Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek úgy érzem hogy barátom (38 db)

Mit tegyek ha úgy érzem hogy barátom elhanyagol, nem figyel rám annyira, nem törődik velem annyit, mint régen? És szeretném ha jobban kimutatná, hogy szeret vagy velem van a baj?

Valamivel több mint 1éve vagyunk együtt, 11hónapja távkapcsolatban. Általában 1-2hetente találkozunk, de volt már olyan is hogy 6 hét volt. Én érzem, hogy szeret, csak nem tudom hogy mennyire és néha elbizonytalanít. Eddig jól megvoltunk, de az utóbbi id?ben kevés ideje van rám, mert itthon is dolgoznia kellett. Lehet, hogy ezért érzem is úgy hogy elhanyagol. De ha nincs rám annyi ideje akkor is szeretném tudni, hogy fontos vagyok számára, örülnék ha valahogy jelezné.

Legjobb válasz: bajban vagy (mintha nem tudnád...) A dolog több okból is necces. Egyrészrõl a férfi alapból nem kommunikatív alkat, alapvetõen egyengébbek a verbális képességei, mint a nõnek. Másrészrõl a férfi problémamegoldó. Ráadásul úgy van drótozva, hogy a problémát magának kell megoldania. Egy problémáról beszélni a gyengeség jele, mert csak akkor szükséges, ha egyedül nem tudja megoldani. Ehez jön még az, hogy egy párkapcsolatban a férfi a kapcsolat õre, a védelmezõ,õ vigyáz arra, hogy minden rendben legyen. Legalábbis a gondolataiban. Veled beszélni egy problémáról duplán megalázó, hiszen nem elég, hogy be kell ismernie, hogy egyedül nem képes megoldani, de még annak kell beismernie, akit elvileg védenie kellene. Ezért inkább hallgat. Egy havernak elöbb beszélne a gondokról, mint neked, és nem azért mert õ fontosabb, hanem éppen ellenkezõleg. Ha kérdezgeted, azzal gyakorlatilag arra akarod rávenni, hogy beismerje saját bukását. Ez így persze erõsen sarkított, de a lényeg jól látszik. Tehát, ne kérdezgesd, ha segíteni akarsz elõször meg kell nyugtatni, el kell lazítani. Hozzábújni, hogy érezze a jelenléted. Nem beszélni. Esetleg felajánlani, hogy megmaszírozod. Ha érzed, hogy ellazult, vagy legalábbis nem annyira feszült, akkor kezdeni vele beszélgetni. De nem a dolgok közepébe csapni, hanem valami semleges, veszélytelen témáról. Az is fontos, hogy a téma ne legyen újabb probléma felvetése. Próbálj uralkodni magadon. A nõk hajlamosak egyszere több eseményrõl több szálon beszélni, sok szereplõvel, színesen. Csakhogy egy ilyen szöveg feldolgozása még a kipihent férfinak is nehézkes (te nem is figyelsz arra amit mondok effektus), hát még egy fáradtnak. Érdemes megpróbálni úgy irányítani a beszélgetést, hogy (pl. ha a munkájára vagy kiváncsi) magyarázzon neked. (ez olyan izgalmas, hogy te miket tudsz...) Ha úgy tetszik tanítson. De vigyázz, értsd is amit mond, különben oda az egész, mert megsértõdik.

bajban vagy (mintha nem tudnád...) A dolog több okból is necces. Egyrészrõl a férfi alapból nem kommunikatív alkat, alapvetõen egyengébbek a verbális képességei, mint a nõnek. Másrészrõl a férfi problémamegoldó. Ráadásul úgy van drótozva, hogy a problémát magának kell megoldania. Egy problémáról beszélni a gyengeség jele, mert csak akkor szükséges, ha egyedül nem tudja megoldani. Ehez jön még az, hogy egy párkapcsolatban a férfi a kapcsolat õre, a védelmezõ, õ vigyáz arra, hogy minden rendben legyen. Legalábbis a gondolataiban. Veled beszélni egy problémáról duplán megalázó, hiszen nem elég, hogy be kell ismernie, hogy egyedül nem képes megoldani, de még annak kell beismernie, akit elvileg védenie kellene. Ezért inkább hallgat. Egy havernak elöbb beszélne a gondokról, mint neked, és nem azért mert õ fontosabb, hanem éppen ellenkezõleg. Ha kérdezgeted, azzal gyakorlatilag arra akarod rávenni, hogy beismerje saját bukását. Ez így persze erõsen sarkított, de a lényeg jól látszik. Tehát, ne kérdezgesd, ha segíteni akarsz elõször meg kell nyugtatni, el kell lazítani. Hozzábújni, hogy érezze a jelenléted. Nem beszélni. Esetleg felajánlani, hogy megmaszírozod. Ha érzed, hogy ellazult, vagy legalábbis nem annyira feszült, akkor kezdeni vele beszélgetni. De nem a dolgok közepébe csapni, hanem valami semleges, veszélytelen témáról. Az is fontos, hogy a téma ne legyen újabb probléma felvetése. Próbálj uralkodni magadon. A nõk hajlamosak egyszere több eseményrõl több szálon beszélni, sok szereplõvel, színesen. Csakhogy egy ilyen szöveg feldolgozása még a kipihent férfinak is nehézkes (te nem is figyelsz arra amit mondok effektus), hát még egy fáradtnak. Érdemes megpróbálni úgy irányítani a beszélgetést, hogy (pl. ha a munkájára vagy kiváncsi) magyarázzon neked. (ez olyan izgalmas, hogy te miket tudsz...) Ha úgy tetszik tanítson. De vigyázz, értsd is amit mond, különben oda az egész, mert megsértõdik.
Szia! Sajnos szerintem ezt el kell fogadnod, hogy ilyen a párod, ha pedig nem megy akkor ennyi. Nem minden pasi olyan mint a filmekben (sõt ritka), ezt be kell látni. Elinte én is ilyenekkel küzdöttem mint te, de rá kellett jönnöm és be kellet látnom, hogy a párom ilyen és nem tud megváltozni, pedig beszélgettünk errõl, és mondta hogy õ ezt nem érzi, hogy elhanyagolna, meg majd próbálkozik. Én is csak apróságokra vágytam volna, meg virágra a szülinapomkor. Egyszer pl akumlátort (4 db újratölthetõ ceruzaelem) kaptam tõle :) , ami hasznos és nem volt olcsó akkoriban, szerinte ez jó ajándék, mondjuk azóta nem vesz ilyesmit, ebben fejlõdött. Már lassan 6 éve együtt vagyunk és nehéz volt ezt elfogadni, mert én mindig megleptem meg kedveskedtem neki stb. õ meg nem, nem látta szüségét, de attól még szeret.
A kérdező hozzászólása: és az milyen lenne ha ezt leírnám neki levélben?? mert a beszélgetés nem hiszem hogy eredményes lenne, mivel ha olyan a kedve akkor úgysem húzok ki belõle egy szót sem, annak meg nincs értelme szerintem hogy csak én "papoljak" neki.
A kérdező hozzászólása: OK, én azt értem amit írtál, el is fogadom, megértem. És nem is faggatom, ha akar róla beszélni úgyis tudja hol talál. Csak azt hogy érjem el hogy mutassa ki hogy fontos vagyok? Nem kellenének nekem kitudja milyen nagy szerelmi vallomások, apróságokkal is beérném. Pl. Ne csak én bújjak oda hozzá hanem õ is bújhatna többször, és ne csak én masszírozzam meg õt, hanem õ is engem néha. Kértem már rá de mint aki meg se hallotta, erre is értettem, hogy nem figyel rám. Nem veszi számításba hogy nekem mi lenne a jó

Nagyon közeli barátom mamája haldoklik! Hogyan tudnék neki vigaszt nyújtani? Mit tegyek? Úgy érzem nem hagyhatom magára! Mit lehet ilyenkor mondani?

Legjobb válasz: Nagyon nehéz kérdés. Ne is hagyd magára! Kérdezd meg, van-e olyan dolog, amit szívesen elmondana, de eddig esetleg nem merte, vagy akarta. Kérdezd meg, miben segíthetnél neki. Emlékeztesd rá, milyen nagyszerû embert /fiút, vagy lányt/ nevelt. Meséltesd a legszebb emlékeirõl, ha nem fárassza nagyon és még képes rá. Kérdezd meg, kíván-e valami finomat. Amennyit csak tudsz, legyél mellette, hallgasd szeretettel, fogd a kezét. Ne lássa szemedben a kétségbeesést, inkább a bizakodást. Mondd el neki, hogy hiszel a gyógyulásában és a felépülésében.

Nagyon nehéz kérdés. Ne is hagyd magára! Kérdezd meg, van-e olyan dolog, amit szívesen elmondana, de eddig esetleg nem merte, vagy akarta. Kérdezd meg, miben segíthetnél neki. Emlékeztesd rá, milyen nagyszerû embert /fiút, vagy lányt/ nevelt. Meséltesd a legszebb emlékeirõl, ha nem fárassza nagyon és még képes rá. Kérdezd meg, kíván-e valami finomat. Amennyit csak tudsz, legyél mellette, hallgasd szeretettel, fogd a kezét. Ne lássa szemedben a kétségbeesést, inkább a bizakodást. Mondd el neki, hogy hiszel a gyógyulásában és a felépülésében.
Mond neki, semmitõl sem kell félni! Én ha a helyedben lennék most egy lelki útravalót mondanék neki, hogy csak annyit csináljon hogy higgyen Isten egyszülött Fiában Jézusban tiszta szívbõl! Mert ha ezt elhiszi, akkor ha meghal is élni fog! Ez színtiszta igazság és ígéret a Bibliából minden embernek! A halállal nem ér véget semmi!!! Erre bíztasd és akkor baj nem lesz! :)
én pedig azt gondolom, hogy nem kell hegyibeszédet tartani a bibliáról, ilyesmirõl. nem kell meggyõzni semmirõl. a jelenléteddel tudsz segíeni, azzal hogy beszélgetsz vele arról, amirõl õ akar, vagy ha épp csak együtt hallgattok.
az elottem állóval mélyen egyetértek elég ha a jelenléteddel ott vagy mellette, fogod a kezét. ha hiszel istenben imádkozhatsz is
A kérdező hozzászólása: köszön szépen a válaszokat, sokat segítettetek

Úgy érzem, hogy legjobb barátnõm össze akar vkivel hozzni, mit tegyek?

Bár benne vagyok a korban (21),de nem szeretnék párkapcsolatot.Többször is hallottam ahogy elõttem! barátnõm beszélget valószínû egy fiúval rólam.

Legjobb válasz: Már abban a korban vagytok, hogy a barátnõvel való lógás egyre kevesebb lesz, mert a barátnõdnek biztos van kapcsolata, és szívesebben van vele mint veled. Nem akarja hogy egyedül maradj, ezért akar összehozni valakivel. Viszont ha a barátjával van, és te is ott vagy esetleg azt hiheti hogy kényelmetlen neked. Ha lenne hapsid, mászkálhatnátok négyesben.

Már abban a korban vagytok, hogy a barátnõvel való lógás egyre kevesebb lesz, mert a barátnõdnek biztos van kapcsolata, és szívesebben van vele mint veled. Nem akarja hogy egyedül maradj, ezért akar összehozni valakivel. Viszont ha a barátjával van, és te is ott vagy esetleg azt hiheti hogy kényelmetlen neked. Ha lenne hapsid, mászkálhatnátok négyesben.
Nem kell elzárkózni. Legfeljebb az összeismerkedés után kiderül, hogy nem megy, nem kell. Semmi nem kötelezõ a továbbiakra nézve.
A kérdező hozzászólása: Nincs barátja.
A kérdező hozzászólása: lemaradt.. Szóval nincsen neki barátja, hogy esetleg amit elsõ válaszoló írtál az igaz lenne.Mellesleg õ hív el többször, hogy velem akar lenni. Én is úgy vagyok, hogy max össze ismerkedek a fiúval. Csak tudom, hogy ezek sose sülnek el jól.Régen más barátok próbáltak ilyeneket, sose jött be ez a "össze hozlak egyik haverommal" dolog.
A kérdező hozzászólása: Én ilyen szempontból nehéz eset vagyok, szóval engem nem lehet csak úgy össze hozni emberekkel max hogy barátok maradunk.De párkapcsolat áá azt nem.

Ugy érzem hogy a barátaim csak kihasználnak, de ha nem barátkozom továbbra is velükk akkor egy barátom sem lessz most mit tegyek?

Már egy ideje csak akkor érdeklem ?ket ha segítség kell vagy nincs más akivel lóghatnának ha meg odamegyek hozzájuk úgy érzem én csak 1 felesleges 5. vagy mert régen 4-en nagyon jó barátok voltunk már tobb mint7 éve és most van 1 lány aki mindig a barátaimmal van és ?k már nem foglalkoznak velem csak akkor ha segítség kell vagy nincs ott a másik3 barátom akk jön hozzám...de ha véget vetek ennek akkor aztán már végkép nem lessz barátom...én má télleg nem tom mit tegyek...

Legjobb válasz: szerintem Õk nem barátok, csak kihasználnak, Terád maximum csak haverként tekintenek aki jó ha valami gáz van, nekem nincsenek barátaim és így sokkal jobb mert tudom hogy velük csak egy bunkó ember lennék és sosem akarnám hogy beleivódjon a jellemembe, persze nem arra akarlak rávenni hogy otthagyd õket és ne barátkozz velük mert mindenkinek más a felfogása, hanem keress más barátokat

szerintem Õk nem barátok, csak kihasználnak, Terád maximum csak haverként tekintenek aki jó ha valami gáz van, nekem nincsenek barátaim és így sokkal jobb mert tudom hogy velük csak egy bunkó ember lennék és sosem akarnám hogy beleivódjon a jellemembe, persze nem arra akarlak rávenni hogy otthagyd õket és ne barátkozz velük mert mindenkinek más a felfogása, hanem keress más barátokat
Tök mindegy mert most sincsenek barátaid ha õk csak kihasználnak hagyd a fenébe õket
A kérdező hozzászólása: régen jóbarátok voltak de hát eleinte 1 kicsit éreztem azán hogy egyre idõ sebbek lettünk egyre jobban látam... szóval közöltem velük és csak anyit mondtak h: "szóval már ittartunk" teljesen nemértettem a választ de így jobb lesz!és köszönöm a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: jaj istenem fáj de nem kéne jajjj!!!
A kérdező hozzászólása: azthiszem nincs igazság ezen a földön! már 2 napja h közöltem velük és semmi!rajtuk még egy szemernyi szomorúság sem látszott csak az egyikük írta h neki fontos a barátságunk... de én már kezdem magam egyre jobban egyedül érezni és jobban mint akkor mikor még "barátok" voltunk!!! nem értem...õket meg sem hatja én meg már üvölteni tudnék h mért csinálták ezt velem mikor én mindig melletük voltam...
Most legalább tudod hogy kik a barátok. Ha azok lettek volna rohantak volna utánnad hogy most mi a baj és hogy miért döntöttél így. Szerintem jó döntést hoztál. Légy erõs. Szia.
hidd ez az életbe ez (lesz) a legkisebb gondod.
A kérdező hozzászólása: fáj be vallanom deh naon igaz amit mondtok... de mostmár tudom h ez volt a legjobb döntés hát inkább ne legyen barátom mint h ilyenek legyenek...:(

18 éves vagyok és a barátnõm 17. Én 3 évig "fûveztem" szinte minden nap de az 1. hónapban abba hagytam mert õ fontosabb. Õ 3 éve dohányzik, És úgy érzem hogy fontosabb neki a cigi mint én. Több mint 10 hónapja vagyunk együtt, mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek? Azt mondja mindig hogy a "fûvet" könnyû letenni...! A cigit meg nem.ÉN NEM DOHÁNYZOM és nagyon zavar hogy Õ igen.

Legjobb válasz: Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.

Ha szereted, elfogadod úgy, ahogy van. A szenvedély betegségeken nagyon nehéz változtatni, amíg fejben el nem dõl nála, hogy le akar szokni, addig kár is erõltetni. Bnõm édes anyukája a cigi miatt halt meg, mégis úgy szívja azt a sz.rt, mintha kötelezõ lenne. Az ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, vagy megszoksz, vagy megszöksz.
Elõször tegye le a cigit. Aztán kezdjen el máshogy öltözködni. Aztán fesse be a haját stb. Te örülnél, ha meg akarnának változtatni? Vagy elfogadod, vagy olyat keresel, aki nem dohányzik.
Gratulálok, hogy letudtad tenni a füvet, a cigi semmi a fû mellet :D
Hagyd el vagy fogadd el. Képmutató, mert neki nem teszik a fû, abbahagyod miatta, õ meg nem képes ugyanezt megtenni a cigivel?!
Nekem is volt ilyen párom, alkudozz vele, hogy napi egyet szívhat csak pl.
Volt akkor penzed rendesen :DDDD
A kérdező hozzászólása: Nekem is sok közeli rokonom halt meg a cigi miatt... És nem lehet vele alkudni! Van amikor csak 6 szálat szív egy nap... az alá nem nagyon megy... de van amikor 15 szálat kb... és ha annyira szeret.. nem hiszem el hogy nem bír ki egy napot pl

2 éve vagyok együtt a barátommal és egy ideje úgy érzem hogy unalmasak a vele töltött órák, szeretem de én újra vágyom. Minden nap ugyan az van és szeretném ha változna ha olyan lenne mint a kapcsolatunk elején. Mit tegyek? (a többi lent)

van 1fiú a suliba aki tetszik és én is tetszek neki és megbeszéltük h titokban találkozunk. Van büntudatom de ott van az is h úgy érzem hogy 16évesen leragadtam és nem élek. Mert nem lenne gond h leragadtam 1fiúnál de minden nap ugyan azt csináljuk én meg újjat akarok.

Legjobb válasz: hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet

hát egyet jegyezz meg.soha nem lesz ugyan az mint a legelején....én 22 vagyok 5 éve vagyok együtt a párommal és most született egy kisfiam szóval nekem pontosan ugyan úgy telik szinte minden nap....addig válts amíg lehet
Az baj, ha már úgy érzed, leragadtál. Ha 2 év után máris unalmas a kapcsolatotok, az sok jót nem ígér. Ha szereted még a barátodat, akkor beszélj vele, csináljatok több közös programot, próbáljatok ki együtt új dolgokat! Ha ez sem hoz változást, akkor lépj. Ja és új kapcsolatot CSAK akkor kezdj, ha a régit már lezártad!!!!
A kérdező hozzászólása: szeretném több ember válaszát
De igen, ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: értem de nem ilyen egyszerû
Úgy értem, hogy ha nem írtad volna le a korod, akkor azt gondoltam volna, hogy vagy 30 éves vagy. Talán azt te se gondoltad, hogy 14 évesen ismered meg a férjed, úgyhogy mivel kvázi még gyerek vagy, talán szakíts vele és ha már mindenáron kell valaki más, akkor keress olyat akivel jól tudod érezni magad.
A kérdező hozzászólása: ezt hogy érted?
Igen, na, szar dolog 16 évesen kiégni.
A kérdező hozzászólása: de szeretem a barátom és úgy érzem hogy ha szakítanánk megbánnám és nem tudnék nélküle élni. Nem tudom mit csináljak..
Na figyelj.. Velem is volt ilyesmi, csak nekem nem tetszett más. Beszélj vele, Én ezt tettem, és tõk érdekes lett minden. Programok, sok séta, egyéb.. Minden más. Néma gyereknek anyja se érti a szavát. Amúgy.. Ha már más megtetszik úgymond, akkor valószínûleg már nem szereted..

4 hónap után már teljesen úgy érzem, hogy nem is foglalkoztatom a barátomat, mit tegyek?

Hála Istennek van arra lehetőségünk, hogy szinte minden nap együtt legyünk, kivéve azon a héten, amikor délutános. Sokat együtt vagyunk, az időt töltő beszélgetés sosem volt nálunk a topon, de szerencsére ha gond van, vagy valami komoly dolog, azt meg tudjuk beszélni, ebben jók vagyunk. Nem az a fajta, aki annyit csacsog, és talán ő nem is változott meg, csak engem zavar ez most jobban, hogy alig oszt meg velem magáról bármit is, de azért szinte minden "komolyabb ügyéről" tudok, tehát nem utólag tudom meg, vagy hasonlók ... csak sokszor ki kell belőle húzni. Az én ügyeimről sem szoktunk annyit beszélgetni, a fontosabbakat tudja, de ha nem árulnék el neki semmit, akkor is le tudná élni az életét, úgy érzem. :D És őszintén ez zavar egy kicsit, mert szeret, de ilyen szempontból nem igazán érdeklem őt. Hétvégente azért mindig elmegyünk valahová kikapcsolódni, egy mozi, egy üdítő vagy hasonlók, szóval nem panaszkodhatom. A programjai mindig velem szervezi, haveri találkozókkor én is ott vagyok (csak úgy, mint a többiek barátnői is) - max ők félrevonulnak egy kicsit, vagy 1 órára "ellógnak", de azért nem hagy ki belőlük engem sem soha. Talán ezek az unalmas hétköznapok ütöttek be? Mert nyáron, mikor összejöttünk, teljesen más volt ... sokkal jobb ... mondjuk akkor mindig úton voltunk, strandoltunk a tóban, sétáltunk, fényképezgetni kijártunk, meccsekre vagy olyanok ... szóval mozgalmasabb volt ez egész. Most meg sokszor tudom, hogy ő is fáradt, és jól esik neki a semmittevés, vagy a "teljes kikapcsolás", de mikor az megy minden hétköznap, hogy csak vagyunk egymás mellett a szobában, az kicsit rosszul esik :/ Más társaságában meg sokszor felvidul ... Említettem neki, azt mondta, hogy ez nincs így, és hogy még mindig szeret, csak jól esik neki a semmittevés, és hogy csak fekszünk egymás mellett... nem is ezzel van bajom, hanem hogy úgy érzem, hogy nem érdeklem már ... :S Tudnátok valamit tanácsolni? Hogy esetleg nálatok mi vált be? Mit lenne érdemes tennem? Próbáltam őt sokszor felpezsdíteni, több-kevesebb sikerrel Előre is köszi :) 17/L (25/F)

Legjobb válasz: Igazat mondd avval, hogy jól esik neki a semmittevés és szereti ha egymás mellett vagytok.és csak pihiztek, mert pont az, hogy minél többet a közeledbe akar lenni. (de csak szerintem, mert nekem a barátom ugyanilyen és ezt mondta) Ha meg neked ez nem jó, rángasd ki a lakásból és menjetek valahová. Manapság sok a rendezvény, menjetek azokra ki!:) Vagy nézz a neten programokat!)

Igazat mondd avval, hogy jól esik neki a semmittevés és szereti ha egymás mellett vagytok.és csak pihiztek, mert pont az, hogy minél többet a közeledbe akar lenni. (de csak szerintem, mert nekem a barátom ugyanilyen és ezt mondta) Ha meg neked ez nem jó, rángasd ki a lakásból és menjetek valahová. Manapság sok a rendezvény, menjetek azokra ki!:) Vagy nézz a neten programokat!)
Elég nagy köztetek a korkülönbség. Mintha te (nem kapcsolati) kalandokra vágynál, õ pedig inkább pihenni.
Nem sok jóval tudlak bíztatni. A mi kapcsolatunk még 2 hónapos se volt egészen amikor elõjött ez a gond. Majdnem szóról szóra ugyanez volt. Hiába próbálkoztam bármivel, egyáltalán nem érdekelte már semmi ami velem kapcsolatos. Problémákat megbeszélni meg fõleg. Nem volt hajlandó mondani semmit, csak hogy neki most idõ kell. Adtam neki idõt de aztán megelégeltem a helyzetet és kidobtam. Pár órával (!) késõbb kapcsolatban volt egy másik csajjal. Mindjárt érthetõ lett az összes kifogás és minden indok amit kitalált. Szerintem innen már menthetetlen egy kapcsolat. Az érdeklõdés hiánya a múló érzéseknek köszönhetõ. Azon pedig nemigen lehet segíteni. :(

Van egy barátnőm akit 10 éve ismerek, de van egy lány akivel mostanában jóban van és úgy érzem hogy elfordul tőlem! Nekem meg az a baj hogy nincs rajta kívül nagyon barátnőm! Mit tegyek hogy legyenek barátaim?

Meg mindig egy csomót beszélgetnek a Facebookon meg több óra hosszát Skypeoznak! Velem meg alig beszél az interneten keresztül!

Legjobb válasz: Egy fél éve én is hasonló szituban voltam. Próbálj kicsit nyitottabb lenni mások felé és ha látod, hogy valaki közeledik hozzád " barátilag" akkor kezdj vele többet beszélgetni. Ne foglalkozz olyannal aki magyarul lesz*rja a fejed. Nem éri meg, nem kell pincsi kutyának lenni, ahhoz elég kicsi a világ, hogy találj egy hasonló nézetû és érdeklõdésû barátot magadnak. :)

Egy fél éve én is hasonló szituban voltam. Próbálj kicsit nyitottabb lenni mások felé és ha látod, hogy valaki közeledik hozzád " barátilag" akkor kezdj vele többet beszélgetni. Ne foglalkozz olyannal aki magyarul lesz*rja a fejed. Nem éri meg, nem kell pincsi kutyának lenni, ahhoz elég kicsi a világ, hogy találj egy hasonló nézetû és érdeklõdésû barátot magadnak. :)

Mit tegyek? 15F Van egy lány barátom, akivel 3éve legjobb fiú lány barátoknak tituláljuk magunkat, de én úgy érzem, hogy szeretem. Többi lent

Szóval,ma egy busszal mentünk haza,közben beszélgettünk ugye.volt egy MÁSIK lány akivel még nyáron találkozgattam,viszont félénk voltam nyomulni rá,ezért nem vettem észre pár olyan jelet,amivel erösen utalt rá,hogy tetszem neki,és ezért elszalajtottam a lehetöségemet.ezt beszéltem vele,hogy milyen hülye vagyok,meg hogy nem volt önbizalmam elhinni,hogy tetszem egy lánynak.ekkor ö mondta hogy szerinte okos kedves szép stb fiú vagyok,hogy vigasztaljon.ezután azt mondta,hogy volt egy idöszak pár éve,amikor tetszettem neki.mostmár van barátja,és elmondta hogy lefeküdtek.ezen olyan mérges lettem,hogy sírhatnékom támadt,ami nem volt kb 3.as korom óta.látta rajtam hogy hogy érzek,de a másik lányra fogtam,hogy miatta vagyok mérges.ezután megkérte,hogy egy megállóval elöbb száljak le,kísérjem haza.felmqentem hozzá egy teára meg segítettem ebédet csinálni,és ugye közben is beszélgettünk.rohadt nehéz volt visszatartani a könnyeimet,pedig nem vagyok 1 sírós típus.fent mesélte hogyan szopta le a barátját és annyira fájt...azt mondtam neki hogy ne meséljen erröl többet,mert vizuàlis típus vagyok(aki elképzeli a dolgokat).nem sokkal késöbb megkérdezte,hogy az osztályból ki tetszik/tetszett nekem,amit furcsàltam.mondtam 2-3csajt,meg öt is.nagyon mosolygott rajta,meg nem hitte el hogy szépnek tartom.azon gondolkozok,hogy megmondjam-e neki,hogy érzek,mert ez nekem még új,szóval eddig barátnak làttam,de most valahogy már nem.nem voltam még részeg,de most amint hazaértem,ittam 1pohár(a kb. 3decis)pálinkát,mert annyira nem bírtam ezt a nyomást.erre nem vagyok büszkd,de valahogy jólesett,pedig én tényleg nem vagyok az az ivós tipus.most félrészegen írok,bocsi ha vmit rosszul ítam.Bármi tippetek van,írjátok le lécci!

Legjobb válasz: Meny el hozzá és mond meg neki hogy szereted.

Meny el hozzá és mond meg neki hogy szereted.
A kérdező hozzászólása: Csak így hogy szeretlek?o.O amúgy szünetben találkozunk úgyis, meg amint írtam, ittam is szóval most így nem akarok beállítani, meg sztem szülei is ott vannak:/
Mindenképp mondd el neki hogy hogy érzel....
Nem úgy, hogy becsöngetsz hozzájuk, kijön, majd azt mondod, hogy szeretlek. Normálisan, ahogy azt kell, leültök, és elmondod neki, hogy már nagyon régóta tetszik neked és a múltkor miatta voltál ideges, nem a másik csajszi miatt.Aztán majd lesz valahogy.Szerintem ha azt mondja, hogy a barátja miatt nem tudtok soha együtt lenni, akkor el fogod sírni magad nagy valószínûséggel.Aztán majd lesz valahogy.Sírsz egy pár este, megiszol pár pohár pálinkát és majd idõvel jobb lesz egy kicsit. Ha azt mondja, hogy megpróbálhatjátok, akkor happy-end, de srre nem sok esélyt látok.
Erre nem nagyon lehet mit tanácsolni, Marilyn Manson Eat Me, Drink Me albumát ajánlom figyelmedbe. :/
A barátságotoknak löttek már most szerintem, te biztos nem fogod birni azt, hogy mindig rá gonodol rola bezsélne de csak a tudat, hogy vele van együtt és .. és leszopja meg minden.... ha megkérdezed és nem-et mond ami minimum 99% esély, akkor találkozni se fogsz binri vele a fájdalmadtol az biztos, ha igen akkor is tudod , h leszopa a csávot xD Amugy nagyon sajnállak de komolyan nagyon ha kell irj privit azt vannak spannyaim hétévgi max 2. hétvégi bulik stb ha kell tom erösen ajánlani
A kérdező hozzászólása: 5.:köszi, jóféle zene :D 6.:kösz jófej vagy, de ezt sztem én is meg tom szervezni sztem saját haverokkal :) ha nem, akkor írok :p

Félek! Nem akarom elvesziteni! Mit tegyek? 3és fél éve vagyok együtt a barátommal, Félek hogy megun engem mert esetleg már nem vagyok annyira jó csaj mint mikor megtetszettem neki! Ugy érzem hogy mostanában én is eléggé el hanyagoltam magam!

Valami jót ötlet?????

Legjobb válasz: Miért hanyagolod el magad, mond csak meg? Ugyan úgy kéne foglalkozz magaddal mintha nem lenne párod, sõt még jobban hisz neki meg kell mutatni milyen gyönyörû is vagy, nem ?

Miért hanyagolod el magad, mond csak meg? Ugyan úgy kéne foglalkozz magaddal mintha nem lenne párod, sõt még jobban hisz neki meg kell mutatni milyen gyönyörû is vagy, nem ?
Ne parázz, jól nézel ki, csinos vagy, veled van 3, 5 éve, nem mással. ENm lehetsz mindig csilli-villi-fitti, ha szeret akkor kinyúlt pólóban, kócos hajjal, csipás szemmel is te vagy neki a No1! Nem kell ilyeneken gondolkodni emrt akkor bevonzod a rosszat! Önbizalom!!!
sajnoooos, nekem se nyitja ki :S de ne is parazz ezen, ha veled van, teged szeret.. minden más okes? honnan jött ez a feltételezés? :(
Hát én nagyon örülnék ha így nézne ki a barátnõm :D
Na sikerült megmáznem: ) Nyugodj meg.^^ Szép vagy és csinos: ) Esetleg menj el fodrászhoz ha gy érzed elhanyagoltad magad és mondjuk csináltass frizurát vagy ilyesmi.^^ Bár szerintem így is gyönyörû vagy nyugi.^^: )
Sajnos nem nyitja meg a képet.:S De ne görcsölj ezen.. ha úgy érzed elhanyagoltad magad akkor próbálj ellene tenni vmit.:) Meg a barátod azért szeret már 3, 5 éve amilyen vagy. És bízz benne.:) Attól, hogy egy csinos lány elmegy az utcán és megnézi attól Téged tart gyönyörûnek.: ) Hidd el Én is beleestem ebbe a hibába, de aztán barátom elmondta, hogy ne legyek féltékeny. Attól, hogy egy lánynak minden nap van másik ruhája meg cipõje meg minden (tapasztalatból mondom mert én egy csajra voltam féltékeny) attól Õ engem szeret és nem tetszik neki az a csaj mert belülrõl üresfejû. Hidd el ezen nem kell aggódni.^^
hát figyi, veled nincsen semmi baj. ha ez a kép az elhanyagolt állapotodban készült, akkor meg vágképp nincsen miért aggódnod. teljesen rendben vagy külsõre. megunni pedig nem azért fog, meg hirtelen ronda leszel, hanem másmiatt. ha attól félsz h megún, ne a külsõdet vedd alapul, hanem a programjaitokat, beszédtémáitokat, ilyesmiket.
Ha megun, akkor meg leszel unva, tökmindegy hogy nézel ki.
Szerintem ez rendbe van. Szerintem szép vagy, igaz ebbõl a képbõl test forma nem jön ki, de OK. Ne vesd el a sujkot, kis idõt azért csak próbálj meg szakítani.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/100203/f33ec27be0ca2399c713fd0b1.. Hát ugy érzem hogy nem áll jól a nadrág vagy ilyesmi és ezért van bennem a feszültség meg ha látok egy szép csinos csajt hogy rettegek hogy õ szebb meg jobban áll
Rakj már föl egy képet magadról. Kérlek. Mert szerintem nem vagy ronda, de nem ártana ha látnálak is.
A kérdező hozzászólása: Nincs annyira kedvem az a baj, korán kellek fáradt vagyok stb amugy nem élünk együtt
hehe, sikerult megnyitni, no paraa :) adhatnal tippeket a hajaddal kapcs.. h nõtt igy meg, ilyen szépre?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!