Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek tudom elviselni, (23 db)

Mar nem tudom elviselni, megorjit! Fontos, mit tegyek?

Utalom a hugomat. Meglop, kitalal rolam dolgokat, hazudozik, stb.. volt hogy egy csapat cigany embernek bemeselte hogy en mindennek elhordtam oket, erre nekem jott az egyik csaj. Mindenkivel kotekszik, allandoan hangosan beszel, szinte ordit. A sajat testsverenek bekavar, en mar letagadom. A cuccaimat ellopta, legyen az kabat, fehernemu, smink, akarmi. Nem tudom mar elviselni, egyszeruen meghallom a nevet es meg tudnam olni. Most lehet azt gondoljatok oruljek hogy van testverem, de mar ott tartok hogy letagadom. A masikkal foglalkozik, nem magaval, a kakan is csomot keres, egy alvo emberbe bele kot. Mit tegyek? Mar nem tudom elviselni:@@@ 17/L

Legjobb válasz: Te, ugyanaz a hugunk? Én a minimálisra redukáltam az enyémmel a kapcsolatot. Sajnos a lopásokkal, szarkeverésekkel addig, míg otthon laksz, nem tudsz mit kezdeni. Tudod zárni a szobádat, szekrényedet-ha más nem, veszel egy lakatot- ez esetleg megoldás lehet.

Te, ugyanaz a hugunk? Én a minimálisra redukáltam az enyémmel a kapcsolatot. Sajnos a lopásokkal, szarkeverésekkel addig, míg otthon laksz, nem tudsz mit kezdeni. Tudod zárni a szobádat, szekrényedet-ha más nem, veszel egy lakatot- ez esetleg megoldás lehet.
Vedd fel telefonra ahogy viselkedik és játszd le a szüleidnek.

Se vele, se nélküle! Nem tudom, mit csináljak. Szeretem, de néha nem tudom elviselni, ha velem van, és néha azt nem, hogy nincs. Mit tegyek? Bővebben lent!

18 éves vagyok. Nekem ? az els? kapcsolatom, de minden téren. Õ 22, és több mint 4 éve vagyunk együtt. Az els? 2 évben szinte egy rossz szó sem volt köztünk, tökéletes kapcsolat volt, már majdnem hogy a veszekedés hiányzott bel?le. Én is engedtem gyakran, ? is engedett gyakran, így nem is volt min összekapnunk. Aztán elkezd?dtek a bajok. Két és fél év után egy haverja miatt szakítottunk, aki olyanokat mondott neki, hogy én falun, ahol lakom, már mindenkit kipróbáltam a háta mögött, kérdezzen meg nyugodtan bárkit. Mivel a gyereknek volt egy két beépített embere a faluban, ?k is azt mondták, ami nem igaz. Így hát vége lett. Akkor egy hónapig külön voltunk, míg nem fény derült erre az egészre, és bocsánatot nem kért. Mivel nem bízott bennem, az fájt, így nem azonnal fogadtam vissza. Kibékülésünk után minden megint nagyon jó volt. Most egy olyan fél éve van, hogy még az él? fába is beleköt. Bármit csinálok, soha nem jó. Mivel én heves vérmérséklet? vagyok, és ? is, így veszekedések mellett kicsit nehezebb. Volt már olyan nap, amikor reggel szakítottunk, délután kibékültünk, estére meg megint szakítottunk. Már annyira nem nagy az egyet értés köztünk, de tudom, hogy szeret, és tudom, hogy nagyon szeretem. Viszont se vele, se nélküle...Elviselhetetlen ha velem van, és iszonyatosan rossz, amikor nincs...Nem tudom, mit csinálhatnék, de már nagyon rossz így!

Legjobb válasz: Imádsz szenvedni az a helyzet. Félsz új pasival leállni ismerkedni? Miért vagy még mindig olyan kapcsolatba ahol körülbelül egy nulla vagy? Ha azt mondanám ismerkedj meg egy komoly hozzá értõ pasival: röhögnél. 20/F

Imádsz szenvedni az a helyzet. Félsz új pasival leállni ismerkedni? Miért vagy még mindig olyan kapcsolatba ahol körülbelül egy nulla vagy? Ha azt mondanám ismerkedj meg egy komoly hozzá értõ pasival: röhögnél. 20/F
Hát ez elég durva :D vagyis fura... mert igen vannak ilyen barátok és elbizonytalanitják a párokat de nem kell foglalkozni de a barátod bele lépett a csapdába (ha igazad van) na szal ezt meg kell beszélnetek egymással vagy szakitsatok ez a két választás van mond neki elég a veszekedésbõl vagy nem bírom tovább de amugy nem kell legaragni az elsõ kapcsolatnál még ha annyira is szereted
ha nem tudod elviselni hogy veled van (akkor az állandó) és ha néha nem tudod hogy nincs veled (akkor az nem állandó) ha állandóán nem akarod elviselni akkor legyél vele..
A kérdező hozzászólása: Nem imádok szenvedni, csak szeretem, ennyi az egész... Ha nem éreznék iránta semmit, akkor már régen nem lennék vele...És nyilván ha szakítás lenne belõle, se most lenne az hogy én másokkal ismerkedjek... Köszi a válaszokat!
Szerintem már csak megszokásból vagytok együtt..

Nem tudom tovább elviselni a bátyám, de mit tegyek?

Már régen betelt a pohár, de nem tudok mit tenni. Pár éve rosszat tett, ez nekünk majd fél millióba került. Amúgy is eléggé szegények vagyunk de õ leszarja. Mindenre pénz kell neki, pofattlanul kéri a pénzt anyáéktól. Már az egyetemen is csúszott és most átkerült fizetõsre de már csak ez a félév van neki de kb leszarja. Szakdogat már januárba be kellett volna adnia, de semmit nem szól róla. Ha kérdõre vonjuk kiabál és elmegy. Dolgozni sose dolgozott, mert apám szülei belenevelték h õ az isten én meg a csicskája. Én is egyetemista vagyok én segítek otthon pénzt csak kajara azt is keveset kérek. Most lesz a szülinapom és a barátnõim jönnek köszönteni, de bátyám megint itt altatja a barátját. Értitek, meleg. Ez engem nem érdekel h õ kihez vonzódik, de nem szól elõre soha és mindig itt van egész hétvégén. Közel van a szobám és minden athallatszik. Így én ide nem hívom a barátnõimet. Elegem van. Anyámek is kivannak de nem olyanok akik kidobnák. Tisztára kész vagyok elmenni én sem tudok. Már anyammal közöltem h ezt így nem bírom tovább vagy magam vagy õt ölöm meg. Tudom ez nagyon erõs, de már kivagyok. Elterveztem h holnap tanulok és takarítok de így nem tudok itthon maradni.

Legjobb válasz: Költözz el, pl Aldiban lehet 6 órában dolgozni, tudsz egyetem mellett, és ha jól tudom a 6 óráért nettó 70 ezret adnak.

Költözz el, pl Aldiban lehet 6 órában dolgozni, tudsz egyetem mellett, és ha jól tudom a 6 óráért nettó 70 ezret adnak.
havonta
Nagy szívás egy ilyen bátty, részvétem :S A szüleidet nem zavarja hogy folyton balhézik, lenyúlja õket lóvéval és még a nyakukra visz még egy embert hétvégenként? Ha nyitottak a szüleid még valamilyen értelmes kommunikációra, akkor mutass rá hogy a bátyád lassan tönkreteszi az életeteket. Te pedig próbálj melót keresni, hogy az egyetem után legyen lehetõséged elköltözni. Mert ha a szüleid mégis "megtartják" a bátyádat, akkor nem lesz egy nyugodt életed. ui: Boldog szülinapot :)
én kiraknám az ilyen ingyenélõt az utcára, a másik ok , hogy utálom a melegeket....most lelehet pontozni :D
Itt a szüleid is keményen hibásak, hogy nem tesznek semmit, csak magukban morgolódnak. Miért adnak pénzt? Miért nem kötik ki, hogy vagy munka és dolgozzon meg érte, vagy nem kap semmire pénzt? Egyébként ha a nagyszülõk nevelték ezt bele, akkor apukád miért nem tett ellene semmit? Amíg a szüleid hozzáállása nem változik meg gyökeresen, addig sajnos nem tudsz mit tenni.
Nekem is van bátyám. 2 is. Az egyik szerette a rendet, hogy mindennek meglegyen a helye és tiszta legyen. Ez eddig szép és jó. A másik kibírhatatlan volt. Mindent szétdobált sosem pakolt el, mindig mindenét elvesztette és anyáméknak kellett újat venni, mindent amit csap tudott tönkretett ( számítógép, botmixer...stb)mindenhol egyszerre volt ott én mindig láb alatt volt és semmit nem lehetett tõle csinálni. Mindenre pénz kellett neki. Végül elment külföldre tanulni és így sokkal nyugisabb a ház. Ha pedig ilyet nem tudsz nála elérni, akkor sajna tûrnöd kell vagy neked kell elmenni. Költözz el vagy menj koleszba.

Mit tegyek ha a barátomnak k. a van mellettem tudok róla vele lakik szerelmes vagyok a barátomba de én már ezt nem tudom elviselni?

Õ is szerelmes belém én is belé de szerintem a k...ját nem hagyná el értem szerintetek mit mondjak neki hogy mondjam meg neki hogy én már nem birom tovább és végleg haggya ot megértem hogy könnyü igy élni hogy más dolgozik rá de akkor is én már meg mondtam neki haggya el ! el is hagyta de 1 hét mulva megint vissza vette ugy érzem az a lány a kettönk kapcsolatát akarja tönkre tenni hiszen ö is szerelmes a bartáomba kérlek segitsetek !

Legjobb válasz: Hogy képesek egyes emberek ilyen kapcsolatban élni? Te jó ég!

Hogy képesek egyes emberek ilyen kapcsolatban élni? Te jó ég!
Ez nagyon nehéz. Hozzá szokott, hogy a csaj a pénzt leadja és mivel gondolom te nem vagy @urva igy nem pénzeled.
Ne haragudj h ezt mondom.. de elegge melle nyultal a pasival.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi hosszálokonak nagyon nehéz helyzetben vagyok nem tudom mit csináljak ez tényleg nagyon rossz választás volt..:S

Tisztelt Doktor úr! Ha minden hüvelykúp és krém csíp mit tegyek? Hova forduljak, milyen orvoshoz? Hüvelyszárazságom van, de semmit nem tudok magamon elviselni. Segítségét megköszönöm, tisztelettel: Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazságot számos ok eredményezheti, de az életkortól, a szedett gyógyszerektől is függ, hogy mit teszünk leginkább felelőssé a panaszért. Első lépésben a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását ajánlom, amelyet az említett problémák kezelésére fejlesztettek ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A hüvelyszárazságot számos ok eredményezheti, de az életkortól, a szedett gyógyszerektől is függ, hogy mit teszünk leginkább felelőssé a panaszért. Első lépésben a Cikatridina hüvelykúp rendszeres alkalmazását ajánlom, amelyet az említett problémák kezelésére fejlesztettek ki. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Beletörõdsz, és várod hogy a maradok x év leteljen vele
*maradék

Mi tegyek? Nem tudom elviselni hogy nekem semmit nem lehet.

14 éves lány vagyok. Nagyon jól tanulok és itthon is sokat segítek, de a szüleim nem engednek meg semmit. Próbáltam velük beszélni de egyszer?en nem lehet...mit tehetnék még?

Legjobb válasz: Mi az a semmi? Vásárolgatni délután, vagy éjjel bulizni?

Mi az a semmi? Vásárolgatni délután, vagy éjjel bulizni?
A kérdező hozzászólása: hát igazából a barátommal szeretnék találkozni, úgy öltözni ahogy én akarok, és haverokkal lenni. nekem ebbõl egyenlõre egy is elég lenne... és nem 18-2 évesekkel buliznék
21:20as: te be is rúgsz néha 14 évesen, mert nagyid azt mondja?
Attól függ mit/miket szeretnél.Bár, gondolom.Elmenni bulizni haverokkal stb...Féltenek, és hidd el a szülõnek is bele kell rázódnia abba, hogy már a gyereke nem fog mindig otthon ücsörögni.
Én is 14l vagyok, én általában nem negyon részletezem hogy mit fogok csinálni de utána mindig elmesélem bármilyen tudra is volt a buli csak lgfejjebb cenzúrázok :) De nekem még a nagyim is azt monja hogy berúgni is kell néha :)
Be kell rúgni, de nem 14 évesen.
És mit szeretnél? A parkban lõdörögni a haverjaiddal? Vásárolgatni a barátnõiddel? Vagy esetleg rázni a segged a szexéhes 18-20 évesek közt? Na és msot elmondok valamit. Ha 13 évesen valaki feltesz itt egy kérdést, hogy szerelmes vagy ilyesmi, akkor egybõl leba*sszák, hogy menj barbizni. De akkor nem értem... 14 évesen már simán mehet bulizni? Az az 1 év szinte semmit sem számít véleményem szerint, bár ki tudja.
Lehet, hogy a szüleid nem pluszként értékelik, hogy jól tanulsz, meg segítesz, hanem természetesnek veszik, és nem érzik úgy, hogy ezért "jutalom" (=elengedés) járna. :( Azt csak megengedik, hogy a barátnõid meglátogassanak! Ha ismerik õket, és tudják, hogy kikkel mégy, és vigyáztok egymásra, esetleg az õ szüleiket is ismerik, talán meggondolják magukat. Bár attól függ, mit akarsz, kikkel, meddig, milyen rendszerességgel.
Szerintem 14 évesen a két kezed tedd össze, hogy egyáltalán barátod lehet. Engem egy nyaklevessel küldtek volna a másvilágra, ha akkor összeszedek magamnak egy pasit, és visszagondolva azt mondom: igen, 14 évesen hihetetlenül kislányok vagyunk még a szerelemhez. Ezt én állítom, aki pedig rengetegszer megkapta, hogy érettebb a koránál, mégis: nem csodálkozom, hogy a szüleid nem engednek. Az öltözködéseddel mi a baj? Mit nem engednek? A tûsarkú, miniszoknya, kivágott felsõ is sok iskolába... A haverokkal pedig nem mindegy, hogy mit csinálsz. Mert elmehettek hétvégén egy tó mellé egész napos progammra, vagy beülhettek péntek esténként egy kocsmába... a különbség nagy...
A kérdező hozzászólása: lehet hogy fiatal vagyok a szerelemhez. jólvan elfogadom. és ebben nagyjából anyámékkal is eyetértek. öltözködés: nem tûsarkúba, miniszoknyába, kivágott felsõkbe akarok járni. simán farmerba meg pólókba csak szeretném velük kimutatni amit gondolok (tudom ez kicsit hülyén hangzik) és haverokkal nem kocsmázni akarok hanem egyszer-egyszer összefutni velük beszélgetni, elmenni fagyizni vagy ilyesmik. de még ennyit se engednek.

Begyulladt a fogam helye amit hétfőn kihúztak. De még mindig vérzik és már kijött inkább kiszedtem belőle 3 szilánkot de vérzik és fáj mit tegyek? Már nem nagyon tudom elviselni..

Szedem a dalacint de nem használ....

Legjobb válasz: Öblögetem szájfertõtlenítõvel phlogosllal de nem igazán jó de mitõl vérzik még mindig a helye? Már lassan egy hete kihuzták.

Hány mg-os Dalacint kaptál? Ha 150-et, van 300-as, az erõsebb. Fogra a Dalacin a leghatásosabb, elvileg használnia kellene. Amikor visszamentél nem kaparta ki a doki a sebet? Nagyon sokszor segít a dolgon. Ha alulról húzott, akkor az 2 gyökerû, ha felülrõl, akkor 3. Ez minden fognál így van (mármint alsó-felsõ nagyörlõk), tudja a dokid, hogy melyik fognak hány gyökere van, biztos annyit is szedett ki. :) Ha nem múlik el, menj vissza a fogorvoshoz, mert nagyon nem normális, hogy eddig fáj, ha nem kaparja ki a sebet, akkor pedig keress egy másik dokit, a kaparásnak használnia kell.
A kérdező hozzászólása: Öblögetem szájfertõtlenítõvel phlogosllal de nem igazán jó de mitõl vérzik még mindig a helye? Már lassan egy hete kihuzták.
A kamillatea és társai sajnos semmit nem fognak érni, mert a gyulladás mélyebb szöveti szinten van. begyulladt a fogmedred, ez egy húzás utáni szövõdmény, és orvosi ellátást igényel, kitisztítják a sebet és felírnak egy erõs antibiotikumot. menj az ügyeletre, ha tudsz, ne várj hétfõig!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok köszönöm szépen a gyors és kielégítõ válaszotokat ma voltam ügyeleten és kikaparták a helyét , tettek bele valami dugót és azóta nem fáj , azt mondta a doki hogy holnap menjek vissza és pucoltassam ki még egyszer , hát remélem tényleg nincs bennt gyökér mert 2öt kivett , de hogy hányas fogam nem tudom sajna nem értek hozzá , de bal oldalon lent ha a bölcsességfogat is számolom akkor visszafele a 3. fog tehát az elsõ olyan aminek 4 ága van , de remélem most már rendbejövök , mert nagyon nem szeretném hogyha valami nagy baj lenne belõle mert a gennyesedés átmenne máshova is de a doki ma azt mondta az ügyeleten hogy rendbe jövök és nagyon vérzett és azt mondta hogy az nagyon jó.... Szerintetek is jól tettem hogy elmentem az ügyeletre és kipucolták akkor most már tuti nem lesz nagy baj belõle? Mert még mindig izgulok , és félek hogy más bajom is lesz és hogy még sokat kell szenvednem e miatt meg hát már 8000 Ftot kifizettem eddig a gyógyszere és a dokiknak jó volna már ha vége lenne.... Szerintetek? Tudom nem vagytok jósok csak a véleményetekre lennék kiváncsi.... Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Ui: Nekem is 3 darabba jött ki a korona és utána a gyökerek egyenként....
Ha kikaparták és vérzett az már jó. Valószinüleg teljesen rendbe fog jönni, nekem ilyen 14 évesen volt..Képzelheted milyen "élmény" volt, nekem 3 darabban szedték ki pont azt a fogat. Most már semmi gond nem lessz, nyugi:)
A kérdező hozzászólása: Jaj köszi a megnyugtatást , jól esett de komolyan akkor már nem aggódom annyira ha tényeg neked is volt ilyen , mert hát álmombna sem gondoltam volna hogy ez lesz velem de pedig gondolhattam volna mert tavaly október óta csak a szerencsétlenség ér minket , és furcsa lett volna ha valami simán megy.... Nagyon örülök hogy írtál , nagyon megnyugtattál köszi....
Próbáld kamillás teával öblögetni! Gyulladáscsökkentõ, és fertõtlenítõ!
Az elõzõ iró vagyok, csak kérdezni jöttem, hogy jobban vagy már?:)
Az a bal alsó hatos, de midegy, alul nincs háromgyökerû fog.
hányas fogad?
A kérdező hozzászólása: Alul lent bal oldalon az elsõ 4 ágú az nem tudom melyik
melyik fogadat vette ki? mert a nagyõrlõknek ált. három gyökerük van
A kérdező hozzászólása: A 300mg dalacint kaptam nem nem kaparta ki semmit nem csinált vele alsó fog és 2 gyökeret vett ki. Nem tudom hogy de megpróbálom kibirni hétfõig....
A kérdező hozzászólása: Bár a dalacin nem használ....
A kérdező hozzászólása: Dalacint kaptam van ennél erõsebb is?
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm kérdésed. Igen jól vagyok már , kikaparták a helyét most vasárnap ügyeleten de az ínybõl nõ ki egy szilánk darab de nem a fog helyérõl ezért kicsit még érzékeny de vasárnap óta nem fáj és már túl leszek rajta hála istennek , csak az a baj hogy egy elrontott foghúzás miatt kellett másfél hetet szenvednem nagy kínok között és 9000 Ft ba került mindennel együtt , ez aza mi elszomorít de neked örülök hogy írtál és hogy emlékeztél rám nagyon kedves és aranyos vagy..... köszönöm szépen :-) Üdv: Ildika

Mit tegyek ha osztálytársam nem tudja elviselni, hogy sikeresebb vagyok mint õ?

Egyedül vagyok lány az osztályban,a többi fiú..Nos van egy srác aki utál és ennek hangot is adott,mert ,hogy én matekból megkaptam a jobb jegyet õ meg nem,mert ,hogy én nekem 5db 4esem és a többi tantárgy 3-as a félévi bizonyitványomban..Õ meg 5 tantárgyból bukott...Bejön betépve az órára és elvárja,hogy a tanárok meg legyenek vele elégedve..Igazolatlanul lóg.. Azt terjesztette rólam,hogy én két csávot leszoptam, aminek igazság alapja 0 de õ a tanároknak is ezt terjeszti, csak ,hogy érvényesüljön... Mostmár kezdem unni...Osztályfönöknek szólni fogok, de most én is szemétkedjek vele? Akkor nagyon ráfázik..

Legjobb válasz: Az életben sok ilyen emberrel fogsz még találkozni. Fel se vedd, jobban fogja ingerelni.

Az életben sok ilyen emberrel fogsz még találkozni. Fel se vedd, jobban fogja ingerelni.

Barátom nők között dolgozik, nincs egy férfi munkatársa sem. Reggeltől késő délutánig velük tölti az idejét. Szeretem de ezt nem tudom elviselni. Mit tegyek?

mindig azon gondolkozom, mennyivel könnyebb annak akinek a párja nemcsak nők körében dolgozik. Mi legyen?

Legjobb válasz: a probléma a te fejedben van

a probléma a te fejedben van
Miért nem tudod elviselni? :) Félsz, hogy a fiúcska a csokoládé boltban egyszer majd megkóstolja az egyik csokit? A kérdés arról szól, hogy nem bizol benne :)
Akinek a párja egyetemista, az elviseli, hogy 80-90% csinos nõ között van a srác. Kezeltesd magad!
hat ez bizony nem a baratodrol szol, hanem rolad. mindenki magabol indul ki, te is egybol azt feltetelezed, hogy masra kacsingat - valoszinuleg mert hasonlo helyzetben te elvezned a helyzetet, hogy minden pasi teged akar a melohelyen, mint egyetlen not. surgosen keress valami elfoglaltsagot magadnak, mert tul sok idod van magadat sajnalni.
:D bizalmatlan vagy.
hol dolgozik a barátod?
Kezeltesd magad vagy hagyd ott! Nem lesz könnyû ilyen mentalitással hosszú távon megtartani egy férfit... Ha nem olyan munkakörben dolgozik ahol reggeltõl-estig prostikkal és hasonló kaliberûekkel, hanem normális, értelmese nõkkel van egy légtérben akkor a hiba benned van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!