Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek érezzem hogy (127 db)

Mit tegyek magammal, hogy ne érezzek ekkora ürességét ilyen borult esős időben? Csak nézek ki a fejemből, tanulok és nem rögződik semmi.

Tesztírásra készülök állás ügyben és közben idegesít hogy lépek ki a meghalóban lévő cégtől ahol dolgozom mert az idén meg fog szűnni és nekem meg nem mondtak fel. És visszatérve a kérdéshez mit tudok tenni ez a rossz ürességérzés ellen? Elnézést ha nem érthető a kérdésem úgy érzem már fogalmazni sem tudok!

Legjobb válasz: Ha ez csak futó érzés, akkor nyilván a jövõd miatti bizonytalanság miatt van. Azt javaslom, ne félj a változástól. Lehet, hogy valami jobbat hoz. Ha alapból hajlamos vagy ürességet érezni, akkor hobbit javaslok. Olvass, barkácsolj, varrj, köss, kertészkedj, süss, tanulj nyelvet. Bármit és mindent. Ha az embernek széles az érdeklõdési köre, akkor mindig van minek örülnie még egy nehezebb vagy borúsabb napon is. Ha eszébe jut, hogy hamarosan azzal fog foglalkozni, amit szeret. Így mindent könnyebb elviselni is. Ja és a zene! El nem maradhat.

Ha ez csak futó érzés, akkor nyilván a jövõd miatti bizonytalanság miatt van. Azt javaslom, ne félj a változástól. Lehet, hogy valami jobbat hoz. Ha alapból hajlamos vagy ürességet érezni, akkor hobbit javaslok. Olvass, barkácsolj, varrj, köss, kertészkedj, süss, tanulj nyelvet. Bármit és mindent. Ha az embernek széles az érdeklõdési köre, akkor mindig van minek örülnie még egy nehezebb vagy borúsabb napon is. Ha eszébe jut, hogy hamarosan azzal fog foglalkozni, amit szeret. Így mindent könnyebb elviselni is. Ja és a zene! El nem maradhat.

Mit tegyek azellen, hogy ne érezzem azt, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül tudnák hazudni?

Apa úgy érzem utál, és akármit csinálok nem tetszik neki:S Kérdezi, hoyg éhes vagyok-e miután sulibó hazaértem, ha azt mondom, hogy nem, akor rámkiabál, hogy ezentúl az iskolában kell ennem (nagyon rossz ott a kaja). Múltkor is megkérdezte, és én azt mondtam, hogy éhes vagyok (hazudtam, és nem lett lelkiismeretfurdalásom). És egyre többször érzem, hogy apa kiabálni készül velem, vagy az igazság nem felel meg annak, amit ő hallana, én hazudni akarok, és már nem sokáig bírom ki, hogy te tegyem.

Legjobb válasz: Nem kellene hagynod, hogy ennyire befolyásoljanak. Ha nem vagy éhes, mondd meg nyugodtan, hogy köszönöm, most nem. Ha 4-est kapsz, mondd meg nyugodtan, hogy ennyire telik a képességeidbõl. Nem kell mindig mindent úgy mondanod, ahogy elvárják tõled. És ne hagyd, hogy hazugságokba kényszerítsenek.

Nem kellene hagynod, hogy ennyire befolyásoljanak. Ha nem vagy éhes, mondd meg nyugodtan, hogy köszönöm, most nem. Ha 4-est kapsz, mondd meg nyugodtan, hogy ennyire telik a képességeidbõl. Nem kell mindig mindent úgy mondanod, ahogy elvárják tõled. És ne hagyd, hogy hazugságokba kényszerítsenek.
a tulélés érdekében jobb ha nincs lelkifurdalásod. ha lenne elemésztene a görcs. de szerintem igy is el fog. nem tudsz anyukádhoz költözni inkább?apád nem noirmális és ahogy kivettem az olvasmánybol a szülei sem azok igy gyanitom onnan hozta ezt a sok szart. ahogy az én apám is. csak a tiéd rosszabb....ö nem fog megváltozni te meg tönkre fogsz menni mellette.
Költözz anyukádhoz, még akkor is, ha szegénységben kell élned. Én nem bírnék így élni, egy ilyen undorító emberrel. Azt kell hogy mondjam, apád pszichiátriai eset. Ne hagyd, hogy egy egész életre tönkretegyen.
A kérdező hozzászólása: Most volt itt anya, és apa megint leordított, hogy ne menjek holnap a barátaimmal felvételizni, meg hogy ne vigyek ceruzás, mert kizárnak, és hogy õ nem mondta, hogy nem kell ideiglenes diákigazolvány:/ Azt mondta, ha kizárnak nem fogja érdekelni. Szerintetek hazudhatok neki apróbb dolgokban?
A kérdező hozzászólása: Az a baj, ha azt mondom nem vagyok éhes, akkor beirat a suliba enni, és szól az igazgatónak, hogy ellenõrozze le, hogy minden nap megeszem-e az ebédet.

Mit tegyek, tehetek hogy újra "érezzek"?

5 éve vagyunk együtt a párommal(férjem) és az érzéseim már eléggé megcsappantak,valahol még szeretem de igy nem az igazi.Beszéltünk róla Ö is ezzen rágodik hogy szeret nem szeret.Válni nem akarunk de igy nem megy probálok javitani a dolgon ha valakinek valami jó tanács....

Legjobb válasz: Keresd meg magadban, hogy miért nem engeded meg magadnak az érzéseket? Félsz valamitõl? Vagy már nem mûködik köztetek az, hogy ha kapsz valami szépet és jót, akkor Te is több szépet és jót akarsz visszaadni a párodnak? Keress, olvass utána a szeretet-nyelveknek! Ha csak annyi a baj, hogy más szeretet-nyelvet beszéltek, akkor ez még nem a kapcsolatotok vége, hanem sokkal többet is ki lehet hozni még belõle! (Persze ezt csak Ti tudhatjátok. Az is lehet, hogy már nincs meg az, ami kezdetben összekötött Titeket. A szerelem mindenképpen múlandó. Kell annál több, másabb, tartósabb alap.)

Keresd meg magadban, hogy miért nem engeded meg magadnak az érzéseket? Félsz valamitõl? Vagy már nem mûködik köztetek az, hogy ha kapsz valami szépet és jót, akkor Te is több szépet és jót akarsz visszaadni a párodnak? Keress, olvass utána a szeretet-nyelveknek! Ha csak annyi a baj, hogy más szeretet-nyelvet beszéltek, akkor ez még nem a kapcsolatotok vége, hanem sokkal többet is ki lehet hozni még belõle! (Persze ezt csak Ti tudhatjátok. Az is lehet, hogy már nincs meg az, ami kezdetben összekötött Titeket. A szerelem mindenképpen múlandó. Kell annál több, másabb, tartósabb alap.)
ezen ne lepõdj meg, a szerelem nem lángol örökké. Ezután hûségben és megbecsülésben kell együtt maradnotok. Ez az élet rendje


Fehér egér! Milyen nevet adjak nekik? Mit tegyek velük hogy jobban érezzék magukat? Lentebb.

Tegnapel?tt hoztunk három fehér egeret, testvérek és nagyon régóta együtt élnek. jól van nekik berendezve a ketrec, de mindig cincognak és az üveget kapirgálják. és milyen nevet adjak nekik? mit tegyek hogy ne legyenek ilyen idegesek?

Legjobb válasz: A leírtak teljesen normálisak, még szokniuk kell az új helyet. Név...anno 10 évvel ezelõtt az én fehér egereimet Microsoftnak, és Genius-nak hívtam. Tudod a számítástechnikai márkák miatt...azok is egerek nemde? :)

A leírtak teljesen normálisak, még szokniuk kell az új helyet. Név...anno 10 évvel ezelõtt az én fehér egereimet Microsoftnak, és Genius-nak hívtam. Tudod a számítástechnikai márkák miatt...azok is egerek nemde? :)
Nekem volt egy fehér egerem, az õ neve Zizike volt
A kérdező hozzászólása: köszi, nagyon jól vannak! sikerült beilleszkedniük és megszerették az új helyet.
Jól választottál :) Hogy vannak az egérkék? :)
A kérdező hozzászólása: oké megvannak. Ananász, Taco és Microsoft (Mici.)
A kérdező hozzászólása: csak arra gondoltam hogy tudtok-e néhány egzotikus egérnevet. :)
akarom mondani egereidnek! hülye vagyok XD
ezt neked kell kitalálnod! nehogy már mi adjunk nevet a tengerimalacaidnak!
Helyes név. :)
A kérdező hozzászólása: oké :) Aranyos nevek! Én arra gondoltam hogy nevezhetném a legnagyobbikat, a legcukibbat Ananásznak. Milyen név?
Az Ananász is aranyos név... Nekem van egy 8 napos kisegerem õt Szotyinak hívják.Azonkívül nevek:Prézli, Pille, Picúr, Zizi, Mici, Cini, Cinci, Zserbó, Marcipán(Marci)

Mit tegyek ellene, hogy ne meghátráljak és kevésnek érezzem magam?

hogy pl. facebookra feljön egy lány ismer?söm, rá kéne írnom, de kevésnek gondolom magam hozzá, hogy nem tudok mir?l beszélgetni vele.általában mással kapcsolatban is.

Legjobb válasz: Tudnál írni olyan jellemvonásokat, amelyek a közvetlenséget segítik, mert ezzel akadtak eddig gondjaim. És olyan tulajdonságokat légyszíves, amikkel nem logikai, hanem érzelmi(a közvetlenség hiánya volt a gondom eddig) irányból kezelhetem a nõt.?

A kérdező hozzászólása: Tudnál írni olyan jellemvonásokat, amelyek a közvetlenséget segítik, mert ezzel akadtak eddig gondjaim. És olyan tulajdonságokat légyszíves, amikkel nem logikai, hanem érzelmi(a közvetlenség hiánya volt a gondom eddig) irányból kezelhetem a nõt.?

Mit tegyek ellene, hogy barátnőmmel ne úgy érezzük magunkat mintha csak barátok lennénk?

Fél évig próbáltam vele összejönni, és 20 napja barátaim segítségével végre összejöttünk. Én már régóta szeretem ?t , de viszont én nem érzem ,hogy ?is ugyanígy érezne :S Tudom nem járunk rég óta , de a barátságunk már régebb óta tart, és félek ,hogy csak barátjának tekint és nem a párjának. Smárolni csak nagyon ritkán szoktunk de nem rajtam múlik, nem tudom miért de nem nagyon szeret velem smárolni és amikor smárolunk azis maximum 3 másodpercig tart és utána mindig elneveti magát :S

Legjobb válasz: Az nem jo...:S beszelgess vele errol...az a legegyszerubb.

Az nem jo...:S beszelgess vele errol...az a legegyszerubb.
Szerintem ha a lány csak úgy tekint rád akkor ne erõltetsed ezt a kapcsolatot mert halott :S
A kérdező hozzászólása: Már beszéltem vele és csak azt hajtogata h nagyon szeret de félénk és nem meri ki mutatni az érzéseit:S:S akartunk már szakítani de õ mondta h ne mert szeret... de akkor miért nem mutatja ki:S és miért nem tud smárolni velem...

51 éves vagyok, a második nőm akim van. Ez most komoly, együtt élünk.6 évig győzködtem szeretem, de semmit nem tettem hogy érezze, addig örömlányokhpz jártam. Egszerübb volt mint udvarolni. ő mpst fontos, de nem tudom kimutatni. Mit tegyek?

2 éve együtt élünk,ő kezdeményezett.de elege van,azt mondta segitett elindulni,viszont nem lrzi szeretem.mit tennétek?

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.

"Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.
tibor... te már rengeteg fake kérdést írtál ki... kicsit húzd ki a netkábelt, és pihengessél inkább!!
Udvarolj neki. Mondd el neki, hogy szereted. Menj el vele nyaralni. Mutasd ki, hogy fontos neked. Lepd meg virággal, csokival. Fõzz neki egy vacsorát. Ha nem tudsz fõzni, akkor vegyél valami kaját, és teríts meg. Vidd el hétvégén állatkertbe, vagy hajókázzatok a Dunán.
Mondjuk tegyél neki házassági ajánlatot. Megérdemelné. Ennyi idõs korban ilyen elõzmények után örülj, ha hozzád megy. Becsüld meg és legyél szeretõ, hû társa. Segíts neki mindenben, mint egy normális férj.
Biztos megvan rá az okod, hogy ilyen szeretetre képtelen vagy! Ha tényleg szereted, hagyd most elmenni, ne tedd tönkre több évét! Aztán próbálj változtatni magadon, kérd szakember segítségét. Az örömlányok látogatása még többet ront az érzelemmentességeden! Ezzel hagyj fel. Sok munka lesz, mire megváltozol, de sikerülhet. Aztán ha úgy érzed, adni is képes vagy, képes vagy szeretni a társadat, és azt ki is tudod mutatni, akkor kezdj csak kapcsolatba. Mert a párodat nem szereted! Ez nem szeretet, ahogy vele vagy, ez csak azt mutatja, hogy önmagadat szereted, de nem õt!
Öleld át, puszild vagy csókold meg. Dicsérd a ruháját, vagy a fõztjét, ha épp olyan készít, amit nagyon szeretsz. Néha elmehetsz helyette bevásárolni, megveszed a tejet meg a kenyeret. Meg mindkettõtöknek egy-egy sört ha mindketten szeretitek. Kérdezd meg, milyen napja volt a munkahelyén.
minek neked nõ basszus???
Egy ilyen embertõl én nem akarnék szeretetet kapni. Így jártál.
Hát dolgozz a lelki képességeiden, kérj segítséget, mert van ez a problémád, hogy nem tudod kimutatni a szeretetedet. És mondd is meg neki, hogy ez Neked probléma, és most dolgozol ezen.

Sok csalodas utan nem tudok uj kapcsolatba kezdeni mit tegyek hogy ujra szerelmes lehessek vagy valaki irant erezzek valamit? L/18

Legjobb válasz: Próbálj meg ne azon töprengeni, hogy ez a kapcsolat is ugyanúgy fog-e végzõdni mint a többi és persze a partnered is kell hozzá, hogy valóban érezz valamit iránta.

Próbálj meg ne azon töprengeni, hogy ez a kapcsolat is ugyanúgy fog-e végzõdni mint a többi és persze a partnered is kell hozzá, hogy valóban érezz valamit iránta.
Szia! Teljesen megértelek, sajnos nem rég vesztettem el azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek és én meg attól tartok sosem találok még egy ilyen imádnivaló lányt, mint Õ. :/ Ha van kedved beszélgetni írhatsz privát üzit.
A kérdező hozzászólása: hat igen :) )
ha fiú lennél, azt mondanám mennyél el k.zni.. :) de nem vagy az, tehát nem tudom. esetleg a 23. pár cipõ vagy táska vásárlás, új színek próbálása az arcon, esetleg új hajtupír meg1avt1a a hang43at6dat
A kérdező hozzászólása: huha ez nem semmi :) koszonom :*
Leendõ pszichológusként kisregényt írhatnék, de szerintem neked erre az idézetre van leginkább szükséged. Minden szavát érezd át és vedd komolyan. "Aki a szerelemben be akarja biztosítani magát, hogy meg ne égesse az ujját, semmit se kockáztasson, az a leghatásosabban lehetetlenné teszi, hogy igazi tapasztalatra és mély kapcsolatra tegyen szert. A Himaláját sem lehet megmászni a moziban. A szerelem csak akkor jutalmaz meg bennünket, csak akkor hoz az életünkbe csodákat, ha komolyan vesszük, és odaadjuk magunkat neki. A szerelem nem olcsó dolog, s õrizkednünk kell attól, hogy magunk tegyük olcsóvá." Carl Gustav Jung
A kérdező hozzászólása: dehogy nem en orulok hogy van olyan szemely aki megert es tudja milyen nehez ilyen helyzetben lenni:( engem is egyik naprol a masik napra dobott egy srac egy es fel ev kapcsolat utan :(
Üdv a klubban.Ez egy nagyon jó kérdés.Én is ebben vagyok.Engem más csaj miatt dobott a párom anno egyik napról a másikra, hát elég nagy törés volt.Elõtte is voltak érdekes kapcsolataim.Azóta nem tudok megbízni senkiben, mert folyamatosan rettegek attól, hogy nem vagyok elég jó, talál nálam jobbat is.Nem tudom, mi a megoldás.Talán a szerencse, hogy olyan párt találj, akiben megbízhatsz.Mert az emberek 90%-a tényleg idióta és minden második kapcsolat érdekbõl jön létre.Tudom, hogy nem voltam hasznos, de ezt le kellett írnom.
A kérdező hozzászólása: mar lassan egy eve idozom vagyis ez az ido ota nem volt komoly kapcsolatom mert tenyleg nagyon sokat szenvedtem :(
Én is hasonlóan vagyok, bár egyelõre nincs hozzá jelölt. Regenerálódnod kell, ha nem állsz készen. A szerelmet nem lehet erõltetni, szóval ha jön arra alkalmas valaki, akkor bele fogsz esni. A probléma ott lesz, hogy nem tudod majd elfogadni, megélni ezt az egészet, mert azon fogsz rettegni, hogy õ is csak egy mocskosszemétpasi aki kihasznál meg átvert meg mit tudom én... Adj magadnak idõt, próbáld magadban rendezni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: de ha peldaul erzek iranta valamit de felek egy ujabb csalodastol :(
A kérdező hozzászólása: szia:) koszi az egyuterzest:) sajnalom a kapcsolatodat es elkepzelem mit erezhetsz :( de csak fel a fejjel az elet megy tovabb (kar hogy az en tanacsaimat nem tudom megfogadni, konnyebb masnak segiteni mint magadnak)...:)

Érezzem magam emaiatt rossz anyának? Mit tegyek hogy ne érezzem magam annak? Bőv. Lent

Szóval az a helyzet,hogy járunk babaklubba és 1. van egy 4hós fiú baba aki 9500gramm mig az én 1éves mászó lányom csak 7300gramm. 2. Tegnap amikor voltunk jó kedv?en kipihenten mentünk, s fél óra után elmászott t?lem s elkezdett sírni,adtam neki bulátát nem kellett neki.adtam neki vizet az üvegéb?l nem kellett neki. Cicizni se akart. Vállamon megnyugodott nehezen,majd amikor ujra elmászott ujra elkezdett sírni. Nem volt a földön semmi. Megjegyzés: 3hónapos kora óta járunk,ismeri a babákat,anyukákat.szereti is ?ket. senki nem tudta megnyugtatni. Hetente van a klub s van h klubbon kivül is találkozunk. egy baba odaült hozzá mikor sírt s ? nyugtatta meg.(másfél éves kislány)Pedig egy mosolygós,irtó aranyos kiscsaj... s nem is volt fáradt..

Legjobb válasz: Jéééézusom.Szerintem menj ki egy kávéra a barátnõiddel.Bocs,nem bántani akarlak,de azt hiszem kicsit sokat vagy a babáddal.Nem kell rosszul érezni magad ez miatt.

Jéééézusom.Szerintem menj ki egy kávéra a barátnõiddel.Bocs, nem bántani akarlak, de azt hiszem kicsit sokat vagy a babáddal.Nem kell rosszul érezni magad ez miatt.
Nem értem hogy miért kellene magad emiatt rossz anyának érezned. Szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Éppen rossz napja volt a picidnek. Elõfordul az ilyesmi. Sajnos nem láthatunk bele a kis fejükbe.
Szia, 1. Van egy szomszédom, kb. 80 kg, én csak 57. Nem irígykedek rá, és nem aggódok. :-) 2. Lehet, hogy jön a foga azért sírt, vagy fájt a feje, vagy semmi kedve nem volt a klubbhoz, inkább levegõzött volna... számtalan oka lehetett, hogy sírt, õ még nem tudja mondani mikor mit szeretne, vagy mit nem, mikor mi fáj, mihez van kedve. Ettõl nem vagy rossz anya, lépj túl, ma csináljatok valami mást, amirõl tudod hogy nagyon szereti a babád, pl. hintázzatok, homokozzatok.
Jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád... 1 éves a lányod, egyre többször fogod megtapasztalni, hogy nem tetszik neki az, ami eddig jó volt, vagy amit te szeretnél. Egyszerûen mást akar, mert kezd rájönni, hogy õ egy külön kis egyéniség. A súlyra vonatkozó problémát én sem értem, örülj, hogy a te gyereked nem túlsúlyos, mint a másik baba. Nem akartalak megbántani, de nem kell a bolhából elefántot csinálni:)
13:53-as valaszolo mit kepzelsz te magadrol hogy latatlanban egy kisbabat lehajfejezel?az en babam is 9 kg volt 4 honaposan es 70 cm mert 4600 grammal szuletett.egyaltalan nem volt kover csak hosszu!attol meg hogy egy babanak nagy a sulya nem biztos hogy kover is! szegyeld magad hogy ilyen bunko vagy
13:53 hogy banthatsz meg egy anyukat azzal hogy ilyen hangvetelben becsmerled a gyereket raadasul ugy hogy nem is lattad
1. Négy hónaposan 9500 g??? Az orvosuk és a védõnõjük mit szól hozzá? Na mindegy, végül is mindenki úgy nevel hájfejet a gyerekébõl, ahogy akar. 2. Fogzás, pocakfájás, bármi lehet. 3. Van összefüggés a két kérdésed között és csak én nem látom? Lazíts! :-))
Dehogy szégyellem...gyönyörû lehetett...
1. babád kicsit sovány, másik baba kicsit duci. miért is érdekes ez? 2. lehet rossz napja volt babádnak vagy már Te vagy feszült és kialvatlan és ezt érezte. vagy fog, pocak, melege volt, fázott, túl sok inger érte, stb megjegyzés: nagyon aranyos lehet az a kislány aki megnyugtatta :) ))) nem tudom, ezeknek a kérdéseknek mi köze ahhoz, hogy rossz anya vagy-e? azt hittem jön valami rém történet anyóstól, beszóló öreglányokról, kompról vagy leesett a babád az ágyról, ilyesmik, de hogy a 4 hónapos majd 10 kilós babának mi köze az anyai milyenségedhez? :O
Ne akadjatok ki ezen, mindig voltak/lesznek olyan emberek akik a bárdolatlan tapintatlanságot egyszerûen õszinte szókimondásnak keresztelik el és még büszkék is rá. Ennyi. A hájfej valóban ocsmány megjegyzés volt, mert lehet valaki õszinte, de az nem egyenlõ a tahósággal. Csak ezt sokan nem tudják... egyébként tény hogy 9000 grammos 4 hónapos nem egy vékonyka, de nem egyformák a babák, a husis babák is tündériek ám, éppúgy mint vékonyka társaik. Kérdezõ, ne aggódj, ilyen napja volt, a babáknak is lehet rossz napjuk/hangulatuk :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem akartam hogy itt vita alakuljon ki. Azért érzem magam rossz anyának, mert az a baba csak anyatejet eszik a mai napig. A lányom is az volt 6hónapig és egyszerûen nem hiszem el hogy ilyen kis picike. Egyébként mennék én kávézni szivesen barátnõkkel.. De terhesség elött se voltak nagyon barátnõim, most meg aki volt õ se ér rá:( Mondjuk most ott a babaklubban is több anyával is jó viszonyban vagyunk. Ez a másfél éves kiscsaj igen aranyos, s az vigasztal hogy õ se egy duci baba(8.5kiló körül mozog). Szerencsére a párom is itt van velem s megvigasztal. :)
OFF: 14:50-essel nagyon egyetértek! Hogy lehet egy kisbabát "hájfejnek" nevezni? Gondolkozz már (aki ezt írta), neked hogy esne, ha a "hájfej" kisbaba anyukája például azt mondaná a te gyermekedre, hogy "kis nyeszlett" vagy "girhes"?! Hát én elsüllyednék szégyenemben már attól, hogy a gondolat(!) megfordult a fejemben. Nemhogy ilyet leírni... A kérdésre válaszolván: Kérdezõ, ne vedd az ilyeneket ennyire a szivedre. Ahogy elõttem is írták, a babáknak is vannak rossz napjaik, amikor a sz*r is ízetlen, ugyanúgy, mint nekünk. Ettõl még nem vagy rossz anya.
A kérdező hozzászólása: Rosszul irtam, mert 8hónapos a babája. Az maradt meg bennem h 4hónap van köztük:D

Mit tegyek, hogy én maradjak "felül" mint döntő fél? Tehát ha visszautasítottak, ne érezze, hogy ő volt aki döntött!

Írtam egy fiúnak sms-t és nem reagált vissza semmivel.Azt írtam hogy találkozhatunk. pedig ? adta nekem a jelet, hogy lehet valami, találkozzunk, de hiába várom az üzenetét. Mit tegyek, hogy ezek után a szemébe nézhessek, mert így úgy t?nik én felajánlottam magam, ? meg visszautasított, tehát játszott csak velem, és én meg komolyan vettem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: szard le a fejét.had érezze h adtál neki lehetõséget és elszalasztotta, ha ismét jeleket ad ne vedd figyelembe.

szard le a fejét.had érezze h adtál neki lehetõséget és elszalasztotta, ha ismét jeleket ad ne vedd figyelembe.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha újra szemez velem, közeledik szóljak rá hogy légyszi ne szórakozzál nem jópofa. Pl. ha a nyakam megsimogatja, és csábítóan néz mit mondjak rá?
Szerintem egyszerûen ne hagyd, hogy megtegye :)
A kérdező hozzászólása: Nehéz lesz, mert izgat ez a bunkó barom :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!