Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek érezzem hogy a barátom (6 db)

Mit tegyek h érezzem hogy a barátom boldog velem?

Régebb sokat veszekedünk,most ugy kezdtük ujra h nincs több veszekedés, megis értük egymast.Viszont mondta h fél h több veszekedés ne legyen(es részemröl nem is lesz!!!)

Legjobb válasz: Ha eltelik egy kis idõ rájössz hogyvalójban mikor boldog a barátod...igazából lehet valaki boldog attól mert nem mutatja ki...régebb én is tudtam örömömben olyan búbánatos képet vágni, hogy Isten õrizz! :D szóval attól mert csendben van és mosolyog lehet boldog...viszont ne ess tévedésbe, a kapcsolatotok nem attól fog mûködni hogy nem akartok veszekedni, hanem attól hogy mindent megakartok beszélni!!! mert ha nem beszélitek meg a dolgokat és csak tartjátok magatokban az nem vezet sehova...nekem is van barátom szóval taasztalatból beszélek...azt hogy mikor boldog érezheted a hangsúlyából, a mosolyából, az ölelésébõl esetleg a csókjaiból...figyelj rá, beszélgessetek sokat:)

Ha eltelik egy kis idõ rájössz hogyvalójban mikor boldog a barátod...igazából lehet valaki boldog attól mert nem mutatja ki...régebb én is tudtam örömömben olyan búbánatos képet vágni, hogy Isten õrizz! :D szóval attól mert csendben van és mosolyog lehet boldog...viszont ne ess tévedésbe, a kapcsolatotok nem attól fog mûködni hogy nem akartok veszekedni, hanem attól hogy mindent megakartok beszélni!!! mert ha nem beszélitek meg a dolgokat és csak tartjátok magatokban az nem vezet sehova...nekem is van barátom szóval taasztalatból beszélek...azt hogy mikor boldog érezheted a hangsúlyából, a mosolyából, az ölelésébõl esetleg a csókjaiból...figyelj rá, beszélgessetek sokat:)
A kérdező hozzászólása: aha, csak ott a baj. olyan nehezen beszel..sot sokszor nehzere esik, és inkabb hallgat mikor érzelmi dolgokrol van szo
velem hasonló van!pasik nem nagyon szeretnek az érzelmeikrõl beszélni:Sés ez engem is sok* bánt de ha kérdezem h szeret-e ilyenek akkor azt mondja h persze!sztem mond meg neki , hogy neked az jól esne ha néha mondaná hogy szeret vagy megölelne adna puszit!én mindig megmondom neki h mi tettszik mi nem tettszik és sztem ez így van jól.legalábbis így tudjuk tisztázni a dolgokat!mond meg neki bátran hogy mit szeretnél!ha pedig emiatt lenne vmi gixer akkor nem is szeretett igazán.sztem:$remélem tudtam segíteni:)

Mit tegyek hogy a barátom ne érezze mellettem magát olyan biztosan, hogy semmit se tegyen azért, hogy tényleg az övé maradjak?

Úgy érzi, hogy nem kell értem harcolni, hogy már csak az övé vagyok! Nem akarom hogy ezt érezze...:// azt szeretném, hogy harcoljon értem a végsőkig.

Legjobb válasz: Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.

Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.
6! értek egyet, igaz nem írtad le hány éves vagy és mennyi ideje vagytok együtt, de Te tudod mit csinálsz N
Miért ki vagy te? Királykisasszony? Kislány ez nem a Disney, amúgy is ha már összejöttetek akkor harcolt eleget érted.
Mondjuk ne tedd olyan magától értetõdõvé. Akár ki is kezdhetnék veled, te pedig kacérkodhatnál kicsit feltûnõen.Amitõl féltékeny lesz.Amúgy meg semmi se magától értetõdõ, még az élet se.
Miért pontoztak le, hisz ha lefekszik az apjával, tuti semmit nem tesz azért, hogy az övé maradjon... Csak én nem értem a kérdést, talán...
Feküdj le az apjával.
ne add meg magad neki egykönnyen, ellenkezz vele
Az a baj, hogy belekényelmesedett a kapcsolatba, és természetesnek veszi, hogy Te vagy neki.Ilyenkor jön az a lépés, hogy szépen teret és levegõt kell hagyni neki, kicsit vegyél vissza magadból, és ne lesd a kívánságait, ne ugráld vagy rajongd körül, légy távolságtartóbb és hûvösebb.Fõleg ha már elmondtad neki, mi bánt, mégsem törõdik vele.Hidd el, ha kicsit visszafogod magad, elérhetetlenebbnek tûnsz, és õ tényleg szeret, fel fog neki tûnni a dolog.Hogy mondjuk eddig hívtad napi kétszer, most csak kétnaponta, hogy eddig elé raktad a kaját, most várod, míg õ szolgálja ki magát, hogy eddig féltékeny voltál és érzékeny, most közömbösebb vagy, stb. Ha valóban szeret, észbe fog kapni.
Ha meg ezek után sem változik semmi, keress olyat, aki tényleg becsül és rajong érted.

Mit tegyek, hogy ne érezze annyira a barátom, hogy "futok" utána és hogy kell erõfeszítéseket is tennie értem?

Túlzottan kifejezem hogy szeretem, mert egyszerûen ilyen vagyok, de sajnos õ ezt már természetesnek veszi.

Legjobb válasz: - ne mondogasd neki állandóan, hogy szereted, imádod stb - ne írj neki azonnal, amikor már nem vagytok együtt - járj el nélküle is szórakozni pl. a barátaiddal

- ne mondogasd neki állandóan, hogy szereted, imádod stb - ne írj neki azonnal, amikor már nem vagytok együtt - járj el nélküle is szórakozni pl. a barátaiddal
5 év alatt azért elég jól kiismerhetett már.. együtt is laktok?
A kérdező hozzászólása: nem lakunk együtt.
játszmák helyett egyszerûen érd el, hogy kelljen erõfeszítéseket tennie érted. hogyan? ne adj a segge alá mindent, ne járj a kedvében ha kell ha nem. nyugodtan lehetsz egy kicsit önzõ. ennyi kell a kapcsolatba. a lányok általában nem szeretnem "kivenni" a kapcsolatból csak beletenni.. és akkor van ez, hogy "jajj mindent megteszek érte õ meg semmit" azért nem veszi a fáradtságot mert tudja, hogy ha nem mozdul meg akkor is megkapja amit akar. egyenes úton haladsz a háztartási robotgép kategória felé. ha máshogy nem megy van egy játszmák nélküli út. KÉRD MEG. néma gyereknek az anyja sem érti a szavát..:) a pasi ilyenek. a szóból értenek, nem vmi rózsaszín, földöntúli jelekbõl mint a mesékben
akkor meg légy távolságtartóbb egy kicsit
A kérdező hozzászólása: ezeket próbálom amiket írtok. Bevallom néha nehéz olyannak lenni, amilyen valójában nem vagyok :) De ha ezt is teszem, megsértõdik, ahelyett hogy picit inkább ráébredne mit veszít.
az a baj ezekkel a játszmákkal, hogy visszafele sülnek el.. mivel egy büdös szót ne ejt ki a csaj a száján így a pasi a "távolságtartást" meg a különbözõ trükköket úgy éli meg, hogy már nem szeretik.. és nem fog teperni hacsak nem egy társfüggõ pp, de még azok is inkább hisztirohamot kapnak minthogy elkezdjenek a lány kedvébe járni.
A kérdező hozzászólása: igen van benne valami. Próbáltam azt is hogy feltûnõen vidám voltam, (picit önzõen) de az se vált be
jó látom nem érted. én ezen a ponton feladtam. bb


Mit tegyek, hogy ne érezzem cikinek az életemet/szüleimet a barátom előtt? Hogy mutassam be Õt a szüleimnek?

Nem tudom,hogy miért,mert Õ soha nem érezteti velem,hogy gazdagabbak,mint mi(pedig azok,jóval). Nem vagyunk szegények,de ha egymás mellé tennénk a két családot,akkor elég észrevehet?ek lennének a különbségek... De nem is ez zavar leginkább,hanem anyáék. Nem akarom,hogy ciki helyzetbe hozzanak,apa elkezdje,hogy milyen puhány a barátom és elkényeztetett,mert ismeri látásból és szerinte Õ egy elkényeztetett,meleg(nem meleg,csak szereti a cs?nadrágokat) és mindenkit kihasznál,nem képes senkit szeretni,stb..:( Pedig igazából nem ilyen,csak meg kell ismerniük jobban. Anya pedig utálja a barátom szüleit,nem tudom,hogy miért. Csak így olyan rossz,hogy minden délután ott vagyok a barátomék házában,de Õt nem tudom elhívni magunkhoz,mert anyáék kiakadnának... A barátom most kitalálta,hogy elvisznek magukkal síelni,Õk fizetnének mindent(hotel,repül?jegy,ellátás,ha tetszik valami,akkor azt megvennék,stb),nekem csak el kéne mennem és jól érezni magamat,nem is kéne síelnünk,lehetnénk egész nap a hotelban,mert a barátom külön szobát kap mindig és a szülei nem zavarják,csak néha. Én annyira szeretnék elmenni,mert így végre kettesben lehetnénk és másfél hetet a szüleim nélkül tölthetnék. De ehhez be kellene mutatnom a szüleimnek,csak nem tudom,hogy hogyan kéne... Az Õ szülei tök rendesek és normálisak,mindent megengednek neki,nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap,hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének,semmit nem engednek meg. Mit tanácsoltok,mit kéne tennem? Annyira el szeretnék velük menni majd síelni,de nem tudom,hogy kéne,mert eddig már párszor aludtam ott a barátoméknál,de az csak egy nap volt,akkor azt mondtam,hogy a barátn?méknél alszom,de elég fura lenne,ha másfél hétig ott lennék és azért nem akarok nekik hazudni ennyire. Szerintetek hogy érjem el,hogy elengedjenek? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!

Pontosan errõl beszélek: nem hiszed, hogy a barátod sarat a szüleiddel szemben is! Tényleg ennyire gyengének tartod és annyira felszínesnek, hogy a szüleid kérdései után téged is elítél? Ha barátod van tessék felnõni hozzá!
Egyébként tényleg felvállaltad :S Azért aludtál a "barátnõdnél", mi? Nyugodtan nyûglõdj, de rájössz, hogy magnak állítasz csapdát!
Attól jók a barátod szülei , hogy mindent megengednek neki? Gratulálok.
Apádnak igaza van. Valami meleg hajlam tényleg van benne, ha csõnadrágot hord. Plussz még divatmajom is. Pár év múlva megfogod bánni, hogy egy ilyennel jártál...
"hogy mutassam be?" Azt irod, hogy a fiu mamajat a te mamad nem talalja szimpatikusnak, tehat valojaban ismeri egymast a ket csalad. Te meg ffiatal vagy, s keszulj fel, hogy most nem fogsz sielni, mivel meg ffital vagy. Nem fontos, hogy ennyire szoros legyen ez a kapcsolat, mivel meg te is nagyon sokat fogsz valtozni. Neharagudj, de meg gyerek vagy, ez az igazsag!
Hívd el a barátodat pl. vacsizni hozzátok, beszélgessenek vele a szüleid. Így majd kialakítják a véleményüket róla és ha tényleg rendes elfogadják. A síeléssel már más a helyzet. Lehet, hogy a barátod szülei fizetnének mindent, de ezt neked nem kell kihasználnod. Arra is gondolj, hogy bármikor szakíthattok(gyerek-szerelemnél eljön ez a pillanat) és akkor mit fogsz csinálni, ha az orrod alá dörgölik, hogy õk 100.000 ft-ot rád költöttek? Az ott alvásról annyit, hogy 14 évesen ne is engedjenek a barátodnál aludni. Gyerek vagy még, nagyon. Ez 14 évesen normális is, ne próbálj még felnõtt lenni.
Hát én nem is tudom, hogy mit csodálkozol, hogy 14évesen nem engednének ott aludni meg ilyenek. Atyaég!
Ezen, hogy 14 évesen ott "alszik", szerintem már kár fennakadni. Durva, és én sose engedném meg a gyerekemnek, de õ már túl van ezen, talán hagyjuk. A bemutatást elõbb-utóbb meg kell ejtened. Nekem is volt olyan barátom, akit Anyám utált. És akkor mi van? Úgyis szakítotok záros határidõn belül. Ahogy mi is 1, 5 év után. Annyit meg minden (intelligens) szülõ kibír. Azóta mindig mondja, hogy "milyen jó, hogy együtt voltál x-szel, mert mégegyszer ebbe nem sétálsz bele". Szóval szedd össze magad. Nem csak akkor kell felnõttnek lenni, amikor kefélni kell egész nap a szállodában, hanem akkor is ha kihívás és nehézség van.
Basszus, kilenc éves a nagyobbik lányom, nem sokára 14 lesz.Lehet, hogy én vagyok konzervatív, de barátjánál aludni, meg sítúrára menni, húúúúú nálam ez kiveri a biztit.És aztán van egy kisebbik lányom.Atya ég, mi vár rám???
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem odaírni, hogy én 14 vagyok, a barátom 16.
Ha jól neveled akkor nem kell parázni. De tény sok energia befektetése lesz, hogy elkerülje ezt a sorsot.
Mond azt a szüleidnek, hogy a barátnõddel mégy síelni:) Komolyra fordítva: ha annyira gyerek vagy, hogy felmerül benned, hogy a szüleid cikik, akkor inkább hagyd ezt a "járok fiúkkal" dolgot még. Tanuljál. Felnõttséget. Ha az én 14 éves lányomról kiderülne, hogy a szemembe hazudik, hogy ennyi idõsen a barátjánál alszik hát én iskolán kívül sehová nem engedném a következõ 4 évben! Gyanítom, hogy a te szüleid is valahogy így vannak ezzel. Ne hazudozz! Nagyon nagy bajba kerülhetsz és a szüleid nem tudnak majd segíteni (mert nem tudják hol vagy, mit csinálsz)
Szerintem 14 évesen kicsit meredek dolog elmenni síelni az aktuális pasival, ráadásul úgy, hogy mindent a szülei fizetnek. Gondold el, szétmentek (mert örökké nem tart semmi) és utána megkapod, hogy ingyen elvittek ide-oda. Nekem nem esne jól az fix, bár 14 évesen eszembe sem jutott volna hasonló. Kicsit korainak tartom még ezt ott alvós szöveget is, hiszen tulajdonképpen még gyerek vagy. Ráadásul ez a "lehetnénk egész nap a hotelben". Akkor minek mentek el? Miért nem mennek a szülõk és akkor te meg a srác maradtok otthon? Azért nincs nagy értelme kifizetni a szállást-repülõt-stb hogy egész héten a hotelben kuksolj. Ráadásul tudod Te mekkora költség az? Csak egy egyszerû kalkulációt csinálj (repülõjegy, hotel 1 hétre, kaja, stb) és máris ott vagy nekik 100E ft.ban. Alaphangon.
14 évesen nem párod van, hanem maximum fiúd.
Menj el velük síelni, és mondd azt, hogy SP koncertre mész. A hotel szobában meg majd hallgathattok SP-t, Fluor-t, meg Justin Bieber-t...
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy olyan nagy lenne az ismeretség, csak azt tudom, hogy nem bírja.
Mondjuk én ha az anyád lennék, és elolvasnám ezt az egészet, akkor nem is a barátod zavarna, nem is a fiú szülei, hanem az, hogy hol [email protected] el?
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenki tudja, hogy együtt vagyunk, csak a családom nem. Amúgy azért mondom nekik mindig, ha ott alszom a barátoméknál, hogy a barátnõméknél alszom, mert tudom, hogy nem engednék, hogy ott aludjak a páromnál. Nincs benne egy kicsi meleg hajlam se, csak szeret divatosan öltözni és bmx-es, Õk ilyen cuccokat hordanak.
A kérdező hozzászólása: A barátomat felvállalom mindenki elõtt, csak félek az Õ reakciójuktól, nem szeretném, hogy letámadják a barátomat a hülyeségeikkel.
A kérdező hozzászólása: Jobban, mint az én szüleim, az biztos...
Utolsó válaszadó jól írja. Ha valami baj történne veled, nem érsz haza arra az idõre, amire mondtad, hol fognak keresni elõször a szüleid? A barátnõdnél. És akkor minden kiderül. Tönkreteszed a barátságodat, mert ezek után nem fogják engedni, hogy veled barátkozzon. A barátnõd szülei megtiltják. Nem leszel megbízható a szemükben. Felvállalsz még egy titkolózást? Hová fog ez vezetni? Elveszíted szüleid bizalmát, ne adj isten szeretetét, ha ilyen durván csalódni kell benned. A fiú szülei vajon tudják-e, hogy nem mered õket felvállalni a szüleid elõtt? Szerintem nem, mert akkor nem akarnának elvinni magukkal síelni. Minél elõbb mutasd be a szüleidnek, õ az a fiú, akit én szeretek, fogadjátok el! Egy közös beszélgetés során sok mindenre fény derülhet. Te ezt nem látod, mert szerelmes vagy és nem tudsz objektíven dönteni.Ésszerûen. Te csak a szíveddel látsz. "Az Õ szülei tök rendesek és normálisak, mindent megengednek neki, nem kell könyörögnie semmiért és nem zaklatják egész nap, hogy hol van/mit csinált. De az enyémek pedig totál ellentétei az övének, semmit nem engednek meg." Szerintem pedig a te szüleid a rendesek és a normálisak. FÉLTENEK TÉGED! Mert szeretnek. Õ fiú, te lány vagy. Azért, mert õt szabadjára engedik, nem biztos, hogy ez a jó nevelési módszer. Akár tetszik, akár nem, mindkettõtöket még nevelni kell. Szóval a te szüleid féltenek téged és szeretnek, 14 évesen nem tudhatod, " mennyi buktató leselkedik egy fiatal leánykára." Ezeket a dolgokat édesanyáddal kellene megbeszélni. Nekem a lányommal bizalmas baráti kapcsolatom volt és van. Gondolkodj el azon, milyen fontos és jó dolog, ha egy lány megbeszélheti a problémáját az édesanyjával. Ha õ megért téged, tud hatni édesapádra is. A közös síelésrõl le kell mondanod, elõször az életedet tedd rendbe! Tudom, nem ilyen válaszokat vártál, de meg kell értened, ez a titkolózás nem vezet jóra.

Mit csináltok, ha teljesen magányosnak és egyedül érzed magad? Mit tegyek, hogy ne így érezzek. Barátaim nincsenek a társkeresőn probáltam megtalálni a páromat. Átlagos nőnek tartom magam, hol ismerkedhetnék? Tényleg ilyen nehéz megtalálni a páromat?

Legjobb válasz: Hát elõször is kezdj el bízni magadban, a szépségedben, valamint abban hogy egy remek ember vagy. Kapcsolatokra( Baráti ) Számtalan helyen rábukkanhatsz... fesztiválon, vásárláskor, buszon, bulihelyeken...stb... És lehet h valamelyik helyen a szerelem is rád talál! Sok sikert! FEL a fejjel!

Hát elõször is kezdj el bízni magadban, a szépségedben, valamint abban hogy egy remek ember vagy. Kapcsolatokra( Baráti ) Számtalan helyen rábukkanhatsz... fesztiválon, vásárláskor, buszon, bulihelyeken...stb... És lehet h valamelyik helyen a szerelem is rád talál! Sok sikert! FEL a fejjel!
Mozdulj ki otthonról, menj tanfolyamokra, edzésekre, vagy csak simán járkálj el ide-oda, barátot bárhol találhatsz. Én mindig is csak azért jártam edzésre, mert ott ismerkedhettem új emberekkel, és több barátom lett.:D És lehehogy a párodat is pont pl. egy edzésen találod majd meg.:D:D
Részemrõl az internetes párkeresést csak ajánlani tudom neked, mert nálam igen gyümölcsözõ eredménnyel járt a "küldetés":) ) A barát pedig ott van minden emberben, és valóban csak helyzet kérdése, hogy elõbújjon valakibõl :D Az a lényeg, hogy légy tisztában önmagaddal, ne félj megmutatni, ki is vagy valójában! Önmagadért fog szeretni, akinek õszinték az érzései:) (20/L)
Én myviprõl vettem fel egy közelben lakó srácot msn-re. Olyan jól elbeszélgettünk msn-ren, hogy találkozni akart velem. Találkoztunk, aztán a második találkozásnál már megismertem általa az egyik haverját, utána a haverja felvett msn-re, vele is jóban lettem, aztán általa is megismertem pár embert. Szóval elég csak 1 embert megismerni ahhoz, hogy legyenek barátaid. Ha nem vagy túl bátor, beszédes típus, akkor ezt a módszert ajánlom, ha meg jófej vagy, sokat dumálsz, és egyszerûen szólítasz le ismeretlen embereket, akkor csak azt tudom ajánlani, hogy járj el bulizni, vagy bárhova, ahol társaság van. Ha szerzel egy barátotl, utána már minden könnyebben megy... szervezhettek együtt egy bulit is, ahova meghívja az ismerõseit, és akkor megismered a barátait, lehethogy velük is jóban leszel. Nekem a legjobb barátnõm 7-8 embert mutatott be az utóbbi pár hónapban, és ebbõl 6-al azóta is jóban vagyok.(:
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17
hol laksz? ;-)
Ne a környezeted határozza meg, hogy fiatal vagy-e egy kapcsolathoz, vagy sem. Ha úgy érzed hiányzik, ismerkedj! Regisztrálj párkeresõ oldalakra, ismerkedj élõben, ismerõsi körben. Ha lesz kapcsolatod ki, fog derülni megállod-e a helyed benne, vagy tényleg "éretlenül" állsz még hozzá.
Szerintem kell neked egy társ akivel megbeszélheted a gondjaidat örömeidet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!