Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek vettem a fényképezőgépem (2 db)

Mit tegyek? Tegnap vettem a fényképezőgépem és ma mikor finoman és óvatosan papírzsepivel megtöröltem a kijelzőjét egy karcolásfélét vettem észre. Tuti a papírzsepitől van, de tényleg nem nyomtam.

Nem is igazán karcolás, olyan mintha benyomódott volna a képerny?. Nem nagy csak egy csík, de hát mégis csak tegnap vettem!!!

Legjobb válasz: ezek után megtanulod,hogy a következõ gépnél nem csinálsz ilyet!!!!ha vissza viszed csak kiröhögnek,és ha tényleg te voltál senkinél sem reklomálhatsz....még ha úgy vetted volna meg,akkor is menthetetlen a helyzet mert hidd el a gyárból kijövõ termékek is hibásak(nem mindegyik,de van bõven!!)gyárban dolgoztam jó pár évig,és ezek mennek...

ezek után megtanulod, hogy a következõ gépnél nem csinálsz ilyet!!!!ha vissza viszed csak kiröhögnek, és ha tényleg te voltál senkinél sem reklomálhatsz....még ha úgy vetted volna meg, akkor is menthetetlen a helyzet mert hidd el a gyárból kijövõ termékek is hibásak(nem mindegyik, de van bõven!!)gyárban dolgoztam jó pár évig, és ezek mennek...
Azért holnap reggel, még meg próbálhatod kicseréltetni. Benne vagy a 3 napban, amíg akár el is állhatsz a vásárlástól! Papírzsepivel nehéz egy kijelzõt összekarcolni! Én elég mostohán kezelem ezeket a dolgokat, és mégse karcosak. Van hogy a nadrágomon törlöm a fényképezõt, vagy a telefont! Levetted a védõfóliát róla? Mert az sokkal puhább, és elõbb karcolódik!
A kérdező hozzászólása: Már minden rendben, karcolásnak tûnt (mert semmivel nem tudtal letörölni) de egy mikroszálas ruha csodákat mûvelt! szóval mégsem karcolás volt

Van egy vivitar digitális fényképezőgépem 2-3 éve vettük, és tegnap kikapcsoltam majd be, és bejönnek a betűk a jelek de csak feketét lát. Mit tegyek?

Fotozni fotóz, csak feketét, szóval nem lát semmit. Szerintetek mi lehet a baja, és mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: vedd ki az elemeket pár percre, hátha magához tér

vedd ki az elemeket pár percre, hátha magához tér
A kérdező hozzászólása: probáltam már én is mert elõszõr erre gondoltam de nem segített rajta:(:(
enyém is Vivitar, (T325) szokott ilyesmiket csinálni, de nem csak feketébe. Ezt akkor szokta nekem csinálni ha egymás után többször ki-be kapcsolom.Felteszem töltõre várok kb. 1 órát, akkor észhez tér és újra használható:D remélem tudtam segíteni(:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!