheted.
én zabkását fõztem neki, nagyon szerette. (a zabpelyhet leforráztam, ázattam 5 percig, fõztem 5 percig, pihentettem 5 percig. aztán összeturmixoltam. 2-3 napig adtam a gyümölcshöz, aztán újat fõztem.) nekem a gabonapép is bevált, meg volt, hogy kenyérmorzsát kevetem bele.
Vegyél babáknak való gabonapelyhet (DM, rossman, müller stb lehet kapni), azt csak a gyümölcshöz kevered és kész. Van kukoricapehyles, köles, rizs, vegyes, mind natur.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a jó ötleteket!
Ez itt a reklám helye: Kölln Baby Bio oldódó zabpehely. Mindig ezt kevertem a gyümölcshöz. Szépen eloldódik benne, nem kell félni, hogy megfullad. Ha jól emlékszem a Sparban tudtam megvenni.
A kérdező hozzászólása: Szuper!
Sinlacot szoktam belekeverni. doktornõvel fel lehet íratni és olcsóbb így a gyógyszertárban.

Mit tegyek, ha túl sok a magzatvíz? Az orvosom szénhidrát és cukor mentes diétára ítélt, de ettől csökkenni fog a sok víz? Mit jelent eggyáltalán a sok magzatvíz?

Legjobb válasz: Laborvizsgálatokat kért fertõzésre, baktériumokra? Terhességi cukrod van? Ha rákeresel a neten, a túl sok magzatvíz okozója csak ritkán terhességi diabétesz, leggyakrabban vmilyen fertõzés, baci áll a háttérben.

Laborvizsgálatokat kért fertõzésre, baktériumokra? Terhességi cukrod van? Ha rákeresel a neten, a túl sok magzatvíz okozója csak ritkán terhességi diabétesz, leggyakrabban vmilyen fertõzés, baci áll a háttérben.
NEKEM IS SOK VOLT, KÉSÖBB, 32 HETESEN DERÜLT KI, HOGY KAPTAM EGY TOXÉMIÁT, FERTÕZÉST.DIÉTA, MAGNESIUM, ÉS KEVESEBBET KELLETT INNOM.FURA, DE PONT 3 NAPJA NOSZTALGIÁZTAM, ÉS NÉZEGETTEM ANNAK IDEJI PAPIROKAT.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!