Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek tudom mire gondoljak (8 db)

Szerelmes vagyok egy srácba de tudom hogy sose jöhetnénk össze. Mit tegyek hogy ne gondoljak rá mert a nap 20 órájába csak rá gondolok kb. :S? ! 15/L

Legjobb válasz: nem tudom:S ha tudnám sok dolog könnyû lett volna:S de hajrá remélem sikerül elfelejtened...amúgy miért nem jöhettek össze?

nem tudom:S ha tudnám sok dolog könnyû lett volna:S de hajrá remélem sikerül elfelejtened...amúgy miért nem jöhettek össze?
Szívj be, az segiíteni fog!!
A kérdező hozzászólása: most csak leírtam egy számot a lényeg h nagyon sokat gondolok rá, kösz de nem szívok be xD és a táv miatt
A kérdező hozzászólása: Valakinek valami jó ötlet? :S
ha szerelmes vagy a srácba akkor a táv nem lehet nagy gond gyõzzétek le a távot és kitudja lehet a fiúval leszel életed végéig hiszen bármi bekövetkezhet
és olyan nincs, hogy sose bízz benne, akard és akkor menni fog

Nem tudom, mit tegyek vagy inkább mit gondoljak?

Januárban született második gyermekünk. Már a hetedik hónaptól nem voltunk együtt, mert a párom a baba miatt nem akarta, féltette. ( az els?nél is így volt). Már szülés után vagyok 8 héttel, a doki zöld utat adott, de még azóta sem voltunk együtt. Persze ez az én "hibám" is lehet, mert sokszor elalszom este, fáradt vagyok, az éjjeli kelések miatt. De a páromon sem érezetm, hogy annyira rajta lenne a dolgon. Beszélünk róla, de semmi nem történik.

Legjobb válasz: Azért több bizonyíték is kellene. A beszélgetés önmagában nem jelent megcsalást, legfeljebb gyanús.

Azért több bizonyíték is kellene. A beszélgetés önmagában nem jelent megcsalást, legfeljebb gyanús.
Én is sms-eztem ennyit egy fiúval (lány vagyok), de minõ meglepetés, tényleg csak barátok voltunk... Szóval nem biztos hogy baj van... Lehet hogy unatkozik, hiányol téged, élni is szeretne egy kicsit, utolsónak érzi magát. Sok nõ abba a hibába esik, hogy ha jön a gyerek akkor lila köd, és semmi más nincs, megszûnik a férj, stb és csak a gyerek, gyerek... Persze lehet hogy más a baj. Esetleg már nem szeret (és ezért nem kell õt utálni, érzelmeket nem lehet irányítani). Szerintem gondold el hogy te hibáztál-e valamit, és utána beszéld meg vele a dolgot szépen! Ha nem érzel semmit vagy ha kiderül hogy baj van akkor ne vegyetek házat meg ne maradjarok együtt a gyerek meg a megszokás miatt mert az senkinek sem jó.
Hát ha vitát nem is akarsz azért rákérdezni rálehetne hogy hát de most mi is ez itt. Lehet hogy már gyerekeitek vannak meg minden de soha ne alázkodj meg egy férfinál.
284 sms azért már elég egyértelmû jele annak, hogy van valakije. Te döntöd el mit akarsz kezdeni ezzel. De ahogy látom, már nem vagy oda a férjedért, nem érdekel a dolog, úgyhogy nem fog fájni semmi, és ez a lényeg.
A kérdező hozzászólása: Most készülünk együtt családi házat venni, holnap megyünk ügyvédhez. Hogy fér ez bele?
Ne mondja nekem senki hogy nincs köztük semmi, vagy a pasi nem akar semmit, napi 10 smssel a hátuk mögött. Ki az az épelméjû, aki egy havernõvel ennyit smseztik heteken kereszütl egy nap? Ha házat akartok venni, akkor még ma sajnos meg kell vele beszélnek kérdezõ, mert ha aláírtátok a szerzõdést, abban foglaló van, és ha útközben szétmentek, akkor bukjátok a foglalót. Gondolom hitel lesz rajta meg minden, ez hónapokig húzódik, addig simán kiderülhetnek dolgok, amik ahhoz vezethetnek, hogy inkább hagyjátok és menjetek külön, vagy csak próbáljátok meg megint együtt, de lassan... Ha meg már ott a ház, nehzebb lesz. ha nem tudod mi van, kérdezd meg a nõt. Normális hangon, kedvesen érdeklõdj. Engem is hívott már fel feleség, hogy mi van köztem és a férje között. Nem volt semmi, mert én nem mentem bele, de a pasi sokat keresett és beszélgettünk. Elmondtam a feleségnek is hogy nincs semmi. Még találkoztam is vele, mert látni akart. nagyon kedves nõ volt, aztán késõbb rendbejött a kapcsolatuk... Szóval járj utána mielõtt aláírod a szerzõdést. Hidd el, jobb tisztán látni.

Elegem van a tanáraimból, nem értik meg hogy én egy magamnak való lány vagyok, ezért úgy gondolják hogy bárhogy lekezelhetnek engem, és védekezni alig tudok. mit tegyek?

Legjobb válasz: De tanár létükre miért és hogyan kezelnek le? Engem csak a tesitanárom kezelt le,de az a nõ olyan szinten buta volt,meg egy tanárt kivéve mind utálta meg lenézték...gáz volt a nõ. De amúgy nézz magadba:ha minden tanár utál,és/vagy lekezel,akkor annak csak van valami oka,amit meg kellene szüntetned!

De tanár létükre miért és hogyan kezelnek le? Engem csak a tesitanárom kezelt le, de az a nõ olyan szinten buta volt, meg egy tanárt kivéve mind utálta meg lenézték...gáz volt a nõ. De amúgy nézz magadba:ha minden tanár utál, és/vagy lekezel, akkor annak csak van valami oka, amit meg kellene szüntetned!
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy nem a tanárok dolga hogy jobb kedvre derítsenek de én ilyet nem is írtam hogy ezt elvárom tõlük, én csak arról beszélek hogy hagyjanak engem békén a tanárok, tanulok én , de velem ne szórakozzanak.
Mit értesz az alatt, hogy veled szórakoznak?
A kérdező hozzászólása: Totál hülyének tartanak, és ezt annyira lehet látni hogy már szinte idegesít engem, azt gondolják ha zárkózót vagyok és szerény akkor teljesen megengedhetik maguknak hogy úgy beszélnek velem mint ha egy gyengeelméjû lennék.
Ez miben nyilvánul meg? Mármint hogy hülyének tartanak? (mert most leírtad nekem mit jelent a "lekezel" szó, de még konkrétumot nem kaptam, amibõl el lehetne indulni, hogy mit is tegyél)
"Sajnos a tanárok nem igazán érzik át az ember fájdalmát, velem épp ez van lelki problémáim vannak ezért zártam ki mindenkit az életembõl, és ezért ismerkedem nehezen" Lelki problémái mindenkinek vannak. A világ nem csak körülötted forog. Sõt lehet hogy nagyobb problémák is vannak mint amit te el tudsz képzelni. Az én tanáraim kimondottan hûvösek voltak a gimiben de mégis nagyon jó tanárok voltak és emberségesek, de mivel ez már nem óvoda ezért a magánéleted nyûgjei nem rájuk tartoznak. Ezek szerint egy egyetemet el sem tudnál végezni? Mert ott már tényleg nem foglalkozik senki a diák magánéletével. És ez nem azt jelenti hogy a tanárokban nincs emberség. Szerintem te csak valami külsõ okot keresel, hogy valakit hibáztathass. 13-as jól leírta "Mert az esetek többségében a "lelki problémáim vannak"-szöveg mögött ritkán áll igazi, nagy probléma. Amikor pedig olyan probléma áll mögötte, akkor azt a tanárok is figyelembe veszik. Például volt olyan osztálytársam, akit 16 évesen úgy hívtak fel, hogy menjen haza most, mert meghalt az apja. Na ez például kimeríti bõven a lelki problémát szerintem, és ezt a tanárok is figyelembe vették, mind tanulásban, mind segítségben." Ez az én osztályomban is megtörtént. Amúgy érdekes ahogy fogalmazol.. "szinte már idegesítenek a tanárok". Biztos vagyok abban hogy nem hisznek hülyének. és abban is biztos vagyok hogy másokkal még keményebben bánnak néha de te ezt a személyed elleni hadjáratnak veszed min valami elkényeztetett fruska.
A kérdező hozzászólása: Látom nem érted, én arról beszéltem hogy nem is kell velem foglalkozniuk, ki kéri ezt? én biztos nem.. csak azt mondtam hogy nem kell engem hülyére venni
Nyögd már ki, mi bajod van mégis, hogy ennyit picsogsz miatta? A tanár meg nem fog békén hagyni, mert nem az a munkája, hogy minden rinyálós hülyegyerek valagát fényesre nyalja.
A kérdező hozzászólása: HISZ AZ ELÕBB ÍRTAM HOGY MI A BAJOM, MIT NEM ÉRTESZ, "AZ A BAJOM HOGY ARRA PRÓBÁLNAK ENGEM KÉNYSZERÍTENI AMIT ÉN NEM AKAROK OLYAN EMBERT AKARNAK LÁTNI BENNEM AMI NEM ÉN VAGYOK MELLETTE MEG LENÉZÕEK ..
ehhez sajnos hozzá kell szoknod, mert az emberek többsége ilyen. a gyengéket sokan kihasználják és bántják, azok meg vagy szintén undokká válnak, vagy tûrik, vagy magukban tesznek kárt. a tanár helyzete különösen veszélyes, mert visszaélhet a pozíciójával. amennyiben nem értesz a joghoz, sem egy szülõ/nevelõ/barát, nehéz lesz bármit is tenni. meg lehet próbálni, hogy az igazgatónál teszel panaszt a szülõvel, viszont ha jó kapcsolatban van a tanárral, csak ront a helyzeten, és iskolát kell váltani. ha valamilyen (lelki) problémád van, megkereshetsz privátban, segítek, ha tudok.
Vmelyik elõzõ válaszoló konkrét példát kért. Te még mindig nem mondtál. Amúgy meg ez egy tipikus kamaszkori probléma, hogy jobban szeretnéd ha békén hagynának. De itt nem arról van szó hogy annyira visszaélt volna a tanár a helyzetével hogy már bukásra állsz pl. Hanem arról, hogy kicsit hisztis kedvedben vagy ezek szerint. Majd kinövöd o.o Ha tényleg olyan súlyos ahogy viselkednek veled a tanárok akkor miért nem írtál konkrét példákat? És amúgy az nem lehetséges hogy inkább a családi dolgok idegesítenek? Pl nem megértõek a szüleid és ez rávetül a sulira..
Kérdezõ, sajnos egyet kell értsek az elõttem szólókkal. A tanároknak nem az a dolga, hogy a te kamasz problémáiddal foglalkozzanak. Ahogy kamaszként neked se az lenne a dolgod, hogy a problémáidat túlértékeld. Mert az esetek többségében a "lelki problémáim vannak"-szöveg mögött ritkán áll igazi, nagy probléma. Amikor pedig olyan probléma áll mögötte, akkor azt a tanárok is figyelembe veszik. Például volt olyan osztálytársam, akit 16 évesen úgy hívtak fel, hogy menjen haza most, mert meghalt az apja. Na ez például kimeríti bõven a lelki problémát szerintem, és ezt a tanárok is figyelembe vették, mind tanulásban, mind segítségben. De hálisten ez ritka eset, és inkább szerelmi bánat nyomja a kamaszok lelkét, vagy a meg nem értettség által keletkezett csalódottság, elkeseredettség. De ha ezt lelki problémának hívjuk, akkor igen komoly bajok lesznek az életben. Fõleg, hogy ott még annyira se törõdnek a kicsi lelkünkkel, mint a középiskolában.
A kérdező hozzászólása: Mintha olyan könnyû lenne, úgy beszélsz..
Vagy megpróbálsz megfelelni a többiek által elfogadott normának, vagy megtanulod megvédeni magad. Az életben is ugyanez lesz a szitu.
Keress fel pszichológust, mert komoly önértékelési és beilleszkedési zavaraid vannak.
A világ csak tükör arra ahogyan gondolkodsz és viselkedsz. Ha lekezelnek az azért lehet mert te nem vagy elég jóban önmagaddal. Az sokaknál van így és pár éven belül meg fog változni.
kész szerencse, hogy a tanárok részt vesznek psziológiai képzésen is. Vajon hogy viselkednének, ha csak a tanított tárgyuk szakmai dolgait tanulnák meg? Belegondolni is borzasztó...
Hát én nem tudom, kedves utolsó, de nem ritka, hogy valami borzasztó irritáló, beteges pedagógusi reflexeik vannak a magánéletben is a tanárnõknek, óvónõknek, vagy azoknak a nõknek, akik annak tanultak, a kioktató, mindent jobban tudó stílustól az elvárható minimum empátia hiányától a fõnökösködésig. Lehet lepontozni, de úgy vettem észre, ez fõleg nõkre jellemzõ.
Sajnos a tanárok részt vesznek pszichológiai képzésen is, és ezzel rendszeresen vissza is élnek. Mennyivel szebb világ lenne, ha csak a tanítandó tárggyal foglalkoznának, és abban képeznék magukat, mert sok esetben még abban is vannak hiányosságaik. Tanulj a lehetõ legjobban, úgyis csak az érdemjegyek számítanak. Legyél illedelmes, ha úgy is lekezelnek, akkor az onnantól az õ szégyenük, neked pedig nem kell foglalkozni velük. Engedd el a füled mellett ha bunkók. Sajnos túl sokat tanultak a szaktárgyukból, ezért az élethez tök hülyék. Nézd el nekik, legyél megbocsájtó. Mosolyogj vissza, akárhogy bántanak.
beszéld meg rokonokkal, vagy iskolapszichológussal, vagy jogi szakértõvel
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ Sajnos a tanárok nem igazán érzik át az ember fájdalmát, velem épp ez van lelki problémáim vannak ezért zártam ki mindenkit az életembõl, és ezért ismerkedem nehezen. Õk ezt nem akarják direkt észrevenni, de szerintem ez inkább embertelenség mint se emberség amit tesznek.
Ha az összes kamasz csipcsup világfájdalmát a szívükre vennék, téged pedig babusgatnának, akkor pár év múlva a nagybetûs életen pikkpakk idegösszeroppanást kapnál.
Meg fogsz lepõdni, nem az a dolga a tanárnak, hogy babusgassa a kis túlérzékeny kamasz lelked, hanem hogy tanítson, mert ez a munkája. Ha te ott ülsz savanyú, világfájdalmas pofával és nem lehet semmit kezdeni veled, persze hogy bepöccen és addig csesztet, amíg össze nem vakarod magad. A problémáid nem az iskolába valóak, hagyd õket otthon. Attól, hogy rinyálsz és elõadod a nagy lelki beteget, sem megoldódni nem fognak a problémáid, se elõrébb nem jutsz az életben. Foglalkozz a tanulással inkább, addig se nyûglõdsz.
Továbbra is várjuk, hogy miben nyilvánul meg a lekezelés. Sajnálom, de amíg nem tudsz egy konkrét példát felhozni, addig az egész csak egy hisztinek tûnik. Aki arra jut, hogy õt lekezelik, hülyének nézik, az minimum egy tucat példát fel tud hozni. (hisz egy esetbõl nem vonunk le következtetéseket ugye)


Tudom, hogy hülye vagyok, de még is hiányzik. Mit tegyek, hogy ne gondoljak rá?

Szóval volt egy 4 éves de elég viharos kapcsolatom. De egyet biztosan állíthatok a szerelem elég nagy volt köztünk. Tavasszal volt egy elég csúnya vitánk, abból nem igazán tudtunk már kilábalni. Azóta havi szinten 4-5 alkalommal tuti volt szóváltás. A múlt héten szombaton összevesztünk, mert megtudtam, hogy megcsalt, megmondtam, hogy szedje a cuccát és takarodjon, nem akarom látni, és felpofozott. Nem akarok kibékülni, nem akarom keresni, azt sem akarom, hogy ? jelentkezzen. Felejteni akarok, de nagyon gyorsan. Hiányzik ez biztos, jó volt vele. De ez elmúlt, a megcsalást és a pofont sem tudnám neki megbocsátani, ugyanakkor ha egyedül vagyok, azt érzem, hogy milyen jó lenne ha lenne. De rögtön utána eszembe jut, hogy nem érdemel meg. Mit csináljak, hogy még csak eszembe se jusson? 20/L

Legjobb válasz: Mennyi idõs is õ?

Mennyi idõs is õ?
A kérdező hozzászólása: 28/F
Ezen a legjobban egy új kapcsolat segíthet. A megcsalás és a pofon külön-külön is megbocsájthatatlan.
Készíts napi programot. Ne legyen egy szabad perced sem, amikor akár elgondolkozhatsz ezen. MIndig csinálj valamit, mindig. Próbálj nap közben ne egyedül lenni. Persze az éjszakák még így is lehetnek rosszak. Én például már hetek óta nem tudok hajnali három elõtt elaludni:S De azért a nappalok már sokkal jobbak, mióta csinálok folyamatosan programokat.
Te még pont a határon vagy. Az ilyen nõk érdemlik meg, hogy a férjük, "uruk" minden este két sör után beverjen nekik egyet. Én ezt nem tudom megérteni. De te még annyira nem vagy reménytelen ez ügyben, mert nem tudnál megbocsátani neki. Szerintem egyetlen egy bajod van, az hogy egyedül vagy, és az emberek mindig ragaszkodni akarnak valaki máshoz, nem képesek magukban lenni.
A kérdező hozzászólása: Nem is az a baj, hogy nem tudok egyedül lenni. Mert elvagyok fõleg napközben. Este érzem azt, hogy milyen rossz, hogy nincs mellettem senki. A múltkor öcsivel aludtam és eszembe se jutott. Anyáék együtt akartak lenni, vasárnap délután elhozták játszottunk, elvoltunk...este olvastam mesét neki és elaludtunk. Eszembe se jutott. De ha egyedül vagyok néha néha igen. Nem bocsátom meg neki a pofont, de õ azt majd visszakapja az élettõl, bár mikor elmeséltem a szüleimnek, apa erõsen gondolkodott abban, hogy megneveli (ha már a szülei nem....). De én már nem akarok tõle semmit.
Szóval, akkor gondolom már nem a szüleiddel élsz. Kérd meg õket, úgyis itt a nyári szünet, h legyen egy kis ideig veled/nálad a testvéred. Vagy az egyik barátnõddel .... járj el szórakozni, találj ki mindenféle programot.... utazz, bulizz, dolgozz, élvezd az életet. :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nem egy városban vagyunk, és öcsi még kicsi, szóval egy este elszórakoztatom, de délelõtt már nyávogott hogy 'hol van anya'. Szóval több nap szóba sem jöhet. Nem élünk együtt mert én itt kaptam egy lakást ahol tanulok. Annyi volt csak anyáék megkötése, hogy ne bulizzunk, meg ne fordítsam fel soha a házat. Ezt be is akarom tartani. Szóval ide nem nagyon hívok senkit. Nem akarom becsapni õket. Persze néha nap kora este, délután itt vannak a haverok, de ebbõl nem lehet egyenlõre rendszer. Szóval valami új hobbi megoldás lenne szerintetek, esténként mi az amit lehet csinálni (sporton kívül, mert azt reggel szoktam!)?

Mit tegyek? Nem tudom mire gondoljak? Akar engem vagy csak hülyit?

Van egy srác vagyis férfi akivel egy munkahelyen dolgozom!Sokszor beszélgettünk meg elhozott haza,megkedveltem,de van valakije!Mégis egyik este megcsokolt és azt mondta ez édes volt!Azota nem tudom mit gondoljak?Segitsetek!?29 éves vagyok

Legjobb válasz: huha...hat a valakijevel lehet rosszul, vagy valofelben, remelem nem csalados, mert az aranyszabaly h soha egy masikert a csaladjukat nem adjak fel..foleg nem ennyire elso stadiumban. Szerintm kerdezd meg h megis milyen szandeka van. sok srac ad egy pusizt.."csak ugy" mert jolesik neki, s aztan el is felejt mindent..kerdezd meg tole mi a szandeka, mert tudod h van valakije, es teged se hulyitsen, mert normalis embert akarsz magad melle, s ne tartson vissza a jo partidaktol, ha csak hulyiteni akar. Ezzel sztem eszrevenne azt is h nem akarmikor kaphat meg teged, meg h masod no legyel neki. Beszeld meg vele gyenesen, mas megoldast nem latok.Eseteg tovabbfajul, s megrosszabb lesz. Meg addig tegyel mig nincsenek kemeny erzelmek a dologban, mert utana csak a ferfi lat tisztan, s a not elvakitja a szerelem.Ugy a legkonnyebb hibazni

huha...hat a valakijevel lehet rosszul, vagy valofelben, remelem nem csalados, mert az aranyszabaly h soha egy masikert a csaladjukat nem adjak fel..foleg nem ennyire elso stadiumban. Szerintm kerdezd meg h megis milyen szandeka van. sok srac ad egy pusizt.."csak ugy" mert jolesik neki, s aztan el is felejt mindent..kerdezd meg tole mi a szandeka, mert tudod h van valakije, es teged se hulyitsen, mert normalis embert akarsz magad melle, s ne tartson vissza a jo partidaktol, ha csak hulyiteni akar. Ezzel sztem eszrevenne azt is h nem akarmikor kaphat meg teged, meg h masod no legyel neki. Beszeld meg vele gyenesen, mas megoldast nem latok.Eseteg tovabbfajul, s megrosszabb lesz. Meg addig tegyel mig nincsenek kemeny erzelmek a dologban, mert utana csak a ferfi lat tisztan, s a not elvakitja a szerelem.Ugy a legkonnyebb hibazni
Szerintem is kérdezd meg, mit akar, ne szórakozzon veled! ha nem komoly, ne rabolja fölöslegesen az idõd az életedbõl, mert amíg miatta emészted magad, elmész az igazi mellett. és ha nemet mondd, ne szomorkodj! ha egy férfival nem egy irnyba tartasz, hidd el, a legjobb, ha mielõbb vége, mert az értelmetlen. drukkolok, hogy erõs legyél, hidd el, sikerülni fog!!
Nem tudod milyen "stádiumban" van a kapcsoltuk? Õ hány éves?

Nem tudom mire gondoljak. Megszeretnek bizni a baratomban, de ha titkol dolgokat mit tegyek?

Tudjuk egymast password-jeit, s biuznk egymasba, nem szoktuk nezni.

Legjobb válasz: Szerintem egyértelmû. Félrelép. Habár nem ismerem a párodat. De ne hagyd magad hülyének nézni... Az én barátom pl. ne bókoljon ilyen szinten más csajoknak, nekem bókoljon, hozzám tartozik! Döntse el h mit akar, tartós kapcsolat,vagy kalandok. A kettõ együtt nem megy, és nem bánthat meg. Tisztázni felesleges vele, mert szerintem tagadná, ebbõl amit leírtál. A kapcsolatotokat se ismerem, szerintem tedd mérlegre a dolgokat. Mért vagy boldog ebbe a kapcsolatba, mikor boldog vagy, és általába mik a fõbb problémák. HA van még probléma szívesen segítek rá ép megoldást találni, de érdemes számolni, h te akarod-e ezt a folyton kétséget, hogy most éppen kivel kavar...

Szerintem egyértelmû. Félrelép. Habár nem ismerem a párodat. De ne hagyd magad hülyének nézni... Az én barátom pl. ne bókoljon ilyen szinten más csajoknak, nekem bókoljon, hozzám tartozik! Döntse el h mit akar, tartós kapcsolat, vagy kalandok. A kettõ együtt nem megy, és nem bánthat meg. Tisztázni felesleges vele, mert szerintem tagadná, ebbõl amit leírtál. A kapcsolatotokat se ismerem, szerintem tedd mérlegre a dolgokat. Mért vagy boldog ebbe a kapcsolatba, mikor boldog vagy, és általába mik a fõbb problémák. HA van még probléma szívesen segítek rá ép megoldást találni, de érdemes számolni, h te akarod-e ezt a folyton kétséget, hogy most éppen kivel kavar...
folytonos*
A kérdező hozzászólása: Minden szempontbol boldogak vagyunk. Csk ez az egy erosen zavar., Dj meg tolt zeneket oldalakrol, es ha megkerdem, azt mondja, h ne aggodjak, mert csak zenet tolt. De ma is lattam h megvaltoztatta a passwordjet a skype-on...s azt mondja nekem, h azokat a skype magatol kuldi, de en nem hiszek neki,

Nagymamám múlt héten ment el közülünk Nem tudom, hogy mit tegyek felejtsem el és ne gondoljak rá? Vagy az emlékét őrizzem meg a szívemben?

Legjobb válasz: Nem kell elfelejteni. Természetes, hogy gondolsz rá sokat. Ez a gyász folyamata. Fel kell dolgozni, mint minden veszteséget.

Nem kell elfelejteni. Természetes, hogy gondolsz rá sokat. Ez a gyász folyamata. Fel kell dolgozni, mint minden veszteséget.
Ilyet egészséges ember nem ír, sem kamasz, sem olyan ember akinek valóban elment a nagyszülõje. Beteg az elméd ember -kapj már a fejedhez-lassan meg fogsz õrülni..
Szerintem meg te nem vagy teljesen százas, kedves utolsó. Semmi betegeset nem írt a kérdezô. Nem kell elfelejteni. Gondolj rá szeretettel, ô is ezt szeretné.
Õszinte részvétem, pár éve éltem át sajnos ugyanezt :( Nem kell elfelejtened és nem is fogod tudni, ha akarod, ha nem, õ mindig a szívedben, és ez így van jól, így természetes. A jó dolgokra emlékezz vissza, és jusson eszedbe, hogy õ mindig vigyázni fog rád :) "Kedves" második, neked meg annyi eszed van, mint amennyi látszik is.
Elfelejteni úgysem tudnád és nem is kell. Az emlékeidben örökre ott marad. Gyászold meg és utána emlékezz a szép dolgokra.

Emiatt a gátlás miatt nem tudom elengedni magam előtte. Mit gondoljak/tegyek? Félek, hogy nem vonzódna hozzám.

Lényegre térek, elég er?s a sz?rzetem. Annyira nagyon hál' Istennek nem vészes, de sokkal sz?rösebb vagyok, mint a többi lány. Lábamon, karomon, hónaljnál nem gond, epilálom, sz?rtelenítem. De a derekam és sajnos a fenekem is sz?rös. A fenekemet nem tudom sz?rteleníteni, mert hát hogyan...borotvától meger?södik, és szúr. Gyanta, epilátor kil?ve. A mellemen is vannak enyhe kis pihék. De lehet látni.

Legjobb válasz: létezik villanófényes, végleges szõrtelenítés. a derekadon, meg ilyen szoktatlan helyeken sztem csináltasd meg, a lábad meg gyantázd továbbra is. én a hónaljamnál csináltattam meg, 4 alkalom után teljesen eltûnt a szõr, szal ajánlom mindenkinek. Egyszer költesz rá 30 ezret, de utána nem kell többet foglalkoznod vele.

létezik villanófényes, végleges szõrtelenítés. a derekadon, meg ilyen szoktatlan helyeken sztem csináltasd meg, a lábad meg gyantázd továbbra is. én a hónaljamnál csináltattam meg, 4 alkalom után teljesen eltûnt a szõr, szal ajánlom mindenkinek. Egyszer költesz rá 30 ezret, de utána nem kell többet foglalkoznod vele.
A kérdező hozzászólása: Huhh én ennek nem lehet hogy van hátulütõje? Mármint az erõs sugaraknak? Félek, nehogy baj legyen belõle...Te mikor csináltattad?
Jajj istenkém hogy lehet valaki ennyire bizonytalan......
villanófénynek, lézeresnek elvileg nincs mellékhatása. Én csak ajánlani tudom, anyukámnak is ilyen volt, és nagyon jól megoldotta a baját :) Ha tényleg olyan vészes, akkor abszolút megéri. Addig meg nyugi, szedd le, amit tudsz, (láb, kar, nemi szerv) és közben keresgélj, h hol szedik le olcsóbban. Hosszú távon megéri! 20/L
szõkíteni lehet? mert ha a többi válaszoló tudja, akkor azt javallom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!