Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek tudom mire (4687 db)

Hasfájós babátokkal, hogy ment az alvás? Hogy altattátok el? Nem tudom mit csinálok rosszul, mit tegyek máshogy!?

A kislányom most múlt 1hónapos (hasfájós) és az altatás,alvás borzalmas!napközben is sokat sír és este elalvás el?tt is!hosszú ideig ringatom,elalszik és amint leteszem felébred,de ha rögtön nem is ébred akkor pár perc múlva a hasa ébreszti!a kiságyában pedig egyáltalán nem akar aludni!Este most 1hete ott tartunk hogy csak cicivel alszik el(cumi nem kell neki) és velünk alszik egy ágyban,így este mindannyian jobban és többet alszunk! és napközben is szinte csak kézben van el!ha elmúlik majd a hasfájása változik a helyzet vagy hozzászokik a jelenlegi alvás módokhoz??most amúgy espumisant használunk-kicsit jobb t?le de nem sokkal!félek hogy rossz "rendszerhez" szoktatom,de nem tudom és nem is akarom sírni hagyni!mit tegyek??

Legjobb válasz: Szia! valószínûleg a picid szereti a közelséged és azért sír, nem feltétlenül a pocakja miatt, mivel azt írtad hogyha magatok mellé rakod akkor el tud aludni, ezért azt ajánlom, hogy ne tegyétek magatok közé, inkább hagyd benn az ágyában és feküdj mellé a földre, és beszélj hozzá, vagy tegyél be neki egy pólót amit te használsz és megfog nyugodni! Ha fáj a pocakja akkor a hasra fektetés még jó lehet, bár tudom hogy nem szabad még ilyenkor hasra tenni de én elég picin már hasra tettem, vagy fektesd az oldalára, szerintem ne szoktasd be az ágyatokba, még pici és visszatudod szoktatni, ha a pocakját körkörösen simogatod az is segíthet, játékot ami zenél húzzál fel neki vagy vannak ezek a világító éjjeli zenélõk az is még jó lehet....

Szia! valószínûleg a picid szereti a közelséged és azért sír, nem feltétlenül a pocakja miatt, mivel azt írtad hogyha magatok mellé rakod akkor el tud aludni, ezért azt ajánlom, hogy ne tegyétek magatok közé, inkább hagyd benn az ágyában és feküdj mellé a földre, és beszélj hozzá, vagy tegyél be neki egy pólót amit te használsz és megfog nyugodni! Ha fáj a pocakja akkor a hasra fektetés még jó lehet, bár tudom hogy nem szabad még ilyenkor hasra tenni de én elég picin már hasra tettem, vagy fektesd az oldalára, szerintem ne szoktasd be az ágyatokba, még pici és visszatudod szoktatni, ha a pocakját körkörösen simogatod az is segíthet, játékot ami zenél húzzál fel neki vagy vannak ezek a világító éjjeli zenélõk az is még jó lehet....
Szia! Nekem a fiam a mai napig hasfájós. Pedig már 8 hónapos. Szóval tudom mirõl beszélsz :-/ Próbáljátok ki a Biogaia cseppeket! Elõre szólok, h drága! 3700 ft körül van. Nekünk nagyon sokat segített. Vagy a szélcsõ ha nem jön a puki, mert attól is rettenetes módon tudnak ordítani. Isten bizony csodákra képes! Iszonyú mennyi levegõt engedtünk le a fiunkból. Pedig azt mondtam soha nem próbálom ki. ;-) De inkább minthogy szenvedjen! Nálunk is együttalvás volt, de 3 hónapos korában megunta biztos, mert azóta nem is akar csak a saját ágyában aludni. Ne izgulj, fog ez változni! Mindent jól csinálsz, nem szabad sírni hagyni. Próbálj játszani vele, gügyögni, csörgõzni, elterelni a figyelmét. Minden szépet és jót kivánok!
Szia! Nagyon jól csinálod, ahogyan a problémát kezeled:) ! A baba idõvel magától leszokik rólad, nem kell semmihez szoktatni:) . A hasfájás, ha tényleg az, el fog múlni, ahogy érik az emésztõrendszere.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat!Biztos hasfájása van szegénykémnek mert feszíti magát nagyon meg üvölt és akkor hagyja abba amikor kijönnek a pukik vagy a kaki!amúgy ilyenkor még masszírozzuk, tornáztatjuk simizzük a hasát és néha hasra is fektetjük!meg néha hason is alszik el!de az is igaz hogy szeret kézben lenni, amikor nem fáj a haha akkor is, nem igazán van el magában, de szerintem ahogy nõ majd egy két játék, zenélõ leköti majd-remélem! még egyszer köszönöm a segítségeteket és kedves szavaitokat :)
Az én kislányom is iszonyat hasfájós volt, egész nap ölben, kézben volt, és szopizott egyfolytában szinte. Éjjel volt hogy hajnali 5-ig sírt, de jobb esetben "csak" éjfélig, utána elaludt. Õ sem aludt a kiságyban, ha oda letettem, rögtön felébredt, vagy pár perc múlva, ahogy te is írod. Õ sem cumizott, és mi is magunk mellé vettük, sõt elsõ két hónapban voltak éjjelek, mikor csak a mellkasomon volt hajlandó aludni, én már annak is örültem hogy végre vízszintesben lehetek... :( Az enyém most lesz egy éves, és még mindig velünk alszik, nem tudtam az ágyába szoktatni, és ez így volt a nõvérével is. A hasfájós babákat könnyen el lehet rontani ilyen szempontból, de sírni én sem hagytam volna õket soha. Most már annyira megszokta az együttalvást, meg az éjjeli szopizást, hogy fogalmam sincs hogy tudom majd külön tenni, de nemsoká rá kell szánni magam. A hasfájósság el fog múlni nekünk 4 hónaposan szûnt meg, de a pukikra még utána is nagyon érzékeny volt, ha olyasmit ettem. Viszont elõször ritkultak a sírások, és egyszer csak szinte teljesen eltûntek. Mikor már nézeget, érdekes neki a világ, akkor el fog múlni. Szerintem sem csak a hasuk miatt sírnak, hanem a közelségre vágynak, rádöbbennek, hogy mostmár sosem lesznek újra a jó meleg pociban, és ehhez idõ kell, mire ezt "feldolgozzák". Kitartás, nemsoká egy mosolygós babucid lesz, és el is felejtitek milyen nehéz volt az eleje.

Nem tudom mit tegyek. Most mi legyen?

Van egy elég kellemetlen körömbenövésem a bal hüvelyklábujjam mindkét oldalán. El mennék a sebészetre de biztos vagyok benne, hogy leszedik a körmömet. Nem félek a fájdalomtól, de egy hónap múlva szalagavatón kell táncolnom. Azt mondták, hogy köröm leszedés után egy darabig nem állok lábra, de muszáj táncolnom...Viszont egy kicsit most már kezd fájni a küls? rész. Ott csak most újult ki a benövés, belül már gyógyul. Mit tegyek? vállaljam be most a sebészt? túl kés? lenne 1 hónap múlva?

Legjobb válasz: nem tudom hoyg neked milyen fokú az a benövés de velem is történt már ilyen de magától elmúlt. nagyon fájt ha megnyomtam be is dagadt ott a köröm szélénél ,sõt volt olyan is hogy láttam hogy a bõr ott sárga és erõsen megnyomtam egy kicsi genny jött ki belõle. áztasd fel a lábadat és ha tudod vágd ki a körmöt általában a széle olyan hegyesre nõ és az irritálja a húst. Nem kell csontig csak a hegyét kell levágni a körömnek,Miután kivágod kicsit még fájni fog ha megnyomod.de elmúlik simán egy hónap alatt.

nem tudom hoyg neked milyen fokú az a benövés de velem is történt már ilyen de magától elmúlt. nagyon fájt ha megnyomtam be is dagadt ott a köröm szélénél , sõt volt olyan is hogy láttam hogy a bõr ott sárga és erõsen megnyomtam egy kicsi genny jött ki belõle. áztasd fel a lábadat és ha tudod vágd ki a körmöt általában a széle olyan hegyesre nõ és az irritálja a húst. Nem kell csontig csak a hegyét kell levágni a körömnek, Miután kivágod kicsit még fájni fog ha megnyomod.de elmúlik simán egy hónap alatt.
Szerintem kérdezz meg errõl egy dokit mert egyáltalán nem biztos, hogy leszedik a körmöd. A bátyámnak volt pár éve, és neki csak kivágták. Gondolom az sem volt kellemes, de hamarabb gyógyul.Persze ha megoldható mindenképp hagyd szalagavató utánra!
Annyiból áll, hogy kivágják. Nem kell leszedni a körmöd. Bõrgyógyász is meg tudja csinálni. A lényeg, hogy mindenképpen kérj érzéstelenítõt. És simán tudsz majd tõle járni, szóval vágj bele most!
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi a tanácsokat
Pedikuros, vagy borgyogyaszat!

Nem tudok mit kezdeni vele. Mit tegyek?

Szóval néha nem tudok mit kezdeni azzal az emberrel akit szeretek. Egy barátról van szó. Mond nekem dolgokat és én nem tudok válaszolni, beszélni. Vagy van valami problémája, gondja és nem tudok segíteni neki, sem biztatni. Valahogy nem jön értelmes szó a számra. Pedig úgy szeretnék neki segíteni vagy felvidítani... Rossz barátnak érzem magam... De még is mi a búbánatot csináljak?

Legjobb válasz: Én nem gondolom, hogy rossz barát lennél. Különben ezt a kérdést sem írtad volna meg. :-) Szerintem mond meg neki ilyenkor õszintén, hogy megérted, amit mond, és úgy segítenél neki, de nem tudod, hogyan. Sokszor csak annyi kell, hogy az embert megértsék, elmondhassa a búját, baját. Lehet, nem is vár megoldást tõled, csak meg akarja veled osztani. Esetleg kérdezz meg valakit, akivel jó viszonyba vagy, elmondva neki a barátod konkrét baját (akár név nélkül), és kérd ki a tanácsát. Aztán elmondod a barátodnak. Én pl. nagyon örülnék, ha a barátom utánanézne, hogy mit kezdhetnék a problémámnak. Ez is törõdés.

Én nem gondolom, hogy rossz barát lennél. Különben ezt a kérdést sem írtad volna meg. :-) Szerintem mond meg neki ilyenkor õszintén, hogy megérted, amit mond, és úgy segítenél neki, de nem tudod, hogyan. Sokszor csak annyi kell, hogy az embert megértsék, elmondhassa a búját, baját. Lehet, nem is vár megoldást tõled, csak meg akarja veled osztani. Esetleg kérdezz meg valakit, akivel jó viszonyba vagy, elmondva neki a barátod konkrét baját (akár név nélkül), és kérd ki a tanácsát. Aztán elmondod a barátodnak. Én pl. nagyon örülnék, ha a barátom utánanézne, hogy mit kezdhetnék a problémámnak. Ez is törõdés.
Lehet, hogy elég neki, hogy meghallgatod. Figyelsz rá.
Hát énis pont így vagyok egyik osztálytársammal. Végülis jóban vagyunk meg minden, de. Meséli nekem a baját, én meg ott szenvedek, mert nemtudok rá értelmesen válaszolni. És Msn-en is ez van. Már ilyen fél oldalt írt, én meg nem válaszoltam még semmit, de nemazért, mert nemláttam, hogy írt, hanem mert nem tudok rá mit mondani neki. Túl érzelmes nekem, vagy nemtudom. De ilyen velem még sose volt. Hát sajnos erre a megoldást még én se találtam meg.
szerintem elég ha meghallgatod és figyelsz rá. hidd el, sokkal jobb mint tanácsokat osztogatni.
A kérdező hozzászólása: Én figyelek rá mindig, de õ néha ezt nem érzékeli... Ezt úgy értem, hogy pl. ezt mondja. "Figyelsz te rám egyáltalán?" Ez olyan furcsa mert én figyelek, de meglepõdök, hogy lehet hogy úgy nézek ki mint aki teljesen máshol jár... Pedig ez nem így van.


Van egy csajszi az osztályunkban aki nagyon tetszik de nem tudom mit mondjak neki, mivel kezdjem, mert mikor oda megyek hozzá és mondani akarok neki valamit lefagy az agyam! Mit tegyek, mit mondjak neki?

15/F

Legjobb válasz: Hívd ki sétálni az udvarra. Ebbõl már elkezdheti sejteni a dolgot. Ha lehet, keressetek valami nyugisabb helyet.

Hívd ki sétálni az udvarra. Ebbõl már elkezdheti sejteni a dolgot. Ha lehet, keressetek valami nyugisabb helyet.
1, Kérdezz róla a lányok (mint én is) szeretnek magukról beszélni és amikor beszélgettek figyelj minden szavára és mosolyogj tartsd a szemkontaktust! 2, "véletlenül" lökd meg és segíts összeszedni a cuccait és utána engesztelésül hívd meg pl.:egy kólára!

Nem tudom mi van velem, mit tegyek?

Sziasztok.

Legjobb válasz: lehet hogy nem találod elég vonzónak ,de a személyisége viszont megfog amikor vele vagy akkor jól érzed magad ,de aztán hazamész és nem tudod elképzelni vele a dolgot...nekem is ez volt furcsa érzés nem mondom...

lehet hogy nem találod elég vonzónak , de a személyisége viszont megfog amikor vele vagy akkor jól érzed magad , de aztán hazamész és nem tudod elképzelni vele a dolgot...nekem is ez volt furcsa érzés nem mondom...
ez attól van hogy nem csak a szerelmen jár az agyad :D Hanem csak akkor amikor eljön az idõ xd
pécsi vagy?
rendben persze érdekel nyugodtan írd le privátba :D
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon viccesen ismerkedtem meg vele, ha érdekel privibe elmesélem :D
A kérdező hozzászólása: Írni fogok, ígérem :) Engem is érdekel mi lesz ebbõl... Igazából a külsejével semmi baj nincs, aranyos nagyon. Lehet az a baj, hogy nem nagyon ismerem még.
akkor nem lehet a kor...nálam lehet az is közre játszott mert én 14 voltam õ pedig 21 ...kicsikét sok tudom...:D ezért nálam nem is lett semmi bár még máig akarna tõlem többet de nekem ez a furcsa érzés amirõl te is írtál betett nem tudtam elképzelni hogy miért van ...1x találkoztunk vele nagyon jól elvoltam de amikor hazamentem úgy éreztem hogy na álljon meg a menet nekem ez így nagyon nem jó kicsit szorongtam is utána hogy mi lesz a folytatása ...furcsa érzés volt az egész volt aki azt mondta hogy elsõ randinál ez természetes , de ez nem igaz mert azóta több randin is voltam és ilyen nem fordult elõ azóta...én azt tudom elképzelni a te esetedben és az enyémben is hogy külsõre nem igazán tetszik a srác belsõre viszont aranyos kedves, de mégsem a te/én esetem és ezért csak barátságot tudsz elképzelni és a találkák után azt érzed hogy õ ezt randinak nézi te viszont csak baráti találkozónak és te nem is szeretnél többet...de aztán lehet hogy tévedek ezért kell megpróbálni lehet jobban megfog majd a személyisége és te is többet akarsz majd tõle :D ha megkérhetlek 2-3 hét múlva mond el hogy hogyan alakultak a dolgaid érdekelne hogy a végén mi sül ki ebbõl :D
A kérdező hozzászólása: 17 :)
és a fiú?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, megfogadom a tanácsodat :) 15 éves vagyok.
Szerintem hagyd hogy alakuljon a dolog ha 2-3 hét múlva is ugyan ezt érzed majd vagy ha esetleg õ már akkor többet is akar és te hezitálsz rajta akkor az úgy már veszett ügy... am hány éves vagy?
szedd le a bûbájt a házrõl!
A kérdező hozzászólása: Igen, velem is ugyan ez van. De szerinted mit csináljak? Én már nem tudok semmit :( Lehet hogy ha eltelik egy kis idõ akkor minden változik? Hisz még csak 1 hete ismerem.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem pécsi vagyok.

21 éves srac vagyok és az a gondom h folyamatosan tobb mint 1 éve nagyon szeretek 1 lanyt aki 25. Talan a korkulomseg az akadaly nala, v nem tudom, mert meg midig mosolyog nekem mikor talalkozok vele? Mit tegyek? Van értelme h tovabb kuzdjek?

Tudom h kedvel, sosem utasitott konkretean vissza de nem is engedett kozeledni nagyon (nem is nagyon eroltettem).Egy fontos dolog h o volt a akezdemenyezo, nekem akkor meg nem tetszett pedig addig is tobbszor lattam.

Legjobb válasz: "sosem utasitott konkretean vissza de nem is engedett kozeledni " --> "ontos dolog h o volt a akezdemenyezo" Most ez mi ? Mit kezdeményezett õ akkor?

"sosem utasitott konkretean vissza de nem is engedett kozeledni " --> "ontos dolog h o volt a akezdemenyezo" Most ez mi ? Mit kezdeményezett õ akkor?
A kérdező hozzászólása: szandékosan felhivta magara a figyelmet, de mikor megtudta h hany éves vagyok azt mondta csak baratok lehetunk.de ez mar reg volt...akokor meg csak 19 voltam
ilyen fogalmazás és helyesírás 21 évesen... ne csodálkozz, ha nem vesz komolyan. egyébként még nem is lenne nagy korkülönbség, csak valószínûleg nem ütöd meg az elvárásait
A kérdező hozzászólása: Nincs beálliva az ékezet a gépen, és ha ennyibol vonod le a kovetkeztetest rolam akkor sajnálom...
sejtettem, hogy az ékezeteket emiatt nem használod (vagy mobilról írsz) és nem is erre gondoltam
Arra gondolt, hogy nem egy 21 éves férfitól elvárható stílusban fogalmazol és írsz. Ami tény. De a kérdésre visszatérve. Ha a nõt zavarja a korod, akkor nincs mit tenni. A legtöbb nõt frusztrálná , hogy egy nála fiatalabb férfival van együtt.
felejtsd el! ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel! úgyis jön másik... nõbõl meg van elég!

Zaklat a volt barátom, és nem tudom mit tegyek ellene. Mit tanácsoltok?

Több mint 5hónapig voltam együtt a barátommal, 3hete szakítottam vele,mert nem bírtam mellette, csak birtokolni akart.Nem volt vele jó a kapcsolat csak veszekedtünk.Én ?t nem zaklattam de az anyja felhívott hogy ne zaklassam, se telefonon se interneten de p folyamatosan írogat mindenhova, már nem válaszolok rá, volt ahol letiltottam, de például iwiwen nem tudom letiltani.Pedig ott jelentettem mégsem jártam sikerrel.

Legjobb válasz: elnézést...azért gondoltam, mert odament hozzátok... akkor közel lakhat...mindenesetre én úgy elköltöztem, hogy csak a várost tudja, de sosem találna meg, h azon belül hol...

elnézést...azért gondoltam, mert odament hozzátok... akkor közel lakhat...mindenesetre én úgy elköltöztem, hogy csak a várost tudja, de sosem találna meg, h azon belül hol...
"de sosem találna meg, h azon belül hol..." Hát erre ne vegyél mérget. Jártam én már nagy városokban és véletlen találkoztam olyan volt osztálytársammal akit már 10 éve nem láttam. Véletlen mindig van. Pont arra jársz amerre õ.
a lényeg, h direkt nem találhat meg, nem jöhet a lakásomra zaklatni :) a városban hamar lerázhatom
Nekem is volt egy ilyen pasim, 19 éves voltam amikor szakítottunk és 2 és fél évig jártunk elõtte. Egyfolytában hívogatott, sms-eket küldött, az utca végén járt, hogy ne tudjam elkerülni, amikor arra megyek. Ráadásul eléggé hirtelen természetû srác volt és 3 évvel idõsebb nálam, és hát volt amikor sokat ivott. Nagyon féltem tõle, eleinte nem, de néhe nagyon goromba sms-eket írt és fenyegetõzött, már teljesen ki voltam borulva. Amikor egyszer így odajött a házunk elé és csengetett, én már nem is akartam kimenni, akkor anyukám kiment és közölte vele, hogyha most nem megy el azonnal és még egyszer idejön, felhív vagy sms-t küld, akkor feljelenti a rendõrségen, meg vannak az sms-ek és benne van a telefonomban (meg anyukáméban is) hogy hányszor hívott egy nap. Azóta nem láttam...
Valahogy muszáj ekoptatnod, szólj az anyjának, ha nem én feljelentené! Vagy anyukáddal beszélj és kérj tanácsot tõle!
biztos van bent valaki? és? mi köze hozzá? én a helyedben azt mondtam volna, hogy igen, van, az új pasim, te meg lekophatsz mert semmi közöd hozzám... egyébként tudom, milyen, engem is zaklatott az exem 2 hónapig a szakítás után... megfenyegettem feljelentéssel, utána abbamaradt a hívogatás, iwiwrõl meg töröltem magam neked annyi nehézség van, h egy helyen laktok, én el is költöztem onnan, így nem tudott zaklatni...azt tudom neked mondani, találj ki magadnak egy új pasit, valami tökéleteset és terjeszd el, hogy a fülébe jusson...hátha akkor leszáll rólad, ha látja, hogy "túlléptél rajta" 21/L
A kérdező hozzászólása: nem egy helyen lakunk
Legközelebb legalább csapd a kezére a kaput.

Nem tudom mit érzek és mit tegyek?

Szeretek egy fiút és nagyon sokszor meg bántot,kezdeve azzal h. megmondtam neki h. szeretem mire kosarat adot aztán ? nyomult és én bizakotam . Léptem mirre le patintitot :S szóval sok minden törént ami rossz volt,és pár napja láttom egy képet amin egy másik lányt ölelt nagyon rosszul eset.És napról napra már nem hiányzik felejtem az arcát a hangját az illatát, nem akarok felejteni!De még se hiányzik már ...mi van velem ilyet még nem éreztem :( kizugtam volna belöle ? (és ez jó külsö szemmel nézzve?)

Legjobb válasz: nem értelek ...:S nem hogy örülnél h végre el tudod felejteni ezt a [email protected]?!!:S én is voltam mát hasonló helyzetben:S de még mindig megõrülök érte:S képtelen vagyok elfelejteni:(

nem értelek ...:S nem hogy örülnél h végre el tudod felejteni ezt a [email protected]?!!:S én is voltam mát hasonló helyzetben:S de még mindig megõrülök érte:S képtelen vagyok elfelejteni:(

Találtam GYÉMÁNTOT de nem tudom mire használ- ni? Mit tegyek? Dobjam láváda vagy mi a szösz?

Legjobb válasz: biztos mert nekem az a gyanum hogy hazudsz vagy csak gyémántnak nézed de nem az? sókminden van ami átlátszó és nagyon kemény!

biztos mert nekem az a gyanum hogy hazudsz vagy csak gyémántnak nézed de nem az? sókminden van ami átlátszó és nagyon kemény!
A láváda az mi?
Sok lesz a Minecraft.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok jó magyarból.Félévi magyarból csak 4

Õ volt az első, akinek megnyíltam, akivel őszintén beszéltem az érzéseimről, és végül azt mondta, hogy nem hisz nekem Szükségem lenne rá, de ezek után nem tudom, mit mondhatnék neki. Mit tegyek?

Januárban meghalt a legjobb barátom. Aztán megnyíltam egy lánynak, mindent elmondtam neki a legjobb barátom haláláról, aztán az lett a vége, hogy kijelentette, nem hisz nekem.

Legjobb válasz: Sajnos szerintem ezzel nem tudsz mit kezdeni :S Minél jobban elkezded gyõzködni az igazadról, annál jobban elfordul tõled :S Keresd olyan emberek társaságát, akik hasonló dolgokat éltek át, beszélj olyanokkal akikkel közeli kapcsolatban vagy és megértenek téged :) Ha akarsz beszélgetni velem, mint idegennel, akkor írj privátot! Szívesen végighallgatlak :)

Sajnos szerintem ezzel nem tudsz mit kezdeni :S Minél jobban elkezded gyõzködni az igazadról, annál jobban elfordul tõled :S Keresd olyan emberek társaságát, akik hasonló dolgokat éltek át, beszélj olyanokkal akikkel közeli kapcsolatban vagy és megértenek téged :) Ha akarsz beszélgetni velem, mint idegennel, akkor írj privátot! Szívesen végighallgatlak :)
Mint az elõzõ hozzászóló is utalt rá, keress valaki mást, akire jobban számíthatsz. Egyébként érdekelne a blogod címe, ha megvan még, és persze ha szabad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!