Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ő má (25 db)

Miért vitted vissza? Hibás volt?
3 napon belül elállhatsz a vásárlástól, de ha a terméknek nincs semmi baja, nem kötelesek visszavenni sajnos.
Ha nem magánszemélytõl vetted, neten - 8 napig vissza kell adniuk a pénzt. Hol, kitõl és hogyan vetted?
Általában, ha ilyenkor megemlíted a fogyasztóvédelmet, mint saját lehetõséged, akkor szívélyesebbek szoktak lenni, azoktól eléggé paráznak a boltok.
Miért nem cseréltetted ki? Ki kell, hogy cseréljék!
Pénzt nem kötelesek visszaadni, de cserélni kötelesek!!! Ha nem engednek másikat venni, akkor a fogyasztóvédelemhez mehetsz.
Miért hagytad ott a babakocsit??? Megvannak a papírok: számla, blokk, garancia? A garanciapapíron el kell olvasni, abban benne kell lennie hogy hogyan lehet cserélni.
Ahogy a második írja. Ha valami baja van, akkor 3 napon belül kötelesek visszaadni az árát. Ha csak meggondoltad magad, akkor nem :-( Miért vitted vissza?
A kérdező hozzászólása: Ha a minõseget kifogásolnám, akkor visszakaphatom a pénzt, utána olvastam, mivel cserét nem tudnak biztosítani ez tuti, ez az egy volt belõle. Vagy ha a félretájékoztatást hangsúlyoznám, akkor is, ugyanis nem 13 kiló a kocsi... 150000 Ft-ról van szó, tehát azért nem mindegy. Val.szeg épp ezért nem mindegy a boltnak sem. Ma kerestem a fõnököt 2x is, nem értem el. Õ pedig mára igérte a hívást. Ja és a békés megoldásra mindkét félnek törekednie kell, ami azért bennem megvan, mert kértem, még tegnap, hogy nézzen körül, hátha tud számomra használhatóbb babakocsit beszerezni. Azért az összeg miatt nehéz csak úgy benyelni a dolgot, Azt is felajánlottam, hogy a 10%-át otthagyom "kárpótlásnak"... Szóval szerintem elég emberien állok a lehetséges megoldások felé.
A kérdező hozzászólása: Visszakaptam a pénzt. Köszönöm a segítséget.
Régebben tartottak a fogyasztóvédelemtõl, de most már nem. A kérdezõ volt felelõtlen
Hiába emlegeti a fogyasztóvédelmet, mert nincs igaza és ezt a boltban is tudják. Azért, mert a Kérdezõ nem gondolta át a vásárlást a fogyasztóvédelem a kisujját sem fogja mozdítani. Ott dolgoztam, tudom. Sajnos így jártál, próbáld megoldani hogy tudd használni vagy add el és máskor nagyobb odafigyeléssel vásárolj.
A fogyasztóvédelmet megemlíted már nem lesznek ilyenek.Attól mindenki tart.
Határozottság, ez a kulcsszó. Mondd meg, hogy rendben, ha nem adják vissza a pénzed, cseréljék ki másikra. Esetleg ha tudod, vidd magaddal a párod is. Ha ez sem, akkor közölheted, hogy rendben, felkeresed a fogyasztóvédelmet és szeretnéd elkérni a panaszkönyvet. Ne nyálaskodj, kedveskedj, légy határozott. A mûanyagról meg csak annyit, hogy már csak amiatt is kötelesek lennének cserélni.
A kérdező hozzászólása: Nekem most minden vélasz segítség! Kérlek írjatok még!
A kérdező hozzászólása: Azért hagytam ott, hogy ne abból legyen a probléma, hogy hasznalom. Csak az átvételrõl van egy papírom, holnap dõl el mi lesz. Ezért szerettem volna felkészültebben odamenni, mint ahogy ma tettem.. Telefonról írok, bocsi a hibákért.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ mindenkinek, de nem igazan nevezném azt a két métert használatnak, amíg eltoltam a lépcsõtol a liftig. Azon kívül, hogy a hátsó kerék kioldojanak a takaró burkolata leesett ezalatt a 2 méter alatt, semmi baja a kocsinak. A boltban megemeltem, hogy megnézzem a súlyát, de azért más megemelni és más felcipelni egy emeletnyi lépcsõn, amit nem tudok kikerulni, mert csak így jutok el a liftig. Egyébként a forgalmazó oldalán 13 kilónak van feltûntetve, de gondolom (mostmar), hogy az csak a vázra vonatkozik. Ugyanis 20-25 kilót naponta viszek fel-le a lépcsõn. Azon gondolkodom, hogy talán nem érezném, ilyen nehéznek szülés után... Most vagyok a 9. hónapban. A neten nézegettem még 1-2 hasonló kocsi súlyát és eddig ez a "legkönnyebb"... De akkor is itt motoszkál a fejemben, hogy az a kis mûanyag 2 méter után leesett... mi várható így késõbb?
Nem köteles visszavenni, csak akkor ha minõségi hibás. Fogyasztóvédelem pedig évek óta nem kötelezheti cserére, max javasolhatja. Elõtte kellett volna gondolkodni, hogy befér-e a liftbe és kipróbálni boltban, hogy milyen a súlya. Mivel használtad már, ezért a cserélni sem fogja. Utána kinek adjon el egy használt kocsit?
Cserèltesd ki
A kérdező hozzászólása: Tudok tenni valamit? Nem kevés pénzrõl van szó! A kocsit otthagytam, most se kocsi, se pénz... Semmi esélyem? :(
A kérdező hozzászólása: Boltban vettem es kb 3 órát volt nálam. Nem fér be a liftbe es gyerekkel már nem bírtam megemelni, olyan nehéz. De leesett rola egy gomb, amivel a a hátsó kereket lehet levenni, de vissza tudtam pattintani. Lehet ezzel kellett volna kezdenem, mert ezt nem mondtam:(
Rendesek voltak, örülj neki és máskor figyelj oda.

S. O. S.! MIt tegyek? Elutaztam és a kutyámnak a kajája megsemmisült! Nincs nyitva ma semmi állateledeles. Mit vegyek neki?

egy szatyorban voltak mikor jöttem a narancslé,és a kutyakaja (Kennels' favourite) és kifolyt az egész narancslé és beáztatta a tápot. Egyértelmű,így nem fogja megenni a kutya. Semmmit nem tudok neki adni ma. vegyek neki valami Pedigree hulladékot? azt nagyon nem szeretném... Ti mit tennétek? a saját kajámból nem adhatok neki,túl főszeres! csak holnapig kellene,mert reggel nyitnak az eledelesek.

Legjobb válasz: Boltba vegyél neki csirkehúst.

Boltba vegyél neki csirkehúst.
Komolyan, szerintetek mi baja lesz a kutyának attól, ha egy napig nem a világ legjobb tápját, hanem valamilyen szójás-kevéshúsos kotyvalékot eszik? Semmi vészes nincs a pedigréében és társaiban, gondoljátok, hogy egy napig azt eszi a kutya, másnap meg felfordul?
6-os vagyok. Bocsánat az írásomért, utólag láttam, hogy cukros a kutyád. Valami étterem, kajálda, ahol rizst kaphatsz? Már az is elég lenne neki.
Még egyetlen kutya sem halt attól éhen, hogy egy nap nem kapott vacsorát. És reggel sem kell azonnal pótolni a kimaradt étkezést. Sõt, este sem kell duplát kapnia. Simán holnap adod neki a megszokott adagját.
Jó a pedigree vagy társai is egy napig, nem kell túlreagálni a dolgot. Ja, és ha egy nap koplal az eb, azt is túléli ám. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy komoly fenntartásai lennének a narancsleves kutyakajával, az én kutyám egész érdekes kombinációban is eszik kajákat, és mondhatni, kutya baja se lesz tõle.
Ismerõsöm kutyájának nem sok táp van, ami bejön...ha épp elfogyott az aktuális táp és még nem jött meg az új, akkor PEDIGREE JUNIORT szokott adni, amitõl az érzékeny bélrendszerû kutyájának nincs hasmenése!!! Ha Pedigree-t veszel, csakis JUNIORT!!! :) Rossznak rossz táp, de most egyszer nem lesz tõle baja :)
Vegyél neki akkor pedigreet, ha egy napig eszi nem lesz tõle semmi baja. De megpróbálhatod a narancsleves tápot is odaadni, hátha megeszi.
A kérdező hozzászólása: próbáltem, nem eszi meg...
Igen, én is a narancsleves táppal próbálkoznék, ha nem, akkor pedigrével vagy felvágottal.
A kérdező hozzászólása: Akkor a pedigree mellett döntöttwm.. holnapig kibírja.
Helyes. Holnaptól meg már kaphatja a rendes kajáját, és minden rendben lesz. :)
Ha nem eszik egy napig, akkor sem lesz semmi baja.
Nem, nem láttam hogy cukorbeteg. Csak a kérdést olvastam el a válaszokat nem.
A sok okos aki írja, h nem lesz baja, ha egy napig nem eszik. Nem látjátok, hogy CUKORBETEG a kutya??????
A kérdező hozzászólása: este adtam neki Pedigree juniort, ahogy Szilvi mondta. reggelre csak ment a hasa.de nam baj, vettem neki rendeset is :) )
A kérdező hozzászólása: Igen, inzulint kap. van egy pohár, amiben az orvos kimérte a tápot, és 2/3 reggel, 1/3este arányban kell etetni. Kennels' favourite adult
OK, akkor azt kérdezem, hogy inzulint kap? Milyen diétát írt elõ az ebnek az orvos?
A kérdező hozzászólása: sajnos pontosan nem tudom megmondani, mert a papírjai otthon vannak... 14 éves 16 kilós keverék
Vegyél neki csirkefarhátat és egy kis zöldséggel, répával fõzd meg+egy kis rizs...Vagy ha mást nem, párizsit, de ne ilyen ipari szemetet, mint a pedigree és társaik.
A kérdező hozzászólása: Nincs alkalmam fõzni... fürdõszobás- hálós szobában vagyok. nyersen a húst nem eszi
A kérdező hozzászólása: de tényleg csak mára kéne, és muszájj ennyi, cukorbeteg...
A kérdező hozzászólása: mondom: súlyos cukorbeteg, egy nap 2X ennie kell
A kérdező hozzászólása: nem láttam hogy utánna írtál... sajnos ilyenkor itt ebben a kicsi faluban semmi nincs nyutva, csak egy kis közért, ahol van innivaló, rágcsa meg egy kis kutyakaja, de muszájj lesz megvenni, holnapig kibírja...
Kérdezõ... nagyon gáz a hozzáállásod.:D Valami prûd újgazdag ficsúr lehetsz.. és ne lázadj nem érdekel. Mi az, hogy nem eheti meg a kutya egyetlen egyszer a Pedigréét? Ami alapból nem egy rossz minõségû kutyakaja.. nem fog belehalni.
Szalámi, párizsi nem jöhet szóba?
Ha van valami fölösleges szerved, azt lehet megenné. Pl. agyvelõ?
A kérdező hozzászólása: nem kértem undoríró hozzászólásokat! nem vagyok sem ujgazdag, sem hülye. csak baromi beteg a kutyám! ás volt már bajunk az ilyen tápoktól! ment fõle a hasa, miért kell olyanokat írni, amihezközötök nincsen?
"és volt már bajunk az ilyen tápoktól! ment fõle a hasa, miért kell olyanokat írni, amihezközötök nincsen?" És itt az összes hozzászóló gondolatolvasó egyébként... Milyen típusú cukorbetegsége van az ebnek? És mennyi idõs?
Inkább hasmenés, mint rosszullét a betegsége miatt...
Hát akkor így jártok, ne ordítozz. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e kockáztatni.
Ez elég rossz ötlet. Nem tudom milyen munkátok van, de ha a párod mondjuk biztonsági õrként dolgozik akkor végül is érthetõ hogy azt akarja hogy maradj bent hogy õ ne unatkozzon, de munkahelyen ilyet nem lehet csinálni. Én voltam már portás, a párom is ott dolgozott de õ irodista volt és neki 7-tõl délután 3 ig volt a munkaideje és mégsem várhattam el tõle hogy maradjon bent ha éjszakás vagyok mondjuk. Egyébként simán kiderülhet, gondolom van biztonsági kamera, elég ha csak rutinból megnézi valamelyik fõnök és már kiderül hogy ott mi volt. Meg minek akarja hogy bent maradj? Miért nem enged haza pihenni?
Én nem maradnék bent. Jobb, hogy van munkátok, mint ha hirtelen mindketten munkanélküliek lesztek egy éjszaka miatt.
Attól függ mi munkátok?
Aztán nem ám nem bírjátok ki egymás nélkül 1 éjszaka!Hihetetlen.. és ha tényleg elvesztitek a munkátokat mindketten?Ez nem felelõsségvállalás, amit ti fogtok csinálni!Mert állítom, hogy akkoris hallgatsz a "párodra", mondhatunk mi akármit.
És õ hogy fog dolgozni ha te ott vagy? Mert annak nem sok értelme van, hogy te valahol egy üres munkahelyen aludj amíg õ dolgozik... Amúgy irtó hülye ötlet.
Szerintem simán maradj. Nyilván tudja a párod, mit csinál. Akármit is lehet csinálni, egyszer éltek, nem igaz? ;-) Itt sokan arról panaszkodnak, hogy a párja elhanyagolja, és milyen keveset vannak együtt, a tiéd meg egy éjszakát sem bír ki nélküled... MÁZLISTA! :-)
Gyerekes dolog. Ha ezen múlik a béke, kockáztassatok. Aztán majd lehet egymásra mutogatni ha lesz negatív következménye.
A párod legalább olyan intelligens, mint te. Összeilletek.
"Már kezd duzzogni amiért vacilálok, és azt mondta, hogy biztos van valakim és vele találkozom este. Mit tegyek?" Mi van???Duzzog???!Egy férfi duzzog egy ilyen kis semmiségen?Micsoda szexmániás pasid van, jézusom!Ne is haragudj, de ha már ebbõl rögtön féltékenységi rohamot csinál, akkor cseréld is le!Uramatyám.. és még te nem akarod megbántani? Két lábbal rúgnám ki...
A kérdező hozzászólása: Akkor nemet mondok neki. De nincs oka féltékenynek lennie mert úgysem csalnám meg.
Ha meger egy kirugast az, hogy a futoszalagon kefelhessetek, akkor maradj.
Anyám borogass...Ha egy férfi ebbõl erre a következtetésre jut... Egymáshoz illetek.
A kérdező hozzászólása: Már kezd duzzogni amiért vacilálok, és azt mondta, hogy biztos van valakim és vele találkozom este. Mit tegyek?
Annyira azért nem félhetsz, mert ha így lenne, ki sem írtad volna a kérdést, hanem azt felelted volna, hogy nem, ez nem helyes, neked az a munkahelyed, nem szórakozóhely, fontos a munka, nem veszíthetjük el, és amúgy is egy éjszakát kellene külön tölteni, ami valljuk be igen csak semmi. De te inkább kérdezõsködsz, és bár szinte mindenki azt írja ne menj, azért még rágod a témát, mert hajlasz rá, nehogy "megbántsd"(ezen egy férfi megbántodna???). Gondolom nem egy fél év után találkoznátok újból, mert akkor még meg is érteném a problémát.
A kérdező hozzászólása: Õ nagyon szeretné ha maradnék. Még van másfél órám, hogy eldöntsem mi legyen.
A munkahely pedig nem erre való!
A kérdező hozzászólása: Én félek, hogy esetleg meghal minket valaki vagy valami ilyesmi fog történni.
A kérdező hozzászólása: Már a portásal is megbeszélte. Nem tudom mi legyen nem akarom megbántani sem.
A kérdező hozzászólása: Õ nem mindig dolgozik csak ha szólnak neki akkor kell mennie ide-oda amúgy aludhat éjszaka.
A kérdező hozzászólása: Milyen futószallagról beszélsz?


Elkovettm egy hibat. Mar abban a percben megbantam, de anyukam azt mondja, h ma reggelig talaljak ki vmi buntetestmagamnak, mert ha nem akkor majd o talal ki vmit. Aminek tuti nem lesz jo vege. Most mit tegyek? Gyorsan kene a segitsegetek.

Esetleg vmi tippek.hogy tudnek magamon segiteno.hogy usszam meg a buntetest? Valami olyat varok,ami elviselheto....pl.h ne az legyen,h ne talakozhassak a baratommal es hogy ne jarhassak el hetvegente...kerlek segitsetek:'(

Legjobb válasz: Azért nem mindegy, hogy mit csináltál. Ha csak nem mosogattál el pedig megígérted, akkor elég egy kis plusz házimunka, de ha valami durvát csináltál, akkor valami komolyabb kell...

Azért nem mindegy, hogy mit csináltál. Ha csak nem mosogattál el pedig megígérted, akkor elég egy kis plusz házimunka, de ha valami durvát csináltál, akkor valami komolyabb kell...
Ez azért aranyos, "már abban a percben megbántam":D Ezek szerint csak 1 percet késtél? Büntetésnek kérj egy telefont, hogy hazaszólhass ha késel, ha pedig van, akkor használd is ilyenkor. Ígérd meg anyukádnak, hogy ezentúl betartod a megbeszélt idõpontot és ha valami közbejönne, akkor viszont hazaszólsz.
jaj, gyerekkoromban annyira utáltam ezt a büntetõsdit.. nálunk is volt olyan párszor, hogy azt mondták, válasszam ki én magamnak a büntetést, én ilyenkor mindig azt mondtam, hogy találják ki maguk, nem én akarok büntetést, hanem õk.. ezen persze mindig halálosan kiakadtak. Ha nagyon tartasz anyádtól és mindenképpen ki akarsz találni valamit, mondd neki azt, hogy két hétig nem nézel tv-t. Az manapság már nem olyan fontos, mert felváltotta a számítógép és ha annyira nagyon filmezni akarsz, mg mindig tudsz a neten is.
Hát akkor minimum két hétvégén ne menj el bulizni!Hogy követelhetnéd, hogy elengedjen anyud, ha nem vagy képes hazaérni idõben?
Mondjuk feküdj le idõben.
A hibától függ a büntetés mértéke. Mit mûveltél?
2 hét vezeklõ öv , az sztem nem olyan durva.
6: "Nem vagyok büntetéspárti, " Jó, akkor talán meg kellene dicsérni? Vagy jutalmazni, hogy de jó kislányom, legközelebb se tartsd be azt amiben megállapodtunk?
Nem vagyok büntetéspárti, valószínûleg elég, sõt túl nagy büntetés, hogy anyád az. Én valami nagyon enyhét mondanék, ami nem is igazán büntetés (pl. hogy másnap viszont nagyon korán már otthon ülsz). Persze Te ismered a személyiségét, gondolom, az enyhét is megvétózná... De azért ne tegyél magadnak keresztbe nagyon.
Mennyi idõs vagy?
Vállalj el takarítást otthon, vagy fõzést. Amúgy hogy lehet ilyen hülyeségért büntetni? Mikor mentél haza? Este 7 helyett 7 óra 1 perckor?
Nekem is az jutott eszembe, kicsit ellentmondásos az, hogy késtél, de abban a percben megbántad. Abban a percben, mikor eldöntötted, hogy nem érsz haza idõben, vagy abban a percben, amikor hazaértél és anyukád összehúzott szemöldökkel, ébren, aggódva várt? Mert az sem mindegy. Igaz, hogy most már biztos megkaptad a büntit, akármi lett is az, de mondjuk felajánlhattad volna, hogy két hétig te mosogatsz, vagy ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: Nemm ertem haza idoben...
1 hónapig te takarítasz. más dolgod úgysincs addig a haverozáson kívül. csillogjon a lakás! hajrá :)
Ha csak a szeretõje vagy akkor nincs jogod beleszólni hogy õ mit csinál. Lehet hogy barátnõt szeretne inkább mint szeretõt...
Ha csak a szeretõje voltál, akkor miért gondoltad, hogy csak Te vagy?
Szerintem nem vagy tisztában a szeretõ szó jelentésében.
Hagyjuk már. Hazudozó [email protected] Ha azt akarod, hogy mások õszinték legyenek veled, elõször neked kéne annak lenni. Miért legyen a szeretõd a hûség mintapéldánya, ha te sem vagy az? Már bocs, de szerintem a világ legundorítóbb dolga megcsalni a párodat/võlegényedet/férjedet. Növessz gerincet. Ha meg csak szeretõ, miért várod el, hogy csak veled legyen? Semmi közöd hozzá, hogy mikor kivel mit csinál, ha épp nem rajtad fekszik.
Bzzzbbzzbbbbrrrbbuz kiakadt a h.ülye [email protected] meter.. Te õszinte voltál a férjeddel? Te gerinctelen féreg..
Évszázad vicce vagy. Hol az õszinteség? Elhagytad, akkor, amikor mással keféltetted magad és a férjed tudta nélkül. ;-)
Micsoda kamu kérdés. :D
A kérdező hozzászólása: Olyan válaszokat kaptam tõletek mintha ti csak hûséges emberek lennétek. Senki nem az!!!!!Fõleg nem a férfik a férjem sem az 8-évi kapcsolat után bukott nálam.Most a 14-évnél tartunk.Nekem ez az elsõ szeretõm pont fél éve.Sok sok emberrel dolgozom de sajnos nincs hûség a házasságban. Nem a hûségrõl írtam hanem a õszinteségrõl.
Blablabla, légyszíves ne magadból indulj már ki, van akiben még ott van a gerinc és nem akar sz*r életet magának, bele akar nézni a tükörbe, úgy, hogy ne kelljen leköpnie magát, mert egy utolsó senki!
Ez úgy hülyeség, kérdezõ, ahogy van. Én is túl vagyok már pár kapcsolaton, de egyiknél se dugtam félre! Abban a környezetben, ahol felnõttem, egyetlen példa sem volt ilyenre. Mindig is úgy gondoltam, hogy akit szeretek, azt nem csalom meg. Ha meg nem szeretem, otthagyom, de nem vágom át. Ideje lenne a magad szemében is meglátni a gerendát, nem csak más szemében a szálkát! Mellesleg a szeretõd nem tartozik neked semmivel, se õszinteséggel, se hûséggel. Te viszont tartozol a férjednek. Gondolkozz már el!!!
Már bocs de ne vetítsd a hûtlenségedet az összes emberre. Sosem csaltam meg az eddigi barátnõimet és még csak a gondolat sem futott át rajtam. Igen elég sok házzaságban elveszett a hûség szó fontossága de pontosan amiatt mert így vélekednek ahogyan te. Magyarán a te felfogásod miatt van hogy a házasságok megcsalással végzõdnek. Megcsalt a férjed? Akkor azt keltett volna tenned hogy véget vesz a kapcsolatodnak és keresel mást nem az hogy te is szerzel egy szeretõt.... Amúgy meg nem minden embernek ilyen a felfogása mint neked azok nem is csalják meg egymást elhiheted... Máskor meg jó lenne ha nem degralálnál le minket csak mert te r*banc vagy... kösz! 21/F
Lol te beszélsz õszinteségrõl mikor szeretõd van a férjed mellett:D Hát ez szép mit ne mondjak...
#10: Ó'be bájos! A kis drága...
A kérdező hozzászólása: Igen de hazudott nekem is és a csajnak is és velem csalta meg õt is.
De ha Te tudtad, hogy csak sexrõl van szõ-mert a szeretõ nagrészt errõl szól, akkor szó nincs megcsalásról. Lehet hogy te többet gondoltál a viszonyotokba, mint ami?
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem õt sajnos és nem is éreztem viszont soha.Tényleg csak a szex volt.Ami most fáj, hogy nem volt õszinte hozzám sem és a másik nõhöz sem.37-éves férfi és mondta volna ez van és én értek a szóból.Most viszont így nagyon gáz.....
De ha tudtad hogy csak sex és õ csak a szeretõjének tart, akkor most miért õt hibáztatod. Ámított õ olyanokkal, hogy feleségül vesz?
Ajajjjajjj....
Egy levelet felkapott a vihar.
A kérdező hozzászólása: Mért hibáztatnám hisz van férjem. Nem úgy indult, hogy feleségül vesz.Én úgy érzem szólni kellett volna neki elõbb.Az õszinteség hol van?
A szeretõség és az õszinteség szerintem két különbözõ dolog. Te õszinte voltál a férjeddel?
20-21. Válaszoló leírt mindent amit mondani akartam. Egy igazi szar alak vagy.

Úgy érzem tetszik egy fiú, nagyon rendes. Van egy lány akibe totálisan bele vannak esve a fiúk. Tényleg, szép de bunkó. akkor mit szeretnek benne? és ha ő is szerelemes belé? (nem biztos) Nagyon bejön a srác, és ma pont mellé ültettek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ,hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??

A kérdező hozzászólása: Úgy érzem a mai világban már nem a belsõ, hanem a külsõ számít!De miért szeretik az ilyen beképzelt lányokat:? Szép de buta! Akkor miért õt szeretik??
Mert egyes férfiak az értelmüket a farkukban hordják.
Csak azért, amiért a lányok a rossz fiúkat! A fiúk elsõsorban dugni akarnak, ehhez szép lányt választanak. Nem beszélgetni akarnak vele az élet mély értelmérõl, hanem megkefélni. Ha tagadják, ha nem, ez így van, így mûködünk. A lányok meg vagány/rossz fiúkat szereznek maguk mellé, akik játszhatják mellettük az Alfa hímet és õk bebújhatnak a védelmezõ árnyékukba. Legalább is ez az átlag. De vannak olyanok is, mint ÉN, aki nem voltam nagy csávó, mégis én vettem el egy olyan lányt feleségül, hogy a nagymenõké a fasorban sincs mellette! És nem bántam meg azóta sem! Ha tetszik a fiú, akkor csapj le rá, mert nem feltétlenül CSAK az az egy nõ felel meg az ízlésének. Fõleg, ha az vagy nem fordul felé, vagy éppen mindenki felé fordul. Ha bármennyire is bejössz neki a mosolyoddal, az alakoddal, a humoroddal, vagy bármivel, akkor nem fog elhárítani. Az már egy másik kérdés, hogy vajon õ milyen szándékkal fog vonzódni hozzád ... 43/F
Egy idõ után rájön hogy esélye sincs annál a csajnál, akkor próbálkozz. Elõzõ válaszoló: ez egy ösztön, és részben igazad van. Viszont a szerelem ennél sokkal többrõl szól, nem csak arról hogy "jó' megduglak oszt' cs."

Szerintetek mit tegyek? Munkahelyemen megismerkedtem egy nagyon édes pasival, de nős. Mégis közeledett hozzám, elég nyilvánvalóan, pl:a szájából vettem el a málnát, ő kért meg rá, meg maszírozta a vállam, megcsókolt, ma vissza csókoltam őt,

és azt mondta hogy munkahelyi sex nem lesz, akkor ez most mi?

Legjobb válasz: Hát szerintem eléggé undorító dolog megcsalni valakit, vagy egy megcsaláshoz asszisztálni, de ez a te dolgod. Mit akarsz tõle? Szexet, vagy kapcsolatot is? Mert utóbbinál gondolj arra, hogy simán jöhet majd valaki más, akivel szintén nem fogja zavartatni magát, miközben te otthon várod.

Hát szerintem eléggé undorító dolog megcsalni valakit, vagy egy megcsaláshoz asszisztálni, de ez a te dolgod. Mit akarsz tõle? Szexet, vagy kapcsolatot is? Mert utóbbinál gondolj arra, hogy simán jöhet majd valaki más, akivel szintén nem fogja zavartatni magát, miközben te otthon várod.
Undoritó aki nõs és ezt csinálja! Meg az is kai ezt viszonozza neki ennek a tudatában! Szégyeljétek magatokat!!!! 2 perc csendet kérek :S
Figyelj, a te érdekeben mondom: szállj ki a dologból, amíg lehet. Ha más nem, gondolj arra, te hogyan éreznél, ha téged csalnának meg...
Én a helyedben a gyûrûjét dugtam volna a szájába :) Az a gond ezzel, hogy egy idõ múlva jönnek az érzelmek is. Mindenki azt hiszi az elején hogy "jól érzem magam vele, elleszünk amíg ilyen jó" aztán egyre jobban sérti hogy esténként mással van, hogy nem lehet számítani rá, hogy nem vállal fel, szégyell és bújkálni kell. Akkor jön a "válj el mert nem bírom tovább" idõszak, amit a pasi évekig elhúz hitegetéssel... Sok fájdalom, bánat, könnyek patakokban... Láttam már jó sok ilyet, egyik se happy end lett :(

2éves kapcsi.2éve vagyok együtt a párommal, én 24, ő 30.1, 5 éva lakunk együtt! Fél éve a szüleimél. Ma összevesztünk és összepakolt. Most ment el. Mit tegyek?

a szüleim is mondták neki,hogy ne menjen....stb. szinte már könyörögtek neki:S erre ?! nem illünk össze és itt az alkalom,hogy elengedjük egymást! na most mit csináljak? Még fel sem fogtam,hogy mi van.....

Legjobb válasz: Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)

Szia, elõször is nyugodjál meg! Valószínûleg csak elsõ felindulásból pakolt össze, és holnap belátja, hogy hiba volt. A második változat az, hogy ez a vita csak alkalom volt arra, hogy lelépjen. Ez elég gyenge húzás lenne a részérõl. Bár 30 évesen komolyabbak szoktak lenni a férfiak. Azt javaslom, hogy te most ne keresd, nehogy könyörögni kezdjél neki, hogy jöjjön vissza. A szüleid rendesek lehetnek, ezek szerint kedvelik a párodat. Várjál egy pár napot, szerintem meg fogja magát gondolni, és fel fog hívni. Mi volt a veszekedés oka? Gyakran veszekedtetek mostanában? Temperamentumos a párod egyébként? Drukkolok nektek! :) Mimi (25 L)
Soha ne szomorkodj olyan miatt, aki nem érdemli meg!Bár nem írtad min kaptatok össze, de ha csak a semmibõl találta ezt ki, akkor valami nem stimmel ott...Ne szomorkodj!!!Akiért sírni kell, az már annyit sem ér...Úgyhogy nyugi!Ezer pasi járkál, épp Rád várva ;) Kitartás és fel a fejjel!!!! ;)
24 vagy, elõtted az egész élet. Még ha nem is jön vissza, nem fog ettõl összedõlni a világod. Ne keresd, maradj erõs. Ha akar, ha megbánta, majd felhív és megint együtt lesztek. Ha nem, akkor sem érdemes sírni utána meg könyörögni neki. Nélküle is lehetsz boldog. Szóval ne szomorkodj, fel a fejjel! Sok szép napot!

Párommal ma veszekedtünk, tény és való nem szép hangon beszéltem vele (felemeltem a hangom), és miután befejeztem kismondokámat, ő böfögött egyet és azt mondta ez a véleményem arról amit mondtál! Mit tegyek? Megalázottnak érzem magam!

És kiment a szobábol!Hozzá kell tennem hogy 9 éve vagyunk együtt!De most ugy érzem ezzel messzire ment!

Legjobb válasz: Írd le,mit mondtál neki,így elég bajos objektíve válaszolni......

Írd le, mit mondtál neki, így elég bajos objektíve válaszolni......
Hát igen, jó lenne tudni, milyen témáról volt szó, de igazat kell adjak, hogy nem éppen egy intelligens megoldást választott a társalgás befejezésére, én sem lennék elragadtatva.
Hát azok alapján amit a leírtakból én tudok, a párod szöníû nagy bunkó!!! Ne haragudj rám hogy ezt mondom, de amit csinált az egysezrûen undorító! A családodnak segítségre van szüksége és Õ erre így reagál, holott az a te pénzed is??? Ez megengedhetetlen viselkedés! Nah és a baba egy büfögés a véleménye szerelmetek leendõ gyümölcsérõl??? Ez iszonyatosan csúnya gesztus volt a részérõl! Tényleg megalázó! Én borzasztóan kiakadnék érte. Szerintem mondd meg neki, hogy vegeyn téged KOMOLYABBAN! Mert ezek apaján nem úgy néz ki h ezt tenné! És fontolja meg jól h hogy viszonyul hozzád, mert még pár iylen és a dolognak nagyon csúnya vége lesz! s különbensi egy nõvel nem lehet így viselkedni! Pont a párodnak kéne leginkább tisztelni téged! Nekem ez a véleményem.
Szerintem nem jo ez igy, habar mindenki maga tudja de en ilyen ferfival nem maradnek, nem akar babat es meg a te penzed is neki megy? Hat ez eleg durva ennyi ev utan. Nem ezt erdemelned, velemenyem szerint valtoztass ezen.
Szia! Meg ne haragudjál, hogy ezt mondom, de nagyon nagyon nagy butaság, hogy ezt eltûröd.A fizetésedet pedig bármikor utaltathatod egy másik számlára, nem kell hozzá a párod beleegyezése.Egyszerûen beszéld meg a munkáltatóddal, nyiss egy másik folyószámlát a saját nevedre, és meg van oldva a dolog.De nem is csak ez a lényeg, hanem az, hogy õ téged teljesen a hatalmában tart, uralkodik feletted.Minden téren így van ez? Felnõtt önálló ember vagy, feltételezem, és nem egy bugyuta aki gyámságra szorul.Hogy képzeli, hogy lekorlátoz??Felháborító, de ne hari, de hibás vagy, mert ezt egy percig sem szabadott volna eltûrnöd.Mi az, hogy nem segíthetsz a saját családodnak, ha te úgy látod jónak, úgy érzed segítened kell.Állj a sarkadra szerintem, még az árán is, ha akkor fel is út, le is út.Hidd el, hogy így nem lehet leélni egy életet. Kitartás, és bátorság!!!Változtass!!! Minden jót, üdv
Szia! Erre csak azt tudom mondani, hogy a párod önzõ, és nem tisztel téged! Figyelmedbe ajánlom a következõ könyvet, olvasd el! Dr. Csernus Imre - A NÕ Én nemrég olvastam és nagyon érdekes dolgokat ír a párkapcsolatokról, meg az emberi viselkedésrõl, nem bánod meg, ha elolvasod, ezt garantálom...tisztábban fogsz látni sokmindent... Sok sikert! :)
Ja, és nagyon gondold meg, hogy egy ilyen embertõl tényleg akarsz-e gyereket.Ez csak egy jótanács, mert nagyon rosszul járhatsz. Elõzõ válaszoló
Hát a pénz kérdést egyszerûen meg lehetne oldani, nyiss egy saját számlát, és kérd a munkahelyeden, hoy eztán arra utalják a pénzt. Ez elsõ szúrásban meg fogja mutatni mi a helyzet, ugyanis ha ezen a férjed felháborodik, akkor biztos, hogy a pénzed fontosabb neki, mint te. A gyerek más kérdés, mondogasd neki kitartóan, de ne folyamatosan, aztán vagy enged, vagy nem, utóbbi esetben sajna gyakran válás a vége.
A kérdező hozzászólása: Testvéremnek meghalt a párja és itt maradt a keresztlányommal ak 7 éves és hugom 6 honapos terhes!Mindenképpen kell nekik a segítség!!!De ha õ rajta mulna....!:(
Az elsõ vagyok ismét.....Hát, így már már világos minden......Engedd el......Hamar rájössz majd, hogy helyesen döntöttél......:)
Hagyd el. Az elõzõ kérdésedhez is írtam már, harmic évesen nem vagy idõs, hagyd el azt a marhát, csak a pénzed érdekli, ha szeretne akkor nem hagyná hogy fájdalmad legyen, azért mert pénzhiány van. Küldd el melegebb éghajlatra, és nehogy gyereket szülj neki! Az ilyen ember nem érdemli meg hogy szülõ legyen, vagy azt hogy szeressék.
A kérdező hozzászólása: Bocs!Engedélyt!!!Már irni sem tudok!!! Ugy érzem én is hogy csak kihasznál!De elõ veszem nõi fifikámat!Anyukám szerint ne szüljek neki gyereket!
A kérdező hozzászólása: Elmondtam neki hogy én nagyon szeretnék babaát!De õ nem!Ennyi!!!Az tette be a kaput nála szerintem hogy azt mondtam:Nekem engedéjt kell kérnem hogy elmenjek nõgyógyászhoz ami 5ezer ft.(mivel nagyon fájnak a melleim)õ erre azt mondta hogy menjek el majd köv. honapban , de ha a szgép romlana el azt egyszerre megcsináltatná!Kérdezem én akkor ki a fontosabb az egészségem vagy a sz.gép?Ennyi!Elegem van a kifogásokbol!Tudod mi a gond tudom hogy itt a vége de nem tuom megtenni!Nagyon félek!
Az elsõ válaszoló vagyok.....Valóban lehangoló amiketírtál, de még mindig nem tudom, mot mondtál neki pontosan? Mi volt az a konkrét kijelentés, amire így reagált? Õszintén!!!!- Segíteni szeretnék, nem kötöszködök.....! A pénz dolog tényleg durva, azoonal csináld vissza ezt a hülyeséget- ha lehet- a babás dologról sokan - már bocsánat- igen közhelyesen alkotnak véleményt.....Mi az, hogy "két éve nem akar gyereket, és akkor majd ujjabb két évig nem akar" ?!.....- Mi ez a hülyeség?!Vannak barátaim, akik 10 éve együtt élnek, 2 éve házasok is, de még mindig nem érzik "szükségét" hogy mindenáron, valami gyötrelmes társadalmi elvárásnak megfelelve váljanak szülõkké!!!!!!...Majd, ha ÕK úgy látják jónak......az O.K. Szóval, mi volt az a mondat?
A gyerekére is így fog böffenteni, amikor az segítséget kér majd a leckéhez??? Marha jó apa lehet majd az ilyen bunkó emberbõl....
Én a helyedben nagyon elgondolkodnék azon, hogy vele maradjak e, meg hogy egyáltalán ezzel az emberrel akarnék e családot.Merj változtatni, én is azt mondom, mert nem elég, hogy kifogásokat keres a gyerek témában, még csak nem is tisztel téged.Az embernek egy élete van és nem mindegy, hogy hogyan éli le.
A kérdező hozzászólása: A babárol beszéltünk, amit én szeretnék õ még mindig nem, meg a szokásos a pénz!Az én fizetésem is az õ számlájára megy igy én nem férek hozzá!Tudom hülyeség volt de késõ bánat...!Szeretnék hugoméknak segíteni anyagilag de csak nagy veszekedések árán lehet!Ugy érzem kihasznál!És sajnos többen is észre vették!Azt mondják ha 2 éve nem akar babát (különbözõ kifogások vannak mindig)Akkor még 2 évig nem is fog!Én vagyok a hülye, elkell ezt nekem viselni!?Na és ez a böfögés!?30 évesek vagyunk!
Hagyd ott ez egy bunkó ember ennyit ér neki amikt mondasz:/

Ma voltam a fürdöbe és egy szép lányt láttam és azthiszem ö is észrevett mert nézett mit tegyek hogyan tovább?

A barátnöivel volt én meg a haverokkal és követtek mindig minket és a lány engem nézett mindig csak a haverokat nemakartam már otthagyni, de nekem kell az a lány hogy csináljam? Mit csináljak? Hogy ismerjem meg? Ezek nehéz dolgok

Legjobb válasz: Amiket írtál, az alapján biztos h tetszel annak a lánynak! Régen a bnõimmel mi is csináltunk ilyet :) Szóvel egyértelmû a helyzet, tehát nem lesz nehéz dolgod! :) ismerkedj meg vele, találkozzatok a többi meg majd kialakul :P ;)

Amiket írtál, az alapján biztos h tetszel annak a lánynak! Régen a bnõimmel mi is csináltunk ilyet :) Szóvel egyértelmû a helyzet, tehát nem lesz nehéz dolgod! :) ismerkedj meg vele, találkozzatok a többi meg majd kialakul :P ;)
Nincs ebben semmi nehézség, ha utánad járkált akkor tetszel neki, lehet arra várt hogy odamenj, szóval tedd azt, menj oda és beszélgess vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!