Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek észrevegye hogy (89 db)

Mit tegyek/írjak hogy észrevegyen? 13/L

:D Szóval...nem tudom,hogy jó témakörbe írtam-e. Egy 13 éves lány vagyok.És a kérdésemre ne jöjjetek azzal,hogy:"Jaaj ilyen kicsi lánka ne a szerelemmel foglalkozzon,menjen barbizni,az való neki!!!!"-meg ehhez hasonlókkal... Tehát van egy fiú,akinek tavaly tetszettem,de én nekem akkor nem tetszett.Eltelt azóta egy év...Õ középsulis lett,én még mindig általános iskolás.Tavaly ? nagyon próbálkozott nálam,de én h*lye eltaszítottam magamtól.Mára már nagyon szeretem Õt.Szerintem akkor is éreztem iránta valamit,"csak tudat alatt"xD...Nem tudom hol lakik,a telefonszámát sem tudom.Az alatt az egy év alatt nem találkoztam vele...sajnos...Barátn?je nincs,azt tudom.Közösségi portálon írtam neki,de ahogy értesültem nem nagyon szokott fel"menni" rá.Telefonkönyvbe nincs a telefonszáma. D: A közösségi portálon írtam neki,hogy régen láttam,meg satöbbi.Megkérdeztem hogy van.Erre csak azt válaszolta :"Jol...".Ezt nem tudtam mire vélni.Írtam neki hogy bocsásson meg mindenért,meg hogy az MSN címét is meg adhatná,mert felvenném.Semmi,semmit sem válaszolt.De szerintem nem azért,mivel keveset van fenn,hanem azért,mert haragszik rám.:( Mit írjak neki,hogy,hogy legalább meg tudjam érez-e még valamit irántam.Tudni szeretném. Bocsi a kisregényért,de 3 mondatban nem tudom összefoglalni.:D *.- Kérem segítsenek/setek!A válaszokat el?re is köszönöm! :) ^^13/L^^

Legjobb válasz: mos mér? nekem bejönne

mos mér? nekem bejönne
lehet, már kicsinek tart...lehet, haragszik rád...de az is lehet, hogy csak direkt csinálja:) az étnyleg jó ötlet, ha esetleg 1 baráti körbe tartoztok, néha szóbahozni õt...hogy : "nem tudjátok mivan vele?" "jó rég látttam/beszéltem vele", "írtam neki 1 levelet, de csak 1szót irt vissza..." (: az igaz, hogy ha tényleg nem bír, és ennyire irogatsz neki meg minden, lehet tényleg szánalmasnak fog tartani...:/
Kinõtte az irántad táplált érzéseit.Ettõl kezdve ha így tapadsz rá, csak szánalmas leszel a szemében, és nehogy egyszer azt halld vissza, h rajtad szórakozik a haverjaival. Bár még messze nem vagy nõ, de majd egyszer az leszel, fogadj meg egy tanácsot:legyen önbecsülésed, különben mindenki beléd fogja törölni a lábát.
A kérdező hozzászólása: Ja de azt tudom hogy abba a városba lakik, amibe én.Legalábbis sejtem, mivel "evárosi" középiskolába van :D
A kérdező hozzászólása: igen próbáltam, de nem sikerült :( D e nembaj...vagyis baj...de mit lehet tenni?:'( Feladom :)
Ne add fel! telefonszámát / msn cimét nem tudod elkérni valakitõl?:)
A kérdező hozzászólása: nem :'(
A kérdező hozzászólása: az is lehet hogy nincs is msn-e...:(
Te:Szia! Fiu(f):(koszon) Te:Kiverem neked (smiley) Mást nem tudok xD!
Az nem jó...=// és próbáltad már, közös haverokon érdeklõdni?:) )) nagyon szurkolok neked. mert amikor körülbelül veled egy idõs voltam történt velem 1 hasonló eset:-) 19/L (elözõ is én voltam ^^ )
A kérdező hozzászólása: nem :'( köszi hogy ennyire érdekel mi történik és hogy válaszolsz :)
tnap 17:55 vagyok(: (elözõ) Na, sikerült valami? vissza írt már?(:
A kérdező hozzászólása: háát sajnoss ez van :'( köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat ^^ utolsó:lehet hogy igazad van, de azoktól az ismerõseimtõl nem merem megkérdezni h:"ó szia , hova megy x/y holnap?"áá nem :/ azok nem olyan nagy barátok, és amúgy is csak véletlenül tudtam meg hogy néha megy fel a közösségi oldalakra(éppen körben álltunk és beszélgettünk, és szóba jött õ)...Mit tegyek??:)
Valahonnan csak ismered, talán vannak közös ismerõseitek is, ha egyszer valakitõl megtudtad, hogy ritkán megy fel a közösségi portálra. Próbáld úgy intézni, hogy "véletlenül" összefussatok valahol.
A kérdező hozzászólása: hogynee.....még mitnem! xD
A kérdező hozzászólása: majd csakis :D
A kérdező hozzászólása: "-.-"

Mit tegyek hogy észrevegye hogy bejön nekem? ( És mit tegyek ha megakar csókolni? )

Sziasztok!Elhivott egy álom pasi discoba csak teljesen tudatni akarom vele hogy nekem bejön.

Legjobb válasz: Nem kell ahhoz tenni semmit,hogy észrevegyen,majd jön magàtól minden,ha neki is igazàn tetszel.

Nem kell ahhoz tenni semmit, hogy észrevegyen, majd jön magàtól minden, ha neki is igazàn tetszel.
Mosolyogj sokat! :) ha már elhívott, szerintem nyert ügy.. remélem;) aztán táncoltok...közelebb kerültök egymásnak...lekap...aztán ennyi meg nehogy már a csaj gondoljon az ilyen dolgokra:P te csak érezd jól magad:) puszi : Wercsy, ,

Mit csináljak? Már egy ideje nagyon tetszik nekem egy fiú, de nem tudom, hogy mit csináljak, hogy észrevegyen. A fiú az osztálytársam, és a párom táncórákon. Én egy átlagos, jó tanuló, visszahúzódó lány vagyok. Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F

Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F
A kérdező hozzászólása: elég felszínes az ismeretségünk, de egyszer azt mondta az egyik osztálytársunknak, hogy nézzen magára és nézzen rám , ezért táncol velem.Pedig az a lány szerintem nagyon szép
Párod a táncórán? Mondd meg neki, hogy nem jól táncol: kéne külön gyakorolnotok délutánonként. Nála, vagy nálad.
Utolsó nem írt hülyeséget, de szerintem nem szerencsés leszólnod, h rosszul táncol, de a közös gyakorlás jó ötlet. Sztem mondd, hogy úgy érzed, szükséges.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15


Hogy tegyem meg ami a szívemnek lehetetlen? Mit tegyek hogy észrevegyen és mit ne?

sziasztok ! én ebbe belehalok.. 13 éves vagyok és szerelmes vagyok egy 32 évesbe de olyan szinten ha vele lehetnék feladnám az egész életemet.és ez 2 éve és 1 hónapja.neki van is egy élettársa bár ?t ez nem zavarja (18 éves)anyu mindig azt mondja hogy kihasznál mert van egy boltunk és adtam már neki párszor ingyen cigit..?is adott bel?le.. de ugy néz rám.. elolvadok és közben tudom hogy nem lehetek vele beszéltünk is telon de semmit több 1 puszi..szval tényleg semmit több és megpróbáltam elfelejteni de olyan volt mintha a szívem kettészakadt vna nem tudtam megtenni.. most mit csináljak?

Legjobb válasz: Mi vagyunk a tuskók b*zdmeg?????? Gondolkozzál már el mit csinálsz!!!! Remélem jól átb*ssza a fejed az a k*cs*g!!!! (Lehet lepontozni, de ha valaki ilyen tahó, hogy leszólja a válaszainkat (akik jobban látják kívûlrõl a helyzetet), inkább ne is írjon ide!!!!!!)

Mi vagyunk a tuskók b*zdmeg?????? Gondolkozzál már el mit csinálsz!!!! Remélem jól átb*ssza a fejed az a k*cs*g!!!! (Lehet lepontozni, de ha valaki ilyen tahó, hogy leszólja a válaszainkat (akik jobban látják kívûlrõl a helyzetet), inkább ne is írjon ide!!!!!!)
Természetesen el kell felejtened! Valoszinuleg azért vagy ugy oda érte, mert a pasi látta rajtad hogy be lehet téged fuzni igy majd ingyen kapja a cigit..na ha néha bokol is neked ez hidd el csak az ingyen bago miatt van.Neked meg a korodbol adodoan imponál, hogy "felfigyelt" rád valaki végre, pedig ez nem így van. Most ugy érzed o álmaid pasija és életed végéig utána fogol epekedni, pedig hidd el, pár honap vagy év mulva rohogni fogsz saját magadon, hogy ilyen hulye voltál.../tudom, mert én is voltam iylen helyzetben/. Probáld ki, hogy nem adsz neki tobbé cigit, vajon akkor is bokolni fog? Szerintem tobbé a boltba se fog bemenni nemhogy bokolni...
ne csillagozz b*a*s*z*d meg ! szerintem teljesen mind1 mit mondot neki ugyis õt fogja szeretni és én jól látom kivülrõl a helyzetet mostmár ebbõl elég!! azért ne cikizzétek mert fiatal.(19/L)
Mégis mit akarsz egy 32 évestõl? Tudod mi vagy neki? Egy aranyos kislány a boltból. Közben élettársa is van. Komolyan gondolod, hogy majd egy gyerek miatt fogja otthagyni? És azt tudod, hogy ha lenne köztetek valami, azt igen komolyan büntetik? Börtönbe is kerülhetne miattad. Menj vissza a babáidhoz és pár év múlva keress egy korban hozzádillõ barátot az osztálytársaid közül.
Ha nem akarsz úgy járni, mint az a pest megyei csaj, nagyon gyorsan felejtsd el. 18 éves élettársa van? és még neked is teszi az agyát? gondolkozz már kislány. nem való ez neked. nem halsz bele nyugi. felejtsd el és ennyi. az meg hogy 13 éves korodban cigizel, szégyen.
Azonnal tessék elfelejteni, mert ebbõl neki óriási baja lenne belõle! És még élettársa is van? Te tényleg 13 éves vagy még lelkileg is, nemcsak testileg! És édesanyád ezt tudja és csak annyit mond hogy kihasznál??? Anyám már rég letépte volna a srác heréit ha én anno ilyen helyzetbe kerültem volna!
Néhány év, és ezerszer ilyen szerelmes leszel egy másik fiuba! Lehet csak szeretet hiányod van, nem? Mert ebbõl ítélve a szüleid nem fogalkoznak túl sokat veled! Ne haragudj, de ezt nem így kell pótolni, biztos nagyon nehéz neked! 32 ugyan már, és élettársa van... Gyereke pl miért nincs? Rosszabbat nem tudsz választani? Bõgd ki itt magad és jobb lesz, mást nem tudsz tenni!
el kell felejtened!! tudom, hogy ez mennyire nehéz, de szerintem próbáld meg kerülni a találkozást is, úgy könnyebb lesz, ne keresd, ne beszélj vele, mert ez a kapcsolat teljesen lehetetlen...sajnálom, hogy ezt kell mondanom
Mindenki magából indul ki :D Szeretnéd mi?
Ostoba naiv kislány vagy csak (: Majd jól átbassza a kis buta fejedet.
:D! A kérdezõ vagyok: csak egy másik címen. Hát nem úgy lett ahogy gondoltátok! Hahaha :-) Így évek múlva gondoltam megnézem ezt a kérdést..visszamegyek kicsit a múltba. Tipikus magyar, pesszimista hülye hozzáállás. "azonnal tessék elfelejteni" :XD! D persze minden jóra fordult. Sajnálom de ez van :'( :D:D:D .. sok rosszindulatú válaszolónak írom ezt.Jah és nem felejtettem el, Õ se engem!! Nah csoki..
még mindig én vtam
arról senki nm tehet hogy mi van beírva a születési anyakönyvi kivonatába nem tehet róla hogy ennyi idõs és szerelmes lett!! egy olyan vilégban élünk ahol a rossz van elõtérben, de csak pozitívan még jó is kisülhet belõle :XD ne légy depis max várj egy kicsit! nem létezik plátói szerelem én nem hiszek benne!!!
A kérdező hozzászólása: rohadt érzéketlen tuskók vagytok.. végülis felesleges volt kiirnom ezt cseppet sem biztató egyáltalán nem normális válaszokat kaptam.. egy aranyos kislány a boltbol köcsög!!! jah meg szégyen h cigizek... pff. maradjatok meg magatoknak!!
Te melyik válaszoló vagy?

Mit tegyek/tegyünk hogy végre észrevegyenek minket hogy el kéne már végre egy skatepark Veszprémbe?

Mostanában egyre több a baj Veszprémben a bmx-esek körében hogyha a belvárosban kinézünk valami jó spotot és ott bicajozunk... és már kezd elegünk lenni hogy a legjobb helyekrõl elzavarnak minket külön féle okok miatt (pl.: hogy ha elesünk, az az õ felelõségük, meg kárt okozunk a helyekben, ez nem játszótér stb stb...) és rendõrt akarnak hívni ránk.. Én szerintem egy Megyeszékhelyen elég sokan elvárnának egy skateparkot és nagy lenne az érdeklõdés felé(mivel Veszprém megyébõl is sokan járnának) vonzaná az embereket.. jobban lehetne fejlõdni és versenyek is lehetnének. De nem... nekik kell Veszprémbe 6 focipálya, 800 körforgalom, 60 új út, 80 db parkolóház, sétáló utca fel újítás... -.-"

Legjobb válasz: Megértem. Én meg mindig minigolf pályát szerettem volna a környékünkön (másik város). De hát, ilyen az élet...

Megértem. Én meg mindig minigolf pályát szerettem volna a környékünkön (másik város). De hát, ilyen az élet...
Á nem is akarod másokra ráerõltetni a saját véleményed, igényeid stb. :D Azzal egyetértek, hogy inkább skate park mint focipálya. De egyébként tegyük fel semmi luxusra nem kellene pénzt költeni, mert tegyük fel emberek éheznek és egy szegény országban élünk. Az érveid viszont nem rosszak, hülyeségekre úgyis elmegy a pénz, próbálj sok érdeklõdõt (aláírást) gyûjteni és kérdezz rá pl. önkormányzatnál hogy ezügyben lehetne-e tenni valamit. Fb oldal könnyíthet emberek toborzásában..
Honnan küldtek el? Aréna mögött amúgy láttam két srácot száguldozni, az a hely néha üres...
A kérdező hozzászólása: már sokszor elõfordult hogy az önkormányzathoz fordultunk, mindig az volt a kifogás hogy nincs pénz... de amellett felhúztam most egy hangvillát, egy parkolóházat, felújították a sétálót, tavaly teljesen felújítottak egy teljesen jó állapotú utcát... meg ilyenek mennek itt.:/ amúgy a Lovassy elötti új parkolóházból küldtek el minket leg utoljára, de már a Kossuth utcáról is elszoktak, meg a Chollnoky Penny-tõl meg sk helyrõl, ez nem csak egy helyre vonatkozik éppen ez a gond.. amúgy 2 haveromat láthattad, de arénánál nincs is nagyon hely ahol lehetne rendesen biciklizni... oda csak néha járunk ki
A kérdező hozzászólása: felhúztak* bocsánat az elírásért
Lovassynál az egyik parkolónál kb meg nem is láttam kocsit :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); - ki küldött el? Mi az hogy elküldtek? NEM uralkodhat senki sem rajtatok! - csak rendõrre kell hallgatnod, de õ is csak jogszabályok szerint utasíthat bármire is (elõször meg kell tenni amit mond, de ha szemétkedik akkor utólag emiatt felelõsségre lehet vonni!) - esetleg fiatalkorúak vagytok? Nem akarom hogy rossz értelemben véve szabálytagadók legyetek, de igazából kiskorúaknak semmi félnivalójuk nincs. Mert senki nem küldhet el sehonnan, mégis milyen dolog lenne már? Magánterületen ennek utána kell nézni persze hogy hogy van. Ha meg rendõrt hívnak, mindig legyetek kedvesek mosolygósak és rendesek, kölykökkel viszont a rendõrök sem tudnak szívózni. Nevetséges is lenne.. De egyébként is 'legrosszabb' esetben a rendõr kér meg hogy menjetek máshová. Viszont aki kihívja rátok (ok nélkül) azt lehet jól lecseszik, de meg is érdemlik. Ezt most függetlenként írom, én nem vagyok bringás/deszkás, de nem hiszem el hogy nem lehet nyugodtan együtt élni a rohadt városokban. Készek az emberek, komolyan.. ahelyett hogy õk is mozognának meg ellazulnának kényszeresen vegzálják egymást.. érthetetlen.. Mert ha még idõs emberek között száguldoznátok, oké megértem hogy veszélyes és ne csináljátok.. De normálisan megmiért ne bicikliznétek? Senkit nem zavartok.. Magyarország jelenleg komolyan egy feketelyuk Európában..
A kérdező hozzászólása: Már nem vagyok fiatal korú, és egy parkolóházból küldtek el. De direkt a tetején bicajozunk mindig mert ott senki sincs soha és senkit sem zavarunk, akik elzavartak azok pedig valószínüleg az épület tulajdonosai voltak.

Mit tegyek? Van egy fiu aki nagyon tetszik mit tegyek, hogy eszrevegyen? Es felek hogy vissza utasit.

Legjobb válasz: Menj oda hozzá és beszélgessetek, esetleg kínáld meg valami finomsággal :)

Menj oda hozzá és beszélgessetek, esetleg kínáld meg valami finomsággal :)
Nekem meg Jennifer Lopez. Es felek hogy vissza utasit.
Kérdezzd meg akar-e bazsni veled, ha igent mond bejösz nála ha nemet mondd akkor nem jösz be nála
menj oda mi fiúk rendesek vagyunk minden lánnyal, aki próbálkozik, ellentétben a lányokkal, akik mind csak bántani tudnak
engem nem zavarna ha meg akarnál ismerni. nem jönnék be.max barát és? fordítva is mûködik. 2 ember kell a táncház
Én most beszéltem meg az egyik legjobb barátommal, hogy maradjunk csak barátok. Kiszedte belõlem, hogy nekem tetszik. De én neki nem, vagy legalábbis nem mondta( nem volt túl konkrét) ez az élet velejárója. Ha normális fiú akkor nem lesz gonosz veled :) ) beszélj vele
erre most mit mondjak? Ostoba
Eleinte, ha elmegy melletted akkor ints neki vagy mosolyogj és ha látszik, hogy érdeklõdik akkor szép fokozatosan közeledj felé és szólítsd meg
hány éves vagy??
Pedig neked kell, mert õ nem valószínû, hogy meg fog.
Nem meg mondtam, hogy ne bujkálj állandóan!!!! Hogy észre vegyen? Csapj a seggére azt tuti észre veszi.
Bátorság! Szólítsd meg, mert ha te nem teszed, akkor megteszi más!
álld el az útját akkor biztos észrevesz
Mire vársz? Hogy õ szólítson meg? Nem fog. Menj oda hozzá, aztán kezdd mondjuk köszönéssel a dolgot. Ettõl tuti észrevesz. A többi már jön magától. Ne parázz, nem fogja leharapni a fejed.
öööö...oké
A kérdező hozzászólása: nekem kintvan szerintem neked nincs kint :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ha észre vesz, akkor is meg kell szólítani. Ha meg magától nem vesz észre, akkor úgy is észre vesz, amikor megszólítod. Mit tegyél? Hármat találhatsz.
Várj még pár évet, mire kinõ a tököd. Utána meg szólítsd meg, csak úgy simán...
szólítsad meg!!! legyél vele kedves, és vicces ;)

Hogyan kezdjek vele ismerkedni (mit tegyek, h észrevegyen)?

Tegnap a mekibe nagyon megtetszett az a fiú, aki "kiszolgált". Helyes volt és olyan kis halk szavú, aranyos. Látszott, h nemrég dolgozik itt, mindent 3* leellenőrzött...és ki volt pirulva az arca mikor beszéltem hozzá(de lehet, csak a melegtől :D). A lényeg, hogy szeretnék vele ismerkedni, de nem tudok róla semmit, még a névtáblácskáját is elfelejtettem megnézni zavaromban :D. Mit csináljak, h többet megtudjak róla? Nincs bátorságom ahhoz, hogy flörtöljek vele mikor felveszi a rendelést és az nem is én lennék...csak vigyorgok mint a vadalma :D Figyeljem meg? Nincs messze tőlünk az a meki, többször sétálhatnék arra, megnézhetném, hogy mikor végez merre megy haza...követhetném hazáig :D Lehet, hogy találkozna a barátnőjével...akkor persze hagyom az egészet, de jó lenne tudni, h legalább van-e barátnője...esetleg nézzem meg a névtáblácskáját és keresgéljek facebookon? DE arra meg nem sok esélyt látok, csak egy keresztnév alapján nem találok meg senkit.... Nincs annyi pénzem, hogy sokszor vegyek valamit a mekibe azért h láthasson és felfigyeljen rám...mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát, ha nincs bátorságod flörtölni vele akkor mit gondolsz mégis mi mást tehetnél? követed hazáig mint valami beteges õrült? :D nem már...Igen, nem fogod megtalálni õt egy keresztnév alapján. Talán menj oda amikor dolgozik mert nem biztos, hogy mindig ugyanakkor. Majd legközelebb kérdezd meg, hogy mikor végez mert, hogy szívesen megvárnád vagy visszajönnél :).

Hát, ha nincs bátorságod flörtölni vele akkor mit gondolsz mégis mi mást tehetnél? követed hazáig mint valami beteges õrült? :D nem már...Igen, nem fogod megtalálni õt egy keresztnév alapján. Talán menj oda amikor dolgozik mert nem biztos, hogy mindig ugyanakkor. Majd legközelebb kérdezd meg, hogy mikor végez mert, hogy szívesen megvárnád vagy visszajönnél :) .
A XXI. század elején már nem gáz a nõi kezdeményezés! Menj amikor kevesen vannak és ráér beszélgetni!
Megszavazom a cetlit! De meg is lehetne fordítani. Amikor fizetsz és odateszi a blokkot a tárcára, akkor szólsz neki, hogy írja rá a telefonszámát is. Meg fog lepõdni, de akkor kiderûl, hogy bejössz-e neki.
Valamelyik barátnõd nem tudná kikérdezni valahogy?szerintem nem gáz, én megtenném a barátnõmért
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bátorításokat! Ha valakinek van még egyéb ötlete, akkor írjon! :)
A kérdező hozzászólása: Hát rendben írok majd mindenképp, de még erõt kell gyûjtenem a küldetéshez... :D
Költség és idõkímélõ megoldás, és ez a biztos, ha egyszer neked tetszik. De gondolj arra, hogy neki ezzel örömet szerzel. Én örülnék neki a helyében. Majd írj, hogy sikerült :) :)
Hát ha azt mondanád neki hogy:Bocsi de elfelejtettem a telefonszámomat, megadnád a Tiédet?...
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek ment az elõzõ kommentem :) Utolsó, akkor lehet, h ez a cetlis lesz..
A kérdező hozzászólása: Utolsó az érdekes lenne, kíváncsi lennék milyen fejet vágna hozzá :D De én ilyenekben nagyon gyáva vagyok...és úgy szeretném, ha õ kezdeményezne, de ahhoz meg észre kell, hogy vegyen...szóval szerintetek csak akkor lehet belõle valami, ha én kezdeményezek? :(
Kedves kérdezõ! Ha halk szavú, aranyos srác, akkor biztos szereti az egészségesen nyomulós lányokat. A hazáig követed dolog az túlzás, és nem egészséges. :D Tehát maradjunk a cetlis dolognál, de hidd el nem fogod jobban érezni magad ha elszaladsz. Inkább nyomj egy laza mosolyt / pirulást. :D
Bátorság az minimum kell hozzá, anélkül nem megy.Nincs nagy ötletem de mi lenne ha megkérdeznéd tõle , hogy van-e barátnõje, ha azt mondja hogy nincs akkor Te meg rávágod, hogy most már van!
A kérdező hozzászólása: És ha vennék nála valamit és pontosan kiszámolva az összeget, odaadnám neki a pénz, de úgy, hogy elrejtek benne egy kis cetlit, amin rajta van a telószámom és a nevem? :D És mielõtt megláthatná gyorsan elhúzok onnan? :D Biztos hülyének nézne...meg lehet, h õ nem olyan, hogy szereti ha nyomul a csaj.. Nem akarom, h rossz véleménye legyen rólam az elején..
Vagy kérdezd meg az egyik szimpi munkatársát hogy mi a neve..:D

Mit tegyek, hogy észrevegyenek? Mit gondoltok mi lehet a baj velem?

Nem akarok népszer?, híres, ismert lenni, csak amikor társasággal megyek valahova engem nem vesz észre senki, senki se érdekl?dik fel?lem és szeretném, ha ez nem így lenne, mert nagyon pocsék érzés! Mit tudnék ellene tenni? (Vagy ha nem lehet semmit hogyan lehetne beletör?dni?) :(

Legjobb válasz: Nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, hogyan viselkedsz egyes alkalmakkor. De azt eltudom mondani, hogy ha rágyúrsz a "beszélõkédre", akkor azzal egyszerûen ki lehet emelkedni a tömegbõl. Én elég nagydumás vagyok, igazából nem vagyok semmiben kiemelkedõ, talán csak abban, hogy tájékozott vagyok gyakorlatilag az élet minden területén. Mindenhez értek kicsit, de semmihez sem nagyon. Ennyi elég ahhoz, hogy középpontban legyek. Végtére is nem vágyom a központi szerepre, egyszerûen csak szeretek beszélni...XD Remélem segítettem valamicskét :) Sok sikert a továbbiakban!

Nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, hogyan viselkedsz egyes alkalmakkor. De azt eltudom mondani, hogy ha rágyúrsz a "beszélõkédre", akkor azzal egyszerûen ki lehet emelkedni a tömegbõl. Én elég nagydumás vagyok, igazából nem vagyok semmiben kiemelkedõ, talán csak abban, hogy tájékozott vagyok gyakorlatilag az élet minden területén. Mindenhez értek kicsit, de semmihez sem nagyon. Ennyi elég ahhoz, hogy középpontban legyek. Végtére is nem vágyom a központi szerepre, egyszerûen csak szeretek beszélni...XD Remélem segítettem valamicskét :) Sok sikert a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: hûha, köszi a tanácsot és kellett is ez a "sok sikert" :)
Helló! Szerintem az a baj ahogy hozzá állsz. te már elkönyvelted ilyennek magad, szal elsõ dolgog hogy ezt a fejedben kéne lerendezni aztán egy kis önbizalmat szerezhetnél valahonnan(igyál egy picit) :) Ha a barátokkal mész el bulizni akkor ugyanolyan tagja vagy te is a társaságnak, max annyi hogy nem te vagy a falkavezér... Legyél néha merészebb beválalóbb, néha nem árt ha örültségeket csinál az ember amin a többiek is nevetnek :) Tedd oda magad nekik rendesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ utolsó! Úgylesz! :) :D

Irigyek? Mit tegyek, hogy befejezzék és észrevegyék, az én életem se tökéletes?

Az itthoni barátnõim egyre furcsábbak. Néha úgy érzem, hogy irigykednek. Sokat vagyok külföldön (csak anya és az õ apukája él Magyarországon, amúgy mindenki külföldön él) és elkezdtek erre is megjegyzést tenni, mostanában arra is, hogy magántanuló vagyok. Ma pl kérdeztem, hogy nem megyünk-e el ebédelni, csak az volt a válasz, hogy nem, mert nekik tanulni kell délután, õk nem magántanulók és nincs idejük ilyenekre egész nap. Aztán dél óta küldözgetik snapchaten a képeket, mert elmentek moziba és plázázni... Ha találkozunk is, vagy sietnek, vagy olyan dolgokról beszélnek, amikhez én alig tudok hozzászólni. Beszólnak mindenre, a dolgaimra, arra, hogy mit csinálok. Olyan, mintha nem is a barátnõim lennének, hanem az ellenségeim. Féltékenyek a külföldi barátnõimre, barátaimra.

Legjobb válasz: Igen csak irigyek hogy neked olyan lehetõséged van mint ami nekik nincsen.Mondd el nekik is hogy a te életed sem olyan könnyû, és mondd el nekik hogy mik a gondok.Ha igaz barátnõk akkor megértik a gondokat.Ha nem értik meg, vagy továbbra is irigykednek akkor nem is voltak igazán a barátnõid

Igen csak irigyek hogy neked olyan lehetõséged van mint ami nekik nincsen.Mondd el nekik is hogy a te életed sem olyan könnyû, és mondd el nekik hogy mik a gondok.Ha igaz barátnõk akkor megértik a gondokat.Ha nem értik meg, vagy továbbra is irigykednek akkor nem is voltak igazán a barátnõid
"Nem szeretném elveszíteni õket" Most a lelkedbe lépek: már elvesztetted õket. Amit leírsz az nem barátnõ csak egy-két ellenséges nõ.
Az igazi barátnõk sosem irigyek vagy féltékenyek egymásra...:/
Fogadd el, hogy õk nem a barátnõid. Engedd el õket. Hasonló helyzetben vagyok én is. Még egyetemisták vagyunk, én már dolgozom és nagyon jól keresek. Akikrõl azt hittem, hogy a barátnõim, irigyek rám és szintén megjegyzéseket tesznek. El is távolodtam tõlük.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!