Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek úgy érzem, hogy (241 db)

Mit tegyek? Úgy érzem, hogy egyre távolodok a férjemtől, pedig nem akarok.

Van egy 15 hónapos kislányunk és nagyon jó apa.De én úgy érzem, hogy engem nem tekint már n?nek, csak szex közben.

Legjobb válasz: Nem vagytok összhangban ezen a téren. Férjed úgy érzi elég, amit õ nyújt neked, te pedig úgy, hogy ez kevés neked. Ez probléma és feltétlen beszélnetek kell róla. Még a benned támadt eltávolodásról is. A probléma így talán kezelhetõ lesz.

Nem vagytok összhangban ezen a téren. Férjed úgy érzi elég, amit õ nyújt neked, te pedig úgy, hogy ez kevés neked. Ez probléma és feltétlen beszélnetek kell róla. Még a benned támadt eltávolodásról is. A probléma így talán kezelhetõ lesz.
Mi lenne, ha nem beszélgetnél vele, hanem inkább kicsit bújósabb, vadmacskásabb lennél te is?
Szia nagyon nehéz ügy ez! Érdemes lenne így kerek perec a párodnak is elmondani, esetleg megpróbálni, olyan romantikus estéket szervezni, vagy esetleg egy hosszú hétvégét, amikor újra egymásra hangolódhattok! A párkapcsolati tanácsadó is szóba jöhet! Minden jt és sok sikert

Mit tegyek? Úgy érzem hogy nem bírom tovább!

Lehet hogy rossz kategóriába írtam a kérdésem, de ha igen akkor elnézést kérek előre is.  Én egy 15 éves lány vagyok Budapestről. Az életem most nagyon nehéz, nem is tudom hogy hol kezdjem. Most kezdtem egy elég erős gimnáziumba. Itt heti 10 német, és 5 óra angol van. A német nagyon nehezen megy mivel most kezdtem, és kettes hármasaim vannak belőle már most. A legrosszabb az, hogy a többieknek mind négyesük ötösük van, és csak is én vagyok ilyen rossz tanuló. Az előző sulimba mindig én voltam a legjobb mindenből, és nagyon rosszul esik hogy itt meg én vagyok a legrosszabb. Emiatt az osztálytársaim lenéznek, pedig így is csendes vagyok, és nagyon érzékeny vagyok, főleg a jegyeimre. Attól félek h hármas leszek félévkor is. Pedig ebbe a suliba csak ötös tanulók járnak.  A másik problémám az apám. Alkoholista, és emiatt sok vita van itthon. Volt egy időszak hogy próbáltam mindent megtenni hogy leszokjon. Egyszer volt olyan is, kiöntöttem a pálinkáját és megvert. Akkor döntöttem el hogy végleg leteszek róla, de még mindig nagyon fáj. Ekkor kezdődött a szorongásom is. Ez még jobban fokozódott mióta elkezdődött a suli, mert van olyan németórán, ha valamit nem tudok (pedig sokat készülök) a tanár megaláz mások előtt.  Úgy érzem hogy nem bírom már sokáig, minden este sírok az ágyban, és minden reggel gyomoridegem van, emiatt mindig hányok. Attól félek hogy egyszer összeomlok teljesen. Tudom hogy mi.den nap vannak depressziós kérdések, de sokat segítene ha kapnék pár tanácsot. (köszönöm annak, aki végigolvasta ezt a hosszú sztorit)

Legjobb válasz: Ilyenkor döbbenek rá, hogy az én problémáim mennyire kicsik másokéhoz képest... Kortársad vagyok, és ha nem is ilyen rossz a helyzetem, együtt tudok veled érezni. Sajnos nem tudsz sok mindent tenni. Vészeld át ezt a pár évet, és tanulj, hogy minél hamarabb a saját lábadra állhass. Nem tudom milyen a kapcsolatod apukáddal, és hogy mennyire megértõ veled szemben, ezt csak te tudod megmondani, de ha úgy érzed nem csinálna belõle problémát, megkérdezhetnéd elköltözhetsz -e kollégiumba. Természetesen vannak kikötések minden koleszban, a lakhelyed is sokat számít, de jelenleg szerintem ez a legkézenfekvõbb megoldás. Ha beszélgetni szeretnél valakivel írj nyugodtan, és sok kitartást kívánok neked! 15/f

Ilyenkor döbbenek rá, hogy az én problémáim mennyire kicsik másokéhoz képest... Kortársad vagyok, és ha nem is ilyen rossz a helyzetem, együtt tudok veled érezni. Sajnos nem tudsz sok mindent tenni. Vészeld át ezt a pár évet, és tanulj, hogy minél hamarabb a saját lábadra állhass. Nem tudom milyen a kapcsolatod apukáddal, és hogy mennyire megértõ veled szemben, ezt csak te tudod megmondani, de ha úgy érzed nem csinálna belõle problémát, megkérdezhetnéd elköltözhetsz -e kollégiumba. Természetesen vannak kikötések minden koleszban, a lakhelyed is sokat számít, de jelenleg szerintem ez a legkézenfekvõbb megoldás. Ha beszélgetni szeretnél valakivel írj nyugodtan, és sok kitartást kívánok neked! 15/f
Próbálj magadra úgy tekinteni, hogy ne csak a német és angol jegyeiddel jellemezd magad! Nem kell ennyire drasztikusnak lenned. Rengeteg sok érték rejtõzik benned, ami a felszín alatt lapul, csak arra vár, hogy felfedezd! Ha erõs osztályba csöppentél, azt fogd fel úgy, hogy szorgalomra sarkallhat, hisz messze még a tanév vége, még annyi minden történhet addig! És mivel nincsenek véletlenek, azt jelenti, joggal vagy ott, méltó vagy rá és képes vagy megcsinálni! Megértem, hogy félsz (ezen én is átmentem), de higgy magadban, meg tudod csinálni! Ne engedd, hogy a kezdeti nehézségek letörjenek, hisz már bebizonyítottad, hogy jó vagy, az elõzõ sulidban. Minden kezdet nehéz! :) Édesapád miatt sose legyen bûntudatod, ez az õ választása, és nem hinném, hogy azért tenné, mert téged nem szeret, vagy mert te lennél ezért a felelõs. Van az úgy, hogy a felnõttek menekülni próbálnak egyes problémák elõl. Vésd az eszedbe, hogy nem a te hibád! Megváltoztatni nem tudod õt, anélkül, hogy õ akarná! Ezért te csak magadra koncentrálj, mindig legyen elõtted pozitív álomkép, fókuszálj arra, amire vágysz. Próbálj meg új barátokat szerezni, keress olyan elfoglaltságokat szabad idõdben, amik örömet okoznak és feltöltenek. Amikor úgy érzed, nem fog a fejed, akkor lazíts, lélegezz mélyeket, ne erõltesd. Figyelj oda, hogy egyél rendesen, aludj eleget. Az apró kis sikereket is díjazd magadban, még ha a többiek nem is veszik észre. Próbálj meg beszélni a német tanároddal, aki nyílvánosan megaláz, órák után, mikor nincs már ott senki, és mondd el, hogy családi problémáid vannak, és sok dolog még új neked, izgulsz is, de igyekszel, sokat készülsz. Ne légy szomorú, kedves leányka, mert ezek a dolgok elmúlnak, és az osztályzatok sem mindig objektívek. Elõtted még az egész élet, és nem dõl össze a világ, ha nem vagy mindenbõl 5-ös! Nagyon szép lelked van, és az, hogy érzékeny vagy, arra légy nagyon büszke, mert ez azt jelenti, hogy sok olyan rejtett szépség is feltárul elõtted, amit mások észre sem vesznek és még nagyon sok jót nyújthatsz az emberiségnek ebben a világban! Fel a fejjel! ;)
Húha:S:S Hát, apud ha õ maga nem akarja, õvele nem nagyon sokat tudsz kezdeni sztem:S Viszont lehetne iskolát váltani esetleg. Pl Elõzõ osztályodból kérdezz emberkéket, hogy ahova õk járnak, ott milyenek az órák, tanárok, osztályközösség, elvárások ilyesmi....:) Remélem jobbra fordulnak a dolgaid!!:) Kitartást kívánok, fel a fejjel!!:)
*Ja meg hát remélem vannak elõzõ osztályodból barik, akiknél néha esetleg ottaludhatnál:)
10 év múlva nemigazán fog érdekelni hogy milyen jeget adott egy tanár.
miért mentél olyan gimibe ahol több a német, ha neked az angol megy jobban? az osztálytársaid nagyrésze bisztos, hogy tanult elõtte is németül. a tanár azért aláz meg mert valószinü, hogy még az alapokat is alig tudod. ne engedd, hogy megalázzon, ezért tanuljál. nem ok nélkül teszi ezt a tanárod. ha pedig igen, akkor az szégyen a pedagógusokra nézve. bár õ szerintem csak igy próbál motiválni. szerintem egy pszichológus tudna segiteni. apukád alkoholizmusa ellen te nem tehetsz sokat, jobb ha nem is idegeskedsz miatta. az õ élete ez...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Amúgy azért mentem németes osztályba, mert azt gondoltam hogy nem lesz ilyen nehéz, és az angolosba nem vettek volna fel, viszont mindenképp ebbe a suliba akartam menni, mert sok jót hallottam róla, és az oktatás is jó. A szüleim pedig a legjobbat akarták nekem. Apára visszatérve, nem olyan jó a kapcsolatunk, inkább felszínes. Minden nap elmondjuk hogy milyen napunk volt és ennyi. Anyával viszont mindent megbeszélek, ha õ nem lenne nekem, fogalmam sincs hogy mit tennék.

Barátnőm pasija nagyon gazdag és folyton azzal büszkélkedik a barátnőm hogy milyen drága ékszert kapott, hol voltak kirándulni heti 5alkalommal vacsorázni viszi mit tegyek? úgy érzem hogy lenéz engem mert nem éllünk úgy mind mi

nekem is van barátom. Igaz mi még nem élünk együtt és nem is tervezünk hatalmas palotát építeni mind a barátnőmék. Gyakran alszok a barátomnál. Volt olyan eset hogy meséltem a barátnőmnek hogy hétvégén mennyit játszottunk a barátom kis hugával meg elvittük délután csavarogni. Este meg barátokkal voltunk bulizni. Barátnőm meg minnyárt rávágta hogy neki mennyibe került az ékszer amit kapott és milyen különleges étteremben volta. Nemvagyok rá féltékeny csak nagyon unom már és úgy érzem lenéz engem meg mikor elkezdik dicsekedni hogy mennyit keresett a barátja az adott hónapban

Legjobb válasz: Szerintem ha vagytok annyira jóba,akkor mond ezt el neki megérti.De ha nem vagytok annyira "nagy"barátnõk akkor ne foglalkozz vele.Ez az én véleményem.

Szerintem ha vagytok annyira jóba, akkor mond ezt el neki megérti.De ha nem vagytok annyira "nagy"barátnõk akkor ne foglalkozz vele.Ez az én véleményem.
Ha emiatt lenéz, akkor nem igazi barátnõ. Amúgy mióta vannak együtt? Ha te szereted a párodat és jól érzed magad vele, akkor örülj a saját boldogságodnak és ne irigyeld a másik lányt, lehet hogy õ nem is igazán boldog a párjával csak az anyagiak vannak meg. Nekem is van olyan barátnõm akinek nagyon gazdag párja van és irtó drága ajándékokat kap, de én valahogy nem irigylem tõle mert én meg mást kapok a páromtól, olyan dolgokat amiket pénzben nem lehet kifejezni de én érzem hogy ezek sokat érnek, és én jól érzem magam így.
A barátnõd most nagyon élvezi a helyzetet, ez egyértelmû abból, amit leírtál. Csak ezekben a kapcsolatokban mindig a gazdag csávó irányít. Láthatatlanba ugye nem tudom, hogy néz ki a barátnõd , de mivel a párja gazdag biztos, hogy minden ujjára találna olyan nõt , vagy jobbat. Lát majd egy olyan csajt, akinek kerekebb a segge vagy jobb a csöcse, vagy csak egyszerûen ráun a barátnõdre és gyorsan megválik tõle. Biztos, hogy az „ára” annak, hogy maga mellet tartsa ezt a faszit, és az nem biztos, hogy az olyan kellemes.
hány évesek vagytok? csak ha õk együtt élnek, ti meg együtt alszotok, nem értem miért szórja a pénzt a barátnõd barátja, de egy kicsit olyan mintha csak a pénzért lenne vele, mivel barátnõk vagytok beszéljétek meg, mond el neki hogy rosszul esik, ha meg nem érdekli akkor nem is a barátnõd

Mit tegyek? Úgy érzem, hogy rossz körülmények között élek. Az egész úgy kezdődött, hogy apum dolgozik, ám sajnos ez melett alkoholista. Anyum virágkereskedő. Egyszer egy 50 év körüli ember virágot vásárolt anyumtól.

Sajnos ez oda vezetett,hogy nap mint nap vette a virágot.Mig odáig nem jutottak,hogy minden nap tartják a kapcsolatot.Mindig hivogatják egymást.Ez engem nagyon zavar.Régebben vendégségbe mentünk anyuval,és ott volt éppen az az ember is.Annyira nem birtam a társaságát,hogy képtelen voltam egyedül hazammeni.Kaccsintgatott anyura,szemeztek..Apu tudja,hogy anyunak van valakije,csak azt nem tudja,hogy ki az.Ez miatt is sokat veszekednek.Mivel a testvérem külön házban él,ez az ügy ?t nem zavarja.Nenám azt mondja,hogy ?sem birja az alakot,és anyum nem normális,mert van neki férje,az ? házában él,és más embereknek udvarol.Szerencsére a nenám mindig mellettem áll,ha baj van,ezt nagyon szeretem benne.Ám ennek az embernek felesége is van,és mégis ilyen....nem hiszem,hogy normális.Sajnos mikor anyuval ismerkedett,akkor éppen akartam venni 8,5e dináros mobilt,erre ez az ember meg csak ugy,gondolkodás nélkül megvette nekem.Rájöttem,hogy csak kiengesztelésb?l.Ám én nagyon haragszok rá,amit m?velt.Rossz hallgatni,hogy minden nap,mikor apu nincs itthon,beszélgetnek telefonon.És a köszönésnél már észrevettem azt a bizonyos cuppogást.Nem tudom,hogy ezt még meddig bírom.Megkérdeztem anyutól,hogy ez neki mire jó,de nem válaszol.És mióta ezzel az emberrel társalog,sokkal kevesebbet foglalkozik velem.Sokat küszködök a könnyeim miatt.

Legjobb válasz: Azért egy 12 éves gyereknek ne ess már neki, könyörgöm! Felnõtt létedre lehetne több eszed! Gondolom, hogy nem lehet egyszerû, de ezt a szüleidnek kell megbeszélni egymással. Te nem választhatod szét õket.

Azért egy 12 éves gyereknek ne ess már neki, könyörgöm! Felnõtt létedre lehetne több eszed! Gondolom, hogy nem lehet egyszerû, de ezt a szüleidnek kell megbeszélni egymással. Te nem választhatod szét õket.
"112 évesen elhiszem, hogy nehéz! " Igen ennyi idõsen biztos. :) :) :)
"Nagyon szeretnék tanácsokat kérni, "hogyan szedjem szét õket", hogyan álljak bosszút, vagy hogyan strapáljam ezt végig." "8, 5e dináros mobilt, erre ez az ember meg csak ugy, gondolkodás nélkül megvette nekem." Vett neked drága telefont, és te még ezek után "áskálodsz" ellene? Mélységesen szégyeld magad!!!!! Az ajándék persze jó volt mi??? Azt elfogadtad, használod!!! Ennyi idõsen, hogy lehetsz ilyen rosszindulatú, hogy gonoszkodni akarsz?
A kérdező hozzászólása: Az még kimaradt, hogy 12 éves lány vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Talán várok 1-2 évet, ha igy megy tovább, akkor kénytelen leszek az embernek szólni, hogy hadjon minket békén.Azt is tudom már, hogy hol lakik.Azt is tudom, hogy az ember nem válik el a feleségétõl, és csak anyuval szórakozik. :( 4#: Igen, "gonoszkodni" szeretnék.Nekem nagyon rosszul esik ez az egész.Telefont meg elõször nem is gondoltam, hogy õ vette.Anyum mesélte, hogy az az ember vette.Persze ilyenkor meg már nagyon a szivemhez nõtt a mobil. Apuval sajnos sohasem láttam, hogy leülnek, és beszélgetnek.Fõleg nem az ilyen dolgokat...Nagyon bizok benne, hogy ez megváltozik, és rendes életünk lesz.Különben a nena = nagynéni :)
szerintem a nénje, de csak tipp :)
bocsi..de ki az a nenám?
Szerintem meg ne avatkozz bele a felnottek dolgaba, beszelj anyukaddal hogy foglakozzon tobett veled es esetleg kerd meg hogy probalja elmagyarazni miert tortennek igy a dolgok.
A virágkereskedõ az egyik legjoban keresõ maszek. Anyukád is megkeresheti a maga pénzét. A fickó valószínû a pénzére bukik, de az is lehet, hogy anyukád spontán pénzeli, hiszen van mibõl. Gyanítom, hogy éppen emiatt õ tartja el a családot. Emiatt is hiheti, hogy neki még ezt is szabad. Mielõtt apukádnak szólnál, beszélj anyukáddal. Ha nem tudsz vele zöldágra vergõdni, menj neki a pasasnak és mondd meg neki, hogy hagyja békén az anyukádat, mert megmondod az apukádnak. Azt pedig ki ne hagyd, hogy megmondod a feleségének is. És ha me tágít, monmdd is meg. Nyomozd ki, hol lakik és számolj be a történtekrõl.
Semmiképp ne avatkozz bele, ez anyukádék dolga. Megmondhatod neki, hogy zavar, ha kevesebbet foglalkozik most veled, de nem több. Ha nem boldog apukáddal, arról nekik kell dönteni, hogyan tovább. Valószínûleg nem történt még semmi az illetõvel, vagy ha igen, nem fog sokáig tartani, hisz mindketten családosak. Egy kicsit most boldognak érzi magát anyud, ne sajnáld tõle. Neked hogy esne, ha beleszólna, kivel barátkozol, majd kivel jársz késõbbb?
Együtt érzek veled, de hidd el, hogy anyukádnak sem lehet könnyû együtt élni egy alkoholistával. Gondolom megromlott a viszonyuk és azért kacsingat anyukád félre.(ami persze nem helyes) Ezt igazából nem neked kell megoldani, hanem a szüleidnek. Fõleg, hogy apukád tud róla..., le kellene ülniük megbeszélni a dolgokat. 112 évesen elhiszem, hogy nehéz! Remélem megoldódik a problémátok, úgy hogy mindenkinek jó legyen.
ja köszi:)

Mit tegyek, úgy érzem, hogy a párom nem nagyon foglalkozik velem?

3 hónapja vagyunk együtt, viszonylag friss kapcsolat. Azt előre leszögezném, hogy egyikünk sem szerelmes. Nem testi kapcsolat (eddig még szex sem volt, csak petting), mert vannak érzelmek, de ezek eléggé gyenge érzelmek. Kötődünk egymáshoz, vonzódunk egymáshoz, elhitegetjük a másikkal hogy "szerelmes vagyok beléd", holott szerintem (illetve gondolom) ő sem szerelmes. Azt hiszem ez nem 1 álomkapcsolat. Mindketten gyorsan beleugrottunk (3 hétre a megismekedésünk után már együtt voltunk, 3 héttel azelőtt pedig két vadidegen voltunk...), mivel több éve egyikőnknek sem volt párkapcsolata és már nagyon vágytunk erre. Talán rossz döntés volt, elkapkodtuk mindketten. Azt érzem, hogy nem törődik velem. És ez nekem fáj. Mert eddig nem volt ilyen kapcsolatom. Érzem, hogy nem szeret eléggé. Nem mutatja ki az érzéseit, csak ritkán, és ha ki is mutatja, nem valami érzelmes. Tudom, hogy néhány pasira még jellemző ez, de ő akkor is fura. Mondjuk, mostanában megnövekedett a "szeretlek" szó használata, mert már beszédtémánk sincs nagyon, csak ennyi (nem 1 beszédes pasi, próbálom beszéltetni, de ebbe én is belefáradok már, hogy mindig csak én írom le milyen volt a napom, ő meg semmit nem ír). Szóval valamelyik is nap is megbántott. Próbáltam kedveskedni neki hogy elhívom vacsorázni egy szép helyre (ha már ő nem teszi ezt meg, nekem kell ahogy mindig). Eddig mindig bennevolt ezekbe a programokra, most meg elintézett egy "Nem tudom még"-gel, amit nem indokolt meg. Találkozni mindig vagy nálam vagy nála szoktunk, sosem hív el randizni, mert "nem tudok jó helyeket a városban". Ajándékot sem kapok tőle, konkrétan szinte semmit, szóval a valentin napot most jobb, ha inkább fel sem idézem. A kapcsolatunk elején láttam még rajta, hogy küzd értem, mert kedveskedett virággal, kisebb ajándékokkal, ezzel-azzal. Mostmár ezeket sem kapom meg tőle. És ez fáj, úgy érzem nem törődik velem eléggé, pedig ha máskép lenne, bizonyára belészeretnék... Próbáltam megbeszélni vele ezt a dolgot, amit elintézett ennyivel: "most egyáltalán nincs időm, ha lenne, jóhogy meglepnének". Nem nagyon akar változtatni. Nyeregben érzi magát, látja rajtam, hogy uralkodhat felettem és ezt ki is használja. Ráadásul ő egyáltalán nem féltékeny, ha más pasikkal veszem magam körül (nem szándékosan). Konkrétan lesz*rja. Csak annyit akar, hogy ne csaljam meg, vagyis ne legyen testiség egy másik pasival. De az, hogy órákat beszélgetek egy nap 1 másik pasival, jól érezzük magunkat stb, nem is érdekelné. (Talán mert azt érzi, hogy úgyse csalnám meg és a többi nem foglalkoztatja) Unalmas, lapos kapcsolat ez, de még látok benne reményt. Szerintetek mit tegyek? Segítene a szüneteltetés?

Legjobb válasz: igen.

igen.
elég "érdekes" a kapcsolatotok, ha nem vagy szerelmes, meg szerinted õ sem, akkor minek vagytok együtt, arra nem képes, h törõdjön, foglalkozzon veled, szeressen, mi lesz késõbb, ha már ennyire rideg a kapcsolatotok? viszont ha ez nagyjából korrekt, és jó neked, akkor van miért küzdened... én sem vagyok egy beszédes pasi, de annyira béna sem, h nem tudnám, ha nem is szavakkal, de tettekkel, cselekedetekkel kimutatni, h tényleg fontos számomra az a lány :/
"Segítene a szüneteltetés?" - Nem, a szakítás és egymás elfelejtése segítene. Ez nem kapcsolat, semmi értelme az egésznek, pazaroljátok egymás idejét.
Pont ugyanez van nálam is, csak õ szakított velem valentin nap elõtt egy nappal..én buta liba meg kimondtam neki, h szeretem és k***ssolt...hát köszi...én sem éreztem h szeret, mikor mondtam neki, h legyen õszinte ez volt a válasz: hülye vok, beképzelem magamnak, ha nem lennék fontos nem jönne hozzám...pénteken odáig meg vissza volt értem, aztán szerdán mint aki megkergült, beszélni se óhajtott velem, nagy nehezen nyögte ki h nem szeretlek a 3 szerdai kifogása mellett...mert 3 kifogást mondott, h miért szakít velem...hagyd ott, míg nem teszi meg õ..rosszabb hidd el...ezen nem lehet segíteni, tapasztalat...én is megpróbáltam, de semmi...még rosszabb lett

Mit tegyek ugy erzem hogy nimfomanias vagyok?

folyton szeretkezhetnekem van :(

Legjobb válasz: szexelj.

szexelj.
Most komolyan ezen kell streszelni?Ha kívánod és van kivel csináld! Én is megkaptam lány létemre, hogy nimfomániás vagyok, csak azért mert vannak vágyaim, amiket kiélni sem tudok egyenlõre senkivel :D De azért vannak a hormonjaink, hogy tomboljanak :D
Inkább örüljetek cs*sszétek meg, hogy van kin kiélni magatokat, mert a magamfajta 24 éves fingszûz már csak k*rvákhoz járkálhat élete végéig.
Én is ilyen vagyok kérdezõ, megértelek. De nekem még barátnõm sincs és így még jobban kínoznak a vágyak. :( Mindenn nap éjféltõl hajnali 4-5-ig verem a farkam pornóra mire végre lenyugszom. Aztán alig kelek fel ismét csak a lányok jutnak eszembe, tiszta kínszenvedés így élni, legszívesebben rávetném magam az elsõ lányra, aki tetszik nekem az utcán. :( Valaki tudna valami vágycsökkentõ szert, írjon priviben, nagyon nagy segítség lenne, mert ez már beteges, amit mûvelek. :(
A kérdező hozzászólása: nemtudom a baratnom valtsa-e ki ezt belolem de nemtudok beket hagyni neki :) )
Én is így érzem, de nekem nem elég kielégítõ a barátom, gondolom azért. Állandóan szexelnék vele, de õ sokszor visszautasít, mert neki más dolga van (éhes, fáradt, tanulnia kell) és én meg elég megalázóna érzem hogy állandóan könyörögni kell a szexért.. Bár most vizsgaidõszak van...20L
dolgozol, sportolsz vagy tanulsz? mit csinálsz? azoknak szokott ennyi ideje lenni a szexre aki egész nap nem csinál semmit.
A kérdező hozzászólása: a baratnom 20..
ÉS A BARÁTNÕD?
heréltesd ki magad.
A kérdező hozzászólása: en 23 vagyok...
akkor ne szexelj.
korotok?
A kérdező hozzászólása: de ha 3 szor szeretkezek egy ejszaka a baratnommel ugy is kell egy 4ig .ez mar beteges komolyan
Nimfomániás és barátnõd vagy? Most akkor fiú vagy vagy lány?

Mit tegyek úgy érzem, hogy a pánikbetegségem újra visszajön?

Egy jó ideje nem volt pánikrohamom és rosszullétem és most megint kezd?dik félek nagyon, hogy újra visszaesek. A gyógyszeremet folyamatosan szedem.

Legjobb válasz: Menj pszichiáterhez......

Menj pszichiáterhez......
pszichiáter!!
Menj vissza ahhoz az orvoshoz, aki a gyógyszereket felírta Neked.
Mennyi a jó ideje? Elegendõ az antidepi dózisa? Egyáltalán antidepit is szedsz v. csak nyugtatót?
A kérdező hozzászólása: A velaxint szedem és már vagy három éve nem volt pánikrohamom. Nyugtatót csak akkor veszek be ha nagyon szükséges, általában tudom kontrolálni a pánik szorongásomat. Lehet lelki oka van mert kiderült, hogy éjszakai légzés kimaradásom van ami miatt meg is kell mûttetni az orromat.

Mit tegyek? Úgy érzem nem vagyok elég fontos a barátnőmnek, de tudom, hogy nagyon szeret, csak mégsem tenne meg értem bármit, más dolgok fontosabbak. Beszéltem vele, de szte minden oké, én vagyok neki a legfontosabb.

Legjobb válasz: H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj,hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)

H tudod hogy nagyon szeret akkor mibõl gondolod, hogy ne vagy neki elég fontos?? Akit szeretünk az fontos nekünk. Szerintem az sem baj, hogy nem mondja hogy megtenne érted bármit. Nem az a fontos hogy mondd e ilyeneket, hanem hogy érzed, hogy nagyon szeret :)
ugyan így vok csak, én a barátommal vok így!!sokszor bizonyított h szeret, de mégsem érzem h fontos lennék neki, pl a barátainál, vagy a piálásnál :S tegnap elõtt írtam neki 1 sms-t, szakítás néven, megszakad a szívem, de nekem ez így nem megy h több napon át nem keres, imádom, de én nem vok benne biztos h õ is!lehet életem legrosszabb döntése volt!!amúgy vannak ilyen emberek akik nem igen tudják kimutatni az érzéseiket, a ragaszkodásukat, de ezzel nincs gond, ha látod a halvány akarást akkor szeret, de õ nem az az érzelgõs fajta, így szeretted meg így kell elfogadnod!!!és ha minden oké a részérõl akkor ne szúrd el, úgy mint én:)

Mit tegyek? Úgy érzem minden el van veszve! Nem is tudom, hogy mit érzek az egyik osztálytársam iránt.

Két hete nagyon jól megvagyunk.Tegnap viszont bejelentette a barátn?mnek,hogy idegesíti,hogy mindig ott vagyok mellette.(pedig nekem úgy t?nt mintha ? kezdte volna a flörtölést)Ma viszont letagadta és próbált ugyan úgy jóban lenni mint korábban.Egy csaj megkérdezte t?le,hogy akarja e,hogy járjanak.Õ még nem mondott igent,de nemet sem.Lehet,hogy túl gyorsan rámozdultam?Vagy mi lett?

Legjobb válasz: Hagyd békén...hülyegyerek.. késöbb is csak a gondok lennének vele

Hagyd békén...hülyegyerek.. késöbb is csak a gondok lennének vele
felejtõs
Hát nemtudom még nem volt velem ilyen, de hát próbáljál sztem vele lenni és ha nem birsz várni akkor kérdezd meg te a járás dolgot. Mást nemnagyon tudok mit mondani. Sajna...
Szerintem itt max a gyerek van elveszve...

Nagyon közeli barátom mamája haldoklik! Hogyan tudnék neki vigaszt nyújtani? Mit tegyek? Úgy érzem nem hagyhatom magára! Mit lehet ilyenkor mondani?

Legjobb válasz: Nagyon nehéz kérdés. Ne is hagyd magára! Kérdezd meg, van-e olyan dolog, amit szívesen elmondana, de eddig esetleg nem merte, vagy akarta. Kérdezd meg, miben segíthetnél neki. Emlékeztesd rá, milyen nagyszerû embert /fiút, vagy lányt/ nevelt. Meséltesd a legszebb emlékeirõl, ha nem fárassza nagyon és még képes rá. Kérdezd meg, kíván-e valami finomat. Amennyit csak tudsz, legyél mellette, hallgasd szeretettel, fogd a kezét. Ne lássa szemedben a kétségbeesést, inkább a bizakodást. Mondd el neki, hogy hiszel a gyógyulásában és a felépülésében.

Nagyon nehéz kérdés. Ne is hagyd magára! Kérdezd meg, van-e olyan dolog, amit szívesen elmondana, de eddig esetleg nem merte, vagy akarta. Kérdezd meg, miben segíthetnél neki. Emlékeztesd rá, milyen nagyszerû embert /fiút, vagy lányt/ nevelt. Meséltesd a legszebb emlékeirõl, ha nem fárassza nagyon és még képes rá. Kérdezd meg, kíván-e valami finomat. Amennyit csak tudsz, legyél mellette, hallgasd szeretettel, fogd a kezét. Ne lássa szemedben a kétségbeesést, inkább a bizakodást. Mondd el neki, hogy hiszel a gyógyulásában és a felépülésében.
Mond neki, semmitõl sem kell félni! Én ha a helyedben lennék most egy lelki útravalót mondanék neki, hogy csak annyit csináljon hogy higgyen Isten egyszülött Fiában Jézusban tiszta szívbõl! Mert ha ezt elhiszi, akkor ha meghal is élni fog! Ez színtiszta igazság és ígéret a Bibliából minden embernek! A halállal nem ér véget semmi!!! Erre bíztasd és akkor baj nem lesz! :)
én pedig azt gondolom, hogy nem kell hegyibeszédet tartani a bibliáról, ilyesmirõl. nem kell meggyõzni semmirõl. a jelenléteddel tudsz segíeni, azzal hogy beszélgetsz vele arról, amirõl õ akar, vagy ha épp csak együtt hallgattok.
az elottem állóval mélyen egyetértek elég ha a jelenléteddel ott vagy mellette, fogod a kezét. ha hiszel istenben imádkozhatsz is
A kérdező hozzászólása: köszön szépen a válaszokat, sokat segítettetek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!