Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek tudom elfelejteni, (90 db)

Nem tudom mit kezdjek! Van egy srác akit még mindig szeretek és nem tudom elfelejteni! 8hónapja van együtt az egyik bnőmmel. és 8hónap után sem tudtam levegőnek tekinteni. Vhogy nem jön össze. Mit tegyek? Próbáljam elfelejteni? Deha nem megy?

Pedig én még mindig nagyon szeretem.! Deviszont már volt rá példa h emiatt összekaptam a bn?mmel. Elég jól. Meg mindig rám volt féltékeny és ezért ink hagytam a fiút de elfelejtésr?l szó sem volt. Ezzel a sráccal már jártam és akkor nagyon megszerettem de Õ mindig dobott én hülye pedig állandóan megbocsájtottam neki persze jól lehordtam de szerettem.. és most itt vagyok pasi nélkül igaz csak 13 (14leszek 5hónap múlva) éves vagyok de akit szeretek Õ mással van.. :'(

Legjobb válasz: 1. az ilyen barátnõ, nem barátnõ! 2. Hagyd a srácot, valószínû nem kedvel. Az õ baja ;) 3. Itt a nyár járj strandra,moziba ilyen helyekre és keress mást :D 15/L

1. az ilyen barátnõ, nem barátnõ! 2. Hagyd a srácot, valószínû nem kedvel. Az õ baja ;) 3. Itt a nyár járj strandra, moziba ilyen helyekre és keress mást :D 15/L

Mit tegyek, ha valakit két év után sem tudok elfelejteni?

Van egy fiú, akit két éve ismerek, soha nem volt köztünk semmi komolyabb, mert elég csúnyán elrontottam, de nagyon bánom. Azt hittem, hogy az idő mindent megold, de nem, egyre rosszabb és hiába vagyok mással, folyamatosan ő jár a fejemben.

Legjobb válasz: Figyelj én kb 7 éve nem tudok elfelejteni egy csajt. Hát ez van

Figyelj én kb 7 éve nem tudok elfelejteni egy csajt. Hát ez van
Lehet még nem találtad meg azt az embert akit nála is sokkal sokkal de sokkal jobban tudnád szeretni.
Hát valamivel foglald le magad ami eltereli a gondolataidat. Olvass, nézz meg egy filmet, fejts keresztrejtvényt, teniszezz, ússz, fuss, boxolj, blogolj, akármi. A lehetõségek tárháza végtelen, a lényeg hogy foglaljon le és ne ülj otthon egész nap a fészbúk profilján csorgatva a nyálad. És ne tegyél fel kérdéseket hogy, hogy felejtsd el :D
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az elsõ.
Õ volt az elsõ szerelmed? ha igen akkor nem is fogod elfejteni. (sajnos ez ilyen)
A kérdező hozzászólása: 18
Hány éves vagy amúgy?
A kérdező hozzászólása: Ismerkedek másokkal. Ideig-óráig jó, elfelejtem kicsit, de aztán kezdõdik elölrõl.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet, nem kíváncsi rám..
Ismerkedj másokkal :) az elsõ válaszolónak is ezt ajánlom. Nekem is volt olyan akit 4 évig halálosan szerettem, de megismertem egy sokkal jobb fiút és el tudtam felejteni :)
Mondjuk dobj neki egy üzenetet, érdeklõdj felõle...
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ezeket már mind csináltam. Akármint teszek, eszembejut. Épp ezért tettem fel a kérdést, mert már nem bírom.

Nem tudok elfelejteni egy srácot, és ezért nem tudok járni valakivel. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia! Én mindig úgy voltam vele, hogy elõzõ kapcsolatom személyét, csak akkor tudtam elfelejteni, ha egy olyan emberrel - férfival - találkoztam, aki képes volt elfeledtetni velem. Amikor megtaláltam ezt a férfit, akkor már nem is gondoltam arra a korábbira, csak õ létezett. Ha megérkezik az a férfi, akiben látsz valami fantáziát az elsõ pillanattól kezdve már eszedbe sem fog jutni más.

Szia! Én mindig úgy voltam vele, hogy elõzõ kapcsolatom személyét, csak akkor tudtam elfelejteni, ha egy olyan emberrel - férfival - találkoztam, aki képes volt elfeledtetni velem. Amikor megtaláltam ezt a férfit, akkor már nem is gondoltam arra a korábbira, csak õ létezett. Ha megérkezik az a férfi, akiben látsz valami fantáziát az elsõ pillanattól kezdve már eszedbe sem fog jutni más.
Szia!!!Szerintem ha annyira nemtudod azt a srácot elfelejteni, szerintem próbálkozzatok meg vele újra járni!!!Ha meg már ez nem lehetséges, akkor meg bírd ki nélküle, egy idõ utánn ugyis elfelejted!!!Sok sikert neked!!!
Szerintem amíg szerelmes vagy abba a fiúba ne akarj mással járni, mert úgy se lesz jó.Inkább keress egy legjobb barátot idövel elfelejtetei a gonjaidat föleg ha fiú.ök jobb barátok mint a lányok!
Szia! Én is pont ebben a helyzetben voltam, szerintem el kell telni jó sok idõnek, addig is járj szórakozni, bulizni barátnõiddel, érzelmek nélkül pasizz flörtöjj és közben keresd az igazit, ne utasits vissza senkit!Azt a fiút el kell felejteni!!Vele nem volt az igazi minden mert vége lett, olyan fiút kell találnod aki megbecsûl és igazán szeret!És majd lesz ilyen, nekem is sikerült, több mint egy év szenvedés után!Ha megtalálod akkor majd tudod mondani hogy nem kell neked az a pasi!Erõsnek kell lenni, nehogy már egy pasi irányitson!Sok sikert!!
En is ebben a hejzetben vagyok, de en marv nem birom nelkule es nem ojan konnyu elfelejteni mind mondja:((


Mit tegyek? Nem tudom elfelejteni a barátomat! Vagy ez csak a megszokás?

Már másfél hónapja hogy szétmentünk és azóta nem is beszéltünk...minden telószámot,képet,fbról kitöröltem, hogy el tudjam felejteni,a tőle kapott dolgokat eltettem jó mélyre. Amikor szakított velem én szerelmes voltam még belé. nem tudom, mikor múlik el a hiánya? Elég sokáig voltunk együtt 3évet. A régi emlékek fájnak mikor még szép volt minden és szerelmes volt belém. Mikor térek észhez???? 19L

Legjobb válasz: Én sem tudtam elfelejteni a volt páromat mi is 3 évet voltunk együtt. Már lassan 1 éve hogy szakítottunk. A miénk közös döntés volt lényegében de én akartam a szakítást én hoztam fel. Pedig még szerettem. Na mindegy. Nem mûködött. Gondolj a rossz dolgokra és akkor jobban túl tudsz lépni rajta. Én már részben túlléptem csak néha jut eszembe. másfél hónap semmi ha több év után se tudsz túllépni az már nem normális.

Én sem tudtam elfelejteni a volt páromat mi is 3 évet voltunk együtt. Már lassan 1 éve hogy szakítottunk. A miénk közös döntés volt lényegében de én akartam a szakítást én hoztam fel. Pedig még szerettem. Na mindegy. Nem mûködött. Gondolj a rossz dolgokra és akkor jobban túl tudsz lépni rajta. Én már részben túlléptem csak néha jut eszembe. másfél hónap semmi ha több év után se tudsz túllépni az már nem normális.
szerintem ez csak megszokás...és lehet igaza van az elõzõ kommentelõnek-gondolj a rossz dolgokra! Gondolj csak erre-jó ez neked ha rá gondolsz? Valószínû hogy nem jöttök újra össze, akkor meg minek rá gondolni? A másik amit a helyedben csinálnék...közhely, de sírd ki magad, úgy értem nézz romantikus filmeket, drámákat, addig is elvonja a figyelmedet a volt barátodról, és még jó szórakozás is :)

Nem tudom elfelejteni, mit tegyek?

A srác az oszitársam..mindennap látom szóval nehéz a felejtés. Sajnos beleszerettem mivel folyton kedveskedik, jófejeskedik, ölelget, ritkán megpuszil és egyszer meg is csókolt! Nem számitottuk úgy h mi most járunk mert az csak megtörtént. Viszont volt bennem annyi mersz h elmondtam neki h beleszerettem! ? visszautasított egy másik lány miatt! mára megint nagyon jó viszonyban vagyunk és úgy vettem észre h ? is akarna valmit! De ma ( 11.30-án ) nem mentem suliba és a legjobb barátn?m elmesélte nagy örömmel h ma egész nap együtt voltak, órákon is együtt ültek és h ?t ölelgette! nem ez az els? eset, és félek h átver! Nem könny? elfelejteni, valami tanáccsal dobjatok meg kérlek!

Legjobb válasz: Próbáld meg elfelejteni. Hidd el Chuck Norrisnak sem könnyû az élete.

Próbáld meg elfelejteni. Hidd el Chuck Norrisnak sem könnyû az élete.
A kérdező hozzászólása: Csak hogy én nem vagyok Chuck Norris :// de irtó nehéz!
Bezony ám, nem könnyû az élet, egyszer élünk aztán másnap lehet elüt egy autó vagy rádesik egy ablak, vagy elharapja a torkod 2-3 roti és szétttép, vagy az Iphonod szétrobban a kezedben, szóval ne maradj mellette. kezd új életet, ki tudja meddig élvezheted.

Nem értem, h miért nem tudom elfelejteni. Kérlek adjatok tippeket. Lassan azt érzem, h kezdek megőrülni, nagyon rosszul vagyok. :/ 18/L Hogyan tudok ebből kilábalni? Mit tegyek?

Kb 4 éve találkoztunk egy táborban és megegyeztünk, h ez az egész csak egy futó kapcsolat lesz. Persze én teljesen beleszerettem, és a tábor után meg is szakadt köztünk a kapcsolat. Az az évem egy katasztrófa volt... Nem bírtam aludni, nem bírtam ki egy napot zokogás nélkül. Kb 2 éve a tábor után kezdett javulni a helyzet, már nem sírtam minden nap, már nem voltak gyomorgörcseim. Aztán az egyik bnőm anyukája (ő ismeri a fiút) mondta, beszélt vele, és azt mondta neki h még mindig szeret, csak egyszerűen nem tudja, h én h érzek iránta, de nagyon megbánta, h nem lett semmi komoly ebből az egészből. Én persze újra szörnyen éreztem magam, mert tudtam h soha semmi nem lesz ebből, mivel én pesten, ő meg győrben lakik,és a távkapcsolatok soha nem működnek... 1 hónapja fészen kirakta, h kapcsolatban van egy csodaszép lánnyal... Én még soha nem kaptam pánikrohamot, de amikor ezt megláttam, biztos h rohamom volt.

Legjobb válasz: es a szuleid hol voltak amikor te szenvedtel? olyan nehez lett volna elvinni teged a srachoz hogy beszelj vele? en apud helyett mar reg felvettem volna a kapcsolatot a sraccal es kifaggattam volna hogy mit gondol rolad!baxxa meg hogy inkabb szenvednek az emberek minthogy tegyenek valamit is...

es a szuleid hol voltak amikor te szenvedtel? olyan nehez lett volna elvinni teged a srachoz hogy beszelj vele? en apud helyett mar reg felvettem volna a kapcsolatot a sraccal es kifaggattam volna hogy mit gondol rolad!baxxa meg hogy inkabb szenvednek az emberek minthogy tegyenek valamit is...
még semmi sincs veszve. írj neki facebookon, ha ennyire szereted kár lenne hagyni. csak beszélgessetek, ahhoz még találkozni sem kell, és ha "ne adj isten" szakít a barátnõjével még össze is jöhettek. nem biztos, hogy a távkapcsolatok nem mûködnek. a barátnõm meg a pasija heti 1X találkoznak már két éve, de jól megvannak. elhiszem, hogy ilyen rosszul érzed magad, én is voltam már hasonló helyzetben...:S 19/l
Ahelyett, hogy 4 éve szabályosan tönkreteszed magad testileg-lelkileg, megért volna a dolog egy beszélgetést, ha ennyire odavagy valakiért, nem? Gyõr-Bp távolság pedig nem is távolság. Egyik barátnõm 3 naponta közlekedik a 2 város közt.
A kérdező hozzászólása: amikor apuéknak meséltem róla, akkor õk mindig csak úgy fogták fel h ez nem túl komoly dolog... aztán meg már nem is beszéltem róla nekik, mivel semmi értelme nem volt! egyszer írtam neki egy levelet, h mennyire hiányzik, és h soha nem fogom elfelejteni azt a tábort, és h tudom h csak egy futó kapcsolatnak indult, de én nem bírom kiverni õt a fejembõl... és erre csak annyit írt, h sajnálja h én ennyire szenvedek, de mind a kettõnknek tovább kell lépnünk. és ezek után nem beszéltünk...
Te tényleg örült vagy már bocs 4 évet szenvedni 1 tábori flört miatt az egész tini korod rá ment, csípd ki magad és kezdj bulizni járni, a felnõttként is egy tini szösszenet miatt akarsz szenvedni nõj fel.

Nem tudom elfelejteni. Mit tegyek? :/

Már lassan három hónapja szakítottunk a volt barátn?mmel, de egyszer?en nem tudom kiverni a fejemb?l. Õ kiszeretett bel?lem, de nekem meg még mindig minden rá emlékeztet. Egy suliba járunk és akárhol vagyok mindig eszembe jut. El kéne foglalnom magam valamivel? De hiába mert mindig van valami ami eszembe juttatja. Mit tegyek? :(

Legjobb válasz: "El kéne foglalnom magam valamivel? De hiába mert mindig van valami ami eszembe juttatja. Mit tegyek? :(" Foglald el magad!Ilyen "egyszerû"!

"El kéne foglalnom magam valamivel? De hiába mert mindig van valami ami eszembe juttatja. Mit tegyek? :(" Foglald el magad!Ilyen "egyszerû"!
Tudom mirõl beszélsz...
TikkkTakkk az óra ketyeg, az idõ telik, egyszer minden elmúlik :)
igyál, a sör segít
Meddig voltatok együtt?Korotok?
A kérdező hozzászólása: 3 hónapig voltunk együtt. Én 16 vagyok, õ 17. Elég komolyra terveztük, de ebbõl látszik, hogy még az idõsebbekkel is csak megjárom...

Akiket szexuálisan zaklattak? Velem is megtörtént (elég durva volt) Mit tegyek hogyan tudom azt a dolgot elfelejteni és megküzdeni vele? Van aki hasonló helyzetben? Mit tegyek?

és most van egy komoly kapcsolatom nagyon szeretem a srácot és eddig nem is volt semmi baj de mióta kezd komolyra fordulni a dolog mindig rosszul érzem magam belül és egy falat húzok magunk közé? Már ? is mondta hogy menjek el pszichológushoz ezzel mert ezt nem lehet csak úgy feldolgozni hogy nem foglalkozok vele?

Legjobb válasz: Igaza van a barátodnak, menj el pszichológushoz... remélhetõleg õ tud segíteni! :)

Igaza van a barátodnak, menj el pszichológushoz... remélhetõleg õ tud segíteni! :)
mi történt? hány éves voltál? és ki volt neked a zaklatód?
Hát nem tudom, lehet hogy tényleg a pszichológus lenne a jó megoldás, de én pl viszolygok tõlük. Szerintem meg kéne beszélned egy olyan emberrel akiben megbízol, de a legjobb a barátod lenne. Nem tudom, hogy pontosan mit de szerintem az lenne a legjobb ha el mondanád neki az érzéseidet, meg azt hogy ne erõltesse a dolgokat, hagyja hogy te kezdeményezz. Kényszerbõl fõleg nem megy. Az elején meg kellene ismernetek egymás testét és csak utána szex. Ha fokozatosan mennétek lehet hogy neked is könnyebb lenne.
a pszichológus tényleg jó ötlet, itt pedig talán találsz hasznos olvasnivalót: http://megeroszakoltak.blog.hu/
A kérdező hozzászólása: Õ tudja mi történt csak nem tudom milyen orvoshoz menjek pontosan. Nem erõlteti a dolgokat. Nagyon is türelmes. Csak van bennem ez az érzés. Szinte minden percben úgy érzem mintha valami lenne rajtam amit le kell mosni vagy legalább levakarni de nem megy. Eddig jól megvoltam csak most jött megint elõ ez a valami de minek. Utálom magam. de õt nagyon szeretem. És jó is vele csak most emelkedik a fal. szerintem õ is érzi csak nem tudja miért.
Szia. Engem 12 évesen majdnem megerõszakoltak. 2 évig nem tudtam beszélni a dologról senkinek, de akkor is csak anyának mondtam el. Anya kb. 2 éve elmondta apának, aki majdnem megölte a fickót, de most nem is ez a lényeg... Nagyon nehezen hevertem ki. A középsuliban sem nagyon engedtem egy fiút sem a közelembe, ha már járásra fordult volna a dolog, akkor nagyon bepánikoltam és elhagytam a pasikat. Ezért volt az , hogy 20 évesen vesztettem el a szûzességem is, és egy olyan sráccal, aki évekig küzdött értem, nem adta fel és nem bántam meg semmit :) Azóta imádom a sexet és már nem gondolok arra, hogy mi történt. Bár, ha egy idõsebb pasi közelít felém, pl egy 30 éves, akkor még egy kicsit mindig bepánikolok... :S 22/L
Az elsõ barátnõmet egy évvel a találkozásunk elõtt kvázi megerõszakolták. Akkor 15 éves volt. Mivel szégyellte magát, nem mondta el senkinek, egyedül próbálta feldolgozni. Mikor összekerültünk és már megbízott bennem elmondta a dolgot. Elsõre fel se fogtam. Hosszú idõnek kellett eltelni, hogy magához engedjen, de utána már teljesen felszabadultan tudta élvezni a szexet. Viszont ehhez sok beszélgetés, megértés kellett.

3 hete szakítottunk a barátommal. De egyszerűen nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?

Azt mondták itt hogy járjak ki többet a barátaimmal... hát kijárok, fiúk is szoktak ott lenni, flörtölnek velem meg minden és olyankor amúgy jól érzem magam. de aztán hazaérek és eszembe jut a volt barátom és rögtön sírni kezdek... nem tudok elképzelni senkit akivel együtt lennék utána! Csak ő kell... Õ volt az első nagy szerelmem, egy több mint 1 éves kapcsolatról beszélek. Nem tudom elképzelni magam más mellett. Tudom még csak 3 hete szakítottunk de szerintem soha nem fogok túllépni rajta... Õ már egyáltalán nem akar velem lenni. De én nem tudok a tanulásra és a sportra se koncentrálni már, mert állandóan ő jár a fejemben.Mit csináljak? 17/L

Legjobb válasz: Leírom a történetem, hátha segít, bár én sem hittem ezekben amikor ez történt. 2,5 éves kapcsolatomnak lett vége, szintén 1. pasi, nagy szerelem, erre szakított amikor én még nagyon szerettem. El sem tudtam képzelni, hogy lesz más valakim, úgy gondoltam, mindenkiben õt fogom keresni, mindenrõl õ fog eszembe jutni. Nem hittem, hogy van más, akivel lehet olyan jókat beszélgetni, enni, nyaralni, kirándulni... Egész nap bõgtem, nem ettem, nem ittam. Borzasztó volt. És én is találkoztam a barátaimmal, akkor egy kicsit jól éreztem magam, de ha hazamentem, kezdõdött elölrõl. Ez kb. 2 hónapig ment. De nagyon küzdöttem, hogy elfelejtsem, hogy mindent kitöröljek, ami rá emlékeztet. Azóta, még abban az idõben, amíg nem akartam másik pasit, megismertem a jelenlegi barátom. Egészen lehetetlen helyzetben... Sokszor találkoztam vele "tét nélkül", aztán összejöttünk. Sokáig nem mertem szeretni, mert annak úgyis csalódás a vége. De szép lassan kialakult, beleszerettem. Vele vagyok 4 éve. Õ egy teljesen más világ mint az elõzõ volt, de azóta rájöttem, hogy sokkal jobb világ :) Vele még jobban tudok beszélgetni, nagyokat kajálni, kirándulni, utazgatni... Többet törõdik velem, pedig az elõzõ barátomnál azt hittem nincs még egy olyan rendes pasi. És erre megtaláltam :) 4 éve vele vagyok. Imádom. És nagyon sok minden van benne, ami az elõzõben nem volt, de én meg nem is hiányoltam, mert mivel elsõ kapcsolat volt, nem tudtam, hogy azok bizony jó dolgok. És most, hogy ezek meg vannak, visszagondolva elképzelni sem tudom, hogy bírtam nélkülük, hogy gondolhattam, hogy ezek nem fontosak. Ezzel csak egy kicsit bíztatni szerettelek volna, hogy nem baj, hogy most még nem hiszed, hogy lesz más... Foglald el magad, minél kevesebbet gondolj rá és minden rendbe jön. Azt fogod észrevenni egyszer, hogy már nem is érdekel és a pasikat nézegeted... :) És jönni fog egy jobb! Más lesz vele, de pont ez lesz benne a jó! Kitartás :)

Leírom a történetem, hátha segít, bár én sem hittem ezekben amikor ez történt. 2, 5 éves kapcsolatomnak lett vége, szintén 1. pasi, nagy szerelem, erre szakított amikor én még nagyon szerettem. El sem tudtam képzelni, hogy lesz más valakim, úgy gondoltam, mindenkiben õt fogom keresni, mindenrõl õ fog eszembe jutni. Nem hittem, hogy van más, akivel lehet olyan jókat beszélgetni, enni, nyaralni, kirándulni... Egész nap bõgtem, nem ettem, nem ittam. Borzasztó volt. És én is találkoztam a barátaimmal, akkor egy kicsit jól éreztem magam, de ha hazamentem, kezdõdött elölrõl. Ez kb. 2 hónapig ment. De nagyon küzdöttem, hogy elfelejtsem, hogy mindent kitöröljek, ami rá emlékeztet. Azóta, még abban az idõben, amíg nem akartam másik pasit, megismertem a jelenlegi barátom. Egészen lehetetlen helyzetben... Sokszor találkoztam vele "tét nélkül", aztán összejöttünk. Sokáig nem mertem szeretni, mert annak úgyis csalódás a vége. De szép lassan kialakult, beleszerettem. Vele vagyok 4 éve. Õ egy teljesen más világ mint az elõzõ volt, de azóta rájöttem, hogy sokkal jobb világ :) Vele még jobban tudok beszélgetni, nagyokat kajálni, kirándulni, utazgatni... Többet törõdik velem, pedig az elõzõ barátomnál azt hittem nincs még egy olyan rendes pasi. És erre megtaláltam :) 4 éve vele vagyok. Imádom. És nagyon sok minden van benne, ami az elõzõben nem volt, de én meg nem is hiányoltam, mert mivel elsõ kapcsolat volt, nem tudtam, hogy azok bizony jó dolgok. És most, hogy ezek meg vannak, visszagondolva elképzelni sem tudom, hogy bírtam nélkülük, hogy gondolhattam, hogy ezek nem fontosak. Ezzel csak egy kicsit bíztatni szerettelek volna, hogy nem baj, hogy most még nem hiszed, hogy lesz más... Foglald el magad, minél kevesebbet gondolj rá és minden rendbe jön. Azt fogod észrevenni egyszer, hogy már nem is érdekel és a pasikat nézegeted... :) És jönni fog egy jobb! Más lesz vele, de pont ez lesz benne a jó! Kitartás :)
én már 6honapja vagyok igy
A kérdező hozzászólása: lesz nekem is 6 hónap úgy érzem...
Az idõ majd begyógyítja a sebeket, lassan majd elfelejted. Hidd el, találsz majd egy jobb srácot, aki még jobban fog szeretni és neked is még jobban fog tetszeni :) Nekem 3 éves kapcsolatom lett vége januárban, jobb már, de még mindig gondolok rá, minden nap :) 23/F
Csatlakozom a magam fél évével.
nekem már több mint másfél év telt el, és még mindig gondolok néha rá...ha nagyon szeretted sajnos csak az idõ segít. lehet flörtölgetni, ilyesmi, de nem lesz már olyan.
Velem is igy van csak en fiu vagyok.Szakitottam a b.nommel mert mar ereztem hogy nem szeret csak nem mondta el igy hat elengedtem inkabb legyen boldog massal mint hogy velem legyen es ne legyen boldog...nagyon szeretem meg mindig es oruletesen hianyzik de hat ez van...

Mit tegyek? Nem tudom elfelejteni, amíg nem mondja el konkrétan, hogy mit gondol.

Hm, hol is kezdjem... :)

Legjobb válasz: Tudod 15 évesen nem minden lány érett a szerelemhez... Próbáld meg félre hívni;) Ha semmilyen módszerrel nem sikerül akkor meg felejtsd el;) Jobbat nem tudok mondani

Tudod 15 évesen nem minden lány érett a szerelemhez... Próbáld meg félre hívni;) Ha semmilyen módszerrel nem sikerül akkor meg felejtsd el;) Jobbat nem tudok mondani
A kérdező hozzászólása: Na igen, végülis veszíteni valóm nincs... Legalábbis remélem, hogy miután megbeszéljük nem leszünk rosszban. :( :)
AZtaaaa...ugyanez a helyzetem..de kikopotten ugyanez. beszarok. én is ugyanugy bevallottam neki hirtelen...utàna beszéltem vele egy héttel... szoval..én azt tervezem hogy ràhajtok, nem érdekel h àllandoan a haverjaival van, probàlom félrehivni h beszéljunk. amugy meg is mondtam neki hogy szeptembertol tobbet szeretnék vele lenni stb...konrétan és roviden beszélek vele mivel tudom h nincs sok idom erre. ami még durva hogy én is pont mult héten beszéltem a csajjal. sok sikert
Hát nem tudom... ha te több törõdést igényelsz egy lánytól (márpedig úgy látszik) akkor nem biztos, hogy ideális választás õ.. Mindenkinek arra van ideje, amire szakít... Ha õ egyfolytában a haverokkal van, az nem túl hízelgõ...
ha 15 éves, akkor hagyd a rákba, nem tudja még mit akar, és könnyen nagyobb csalódás érhet.. én hasonlóan érztem valaki iránt. nem tudtam mit gondol rólam, a barátnõjét kérdeztem, õ mondta, hogy hát valaki más, de elõtte azért kalandoztunk egy picit.. aztán rá kellett jönnöm, hogy egy közönséges kis ringyó, már elnézést, végülis ezzel megtudtam magam gyõzni, hogy inkább nem kell nekem : ) aztán párhónapos szünet, majd odajött hozzám, hogy feküdjünk le. mondom ok. azóta nem nagyon beszéltünk, nem tudom mit gondol, érdekelne, de hát a lényeg most már az hogy meg volt, nem több. na jó, azért még egy körben benne lennék. na, bocs, hogy kissé elkalandoztam a témától, de én elõre megmondom neked, hogy ennek csalódás lesz a vége, ha közelebb kerültök, te meg belehabarodsz.. 15 évesen a lányok max 1%a tudja, hogy mit akar igazából, a többi csak játszik
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Ma délután beszélek vele a dologról. Kíváncsi vagyok mi lesz.. :-/ Megpróbálok kicsit határozottabban beszélni vele, mert jó lenne, ha végre megmondaná tényleg, hogy mi a helyzet. :( Ha nem, akkor ennyi volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!