Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek vagy maradjuk (8 db)

Mit tegyek ha iszonyat beszari vagyok kezdeményezés terén? Örökre egyedül maradok?

23/F vagyok, soha nem volt barátn?m, régen sokat próbálkoztam de egyt?l egyik mindenki elutasított, ezért mostanában nem is szoktam abszolút ismerkedni. Van rá esély, hogy így valaha lesz barátn?m, vagy marad a [email protected] esetleg a papi élet?

Legjobb válasz: "Mit tegyek ha iszonyat beszari vagyok kezdeményezés terén? " -Változz pozityv irányba! "régen sokat próbálkoztam de egytõl egyik mindenki elutasított, " -Mért hagytad abba? Próbálkozz! Gyakorlat teszi a mestert! Minnél többet csajozol,annál nagyobb lesz az esélyed a barátnõre! De csak ha tanulsz a hibáidból és nyitott vagy a fejlõdésre! "marad a [email protected] esetleg a papi élet?" -Csak akkor qrvázz,ha az önbizalmat ad és lelkileg a toppon vagy+ nézz utána a [email protected],hogy mit mondtak róla eddíg a neten! Papnak ,csak akkor menj,ha komolyan gondolod és van hozzá spirituális tapasztalatod! Papként is lehetsz szerelmes és nõsülhetsz....

"Mit tegyek ha iszonyat beszari vagyok kezdeményezés terén? " -Változz pozityv irányba! "régen sokat próbálkoztam de egytõl egyik mindenki elutasított, " -Mért hagytad abba? Próbálkozz! Gyakorlat teszi a mestert! Minnél többet csajozol, annál nagyobb lesz az esélyed a barátnõre! De csak ha tanulsz a hibáidból és nyitott vagy a fejlõdésre! "marad a [email protected] esetleg a papi élet?" -Csak akkor qrvázz, ha az önbizalmat ad és lelkileg a toppon vagy+ nézz utána a [email protected], hogy mit mondtak róla eddíg a neten! Papnak , csak akkor menj, ha komolyan gondolod és van hozzá spirituális tapasztalatod! Papként is lehetsz szerelmes és nõsülhetsz....
Tisztàzd magadban, hogy mégis mi az ami gàtol.Ird le egy papirra, ha màr kiirod magadból, meglàtod elevenebb leszel.
Hát én is 23 éves vagyok, és nekem se volt még úgy barátnõm egyszer volt egy 2 napos meg 1 hónapos de persze egyikük se tetszett nekem csak úgy jártam velük egyikkel se feküdtem le, azóta pedig semmilyen kapcsolatban nem volt részem.Mert sokan megszívattak és hülyének néztek egy darabig hittem is nekik.Aztán rájöttem hogy csak azért néznek annak mert más vagyok mint õk, vannak egyedi dolgaim amit õk bennem nem tudnak elfogadni. Igazából nekem nem is hiányoznak a nõk csak max egy kis szex. Úgy hogy nekem ezt olyan tragikusan felfogni, sõt szerintem sokkal boldogabb az ember ha tök maga van, és azt tesz az életével amit akar. Ha lenni kell valakinek akkor úgy is lesz, szóval ne keseredj el! Addig köss le magad valami olyasmivel ami fejleszti az önbizalmadat.
Ajjmár! Ne legyél ilyen. Egyszer próbáld ki, hogy odamész egy lányhoz, mindegy milyen indokkal, vagy hol( akár boltban, utcán, suliban, bárhol), csak azzal a céllal, hogy beszélgess. Az elején, ha nincs túl nagy bátroságod, menj oda olyanhoz, aki egyáltalán nem tetszik :d Ahhoz gondolom könnyebb odamenni. Szóval elõször is nyiss az emberek felé, ne akarj rögtön csajozni. És ha már elég nyitott leszel, menni fog az ismerkedés is. De lehet, hogy én látom rosszul, de talán bejön :) 18/L
Ha szemtõl szemben nem mersz ismerkedni, csetelj! Ott is tudsz csajokat felszedni!
verd a f*szod beszarikám
Lánybarátod, testvéred, szomszédod, esetleg barátod barátnõje akivel gyakorolhatnád az udvarlást, ismerekedést? Akiben megbízol, aki mellett önmagad tudsz lenni és tanáccsal lát el, hogy mit tegyél és mit ne.Próba gyanánt?
A kérdező hozzászólása: Nem sok, nõvel még csak nem is beszélgettem már vagy 2 éve, leszámítva a vásárlást, meg az ilyen apróságokat, de azok alapból ugye nem számítanak beszélgetésnek.
Akkor ott kéne elkezdened, hogy beszélgetsz velük! Nem úgy, hogy akarsz is valamit, hanem csak mintha egy fiú barátoddal társalognál. Amúgy is olyan természetesnek kell lennie az egésznek, mintha mindig ezt csinálnád!
Kedves elõze a beszélgetést a hajára kenheti. Ezerszer próbáltam, beszélgetéssel közeledni egy lányhoz. Az eredmény mindig ugyanaz, BARÁT az a baj, hogy a nõknek nem beszélgetõpartner kell, egy átlag nõ álompasija egoista, primitív, bunkó, jóképû és gazdag. Persze ezt a nõk általában diszkréten magabiztosként jellemzik.
01:34 - hülyeségeket beszélsz. Ez közel sem így van. Vagy veled van a baj, amit nem vagy hajlandó észrevenni, csak a nõket szapulod, vagy egyszerûen túl magas a mércéd és olyanokra vágysz, akik nálad kicsit magasabb egzisztenciával rendelkeznek. Tudod miért néznek úgy egyes férfiakra, mint "barát". Mert nem veszik õket férfiszámba, mert ezek a férfiak nem képesek megmutatni, hogy miért is érdemes mellettük lenni. Ezek a férfiak többnyire gyerekes, sértõdött, hisztis, szex-orientált emberek, akik kényszeresen próbálják elérni a céljukat anélkül, hogy érdekelné õket a nõk véleménye, értékrendje, vágyai. Nem a nõk által kedvelt férfiak egoisták, hanem azok, akik képtelenek megismerkedni egy nõvel... ugyanis azok mind csak a saját igényeiket tartják számon. Persze a nõk meg átlátnak a szitán és szépen lekoptatják õket... Az meg, hogy néhány nõ olyannal van akinek mellesleg van pénze is - hát persze, mert azok az emberek már felmutattak valamit, hogy képesek ellátni a családfõ szerepét, eltartják a családot, képesek lesznek a gyerekeket is felnevelni. Te a hisztiddel, meg a nõgyülöleteddel mit mutattál fel eddig a nõknek??? Azért ezen lehet gondolkozni... de persze úgyse lehet meggyõzni az ilyeneket, mert az lesz az utolsó, hogy magukba nézzenek - mindig más lesz a hibás, sosem te magad... 25/F
Kedves elõzõ, nem mondom, hogy nincs igazság abban, amit mondasz, de van pár dolog, amivel egyáltalán nem értek egyet. Természetesen én sem vagyok tökéletes, ezt nem is mondtam, lehet, hogy tényleg magas a mércém, mert mûvelt intelligens barátnõre vágyom, sõt még olyan elvárásom is van, hogy lehetõleg ne legyen kövér. A második bekezdésed, viszont úgy baromság, ahogy van. Elõször is nem vagyok szexorientált, nekem elsõsorban társ kell, nem pedig szexpartner. Másodszor valóban sokan nem vesznek férfiszámba, mert nem verem a mellem, hogy én vagyok a férfi, nem vagyok annyira kigyúrva, hogy ne tudjam letenni magam mellé a kezem, és nem feltûnõsködöm. Az a baj, hogyha egy mai lányt az ember nem rohan le egybõl, és nem akarja felnyársalni, akkor azt hiszi, hogy nem is akarok tõle semmit. Pont az a probléma, hogy érdekel az értékrendjük, érdekel a véleményük, és érdekelnek a vágyaik és meghallgatom õket. Ezek után általában a fejemhez vágják, hogy olyan aranyos vagy. Hát köszi, az aranyossággal kitörölhetem :-). Viszont aki szó szerint le se szarja õket, azokért a pasikért elolvadnak. Továbbá én tisztelem a nõket, a legjobb barátom is lány (és nem azért csak barátom, mert nem néz ki jól), és nem állítom, hogy különbek lennénk nálunk, egy apró kivétellel, mi bevalljuk, hogy sokszor a farkunkkal gondolkodunk, és az ösztöneink vezérelnek. Ezt egy átlag nõ sose vallaná be, mert õk érzelmi lények. Egy fenét. Legyen nagydarab, izmos nagyszájú alfahím. Õ az ideál. Persze nálunk is megvan ugyanez 90-60-90, csak mi nem tagadjuk le. Habár én a vékony, filigrán lányokra bukom, de ez más kérdés. Ha valakinek van pénze, az pedig nem jelenti azt, hogy le is tett valamit az asztalra, pláne nem a fiatal korosztályban (21 éves vagyok), inkább csak annyit jelent, hogy apu anyu letett valamit az asztalra. Ráadásul attól, hogy van pénzed, még nem biztos, hogy jó családfõ leszel. A családhoz és a gyerekneveléshez, elsõsorban nem pénz kell, hanem szeretet törõdés és intelligencia. Szóval kedves elõzõ, örülök, hogy neked sikered van a hölgyeknél. Remélem egyszer nekem is lesz. Kicsit úgy érzem, hogy személyes sértésnek vetted, a kommentemet, de úgy emlékszem, hogy le is írtam, hogy a nagy átlagról beszélek, a te barátnõd biztos más. Természetesen nem vagyok tökéletes az, hogy magányos vagyok az én hibám is, nem vagyok elég határozott, nem vagyok elég rámenõs. Részben a sértettség is igaz, sok pofont adott az élet, és a magány keserûvé tesz.
A kérdező hozzászólása: Külsõvel szerintem nincs gond, annál több a belsõvel. Elég régóta edzek konditeremben, sokan meglepõdnének a környezetemben ha megtudnék, hogy amennyire erõs vagyok fizikailag, annyira gyenge mentálisan.
A kettõnek együtt kellene változnia - kinézet és hozzáállás egyszerre. Jót tenne egy kis sport, ha nem vagy megelégedve magaddal! Márpedig nem vagy, mert ha meg lennél, lenne önbizalmad!
szerintem lehet a kinézeteden is kéne változtatni. új ruhák, új haj, több izom... és azonnal megnõ majd az önbizalmad és megfordulnak utánad a csajok.
"sok kudarctól lett egy szép ki depresszióm, " Ó:( Ha körbeírnád eddíg , hogy csajoztál talán nálam okosabb emberek tudnak segíteni, mit csináltál ESETLEG nem olyan jól!:D
Szerintem a probléma megoldásának az 51%-a már a kezedben van. Ráismertél a hibára és arra, hogy javítanod kell rajta. Én is [email protected] vagyok, de úgy csinálom, hogy elöbb a kiszemelt Nö közelébe férközök, hogy megismerjük egymást és biztosra menjek.
Nézd, nincs abban semmi! Max egyedül maradsz és nem szaporodsz. Másnak nem lesz rosszabb, csak neked. Elfelejtenek, kész ennyi. Megéri görcsölni? Na ugye hogy nem! Mi lehet a legrosszabb, ami történik? Elutasítanak megint. És? Van még 3-4 milliárd másik nõ a világon. Ne úgy állj hozzájuk, mintha valami megközelíthetetlen aranypuncik lennének, õk is csak emberek, ugyanazoktól tartanak, amiktõl te. Mit gondoltál eddig???
A kérdező hozzászólása: 22:53 Köszön a válaszod! Lekötni próbáltam magamat, de mára már szinte csak ezen stresszelek egész nap, attól a pillanattól, hogy felébredek reggel, addig amíg el nem alszom este. Munkában is, mindnenhol ezen rágódom. Nem tudok szabadulni tõle egyszerûen. Emiatt is alakult ki a depresszió.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat 22:43 ha az olyan könnyû lenne :) a próbálkozást azért hagytam abba mert a sok kudarctól lett egy szép ki depresszióm, emellé jön még a szociális fóbia, és az, hogy alapból egy nagyon gyenge ember vagyok mentálisan. Szóval a változtatásra nekem nincs elég erõm, de ezzel azt hiszem meg is válaszoltam magamnak a kérdésemet :D
A kérdező hozzászólása: hát ja ez maradt :)
Figyi! Az rendben is van, hogy téged éppen érdekel a nõk véleménye, értékei stb. De miért kell azokat úgy kideríteni, hogy közben rettegsz és azon aggódsz, hogy jaj most mi lesz? A legegyszerûbb az, ha a lányokat úgy ismered meg, hogy már randiztok. A randi eleve kizárja azt, hogy neked a lány csak barátot jelent és ha a lány elmegy veled randira, akkor õ is kizárta már ezt a lehetõséget. Onnan csak rajtad áll, hogy mit csinálsz (lehet csók, szex, akármi, mert csak úgy tudod kideríteni egy lányról, hogy milyen, ha vele vagy!!!). Ha poénos vagy, megértõ, figyelmes, és jó a beszélõkéd - tehát meg tudod gyõzni õket, hogy te jófej vagy, okos és érdemes nekik veled lenni, mert veled olyan jó együtt lenni - akkor kizárt dolog, hogy nem akarnak tõled többet. Azok, akikrõl beszélsz, ezt nagyon jól csinálják - megértetik a lányokkal, hogy velük sokkal jobb móka együtt lenni a nap 24 órájában, mint mással. De ha te úgy érzed magadról, hogy te unalmas vagy, téged senki nem szeretne, és hasonlók - akkor hogy várod a nõktõl, hogy mást lássanak benned? És ezek a dolgok nem pénzen múlnak, sem a saját pénzen, sem a szülõk pénzén - ezek emberi dolgok. Ha valaki bunkó és omlanak utána a nõk, az csak azt jelzi, hogy sok nõ megáll ott, hogy egy férfi jól néz ki (vagy nem néz ki jól, de úgy adja elõ magát) de a megismerés már nem az erõsségük és késõbb derül majd ki, hogy mennyire melléfogtak (tehát felszínesek!!). De neked nem muszáj ilyen lányokkal kezdeni! Ha te okosakra vágysz, akiknek van tartása, akkor ne bulikon ismerkedj, hanem keress más csatornákat! Ismerek én nem éppen szép embereket, sõt kifejezetten vicces külsejû embereket is, akik után olvadoznak a nõk, mert õk megértették ezt, hogy a kinézet nem minden! A lényeg, hogy ember legyél, emberi érzésekkel és add meg a tiszteletet a nõknek - de cserébe várd el, hogy õk is tiszteljenek! Ha nem várod el, akkor semmibe se fognak venni - de persze sokan a siker reményében pincsikutyává alacsonyodnak egy szép nõ láttán, márpedig a férfiaknak határozottnak kell lenniük. Miért? Mert egy nõ, akármennyire önérzetes és magabiztos, csak egy nõ, akivel szemben sokan elõítélettel élnek - ezt a nõt meg kell tudni védeni, meg kell tudni vígasztalni, stb. (ismétlem, az olyan nõkrõl beszélek, akik nem felszínesek). Tehát ne úgy állj hozzá, hogy kivetíted a sértettséget, frusztrálttá válsz, amint sikertelenség ér, hanem legyél magabiztos, higgy benne, hogy sikerül. Ez nagyon fontos! Másodszor pedig figyelj azokra, amiket írtam, mutasd meg, hogy ki vagy valójában. Ha nem érzed magad elég érdekesnek, kezdj valamibe, amit teljes szívvel csinálsz (sport, mûvelõdés, olvasás, hobbi akármi) és akkor máris elmondhatod magadról, hogy te valamiben jó vagy! Ha valami nem tetszik változz! Mert ha változol, akkor a nõk véleménye is változni fog, ez garantált! Csak egy a fontos: sose érezzék rajtad, hogy te nem olyan akarsz lenni, amilyen vagy - légy büszke!

Félek attól hogy örökre egyedül maradok mert nem vagyok olyan mint más lányok. Mit tegyek?

21 éves vagyok. A legtöbb lánnyal ellentétben csendes és visszahúzódó vagyok, nem vagyok egy nagymenõ, nagy beszédes csaj. Pedig én annyira vágynék valaki szeretetére hogy egy embernek fontos legyek, de ezt eddig még nem kaptam meg. Mindig koptattak más lányokért. A legtöbb velem egykorúnak már komoly kapcsolata van, vagy házas és vannak gyerekeik. Önbizalmam egy nagy nulla, mert nem érdeklek senkit, senki nem becsül meg.

Legjobb válasz: Dettó így vagyok,tökéletes lennél nekem,csak én 16 vagyok. ..

Dettó így vagyok, tökéletes lennél nekem, csak én 16 vagyok. ..
nem vagy elkésve. de azokra a komoly kapcsolatokra kíváncsi lennék, mi lesz belõlük 5 év múlva.
Szia! Ezt írhattam volna én is. :( 20/L
De tudnálak szeretni! :) Csak vagy messze laksz, vagy nem jönnék be, vagy bármi egyéb. De még ott van a másik opció is, a barátság...
Nehezebb az ilyen csajokat megközelíteni a zárkózottságuk miatt, de ne gondold, hogy nem érdekelsz senkit. Csak mivel a hozzád való srácok hasonlóan visszahúzódóak, nehéz egymásra találni.
"Mit tegyek?" Például randizz velem. De úgyis messze laksz.
Ennél az a rosszabb amikor szeretnél valakit de nincs kit... Most mondhatnám hogy én tuti elhalmoználak szeretettel de nemhiszem hogy idegentol ezt elhiszed Illetve talán a sok privat mellett idõd sincs halandókkal foglalkozni. :)
Én leginkább ilyen lányt keresek, de az utóbbi pár hónapban a próbálkozásaimnak rendre az vetett véget, hogy kapcsolatban volt a lány. (Vagy csak azt mondta :D) 21F

Mit tegyek ha nem enged el? Férjnél vagyok már tíz éve van egy kiskorú gyermek. Szeretném elhagyni mert már állandóak a viták és mindig alul maradok az ő véleményével szemben.

A bökken? csak az, hogy nem enged el! Állítólag szeret és neki minden így jó ahogy van. Megfenyegetett, hogy elviszi a telefonokat a laptopot és bezár minket a lakásba ha nem akarok maradni. Na most mivel én nem dolgozom mert a gyermek miatt most nem tudok ? tart el minket egy forintot sem akar adni. Pénz nélkül viszont el sem tudok indulni!A hivatalos szervek tojnak a családi gondokra amíg vér nem folyik,ezt ugye mindenki tudja?! A közelben segítségem sincs mert 1000km- re vagyok. Mit lehet épp ésszel ilyenkor lépni?? Van megoldás?

Legjobb válasz: Nincs itthon szülõ, közelebbi rokon vagy vmi jó ismerõs, akivel le tudnád beszélni, hogy segítsen egy kicsit, ha hazajössz? Csak, amíg talpra nem állsz. Esetleg küldene pénzt sutyiban vhogy,hogy legalább hazajönni tudjatok. Hátha van, mondjuk valakinek egy üres kecója, ahol ingyen egy pár hónapig ellakhatnátok. Azért próbáld meg megkeresni a magyar konzulátust, add elõ mi a probléma, hogy nem ad pénzt, anélkül meg lépni nem tudtok, hátha megszánnak és legalább hazajönni segítenek vhogy. Meg ne várd, amíg vér folyik. Pláne nem egy kis gyerekkel.

Nincs itthon szülõ, közelebbi rokon vagy vmi jó ismerõs, akivel le tudnád beszélni, hogy segítsen egy kicsit, ha hazajössz? Csak, amíg talpra nem állsz. Esetleg küldene pénzt sutyiban vhogy, hogy legalább hazajönni tudjatok. Hátha van, mondjuk valakinek egy üres kecója, ahol ingyen egy pár hónapig ellakhatnátok. Azért próbáld meg megkeresni a magyar konzulátust, add elõ mi a probléma, hogy nem ad pénzt, anélkül meg lépni nem tudtok, hátha megszánnak és legalább hazajönni segítenek vhogy. Meg ne várd, amíg vér folyik. Pláne nem egy kis gyerekkel.
Alapvetõen több dolgot is tehetsz: 1. felkészülsz, munkát keresel, tanfolyamot végzel, megpróbálsz saját keresetet teremteni és csak akkor indítod el a válást, ha már van mibõl megélni. 2. Elindítod most a dolgot és vállalod, ami ezzel jár. A lakásból ki nem rakhat. Vmi ennivaló is akad talán. Szerencsére nem tart örökké a dolog, így néhány nehéz hónap, esetleg év után megszabadulsz tõle. Közben állást is keresel. Ha túlzásokra ragadtatja magát, akkor azért megütheti a bokáját. 3. Megpróbáljátok a családterápiát, esetleg a mediációt.
http://www.nane.hu Csak azért mondja, hogy szeret, hogy ne hagyd el, és uralkodhasson feletted.
Azért az, hogy állandóak a viták, és alulmaradsz, az még nem válóok. Ez sok családi kapcsolatban ott van, és szörnyû helyzeteket okoz, pedig ez nem könnyen, de fölszámolható. Sajnos az együtt élést nem tanítják az iskolában. Nyílván elszigetel a férjed, szüksége van rád különféle célokra. Ha egyenlõre nem tehetsz mást, akkor bírd ki. Te is szigeteld el magadat. Alakítsd ki a saját életedet a helyzeten belül. Tedd meg amik a kötelességeid a háztartás, gyerek stb. fronton, és készülj fel. Tanulhatsz valamit az ELO-val, levelezhetsz ezen vagy más fórumon, írhatsz a Wikikönyvekbe a gondolataidról tanulságaidról, olvashatsz tanulságos regényeket, és szépséget, örömöt találhatsz bármiben, zenét is hallgathatsz, klasszikus zenét pl. Hívõ is lehetsz. Két út van, amit meghozhat az élet. Egyik, hogy megváltoztok, jó szívvel lesztek egymás iránt, és együtt maradtok. Másik, hogy megérkezik a lehetõség a válásra.
Gondolom, valahol Európában vagy. Mindenhol van anya-gyerek központ , ahol ilyen esetben segíteni tudnak!
Mennyire komolyak azok a viták? Úgyértem meddig megy el egy veszekedés folyamán?
Birtokol!

A bal fenekembe becsípődött már egy jó ideje az ideg vagy valami. Háton szinte nem is tudok feküdni, mert becsípődik és úgy maradok! Mit tegyek, mi segít?

Ez már napi szinten jön el?,van hogy járás közben is becsíp?dik,és nem tudok tovább menni!Voltam régebben házidokinál,de azt mondta,hogy mozogjak többet,de ha úgy teszek,akkor még jobban és többször fáj!

Legjobb válasz: 16 hetes vagyok! Borzasztóan fáj,már sírógörcsöt kapok úgy csípõdik!

A kérdező hozzászólása: 16 hetes vagyok! Borzasztóan fáj, már sírógörcsöt kapok úgy csípõdik!
Lehet, hoyg rooszul írom, de ezt nevezik lumbágónak.
Szia nekem is volt ilyen de elmult 1 hét alatt, lehet, hogy nálad más a helyzet
Nem biztos, hogy itt egy doki tud neked segíteni. Lehet érdemes volna felkeresnek egy természetgyógyászt, vagy csontkovácsot.
Szia! Nekem a hátamban szokott lenni ilyen, a két lapockám mellett. Árnika krémmel keni be olyankor a párom, és attól jó lesz másnapra. Ártani nem ártassz vele, mig nem jutsz dokihoz, próbáld ki. Drogériákban és gyógyszertárakban is kapni, gyógynövény, terhesen is használható. Nekem bevált.
Szia! Nekem ugyanez a panaszom, de nekem korábban nem volt ilyen, csak most a terhességem alatt. Kb. 3 hete kezdõdött, és tegnap volt az egyetlen nap hogy nem jelentkezett. Általában este fáj, és fõleg akkor ha sokat ülök vagy állok. Én elég sok magnéziumot szedek, remélem az segít, mert valóban szörnyen fájdalmas. 12 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Lumbágó?És az kezelhetõ? Én is szedek magnéziumot, nem erre igaz, de nem segít! Kipróbálom ezt az árnika krémet hátha...

Claustrofóbiás vagyok és ha egy liftben vagyok egyedül akár 2 percig is rám tör a fóbiám a barátnőim tudnak róla próbálnak mindig velem maradni ha ilyen helyekre megyünk ahol a fóbiám rámtörhet de mit tegyek ha egyedül maradok?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb, amit tehetsz, hogy elhiteted magaddal, hogy a fóbiád már "elmúlt" és amikor beszállsz a liftbe, megpróbálod elfoglalni valamivel magad, amíg felér. Így biztos könnyebben túléled a liftezést, és egy idõ után a fóbiád is végleg elmúlik.

A legegyszerûbb, amit tehetsz, hogy elhiteted magaddal, hogy a fóbiád már "elmúlt" és amikor beszállsz a liftbe, megpróbálod elfoglalni valamivel magad, amíg felér. Így biztos könnyebben túléled a liftezést, és egy idõ után a fóbiád is végleg elmúlik.
Nekem ugyanez volt a problámám 2 éve és rettegtem ha liftre gondoltam, kikzárólag csak mással szálltam be, egyedül soha.De egyszer el kellett költöznöm 3 hónapra a 10. emeletre és kénytelen voltam szembenézni a félelmemmel, az 1 pár alkalommal majd kiugrott a szívem, izzadt a tenyerem, majd meghaltam a félelemtõl, de minél többször csináltam annál jobb lett mert láttam h nem történik semmi baj. És ma már csak nevetek az egészen. és bármely liftbe simán beszállok egyedül is. Úgyhogy, nézz szembe a félelmeddel és tedd meg gyõzd le amitõl félsz és nem fogsz többé másoktól függeni. Sok sikert! Nehéz lesz, de megéri!
szia! nem tudom, mennyire engedheted meg magadnak, de javaslom a kineziológust!én a bogaraktól féltem nagyon hosszú évekig, már úgy éretzem, senki nem tud rajtam segíteni, meg nem eleinte elég szkeptikus is voltam ezzel szemben, de bevált!csak arra figyelj, hogy lelkiismeretes, nem pénzhajhász szakembert keress!
Én felmentem a 10.re lifttel úgy hogy közben megálltam félúton, de a második rész iszonyat volt.Lefelé megkértem azt akihez mentem, hogy jöjjön le velem.
Én nem megyek lifttel, ha egyedül vagyok. Ha valaki más is beszáll velem, akár idegen is, akkor addig megyek, ameddig õ és ha kiszáll, kiszállok én is. :) Egyébként lépcsõzök, a tizedikre. Kétszer beszorultam, egyedül és majd megõrültem, borzasztó volt, csak ment fel-le és amikor végre megállt, akkor is két emelet között, tehát még jobban beparáztam. Inkább elkerülöm, nehogy még egyszer ez legyen. Nagyon féltem. Amikor nyelv vizsgázni voltam, a hatalmas szótárakkal inkább fellépcsõztem, minthogy a liftbe beszálljak. Tehát kerüld el a félelmet és inkább lépcsõzz. :)
Ne menj lifttel, hanem lépcsõzz.
Igen, nem menj lifttel. Nekem is hasonló problémám van, én mindig attól félek a liftben, hogy megáll menet közben, vagy két szint között nyitja ki az ajtót "a falban" és úgy marad, ezt én is úgy oldottam meg, hogy ha 20 emeletet kell, akkor annyit lépcsõzök és próbálom kerülni a liftet.

Mindig hoppon maradok, vagy meggondolom magam. Mit tegyek?

A legels? fiú, akibe beleszeretem, nem kellettem neki. 3 évig szenvedtem. Aztán jött egy másik. Neki csak a " bugyim " kellett. mindig arra volt kíváncsi. az hogy velem mi van, az már nem érdekelte. Továbbálltam. Aztán volt egy évig egy fiú, akivel jól megvoltunk, de a végén már vele is vitáztunk.. ráadásul távkapcsolat volt. ritkán is találkoztunk.. szörny? volt.. most megismertem egy fiút, aki aranyos volt, és mondta hogy hiányzom neki, meg ilyenek. én nem nagyon írtam neki ilyeneket, mert rettegek attól, hogy aztán beijed, hogy én többet akarok, és nála is hoppon maradok.. Mostanába már msnen sem ír, ráadásul nem is válaszol. El vagyok keseredve.:( Mit csináljak?

Legjobb válasz: vegyél.. egy.. kutyát

vegyél.. egy.. kutyát
A kérdező hozzászólása: 2 hét mulva kerül hozzám :) :)
Ismerkedj ha nem ír és nem is válaszol akkor hagyd valószínûleg nem is hiányzol neki ismerj meg több fiút nem azt mondom h feküdj le velük csak randizgass találkozgass több fiuval ismerd meg õket hátha valameik tetszik.
van benned vmi, amitõl megijednek a pasik. h mi lehet az, azt én nem tudhatom, mert nem ismerlek. lehet h túlságosan megnyílsz elõttük már az elsõ órákban.. vagy átsugárzod rájuk a rossz dolgokat, amik veled történtek... érezni vkin, ha vmi nem oké.. én úgy látom túl görcsösen állsz a dolgokhoz... sz*rd le azt a pasit, aki nem ír neked msn-en sem vissza.. valószínûleg nem érdekled õt. ink változtass a külsõdön..fesd be a hajad, a körmöd..dobj fel egy leheletnyi sminket, újítsd fel kicsit a ruhatárad. így máris jobban érzed magad, és ezt mások is észreveszik majd.
A kérdező hozzászólása: eredeti szõke vagyok, nem szeretném befesteni. de mindig változatos a sminkem, és az öltözetem is. Nem tartom magamat csúnyának. egészséges önértékelésem van. Csak olyankor amikor látok olyan ( elnézést a kifejeésért ) ronda lányokat, hogy havonta cserélik a barátjukat, akkor rosszul érzem magam, hogy én még nem találtam olyat, akivel egy hullámhosszon lennénk. Eddig az összes mondta hogy szép vagyok, de ezek szerint nem annyira, hogy velem legyen? :(

Mit tegyek? Kerüljem vagy maradjuk barátok? Van még esélyem nála?

kb. másfél hónapja kijelentette a pasi hogy csak legyünk barátok, miután kb. 2hete jötttünk össze, úgy hogy ? azel?tt egy héttel szakított a barátn?jével, akivel 2 és fél évig járt. Nem miattam szakítottak, csak én közben megtetszettem neki. Egy hétre rá, miután nekem azt mondta h legyünk csak barátok, ismét összejött a volt csajával. Azóta szoktunk találkozni szórakozóhelyen, és dumálunk, mint két barát, a csaja persze tök utál engem. Én pedig még mindig odavagyok a pasiért, annak ellenére, hogy tudom h nem szabad. Szerintetek inkább kerüljem ?t és miért gondolta meg magát?Köszi a válasz el?re is!

Legjobb válasz: Hagyd a csudába, találsz még sokkal jobbat is!Akinek Te leszel fontos! Éld az életed, hidd el ha kinyitod a szived társra találsz! Mindezt tapasztalatbol mondom!!!

Hagyd a csudába, találsz még sokkal jobbat is!Akinek Te leszel fontos! Éld az életed, hidd el ha kinyitod a szived társra találsz! Mindezt tapasztalatbol mondom!!!
Valószínûleg sosem szeretett igazán, csak vigasztalódni akart nálad. Aztán mikor újra a szeretett nõvel lehetett, már nem kellett a vigasztalás. Ha túl tudod magad tenni rajta, lehettek barátok, de ehhez szerintem idõ kell. Ha viszont úgy érzed, hogy nagyon nehéz elviselni a jelenlétét, miközben nem vagytok együtt, akkor inkább egy ideig kerüld, amíg "be nem gyógyulnak a sebeid".
Elõbb-utóbb probléma lesz ebbõl a "barátságból", mert ugye a barátnõnek nem tettszik. Sajnos téged kihasznált ez a srác, ne akarj tõle semmit, elég megalázó lenne ha megint szakítana a barátnõjével és hozzád menne.Mert csak vigasztalódik melletted, komoly szándékai soha nem lesznek. Lehet neki barátság, de neked nem...

Fix fizetésen vagy, és általában min fél órával tovább maradok, gyakran egy órával is. Ezeket eddig nem számították bele, szeretném megbeszélni a főnökkel. Hogyan tegyem?

Legjobb válasz: Sajnos az a helyzet, hogy - még ha jogilag neked is van igazad- ezzel kockázatot vállalsz. Te tudod felmérni hogy a fõnököd milyen habitusú, lehet- e ilyenrõl vele normális keretek között beszélni, vagy csak magad alatt vágod a fát. Nagyon sokan járnak ugyanebben a cipõben mint te, és legtöbbjük nem szól ( nem mondom hogy ez a helyes, de érthetõ okokból féltik a munkahelyüket). Ha belevágsz, a beszélgetést próbáld meg úgy idõzíteni,hogy ne legyen zavaró tényezõ ( négyszemközt, nyugodt körülmények között). Én elmondanám neki hogy szeretem amit csinálok, és mindennel meg vagyok elégedve, azonban a túlórákkal kapcsolatban lenne kérdésed, nevezetesen hogy azt itt hogy szokták elszámolni ( kifizetik vagy csúsztatni lehet). Ha elutasító választ kapsz, megköszönöd hogy idõt szakított rád, legfeljebb átgondolod magadban hogy átnyergelsz máshova, ha ezt nem fogadod el.

Sajnos az a helyzet, hogy - még ha jogilag neked is van igazad- ezzel kockázatot vállalsz. Te tudod felmérni hogy a fõnököd milyen habitusú, lehet- e ilyenrõl vele normális keretek között beszélni, vagy csak magad alatt vágod a fát. Nagyon sokan járnak ugyanebben a cipõben mint te, és legtöbbjük nem szól ( nem mondom hogy ez a helyes, de érthetõ okokból féltik a munkahelyüket). Ha belevágsz, a beszélgetést próbáld meg úgy idõzíteni, hogy ne legyen zavaró tényezõ ( négyszemközt, nyugodt körülmények között). Én elmondanám neki hogy szeretem amit csinálok, és mindennel meg vagyok elégedve, azonban a túlórákkal kapcsolatban lenne kérdésed, nevezetesen hogy azt itt hogy szokták elszámolni ( kifizetik vagy csúsztatni lehet). Ha elutasító választ kapsz, megköszönöd hogy idõt szakított rád, legfeljebb átgondolod magadban hogy átnyergelsz máshova, ha ezt nem fogadod el.
ne maradj tovább! ennyi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!