Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek tudom elviselni, ha egy (2 db)

Mit tegyek? Nem tudom elviselni, ha egy párkapcsolatban maszturbál valaki (házastársi kapcs), elvileg nem is csinálja a párom, viszont nem hiszem el, hogy elvan enélkül akár 1-2 hétig. Van ilyen? Vagy megcsal?

Ha nem dolgozik akkor folyamatosan együtt vagyunk, szóval itthon biztos nem csinálja. Amúgy meg sof?r szóval nem tudom. Segítsetek.

Legjobb válasz: 1-2 hét létezik. Általában ilyenkor a sexuális energiát más tevékenységbe fektetik. De pl nem árt ha beszélsz vel :) ez a kulcsa mindennek. Figyelj, hogy minden vágyáról tudj és lehetõség szerint váltsd is valóra, akkor késõbb sem fog máshoz menni.

1-2 hét létezik. Általában ilyenkor a sexuális energiát más tevékenységbe fektetik. De pl nem árt ha beszélsz vel :) ez a kulcsa mindennek. Figyelj, hogy minden vágyáról tudj és lehetõség szerint váltsd is valóra, akkor késõbb sem fog máshoz menni.
Azért jó faramuci egy kérdés :) Csak azért, mert erõs csavarok vannak benne. Azt írtad, hogy sofõr és 1-2 hétig nincs szex. Itt az a kérdés, hogy esetleg olyan sofõr, hogy 1-2 hétig NINCS VELED, azért nincs szex [ekkor abszolút tolerálható a maszturbáció], vagy mint írtad, van egy "munkahelye", ahol dolgozik reggel hattól kettõig, és utána hazamegy, és úgy nincs szex? Azt sem írtad, hogy milyen idõsek vagytok, ez is befolyásolja a dolgokat. Véleményem szerint egy-két hét szexmentesen egy pasi életében nem kibírhatatlan. [Bár tény, hogy nagy megerõltetés kell hozzá :) ] Az önkielégítés amúgy sem "káros" dolog, a gond akkor van, ha ez a kapcsolat rovására megy.
hüm. Simán ellehet nélküle. Viszont szerintem van miért aggódni. Nem igazán miatta, hanem magad miatt. Egyrészrõl a maszturbáció teljesen természetes dolog, másrészrõl szex azzal, akit szeret az ember. Mármint önmagával. Ha te ezt nem bírod elviselni, akkor jó esélyed van rá, hogy elöbb utóbb besokal a párod. Nem azért mert esetleg csinálná, hanem azért mert te így állsz õhozzá. Ezen gondolkodjál el.
Most komolyan, mire számítsz? Miben segítsünk?
Van ilyen hogy elvan szex és maszti nélkül. Gondolj a szerzetesekre és katolikus papokra. Õk se nem szexelnek se nem masztiznak és mégis eléldegélnek 70-80 éves korukig. Ha neked ilyen nagy lelki gondot okoz a maszturbálás gondolata is, akkor keress pszichológust. A te életed lenne könnyebb ha a gondod megoldódna.
Az az igazság, hogy finomabban tudja magának csinálni az ember. Szerintem mondd, hogy meg akarod nézni közben :) Figyeld meg, hogy csinálja próbáld te is ugyan úgy megtanulni vedd át tõle, kérdezgesd és bíztasd mondja folyamatosan mikor hogyan csináld pontosan(sebesség erõsség stb) Egyébként ha valaki párkapcsolatban maszturbál szerintem is rosszat jelez. Vagy nem érzett rá mit is jelent ez 2ember között vagy valami hiányzik neki. A megoldást egymás között kell megtalálni indulatok és ítélkezések nélkül.
A kérdező hozzászólása: Hm.. Két éve vagyunk házasok. 26-27. Nálam elég durva okok vannak erre, hogy nem tudom elviselni. Nem poénból vagyok "hülye". Nem ítélem el, csak egyszerûen belhalok. Ennyi. Egyébként mindennap hazajön.
most nem azért, de miért zavar?! semmi gáz nincs vele sztem.
Még jó, hogy nem mondja el, mert te elitéled érte.
A kérdező hozzászólása: köszi Igazából én elég forró vérû vagyok, szóval akár minden nap, és ezért fura ez nekem. Bármire képes vagyok ha olyat kér, tehát nem vagyok "fejfájós" "fáradt", bármikor bárhol, ezért is zavarna ez a dolog, hogy én mindent megadok neki akkor miért kellene magához nyúlnia.
A kérdező hozzászólása: Röviden a kérdésem: Létezik ilyen? Vagy elképzelhetetlen.
Szerintem is valahol a kettõ között van a megoldás. Lehet, hogy az õ természete nem kívánja FELTÉTLENÜL naponta a szexet. Tehát kibírja - ha te is erre kéred. És kérheted is, nyugodtan - ha jó a kapcsolatotok, akkor ezt be is tudja tartani. 1-2 hétig ki lehet bírni. De az már túlzás, ha azt kéred, hogy soha, sehol, semmikor... Egyébként, ha gyereket szülsz, akkor is képes leszel közben folyamatosan kielégíteni? Mert akkor kijön a híradó is, és az emberiség fele citromsárgán fog álldogálni az ajtótok elõtt :-/ Áthidaló megoldásnak javaslom, hogy beszéld meg: ha nagyon kívánja, hívjon fel. Akkor viszont készülj néha egy késõi hívásra... és legyen fantáziád olyanokat mondani neki, hogy még te is halld az eredményt -) - és imádkozz közben, hogy a társai rá ne vegyék egy kihangosításra :-/

Az gáz, ha orálszexnél nem nyelem le a spermát, hanem kiköpöm egy pzsbe? Egyszerűen nem tudom lenyelni, nem tudnám elviselni hogy bennem van. Mit tegyek? Ugye nem ciki vagy vhogy rászokhatok, hogy nyeljem le? Ugye nem csak egyedül vok ezzel?

Legjobb válasz: Én nagyon sokáig nem nyeltem le, bementem a fürdõbe és kiköptem, vagy szintén pzs-be köptem. Én nem erõltettem magamra hogy lenyeljem. Ez nálam magától jött. Még a barátom is felcsodálkozott hogy hogy hogy lenyeled? Én azóta lenyelem, és nincs tõle bajom. A pasidnak meg kell értenie, örüljön h a szádba élvezhet, én egy ideig azt se engedtem. Ne erõltesd, majd ha úgy érzed hogy bevállalod ezt akkor majd bevállalod azt kész.

Én nagyon sokáig nem nyeltem le, bementem a fürdõbe és kiköptem, vagy szintén pzs-be köptem. Én nem erõltettem magamra hogy lenyeljem. Ez nálam magától jött. Még a barátom is felcsodálkozott hogy hogy hogy lenyeled? Én azóta lenyelem, és nincs tõle bajom. A pasidnak meg kell értenie, örüljön h a szádba élvezhet, én egy ideig azt se engedtem. Ne erõltesd, majd ha úgy érzed hogy bevállalod ezt akkor majd bevállalod azt kész.
ha nem megy, hat nem megy, ne eroltessetek mindenaron mert az egesztol megundorodhatsz (pavlovi reflex). bar igaz, hogy a fiuk szeretik, ha a csaj lenyeli, megtudom erteni a baratodat, valahogy sokkal izgatobb.
Nem gáz, köpjed, rászokhatsz, de felesleges, nem vagy egyedül.
nem kell lenyelned. Köpdd ki vagy folyasdd le a szád szélénél, mintha vizet engednél kiszivárogni a szádból, majd töröldd le.
figyelj, ezt tényleg nem szabad erõltetni ha nem veszi be a gyomrod, mert tényleg megundorodhatsz tõle. mondd el finoman a barátodnak, hogy ne haragudjon, szereted, de ezt nem tudod megtenni. ha még tovább erõlteti, akkor nem tisztel annyira, mert olyat szeretne, ami neked nem jó. felõlem lepontozhattok ezért, de ez van.
nem gáz, figyelj, valakinek nem bírja a gyomra, valaki gusztustalannak tartja. ha nem akarod, ne nyeld le. jó az a papírzsepi. semmi ciki nincs benne.
ezt sosem értettem, hogy miért nem nyeli le valaki, ha közben meg hagyja, hogy a szájába menjen..onnan már olyan mindegy szerintem.
Miért nem nyeled le? Semmi bajod nem lesz tõle és a párod is felizgulna rá...mondjad neki, hogy egyen sok édes gyümölcsöt és édes lesz a krém is :P
Én nem nyelem le!!! Azt se engedem hogy a számba menjen el!!! Párszor már beleélvezett a számba!! Most lehet, hogy egy picit finnyásnak tûnök, de elkapott a hányinger!!! De elég volt!! Ilyen keserû ízt még életembe nem éreztem!!! Mindenki eldönti maga hogy mit csinál!!! Amugy én is papírzsepibe "köptem" ki!!!
Sziasztok Én srácként, mint az 'élvezõ' alanya a dolognak azt tudom mondani hogy nem gáz ha nem nyeled le, ha viszont amiatt romlik meg a kapcsolatot akkor az már gázosabb... Tény hogy izgató ha megteszi a lányzó, de ennek inkább a pszichés vonulata számít, a tudat hogy annyira szeret és odaadó hogy megteszi és ettõl élvezek én mégnagyobbat. Egy tanács: ntom másoknál ez hogy van, de nekem a menetek elõrehaladtával egyre hígabb és egyre kisebb mennyiségû az 'anyagom'. Javaslat tehát az hogy az elsõ menetben ne nyelj, a késõbbiekben már könnyebb akadályt fog jelenteni(ha ez csak velem van így, akkor engem keress meg :P)
Etess sok gyümölcsöt és zöldséget a pároddal, olyanokat mint például ananász, zeller és eper. Ezek a spermát nagyon intenzíven megédesítik. A sör hatására a sperma állott és íztelen lesz, a sok fokhagyma rothadóvá és dohossá teszi. A hús és a só éppúgy, mint a gyógyszerek, keserû ízt eredményeznek. Csak figyelj a pasid étrendjére és úgy fogod szeretni mint a nyalókát.
Bocsika, de szerintem nem lenyelni való.
ok. tudom :) en is itt eresztem ki a gozt :D teljesen megtudlak erteni (en 24 vagyok)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat csajok :D
Na végre egy épeszû ember. Egyébként nem vagyok szabadszájú, csak itt. :) És nem vagyok már kislány (25)
de szabadszaju a kislany itt elottem. nem az a lenyeg, hogy mit kell megtenni es mit nem kell, es nem is az hogy ha o kinyal akkor en muszaly loszopjam. emberek! ezek szabad dontesek, nem lehet senkit sem kenyszeriteni normalis korulmenyek kozt ilyenekre, ha azt nem akarjak ok maguk is. ha csinaljatok, azert csinaljatok mert TI akarjatok es nem azert mert a masik elvarja. ez egyszeruen nem volna szabad igy mukodjon.
Na azért azt tegyük hozzá, hogy ti faszik, nem ott kapjátok be meg nyaljátok a puncinkat, ahol a nedv kijön. Mert az azért egy kicsit lejjebb van, nem? És az meg szart sem ér, hogy magatoknak "kóstolgatjátok", mert egészen más megnyalni valamit, mintha beleönténék a szátokba. A sok idióta pasinak eszébe se jutott volna ilyen marhaság, hogyha nincsenek a szexfilmekben ilyen dolgok. És mindig mi szívjuk meg, mi nõk. Szétkúrják a seggünket, amit szerintem szarásra találtak ki, és a sperma sem a szájba meg a gyomorba való, mert hát nem hányjuk a gyereket, hanem szüljük. És nehogy már azzal takarózzatok, hogy "de hát MI IS lenyeljük" a ti nedveteket bla-bla-bla szöveggel, mert kurvára nem egyforma a kettõ, igaz csajok? Jajjj, de jólesik kimondani a véleményemet ezeknek az idiótáknak, azt hiszik övék a világ, mert farkuk van. És ne a szátok járjon, hanem pörögjön a nyelvetek, mint a ventilllllátor.... NA.
Én sem nyelem le.Sõt, a számba sem mindig engedem hogy beleélvezzen...a szexben mindig csak olyasvalamit szabad csinálni, ami mindkettõtöknek jó! Ha másként teszel, mi értelme az egésznek? A szex célja az örömszerzés, ezért ha neked vmi nem jó, azt NE csináld! A barátod meg fogja érteni, vagy ha nem, nem is szeret igazán...akkor más való hozzád.
Nekem elég ha a nõm nedvéd vedelem míg nyalom. Most felveszem a ti bunkó önzõ picsa stílusotokat: Ha nyalom a barátnõm és vedelem közbe nedvét akkor csak én vedeljem és õ már ne is nyelje le? Mert ez így igazságos? Önzõ picsák vagytok
A kérdező hozzászólása: Jó hogy mondjátok hogy nem ciki, de érzem hogy a páromnak ez nem tetszik, õ szeretné ha lenyelném, de mondtam neki hogy egyszerûen nem megy :(. Mit tegyek , hogy õ se meg én se érezzük magunkat rosszul?
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást remélem egyszer nekem is összejön, ha meg nem akkor annak is meg van az oka. A nyomorékra visszatérve nem kötelezõ bunkóknak is válaszolni, mert ennek az oldalnak a lényege a SEGÍTSÉG!!!
A kérdező hozzászólása: nem mind1, mert sztem nincs jó íze és én nem tudom lenyelni, nincs hozzá gusztusom, már próbáltam volna hogy nem gondolok rá h mi az , de nem jött össze :S
De ne legyél már ilyen "grófkisasszony" vazzeg. Nem bírsz megtenni a nyelõizmaiddal egy mozdulatsort? Ha a szádba van már nemtökmind1 az íze? Ha lenyeled olyan mintha kiköpnéd...max rendberakja a beledet mert egészséges és sok a jótékony hatása. Tessék lenyelni mert nincs abban semmi rossz. Ha már egyszer õ is kinyalja a puncid és szlopálja a nedvedet, akkor te is lenyelhetnéd neki az övét..
szerintem szakíts a faszfej barátoddal, aki olyan kis erõszakos fasz, hogy le akarja veled nyeletni. ha te nem akarod akkor nem kell. kapja be a pasid, hogy képzeli....
ja és az elõzõeknek, ha nem akarja lenyelni akkor nem kell, ti is olyan faszok vagytok mint a pasija. (az elõzõ hozzászóló)
Azoknak, akik mindenáron le akarják nyeletni: Elõször nyeljék le maguknak, és ha ízlett, akkor esetleg MEGKÉRHETIK a párjukat is!
en mar megkostoltam az enyemet, tul kivancsi voltam ra. nincs benne semmi undorito, nem rossz az ize sem s tudomasom szerint telejes mertekben steril. nincs mitol felni.
Néhány ide beíró nõ nagyon össze kéne hogy szedje magát. Nincs semmi baj ha nem nyeled le. Akkor sincs semmi baj ha nem engeded a szádba. Akkor sincs gond ha le se szopod. Nem akarsz dugni se? Semmi gond. Nem fontos hogy egymáshoz érjünk, egyáltalán. ... Tudjátok ez nem háború és semmit sem muszáj. Tényleg semmit. De utána meg ne gyertek fel ugyanerre az oldalra azzal a kérdéssel hogy 'miért hagyott el? miért nem vagyok elég jó?' Azzal takarózni hogy ha nem fogadja el h te nem csinálod, akkor nem szeretett igazán a leglálszentebb dolog amit a témában mondani lehet.Õ meg azt mondhatja hogy TE nem szeretted eléggé ahhoz hogy egy ilyen apróságot megtegyél neki...(valljuk be nem a kezedet akarja csonkolni vagy hasonló). Hogy egy megoldást is említsek: Ha õ akarja, te meg nem, hagyjátok egymást. Kultúráltan búcsúzzatok el és nincs semmi gond. Idõt, energiát, érzelmeket és talán még pénzt is spórpoltok vele egymásnak. Mindenki keresse meg azt akivel neki jó és nem kíván tõle olyat amire nem hajlandó. Több is veszett Mohácsnál...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!