Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek észrevegye (94 db)

Mit tegyek hogy észrevegye hogy bejön nekem? ( És mit tegyek ha megakar csókolni? )

Sziasztok!Elhivott egy álom pasi discoba csak teljesen tudatni akarom vele hogy nekem bejön.

Legjobb válasz: Nem kell ahhoz tenni semmit,hogy észrevegyen,majd jön magàtól minden,ha neki is igazàn tetszel.

Nem kell ahhoz tenni semmit, hogy észrevegyen, majd jön magàtól minden, ha neki is igazàn tetszel.
Mosolyogj sokat! :) ha már elhívott, szerintem nyert ügy.. remélem;) aztán táncoltok...közelebb kerültök egymásnak...lekap...aztán ennyi meg nehogy már a csaj gondoljon az ilyen dolgokra:P te csak érezd jól magad:) puszi : Wercsy, ,

Mit csináljak? Már egy ideje nagyon tetszik nekem egy fiú, de nem tudom, hogy mit csináljak, hogy észrevegyen. A fiú az osztálytársam, és a párom táncórákon. Én egy átlagos, jó tanuló, visszahúzódó lány vagyok. Mit tegyek, hogy észrevegyen?

Mit tegyek?

Legjobb válasz: Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F

Haverkodjatok, aztán majd meglátod, hogy szeretne-e többet. Elég elhívnod valahova, aztán majd kiderül késõbb, ha õ is elhív téged valahova, hogy akarhat-e többet. 20/F
A kérdező hozzászólása: elég felszínes az ismeretségünk, de egyszer azt mondta az egyik osztálytársunknak, hogy nézzen magára és nézzen rám , ezért táncol velem.Pedig az a lány szerintem nagyon szép
Párod a táncórán? Mondd meg neki, hogy nem jól táncol: kéne külön gyakorolnotok délutánonként. Nála, vagy nálad.
Utolsó nem írt hülyeséget, de szerintem nem szerencsés leszólnod, h rosszul táncol, de a közös gyakorlás jó ötlet. Sztem mondd, hogy úgy érzed, szükséges.
Hány évesek vagytok?
A kérdező hozzászólása: 15

Hogy tegyem meg ami a szívemnek lehetetlen? Mit tegyek hogy észrevegyen és mit ne?

sziasztok ! én ebbe belehalok.. 13 éves vagyok és szerelmes vagyok egy 32 évesbe de olyan szinten ha vele lehetnék feladnám az egész életemet.és ez 2 éve és 1 hónapja.neki van is egy élettársa bár ?t ez nem zavarja (18 éves)anyu mindig azt mondja hogy kihasznál mert van egy boltunk és adtam már neki párszor ingyen cigit..?is adott bel?le.. de ugy néz rám.. elolvadok és közben tudom hogy nem lehetek vele beszéltünk is telon de semmit több 1 puszi..szval tényleg semmit több és megpróbáltam elfelejteni de olyan volt mintha a szívem kettészakadt vna nem tudtam megtenni.. most mit csináljak?

Legjobb válasz: Mi vagyunk a tuskók b*zdmeg?????? Gondolkozzál már el mit csinálsz!!!! Remélem jól átb*ssza a fejed az a k*cs*g!!!! (Lehet lepontozni, de ha valaki ilyen tahó, hogy leszólja a válaszainkat (akik jobban látják kívûlrõl a helyzetet), inkább ne is írjon ide!!!!!!)

Mi vagyunk a tuskók b*zdmeg?????? Gondolkozzál már el mit csinálsz!!!! Remélem jól átb*ssza a fejed az a k*cs*g!!!! (Lehet lepontozni, de ha valaki ilyen tahó, hogy leszólja a válaszainkat (akik jobban látják kívûlrõl a helyzetet), inkább ne is írjon ide!!!!!!)
Természetesen el kell felejtened! Valoszinuleg azért vagy ugy oda érte, mert a pasi látta rajtad hogy be lehet téged fuzni igy majd ingyen kapja a cigit..na ha néha bokol is neked ez hidd el csak az ingyen bago miatt van.Neked meg a korodbol adodoan imponál, hogy "felfigyelt" rád valaki végre, pedig ez nem így van. Most ugy érzed o álmaid pasija és életed végéig utána fogol epekedni, pedig hidd el, pár honap vagy év mulva rohogni fogsz saját magadon, hogy ilyen hulye voltál.../tudom, mert én is voltam iylen helyzetben/. Probáld ki, hogy nem adsz neki tobbé cigit, vajon akkor is bokolni fog? Szerintem tobbé a boltba se fog bemenni nemhogy bokolni...
ne csillagozz b*a*s*z*d meg ! szerintem teljesen mind1 mit mondot neki ugyis õt fogja szeretni és én jól látom kivülrõl a helyzetet mostmár ebbõl elég!! azért ne cikizzétek mert fiatal.(19/L)
Mégis mit akarsz egy 32 évestõl? Tudod mi vagy neki? Egy aranyos kislány a boltból. Közben élettársa is van. Komolyan gondolod, hogy majd egy gyerek miatt fogja otthagyni? És azt tudod, hogy ha lenne köztetek valami, azt igen komolyan büntetik? Börtönbe is kerülhetne miattad. Menj vissza a babáidhoz és pár év múlva keress egy korban hozzádillõ barátot az osztálytársaid közül.
Ha nem akarsz úgy járni, mint az a pest megyei csaj, nagyon gyorsan felejtsd el. 18 éves élettársa van? és még neked is teszi az agyát? gondolkozz már kislány. nem való ez neked. nem halsz bele nyugi. felejtsd el és ennyi. az meg hogy 13 éves korodban cigizel, szégyen.
Azonnal tessék elfelejteni, mert ebbõl neki óriási baja lenne belõle! És még élettársa is van? Te tényleg 13 éves vagy még lelkileg is, nemcsak testileg! És édesanyád ezt tudja és csak annyit mond hogy kihasznál??? Anyám már rég letépte volna a srác heréit ha én anno ilyen helyzetbe kerültem volna!
Néhány év, és ezerszer ilyen szerelmes leszel egy másik fiuba! Lehet csak szeretet hiányod van, nem? Mert ebbõl ítélve a szüleid nem fogalkoznak túl sokat veled! Ne haragudj, de ezt nem így kell pótolni, biztos nagyon nehéz neked! 32 ugyan már, és élettársa van... Gyereke pl miért nincs? Rosszabbat nem tudsz választani? Bõgd ki itt magad és jobb lesz, mást nem tudsz tenni!
el kell felejtened!! tudom, hogy ez mennyire nehéz, de szerintem próbáld meg kerülni a találkozást is, úgy könnyebb lesz, ne keresd, ne beszélj vele, mert ez a kapcsolat teljesen lehetetlen...sajnálom, hogy ezt kell mondanom
Mindenki magából indul ki :D Szeretnéd mi?
Ostoba naiv kislány vagy csak (: Majd jól átbassza a kis buta fejedet.
:D! A kérdezõ vagyok: csak egy másik címen. Hát nem úgy lett ahogy gondoltátok! Hahaha :-) Így évek múlva gondoltam megnézem ezt a kérdést..visszamegyek kicsit a múltba. Tipikus magyar, pesszimista hülye hozzáállás. "azonnal tessék elfelejteni" :XD! D persze minden jóra fordult. Sajnálom de ez van :'( :D:D:D .. sok rosszindulatú válaszolónak írom ezt.Jah és nem felejtettem el, Õ se engem!! Nah csoki..
még mindig én vtam
arról senki nm tehet hogy mi van beírva a születési anyakönyvi kivonatába nem tehet róla hogy ennyi idõs és szerelmes lett!! egy olyan vilégban élünk ahol a rossz van elõtérben, de csak pozitívan még jó is kisülhet belõle :XD ne légy depis max várj egy kicsit! nem létezik plátói szerelem én nem hiszek benne!!!
A kérdező hozzászólása: rohadt érzéketlen tuskók vagytok.. végülis felesleges volt kiirnom ezt cseppet sem biztató egyáltalán nem normális válaszokat kaptam.. egy aranyos kislány a boltbol köcsög!!! jah meg szégyen h cigizek... pff. maradjatok meg magatoknak!!
Te melyik válaszoló vagy?
erre most mit mondjak? Ostoba
Eleinte, ha elmegy melletted akkor ints neki vagy mosolyogj és ha látszik, hogy érdeklõdik akkor szép fokozatosan közeledj felé és szólítsd meg
hány éves vagy??
Pedig neked kell, mert õ nem valószínû, hogy meg fog.
Nem meg mondtam, hogy ne bujkálj állandóan!!!! Hogy észre vegyen? Csapj a seggére azt tuti észre veszi.
Bátorság! Szólítsd meg, mert ha te nem teszed, akkor megteszi más!
álld el az útját akkor biztos észrevesz
Mire vársz? Hogy õ szólítson meg? Nem fog. Menj oda hozzá, aztán kezdd mondjuk köszönéssel a dolgot. Ettõl tuti észrevesz. A többi már jön magától. Ne parázz, nem fogja leharapni a fejed.
öööö...oké
A kérdező hozzászólása: nekem kintvan szerintem neked nincs kint :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ha észre vesz, akkor is meg kell szólítani. Ha meg magától nem vesz észre, akkor úgy is észre vesz, amikor megszólítod. Mit tegyél? Hármat találhatsz.
Várj még pár évet, mire kinõ a tököd. Utána meg szólítsd meg, csak úgy simán...
szólítsad meg!!! legyél vele kedves, és vicces ;)

Mit tegyek/tegyünk hogy végre észrevegyenek minket hogy el kéne már végre egy skatepark Veszprémbe?

Mostanában egyre több a baj Veszprémben a bmx-esek körében hogyha a belvárosban kinézünk valami jó spotot és ott bicajozunk... és már kezd elegünk lenni hogy a legjobb helyekrõl elzavarnak minket külön féle okok miatt (pl.: hogy ha elesünk, az az õ felelõségük, meg kárt okozunk a helyekben, ez nem játszótér stb stb...) és rendõrt akarnak hívni ránk.. Én szerintem egy Megyeszékhelyen elég sokan elvárnának egy skateparkot és nagy lenne az érdeklõdés felé(mivel Veszprém megyébõl is sokan járnának) vonzaná az embereket.. jobban lehetne fejlõdni és versenyek is lehetnének. De nem... nekik kell Veszprémbe 6 focipálya, 800 körforgalom, 60 új út, 80 db parkolóház, sétáló utca fel újítás... -.-"

Legjobb válasz: Megértem. Én meg mindig minigolf pályát szerettem volna a környékünkön (másik város). De hát, ilyen az élet...

Megértem. Én meg mindig minigolf pályát szerettem volna a környékünkön (másik város). De hát, ilyen az élet...
Á nem is akarod másokra ráerõltetni a saját véleményed, igényeid stb. :D Azzal egyetértek, hogy inkább skate park mint focipálya. De egyébként tegyük fel semmi luxusra nem kellene pénzt költeni, mert tegyük fel emberek éheznek és egy szegény országban élünk. Az érveid viszont nem rosszak, hülyeségekre úgyis elmegy a pénz, próbálj sok érdeklõdõt (aláírást) gyûjteni és kérdezz rá pl. önkormányzatnál hogy ezügyben lehetne-e tenni valamit. Fb oldal könnyíthet emberek toborzásában..
Honnan küldtek el? Aréna mögött amúgy láttam két srácot száguldozni, az a hely néha üres...
A kérdező hozzászólása: már sokszor elõfordult hogy az önkormányzathoz fordultunk, mindig az volt a kifogás hogy nincs pénz... de amellett felhúztam most egy hangvillát, egy parkolóházat, felújították a sétálót, tavaly teljesen felújítottak egy teljesen jó állapotú utcát... meg ilyenek mennek itt.:/ amúgy a Lovassy elötti új parkolóházból küldtek el minket leg utoljára, de már a Kossuth utcáról is elszoktak, meg a Chollnoky Penny-tõl meg sk helyrõl, ez nem csak egy helyre vonatkozik éppen ez a gond.. amúgy 2 haveromat láthattad, de arénánál nincs is nagyon hely ahol lehetne rendesen biciklizni... oda csak néha járunk ki
A kérdező hozzászólása: felhúztak* bocsánat az elírásért
Lovassynál az egyik parkolónál kb meg nem is láttam kocsit :D
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); - ki küldött el? Mi az hogy elküldtek? NEM uralkodhat senki sem rajtatok! - csak rendõrre kell hallgatnod, de õ is csak jogszabályok szerint utasíthat bármire is (elõször meg kell tenni amit mond, de ha szemétkedik akkor utólag emiatt felelõsségre lehet vonni!) - esetleg fiatalkorúak vagytok? Nem akarom hogy rossz értelemben véve szabálytagadók legyetek, de igazából kiskorúaknak semmi félnivalójuk nincs. Mert senki nem küldhet el sehonnan, mégis milyen dolog lenne már? Magánterületen ennek utána kell nézni persze hogy hogy van. Ha meg rendõrt hívnak, mindig legyetek kedvesek mosolygósak és rendesek, kölykökkel viszont a rendõrök sem tudnak szívózni. Nevetséges is lenne.. De egyébként is 'legrosszabb' esetben a rendõr kér meg hogy menjetek máshová. Viszont aki kihívja rátok (ok nélkül) azt lehet jól lecseszik, de meg is érdemlik. Ezt most függetlenként írom, én nem vagyok bringás/deszkás, de nem hiszem el hogy nem lehet nyugodtan együtt élni a rohadt városokban. Készek az emberek, komolyan.. ahelyett hogy õk is mozognának meg ellazulnának kényszeresen vegzálják egymást.. érthetetlen.. Mert ha még idõs emberek között száguldoznátok, oké megértem hogy veszélyes és ne csináljátok.. De normálisan megmiért ne bicikliznétek? Senkit nem zavartok.. Magyarország jelenleg komolyan egy feketelyuk Európában..
A kérdező hozzászólása: Már nem vagyok fiatal korú, és egy parkolóházból küldtek el. De direkt a tetején bicajozunk mindig mert ott senki sincs soha és senkit sem zavarunk, akik elzavartak azok pedig valószínüleg az épület tulajdonosai voltak.

Mit tegyek? Van egy fiu aki nagyon tetszik mit tegyek, hogy eszrevegyen? Es felek hogy vissza utasit.

Legjobb válasz: Menj oda hozzá és beszélgessetek, esetleg kínáld meg valami finomsággal :)

Menj oda hozzá és beszélgessetek, esetleg kínáld meg valami finomsággal :)
Nekem meg Jennifer Lopez. Es felek hogy vissza utasit.
Kérdezzd meg akar-e bazsni veled, ha igent mond bejösz nála ha nemet mondd akkor nem jösz be nála
menj oda mi fiúk rendesek vagyunk minden lánnyal, aki próbálkozik, ellentétben a lányokkal, akik mind csak bántani tudnak
engem nem zavarna ha meg akarnál ismerni. nem jönnék be.max barát és? fordítva is mûködik. 2 ember kell a táncház
Én most beszéltem meg az egyik legjobb barátommal, hogy maradjunk csak barátok. Kiszedte belõlem, hogy nekem tetszik. De én neki nem, vagy legalábbis nem mondta( nem volt túl konkrét) ez az élet velejárója. Ha normális fiú akkor nem lesz gonosz veled :) ) beszélj vele

Hogyan kezdjek vele ismerkedni (mit tegyek, h észrevegyen)?

Tegnap a mekibe nagyon megtetszett az a fiú, aki "kiszolgált". Helyes volt és olyan kis halk szavú, aranyos. Látszott, h nemrég dolgozik itt, mindent 3* leellenőrzött...és ki volt pirulva az arca mikor beszéltem hozzá(de lehet, csak a melegtől :D). A lényeg, hogy szeretnék vele ismerkedni, de nem tudok róla semmit, még a névtáblácskáját is elfelejtettem megnézni zavaromban :D. Mit csináljak, h többet megtudjak róla? Nincs bátorságom ahhoz, hogy flörtöljek vele mikor felveszi a rendelést és az nem is én lennék...csak vigyorgok mint a vadalma :D Figyeljem meg? Nincs messze tőlünk az a meki, többször sétálhatnék arra, megnézhetném, hogy mikor végez merre megy haza...követhetném hazáig :D Lehet, hogy találkozna a barátnőjével...akkor persze hagyom az egészet, de jó lenne tudni, h legalább van-e barátnője...esetleg nézzem meg a névtáblácskáját és keresgéljek facebookon? DE arra meg nem sok esélyt látok, csak egy keresztnév alapján nem találok meg senkit.... Nincs annyi pénzem, hogy sokszor vegyek valamit a mekibe azért h láthasson és felfigyeljen rám...mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát, ha nincs bátorságod flörtölni vele akkor mit gondolsz mégis mi mást tehetnél? követed hazáig mint valami beteges õrült? :D nem már...Igen, nem fogod megtalálni õt egy keresztnév alapján. Talán menj oda amikor dolgozik mert nem biztos, hogy mindig ugyanakkor. Majd legközelebb kérdezd meg, hogy mikor végez mert, hogy szívesen megvárnád vagy visszajönnél :).

Hát, ha nincs bátorságod flörtölni vele akkor mit gondolsz mégis mi mást tehetnél? követed hazáig mint valami beteges õrült? :D nem már...Igen, nem fogod megtalálni õt egy keresztnév alapján. Talán menj oda amikor dolgozik mert nem biztos, hogy mindig ugyanakkor. Majd legközelebb kérdezd meg, hogy mikor végez mert, hogy szívesen megvárnád vagy visszajönnél :) .
A XXI. század elején már nem gáz a nõi kezdeményezés! Menj amikor kevesen vannak és ráér beszélgetni!
Megszavazom a cetlit! De meg is lehetne fordítani. Amikor fizetsz és odateszi a blokkot a tárcára, akkor szólsz neki, hogy írja rá a telefonszámát is. Meg fog lepõdni, de akkor kiderûl, hogy bejössz-e neki.
Valamelyik barátnõd nem tudná kikérdezni valahogy?szerintem nem gáz, én megtenném a barátnõmért
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, bátorításokat! Ha valakinek van még egyéb ötlete, akkor írjon! :)
A kérdező hozzászólása: Hát rendben írok majd mindenképp, de még erõt kell gyûjtenem a küldetéshez... :D
Költség és idõkímélõ megoldás, és ez a biztos, ha egyszer neked tetszik. De gondolj arra, hogy neki ezzel örömet szerzel. Én örülnék neki a helyében. Majd írj, hogy sikerült :) :)
Hát ha azt mondanád neki hogy:Bocsi de elfelejtettem a telefonszámomat, megadnád a Tiédet?...
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõttinek ment az elõzõ kommentem :) Utolsó, akkor lehet, h ez a cetlis lesz..
A kérdező hozzászólása: Utolsó az érdekes lenne, kíváncsi lennék milyen fejet vágna hozzá :D De én ilyenekben nagyon gyáva vagyok...és úgy szeretném, ha õ kezdeményezne, de ahhoz meg észre kell, hogy vegyen...szóval szerintetek csak akkor lehet belõle valami, ha én kezdeményezek? :(
Kedves kérdezõ! Ha halk szavú, aranyos srác, akkor biztos szereti az egészségesen nyomulós lányokat. A hazáig követed dolog az túlzás, és nem egészséges. :D Tehát maradjunk a cetlis dolognál, de hidd el nem fogod jobban érezni magad ha elszaladsz. Inkább nyomj egy laza mosolyt / pirulást. :D
Bátorság az minimum kell hozzá, anélkül nem megy.Nincs nagy ötletem de mi lenne ha megkérdeznéd tõle , hogy van-e barátnõje, ha azt mondja hogy nincs akkor Te meg rávágod, hogy most már van!
A kérdező hozzászólása: És ha vennék nála valamit és pontosan kiszámolva az összeget, odaadnám neki a pénz, de úgy, hogy elrejtek benne egy kis cetlit, amin rajta van a telószámom és a nevem? :D És mielõtt megláthatná gyorsan elhúzok onnan? :D Biztos hülyének nézne...meg lehet, h õ nem olyan, hogy szereti ha nyomul a csaj.. Nem akarom, h rossz véleménye legyen rólam az elején..
Vagy kérdezd meg az egyik szimpi munkatársát hogy mi a neve..:D

Mit tegyek hogy észrevegyen ha alig beszélünk és nagyon szép lányok veszik körül?

Van egy srác. Nagyon helyes. 3 évvel id?sebb nálam. Nagyon tetszik nekem de nem tudom hogy kezdjek el vele beszélgetni vagy mit tegyek hogy megtetszek neki. Annyi az el?nyöm hogy egy utcában lakunk, anyukám az osztályf?nöke, néha átjön hozzánk különórát venni anyutól és mindketten teniszezünk. De ennyi. Kicsit félek hogy nem tetszenék neki mert olyan szép lányok veszik körül. (Amugy egyedülálló.) Bár nem vagyok valami csúnya de mindig ha volt barátn?je ez egy sz?ke cicababa féle volt ami én nem vagyok. De hogy kezdjek hozzá?

Legjobb válasz: Na pont ez velem is megesett csak épp úgy hogy engem vettek körül lányok és a barátnõm mikor még nem jártunk azt hitte hogy én valameik lányal járok mi közben csak a barátaim voltak. Szólisd le Pl van egy taktika amit a barátnõm mondta hogy igy probálta magára hívni a figyelmem : Beszélj vele arról amit szeret pl foci video játék Bármiröl amit szeret és szép lassan közeledj felé csak ne beszélj tul sokat a fiuk nem szeretik!

Na pont ez velem is megesett csak épp úgy hogy engem vettek körül lányok és a barátnõm mikor még nem jártunk azt hitte hogy én valameik lányal járok mi közben csak a barátaim voltak. Szólisd le Pl van egy taktika amit a barátnõm mondta hogy igy probálta magára hívni a figyelmem : Beszélj vele arról amit szeret pl foci video játék Bármiröl amit szeret és szép lassan közeledj felé csak ne beszélj tul sokat a fiuk nem szeretik!
"Egy szoknya és egy nadrág, mi jól mutat." Vajon mibõl idéztem? :)

Mit tegyek, hogy észrevegyenek? Mit gondoltok mi lehet a baj velem?

Nem akarok népszer?, híres, ismert lenni, csak amikor társasággal megyek valahova engem nem vesz észre senki, senki se érdekl?dik fel?lem és szeretném, ha ez nem így lenne, mert nagyon pocsék érzés! Mit tudnék ellene tenni? (Vagy ha nem lehet semmit hogyan lehetne beletör?dni?) :(

Legjobb válasz: Nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, hogyan viselkedsz egyes alkalmakkor. De azt eltudom mondani, hogy ha rágyúrsz a "beszélõkédre", akkor azzal egyszerûen ki lehet emelkedni a tömegbõl. Én elég nagydumás vagyok, igazából nem vagyok semmiben kiemelkedõ, talán csak abban, hogy tájékozott vagyok gyakorlatilag az élet minden területén. Mindenhez értek kicsit, de semmihez sem nagyon. Ennyi elég ahhoz, hogy középpontban legyek. Végtére is nem vágyom a központi szerepre, egyszerûen csak szeretek beszélni...XD Remélem segítettem valamicskét :) Sok sikert a továbbiakban!

Nem ismerlek, nem tudom milyen vagy, hogyan viselkedsz egyes alkalmakkor. De azt eltudom mondani, hogy ha rágyúrsz a "beszélõkédre", akkor azzal egyszerûen ki lehet emelkedni a tömegbõl. Én elég nagydumás vagyok, igazából nem vagyok semmiben kiemelkedõ, talán csak abban, hogy tájékozott vagyok gyakorlatilag az élet minden területén. Mindenhez értek kicsit, de semmihez sem nagyon. Ennyi elég ahhoz, hogy középpontban legyek. Végtére is nem vágyom a központi szerepre, egyszerûen csak szeretek beszélni...XD Remélem segítettem valamicskét :) Sok sikert a továbbiakban!
A kérdező hozzászólása: hûha, köszi a tanácsot és kellett is ez a "sok sikert" :)
Helló! Szerintem az a baj ahogy hozzá állsz. te már elkönyvelted ilyennek magad, szal elsõ dolgog hogy ezt a fejedben kéne lerendezni aztán egy kis önbizalmat szerezhetnél valahonnan(igyál egy picit) :) Ha a barátokkal mész el bulizni akkor ugyanolyan tagja vagy te is a társaságnak, max annyi hogy nem te vagy a falkavezér... Legyél néha merészebb beválalóbb, néha nem árt ha örültségeket csinál az ember amin a többiek is nevetnek :) Tedd oda magad nekik rendesen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ utolsó! Úgylesz! :) :D

Mit tegyek, hogy észrevegyen? Úgy érzem, a Párom már nem figyel oda rám..

Minden fontosabb neki, mint én. Naphosszat ül a számítógép el?tt, ha nem, akkor azt teszi amihez éppen kedve van. Lementem a konyhába, hogy ebédet f?zzek és rábíztam az 5 hetes kisfiunkat. Az étel csak félig lett kész, mire hallom, hogy a kis törpe torka szakadtából üvölt a szobájában a kiságyban, az ajtaja csukva, a párom meg ül a számítógép el?tt feltekert hanger? mellett. Mondtam neki én vigyázok a kicsire, ha ennyire gáz neki, de akkor fejezze be a kaját. Üvöltve közölte, hogy nem érdekli a kaja. Szerintetek mit tegyek? Csak szeretném valakivel megosztani a hasonlókat, mert már nem bírom!

Legjobb válasz: Szia! Sajnálom nagyon, hogy a párod így viselkedik. Nem értem az ilyen férfiakat, akik nem figyelnek igazán oda a párjukra, családjukra. Biztosan próbáltad már, hogy leültél vele ezt a dolgot megbeszélni!?Mit mondj ilyenkor? Én úgy hiszem,ha most az elején nem fogod meg a dolgokat, késõbb nehezebb lesz. Ne nyelj le semmit, ne maradj csendben, mindig mond el a véleményed. Szerintem lassan megmondhatod neki, ha nem változik a hozzátok való viszonya, nem foglalkozik többet veled és a babátokkal, akkor magára fog maradni. (persze neki arról nem kell tudnia, hogy még nem komolyan mondod, csak mi lesz a reakció?) Én úgy hiszem, és azt érzem, ha velem és a babánkkal nem foglalkozna a párom, idõvel biztosan elhagynám. Számomra a lányom és a saját boldogságom többet érne.

Szia! Sajnálom nagyon, hogy a párod így viselkedik. Nem értem az ilyen férfiakat, akik nem figyelnek igazán oda a párjukra, családjukra. Biztosan próbáltad már, hogy leültél vele ezt a dolgot megbeszélni!?Mit mondj ilyenkor? Én úgy hiszem, ha most az elején nem fogod meg a dolgokat, késõbb nehezebb lesz. Ne nyelj le semmit, ne maradj csendben, mindig mond el a véleményed. Szerintem lassan megmondhatod neki, ha nem változik a hozzátok való viszonya, nem foglalkozik többet veled és a babátokkal, akkor magára fog maradni. (persze neki arról nem kell tudnia, hogy még nem komolyan mondod, csak mi lesz a reakció?) Én úgy hiszem, és azt érzem, ha velem és a babánkkal nem foglalkozna a párom, idõvel biztosan elhagynám. Számomra a lányom és a saját boldogságom többet érne.
Szia, Nagyon sajnalom ami veled tortenik, biztos h. nem egyszeru, foleg tavol a csaladtol. Most elore is elnezest kerek, de mi az h. orulj neki h. nem kocsmazik meg k...vazik ????!!!! O meg oruljon annak h. a no akit allitolag szeret, gondoskodik rola, es egy kisbabaval ajandekozta meg! Neki jar a szamitogepezes, NEKED PEDIG minimum a tisztelet! Ne haragudj az ero szavakert, de az ilyen pasikon mindig felhuzom magam...... egy 36 hetes kulfoldon elo kismama
szia nagyon szomorú, hogy a párod így viselkedik veled.Nem írtad mióta vagytok együtt, gyerek születése elött minden rendben volt?Sajnos a férfiak többsége elvárja, hogy kiszolgálják, és a nõk végezzenek el mindent.A legnagyobb baj, hogy a babátokra sem figyel.Probáld megbeszélni vele a dolgokat.
Neken is ezt nond a a volt élettársam.Amikor kérten hogy foglalkozzon velem, vagy szóvá tettem, amiket te is ítál azt mondta én mindig csak hisztizni tudok, meg õt b..ni!
A sogornöméknél pont ez van.Még a féje háborog mint a tied.... Nem tom mi ütütt a pasikba?
Menj haza anyádhoz. Gyerekestõl. Szerintem ha nem vagy ott, az fel fog tûnni neki.
..nem kell hisztizni :) tanuld meg a nyelvüket (a férfiakét) Kezesbárány lesz, hidd el .) elõzõ
"de azt mondta ez neki jár mert õ dolgozik, és ez a hobbija ami kikapcsolja." Így van. Egy férfinak szüksége van erre, õk ilyen szakaszosak. Nem lehet folyamatosan foglalkoztatni.Néha megkérheted vmire, de most õ elsõsorban pénzt keres, te meg elsõsorban ellátod a gyereket és a háztartást. Egy férfinak muszáj kikapcsolódnia, nem úgy mûködnek, mint a nõk. Ne piszkáld, várd meg míg magától elõjön (a barlangjából) has ezt kibirod, akkor magától fog jönni. Mikor hazajön meg kell etetni itatni, s hagyni, hogy kicsit magábavonuljon. Maíg magától nem jön elõ, addig nem lehet hozzá beszélni. Ezek ilyenek. A mostani Nõk Lapjában (14.sz) találsz hozzájuk szótárt és használati utasítást :) Olvasd el ezt: http://www.triviumkiado.hu/book.php?id=115 43/Nõ
Fogadd meg ezt a 14:09-es választ. Szerintem is, így jó lesz. Remélem, szerencséd lesz, és könnyen túljuttok ezen.
Kösd magadra a gyereket hordozó kendõnem miközben fõzöl...
13.23-as Szívembõl szóltál!!!
Ha a fenti kommenteket elolvasod, ez az apuka messzi nem tartozik a jóravaló férfiemberek közé. Valóban vannak elvakult anyukák, de ITT nem így tûnik... Ez a fickó egy önzõ, elkényeztetett, ráadásul durva ember is. Mi az, hogy ráüvölt, hogy nem érdekli a kaja? Hát k..ja be... amit tud. És mi az, hogy külön kassza? Hát éppen megállapodhattok ebben közösen, de a rezsit és a gyerek költségeit mindenképp illene megosztani.
Persze, a férfinak meg nõi nyelven tanulni és mindenkinek kell vállalnia, amit lehet. Csak arra gondoltam, hogy esetleg egy jóra való apuka, a rossz megközelítés, vagy rossz idõzítés miatt esetleg begubózik a gépéhez, vagy megsértõdik, mielõtt még beszélnének egymással. És a férfiak munkáját és erõfeszítését IS el kell azért ismerni. Azért mondtam, hogy nem lehet már az ajtóban neki esni. ha semmit nem tesz, csak elvan magával, akkor le kell ülni vele megbeszélni, hogy hogyan gondolja ezt? És ha nem egyezik, akkor vag yközelebb hozni az elképzeléseket, vagy ha nem megy, akkor más megoldást találni. Sajnos, attól tartok nálatok ez nem csak kommunikációs hiba. Csak azért írtam, mert vannak anyukák, akiket meg úgy el vakít a pici, hogy észre se veszik, ha a férjük akár megfeszül értük a munkában.És az se jó azért.
Lehet, hogy a kérdezõ férje nem ilyen (sõt) de azért adjuk meg, hogy olyan is van. Ha a Te férjed semmit nem vállal, se munka se pénz se segítség, azt hogyan gondolja? Akkor csak egy albérlõtárs, akitõl történetesen teherbe estél? Akkor nincs kaja, nics ruha és nics csendben lévõ gyerek. Sajnáljuk. Nem tetszik, elköltözhet!
Végig olvasgatva, ugye te is érzed?Ellene beszélsz , nem is kicsit.Ha ilyen rossz valóban, és nincs semmi jó oldala, csak szavakkal bánt, nem törõdik veled, nem segít a kicsi eltartásában, akkor MENJ EL!Ne tedd tönkre se magad, se a gyerekedet.VAgy maradj, és írkálj ide, csak nem fog változni a helyzet.Tanácsot kaphatsz ugyan, de vagy annyira felnõtt ember hogy el tudd dönteni Te mit akarsz.Azt meg enélkül is tudod.
Miért vagytok külön kasszán? És miért vagytok együtt? Nem ad pénzt, nme csinál semmit, és nem indokolja? Akkor hagyd a pcsba! Utazz haza a több ezer km-re! Ha nem érdekled, akkor semmit nem tudsz csinálni. Akkor szerintem könnyebb, ha kettéváltok. Ha szeret és érdekled, akkor nem kell nyaggatni, majd lesz amikor többet vállal. Elmondhatod neki, mikor miben vársz segítséget, és hallgasd meg, mit tud ajánlani. Azt, hogy érdekled-e vagy nem, csak õ tudja megmondani. Kérdezd meg! 43/nõ Hadd mondjak annyit a kedves fenti válaszolónak, hogy higgye el, van olyan munka, amiben 10-12 óra alatt jobban el lehet fáradni, mint aki otthon van egyszem babával, aki ottmarad a kiságyban csak 4 kiló, nem mondjuk 6q és nem beszél vissza mint a fõnök.
Eleve ez a különkasszán való lét is mutatja, hogy mennyire (nem) felelõsségteljes. Akkor neki nem vagytok egy család? És mi az, hogy a te fizetésedbõl kell mindent a gyereknek venni? Sajnos úgy tûnik, nem jó embernek szültél gyereket. Egy nagy gyerek a párod.
A kérdező hozzászólása: Szóval nem értünk dolgozik, hanem saját magáért, én meg azzal segítem, hogy éjjel nappal "csendben tartom" a gyereket, hogy dolgozni ne fáradtan menjen...fõznék mint már írtam, ha lenne idõm! Külföldi kismamának köszönöm az együttérzést!
Jaa, hogy a munka a kifogás? Nekem ne akarja már senki bemagyarázni, hogy egy 5 hetes gyerekkel való napi 24 órás foglalkozás - amikor a szülésbõl még fel sem épülhettél teljesen - kevésbé megterhelõ, mint mondjuk egy irodában ülni napi 8 órát (vagy bármi mást dolgozni). Azért egy szép hétvégi napon szívesen cserélnék vele a helyedben, hogy õ ugorjon minden gyereksírásra (bár a szoptatás gyakori, és igenis teljesen kimerítõ részét még így is megúszná), és közben fõzzön, mosson, és szolgáljon ki, míg te az internet elõtt tespedsz.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló, aki írtad, hogy õ most dolgozik... és ez így is van, dolozik és gyûjtögeti a pénzét, vásárolgat a neten, olyan dolgokat, amik tök feleslegesek, én meg tengõdök a harmada annyi pénzembõl, amibõl a lakbéremre meg a kajára futja, és a babára. (KÜLÖN KASSZA)
A kérdező hozzászólása: Tényleg soha nem piszkálom. Már úgy érzem, minden úgy van, ahogy neki tetszik. Az én hibám is, mert mindig a kedvében jártam mindenben. De a fiunkat nem kérhetem, hogy alkalmazkodjon az õ hóbortjainak megfelelõen. Tegnap óta apadni kezdett a tejem és teljesen ki vagyok bukva.
Hát ha a kaja nem érdekli, érdekelje a gyereke, mert nem egyedül csináltad. Vagy érdekelje az, hogy attól még hogy õ nem éhes, te lehetsz az, és nem tudsz a gyerekre is meg a fõzésre is egyszerre figyelni. Kérdezd meg, hogy vajon a szobatársainak tart-e titeket, vagy a családjának, mert ha az elõbbi, akkor te is úgy fogsz ezentúl hozzáállni, ahogyan õ, és azt csinálsz, amit akarsz. Ennyi, nem kell ragozni, nem kell fenyegetni, csak ha nem változik semmi, légy vele ugyanolyan rideg és bunkó, és nemtörõdöm, mint õ, és majd kiderül, hogy olyan dolog-e ez, ami miatt nem kell 'hisztizni'. Figyeld meg, vajon szóvá fogja-e tenni, ha egy hét múlva nem lesz tiszta gatyája és hasonlók és egy hete már nem evett fõtt ételt, mert te csak magatokra fõzöl. Mert egy 'szobatárs' ugye miért mosná a ruháit és miért fõzne rá. Ha pedig rákérdez, téged egyszerûen nem érdekel a mosás - ami az õ részét illeti. Talán észbe kap.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Igen, minden rendben volt, még szülés után vett is ki szabadságot és nagyon sokat segített itthon. Elõtte is netezett, de akkor beletörõdtem valahogy. Egyszer említettem neki, hogy rosszul esik, de azt mondta ez neki jár mert õ dolgozik, és ez a hobbija ami kikapcsolja. Örüljek neki, hogy nem kocsmázik meg k.-zik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet! Anyu többezer kilóméterre lakok tõlünk. Az eset után, a barátnõmhöz mentem. Jött az sms, hogy ez nem olyan dolog, amiért hisztizni kéne. Teszem hozzá, szép csendben, minden vita nélkül mentünk el otthonról. Mikor hazaértünk úgy tett mintha mi sem történt volna.
én ezeket a könyveket ajánlanám, ezek után biztos tudod majd, mit tegyél :) http://www.konyvbroker.hu/index.php?site=lista&pr=1&szerzo=G.. http://www.parkkiado.hu/konyv.php?id=203&katid=S&alkatid=10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!