Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek újra belémszeressen (4 db)

Mit tegyek hogy újra belémszeressen a barátom?

Legjobb válasz: ha csak egy kicsit eltávoltodtatok egymástól, nem azt jelenti feltétlenül hogy már nem szeret téged a barátod. A szerelmet vagy nagyon nehéz újra lángra lobbantani, vagy lehetetlen. De ha "csak" eltávolodtatok, akkor pl. egy gyertyafényes vacsival, kirándulásokkal, egy szép sms-sel, váratlan telefonhívással, apró gesztusokkal még lehet esélyed! menjetek az állatkertbe,viccelõdjetek egymással!:) elõtte én mindenképpen ajánlom azt hogy beszéld meg vele ezt hogy érzed a kapcsitokat, és õ hogy látja, és persze a miérteket is tudakold meg. Enélkül semmit se ér, õszinteség nélkül.

ha csak egy kicsit eltávoltodtatok egymástól, nem azt jelenti feltétlenül hogy már nem szeret téged a barátod. A szerelmet vagy nagyon nehéz újra lángra lobbantani, vagy lehetetlen. De ha "csak" eltávolodtatok, akkor pl. egy gyertyafényes vacsival, kirándulásokkal, egy szép sms-sel, váratlan telefonhívással, apró gesztusokkal még lehet esélyed! menjetek az állatkertbe, viccelõdjetek egymással!:) elõtte én mindenképpen ajánlom azt hogy beszéld meg vele ezt hogy érzed a kapcsitokat, és õ hogy látja, és persze a miérteket is tudakold meg. Enélkül semmit se ér, õszinteség nélkül.
A kérdező hozzászólása: Annyi, hogy kicsit eltávolodtunk egymástól!!!!Mit tegyek?
Ha még megmenthetõ, akkor ne habozz, mindet tegyél meg!
Konkrétabban?Õ is mondta, hogy kiszeretett belõled, vagy csak te érzel így?
Nem tudom, hogy mi történhetett, ami miatt visszahódítás szükséges, de ha csak Te akarod, nem fog menni. Ideig óráig minden klassz lesz, de ha õ nem akarja ezt a visszahódítást csak megnehezíted a saját életedet.
Nem tudom, ezt ti tudjátok, mi miatt van ez a probléma. De egyet mindenképp fogadj meg: NE A GYEREK MIATT akard visszahódítani!
Ugyan dehogyis számít soknak a gyerek!!!Sajnos.Manapság már nagyon sok emberben nincs meg a felelõsségérzet.Sok férfi amíg a felesége otthon nevelgeti a közös gyereket, addig szerelmes tini módjára enyeleg más nõkkel.Ha a szerelem elmúlt megette a fene.
Szia! MI mostkét és fél hónaposak vagyunk és eddig én is úgy éreztem, hogy kezd megrogyni a kapcsolatunk. Egy pár hete történt csak, hogy azt érzem, talán kezd visszaállni mindeni a "régibe". Persze jó lenne tudni, hogy nálatok mi történt, van-e vki más, vagy te érzed azt hogy "kiszeretett" belõled. Én azt csináltam, hogy próáltam jobban odafigyelni magamra, ápoltnak, vonzónak lenni itthon is, emellett minden nap teritett asztallal várom haza õt a munkából. Kedveskedek neki, apró meglepik. Ha van kire bizni a babát, jól jöhet egy két óra csak kettesben, kikapcsolódás. Persze nem könnyû mindezt megvalósitani, gyerek, haztartás meg minden, de megéri megpróbálni. Ja, és még vmi , ami nagyon fontos. Kell tudni hallgatni néha :) , "nyelni" sokat, amikor vmivel próbál bántani. Talán ez a legnehezebb, de a baba érdekében mindent. Szurkolok nektek!!!
Közös programokat kéne szervezni, de csak ha benne van. A szerelem nem erõszak, nem lehet ráeröltetni a másikra sajnos, de azért a kedvében járhatsz, ha érdemes rá egyáltalán. Légy egy kicsit büszkébb, miért pont te járkálnál utána! Ha igazán szeret és akar is szeretni, akkor tesz érte, és megmondja a frankót, ha mást akar, vagy nem akar téged, az sajna egyik napról a másikra nem fog változni. Aki azt mnodja igen, az hazudik, csak a szalmaláng múlik el hamar. De azért ne kínozd, ne vond mindenáron kérdõre, majd megnyílik ha akar. Most türelmesnek kell lenned, és nem utasd felé, hogy gyanakvó vagy, a pasik nem szeretik, ha sarokba szoritják õket. Viszont ilyen ingatag kapcsira tényleg felelõtlenség lenne gyereket vállalni, csak õk innák meg a levét, egy gyerek az nem eszköz.
Ha számára nem olyan fontos ez a kapcsolat, mint Számodra, akkor hiába is játszanád végig a Cosmopolitan összes csábítási trükkjét, tartós eredményt nem érnél el vele. Egyedül az lehet célravezetõ - higgy nekem! - ha büszke vagy, önbizalmat sugárzol, és nem keltesz olyan benyomást, hogy belehalsz, összeomlasz, ha elváltok, és inkább eljátszod a lábtörlõt, csak jöjjön vissza. Ez minden, csak nem vonzó - szerelemre nem ingerel, kihasználára igen! Ha szóba kerül, mondd neki õszintén, nyitott vagy a folytatásra, alapvetõen szeretnéd vele felnevelni a gyereket, de nem bármi áron, csak akkor, ha õ is ugyanannyi energiát fektet a kapcsolatba, mint Te. Említsd meg, nem a világvége és nem elképzelhetetlen a válás, ah nem egyeznek a feltételeitek. Ha ettõl nem tér észhez, akkor hagyd, mert akkor semmitõl. Hypathia
Csak az erõs kapcsolatok birnak ki egy gyereket.Az elején mi is gázban voltunk, de ott nem a barátom hanem én hülyültem meg a depi miatt.Nem tudta szerencsétlen , hOGY mi történt, azt sem tudta hogy teperjen.Remélem együtt maradtok.Minden jót.

Hogy csábítsam el? Van rá esély, hogy újra belémszeressen? Mit tegyek?

Régebben szerelmet vallott nekem a haverom, de akkor nem kellett. Most rá egy évre belészerettem. Elmondtam neki,de neki már úgy érzem,nem kellek. Viszont azt mondta,h volt olyan pillanat,amikor meg akart csókolni. L

Legjobb válasz: Nem kell elcsábítani. Legyetek sokat együtt, beszélgessetek stb., aztán úgyis összejöttök, ha benne is visszagyújt a puskapor.

Nem kell elcsábítani. Legyetek sokat együtt, beszélgessetek stb., aztán úgyis összejöttök, ha benne is visszagyújt a puskapor.
velem is ez van :/


Mit tegyek, hogy újra belémszeressen?

Múltkor nagyon összevesztünk,de nem szakítottunk, csak idegességben majdnem. Azt mondta, ha szakítottunk volna, függetlenül attól, hogy még szeret és hiányoznék, akkor sem kezdené újra. Azt tudom, hogy szeret, de úgy érzem már kezd kih?lni részér?l a dolog. Már próbálkoztam sexi fehérnem?vel és mindig kedves vagyok, bár mostanában kevesebbet mosolygok, mert úgy érzem bármikor elveszíthetem és akkor már nincs vissza út. Még most akarom helyrehozni a dolgokat.

Legjobb válasz: Mar semmit...megunta a veszekedest...

Mar semmit...megunta a veszekedest...
A kérdező hozzászólása: Azért annyira sokszor nem veszekszünk. Többnyire abból van a vita, hogy ha kamuzik, de amikor rájövök akkor már visszahúzza fülét-farkát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!