Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek vettem a (349 db)

Nem tudom hogy mit tegyek! Vettem egy ZTE Blade nevezetű telefont de nem üzemel a megfelelően! Mit tegyek?

Meglett véve akkor még minden szuperált,aztán leformáztam a telefont,és azóta a telefon nem reagáll csak annyit hogy be dobja az android logot!A telefonról különösebbet nem tudok mert nem én vettem!Én arra gyanakszom hogy Bootolták a telefont és sikerült szarul leformázni!

Legjobb válasz: Leformázni!? Ez nem Winchester! Beszélj érthetõbben, kérlek!

Leformázni!? Ez nem Winchester! Beszélj érthetõbben, kérlek!
gondolom visszaállította alaphelyzetbe. (gyári adatok visszaáll., wipe data factory reset)
Jól sejtem, hogy veled beszéltem a hiányzó launcher, és a gen 1-2 ügyében?
Kinai gagyi, az a baja.
A kérdező hozzászólása: Igen 2. kommentelõ az, és senkivel nem beszéltem!

Mit csináljak? Szőrös a fenekem a végbélnyílásnál is, de a barátomnak meg nem vettem észre, nagyon ciki, mit tegyek ha a barátom meglátja? Mit fog hozzá szólni? Mit tegyek h ne látszodjon vagy h tüntessem el?

Legjobb válasz: Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn,csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon,szal ne csinálj belõle rendszert:))

Amikor együtt vagytok borotváld le:) Ne sûrûn, csak ha láthatja. Akkor nem is erõsödik nagyon, szal ne csinálj belõle rendszert:) )
Szerintem nem lehet mindig úgy szeretkezni, hogy ez ne tûnjön ki, mert hát oda is tévedhet a keze... Nyugodtan borotváld le, ha ez zavar téged, mert úgy együtt lenni, hogy gátlásaid vannak, nem az igazi.
Nekem is van ilyen "problémám", néha leborotválom. Ha már hosszabb ideje lesztek együtt, már nem lesz olyan kérdéses a dolog, mert természetes lesz hogy leborotválod. Csak ne a fiú elõtt. :)
Ha igazán szeret a barátod szerintem nem fog elhagyni mert szõrös a végbélnyílásod , de meg is beszélheted vele hogy õ miként vélekedik errõl .Gyakorlatilag nem rejtegetheted örökre a végbélnyílásodat elõle.Olyan is elõfordulhat hogy éppen így a jó neki.
Sötétbe szeretkezz, de félretéve a hülyeséget, ha szeret nem azt fogja nézni, meg ne hátulrol csináljátok ha neked ciki, akkorr sose fogja meglátni, amugy meg ha szert mindegy neki!

Mit tegyek ha a biciklimnek a villájából állandóan kimozdúl a dió. Már másodikat vettem és a hézagolókat is kisszedttem de úgyanúgy másnapra kilazul, és mozog benne a villa előre hátra. Mit tegyek?

Amúgy dirt bicikli mindent én vettem hozzá és építetem mindene jó csak ez nem.SEGÍTSETEK

Legjobb válasz: Esetleg próbáld meg a rózsát kicsit kiegyenesíteni, hogy jobban megszoruljon a villanyakban. Tudok olyat is aki belehegesztette :)), bár ezt nem ajánlom

Esetleg próbáld meg a rózsát kicsit kiegyenesíteni, hogy jobban megszoruljon a villanyakban. Tudok olyat is aki belehegesztette :) ), bár ezt nem ajánlom
A kérdező hozzászólása: nem a villanyak le lett vágva. egy hézagoló vissza került be lett hegesztve a rózsa is és raktam bele kónuszt is ami tartja lent és fent is.már jó vettem, rá egy új bts hc pro stucnit mert a régi nem hozzá való volt.MOST SZUPER köszi mindenkinek hogy írtatok
na, ezt írd le érthetõen. Menetes villanyak, és a nyakban lazul ki a dió, és emiatt lötyög a stucni vagy mi van? Milyen hézagolók? Vagy mi? Vagy A-Heades, de akkor azért fura, amit írsz, mert abban nem dió van, hanem rózsa (csillag, akármi).
A kérdező hozzászólása: sima a villa nem menetes a rózsa kilazul nem tartja össze a kormányt a hézagoló pedig egy alu karika amit a stucni alá kel rakni és kiemeli az elejét
A kérdező hozzászólása: igen kilazul a rózsa és ezért lötyög a stucni, a stucni az nem lötyög az a villán ralyta van, villával együtt lötyög
Szarul rakták/raktad bele. Van olyan rózsa, ami duplaperemes, érdemes megpróbálni azt is. De ha ennyire nem megy, vegyél bele egy headlockot. Minek szedtél ki hézagolót? Ugye a kormányszár pereme magasabban van, mint a villanyak pereme? Remélem nem azt csináltad, hogy nincs elég hézagoló, tekered a rózsába a csavart, felül a villanyak peremén felül a felsõ kupak, nem feszül összébb a kormánycsapágy, de azért kitéped a csavarral a rózsát a nyakból. Ugye nem? Nyugtass meg kérlek:D
az elozo hosszaszolonak kulom hogy postinor=72 oras tabi
Nem ismerem ezt a típust..21 tablettás fogamzásgátló?Mert szerintem mindegyik ilyet kb. 24 óránként kell bevenni.
Hát... nem hiába van úgy elõírva, hogy 12 órával késõbb kell bevenni az elsõ után. 6 óra azért sok idõ. Nem tudom, hogy mennyire hatásos így... biztos nem 100%-ig, de valamennyire azért igen.
Imádkozz. Nem véletlenül írták elõ az idõket. De mást már nem vehetsz be - ez is elég drasztikus volt. 2 hét múlva majd vegyél egy tesztet. Vagy menj el még most orvoshoz.

Mit tegyek ebben a helyzetben? úgy érzem, palira vettek!

Pár hete megismerkedtem a neten egy sráccal. Viszonylag hamar találkozásra került a sor. Viszonylag jól elvoltunk a 'randi' alatt, majdnem 2 óráig szórakoztattuk egymást (semmi nem történt a beszélgetésen kívül). Gyakran mondta a találkozó előtt is, közben is, hogy jó lenne, ha felmennék hozzá, de nemet mondtam (nem akartam lefeküdni vele, főleg nem ilyen hamar). A találkozó utáni napokban írta a srác, hogy az előző barátnőjének van egy két éves gyereke (tőle), és utánam találkozott egy másik csajjal. Azóta keresett, de ki sem nyitottam az üzeneteit. Viszont ma szétnéztem Facebook-on, láttam, hogy az üzenőfalára írt egy csaj, a képeihez is hozzászólt egy másik csaj. Megnéztem a csaj adatlapját, és ki volt írva, hogy a sráccal van kapcsolatban (a srácnál nincs kint). Mit tegyek? Továbbra se olvassam el az üzeneteit, és felejtsem el? Kérdezzem meg tőle, hogy mi ez?

Legjobb válasz: A seggét ne felejsd el kinyalni. Minek kérdeznél tõle bármit is? nem csak õ van a földön.

A seggét ne felejsd el kinyalni. Minek kérdeznél tõle bármit is? nem csak õ van a földön.
ha kapcsolatban van, hagyd az egészet keress vki mást
Pedig annyi értelmes ember van még a világon. miért foglalkozol egy ilyen hülyével egy perccel is többet?
Hát bizony itt szépen átvertek. Ha van eszed elfelejted és soha többet nem foglalkozol vele.. Elkerülöd messzire.
szûntess meg vele mindenféle kapcsolatbalépési lehetõséget
Nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.

Mostanában azt vettem észre, hogy a pasik egyre kevesebbet akarnak szexelni, a nők viszont egyre többet. Mit tegyen az a nő, aki pont hasonló helyzetben van? Mi történt a pasikkal?

Legjobb válasz: Az én páromnál is van ilyen, az bírom, h. h. tényleg van amikor teljesen ki van éhezve és ha én épp nem érek rá aggódok, h. na most mi lesz és mire haza érek már õ túl van rajta.De van amikro akár mit tehetek sehogy sem tudom rávenni.Lassan olyanok mint amilyenek a nõk "szoktak lenni"(fáj a feje, hasa, fáradt stb.)

Az én páromnál is van ilyen, az bírom, h. h. tényleg van amikor teljesen ki van éhezve és ha én épp nem érek rá aggódok, h. na most mi lesz és mire haza érek már õ túl van rajta.De van amikro akár mit tehetek sehogy sem tudom rávenni.Lassan olyanok mint amilyenek a nõk "szoktak lenni"(fáj a feje, hasa, fáradt stb.)
"Mostanában azt vettem észre, hogy a pasik egyre kevesebbet akarnak szexelni, a nõk viszont egyre többet." WTF???? Te melyik bolygón élsz! Én is oda akarok költözni!
Ezek szerint minket, pasikat is meg kellene ezentúl becsülnötök:D Egyébként mit vártok akkor, amikor állandóan a ti kedvetekre kell tenni, figyelni kell minden mozdulatotokat, odafigyelni, épp mit akartok. Elég fárasztó, ezt elhihetitek. Ezek és egyéb hétköznapi stresszes helyzetek után ne csodálkozzatok, ha a pasitok kivan. Szerintem oda-vissza müködik (vagy mûködnie kellene) annak, hogy odafigyelünk a másikra, nem az, hogy "na, ez sem igazi férfi, mert nem akar szexelni". Ritkán velem is elõfordul az ilyen, de mostanában nem, mivel sajnos ritkán találkozom a barátnõmmel, és akkor nincs probléma:D Nem tudom, mióta vagytok kapcsolatban, de szerintem tényleg ez a fásultság, fáradtság okozza, hogy állandóan nektek kell a "kényeztetett" szerepben lenni (ne értsétek félre, nem akarok megbántani senkit), és a párjaitok csak akkor kapnak egy kis viszonzást, ha õk kezdeményezik a kedvességet. Nem élünk már a hõsszerelmes lovagkorban, amikor csak a férfiaknak kellett nõkért tenni, a világ változik, ezt el kell fogadni, és a nõknek is tenni kell azért, hogy egy kapcsolatban mindenki meglelje a teljes boldogságot. Elõször beszéljétek meg, mi okozza azt, hogy "most nem kell szex". Ja, és ha a férfi ugyanezt kérdezi, nem kell elküldeni a fenébe, hogy "fáj a fejem" vagy "most nem, és kész!". Ez is elég lehangoló tud lenni, és van akinél elég sokáig elhúzódik az a fajta stressz, hogy "most nem lesz szex, de miért??" Aztán persze a libidó a béka s.gge alá kerül, és nehéz feltornászni, hiába a sok tesztoszteron.
A nõk elférfiasodnak, a férfiak elnõiesednek. A világ egy alakul, a 2 nem így alakítja egymást.
Teljesen egyet értek azzal, hogy mindig nekünk fiúknak kell helytállnunk. Mert ha mi akarunk szexelni, vagy megbeszéljük egymásközb a gátlásos dolgainkat stb, akkor a fiúk szexmániásak és mindig csak azt akarják, és csak arról tudnak beszélni. Persze, ha nekünk nem számít valaki milyen magas, vagy kövér e, esetleg sovány, akkor azért van, mert úgy vagyunk vele, hogy mindegy, csak luk legyen rajta... Ezzel szemben a nõk elvárásokat támasztanak a pénisz mérettel kapcsolatban, és természetesen lúzer akinek 12 centi, esetleg csak tíz percig bírja egyfolytában. Bezzeg ha nekünk kicsi, vagy nagy egy nõ melle, akkor megint lélektelen tuskók vagyunk... Ja, és már nem szabad leribancoznunk egy olyan lányt sem aki egynap három emberrel fekszenek le amibõl kettõre talán nem is emlékeznek... Most nagyon sarkítva írtam le a dolgokat, és természetesen vannak kivételek, de sajnos ez a tendencia...a divat diktál... 23f
Szerintem a nõk egyre öntudatosabbak és nyíltan ki merik mutatni a vágyaikat. Sok férfi pedig úgy érzi, hogy nem biztos, hogy meg tud felelni az elvárásoknak, emiatt görcsöl és a legjobb megoldásnak a ritkább együttléteket látja.
Az elözõnek csak annyit, h. pont ti férfiak állítjátok ezt a pénisz méret kérdést.A legtöbb nõ hajtogatja h. a méret nem számít mégis ti ezzel jöttök.Amúgy manapság a nõk is sokat dolgoznak, házimunka stb.Sõt egyre kevesebb az olyan pasi aki udvarol és próbál a kedvese kedvébe járni, inkább a nõ veszi át ezt a szerepet, h. várja otthon az urát a kajával, takarít, gyereket nevel stb.Amúgy ha én fáradt vagyok akkor is ha van kedvem a szexhez akkor bármikor jöhet.Ha nics kedvem hozzá akkor az enm a fáradságtól van és akkor kerek perec megmondom h. most nincs kedvem.Na meg sok pasi van aki azt mondja nincs kedve most szexelni, de azért felkapja a fejét egy jó nõ láttán.Vagy hogy van az h. de. még kívánja, de épp nincs ráidõ, de amikor az asszony ráér, már elmegy a kedve.Érthetetlen.Ha fáj a fejem, beveszek egy gyógyszert és fél óra múlva semmi bajom.A nõk nem várják el azt h. órákig talpon legyen a férfi, ezt csak a férfiak hiszik ezt, amúgy orálisan ha már felizgatják a nõt akkor már hamarabb el fog élvezni és akár az 5perces menet is lehet olyan fergeteges.Na meg ha úgy érzi a férfi h. nincs kedve de 5 perc alatt elélvez akkor meg kell beszélni h. "figyelj édes, nem garantálom h. hosszú lesz de ha ez jó neked akkor hajrá" és ha belemegy a nõ, akkor már nem szólhat semmit.
Meg kell találnod, hogyan tegyed magad kívánatossá/érdekessé a másik számára. Próbáld meg vele megbeszélni, hogy mikre vágyik, mi hiányzik neki vagy próbálj spontán a kedvére tenni...
A kérdező hozzászólása: Nálam soha nem fordult elõ, hogy valaha ilyen hülyeségekre hivatkozva, mint "fejfájás" "fáradtság" stb, emiatt ne szexeljek. Akármilyen fáradt vagyok, vagy fáj a fejem, ez nem lenne akadály!
bár így lenne, hogy a nõk többet akarnak szexelni, nem a fáj a fejem, fáradt vagyok, aludni akarok, dolgozni/tanulni kell szöveg jön.
Akkor egyoldalúvá vált a kapcsolat. Gondolkodj el rajta, hogy vele vagy nélküle jobb-e neked.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a nagyon õszinte és hasznos válaszokat. Teljesen egyetértek azzal, hogy mindkét félnek tennie kell azért, hogy egy kapcsolat minden téren jól mûködjön. De mi van akkor, ha már úgy érzed nem tudsz mit tenni, hogy jobb legyen? Amikor már azt érzed, hogy csak erõltetés most pl: ez a szex-kérdés. Mi van, ha már csak neked kell, te akarod?
Mostanában azt vetted észre hogy a pasik egyre kevesebbet a nõk meg egyre többet akarják? Engem csak az érdekelne hogy mekkora mintából dolgozol milyen pasi/nõ aránnyal, és mekkora idõintervallumon volt észlelhetõ a jelenség?
A kérdező hozzászólása: Hát, sajnos ez így igaz. Csak éppen szerintem ez tök szégyen a pasikra nézve, hiszen ha van egy olyan nõ, aki élvezi és szereti a szexet, akkor azt meg kellene becsülni!
Csajok küldjetek már egy pár elérhetõséget tel. számot. Úgy látszik Én máshol lakom mint te, ti. Itt aztán nagyban szarnak a sexre a nõk. Olyan fen hordják az orrúkat hogy észre sem vesznek.
ramot vagy sd kártyát
A kérdező hozzászólása: Ramot vettem

S. O. s. Mit tegyek most? A barátomat nem tudom elérni! Hívtam telefonon, felvette, zajt hallodtam, és lerakta. Aztán már nem vette fel.

Hívtam már a tesóját is, otthon nics, gondolom elment bulizni.

Legjobb válasz: kuldd el a [email protected],és holnap este menj bulizni 1 jót!!!

kuldd el a [email protected], és holnap este menj bulizni 1 jót!!!
jó bunkó egy barátod van.csak ennyi.ne hagyd magad, ha megbeszéltétek hogy együtt mentek, akkor mért ment mégis nélküled? azért mert nem vesz komolyan...sztem nem találkozz vele 1 db-ig.persze, csak ha biztos h.buliba ment:)
miért gondolod hogy buliba van?? zaj bárhol lehet... pl: boltba vagy vezetett olyan helyen ahol szar a térerõ és nem hallott...
A kérdező hozzászólása: pontosítok zene volt, mintha buliba lett volna
Autoba is szol a zene. Meg minek egyböl rosszra gondolni?
Tuti megcsal. Meg is érdemled :D:D:D:D

Mit tegyek ha a díszállat kereskedésben nem segítőkészek, 1-2 halamon elváltozást vettem észre az uszonyain mintha rothadna sera baktopur directtel kezdttem meg a kezelést! Ha kezdeti stádiumban van a betegség ugye hat?

Legjobb válasz: ha a kezdetiben akkor igen. Jobban járnál ha elkülönítenéd õket a többitõl. És egy komplett vízcserét is csinálnál a további fertõzés elkerülése véget. Olvass utána, mert nagyon sok jo dolgot irnak ám a halas oldalakon. Remélem rendbe lesz minden. Nekem mikor dara korosak lettek a halaim és be mentem az állatkereskedésbe hogy most mi van, akkor néztek rám hogy miröl beszélek és amugy is mi van. Király nem?

ha a kezdetiben akkor igen. Jobban járnál ha elkülönítenéd õket a többitõl. És egy komplett vízcserét is csinálnál a további fertõzés elkerülése véget. Olvass utána, mert nagyon sok jo dolgot irnak ám a halas oldalakon. Remélem rendbe lesz minden. Nekem mikor dara korosak lettek a halaim és be mentem az állatkereskedésbe hogy most mi van, akkor néztek rám hogy miröl beszélek és amugy is mi van. Király nem?
Ezt a betegséget baktériumok okozzák, egészséges halakat nem fertõz meg mert nekik elegendõ erejük van az ellenálláshoz. A betegség olyan halaknál jön elõ amik stresszben szenvednek mert... szállítás közben megsérültek vagy túltelített az akvárium. A rossz higiéniai körülmények is elõsegítik a fertõzés kialakulását. Cserélj sûrûbben vizet hetente 25-30%-ot. Ha szerinted nem azzal van a gond h rossza víz, akkor valamilyen parazita támadta meg a halad és ennek folyamán alakult ki az uszonyrothadás.Cserélj vizet az aksiba nem muszáj az egészet, de a felét legalább és és kezeld sera baktopurral amit már helyesen el is kezdtél.Pár hét alatt meg fog gyógyulni a halacskád. Kitartás
Mit tegyél, ha a kereskedõ nem segítõkész ? Menj másik állatkereskedésbe! Csak olyan helyen vásárolj, ahol többé-kevésbé bizonyos lehetsz benne, hogy szakértõ, és állatokat szeretõ emeberek dolgoznak. Ha a kereskedõ valóban jó szakember, akkor segíteni fog, tanácsot ad. Mi mindíg ugyanahhoz a két kereskedõhöz járunk, az egyik útba esik, a másik pedig tök messze van, de megéri, hidd el. Bevásárló központokban soha nem vegyél semmit. Kicsi kereskedéseket keress.

Vettem egy Win 7-es telepítõ CD-t, és azt hogyan telepítsem fel? Mikor tegyem be a CD, és hogy fog elindúlni a telepítés?

Még soha nem csináltam ilyet, úgyhogy elnézést a sok kérdésért.

Legjobb válasz: semmi gond: https://www.google.com/search?q=windows+7+telep%C3%ADt%C3%A9s

Mikor bekapcsolod a gépedet, bejön a kép, nyomkodd az f12-t. Itt válaszd ki a nyilakkal, hogy cd. Nyomj entert, és innentõl elég egyszerû

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!