Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek érezzem hogy a (52 db)

Mit tegyek, ha valószínűleg a saját szüleim irigyek rám, és emiatt megtesznek mindent, hogy rosszul érezzem magam?

17 éves fiú vagyok. Tipikus kamasz, aki szeret eljárogatni, viszonylag jól kinézni, szórakozni, de persze emellett a tanulást sem hanyagolom el. Észrevettem, hogy a szüleimnek akármilyen sikerélményem elmesélem, igyekszenek elrontani a kedvemet, és a gratuláció helyett csak egy amolyan semmitmondó "jóvan"-t kapok. Amikor mondom, hogy megyek valahova mondjuk..bulizni, szórakozni, akkor is húzzák a szájukat, megjegyzéseket tesznek, hiszen ?k nem járogatnak sehová. Úgy gondolom, hogy nem tetszik nekik, hogy én azt teszem fiatalkoromban, amire nekik nem volt lehet?ségük családi okok miatt. Én ezt teljesen megértem, de emiatt miért kell engem is folyton mindenben akadályozni, és be/leszólogatni?

Legjobb válasz: Mivel már vagy annyi idõs én azt javaslom hogy amíg tenni nem tesznek ellened addig engedd el a füled mellett hogy mit mondanak és éld az életed a lehetõ legjobban. Annyit tehetsz még hogy nem számolsz be nekik az élményekrõl hátha majd õk mennek hozzád ha meg nem akkor legalább megkíméld magad az elszólásoktól

Mivel már vagy annyi idõs én azt javaslom hogy amíg tenni nem tesznek ellened addig engedd el a füled mellett hogy mit mondanak és éld az életed a lehetõ legjobban. Annyit tehetsz még hogy nem számolsz be nekik az élményekrõl hátha majd õk mennek hozzád ha meg nem akkor legalább megkíméld magad az elszólásoktól
Nos én igaz nem 17 vagyok hanem 30 de az én anyám ugyan úgy irigykedik a sikereimre és ha jól érzem magam...mielõbb szabadulj otthonról ha lehet és kezdjél önálló életet..mondjuk azt én sem értem hogy a buli miatt miért érzed magad sikeresnek??Az már máskérdés hogy jól érzed magad a bõrödben...
2. vagyok Nagyon jól csinálod ne is törõdj velük, tanulj minél többet próbálj meg elindulni a nagybetûs élet felé.
ma 12:11 utolsó te is el vagy tévedve...ha agyerek semmi rosszat nem csinál és teszi a dolgát és mellette néha kikapcsolódik és abba mi lenne a baj??Ha õ azt érzi jónak amit csinál és nem hülyeség és nem linkeskedik akkor csinálja és nem szólok bele, akkor szólnék bele ha valami hülyesgéget csinálna.de mivel itt nincs ilyenrõl szó csak egyszerûen jól érzi magát, ezért igen is irigykednek hogy nekik ez nem adatott meg..
Mert irigyek, és én ezt sok helyen megfigyeltem hogy amit a szülõk fiatal korukban nem tehettek meg, arról gondoskodnak hogy a gyerekük se tegye meg azt, sok ilyen van ahol csak irigység miatt csinálják ezt.
11:55 vagyok. Köszönöm a lepontozást és megjegyezném, hogy a Földön élek. Igazából sajnálom azokat, akik úgy érzik, hogy a szüleik irigyek rájuk. Ezek szerint én egy különleges családban nõttem fel. Apám és anyám is szegény családból származik, ennek ellenére tisztességesen felneveltek engem és a két testvéremet. A lehetõségeikhez képest mindent megadtak nekünk. Minket se ugráltak körbe mindenért, de azért legbelül mindig éreztem, hogy büszkék ránk. Minket mindig mindenhová elengedtek, már amennyiben tellett rá anyagilag. Egyik szülõm se diplomás, nekünk mégis finanszírozták az oktatást és egy percig sem irigykedtek ránk, pedig nekem két mérnöki diploma megszerzésénél is szerepet vállaltak. Lassan eljön az idõ, hogy a barátnõmmel családot alapítsunk és én is ugyanilyen szemlélettel fogom nevelni a gyereke(i)met. Tényleg sajnálom azokat, akik úgy érzik, hogy irigyek rájuk a szüleik. Azokat meg még inkább, akiknél valóban így is van. [email protected] lehet így felnõni. Lehet újra lepontozni, nem érdekel :)
Elsõnél a pont.Utolsó te melyik bolygón élsz?
Az a legnagyobb sikered, hogy eljársz bulizni? De vicces vagy...
A szülõk irigyek lennének a gyerekeikre? Ugyan már, hiszen minden szülõ azt szeretné, ha gyerekének jobb és szebb élete lenne, mint nekik volt. Az, hogy nem ugrálnak körbe, az azért van, mert akkor túlságosan elbíznád magad, emiatt egyrészt nem törekednél a jobbra, másrészt egy öntelt, beképzelt alak lennél. Szerintem nagyon is jól csinálják.
A kérdező hozzászólása: Tévedés, és nem akarom, hogy körbeugráljanak, sõt, örülök, ha néha van "privát életem". Mindössze, ha elmegyek valahova, akkor szóvá teszik, hogy miért, ahelyett, hogy itthon lennék. Ha itthon vagyok, akkor szóvá teszik, hogy miért nem megyek sehova. Mamámtól hallottam a szüleim gyerekkori történetét, és sajnos alkoholista apa, verések stb.. elõfordultak. És ezért gondoltam, hogy a szüleimet esetleg az zavarhatja, hogy én azt is megtehetem, amit õk nem tehettek meg, amiért pl. hálás is vagyok (nem isznak, nem vernek). Viszont néha elég otromba, kemény megjegyzéseket kapok. Nem az a legnagyobb sikerélményem, hogy eljárok bulizni, nem tudom, hogy ez mibõl jött le. Írtam, hogy a tanulást is komolyan veszem, elõrehozott érettségijeim, nyelvvizsgám van.
Örülök neki hogy ilyen nagy szerencséd van a szüleiddel, sajnos nagyon ritka...
10. vagyok. nem, nem vagyok elzárva a külvilágtól, az egyik magyarországi nagyváros egyik lakótelepén egy 9. emeleti lakásban nõttem fel és a tévétõl sem voltunk sosem eltiltva (más kérdés, hogy sosem rajongtunk érte, például ha az életem függne tõle sem tudnék kettõnél több VV szereplõt megnevezni). Szerencsére a környezetemben számos ismerõsöm mondhatja ugyanilyen szerencsésnek magát, úgyhogy nem egyedi példa. Többek között a barátnõm is ilyen. Mindketten dolgozunk, jó állásaink vannak, ellenére mindkettõnk szülei azon vannak, hogy nekünk még jobb legyen (itt nem anyagiakra gondolok, hiszen mi jobban élünk és ha kell, akkor inkább mi támogatjuk õket). Ez van, bocsi.
És ezáltal úgy gondolja, hogy az õ szülei szerették akkor mindenkit szerettek a szüleik.Nem ez a bolygó...
Én is ezt kérdeztem tõle, hogy melyik bolygón él.Biztos jól el volt szeparálva a külvilágtól, a tévétõl, és szeretetben nevelték.Szerencsés ember...
A szülõk irigyek lennének a gyerekeikre? Ugyan már, hiszen minden szülõ azt szeretné, ha gyerekének jobb és szebb élete lenne, mint nekik volt. Az, hogy nem ugrálnak körbe, az azért van, mert akkor túlságosan elbíznád magad, emiatt egyrészt nem törekednél a jobbra, másrészt egy öntelt, beképzelt alak lennél. Szerintem nagyon is jól csinálják. Ez egy baromság , igenis vannak irigy szülõk, rossz szülõk, rosszindulatú emberek, tele van az ország velük.Anyám szétakarta verni a többéves kapcsolatomat, és miért mert õ boldogtalan volt, mert másodszor is elhagyták.Ja de ez normális szerinted akkor te sem vagy ép, ez a dögöljön meg a másik tehene effektus hungarikum sajnos, nem vagyok boldog hát más se legyen.ja amúgy pszichopaták is vannak, bõven köztünk, de dugd a fejed homokba csak ne lepõdj meg ha rád szakad a kõkemény valóság, hogy az élet nem rózsaszín habcsók, és nem csak szeretet, meg összetartó boldog családok egymást szeretõ emberek vannak köztünk.Nézzél híradót.Vagy menj be egy árvaházba biztos a sok gyereket is szeretbõl tették be oda, vagy szeretetbõl van tele a híradó gyilkosságokkal, aminek legtöbb oka a rohadt nagy irigység, legtöbbször sajnos családon belül.Hol élsz te az Uránuszon?
A kérdező hozzászólása: Én senkit nem pontoztam sem fel, sem le
Ahogy én látom itt minden kérdés le van pontozva. Szóval kb semmi jelentõsége, ahogy általában se. Csak annyi hogy valaki épp lepontozta mert unatkozik, én is néha csak úgy lepontozok valamit mert látom hogy más is. El se olvasom, igaz komolyabb kérdéseknél nem igazán. Amugy abban van valami, hogy kicsit beképzelt azt gondolni hogy "wahhaha, kis hülye szüleim azt hiszik elnyomhatnak, buhaha.. loserek", mi is sokat vitáztunk, de ettõl még nem hiszem magam sikeresebbnek. Amugy meg kár aggódni miatta, ha sikeres az lesz, hanem akkor meg az hogy annak hiszi magát nem változtat semmit.
Mért kell lepontozni olyan embereket akik elmondják hogy az anyjuk semmi több csak egy irigy fa.sszopó ember? Ez van! Sok ilyen ku.rválkodó van a világon akik csak azért szültek mert így szokás házasságban és egyáltalán nem valók anyának. Lehet lepontozni. Neked meg azt javaslom hogy csinálj mindent a legjobb tudásod szerint, tanulj, és mielõbb költözz el aztán ha helyrejön az esze akkor helyrejön ha nem akkor nem és így járt de legalább téged nem csesztet.
Örülök hogy ilyen szerencséd van, volt, van akit a szülei már polyásként bántalmaznak napi szinten, sajnos ebben dolgozom.És az én gyerekorom sem volt egy leányálom, hála apámnak, nem oknélkül az amunkám ami.De örülök hogy te szeretõ családban nõttél fel, és nem a tévénevelt, én sem szeretem a butitó dobozt, örölük hogy jól élsz, de sajnos nem mindenki él így.

Mit tegyek magammal, hogy ne érezzek ekkora ürességét ilyen borult esős időben? Csak nézek ki a fejemből, tanulok és nem rögződik semmi.

Tesztírásra készülök állás ügyben és közben idegesít hogy lépek ki a meghalóban lévő cégtől ahol dolgozom mert az idén meg fog szűnni és nekem meg nem mondtak fel. És visszatérve a kérdéshez mit tudok tenni ez a rossz ürességérzés ellen? Elnézést ha nem érthető a kérdésem úgy érzem már fogalmazni sem tudok!

Legjobb válasz: Ha ez csak futó érzés, akkor nyilván a jövõd miatti bizonytalanság miatt van. Azt javaslom, ne félj a változástól. Lehet, hogy valami jobbat hoz. Ha alapból hajlamos vagy ürességet érezni, akkor hobbit javaslok. Olvass, barkácsolj, varrj, köss, kertészkedj, süss, tanulj nyelvet. Bármit és mindent. Ha az embernek széles az érdeklõdési köre, akkor mindig van minek örülnie még egy nehezebb vagy borúsabb napon is. Ha eszébe jut, hogy hamarosan azzal fog foglalkozni, amit szeret. Így mindent könnyebb elviselni is. Ja és a zene! El nem maradhat.

Ha ez csak futó érzés, akkor nyilván a jövõd miatti bizonytalanság miatt van. Azt javaslom, ne félj a változástól. Lehet, hogy valami jobbat hoz. Ha alapból hajlamos vagy ürességet érezni, akkor hobbit javaslok. Olvass, barkácsolj, varrj, köss, kertészkedj, süss, tanulj nyelvet. Bármit és mindent. Ha az embernek széles az érdeklõdési köre, akkor mindig van minek örülnie még egy nehezebb vagy borúsabb napon is. Ha eszébe jut, hogy hamarosan azzal fog foglalkozni, amit szeret. Így mindent könnyebb elviselni is. Ja és a zene! El nem maradhat.

Mit tegyek h érezzem hogy a barátom boldog velem?

Régebb sokat veszekedünk,most ugy kezdtük ujra h nincs több veszekedés, megis értük egymast.Viszont mondta h fél h több veszekedés ne legyen(es részemröl nem is lesz!!!)

Legjobb válasz: Ha eltelik egy kis idõ rájössz hogyvalójban mikor boldog a barátod...igazából lehet valaki boldog attól mert nem mutatja ki...régebb én is tudtam örömömben olyan búbánatos képet vágni, hogy Isten õrizz! :D szóval attól mert csendben van és mosolyog lehet boldog...viszont ne ess tévedésbe, a kapcsolatotok nem attól fog mûködni hogy nem akartok veszekedni, hanem attól hogy mindent megakartok beszélni!!! mert ha nem beszélitek meg a dolgokat és csak tartjátok magatokban az nem vezet sehova...nekem is van barátom szóval taasztalatból beszélek...azt hogy mikor boldog érezheted a hangsúlyából, a mosolyából, az ölelésébõl esetleg a csókjaiból...figyelj rá, beszélgessetek sokat:)

Ha eltelik egy kis idõ rájössz hogyvalójban mikor boldog a barátod...igazából lehet valaki boldog attól mert nem mutatja ki...régebb én is tudtam örömömben olyan búbánatos képet vágni, hogy Isten õrizz! :D szóval attól mert csendben van és mosolyog lehet boldog...viszont ne ess tévedésbe, a kapcsolatotok nem attól fog mûködni hogy nem akartok veszekedni, hanem attól hogy mindent megakartok beszélni!!! mert ha nem beszélitek meg a dolgokat és csak tartjátok magatokban az nem vezet sehova...nekem is van barátom szóval taasztalatból beszélek...azt hogy mikor boldog érezheted a hangsúlyából, a mosolyából, az ölelésébõl esetleg a csókjaiból...figyelj rá, beszélgessetek sokat:)
A kérdező hozzászólása: aha, csak ott a baj. olyan nehezen beszel..sot sokszor nehzere esik, és inkabb hallgat mikor érzelmi dolgokrol van szo
velem hasonló van!pasik nem nagyon szeretnek az érzelmeikrõl beszélni:Sés ez engem is sok* bánt de ha kérdezem h szeret-e ilyenek akkor azt mondja h persze!sztem mond meg neki , hogy neked az jól esne ha néha mondaná hogy szeret vagy megölelne adna puszit!én mindig megmondom neki h mi tettszik mi nem tettszik és sztem ez így van jól.legalábbis így tudjuk tisztázni a dolgokat!mond meg neki bátran hogy mit szeretnél!ha pedig emiatt lenne vmi gixer akkor nem is szeretett igazán.sztem:$remélem tudtam segíteni:)


Igaz az hogy az szivás aztán meghalunk? "life is suck and die" Mit tegyek hogy ne érezzem at jobb lenne a vilg nélkülem? (öngyilkosság gondolata foglalkoztat). Mit tegyek hogy ne legyek depis?

GYOGYSZEREKET NE IRJATOK,INKÁBB VALAMI KONKRÉTABBAT. MUTERÉKKAL INKÁB NEM BESZÉLEK MERT NEM TUDOK VELÜK IENRÕL BESZÉLNI.

Legjobb válasz: Mi a depressziód oka?

Mi a depressziód oka?
A kérdező hozzászólása: PISZKÁLÓDÁS, VEREKEDÉS AZ ISKOLÁBAN. KIBOTRAM A 8.OSZTÁLY VÉGÉT DE SZAKKÖZÉPBE FOLYTATÓDIK CSAK DURVÁÁBBAN
A kérdező hozzászólása: i give up
Figyelj, jobb lenne ha szólnál anyudéknak, és mindent õszintén elmondanál nekik.Hidd el hogy jobb lesz! Nekünk is van a rokonságba egy srác, teljesen depis lett az örökös piszkálódások miatt, és elmondta otthon, és átment egy másik suliba ahol senkit sem ismert, és ott jobb volt. Ne szégyelld elmondani, hiszen gyerek vagy még, és a szülõk azért vannak hogy segítsenek, ez nem szégyen!! Ugyanabba a suliba mégy ahova azok a kölkök akik nem bírnak magukkal? Egyébként ez a 14-16 éves korszak elég nehéz idõszak egy fiú életében, valaki könnyebben éli meg, valaki nehezebben, de azt sürgõsen felejtsd el h a világ jobb lenne nélküled, ez baromság!! És tarts ki, hidd el h pár év mulva mosolyogva gondolsz majd vissza erre az idõszakra! Addigis: Szólj anyudnak errõl, (vagy apudnak, akivel inkább bizalmas viszonyban vagy) Fel a fejjel, szorítok neked!!:)

Mit tegyek hogy a barátom ne érezze mellettem magát olyan biztosan, hogy semmit se tegyen azért, hogy tényleg az övé maradjak?

Úgy érzi, hogy nem kell értem harcolni, hogy már csak az övé vagyok! Nem akarom hogy ezt érezze...:// azt szeretném, hogy harcoljon értem a végsőkig.

Legjobb válasz: Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.

Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.
6! értek egyet, igaz nem írtad le hány éves vagy és mennyi ideje vagytok együtt, de Te tudod mit csinálsz N
Miért ki vagy te? Királykisasszony? Kislány ez nem a Disney, amúgy is ha már összejöttetek akkor harcolt eleget érted.
Mondjuk ne tedd olyan magától értetõdõvé. Akár ki is kezdhetnék veled, te pedig kacérkodhatnál kicsit feltûnõen.Amitõl féltékeny lesz.Amúgy meg semmi se magától értetõdõ, még az élet se.
Miért pontoztak le, hisz ha lefekszik az apjával, tuti semmit nem tesz azért, hogy az övé maradjon... Csak én nem értem a kérdést, talán...
Feküdj le az apjával.
ne add meg magad neki egykönnyen, ellenkezz vele
Az a baj, hogy belekényelmesedett a kapcsolatba, és természetesnek veszi, hogy Te vagy neki.Ilyenkor jön az a lépés, hogy szépen teret és levegõt kell hagyni neki, kicsit vegyél vissza magadból, és ne lesd a kívánságait, ne ugráld vagy rajongd körül, légy távolságtartóbb és hûvösebb.Fõleg ha már elmondtad neki, mi bánt, mégsem törõdik vele.Hidd el, ha kicsit visszafogod magad, elérhetetlenebbnek tûnsz, és õ tényleg szeret, fel fog neki tûnni a dolog.Hogy mondjuk eddig hívtad napi kétszer, most csak kétnaponta, hogy eddig elé raktad a kaját, most várod, míg õ szolgálja ki magát, hogy eddig féltékeny voltál és érzékeny, most közömbösebb vagy, stb. Ha valóban szeret, észbe fog kapni.
Ha meg ezek után sem változik semmi, keress olyat, aki tényleg becsül és rajong érted.

51 éves vagyok, a második nőm akim van. Ez most komoly, együtt élünk.6 évig győzködtem szeretem, de semmit nem tettem hogy érezze, addig örömlányokhpz jártam. Egszerübb volt mint udvarolni. ő mpst fontos, de nem tudom kimutatni. Mit tegyek?

2 éve együtt élünk,ő kezdeményezett.de elege van,azt mondta segitett elindulni,viszont nem lrzi szeretem.mit tennétek?

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.

"Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.
tibor... te már rengeteg fake kérdést írtál ki... kicsit húzd ki a netkábelt, és pihengessél inkább!!
Udvarolj neki. Mondd el neki, hogy szereted. Menj el vele nyaralni. Mutasd ki, hogy fontos neked. Lepd meg virággal, csokival. Fõzz neki egy vacsorát. Ha nem tudsz fõzni, akkor vegyél valami kaját, és teríts meg. Vidd el hétvégén állatkertbe, vagy hajókázzatok a Dunán.
Mondjuk tegyél neki házassági ajánlatot. Megérdemelné. Ennyi idõs korban ilyen elõzmények után örülj, ha hozzád megy. Becsüld meg és legyél szeretõ, hû társa. Segíts neki mindenben, mint egy normális férj.
Biztos megvan rá az okod, hogy ilyen szeretetre képtelen vagy! Ha tényleg szereted, hagyd most elmenni, ne tedd tönkre több évét! Aztán próbálj változtatni magadon, kérd szakember segítségét. Az örömlányok látogatása még többet ront az érzelemmentességeden! Ezzel hagyj fel. Sok munka lesz, mire megváltozol, de sikerülhet. Aztán ha úgy érzed, adni is képes vagy, képes vagy szeretni a társadat, és azt ki is tudod mutatni, akkor kezdj csak kapcsolatba. Mert a párodat nem szereted! Ez nem szeretet, ahogy vele vagy, ez csak azt mutatja, hogy önmagadat szereted, de nem õt!
Öleld át, puszild vagy csókold meg. Dicsérd a ruháját, vagy a fõztjét, ha épp olyan készít, amit nagyon szeretsz. Néha elmehetsz helyette bevásárolni, megveszed a tejet meg a kenyeret. Meg mindkettõtöknek egy-egy sört ha mindketten szeretitek. Kérdezd meg, milyen napja volt a munkahelyén.
minek neked nõ basszus???
Egy ilyen embertõl én nem akarnék szeretetet kapni. Így jártál.
Hát dolgozz a lelki képességeiden, kérj segítséget, mert van ez a problémád, hogy nem tudod kimutatni a szeretetedet. És mondd is meg neki, hogy ez Neked probléma, és most dolgozol ezen.

Szeretnék tanácsokat kérni hogy hogyan szoktathatnám kertesházból albérletbe a cicámat. Mit tegyek, hogy biztosan jól érezze magát? És mit ne tegyek? Esetleg tapasztalatok?

Legjobb válasz: Vegyél neki kaparófát, almot, játékokat de ezt gondolom te is tudod, meg sztem jobb ha ügyelsz rá h ne menjen ki a házból egy ideig, akkor jól megszokja a környezetet. Ennyit tudtam így hírtelen segíteni. Én csak kertesbõl kertesbe szoktattam át:D

Vegyél neki kaparófát, almot, játékokat de ezt gondolom te is tudod, meg sztem jobb ha ügyelsz rá h ne menjen ki a házból egy ideig, akkor jól megszokja a környezetet. Ennyit tudtam így hírtelen segíteni. Én csak kertesbõl kertesbe szoktattam át:D
ELeinte biztos ki akar majd menni. Elõször is mindig figyeljetek az ajtóra, mert szökni fog. Labdázz vele sokat h lemozoghassa magát, és legyen sok játéka, és mivel kinti cica volt sztem elengedhetetlen egy cica bútor, jó nagy. Készülj fel a károkra mert sokat fog ugrálni, és ahhoz sincs hozzá szokva h nem kaparhat amikor akar, sztem vágd le a körmét h ne tudjon kárt tenni semmiben. Továbbá: elõször nyilván nem fog tetszeni neki a dolog, de függ attól is mennyi idõs. HA nincs ivartalanítva, akkor AZONNAL mert ivaros macska lakásban elviselhetetlen, plusz az ivartalannak kevesebb a mozgásigénye általában- bár ez az enyémre pont nem igaz :D

Nagyon féltékeny vagyok mindenkire aki a közelébe kerül és lány, mit tegyek hogy ne érezzem ezt?

Elveszítettem 1fiút(a barátságát is mindent) akit mindig körbe vesznek a lányok.Nagyon menõ társaság..kijelenthetem hogy õ suliban a legnépszerûbb..sokszor bandáznak szünetekben.. én pedig egy szürke kisegérnek érzem magam aki általában csak 1barátnõjével van. Sokkal kisebbrendûnek és értéktelennek érzem magam náluk.Ezért is vagyok ilyen féltékeny és mert régen sokat foglalkozott velem ma már folyamatosan kerül és ezen már nem tudok változtatni. Nagyon fáj hogy ennyire semmibe vesz és mindenki mással törõdik és boldoggá teszi õket.

Legjobb válasz: ne nezz oda! 0_0 de nem ertem mire wagy feltekeny, arra hogy a kurolote levo lanyokat 'boldoga' teszi?

ne nezz oda! 0_0 de nem ertem mire wagy feltekeny, arra hogy a kurolote levo lanyokat 'boldoga' teszi?
"Nagyon féltékeny vagyok mindenkire aki a közelébe kerül és lány, mit tegyek hogy ne érezzem ezt?" A féltékenységed abból fakad, hogy magaddal vannak problémáid, nem a másik emberrel. Nem a fiúban/férfiban nem bízol meg, nem a többi lányban aki a közelébe kerül, hanem saját magaddal vannak önértékelési problémáid. Te magad vagy a problémád gyökere. Többek között amit írtál, abból is látszik egyértelmûen, kisegérnek, szürkének... tartod magad. Amíg alábecsülöd magad, és nem pozitív energiákat sugárzol, addig semmi nem fog változni. Sajnálom, de én így látom, elég egyértelmû.
És amíg tudja, láttatod vele, hogy hatalma van fölötted, mert féltékennyé tud tenni, addig élni is fog a hatalmával, akár tudatosan, akár nem.
A kérdező hozzászólása: Azért mert régen velem is nagyon aranyos volt mostmeg rám se néz.Mindig mindenkit csak nevetni látok körülötte és hogy ölelgeti õket.Nehéz úgy amikor szembejönnek velem a folyosón.
2 es menj mar a pozitiv hulyesegeidel...!! -, -"

A barátnőm azt mondja nekem hogy nem érzi azt hogy szeretem őt. Mit tegyek hogy érezze?

14/F

Legjobb válasz: Olvassa el elõször Gary Chapman - Egymásra hangolva címû könyvét Veled egyetemben. Megértitek egymás szeretenyelvét majd.

Olvassa el elõször Gary Chapman - Egymásra hangolva címû könyvét Veled egyetemben. Megértitek egymás szeretenyelvét majd.
Dugd meg.
Mutasd ki az érzéseid.
A kérdező hozzászólása: bõvebben?:)
Légy romantikusabb, helyezd az õ érdekeit a tieid elé.
14 éves, [email protected]átokmeg :D
legyél romantikus.
Ne becsméreld, ne harcolj vele, inkább csak legyél udvarias! Akármilyen közel áll két ember egymáshoz, alap (lenne) illedelmesen viszonyulni egymáshoz, mert az illem nem más, mint mások meg-nem-bántásának tudománya. Legyél elõzékeny, idõnként lesd a kívánságait, kényeztesd kicsit! Használj google-t romantikus irományok keresésére, és próbálj ráérezni, nõi szemmel mi a jó bennük! Nyugi, ha ez megvan, soha többé nem lesz okod ilyesmit olvasni! :)

Mit tegyek hogy ne érezze magát rosszul a barátnőm?

Szex közben kissé bevadult és megharapta a csuklómat(nem röhög,mindenkinek vannak fetishei),amiből eleredt a vér.Azonnal szabadkozott,hogy ő nem akarta és nagyon sajnálja stb.nem is haragudtam rá sőt...:$ viszont ő azóta rosszul érzi magát emiatt illetve a szexben is sokkal visszafogottabb lett :( vissza akarom kapni a vadabb énjét és nem érdekel hogy hol harap meg :$ Mit tegyek hogy ne érezze magát rosszul emiatt?+hogy vegyem rá hogy nyugodtan csinálja ami neki jól esik?Azóta attól fél h "megint bántani fog" 18/F,17/L

Legjobb válasz: XDDDDDD

XDDDDDD
vegyél neki bolhaírtó nyakörvet
A kérdező hozzászólása: mondom nem röhög :D
Tartsd te oda a csuklódat, illetve bátorítsd, fel fog engedni szerintem...:D
gyereee..gyereee..harapd meg
vezényszavakra megtanítottad? :'D (ül, fekszik, lábhoz, keres)
Hagyj neki idõt, hogy feldolgozza az esetet, légy türelmes. Ha feljön a téma, nyugodtan mondd el neki többször, hogy nem zavart stb. Egy idõ után meg fog nyugodni, fõleg ha elmondod neki, hogy mennyire tetszik neked, ha vadul csinálja. :) (csak szerintem ne csuklót meg nyakat harapdáljon, azért az veszélyes is lehet...)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom miért kell szegényt basztatni :/ Ugyanolyan dolog mint ha pl a füledet, vagy a nyakadat harapná meg...aki nem szemétkedett hanem normálisan válaszolt annak köszönöm :) Amúgy tényleg nem zavar nem véreztem el, meg nem harapott csontig hanem csak így gyengéden :$
Én is szoktam harapgálni a pasimat. És nagyon szereti. Szerintem ezen csak az röhög, aki még nem próbálta. ;) Ezzel mindig be tudom vadítani a barátomat, imádom! *-* Szerintem beszélj vele. Vagy kezd te harapni. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!