Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek érdekében (146 db)

Felfázás. Mitől lehet? Mit tegyek érdekében?

Sűrűn felfázok.Mi lehet az oka? Mit tegyek ellene?Mire figyeljek?

Legjobb válasz: Hajlam, nem megfelelõ öltözet, kevés folyadék, bakteriális fertõzés.. Urológiai vizsgálat, vastag zokni, derékmelegítõ,réteges öltözködés, bõ folyadékfogyasztás, immunrendszer erõsítése.. (Gynoflor tabletta- ez vényköteles)

Hajlam, nem megfelelõ öltözet, kevés folyadék, bakteriális fertõzés.. Urológiai vizsgálat, vastag zokni, derékmelegítõ, réteges öltözködés, bõ folyadékfogyasztás, immunrendszer erõsítése.. (Gynoflor tabletta- ez vényköteles)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Érzékenyek a fogaim a hidegre. Mit tegyek érdekében?

Mit tegyek, hogy a fogaim ne legyenek érzékenyek a hidegre?? Hogyan kezeljem őket itthon?

Legjobb válasz: A fogorvosom Sensodyne fogkrémet javasolt, és használt is (Sensodyne ProNamel, pár nap múlva érezhetõ a különbség). Mást nem próbáltam, biztos ír majd valaki egyéb lehetõséget is, de ez tényleg használ. 26/N

A fogorvosom Sensodyne fogkrémet javasolt, és használt is (Sensodyne ProNamel, pár nap múlva érezhetõ a különbség). Mást nem próbáltam, biztos ír majd valaki egyéb lehetõséget is, de ez tényleg használ. 26/N
Én az Elmex-re esküszöm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.:)

Mit tegyek az ügy érdekében? Minden lent.

Sziasztok!

Legjobb válasz: jajj egyem a szíved :DD hát ha tényleg ENNYIRE tetszik mindenképp tegyél vmit az ügy érdekében,mondd el neki mi van.az már tök jó,hogy sokat vagytok együtt,fõleg,ha kettesben.( de tényleg nem olyan jó dolog ez az osztálytársas dolog,tapasztalatból mondom:/ )

jajj egyem a szíved :DD hát ha tényleg ENNYIRE tetszik mindenképp tegyél vmit az ügy érdekében, mondd el neki mi van.az már tök jó, hogy sokat vagytok együtt, fõleg, ha kettesben.( de tényleg nem olyan jó dolog ez az osztálytársas dolog, tapasztalatból mondom:/ )
A kérdező hozzászólása: De mit tegyek? amikor vele vagyok pl órán akkor mirõl beszéljünk?
Órán pl. hajtogass neki valamit papírból, meg ilyenek, ha meg kíséred haza akkor, beszélj valami általánosról, ami neki is tetszene, de ne mindig csak olyanról beszélj, mert az feltûnõ.Majd Valentin napra küldhetsz neki cetlit, de ne szerelmeset, csak kb. valami ilyesmit: "Boldog Valentin napot!", ebbõl tudni fogja, hogy sokat gondolsz rá.Nekem ilyen ötleteim vannak.
Legegyszerûbb ha elhívod valahova, mozi, séta stb...ott jobban tudsz majd vele beszélni, és ne erõltesd egyfolytába hogy beszéljetek órán, csak nyugi.


mit jelent, hogy az õ érdekében?
A kérdező hozzászólása: Azt h rosszul érzem magam hogyha nem adhatom meg neki a maximumot. Kaja meg egyebek.
szerintem nem az tesz boldoggá egy cicát, hogy milyen jó tápot eszik. nálunk pl mindig anya egy csomó nyalánkságot ad a cicámnak, én csak tápot adok neki, mégis imád, együtt alszunk :) meg sokszor meglepõdök, hogy a virslit, sonkát rántott husit nem eszi meg, de különféle gusztustalanságokat (csirkebelsõség) meg imád. szerintem ne add el, hanem szeresd :)

Lssan 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Néhány hónapja a haverok meg a pia fontosabbak lettek mint én. Ha együtt vagyunk 2 órát már sokat mondok. Mit tegyek hogy ne hanyagoljon el és tegyen az érdekében hogy a kapcsolatunk ne süllyedjen lefelé?

Mit tudnék az érdekében tenni hogy többet legyen velem a barátom és ne a piát meg a haverokat válasza hejettem!

Legjobb válasz: Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)

Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)
Igyál!
Az elsõ válaszoló nyert.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem tudom megoldani hogy õ keressen mert együtt lakunk és már nagyon úgy látszik hogy nem akar velem lenni.. Amikor megérkezek akkor szinte nem tesz semmit nem ad puszit nem is köszön mintha közömbös lennék számára.

Babát szeretnénk mit tegyek, tegyünk a párommal a 100%-os eredmény érdekében?

Már közel egy hónapja próbálkozunk gyermekáldás érdekében, a párommal, de viszont a múlt héten (szept. 29- okt. 2-ig) megvolt a havim. Fáradékonyabb vagyok, lelkileg érzékenyebb, mást nem vettem észre... Attól még összejöhetett a baba??

Legjobb válasz: 100%-ra nem lehet menni :) Mellesleg az, hogy egy hónapja próbálkoztok, az pontosan egy próbálkozást jelent. Ha múlt héten volt meg a havid, akkor elég valószínûtlen, hogy tüneteid lennének még. Ne görcsölj rá, mert az nem jó.

100%-ra nem lehet menni :) Mellesleg az, hogy egy hónapja próbálkoztok, az pontosan egy próbálkozást jelent. Ha múlt héten volt meg a havid, akkor elég valószínûtlen, hogy tüneteid lennének még. Ne görcsölj rá, mert az nem jó.
Elso lepeskent szedj terhesvitamint a parod pedig cinket. A terhesvitamin segit, h a baba megfoganjon es megmaradjon, a cink pedig felturbozza a fiuka.
Kozel egy honapja probalkoztok? :O Hat elso korben szerintem van itt kismillio kerdes a temaban olvasgass azok kozul. Es meglatod, hogy ha multheten megvolt a havid, akkor az minek a jele. A jo hir, hogy ez egy ujabb honap, lehet ujra probalkozni. :) Sok sikert
Egyetlen módszer van: szeretkezzetek :) ))
1 hónap után máris elfogyott a türelem? mi lenne ha 1 év próbálkozás után tennéd fel ugyanezt a kérdést?! nem értem az ilyen kérdéseket...
Kedves utolsó, a petesejt lehet, h csak 36 óráig életképes, de a sperma az meg, akár 72 óráig is. Szóval, ha ovu elõtt két nappal történik az akció és utána nem, akkor is teherbe lehet esni, ha a hímivarsejtek egészségesek. Valamint a mindennapi hímivarsejt ürítés az éretlenebb fiúk célbajuttatásához vezet, ami megint nem egy fõnyeremény. Magyarul a 2 naponkénti az ideális, a naponkénti csak szórakozásnak jó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat... igyekszem megfogadni a jó tanácsokat, utolsó két kommentesnek meg lécci ne vitázzatok, én értem és az a lényeg... :) és mindenkinek kívánok sok sikert aki babát szeretne, de még nem jött össze, és tudom hogy nem sok idõ egy hónap, csak felszeretném készíteni magam a dolgokra hogy majd mire számíthatok, sajnos még nemtudok ilyen dolgokról sokat, ezért is kérdeztem... és ha tudtok még pár tippet, hogy hogy lehetne nagyobb az esély, akkor azt írjátok meg, Köszi mindenkinek...
Miért, én nem ezt írtam? Ha elolvastad volna figyelmesen, úgy írtam, hogy minden másnap...Az nem 2 nap szerinted? :)
Egy hónap még tényleg semmi. Azt tudod ugye, hogy a petesejt max.36 óráig életképes? Szóval hiába bújtok össze minden nap, egy hónapban csak 1 max 2 nap esélyetek van a sikerre. Ha pontos a ciklusod, akkor be tudod lõni a peteérésed. A legbiztosabb ha a 10-ik naptól a 17-ig minden másnap összebújtok. Ha mindkettõtöknél minden OK, akkor lehet már ebben (vagy a köv.) a ciklusban terhes maradsz. A tünetekrõl annyit, hogy egy hónap után ne éld ennyire bele magad. Mi 6 hónap után kezdtünk el aggódni. Azóta eltelt már 2 év, baba sehol, de még mindig nem képzelek be tüneteket. Az igazi terhes tünetek elmaradt mensi környékén érezhetõk csak, de akkor már pozi teszt is bizonyíthatja. Ne figyeld ennyire magad, csak ront a dolgon. Hidd el, tapasztalat!
Szombatonként nézd ezt a "9 hónap" címû babára felkészítõ sorozatot, egy híres doki tartja, nem írom ki a nevét. tv2.hu/9 honap/Video/9-honap-1-adas
Egyet értek az elõttem szólóval! Emelett a leglényegesebb: NE STRESSZELJETEK RÁ!!!!!! Lazaság és nyugiság! Sok sikert!
Esetleg segíthet az is ( a 2 naponkénti szex mellett) ha utána a lábaidat gyertyaállásba teszed. Nekem az elsõ gyerek így a 2. hónapban összejött, a 2. pedig 1 hónap alatt...de én nagyon szerencsés is vagyok ebben a tekintetben. Sok sikert és mielõbbi babásodást!!!

Ez változhat mit tegyek ennek érdekébe?

egy hete vagyunk együtt barátnömmel.Ö 16 én 15 és ugy érzem hogy kihasználja hogy nagyobb,mármint hogy ? az elfogadó

Legjobb válasz: Játszadozz vele, hitesd el, hogy nem is kell neked annyira, megvagy nélküle is. Ne mondogasd neki, hogy szereted, beszélj mindenféle hétköznapi dolgokról, ha mondja, hogy szeret, de jó veled lenni, akkor eleinte tégy úgy, mintha meg se hallanád. Viszont késõbb térj vissza rá, és mondd neki, hogy jól esett, hogy ezt mondta. Tudasd vele, hogy nem érdekel, hogy õ az idõsebb, érett vagy te már a feladathoz. Végül: ez a viselkedés így a kapcsolat elején még teljesen normális és elfogadható, viszont ha sokáig így csinálja, akkor csak kihasznál téged, olyankor nem érdemes folytatni, ha nem elégszel meg a papucs szereppel. Bár reméljük, hogy nem így lesz.

Játszadozz vele, hitesd el, hogy nem is kell neked annyira, megvagy nélküle is. Ne mondogasd neki, hogy szereted, beszélj mindenféle hétköznapi dolgokról, ha mondja, hogy szeret, de jó veled lenni, akkor eleinte tégy úgy, mintha meg se hallanád. Viszont késõbb térj vissza rá, és mondd neki, hogy jól esett, hogy ezt mondta. Tudasd vele, hogy nem érdekel, hogy õ az idõsebb, érett vagy te már a feladathoz. Végül: ez a viselkedés így a kapcsolat elején még teljesen normális és elfogadható, viszont ha sokáig így csinálja, akkor csak kihasznál téged, olyankor nem érdemes folytatni, ha nem elégszel meg a papucs szereppel. Bár reméljük, hogy nem így lesz.
Talán nem kéne hülye sorozatokból venni kifejezéseket. Konkrétan mi a baj? Ne ilyen hülyeségeket írj, hanem konkrétumokat, hogy tudjunk segíteni.
A kérdező hozzászólása: 1 év, a baj h idösebb.félek hogy leszar.. ha én megyek utánna az csicskaság.. ha ö az is az.. szal 50-50-be kéne lenni.
Pff.. Hát jobban tenné ha leszarna már bocs.. 16 vagyok a barátom 19 és mégse csicskáskodunk egymásnak mert õ jön utánam, vagy én utána!! Sztem neked kisebbségi érzeted van :SS xD 50-50 úristeeennn(N) Kisfiú vagy te még :SS
A kérdező hozzászólása: gondolod [email protected] @nyád?
Ha ezt nekem irtad kisfelfogású akkor bmeg te az anyukád;) 10 évessel érsz fel agyilag sajnálom a bnõd;) Csáááóóó

Mi legyen a következő lépés mit tegyek ez érdekében?

kisfiam 25hónapos szol ha pisilni kell pisil is mondjuk nem bilibe hanem a fürd?be egy felmosó rongyra de a kakihoz kéri a pelust,mit tegyek volt valaki hasonló helyzetbe?akára kailással akár a rongyos megoldással.

Legjobb válasz: Mi 26 hós leányunk kakihoz pelust kért legutóbb, de elõtte bilibe ült. És hamar feláll, de nem látta az eredményt, vagy félt ezért kért pelust. Pisiléshez nem szol, nem bilizik, csak mikor bepisil akkor ül utólag a bilire, mikor mondjuk oda kellett volna. Ahová nem lehet szándékosan pisilni oda ne engedd. Vagy bili vagy wc vagy pelus.

Mi 26 hós leányunk kakihoz pelust kért legutóbb, de elõtte bilibe ült. És hamar feláll, de nem látta az eredményt, vagy félt ezért kért pelust. Pisiléshez nem szol, nem bilizik, csak mikor bepisil akkor ül utólag a bilire, mikor mondjuk oda kellett volna. Ahová nem lehet szándékosan pisilni oda ne engedd. Vagy bili vagy wc vagy pelus.
A kérdező hozzászólása: engem nem zavar ha a kis rongyra pisil legalább ebbe a melegben nem kell pelus.én inkább arra lennék kiváncsi más is járt e már ugy hogy kakihoz pelus kell és hogy szokott le róla a gyemeke.
Mi úgy csináljuk, hogy ha kaka megy a pelusba (még ez a gyakoribb), együtt borítjuk a wc-be, õ húzza le, és megy a halacskáknak. Pisilni csak wc-be, mert bilitõl sokkot kap. :) mivel nem beszél, húz a wc-hez, és fogja a kukacát (23 hós).Azt is mindig õ húzza le, és mindig röhögünk amikor csorog. Nekem nagyon bevált!

Nem vagyok még terhes, de a párommal rajta vagyunk a témán. Az lenneaz én kérdésem h mit tegyek annak érdekében h egészséges babát szüljek majd? Vitamin? Vagy tippek? Köszönöm előre is.

Legjobb válasz: Bocsi az offért, csak mi is most készülünk egy babára, és érdekelnek majd a válaszok :) Különben mi elkezdtünk vitaminokat szedni mind a ketten. Ártani nem árt. Próbálok több gyümölcsöt enni.

Bocsi az offért, csak mi is most készülünk egy babára, és érdekelnek majd a válaszok :) Különben mi elkezdtünk vitaminokat szedni mind a ketten. Ártani nem árt. Próbálok több gyümölcsöt enni.
Folsavat érdemes már a fogantatás elõtt elkezdeni! Varandossag idejére több vitamin létezik és saját igenyeidnek megfelelõen kivalasztod pl ár, tartalma stb!
Vitamin ártani nem árt, fõleg így tél közeledtével. Nõdokit keresd fel õ kivizsgál.
A kérdező hozzászólása: És milyen vitamint ajánlatok?
Érdemes valamilyen komplex magzatvédõ vitamint szedned, már a terhesség elõtt, de ha nem is ilyet veszel, folsavat mindenképpen szedj, hiszen akkor van rá a legnagyobb szükség, amikor legtöbbször még nem is tudod, hogy terhes vagy!
Szia! Fontos az egézséges, nyugodt életmód, a megfelelõ táplálkozás, mozgás, a káros dolgok kerülése. Érdemes egy méregtelenítéssel kezdenetek és utána feltõlteni a szervezeteteket vitaminokkal, ásványi anyagokkal.Ezek legyenek minõségiek és természetes alapúak.Most Neked folsav, B12, omega 3, béta karotin, kalcium, magnézium stb, a párodnak mindenképpen szelén, maca kivonat stb.Majd a baba fejlõdésének megfelelõen a három trimeszterben is megvan, hogy mikor mit és miért érdemes fogyasztani.Errõl van egy jó kis videó is.Lehetõleg kerüld a gyógyszereket, ha gond van használj gyógynövényeket.Közvetlen szülés elõtt pl egy probiotik kúrát érdemes csinálni, hogy a hasznos bélbacikat szedje össze a szülõcsatornában a baba.Sok sikert!
Elõttem már mindent leírtak! Azért túlzásba sem kell esni! Amit még hozzátennék, sajnos vannak olyan betegségek, amiket nem lehet egészséges életmóddal megelõzni. Amint teherbe estél, a legfontosabb hogy megismerd a terhesgondozás protokollját, végeztess el idõben minden vizsgálatot! ha anyagilag megteheted a fizetõsöket is. Csináltasd meg az ellenanyagszûréseket, toxoplazmát, párod és saját rh meghatározást. Ne hagyj ki egyetlen vizsgálatot sem! Készülj fel ezekre, sokan elcsúsznak velük, mert mindenhová heteket kell várni!
A magne B6-ot azt semmiképp re hagyd ki az nagyon fontos és azt orvos és a védönö is ajánlani fogja . A terhesség alatti görcsökben fáradságban émelygésben mindenben segít és a legfontosabb hogy a babának nagyon jó ! De van még ennek a magne B6-nak egy erösebb változata a Magnerot az még jobb . Meg még a Gravida a legjobb én elkezdtem szedni a pocim azonnal nóvekedésnek indult és a baba fejlödésében egészségében segít !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Vettem elevitet elég sok vitamin van benne a gyógyszerész azt mondta nem kell más vitamin ebbe minden meg [email protected]

A gyerekem apja le akar mondani a fiáròl, nem tudom mit tegyek, kérlek titeket adnátok tanácsot, ti mit tennétek? Mi szolgálja a gyerek érdekét?

Nos fiam 2 èves mùlt, apja utoljàra fèl ève làtta, elõtte se sûrûn làtogatta, a gyerek bàcsinak hìvja, nem apànak. Gyerektartàsba màr 200.000ft elmaradàsa van, ez a vègrehajtònàl vsn, de bejelentett munkahelye nincs, hàzat àtiratta màs nevère. Most lemondana ròla, pàrom szìvesen a nevère vennè, illetve elvenne felesègül, ( amugy nem szerettünk volna esküvõt). Nos ha lemond ròla; gyerektartàs nèlkül eddig is megvoltam, de esetleg a gyereknek 15 èv mùlva jòl jönne az a pènz, ha behajtjàk az apjàn ugyis õ neki rakom el. Esèly megvanrà hogy kèsõbb megkeresi a gyereket, ès biztosan nem azt fogja mondani hogy lemondtam ròlad hogy ne kelljen fizetni... De ha nem hagyon hogy lemondjon ròla akkor làthatàsra lehetõsège megvan, ès szerintem a gyereknek joga van ( lesz) tudni hogy ki a biologiai apjs, foglalkozik e vele, stb. Mit tegyek? Ha lemond ròla fèlek megkeresi ès màshogyan adja elõ a dolgokat neki, ha nem akkor pedig 3èves kora utàn elviheti minden màsodik szombaton 9-14òràig. Ma ezt az sms t ìrta: mindent elfogok követni hogy lekerüljön a gyerek a nevemrõl! Többi velem kapcsolatos kijelentèsèt nem ìrnàm le.

Legjobb válasz: Keress meg egy jogászt! Mondjon csak le a gyerekrõl, de úgy, hogy a jogairól is lemond, nem csak a kötelességekrõl! Magyarul akkor nincs láthatás sem! A gyereket pedig olyan szellemben kell nevelni, hogy mikor már képes felfogni a dolgokat, akkor õszintén el kell neki mondani mindent! Ne csináld úgy mint velem tették... Nekem mindenki hazudozott, meg az "ez nem tartozik rád"-ot vágta a fejemhez... Jobb az õszinteség, megérti azt a gyerek! A lényeg, hogy keress meg egy jogászt, aki ilyen ügyekkel foglalkozik, és írjatok egy lemondó nyilatkozatot, ha lehet ilyet, amit közjegyzõ is érvényesít, amiben minden jogáról is lemond!!!! Ezután jobb ha a párod a nevére veszi!

8. hónapos kapcsolat egy ekkora lépésre még nagyon fiatal. Én a páromat is védve nem engedném.
Keress meg egy jogászt! Mondjon csak le a gyerekrõl, de úgy, hogy a jogairól is lemond, nem csak a kötelességekrõl! Magyarul akkor nincs láthatás sem! A gyereket pedig olyan szellemben kell nevelni, hogy mikor már képes felfogni a dolgokat, akkor õszintén el kell neki mondani mindent! Ne csináld úgy mint velem tették... Nekem mindenki hazudozott, meg az "ez nem tartozik rád"-ot vágta a fejemhez... Jobb az õszinteség, megérti azt a gyerek! A lényeg, hogy keress meg egy jogászt, aki ilyen ügyekkel foglalkozik, és írjatok egy lemondó nyilatkozatot, ha lehet ilyet, amit közjegyzõ is érvényesít, amiben minden jogáról is lemond!!!! Ezután jobb ha a párod a nevére veszi!
Gyerek érdeke is az, hogy még ne. Mert mi van ha 1. év múlva szétmentek. Még egy éves kapcsolatotok sincs, az nagyon friss hozzá.
Hát igen ez elég nehéz helyzet. Ahogy írod, akkor mondhat le róla, ha a mostani párod elvesz és nevére veszi a gyermekedet. De ö megakar szabadulni most egy tehertöl, amit ö csinált. gusztustalan ember, valószínü lesz még ilyen az életében, és még több nöt és gyereket fog megkeseríteni ezzel. A másik, hogy a gyereknek az lenne a legjobb, ha egy normális apja lenne, aki úgy szereti mint a sajátját. èn nem mondanék semmit a gyereknek egyenlöre az igazi apjáról. Ha kérdezi, akkor nem titkolni de szerintem ha van egy szeretö apuka az életében akkor nem fog kérdezösködni "miért nem akart az apukám engem", még egy darabig. Ha meg felmerül akkor mond, hogy nem tudod, és ö is ezt akarta.
Ha le akar mondani, mondjon le, mert csak bántani fogja a kicsit késõbb ha nem engeded. De azért én az sms-eit eltenném, ha elég nagy lesz a fiam meg tudjam neki mutatni, hogy az apja így gondolkozott róla ezért jobbnak láttad, hogy ne sérüljön õ elengedni az apját. Nálunk van a családban egy férfi aki lemondott a fiáról 3évesen, megvan az ilyen emberrõl a véleményem...
Várjátok meg, míg egy éves lesz a kapcsolat és nincs más hátra, mint elõre, szerintem LGYEN! Jobb lesz a gyereknek egy olyan apa, aki szereti, mint a vér szerinti, aki nem szereti.
A kérdező hozzászólása: A gyerek e'rdekei e'rdekelnek. Parommal megbeszeltuk.
A kérdező hozzászólása: Szüleim, baràtaim szerint ne hagyjam hogy lemondjon ròla, ha megcsinàln megtudta...ez mondjuk jogoos. Azt kihagytam a gyereket terveztük 5hònapig boldogok voltunk szülès utàn, aztàn ràjött hogy fontosabb a buli, meg a haverok
A kérdező hozzászólása: Igen hajlandò! Ezeket tudja ô is, àtbeszèltük. De fiatal kapcsolat 8 honapos, bàr szeretjuk egymàst, ki tudja örökkè e tart, màsik ami.picit visszatart: A fiam talan feldolgozza hogy nem kelett a biologiai apjànak, de ha mostani pàrommal is szakitunks, akkor "neki se kell"! Pedig õ is apja (volt). Fèlek kialakul a. Gyerelbenc egy senkinek nem kelettem onkep
Párod hajlandó õt örökbe fogadni, mert onnantól az õ gyereke lesz, és ha esetleg szét mentek neki lesz kötelessége fizetni gyerektartást "más" gyerekére. Illetve törvényes örököse is lesz.
Szia! Lehet, hogy már írták elõttem, szerintem, ha le akar mondani róla, akkkor jobb, ha megteszi. Ha valaki ilyen jellemtelen alak (már bocsánat), én nem ragaszkodnék hozzá, sõt! Ha a párod sajátjaként fogja nevelni, akkor csak jó a kisfiúnak, mert lesz egy igazi apja. Ez egyébként az örökbefogadás egy fajtája, és nyilván nem egyszerû kezelni azt, hogy a fiad tudja, hogy van egy vér szerinti apja, aki nem foglalkozik vele, azonban ti – a leírásod alapján – a pároddal rendes családként mûködtök, és a kissrácnak az a legjobb, ha rendezett körülmények között cseperedhet. Azon pedig ne aggódj most, hogy majd 15 év múlva mi lesz, vélhetõen a fiad maga is meg akarja ismerni majd a vér szerinti apját, és ebben nem is szabad gátolni. De hidd el, mondhat majd neki bármit a vér szerinti apja, nincs olyan mentség, amivel kimagyarázná magát, miért nem látogatta, miért mondott le róla… A pénzzel kapcsolatban: persze, igazad van, jól jöhetne neki a pénz, viszont a magyar igazságszolgáltatást ismerve én nem táplálnék vérmes reményeket ezügyben. (Persze lehet, hogy nincs igazam, nem volt még részem tartásdíj behajtásában, de hallottam róla, hogyan mismásolják el az ilyeneket.)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!