Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek állandó (538 db)

Szakember véleményére lenne szükségem. Nem tudom mit tegyek, állandoan szorongok, ideges, gyenge vagyok. Már nem tudok hogy mit tegyek, hogy jobb legyen. Kérem segitsenek?

Legjobb válasz: Itt nem igen találsz szakmeret keresgélj az orvostudakozóün, házipatikán webetegen vagy más hasonló oldalakon

Itt nem igen találsz szakmeret keresgélj az orvostudakozóün, házipatikán webetegen vagy más hasonló oldalakon
Elismerem az orvosokat, csak ne adnának azonnal gyógyszert, amihez rendszerint fõleg kétségbeesésünkben jól hozzá is szokunk.Ha az életemben kilátástalan helyzetbe kerültem és nagyon vágytam arra, hogy valaki segítsen, mindig rádöbbentem, hogy SENKI nem fogja megoldani helyettem a problémát, amit ÉN MAGAM GERJESZTETTEM.Vagy ahogy Szendi Gábor mondaná:Ez nem történik velem, EZT ÉN CSINÁLOM.Persze a szakember elindíthat, de akarnod kell a változást, és igazán hinned benne, hogy erõs vagy és kijössz ebbõl az állapotból.Minden nehézség van valamiért, és a legnehezebb élethelyzetbõl is ki lehet lépni.El kell hinned.Kezd ma másként gondolkodni önmagadról.Makacsul másként.
Nagyon jól írtad: SZAKEMBERre van szükséged. A pszichológus nem írhat fel gyógyszert. A pszichiáter igen. Dönts el, melyikhez fordulsz.
Szia! Egyáltalán nem jó megoldás, ha gyógyszert szedsz...nem kell pszichológushoz, pszichiáterhez fordulnod, hidd el, tönkretesznek! Amit tanácsolhatok, hogy nézd meg és dönts: http://www.dianetika.hu Ez az ami segíthet!
AKI AZT MONDJA H. NEM KELL GYÓGYSZER, ANNAK AZT ÜZENEM H. MAJD EGYSZER Õ IS
Nem azt mondjuk, hogy nem kell gyógyszer, néha elkerülhetetlen.(Bár a legtöbb ideggyengeség B vitaminok+Kalcium/Magnéziummal AZONNAL enyhül.Ha ezek hiányoznak, biztos, hogy kialakul enyhébb vagy erõsebb neurotikus tünet.De ha a gyógyszert elkezded, hajlamos vagy ráhagyni magad, hajlamos vagy belenyugodni, hogy ez talán majd segít, és úgy járhatsz, mint számtalan ember, aki alig tudott leállni róluk.Ezek gyógyszerek.Kémiai anyagok számtalan mellékhatással.Egyfajta gyógyhatással, és SZÁMTALAN MELLÉKHATÁSSAL.Tehát:Olykor kikerülhetetlen a gyógyszer.De az, hogy manapság egy bõrbetegségre ugyanazt írják fel, mint fáradékonyságra(xanax)ez több, mint furcsa.
A lényeg, hogy a gyógyszer nem megoldás.Meddig akarunk tüneti kezelésekkel lébecolni?Nem lenne jobb megoldást találni egy olyan problémára, ami kifejezetten a modern kor hozománya, tehát kikövetkeztethetõ hogy mitõl, vagy éppen minek a hiányától van?
Mellékhatások A pszichiáterek nem tudják elõre megmondani, hogy milyen káros mellékhatásokat tapasztalhat az ember, mivel egyikük sem tudja, hogyan mûködnek az általuk felírt szerek. A tudatmódosító szerekrõl egyre inkább kiderül, hogy kémiai méreganyagok, amelyek halált okozhatnak. A pszichiáterek szerint a szereik életeket mentenek, ám saját tanulmányaik szerint a tudatmódosító szerek megduplázhatják az öngyilkosság kockázatát. Ami jó megoldást jelenthet: http://www.dianetika.hu

Mit tegyek? Állandóan hüvelygombám van a fogamzásgátlótól.

1,5 éve szedem, azóta folyamatosan hüvelygombám van. Nagyon odafigyelek mindenre, mégis állandóan kialakul. Korábban nem volt ilyen gondom. Azonban volt, hogy abbahagytam a szedését 2 hónapra és akkor is ugyanúgy jelentkezett. Mit tehetnék? Nem hagyhatom abba a szedést.

Legjobb válasz: Jó, de ennek mi köze a kérdéshez? Most azzal õ nem lesz boldogabb, hogy a tabi csak közvetetten okoz gondot,hisz ugyanúgy nem tud vele mit csinálni. Nem gondolod?

Jó, de ennek mi köze a kérdéshez? Most azzal õ nem lesz boldogabb, hogy a tabi csak közvetetten okoz gondot, hisz ugyanúgy nem tud vele mit csinálni. Nem gondolod?
Fogamzásgátlótól nem lehet hüvelygombát kapni. Én még nem láttam olyan pirulát amit orvos ír fel azért, hogy legyen gombája. A hüvelygomba kialakulása lehet az, hogy az immunrendszered legyengült, vagy bizonyos gyógyszerek miatt hajlamossá válsz, vagy lehet a szénhidrátban gazdag étrend is, vagy a túlzott nemi higiénia, de nem a gyógyszertõl kapod el.
Utolsó: Olvasd már el egy gyógyszernek a betegtájékoztatóját. Abba is beleírják, hogy mellékhatás lehet gombás fertõzés. Nyilván a tabi olyna változást okoz, ami kedvez a gombák szaporodásának, nem konkrétan attól van, hogy beveszi a tablettát. De teljesen mindegy, az eredmény ugyanaz: amíg szedi a tablettát, visszatér a probléma. Kérdezõ: Miért nem hagyhatod abba? Próbáltál már másik fajta gyógyszert esetleg?
15:04 értelmezz, kérlek! Hajlamossá tesz, de már írtam. Magyarázni nem karok.
Nem hiszem, hogy a fgamzásgátlótól lenne hüvelygombád, fõleg, hogy abban az idõszakban is kiújult, amikor nem szedted. Orvosnál voltál már?
Hát nem tudom melyik a jobb megoldás, úgy tûnik választani kell, vagy a görcs, vagy a gomba. Nekem is a gyógyszer miatt jött vissza a gombám, de miután abbahagytam még 1-2 hónapig elõjött, de aztán elmúlt, és azóta soha többet nem voltam gombás. Szerintem is ki kellene próbálni hogy több idõre hagyod abba a gyógyszert. A gynoxin hüvelykrém tényleg nagyon jó, érdemes kipróbálnod.
Igen, a fogamzásgátlótól sajnos lehet hüvelygombát kapni, nyilván nem közvetlenül, hanem azért, mert a tabletta hatóanyagai megbolygatják a hüvely természetes védekezõ rendszerét. És a rossz hír, hogy az idõ elõrehaladtával ez csak rosszabb lesz, mert a kezelések csak tünetiek, amik újabb kellemetlen mellékhatásokat okoznak stb. Gyakori gombás (vagy egyéb) fertõzés, kenõcsök, kúpok, túl sok irrigálás még tovább károsítják a hüvelyed, méhszájseb alakulhat ki, stb. Miért nem hagyhatod abba a tablettát? A védekezésnek vannak más módjai is, a túl erõs menstruációs görcs pedig nem természetes. Arra nem a tabletta a megoldás, ami a ciklust esetleg beállítja, de az eredendõ problémát nem oldja meg. Csak hát az orvosnak is egyszerûbb minden ilyen panaszra fölírni a tablettát, mint kitalálni, hogy ténylegesen mi is a gond. Ha elfogadod a tanácsomat, keress egy jó orvost, vizsgáltatsd ki magad, találj valami megfelelõ gyógymódot a görcsökre, és ne tedd tönkre magad a fogamzásgátlóval.
Érdekes hogy egyes emberek azt mondják, hogy a túlzott menstruációs görcs nem természetes.Engem minden hónapban a mentõ visz el a kórházba, ott persze mindig más orvos van ügyeleten(mindig hétvégén jön meg), megvizsgálnak, adnak fájdalomcsillapítót és hazaküldenek azzal hogy ez természetes fájdalom.Soha senkinek nem jutott még az eszébe 15év alatt hogy endometriózist vagy bármi mást csináljanak.Pedig 15év alatt, rengeteg orvos vizsgált már.
Utolsó: Én írtam, hogy az ismerõsömnek endometriózisa van. Nem tudom kétségbe vonni 15 orvos szavát, hisz vszínûleg jobban értenek hozzá, mint én. De sajnos manapság elég gyakori, hogy ki sem vizsgálják normálisan a beteget, csak rámondják, hogy "ez normális, tûrjed tovább", vagy adnak rá fogamzásgátlót. Próbálj meg egy normális orvost keresni, hátha szerencsével jársz:)
60%-os: Amúgy az ügyeleten nõgyógyász szokott lenni, vagy sürgõsségin csak adnak fájdalomcsillapítót és meg sem vizsgálnak?
18:04-es 15 évet írtam, nem 15 orvost:-).18:05-ös, most mi a kérdésed?Mert leírtam, hogy megvizsgálnak.
Bocsánat, néha kicsit figyelmetlenül olvasok:) Normális nõgyógyászati szakrendelésen is jártál már a problémáddal?
32éves vagyok.Gondolod hogy soha nem jártam nõgyógyászhoz?:-)18 éves koromba voltam elõször, mert akkor kezdtem a nemi életet, és rögtön írattam tablettát.Szóval 10 évig jártam sztk-ba, 4 éve csakis maszekhoz.
Nem arra gondoltam, hogy sosem jártál nõgyógyászhoz:) Hanem arra céloztam, hogy kifejezetten ezzel a problémával (a nagyon erõs görcsökkel) megkerestél-e már szakembert. De akkor gondolom erre is igen a válasz. Hát sajnálom, hogy senki nem tudta megoldani a problémádat:(
Érdemes lenne magad kivizsgáltatni. Egyik ismerõsöm mesélte, hogy iszonyatos görcsei voltak, erre az egyik orvos lehülyézte. Elment másikhoz, és kiderült, hogy endometriózisa van. Ne akarlak megijeszteni, de tényleg érdemes lenne egy normális orvossal megvizsgáltatni magad.
Nekem is kijött mellette, de amikor abbahagytam akkor is jelentkezett, úgyhogy szerintem sem befolyásolja jelentõsen a gyógyszer.
nekem csak az esegített, mikor a doki felírt valami tablettát, amit szedni kellett nekem és a páromnak is. Mióta azt végig szedtem, azóta egyszer sem kaptam el, pedig addig évekig nem tudtak soha rendesen kikezelni. Segíthet még, ha irrigálót is használsz, az növeli kicsit az immunitást
Hüvelygomba megelõzésére tökéletes a Colpo Cleaner tejsavas irrigátor.
A kérdező hozzászólása: 3 fajtát próbáltam már: Lindynette, Sensonette és Cypromix. De mindegyiknél ugyanez volt. Talán a legelején, mikor elkezdtem, pár hónapig még nem jelentkezett. Párom pedig jelenleg nincs, vagyis nem élek nemi életet, szóval azáltal nem kaphatom el. Dokinál voltam vele nagyon sokszor, de semmi nem használ. Nem viszket most sem, csak be van gyulladva az egész hüvelybejárat és fáj. Na meg elég kellemetlen, diszkomfortos érzést okoz.
2 hó alatt ne is várd hogy elmúlik. nekem is a tabi miatt volt, Elsõnek kezdtem a Lindynette 20al, az teljesen kikészített, majd 2 hó Samba és nem javult semmi sem. MÁrciusban abbahagytam, mert már nem bírtam idegileg, emg anyagilag és megjavultam, a sok mellékhatás is eltûnt (gomba, hüvelyszárazzság, libidocsökkenés) Hagyd abba, min. 6hóra és akkor meglátod!
Utolsó vagyok: még nekem anno ajánlod a doki egy vény nélküli krémet, amit fel kell juttatni a hüvelybe. GYNOXIN hüvelykrém a neve, nah ez sokkal jobb mint a Canesten!
Ha párod sincs, akkor meg miért nem hagyod abba? Nem értem.
Utolsó.Miért ne szedhetne tablettát valaki, aki nem él nemi életet?!Sok egyéb dolgok miatt is felírnak, én például FÉRJNÉL VAGYOK, de mivel rendszeresen a mentõ visz el ha menstruálok, már könyörögtek az orvosok hogy kezdjek szedni tablettát.Ha valamit nem tudsz, inkább ne válaszolj.Kérdezõ:Te pedig használj hüvelygyûrût, nem bírja a szervezeted a tablettát, igenis lehet gombás fertõzésed tõle, és ezeknek a fertõzéseknek maradnak szövödményei is.
Képzeld el, kedves utolsó, tudom, hogy van, mikor nem azért írnak tablettát, mert védekezésre kell. Csak mivel nem írta, hogy tulajdonképpen mi a problémája, azért kérdeztem rá. Hátha van rá más megoldás is. Elhiheted, elég sokat tudok róla, de nem muszáj elhinned.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is a borzalmas menstruáció miatt kezdtem el szedni. Többször gyógyszertúladagolásom volt a fájdalomcsillapítók miatt és még úgy is végsírtam az elsõ két napot, annyira fájt mindenem. Így pedig elmúltak a fájások, vagyis jelentõsen enyhültek. Más megoldást erre még nem találtam. És most van barátom, csak még nem élünk nemi életet. De szeretnénk hamarosan, szóval akkor a védekezés szempontjából is aktuális lesz.
Köszönöm.Sajnos, ez van.Remélem a kérdezõnek nem fog ilyen sokáig elhúzódni ez a problémája.
Mert ugyanolyan gyáva nyúl, mint te. Csókold meg, légy férfi. :)
Gondolom lány vagy. Tetszel neki, de fél lépni. Ha valóban beleszerettél, akkor neked kellene lépned, nem várhatod el hogy õ lépjen, ha te akarsz valamit. Amúgy nem gáz, miért lenne az?
A kérdező hozzászólása: Olyan aranyosak vagytok, köszönöm:-D
Te is mosolyogj rá! Te is rá írhatsz. Nem véletlenül néz mélyen a szemedbe...
Mosolyogj rá. Ha szégyelõsen néz vissza akkor esetleg megpróbálhatsz beszélgetni is vele, de azt kérdezd hogy "mit nézel?" hanem mondjuk "van kedved beszélgetni?" és akkor feldobsz valami témát, pl. gyakran látod valahol, mit szokott arra fele csinálni. a csókolózás egyáltalán nem gáz, de ha meg akar csókolni aki tetszik akkor azért nem kapnám el a fejem, mégha nem is a legromantikusabb a szituáció...
Neked kell kezdeményezned!
te is beszélhetsz ám hozzá
A kérdező hozzászólása: Férfi nem nagyon lehetek mert lány vagyok de azért kösz:-)
A kérdező hozzászólása: Köszöm de. Sajnos túl gyáva vagyok h lépjek azt akarom h õ lépjen ha tetszem neki miért nem lép??
Próbálj vele beszélgetni!:)

Mit tegyek állandóan be van dugulva az orrom?

Már kb. 2 hete állandóan bedugul az orrom.Az orvosom azt mondta, hogy a terhességgel jár.Használjak orrcseppet.Nincs valakinek valami bevált módszer rá?

Legjobb válasz: Ne is mond tavaly ilyenkor tudtam meg h terhes vagyok. Az egész terhességet bedugult orral szenvedtem. De inkább csak éjjel. Aztán volt egy idõszak h szelelt rendesen ilyen tengervizes orrspray-t használtam ami fellágyítja ezt használom a lányomnak is, de ahogy kidugult és vettem a levegõt szó szerint belülrõl vmi pattogott az orromba. Hülyén hangzik tudom de másképp nem tudom leírni. Na az kergetett még az õrületbe. Mikor aludtam volna úgy felbosszantott. :D :D :D Megszültem azóta minden ok megint. :D

Ne is mond tavaly ilyenkor tudtam meg h terhes vagyok. Az egész terhességet bedugult orral szenvedtem. De inkább csak éjjel. Aztán volt egy idõszak h szelelt rendesen ilyen tengervizes orrspray-t használtam ami fellágyítja ezt használom a lányomnak is, de ahogy kidugult és vettem a levegõt szó szerint belülrõl vmi pattogott az orromba. Hülyén hangzik tudom de másképp nem tudom leírni. Na az kergetett még az õrületbe. Mikor aludtam volna úgy felbosszantott. :D :D :D Megszültem azóta minden ok megint. :D
Én szerencsére csak néha küzdök vele. Sterimar sóoldatos orrspray-t használok, illetve ilyenkor illóolajat csepegtetek egy zsepire, amit az ágyam mellé teszek (menthol és citromfû). Ahogy a nõgyógyászom mondja a terhesség velejárója, megszületik a baba, és ez is elmúlik :D Kitartást!
Nekem is sokáig be volt dugulva én orrcseppet használtam. Plussz kb. a 24-25. héttõl kezdve úgy zsibbadt a jobb kezem, hogy egy ebédet sem tudtam végig enni. Elmúlik, addig használj orrcseppet vagy sprayt.
jaj én meg köhögök basszus :( próbáld mi a tengeri sós orrsprayt, az egész jó!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.Eddig orrcseppet használtam.De ha már ennyit írtátok kipróbálom a tengervizes cuccot.Eddig nem nagyon hittem benne.Azért nyugtat a tudat, hogy nem csak én vagyok így. :)

Mit tegyek? állandóan kijön!

3 hónapja szültem.azóta nem sokszor voltam együtt a férjemmel ,de most februárban mikor igen utána kijött a hüvelygombám, neki is piros lett a hímtagja. elmúlt,kezeltem Canesten kombival.,elég durva lefolyású volt. viszont egy hete megint együtt voltunk és most nem durva de viszket és ég mikor pisilek. menjek vissza a nőgyógyászomhoz hogy kezelje ki? egyáltalán mitől jött ki? a szülés miatt megváltozott a hüvelyflóra vagy mi? mindketten tisztálkodunk nem léptünk félre sem...

Legjobb válasz: Ja, és a férjedet is kezelni kell, mivel így mindig visszakapod tõle a fertõzést.

Ja, és a férjedet is kezelni kell, mivel így mindig visszakapod tõle a fertõzést.
Egyáltalán nem biztos, hogy hüvelygomba. Lehet bakteriális vagy vírusos fertõzés is és nagyon sok minden lehet az oka. Ha biztosra akarsz menni, akkor menj el a nõgyógyászodhoz, csináltasson tenyésztést a kenetedbõl és az eredmények alapján adjon megfelelõ gyógyszert. A Canestennel csak annyit érsz el, hogy tünetmentessé teszed magad, de magát a fertõzést okozó kórokozót nem irtod ki 100%-ban, így újra és újra felszaporodik.
Canesten-bõl van hüvelykúp is. A gyógyszertárba recept nélkül meg tudod venni. Több darabosat vegyél, pár nap alatt rendbe hoz. Ha ez sem segít, akkor menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: hát igen köszi szépen akkor fel kell hívnom a dokimat..ajjaj..
A kérdező hozzászólása: igen, a combit azon értettem hogy volt benne kúp is és kenõcs is, 3 napi adag, ettõl el is múlt..de amikor újra együtt voltunk megint kijött most is fáj piros és ég és csíp és...ááááá
Egyébként az is lehet, hogy a férjednél van a gond.
A kérdező hozzászólása: mire gondolsz?
A férjed is eknte magát? mert ha ö nem akkor máris meg van az ok. A másik hogy több féle gomba van és nem biztos hogy a canesten erre jó ami nektek van. Épp ezért kell egy tenyésztést kérni. Na meg az orvos nem egy vény nélküli valamit ad rá hanem rendes gyógyszert. Könnyen lehet a férjednek is. AMikor nekem volt évekig ez problémaa férjemnek sosem vot tünete igy elég volt hogy kente magát a candibene krémmel naponta többször 3-4 napon át. Viszont igy hogy a férjednek is van tünete lehet sulyosabb gombáról van szó, de az is lehet nem gomba hanem egyéb fertõzés. Mindneképp menj orvoshoz.

Mit tegyek állandóan az édességet kívánom?

9 hetes terhes vagyok és állandóan édességet ennék főleg fagyit és tortákat.csak az a baj,hogy én mivel nem keresek nem tudom megvenni,párom meg nem mindig veszi meg én meg majd megőrülök ha nem ehetek amit megkívánok.nem tudna valaki valami tanácsot adni hogy mit tegyek hogy ne kívánják annyira?

Legjobb válasz: A kívánás ellen nem sokat tehetsz. Max. igyál egy pohár kakaót, vagy egyél egy almát. Esetleg otthon süthetsz sütit, az olcsóbb. Nem bírom ki, hogy meg ne jegyezzem, ha édességre nincs pénzetek, a babára hogy lesz?!

A kívánás ellen nem sokat tehetsz. Max. igyál egy pohár kakaót, vagy egyél egy almát. Esetleg otthon süthetsz sütit, az olcsóbb. Nem bírom ki, hogy meg ne jegyezzem, ha édességre nincs pénzetek, a babára hogy lesz?!
A kérdező hozzászólása: Azt majd mi tudjuk.és amúgy se azt írtam h nincs rá pénzünk csak nekem nincs.attól mert párom nem mindig veszi meg nem azt jelenti h azért mert nincs rá való.
Jesszus, no komment a párodra.Ezek után túl sok mindent nem lehet tanácsolni.Szokd meg, hogy nem kapsz semmit, a kívánósság egy természetes dolog, azon változtatni nem tudsz, ahogy pl. a sûrû pisilésen sem, ez nem elhatározás kérdése.
Én kakót szoktam inni vagy csinálok tejbegrízt. Néha egy csokit eszem.
A kérdező hozzászólása: Igen én is tejbegrízt szoktam csinálni

Szerintetek, mit tegyek? Állandóan velem foglalkoznak, ezt már nem bírom! /Fontos! /

15 éves lány vagyok, és kicsit küzdök mostanában a súlyommal. 165 cm és 51 kg vagyok, olyan 5 nap alatt értem el ezt a súlyt, mert 5 napja még olyan 53 kg voltam. Elég keveset eszem, de nem vészes, és tényleg nem vagyok sovány, van rajtam felesleg. Anyukám és nővérem állandóan szid, rólam beszél,hogy ez már anorexia. Anyukám orvoshoz akar vinni, nem tudom,hogy magyarázzam el neki,hogy ha elérem az 50 kg-ot, akkor megállok a fogyással? Nem vagyok anorexiás! Kérlek segítsetek, adjatok tanácsokat!

Legjobb válasz: Én is a sógornõmet anorexiásnak titulálom, mert sovány alkatú, de ezen mindig csak jót nevetünk. Hagyd, hogy duzzogjanak, te meg tedd, ahogy jónak látod.

Én is a sógornõmet anorexiásnak titulálom, mert sovány alkatú, de ezen mindig csak jót nevetünk. Hagyd, hogy duzzogjanak, te meg tedd, ahogy jónak látod.
Szia! Én voltam anorexiás. Ha te is az lennél, akkor mindig kényszeresen a súlyoddal foglalkoznál, naponta többször eszedbe jutna, fõleg étkezésnél. Konkrétan az egész napod errõl szólna. Pl. minden kaján megnéznéd, hogy mennyi kalória van benne, majd evés után lelkiismeretfurdalásod lenne, stb... nézz azért utána és kérlek, ne ess át a ló túloldalára. Ha elérted az 50 kg-t, akkor állj le szerintem is. 5 nap alatt 2 kg leadása nem igazi fogyás. Hamar vissza fog jönni, ahogy megint rendesen eszel majd. Ez így nagyon gyors, és káros a szervezetednek. Inkább add le azt a pár kilót 2 hónap alatt (nem nagy idõ...), és úgy könnyebb lesz tartani. Egyél sok zöldséget, kerüld a finomított cukrokat és a fehér lisztbõl készült dolgokat. Ne a mennyiségen változtass, hanem a minõségen. Hozzátenném, szerintem 165 cm-es magassággal az 53 kg sem sok. Miért akarsz lefogyni? Én 172 cm vagyok és 55-56 kg. Testalkatra hasonlóak lehetünk és én nem gondolom, hogy rajtam lenne felesleg... Megértem az anyukádat, az anorexia nem vicces, bele is lehet halni, nem csoda ha aggódik érted, ha azt hiszi, hogy ez a bajod. Én voltam kórházban, és volt ott egy anorexiás lány, aki egy hét múlva meghalt. Az ágyból sem tudott felkelni már, de még mindig kövérnek hitte magát, annyira torzul a testkép ilyenkor. Belenézel a tükörbe és "nem azt látod" ami ott van, vagy hogy mondjam... Ha anorexiáról szeretnél beszélgetni esetleg, akkor nyugodtan kérdezz vagy írj privit. (akár anyukád megnyugtatása végett) 26/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál, sajnos azok a jelek, minden bennem van. Szóval az, hogy kalóriákat számolgatok, evés után már hányingerem van. Akármit eszem, akármennyit, rögtön erõs hányingerem lesz, és egész nap, mindig ellenõrzöm magam a tükörben... :/ A másik gondom, hogy a napokban erõteljesen kezdett hullani a hajam, ez már feltûnt anyukámnak is. Tényleg nagyon szeretem, nem vagyok az a lázadós típusú kamasz, biztos nem vagyok könnyû eset, de eddig mindent elmondtam neki, és most is errõl tud, és félt... Szerinted mit tegyek? Hogy tudnám ezt leküzdeni orvos nélkül? Az evés utáni hányingert, a hajhullást? Nagyon köszönöm, hogy válaszoltál, és, hogy kérdezhettem tõled!

Mit tegyek, állandóan piros az arcom?

Szobahőmérsékleten is csak akkor nagyon halvány,de hidegben meg utcán kész katasztrófa....

Legjobb válasz: Nem biztos, de lehet, hogy a rosacea nevû bõrbetegség. Nézd meg ezt az oldalt. http://rosacea-info.hu/index.php?option=com_frontpage&Itemid..

Nem biztos, de lehet, hogy a rosacea nevû bõrbetegség. Nézd meg ezt az oldalt. http://rosacea-info.hu/index.php?option=com_frontpage&Itemid..
Nem tudom, hogy összefügg-e... De nekem is egy idõben mindig piros volt az arcom. utána kijött z, hogy tejallergiám van, meg laktóz, meg ez-az... és még le is fogytam 13 kg-ot. A piros arc elmúlt, mert az allergiám kezelve lett, tejrõl lemondtam, meg a tejtermékekrõl.A fogyásom nem jött vissza, azaz a leadott kilók. Remélem neked is jobb lesz! :) de túlsúlyos nem vagy? Allergiád?

Mit tegyek állandóan könnyezik a szemem?

Van-e valami köze ahhoz,hogy a nyár végén egy nagyon csúnya köt?hártya-gyulladással kezeltek,ami elég nehezen jött rendbe. Azóta szinte mindenre érzékeny a szemem,f?leg most a hidegben állandóan folyik a könnyem.

Legjobb válasz: használj mûkönnyet, az talán segít. de az is, ha több karotint viszel be a szervezetbe. (sárgarépalé, sütõtökkel) magas A vitamin hatására, erõsíti a látóideget, és a szem nyálkahártyáját

használj mûkönnyet, az talán segít. de az is, ha több karotint viszel be a szervezetbe. (sárgarépalé, sütõtökkel) magas A vitamin hatására, erõsíti a látóideget, és a szem nyálkahártyáját
A kérdező hozzászólása: Ma voltam az orvosnál, be van gyulladva a szemem valamire allergiás vagyok.Kaptam rá Calaritine tab.+Flucon szemcseppet.Remélem használ, meg valamilyen szert beleszúrtak a könnycsatornába. Várom az eredményt, remélem jó lesz.

Mit tegyek, állandóan ideges vagyok?

Minden apróságon felhúzom magam, amit utána megbánok, de nem tudok ellene mit tenni. Várom a felvételi eredményt, közben mindennap nyelvvizsgára készülök, a szüleim meg veszekednek velem, szerintem oktalanul. A barátommal emiatt összeveszek minden nap. Elegem van már mindenb?l.

Legjobb válasz: szedj magne B6-ot. nekem bevált

szedj magne B6-ot. nekem bevált
A kérdező hozzászólása: köszi, akkor kipróbálom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!