Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek érezzem (133 db)

51 éves vagyok, a második nőm akim van. Ez most komoly, együtt élünk.6 évig győzködtem szeretem, de semmit nem tettem hogy érezze, addig örömlányokhpz jártam. Egszerübb volt mint udvarolni. ő mpst fontos, de nem tudom kimutatni. Mit tegyek?

2 éve együtt élünk,ő kezdeményezett.de elege van,azt mondta segitett elindulni,viszont nem lrzi szeretem.mit tennétek?

Legjobb válasz: "Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.

"Mit tegyek?" Tegyük fel, hogy nem fake kérdés. :) Benne van a kérdésedben a válasz: Mutasd ki a szereteted. Ha meg olyan környezetben nõttél fel, ahol a szeretet kimutatásának nem volt értéke, és így szocializálódtál, akkor itt nem fogsz tudni egyszerû választ kapni. A személyiségeden elég nehéz lesz változtatni, de ha nagyon akarsz, akkor egy pszichológus talán tud segíteni. De õ is csak segíteni tud, akarni neked kell.
tibor... te már rengeteg fake kérdést írtál ki... kicsit húzd ki a netkábelt, és pihengessél inkább!!
Udvarolj neki. Mondd el neki, hogy szereted. Menj el vele nyaralni. Mutasd ki, hogy fontos neked. Lepd meg virággal, csokival. Fõzz neki egy vacsorát. Ha nem tudsz fõzni, akkor vegyél valami kaját, és teríts meg. Vidd el hétvégén állatkertbe, vagy hajókázzatok a Dunán.
Mondjuk tegyél neki házassági ajánlatot. Megérdemelné. Ennyi idõs korban ilyen elõzmények után örülj, ha hozzád megy. Becsüld meg és legyél szeretõ, hû társa. Segíts neki mindenben, mint egy normális férj.
Biztos megvan rá az okod, hogy ilyen szeretetre képtelen vagy! Ha tényleg szereted, hagyd most elmenni, ne tedd tönkre több évét! Aztán próbálj változtatni magadon, kérd szakember segítségét. Az örömlányok látogatása még többet ront az érzelemmentességeden! Ezzel hagyj fel. Sok munka lesz, mire megváltozol, de sikerülhet. Aztán ha úgy érzed, adni is képes vagy, képes vagy szeretni a társadat, és azt ki is tudod mutatni, akkor kezdj csak kapcsolatba. Mert a párodat nem szereted! Ez nem szeretet, ahogy vele vagy, ez csak azt mutatja, hogy önmagadat szereted, de nem õt!
Öleld át, puszild vagy csókold meg. Dicsérd a ruháját, vagy a fõztjét, ha épp olyan készít, amit nagyon szeretsz. Néha elmehetsz helyette bevásárolni, megveszed a tejet meg a kenyeret. Meg mindkettõtöknek egy-egy sört ha mindketten szeretitek. Kérdezd meg, milyen napja volt a munkahelyén.
minek neked nõ basszus???
Egy ilyen embertõl én nem akarnék szeretetet kapni. Így jártál.
Hát dolgozz a lelki képességeiden, kérj segítséget, mert van ez a problémád, hogy nem tudod kimutatni a szeretetedet. És mondd is meg neki, hogy ez Neked probléma, és most dolgozol ezen.

Sok csalodas utan nem tudok uj kapcsolatba kezdeni mit tegyek hogy ujra szerelmes lehessek vagy valaki irant erezzek valamit? L/18

Legjobb válasz: Próbálj meg ne azon töprengeni, hogy ez a kapcsolat is ugyanúgy fog-e végzõdni mint a többi és persze a partnered is kell hozzá, hogy valóban érezz valamit iránta.

Próbálj meg ne azon töprengeni, hogy ez a kapcsolat is ugyanúgy fog-e végzõdni mint a többi és persze a partnered is kell hozzá, hogy valóban érezz valamit iránta.
Szia! Teljesen megértelek, sajnos nem rég vesztettem el azt a lányt, akit mindennél jobban szeretek és én meg attól tartok sosem találok még egy ilyen imádnivaló lányt, mint Õ. :/ Ha van kedved beszélgetni írhatsz privát üzit.
A kérdező hozzászólása: hat igen :) )
ha fiú lennél, azt mondanám mennyél el k.zni.. :) de nem vagy az, tehát nem tudom. esetleg a 23. pár cipõ vagy táska vásárlás, új színek próbálása az arcon, esetleg új hajtupír meg1avt1a a hang43at6dat
A kérdező hozzászólása: huha ez nem semmi :) koszonom :*
Leendõ pszichológusként kisregényt írhatnék, de szerintem neked erre az idézetre van leginkább szükséged. Minden szavát érezd át és vedd komolyan. "Aki a szerelemben be akarja biztosítani magát, hogy meg ne égesse az ujját, semmit se kockáztasson, az a leghatásosabban lehetetlenné teszi, hogy igazi tapasztalatra és mély kapcsolatra tegyen szert. A Himaláját sem lehet megmászni a moziban. A szerelem csak akkor jutalmaz meg bennünket, csak akkor hoz az életünkbe csodákat, ha komolyan vesszük, és odaadjuk magunkat neki. A szerelem nem olcsó dolog, s õrizkednünk kell attól, hogy magunk tegyük olcsóvá." Carl Gustav Jung
A kérdező hozzászólása: dehogy nem en orulok hogy van olyan szemely aki megert es tudja milyen nehez ilyen helyzetben lenni:( engem is egyik naprol a masik napra dobott egy srac egy es fel ev kapcsolat utan :(
Üdv a klubban.Ez egy nagyon jó kérdés.Én is ebben vagyok.Engem más csaj miatt dobott a párom anno egyik napról a másikra, hát elég nagy törés volt.Elõtte is voltak érdekes kapcsolataim.Azóta nem tudok megbízni senkiben, mert folyamatosan rettegek attól, hogy nem vagyok elég jó, talál nálam jobbat is.Nem tudom, mi a megoldás.Talán a szerencse, hogy olyan párt találj, akiben megbízhatsz.Mert az emberek 90%-a tényleg idióta és minden második kapcsolat érdekbõl jön létre.Tudom, hogy nem voltam hasznos, de ezt le kellett írnom.
A kérdező hozzászólása: mar lassan egy eve idozom vagyis ez az ido ota nem volt komoly kapcsolatom mert tenyleg nagyon sokat szenvedtem :(
Én is hasonlóan vagyok, bár egyelõre nincs hozzá jelölt. Regenerálódnod kell, ha nem állsz készen. A szerelmet nem lehet erõltetni, szóval ha jön arra alkalmas valaki, akkor bele fogsz esni. A probléma ott lesz, hogy nem tudod majd elfogadni, megélni ezt az egészet, mert azon fogsz rettegni, hogy õ is csak egy mocskosszemétpasi aki kihasznál meg átvert meg mit tudom én... Adj magadnak idõt, próbáld magadban rendezni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: de ha peldaul erzek iranta valamit de felek egy ujabb csalodastol :(
A kérdező hozzászólása: szia:) koszi az egyuterzest:) sajnalom a kapcsolatodat es elkepzelem mit erezhetsz :( de csak fel a fejjel az elet megy tovabb (kar hogy az en tanacsaimat nem tudom megfogadni, konnyebb masnak segiteni mint magadnak)...:)

Érezzem magam emaiatt rossz anyának? Mit tegyek hogy ne érezzem magam annak? Bőv. Lent

Szóval az a helyzet,hogy járunk babaklubba és 1. van egy 4hós fiú baba aki 9500gramm mig az én 1éves mászó lányom csak 7300gramm. 2. Tegnap amikor voltunk jó kedv?en kipihenten mentünk, s fél óra után elmászott t?lem s elkezdett sírni,adtam neki bulátát nem kellett neki.adtam neki vizet az üvegéb?l nem kellett neki. Cicizni se akart. Vállamon megnyugodott nehezen,majd amikor ujra elmászott ujra elkezdett sírni. Nem volt a földön semmi. Megjegyzés: 3hónapos kora óta járunk,ismeri a babákat,anyukákat.szereti is ?ket. senki nem tudta megnyugtatni. Hetente van a klub s van h klubbon kivül is találkozunk. egy baba odaült hozzá mikor sírt s ? nyugtatta meg.(másfél éves kislány)Pedig egy mosolygós,irtó aranyos kiscsaj... s nem is volt fáradt..

Legjobb válasz: Jéééézusom.Szerintem menj ki egy kávéra a barátnõiddel.Bocs,nem bántani akarlak,de azt hiszem kicsit sokat vagy a babáddal.Nem kell rosszul érezni magad ez miatt.

Jéééézusom.Szerintem menj ki egy kávéra a barátnõiddel.Bocs, nem bántani akarlak, de azt hiszem kicsit sokat vagy a babáddal.Nem kell rosszul érezni magad ez miatt.
Nem értem hogy miért kellene magad emiatt rossz anyának érezned. Szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Éppen rossz napja volt a picidnek. Elõfordul az ilyesmi. Sajnos nem láthatunk bele a kis fejükbe.
Szia, 1. Van egy szomszédom, kb. 80 kg, én csak 57. Nem irígykedek rá, és nem aggódok. :-) 2. Lehet, hogy jön a foga azért sírt, vagy fájt a feje, vagy semmi kedve nem volt a klubbhoz, inkább levegõzött volna... számtalan oka lehetett, hogy sírt, õ még nem tudja mondani mikor mit szeretne, vagy mit nem, mikor mi fáj, mihez van kedve. Ettõl nem vagy rossz anya, lépj túl, ma csináljatok valami mást, amirõl tudod hogy nagyon szereti a babád, pl. hintázzatok, homokozzatok.
Jó neked, hogy ez a legnagyobb problémád... 1 éves a lányod, egyre többször fogod megtapasztalni, hogy nem tetszik neki az, ami eddig jó volt, vagy amit te szeretnél. Egyszerûen mást akar, mert kezd rájönni, hogy õ egy külön kis egyéniség. A súlyra vonatkozó problémát én sem értem, örülj, hogy a te gyereked nem túlsúlyos, mint a másik baba. Nem akartalak megbántani, de nem kell a bolhából elefántot csinálni:)
13:53-as valaszolo mit kepzelsz te magadrol hogy latatlanban egy kisbabat lehajfejezel?az en babam is 9 kg volt 4 honaposan es 70 cm mert 4600 grammal szuletett.egyaltalan nem volt kover csak hosszu!attol meg hogy egy babanak nagy a sulya nem biztos hogy kover is! szegyeld magad hogy ilyen bunko vagy
13:53 hogy banthatsz meg egy anyukat azzal hogy ilyen hangvetelben becsmerled a gyereket raadasul ugy hogy nem is lattad
1. Négy hónaposan 9500 g??? Az orvosuk és a védõnõjük mit szól hozzá? Na mindegy, végül is mindenki úgy nevel hájfejet a gyerekébõl, ahogy akar. 2. Fogzás, pocakfájás, bármi lehet. 3. Van összefüggés a két kérdésed között és csak én nem látom? Lazíts! :-))
Dehogy szégyellem...gyönyörû lehetett...
1. babád kicsit sovány, másik baba kicsit duci. miért is érdekes ez? 2. lehet rossz napja volt babádnak vagy már Te vagy feszült és kialvatlan és ezt érezte. vagy fog, pocak, melege volt, fázott, túl sok inger érte, stb megjegyzés: nagyon aranyos lehet az a kislány aki megnyugtatta :) ))) nem tudom, ezeknek a kérdéseknek mi köze ahhoz, hogy rossz anya vagy-e? azt hittem jön valami rém történet anyóstól, beszóló öreglányokról, kompról vagy leesett a babád az ágyról, ilyesmik, de hogy a 4 hónapos majd 10 kilós babának mi köze az anyai milyenségedhez? :O
Ne akadjatok ki ezen, mindig voltak/lesznek olyan emberek akik a bárdolatlan tapintatlanságot egyszerûen õszinte szókimondásnak keresztelik el és még büszkék is rá. Ennyi. A hájfej valóban ocsmány megjegyzés volt, mert lehet valaki õszinte, de az nem egyenlõ a tahósággal. Csak ezt sokan nem tudják... egyébként tény hogy 9000 grammos 4 hónapos nem egy vékonyka, de nem egyformák a babák, a husis babák is tündériek ám, éppúgy mint vékonyka társaik. Kérdezõ, ne aggódj, ilyen napja volt, a babáknak is lehet rossz napjuk/hangulatuk :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem akartam hogy itt vita alakuljon ki. Azért érzem magam rossz anyának, mert az a baba csak anyatejet eszik a mai napig. A lányom is az volt 6hónapig és egyszerûen nem hiszem el hogy ilyen kis picike. Egyébként mennék én kávézni szivesen barátnõkkel.. De terhesség elött se voltak nagyon barátnõim, most meg aki volt õ se ér rá:( Mondjuk most ott a babaklubban is több anyával is jó viszonyban vagyunk. Ez a másfél éves kiscsaj igen aranyos, s az vigasztal hogy õ se egy duci baba(8.5kiló körül mozog). Szerencsére a párom is itt van velem s megvigasztal. :)
OFF: 14:50-essel nagyon egyetértek! Hogy lehet egy kisbabát "hájfejnek" nevezni? Gondolkozz már (aki ezt írta), neked hogy esne, ha a "hájfej" kisbaba anyukája például azt mondaná a te gyermekedre, hogy "kis nyeszlett" vagy "girhes"?! Hát én elsüllyednék szégyenemben már attól, hogy a gondolat(!) megfordult a fejemben. Nemhogy ilyet leírni... A kérdésre válaszolván: Kérdezõ, ne vedd az ilyeneket ennyire a szivedre. Ahogy elõttem is írták, a babáknak is vannak rossz napjaik, amikor a sz*r is ízetlen, ugyanúgy, mint nekünk. Ettõl még nem vagy rossz anya.
A kérdező hozzászólása: Rosszul irtam, mert 8hónapos a babája. Az maradt meg bennem h 4hónap van köztük:D


Mit tegyek, hogy én maradjak "felül" mint döntő fél? Tehát ha visszautasítottak, ne érezze, hogy ő volt aki döntött!

Írtam egy fiúnak sms-t és nem reagált vissza semmivel.Azt írtam hogy találkozhatunk. pedig ? adta nekem a jelet, hogy lehet valami, találkozzunk, de hiába várom az üzenetét. Mit tegyek, hogy ezek után a szemébe nézhessek, mert így úgy t?nik én felajánlottam magam, ? meg visszautasított, tehát játszott csak velem, és én meg komolyan vettem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: szard le a fejét.had érezze h adtál neki lehetõséget és elszalasztotta, ha ismét jeleket ad ne vedd figyelembe.

szard le a fejét.had érezze h adtál neki lehetõséget és elszalasztotta, ha ismét jeleket ad ne vedd figyelembe.
A kérdező hozzászólása: Tehát ha újra szemez velem, közeledik szóljak rá hogy légyszi ne szórakozzál nem jópofa. Pl. ha a nyakam megsimogatja, és csábítóan néz mit mondjak rá?
Szerintem egyszerûen ne hagyd, hogy megtegye :)
A kérdező hozzászólása: Nehéz lesz, mert izgat ez a bunkó barom :(

Igaz az hogy az szivás aztán meghalunk? "life is suck and die" Mit tegyek hogy ne érezzem at jobb lenne a vilg nélkülem? (öngyilkosság gondolata foglalkoztat). Mit tegyek hogy ne legyek depis?

GYOGYSZEREKET NE IRJATOK,INKÁBB VALAMI KONKRÉTABBAT. MUTERÉKKAL INKÁB NEM BESZÉLEK MERT NEM TUDOK VELÜK IENRÕL BESZÉLNI.

Legjobb válasz: Mi a depressziód oka?

Mi a depressziód oka?
A kérdező hozzászólása: PISZKÁLÓDÁS, VEREKEDÉS AZ ISKOLÁBAN. KIBOTRAM A 8.OSZTÁLY VÉGÉT DE SZAKKÖZÉPBE FOLYTATÓDIK CSAK DURVÁÁBBAN
A kérdező hozzászólása: i give up
Figyelj, jobb lenne ha szólnál anyudéknak, és mindent õszintén elmondanál nekik.Hidd el hogy jobb lesz! Nekünk is van a rokonságba egy srác, teljesen depis lett az örökös piszkálódások miatt, és elmondta otthon, és átment egy másik suliba ahol senkit sem ismert, és ott jobb volt. Ne szégyelld elmondani, hiszen gyerek vagy még, és a szülõk azért vannak hogy segítsenek, ez nem szégyen!! Ugyanabba a suliba mégy ahova azok a kölkök akik nem bírnak magukkal? Egyébként ez a 14-16 éves korszak elég nehéz idõszak egy fiú életében, valaki könnyebben éli meg, valaki nehezebben, de azt sürgõsen felejtsd el h a világ jobb lenne nélküled, ez baromság!! És tarts ki, hidd el h pár év mulva mosolyogva gondolsz majd vissza erre az idõszakra! Addigis: Szólj anyudnak errõl, (vagy apudnak, akivel inkább bizalmas viszonyban vagy) Fel a fejjel, szorítok neked!!:)

Szerintetek mit tegyek, hogy érezhet irántam? Mit kéne tegyek, hogy érezze én többet érzek iránta? 19/L Szóval egyik barátnőmmel két évvel ez előtt folyamatosan kavartunk smároltunk majdnem több is lett belőle.

Viszont megegyeztünk ,hogy csak barátok maradunk.Engem nagyon megkavart,összezavart nem tudom eldönteni mi van ,mert neki is meg nekem is csak más fiukkal volt dolgunk és más lányok egyáltalán nem érdekelnek .Nagyon egymásra tudunk hangolódni és amolyan lelki társak vagyunk.Sokszor találkozunk mosolyog megdicsér ,de szerintem ? lezártnak tartja a dolgot.Én meg szerelmes vagyok azt hiszem nagyon tisztelem ? az egyetlen támaszom az életben .

Legjobb válasz: Hát ha próbáltad fiúval összehozni ugyan ezt és nem sikerült ,akkor oszd meg ezt a barátnõddel tudja 9 is hogy mi van.. Csak õszintén.

Hát ha próbáltad fiúval összehozni ugyan ezt és nem sikerült , akkor oszd meg ezt a barátnõddel tudja 9 is hogy mi van.. Csak õszintén.
b.zi k.!

Mit tegyek teljesen kikészültem nem bírom tovább nagyon készvagyok mit tegyek hogy ne érezzem így magam és jó legyen az életem?

Nagyon fontos semmiben sem látom már a jót sírok idegeskedek teljesen kikészültem!

Legjobb válasz: Kényeztesd kicsit magad! Ülj be egy kád finom, meleg, illatos vízbe. Iszogassál édes, meleg kakaót. Olvasgass vicceket. Pletyizz egyet a barátnõddel. Dobjál be egy zacskó chipszet. Tegyél fel egy szép zenét. Próbálj meg korán lefeküdni, és aludni egy jó nagyot. Lazíts!!

Kényeztesd kicsit magad! Ülj be egy kád finom, meleg, illatos vízbe. Iszogassál édes, meleg kakaót. Olvasgass vicceket. Pletyizz egyet a barátnõddel. Dobjál be egy zacskó chipszet. Tegyél fel egy szép zenét. Próbálj meg korán lefeküdni, és aludni egy jó nagyot. Lazíts!!
Hááát nem sok fogodzót irtál, de azért válaszolok neked. Pont tegnap néztem az X faktort ahol a férfiak és nõk beteljesült álomként tekintettek a mûsorra, egész egyszerûen azért, mert nem kell napi 8-12 órát melózni kevés fizetésért, úgy hiszik, hogy a limuzin, a pompa, a pénz, a csillógás, a bulik...na ez az élet. A mai világ legnagyobb hibája, hogy ezt súlykolják az emberekbe, hogy neked minden jár, lehetsz gazdag, lehet szuper csajod, szuper autód, szuper munkád...minden hibátlan és tökéletes, mint a retusált modellcsajok, és aztán jön a hopp, hogy iszonyat kevés embernek adatik ez meg és paradox módon õk sem túl boldogok:( Az embernek meg kell tanulni élveznie az életét és hálát adnia azért ami van. Hidd el, hogy ilyen mindig van. Sok sikert. Üdv Józsi
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon hálás vagyok nektek csak az aggaszt hogy lazítani nincs idõm mert hazaérek suliból teljesen készvagyok bedepizek fárattvagyok és olyansokat kell tanulnom még 1 órát se tudok aludni és ha nemmegy valami kibukok olyan apróságokon és sírni kezdek és egyszerûen már teljesen nemérzem magam embernek mint akit mindíg kínoznak :\\

Szeretnék tanácsokat kérni hogy hogyan szoktathatnám kertesházból albérletbe a cicámat. Mit tegyek, hogy biztosan jól érezze magát? És mit ne tegyek? Esetleg tapasztalatok?

Legjobb válasz: Vegyél neki kaparófát, almot, játékokat de ezt gondolom te is tudod, meg sztem jobb ha ügyelsz rá h ne menjen ki a házból egy ideig, akkor jól megszokja a környezetet. Ennyit tudtam így hírtelen segíteni. Én csak kertesbõl kertesbe szoktattam át:D

Vegyél neki kaparófát, almot, játékokat de ezt gondolom te is tudod, meg sztem jobb ha ügyelsz rá h ne menjen ki a házból egy ideig, akkor jól megszokja a környezetet. Ennyit tudtam így hírtelen segíteni. Én csak kertesbõl kertesbe szoktattam át:D
ELeinte biztos ki akar majd menni. Elõször is mindig figyeljetek az ajtóra, mert szökni fog. Labdázz vele sokat h lemozoghassa magát, és legyen sok játéka, és mivel kinti cica volt sztem elengedhetetlen egy cica bútor, jó nagy. Készülj fel a károkra mert sokat fog ugrálni, és ahhoz sincs hozzá szokva h nem kaparhat amikor akar, sztem vágd le a körmét h ne tudjon kárt tenni semmiben. Továbbá: elõször nyilván nem fog tetszeni neki a dolog, de függ attól is mennyi idõs. HA nincs ivartalanítva, akkor AZONNAL mert ivaros macska lakásban elviselhetetlen, plusz az ivartalannak kevesebb a mozgásigénye általában- bár ez az enyémre pont nem igaz :D

Mit tegyek hogy a barátom ne érezze mellettem magát olyan biztosan, hogy semmit se tegyen azért, hogy tényleg az övé maradjak?

Úgy érzi, hogy nem kell értem harcolni, hogy már csak az övé vagyok! Nem akarom hogy ezt érezze...:// azt szeretném, hogy harcoljon értem a végsőkig.

Legjobb válasz: Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.

Van fogalmad róla, mennyi energiát emésztenek fel az ilyen játszmák? Rég rossz, ha egy pasi nem saját magától van oda érted. Keress egy olyat, aki anélkül él-hal érted, hogy erõlködnél.
6! értek egyet, igaz nem írtad le hány éves vagy és mennyi ideje vagytok együtt, de Te tudod mit csinálsz N
Miért ki vagy te? Királykisasszony? Kislány ez nem a Disney, amúgy is ha már összejöttetek akkor harcolt eleget érted.
Mondjuk ne tedd olyan magától értetõdõvé. Akár ki is kezdhetnék veled, te pedig kacérkodhatnál kicsit feltûnõen.Amitõl féltékeny lesz.Amúgy meg semmi se magától értetõdõ, még az élet se.
Miért pontoztak le, hisz ha lefekszik az apjával, tuti semmit nem tesz azért, hogy az övé maradjon... Csak én nem értem a kérdést, talán...
Feküdj le az apjával.
ne add meg magad neki egykönnyen, ellenkezz vele
Az a baj, hogy belekényelmesedett a kapcsolatba, és természetesnek veszi, hogy Te vagy neki.Ilyenkor jön az a lépés, hogy szépen teret és levegõt kell hagyni neki, kicsit vegyél vissza magadból, és ne lesd a kívánságait, ne ugráld vagy rajongd körül, légy távolságtartóbb és hûvösebb.Fõleg ha már elmondtad neki, mi bánt, mégsem törõdik vele.Hidd el, ha kicsit visszafogod magad, elérhetetlenebbnek tûnsz, és õ tényleg szeret, fel fog neki tûnni a dolog.Hogy mondjuk eddig hívtad napi kétszer, most csak kétnaponta, hogy eddig elé raktad a kaját, most várod, míg õ szolgálja ki magát, hogy eddig féltékeny voltál és érzékeny, most közömbösebb vagy, stb. Ha valóban szeret, észbe fog kapni.
Ha meg ezek után sem változik semmi, keress olyat, aki tényleg becsül és rajong érted.

Mit tegyek, hogy ne érezzem magam egy értéktelen senkinek?

Egy hete kb,nagyon megbántott a legjobb barátom.Olyat írt,hogy ha elõbb lát,akkor sosem lettünk volna még barátok sem!Nekem ez akkor teljesen le törte az önbizalmam.Azóta se tudtam feldolgozni,egy értéktelen kis senkinek érzem magam azóta.Nem bírtam ki,hogy az arcába vágjam,hogy ez akkor mennyire fájt.Erre hogy sajnálja,csak õszinte volt.Én meg azóta full nem találom a helyem,ideges vagyok,és legszívesebben elásnám magam.Nem alszom azóta,alig eszem,és mindenkit megbántok magam körül.Holott nem akarok bántani senkit.

Legjobb válasz: minek az embernek ellenség, mikor ilyen "barátai" vannak. szép dolog az õszinteség egy barátságban, és megint más, ha paraszt tahó vki

minek az embernek ellenség, mikor ilyen "barátai" vannak. szép dolog az õszinteség egy barátságban, és megint más, ha paraszt tahó vki
en is voltam hogy igy ereztem, de rajottem minnel tobbet forog rajta az agyad annal rosszabb az elet megy tovabb is ne egy ember alapjan iteld el magad


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!