Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek tudom elviselni, ha (10 db)

Se vele, se nélküle! Nem tudom, mit csináljak. Szeretem, de néha nem tudom elviselni, ha velem van, és néha azt nem, hogy nincs. Mit tegyek? Bővebben lent!

18 éves vagyok. Nekem ? az els? kapcsolatom, de minden téren. Õ 22, és több mint 4 éve vagyunk együtt. Az els? 2 évben szinte egy rossz szó sem volt köztünk, tökéletes kapcsolat volt, már majdnem hogy a veszekedés hiányzott bel?le. Én is engedtem gyakran, ? is engedett gyakran, így nem is volt min összekapnunk. Aztán elkezd?dtek a bajok. Két és fél év után egy haverja miatt szakítottunk, aki olyanokat mondott neki, hogy én falun, ahol lakom, már mindenkit kipróbáltam a háta mögött, kérdezzen meg nyugodtan bárkit. Mivel a gyereknek volt egy két beépített embere a faluban, ?k is azt mondták, ami nem igaz. Így hát vége lett. Akkor egy hónapig külön voltunk, míg nem fény derült erre az egészre, és bocsánatot nem kért. Mivel nem bízott bennem, az fájt, így nem azonnal fogadtam vissza. Kibékülésünk után minden megint nagyon jó volt. Most egy olyan fél éve van, hogy még az él? fába is beleköt. Bármit csinálok, soha nem jó. Mivel én heves vérmérséklet? vagyok, és ? is, így veszekedések mellett kicsit nehezebb. Volt már olyan nap, amikor reggel szakítottunk, délután kibékültünk, estére meg megint szakítottunk. Már annyira nem nagy az egyet értés köztünk, de tudom, hogy szeret, és tudom, hogy nagyon szeretem. Viszont se vele, se nélküle...Elviselhetetlen ha velem van, és iszonyatosan rossz, amikor nincs...Nem tudom, mit csinálhatnék, de már nagyon rossz így!

Legjobb válasz: Imádsz szenvedni az a helyzet. Félsz új pasival leállni ismerkedni? Miért vagy még mindig olyan kapcsolatba ahol körülbelül egy nulla vagy? Ha azt mondanám ismerkedj meg egy komoly hozzá értõ pasival: röhögnél. 20/F

Imádsz szenvedni az a helyzet. Félsz új pasival leállni ismerkedni? Miért vagy még mindig olyan kapcsolatba ahol körülbelül egy nulla vagy? Ha azt mondanám ismerkedj meg egy komoly hozzá értõ pasival: röhögnél. 20/F
Hát ez elég durva :D vagyis fura... mert igen vannak ilyen barátok és elbizonytalanitják a párokat de nem kell foglalkozni de a barátod bele lépett a csapdába (ha igazad van) na szal ezt meg kell beszélnetek egymással vagy szakitsatok ez a két választás van mond neki elég a veszekedésbõl vagy nem bírom tovább de amugy nem kell legaragni az elsõ kapcsolatnál még ha annyira is szereted
ha nem tudod elviselni hogy veled van (akkor az állandó) és ha néha nem tudod hogy nincs veled (akkor az nem állandó) ha állandóán nem akarod elviselni akkor legyél vele..
A kérdező hozzászólása: Nem imádok szenvedni, csak szeretem, ennyi az egész... Ha nem éreznék iránta semmit, akkor már régen nem lennék vele...És nyilván ha szakítás lenne belõle, se most lenne az hogy én másokkal ismerkedjek... Köszi a válaszokat!
Szerintem már csak megszokásból vagytok együtt..

Mit tegyek? Nem tudom elviselni, ha egy párkapcsolatban maszturbál valaki (házastársi kapcs), elvileg nem is csinálja a párom, viszont nem hiszem el, hogy elvan enélkül akár 1-2 hétig. Van ilyen? Vagy megcsal?

Ha nem dolgozik akkor folyamatosan együtt vagyunk, szóval itthon biztos nem csinálja. Amúgy meg sof?r szóval nem tudom. Segítsetek.

Legjobb válasz: 1-2 hét létezik. Általában ilyenkor a sexuális energiát más tevékenységbe fektetik. De pl nem árt ha beszélsz vel :) ez a kulcsa mindennek. Figyelj, hogy minden vágyáról tudj és lehetõség szerint váltsd is valóra, akkor késõbb sem fog máshoz menni.

1-2 hét létezik. Általában ilyenkor a sexuális energiát más tevékenységbe fektetik. De pl nem árt ha beszélsz vel :) ez a kulcsa mindennek. Figyelj, hogy minden vágyáról tudj és lehetõség szerint váltsd is valóra, akkor késõbb sem fog máshoz menni.
Azért jó faramuci egy kérdés :) Csak azért, mert erõs csavarok vannak benne. Azt írtad, hogy sofõr és 1-2 hétig nincs szex. Itt az a kérdés, hogy esetleg olyan sofõr, hogy 1-2 hétig NINCS VELED, azért nincs szex [ekkor abszolút tolerálható a maszturbáció], vagy mint írtad, van egy "munkahelye", ahol dolgozik reggel hattól kettõig, és utána hazamegy, és úgy nincs szex? Azt sem írtad, hogy milyen idõsek vagytok, ez is befolyásolja a dolgokat. Véleményem szerint egy-két hét szexmentesen egy pasi életében nem kibírhatatlan. [Bár tény, hogy nagy megerõltetés kell hozzá :) ] Az önkielégítés amúgy sem "káros" dolog, a gond akkor van, ha ez a kapcsolat rovására megy.
hüm. Simán ellehet nélküle. Viszont szerintem van miért aggódni. Nem igazán miatta, hanem magad miatt. Egyrészrõl a maszturbáció teljesen természetes dolog, másrészrõl szex azzal, akit szeret az ember. Mármint önmagával. Ha te ezt nem bírod elviselni, akkor jó esélyed van rá, hogy elöbb utóbb besokal a párod. Nem azért mert esetleg csinálná, hanem azért mert te így állsz õhozzá. Ezen gondolkodjál el.
Most komolyan, mire számítsz? Miben segítsünk?
Van ilyen hogy elvan szex és maszti nélkül. Gondolj a szerzetesekre és katolikus papokra. Õk se nem szexelnek se nem masztiznak és mégis eléldegélnek 70-80 éves korukig. Ha neked ilyen nagy lelki gondot okoz a maszturbálás gondolata is, akkor keress pszichológust. A te életed lenne könnyebb ha a gondod megoldódna.
Az az igazság, hogy finomabban tudja magának csinálni az ember. Szerintem mondd, hogy meg akarod nézni közben :) Figyeld meg, hogy csinálja próbáld te is ugyan úgy megtanulni vedd át tõle, kérdezgesd és bíztasd mondja folyamatosan mikor hogyan csináld pontosan(sebesség erõsség stb) Egyébként ha valaki párkapcsolatban maszturbál szerintem is rosszat jelez. Vagy nem érzett rá mit is jelent ez 2ember között vagy valami hiányzik neki. A megoldást egymás között kell megtalálni indulatok és ítélkezések nélkül.
A kérdező hozzászólása: Hm.. Két éve vagyunk házasok. 26-27. Nálam elég durva okok vannak erre, hogy nem tudom elviselni. Nem poénból vagyok "hülye". Nem ítélem el, csak egyszerûen belhalok. Ennyi. Egyébként mindennap hazajön.
most nem azért, de miért zavar?! semmi gáz nincs vele sztem.
Még jó, hogy nem mondja el, mert te elitéled érte.
A kérdező hozzászólása: köszi Igazából én elég forró vérû vagyok, szóval akár minden nap, és ezért fura ez nekem. Bármire képes vagyok ha olyat kér, tehát nem vagyok "fejfájós" "fáradt", bármikor bárhol, ezért is zavarna ez a dolog, hogy én mindent megadok neki akkor miért kellene magához nyúlnia.
A kérdező hozzászólása: Röviden a kérdésem: Létezik ilyen? Vagy elképzelhetetlen.
Szerintem is valahol a kettõ között van a megoldás. Lehet, hogy az õ természete nem kívánja FELTÉTLENÜL naponta a szexet. Tehát kibírja - ha te is erre kéred. És kérheted is, nyugodtan - ha jó a kapcsolatotok, akkor ezt be is tudja tartani. 1-2 hétig ki lehet bírni. De az már túlzás, ha azt kéred, hogy soha, sehol, semmikor... Egyébként, ha gyereket szülsz, akkor is képes leszel közben folyamatosan kielégíteni? Mert akkor kijön a híradó is, és az emberiség fele citromsárgán fog álldogálni az ajtótok elõtt :-/ Áthidaló megoldásnak javaslom, hogy beszéld meg: ha nagyon kívánja, hívjon fel. Akkor viszont készülj néha egy késõi hívásra... és legyen fantáziád olyanokat mondani neki, hogy még te is halld az eredményt -) - és imádkozz közben, hogy a társai rá ne vegyék egy kihangosításra :-/

Nem tudom elviselni a külsöm mit tegyek? Gyülölöm az arcom, a testem, a hajam a magassågom, a böröm. Nem tudok igy élni. Pårom is ezért nincs biztos vagyok benne:- ( ha szép lennék boldog lennék. :- (

Legjobb válasz: rakj fel képet, és megmondom, hogy a külsõd miatt vagy egyedül, vagy nem..de sejtem, hogy inkább a negatív kisugárzás lesz az oka

rakj fel képet, és megmondom, hogy a külsõd miatt vagy egyedül, vagy nem..de sejtem, hogy inkább a negatív kisugárzás lesz az oka
A magasságoddal nem tudsz mit kezdeni, de alkalmazkodhatsz hozzá. A többin viszont tudsz változtatni!
szia én írtam tegnap h használj pattanás ellen krémet stb stb. a lényeget te is elmondod h nem vagy ragyás nem vagy csúnya... :) mi bajod magaddal? ne bántsd magad hanem fogd meg a lelked rázd meg és ordítsd bele: NINCS VELED BAJ!!!!! :D furin hangzik szedd össze magad! bízz magadba ha nem tetszik vmi próbálj alakítani rajta :) szerintem tuti találsz vkit
Én akkor csak gratulálni tudok, mert legalább belsõleg fiatal vagy. -.-
A kérdező hozzászólása: 28vagyok nem kislàny:-)
Hidd el te is csak egy vagy az indokolatlanul önsajnáló kislányok közül... majd idõvel elmúlik a megfelelési kényszered. Ami nem tetszik azon változtass, már ami lehet persze. Smink, jó frizura, sport, edzés, jó ruhák, sokat segíthet bárkin.
A szépség nagyon relatív dolog.Szerintem fogadd el magad, olyannak amilyen vagy!
Az apácazárdába nem feltétel a szép külsõ. És nem érdeklik, hogy félresiklottál magaddal. Az az álomhivatás neked. Így rejtegetheted is magad és még hasznossá is teheted magad.
Ha küldesz egy fotót, õszintén válaszolok, akár mondok rá tippet is ha kell, bár már leírták amit akartam.
Egészen biztos lehetsz benne, hogy a szépségnek és a boldogságnak semmi köze egymáshoz. Az ember csakis saját maga tudja saját magát boldoggá tenni. A kiegyensúlyozatlan ember sugározza kifelé a boldogtalanságot és elriasztja magától a többi embert.
Kaphatok egy fotót? :) Igérem, õszinte véleményt mondok majd!
Változtass rajta, ha nem vagy elégedett! Sportolj, keress fel egy fodrászt, kozmetikust, kérj szakértõtõl tanácsot! Amin meg nem lehet változtatni (magasság pl.), azt el kell fogadni!
A kérdező hozzászólása: Måsok szerint kimondottan szép vagyok. De szerintem csak azért mondjåk, hogy jobban érezzem magam.nem vagyok ragyås amugy:-)
változtass a hajadon használj pattanás ellen krémeket és szedj önbizalmat napi 3x az segít ha gondolod beszélhetünk privátba én is ebben szenvedtem :)
Menj el egy jó kozmetikushoz, fodrászhoz, keresd meg a stílusodnak megfelelõ ruhákat. Fogadd el a magasságodat, és amennyire csak lehet az édesanyukádat kerüld el. A nõk (jó eséllyel nõ vagy, de nem írtad) nõ-képében, és ön-képében nagyon keémyen benne van az anyjuk, ha õ elutasító és kritizáló, ha nála szebb nem lehet soha a kislányuk, akkor leszenk ilyen gondjai a gyereknek. Úgy látom, valamelyik északi népnél vendégeskedsz. :) Online pszichológus is létezik, magyarul, ha ép nincs kéznél egy másnyelvû, amit te is értesz. A boldogság nem a szépségtõl függ. Sõt: az igazán szép nõk valójában rendíkvül boldogtalok. Valószínûkleg azért vagy egyedól, mert negaítv vagy, nem törõdsz magaddal, é anyád vagy apád nem engedi, hogy párt találj magadnak (ezt nem szavakkal nem engedi, ez mélyebb dolog).
Kezdj el változtatni azon ami nem tetszik. Menj fodrászhoz/kozmetikushoz. Véleményüket is kikérheted h mi állna jól. Belekezdhetsz vmi sportba is, az feltölt, jobban érezheted magad. És ami nagyon fontos az önbizalomnövelés, és pozitív gondolkodás(hiddel, sokat segít, vannak könyvek is róla, olvasgass)+ önismeret. Megkell tanulnod szeretni magad. 1-2új ruhát is beszerezhetsz.
Kitalálom, van két pattanásod!
nyugottan külddj képet :)

Mit tegyek ha a barátomnak k. a van mellettem tudok róla vele lakik szerelmes vagyok a barátomba de én már ezt nem tudom elviselni?

Õ is szerelmes belém én is belé de szerintem a k...ját nem hagyná el értem szerintetek mit mondjak neki hogy mondjam meg neki hogy én már nem birom tovább és végleg haggya ot megértem hogy könnyü igy élni hogy más dolgozik rá de akkor is én már meg mondtam neki haggya el ! el is hagyta de 1 hét mulva megint vissza vette ugy érzem az a lány a kettönk kapcsolatát akarja tönkre tenni hiszen ö is szerelmes a bartáomba kérlek segitsetek !

Legjobb válasz: Hogy képesek egyes emberek ilyen kapcsolatban élni? Te jó ég!

Hogy képesek egyes emberek ilyen kapcsolatban élni? Te jó ég!
Ez nagyon nehéz. Hozzá szokott, hogy a csaj a pénzt leadja és mivel gondolom te nem vagy @urva igy nem pénzeled.
Ne haragudj h ezt mondom.. de elegge melle nyultal a pasival.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi hosszálokonak nagyon nehéz helyzetben vagyok nem tudom mit csináljak ez tényleg nagyon rossz választás volt..:S
Beletörõdsz, és várod hogy a maradok x év leteljen vele
*maradék

Tisztelt Doktor úr! Ha minden hüvelykúp és krém csíp mit tegyek? Hova forduljak, milyen orvoshoz? Hüvelyszárazságom van, de semmit nem tudok magamon elviselni. Segítségét megköszönöm, tisztelettel: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazságot számos ok eredményezheti, de az életkortól, a szedett gyógyszerektől is függ, hogy mit teszünk leginkább felelőssé a panaszért. Első lépésben a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását ajánlom, amelyet az említett problémák kezelésére fejlesztettek ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazságot számos ok eredményezheti, de az életkortól, a szedett gyógyszerektől is függ, hogy mit teszünk leginkább felelőssé a panaszért. Első lépésben a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását ajánlom, amelyet az említett problémák kezelésére fejlesztettek ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mit tegyek? Nem tudom elviselni a párom lányát. Nem velünk lakik és már titokba jár hozzánk ha dolgozok.

Legjobb válasz: Próbáld megszokni,bár én sem örülnék,ha a hátam mögött találkoznának. A gyerek ezek szerint ragaszkodik az apjához és az apa is a lányához. Ne akard különválasztani õket. Próbáld elképzelni azt hogy van egy lányod,akit az apja nevel,te imádod õ imád,de az új párod ki nem állhatja. Mondd meg õszintén,te kit választanál? Ja és bocsi,de szerintem nõ vagy,azért is írtam úgy a választ.

Próbáld megszokni, bár én sem örülnék, ha a hátam mögött találkoznának. A gyerek ezek szerint ragaszkodik az apjához és az apa is a lányához. Ne akard különválasztani õket. Próbáld elképzelni azt hogy van egy lányod, akit az apja nevel, te imádod õ imád, de az új párod ki nem állhatja. Mondd meg õszintén, te kit választanál? Ja és bocsi, de szerintem nõ vagy, azért is írtam úgy a választ.
Semmit! Miért szeretnéd õket eltiltani egymástól? Miért nem bírod elviselni??? Ti ne találkozzatok, õk meg hagyj találkozzanak amikor nem vagy a pároddal.
Akkor nincs jövõje ennek a kapcsolatnak, mert az ember a vér szerinti rokonait nem tudja lecserélni, a párkapcsolatát meg igen. Senki nem várhatja el a másiktól, hogy dobja el a szüleit vagy a gyerekeit az Õ kedvéért. Mert Õ nem tud kijönni velük. Ez egy árukapcsolás. Vagy kell így is, vagy nem veszed meg. Ez a lényeg. Ebbõl a szempontból a párod szülei és korábbi kapcsolatából származó gyereke(i) mindig is elõtted lesznek. Ha ezt nem vagy képes belátni, vagy az említett személyeket elviselni, akkor ott már nagy gáz van. Sajnálom.

Az gáz, ha orálszexnél nem nyelem le a spermát, hanem kiköpöm egy pzsbe? Egyszerűen nem tudom lenyelni, nem tudnám elviselni hogy bennem van. Mit tegyek? Ugye nem ciki vagy vhogy rászokhatok, hogy nyeljem le? Ugye nem csak egyedül vok ezzel?

Legjobb válasz: Én nagyon sokáig nem nyeltem le, bementem a fürdõbe és kiköptem, vagy szintén pzs-be köptem. Én nem erõltettem magamra hogy lenyeljem. Ez nálam magától jött. Még a barátom is felcsodálkozott hogy hogy hogy lenyeled? Én azóta lenyelem, és nincs tõle bajom. A pasidnak meg kell értenie, örüljön h a szádba élvezhet, én egy ideig azt se engedtem. Ne erõltesd, majd ha úgy érzed hogy bevállalod ezt akkor majd bevállalod azt kész.

Én nagyon sokáig nem nyeltem le, bementem a fürdõbe és kiköptem, vagy szintén pzs-be köptem. Én nem erõltettem magamra hogy lenyeljem. Ez nálam magától jött. Még a barátom is felcsodálkozott hogy hogy hogy lenyeled? Én azóta lenyelem, és nincs tõle bajom. A pasidnak meg kell értenie, örüljön h a szádba élvezhet, én egy ideig azt se engedtem. Ne erõltesd, majd ha úgy érzed hogy bevállalod ezt akkor majd bevállalod azt kész.
ha nem megy, hat nem megy, ne eroltessetek mindenaron mert az egesztol megundorodhatsz (pavlovi reflex). bar igaz, hogy a fiuk szeretik, ha a csaj lenyeli, megtudom erteni a baratodat, valahogy sokkal izgatobb.
Nem gáz, köpjed, rászokhatsz, de felesleges, nem vagy egyedül.
nem kell lenyelned. Köpdd ki vagy folyasdd le a szád szélénél, mintha vizet engednél kiszivárogni a szádból, majd töröldd le.
figyelj, ezt tényleg nem szabad erõltetni ha nem veszi be a gyomrod, mert tényleg megundorodhatsz tõle. mondd el finoman a barátodnak, hogy ne haragudjon, szereted, de ezt nem tudod megtenni. ha még tovább erõlteti, akkor nem tisztel annyira, mert olyat szeretne, ami neked nem jó. felõlem lepontozhattok ezért, de ez van.
nem gáz, figyelj, valakinek nem bírja a gyomra, valaki gusztustalannak tartja. ha nem akarod, ne nyeld le. jó az a papírzsepi. semmi ciki nincs benne.
ezt sosem értettem, hogy miért nem nyeli le valaki, ha közben meg hagyja, hogy a szájába menjen..onnan már olyan mindegy szerintem.
Miért nem nyeled le? Semmi bajod nem lesz tõle és a párod is felizgulna rá...mondjad neki, hogy egyen sok édes gyümölcsöt és édes lesz a krém is :P
Én nem nyelem le!!! Azt se engedem hogy a számba menjen el!!! Párszor már beleélvezett a számba!! Most lehet, hogy egy picit finnyásnak tûnök, de elkapott a hányinger!!! De elég volt!! Ilyen keserû ízt még életembe nem éreztem!!! Mindenki eldönti maga hogy mit csinál!!! Amugy én is papírzsepibe "köptem" ki!!!
Sziasztok Én srácként, mint az 'élvezõ' alanya a dolognak azt tudom mondani hogy nem gáz ha nem nyeled le, ha viszont amiatt romlik meg a kapcsolatot akkor az már gázosabb... Tény hogy izgató ha megteszi a lányzó, de ennek inkább a pszichés vonulata számít, a tudat hogy annyira szeret és odaadó hogy megteszi és ettõl élvezek én mégnagyobbat. Egy tanács: ntom másoknál ez hogy van, de nekem a menetek elõrehaladtával egyre hígabb és egyre kisebb mennyiségû az 'anyagom'. Javaslat tehát az hogy az elsõ menetben ne nyelj, a késõbbiekben már könnyebb akadályt fog jelenteni(ha ez csak velem van így, akkor engem keress meg :P)
Etess sok gyümölcsöt és zöldséget a pároddal, olyanokat mint például ananász, zeller és eper. Ezek a spermát nagyon intenzíven megédesítik. A sör hatására a sperma állott és íztelen lesz, a sok fokhagyma rothadóvá és dohossá teszi. A hús és a só éppúgy, mint a gyógyszerek, keserû ízt eredményeznek. Csak figyelj a pasid étrendjére és úgy fogod szeretni mint a nyalókát.
Bocsika, de szerintem nem lenyelni való.
ok. tudom :) en is itt eresztem ki a gozt :D teljesen megtudlak erteni (en 24 vagyok)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat csajok :D
Na végre egy épeszû ember. Egyébként nem vagyok szabadszájú, csak itt. :) És nem vagyok már kislány (25)
de szabadszaju a kislany itt elottem. nem az a lenyeg, hogy mit kell megtenni es mit nem kell, es nem is az hogy ha o kinyal akkor en muszaly loszopjam. emberek! ezek szabad dontesek, nem lehet senkit sem kenyszeriteni normalis korulmenyek kozt ilyenekre, ha azt nem akarjak ok maguk is. ha csinaljatok, azert csinaljatok mert TI akarjatok es nem azert mert a masik elvarja. ez egyszeruen nem volna szabad igy mukodjon.
Na azért azt tegyük hozzá, hogy ti faszik, nem ott kapjátok be meg nyaljátok a puncinkat, ahol a nedv kijön. Mert az azért egy kicsit lejjebb van, nem? És az meg szart sem ér, hogy magatoknak "kóstolgatjátok", mert egészen más megnyalni valamit, mintha beleönténék a szátokba. A sok idióta pasinak eszébe se jutott volna ilyen marhaság, hogyha nincsenek a szexfilmekben ilyen dolgok. És mindig mi szívjuk meg, mi nõk. Szétkúrják a seggünket, amit szerintem szarásra találtak ki, és a sperma sem a szájba meg a gyomorba való, mert hát nem hányjuk a gyereket, hanem szüljük. És nehogy már azzal takarózzatok, hogy "de hát MI IS lenyeljük" a ti nedveteket bla-bla-bla szöveggel, mert kurvára nem egyforma a kettõ, igaz csajok? Jajjj, de jólesik kimondani a véleményemet ezeknek az idiótáknak, azt hiszik övék a világ, mert farkuk van. És ne a szátok járjon, hanem pörögjön a nyelvetek, mint a ventilllllátor.... NA.
Én sem nyelem le.Sõt, a számba sem mindig engedem hogy beleélvezzen...a szexben mindig csak olyasvalamit szabad csinálni, ami mindkettõtöknek jó! Ha másként teszel, mi értelme az egésznek? A szex célja az örömszerzés, ezért ha neked vmi nem jó, azt NE csináld! A barátod meg fogja érteni, vagy ha nem, nem is szeret igazán...akkor más való hozzád.
Nekem elég ha a nõm nedvéd vedelem míg nyalom. Most felveszem a ti bunkó önzõ picsa stílusotokat: Ha nyalom a barátnõm és vedelem közbe nedvét akkor csak én vedeljem és õ már ne is nyelje le? Mert ez így igazságos? Önzõ picsák vagytok
A kérdező hozzászólása: Jó hogy mondjátok hogy nem ciki, de érzem hogy a páromnak ez nem tetszik, õ szeretné ha lenyelném, de mondtam neki hogy egyszerûen nem megy :(. Mit tegyek , hogy õ se meg én se érezzük magunkat rosszul?
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást remélem egyszer nekem is összejön, ha meg nem akkor annak is meg van az oka. A nyomorékra visszatérve nem kötelezõ bunkóknak is válaszolni, mert ennek az oldalnak a lényege a SEGÍTSÉG!!!
A kérdező hozzászólása: nem mind1, mert sztem nincs jó íze és én nem tudom lenyelni, nincs hozzá gusztusom, már próbáltam volna hogy nem gondolok rá h mi az , de nem jött össze :S
De ne legyél már ilyen "grófkisasszony" vazzeg. Nem bírsz megtenni a nyelõizmaiddal egy mozdulatsort? Ha a szádba van már nemtökmind1 az íze? Ha lenyeled olyan mintha kiköpnéd...max rendberakja a beledet mert egészséges és sok a jótékony hatása. Tessék lenyelni mert nincs abban semmi rossz. Ha már egyszer õ is kinyalja a puncid és szlopálja a nedvedet, akkor te is lenyelhetnéd neki az övét..
szerintem szakíts a faszfej barátoddal, aki olyan kis erõszakos fasz, hogy le akarja veled nyeletni. ha te nem akarod akkor nem kell. kapja be a pasid, hogy képzeli....
ja és az elõzõeknek, ha nem akarja lenyelni akkor nem kell, ti is olyan faszok vagytok mint a pasija. (az elõzõ hozzászóló)
Azoknak, akik mindenáron le akarják nyeletni: Elõször nyeljék le maguknak, és ha ízlett, akkor esetleg MEGKÉRHETIK a párjukat is!
en mar megkostoltam az enyemet, tul kivancsi voltam ra. nincs benne semmi undorito, nem rossz az ize sem s tudomasom szerint telejes mertekben steril. nincs mitol felni.
Néhány ide beíró nõ nagyon össze kéne hogy szedje magát. Nincs semmi baj ha nem nyeled le. Akkor sincs semmi baj ha nem engeded a szádba. Akkor sincs gond ha le se szopod. Nem akarsz dugni se? Semmi gond. Nem fontos hogy egymáshoz érjünk, egyáltalán. ... Tudjátok ez nem háború és semmit sem muszáj. Tényleg semmit. De utána meg ne gyertek fel ugyanerre az oldalra azzal a kérdéssel hogy 'miért hagyott el? miért nem vagyok elég jó?' Azzal takarózni hogy ha nem fogadja el h te nem csinálod, akkor nem szeretett igazán a leglálszentebb dolog amit a témában mondani lehet.Õ meg azt mondhatja hogy TE nem szeretted eléggé ahhoz hogy egy ilyen apróságot megtegyél neki...(valljuk be nem a kezedet akarja csonkolni vagy hasonló). Hogy egy megoldást is említsek: Ha õ akarja, te meg nem, hagyjátok egymást. Kultúráltan búcsúzzatok el és nincs semmi gond. Idõt, energiát, érzelmeket és talán még pénzt is spórpoltok vele egymásnak. Mindenki keresse meg azt akivel neki jó és nem kíván tõle olyat amire nem hajlandó. Több is veszett Mohácsnál...

Mit tegyek ha osztálytársam nem tudja elviselni, hogy sikeresebb vagyok mint õ?

Egyedül vagyok lány az osztályban,a többi fiú..Nos van egy srác aki utál és ennek hangot is adott,mert ,hogy én matekból megkaptam a jobb jegyet õ meg nem,mert ,hogy én nekem 5db 4esem és a többi tantárgy 3-as a félévi bizonyitványomban..Õ meg 5 tantárgyból bukott...Bejön betépve az órára és elvárja,hogy a tanárok meg legyenek vele elégedve..Igazolatlanul lóg.. Azt terjesztette rólam,hogy én két csávot leszoptam, aminek igazság alapja 0 de õ a tanároknak is ezt terjeszti, csak ,hogy érvényesüljön... Mostmár kezdem unni...Osztályfönöknek szólni fogok, de most én is szemétkedjek vele? Akkor nagyon ráfázik..

Legjobb válasz: Az életben sok ilyen emberrel fogsz még találkozni. Fel se vedd, jobban fogja ingerelni.

Az életben sok ilyen emberrel fogsz még találkozni. Fel se vedd, jobban fogja ingerelni.

Mit tegyek, ha a fiúkkal jobban kijövök, jobban tudok velük beszélgetni, de a barátom nagyon féltékeny típus és képtelen ezt elviselni?

A legnagyobb probléma, hogy már megígértem neki, hogy nem fogok más pasikkal beszélgetni.

Legjobb válasz: hehe. :) nem fogsz más pasikkal beszélgetni?? ez ari... nem gondolod hogy ez túlzás? a következõ pedíg hogy rájuk sem nézhetsz majd? ez így szokott lenni, az ellenkezõ nemûekkel jobban meg lehet értetni magát az embernek.. de állt a barátok/barátnõk megértik ezt... szerintem beszélgessetek el errõl...

hehe. :) nem fogsz más pasikkal beszélgetni?? ez ari... nem gondolod hogy ez túlzás? a következõ pedíg hogy rájuk sem nézhetsz majd? ez így szokott lenni, az ellenkezõ nemûekkel jobban meg lehet értetni magát az embernek.. de állt a barátok/barátnõk megértik ezt... szerintem beszélgessetek el errõl...
:) szerintem nyugodtan beszélgess más fiúkkal is, de tudasd a barátoddal, hogy csak õ számít neked, mint szerelmed:)
"megígértem neki, hogy nem fogok más pasikkal beszélgetni." Ez bolondság. A fiúdnak pedig tudnia kellene, hogy nem a XIX. században vagy még régebben élünk, amikor úgy gondolták, hogy kísérõ nélkül egy nõ nem lehet egy szobában egy férfival, mert abból biztosan félrelépés lesz. A túlzott féltékenységérõl le kell szoknia. Gyakori az olyan lány, aki fiúkkal szeret barátkozni, ha a fiúd errõl nem tud, akkor kissé alulmûvelt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!