Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek tudom (4687 db)

Mit tegyek? Tudom, hogy tesztelnem kéne egy kis bátorításra lenne szükségem annyi sikertelen hónapon vagyunk túl!

A múlthét elején teszteltem a nemvárt el?tt jóval tudom-tudom de nem bírtam ki negatív lett ugyhogy elszomorodtam letettem a babóról erre a hónapra is viszont pénteken volt a nemvárt napja és azóta semmi, igaz tünetem sincs, eddig semmilyen folyásom nem volt aminek örültem tegnap viszont kevés vizes folyás kezd?dött és a derekam is elkezdett kicsit fájogatni akkor mésgicsak megjön? Nem merek tesztelni, jó volt örülni kicsit pénteken..de azóta, ja és lehet butaság de pénteken amikor együtt voltunk a párommal azt mondta alig érte el a méhszájamat ezt furcsálta meg szokta érezni a mensimet így összezavarodtam bátorítás kéne

Legjobb válasz: Tesztelj szerintem, jobb ha tudod, hogy van a baba, vagy nincs. Így ki tudod szûrni, hogy csak hormonok játszanak vagy a baba. Legyen a babó, azt kívánom!:)

Tesztelj szerintem, jobb ha tudod, hogy van a baba, vagy nincs. Így ki tudod szûrni, hogy csak hormonok játszanak vagy a baba. Legyen a babó, azt kívánom!:)
Tesztelj! Hajrá baba :) )
Nincs mitõl tartani, tesztelj, jobb, mint a bizonytalanság. Szokott késni amúgy? Drukkolok, hogy pozitív legyen a teszt!!!
szia én is csatlakozom tesztelj és szivbõl kivánom hogy 2 csik legyen megy a drukk de jó nagy!
Szeóie!Szerintem is tesztelj!Kívánom hogy pozitív legyen!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszsönöm mindenkinek aki válaszolt és elõre is azoknak akik szeretnének lelket önteni beél, nem szokott késni mindig 30 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 34. napon sztem szerdán tesztelek majd írok
Remélem, két csíkot pisilsz! Nekem min. keddig várnom kell. :(
látod, sok más kérdésnél sajnos ezért szokták írni az okosabbak, hogy semmi értelme a nem várt elõtt tesztelni. De ha pontosak a ciklusaid, akkor joggal hiheted, hogy baba van a dologban. Én már akkor tudtam, mikor a nem várt napján nem jött meg. NYugodtan tesztelj, baba van ott

Mit tegyek? Tudom hogy a szüleim is így látják jónak. De valamiért mégsem.

Szüleim nem nagyon akarják megengedni hogy legyen saját lovam..mert hogy macera..meg félnek hogy nem törődnék vele..de tudják hogy ez nem így lenne mert imádom az állatokat.Szerintem félnek a költségektől,vagy hogy nem tudnám gondját viselni vagy nem tudom..de tudják mennyire fontos nekem egy ló.És minden lehetőséget megragadok amikor lovagolni tudok és akkor látom a szemükben,hogy büszkék rám,és hogy örülnek,hogy én boldog vagyok..:) De ez nekem csak hab lenne a tortán ha kaphatnék egy saját lovat! És még annyi... mit javasolnátok rideg tartás,boxos..vagy szerintetek mi lenne a legjobb..

Legjobb válasz: Hát ja. Amúgy is hány éves vagy? Ha nem tudnád egy lóhoz fel kell nõni! Mikor megkeresed te az árát akkor vegyél magadnak! Tudod mennyi pénz? Már csak kíváncsiságból is megkérdeztem testvéremet õ mennyiért tartja el a lovát. Mondanom sem kell havonta a legolcsóbb ami kijön neki 81 ezer forint. És ha lovad hirtelen beteg lesz? Oltás? Patkolás? Takarmány? Chip?..stb. Szerinted kifizetné ezt a sok pénzt? Ráhagynád a szüleidre? Na de õk vajon mibõl állnák? Keresd meg a lovadra a pénzt és csak azután cselekedj!

Hát ja. Amúgy is hány éves vagy? Ha nem tudnád egy lóhoz fel kell nõni! Mikor megkeresed te az árát akkor vegyél magadnak! Tudod mennyi pénz? Már csak kíváncsiságból is megkérdeztem testvéremet õ mennyiért tartja el a lovát. Mondanom sem kell havonta a legolcsóbb ami kijön neki 81 ezer forint. És ha lovad hirtelen beteg lesz? Oltás? Patkolás? Takarmány? Chip?..stb. Szerinted kifizetné ezt a sok pénzt? Ráhagynád a szüleidre? Na de õk vajon mibõl állnák? Keresd meg a lovadra a pénzt és csak azután cselekedj!
BOXOS!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! és szerinted miért ez lenne jó? mondjuk ha nem tudnék kimenni egy nap akkor egész nap csak a boxban van.:/ ? és a saját lóról amit leírtam mi a véleményed?
Félrideg az ideális, nyáron akár teljesen rideg is, más lovakkal, nagy legelõn, csak beálló legyen legalább. Lehet, hogy azért nem engedik, mert egy ló éves tartása kb 1 millió forintban benne van, az nem kis összeg. És óriási felelõsség, na meg veszélyes is, engem is féltenek, ahányszor csak lóra ülök, pedig nyolcévesen kezdtem, és azóta szinte lóháton élek. Én is hosszan puhítottam õket, elõször felesben tartottunk egy lovat, ez kisebb költség, kisebb felelõsség, esetleg ezt meg lehet próbálni. Ilyenkor nem a tiéd a ló, csak belefizetsz a költségekbe, tartás, kovács, stb megegyezés szerint, és heti x alkalommal lovagolhatod, mintha a sajátod lenne.
Utolsó válaszolóval ne törõdj, nekem is a szüleim segítenek, hosszú évekig nem tudnám még eltartani, fõsuli végéig legalább kell a segítség, és utána míg nem találok jó állást... Annyi évre pedig nem adom fel a hobbimat:)
Nem tudom miért baj, ha valakinek eltartják a szülõk a lovat, vagy besegítenek...Ennyi erõvel azt is lehetne mondani majd, akkor vegyél csokit ha meg tudod kereseni az árát.Olyan családban ahol anyagilag nem gond egy lóó havi tartása miért ne...?Mert az én szüleimnek nem volt rá pénze másnak se legyen? Amúgy meg jól fizetõ állás mellet meg idõd nem lesz rá-sajnos tapasztalat, én is így jártam amikor sulis-egyetemista voltam az õseminek nem volt pénze rá, most pénzem lenne, de napi 8-10 óra meló mellett meg idõm nincs:(
Utolsó vagyok - negyedik, én 35 ezerbõl tartom a lovam havonta. Az nem épp 81. Ha erre rászámolom az oltást (évente 5 ezer...), a körmölést (8 hetente, azaz két havonta 3), még akkor sem közelítem meg az általad említett értéket. Nyilván nem olyan lovat vettem, ami se sütve, se chippelve nincs (az vagy csikó, vagy valami nagyon lenyomozhatatlan, ki tudja miféle ló), tehát ennek az összege nem engem terhel, útleve van, a nélkül nem tudom, elõzõleg volt-e oltva, lovarda úgy nem fogadja, tehát útlevél nélküli lovat nem nézek, gyk ez az összeg megint csak nem engem terhel, ráadásul egyszeri költség, nem havi vagy éves... A takarmány (széna, szalma, abrak és víz) benne van a bértartás árában, pálya-, és terephasználattal együtt, azért külön nem fizetek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszadóknak! utolsó válaszoló! : Neked külön köszönöm, hogy ilyen kifejtõ és lényeges választ írtál! Ezen most elgondolkodtam, és így fogok cselekedni, hogy inkább elõször még eljárok lovagolni lovardába és amikor már nagyobb leszek akkor lesz saját lovam..lehet ha saját lenne jobb lenne de így legalább azokkal az állatokkal lehetek akiket nagyon szeretek, és amikor tényleg nagyon felkészült vagyok rá akkor lesz saját lovam! Köszönök mindent!
Komoly igénybevétel mellett a lónak megfelelõ extra takarmánykiegészítõ, vitaminpótló. -> Komoly igénybevétel mellett a lónak KELL MÉG megfelelõ extra takarmánykiegészítõ, vitaminpótló. (pl. fedménnek vagy komoly versenylónak szezonban). Ezeknél amúgy ki lehet vizsgáltatni, melyik típus kell a lónak, mire van épp szüksége, ekkor a leggazdaságosabb, és az igényeinek leginkább megfelelõ tápot etetheted vele pluszban.

Mit tegyek? Tudom, hogy ez igy nem mehet tovább köztem és anyum közt.

Úgy érzem nem szeret, szerethiányos vagyok mióta az eszemet tudom, egy ölelést, puszi-t semmi nem kaptam tõle. Másoknak lebeszél és ossza az észt, mindenki mással (fiatalabbal mint én) úgy beszél mint aki helyben elalél, kedvesen, simogassa õket. Engem meg magasról le se sz.r . Csak veszekedni tud rám és kiabálni. Ha mondom neki, hogy egszer majd szeretnék elköltözni akkor elkezdi, hogy neki csak én vagyok, õ nagyon szeret engem. Ha elmegyek nem marad senkije. Úgyse megyek sehova mert nem hagynám õt itt. Nagyon fáj amit tesz és sokszor folyik a könnyv a szemembõl amikor látom, hogy mással mit mûvel és velem mit tesz. 18/L

Legjobb válasz: Azt még elfelejtettem ,hogy az fáj a legjobban amikor azt mondja, hogy: Õ nem ilyen életet akart magának, ilyen gyerekkel mint én, meg, hogy miken kellett átmennie gyerreként is. Ha tehetné most azonnal mindent megváltoztatna, útál mindent , útálja az életét. Õ mindenért csak szenved.

A kérdező hozzászólása: Azt még elfelejtettem , hogy az fáj a legjobban amikor azt mondja, hogy: Õ nem ilyen életet akart magának, ilyen gyerekkel mint én, meg, hogy miken kellett átmennie gyerreként is. Ha tehetné most azonnal mindent megváltoztatna, útál mindent , útálja az életét. Õ mindenért csak szenved.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de csak közben jutnak eszembe a dolgok =D. Ami nagyon idegesít még az, hogy mindenhova tüsszög, úgy, hogy nem takarja el az arcát. Legyen az ételtõl kezdve, bútorokon át minden. EGyszer segítettem neki, fogtam a zsákot erre õ lehajolt és beletörölte az orrát a kezembe , nem a ruhába a bõrömbe és ott volt a kezemen végig a hosszú zöld takony. ( uh rámnött a hányinger). A kutyának szoktam puszit adni, erre múltkor látom, hogy õt is telibe tüsszenti. Azóta se adtam. Azt nem bánom ha a kutya összenyal, de az õ tüsszentési szokásaitól herótom van.
Mindezek mellett miért is nem akarsz önálló életet kezdeni? Mit adsz neki ebben a helyzetben, ami hiányozna neki, ha elköltöznél?
A kérdező hozzászólása: Itt aztán az erkölcsöm jön szóba mert nem szeretném egyedül hagyni amúgy is eléggé beteges. Én nem vagyok õ, bármit tesz mégis csak az anyám.
Szeretetet, másféle gondolkodást nem lehet egy emberbe belerakni. Az édesanyád ilyen. Sosem fogod tudni megváltoztatni. Beszéltél már vele, hogy neked mi fáj?
Lehet hogy te akaratodon kívül jelképezel neki valamit, emlékezteted valamire, ami fáj neki, ezért nem tudja kimutatni a szeretetét. Pl apádat vagy élete egy rossz szakaszát, de ez nem neked szól személy szerint.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már beszélni vele, az lett a vége, hogy elvitt pszichológushoz mert beteg vagyok.

Mit tegyek? Tudom, hogy szánalmas és vicces vagyok, de nagyon el vagyok keseredve.

Mindig is túlsúlyos voltam, egész kiskoromtól fogva, sokáig nem zavart, csak nemrég kezdett, pár hónapja. Nem volt küls? indíttatás, de úgy éreztem, én ennél jobb, szebb akarok lenni, nekiálltam hát diétázni, sportolni. Eddig lement 7 kg, de mivel elég nagy súlyról beszélünk, nem látszik annyira... Max. a ruháimon veszem észre, de ugye akkor sem látványos annyira.

Legjobb válasz: Esküszöm, mintha a barátnõmet hallanám, szó szerint ugyanilyen körülmények között szedte fel a pasiját. Õ duci, a srác magas, sportos, helyes. Nála a tieddel ellentétben úgy végzõdött az estéje, hogy lesmárolta a srácot. Na azóta 3 éve együtt vannak. :D Szóval mindenképp megér egy próbát, mit veszthetsz mégis? Semmit, szóval hajrá!

Esküszöm, mintha a barátnõmet hallanám, szó szerint ugyanilyen körülmények között szedte fel a pasiját. Õ duci, a srác magas, sportos, helyes. Nála a tieddel ellentétben úgy végzõdött az estéje, hogy lesmárolta a srácot. Na azóta 3 éve együtt vannak. :D Szóval mindenképp megér egy próbát, mit veszthetsz mégis? Semmit, szóval hajrá!
jelöld be aztán írj rá. mondd neki, hogy : szia :) :D sok sikert :) ha tetszik, kezdeményezz. ha meg esetleg nem sikerül akkor sincs semmi probléma :)
A kérdező hozzászólása: Hajajj, remélem, hogy tényleg meg fog, köszii... :DD
#14, én csak azt nem értem, hogy ez hogy jön ide? Miért élvezed, hogy siránkozol, akkor amikor a másikat bíztatják? Jó, én értem, hogy mi a problémád, és nyilván ez nem fair, de az sem, hogy te a másik kérdésére nem válaszolsz, hanem a saját gondjaidat fejted ki. Akkor inkább írd ki kérdésnek. OFF vége. :)
de ha én is szépen leirom, hogy fejlesztettem a személyiségemet, hogy ne küldjenek el élböl a lányok, csak mondjuk 1-2 randival késöbb (mert amugy vékony vagyok és edzetlen), akkor nem hinném hogy megdicsérnék a több honapos fejlödésemet. Mert szoptam én eleget azzal, hogy jobban elfogadjanak az emberek...csak épp semmire nem mentem vele, mert nem kefél velem senki.
#10, és errõl most a kérdezõ tehet? Ne rajta vezesd le a feszültségedet. Ha te vagy az a kövér fiú, akkor ne sírj, hanem inkább vegyél példát a kérdezõrõl, aki már leadott 7 kg-t. Vagy szimlán fogadd el magad!
Szerintem meg fog ismerni :) Meg maximum elmagyarázod a helyzetet, hogy milyen jól elvoltatok.
A kérdező hozzászólása: :D Nem mondanának vele újdonságot, én tudom magamról, hogy az vagyok. ;) Ha olyan nagyon csinosnak érezném magam, nem pattognék ennyit egy bejelölésen, nyugi. :D Nem képzelem magamról túl sokat.
tudod mi a vicces? az, hogyha egy fiu leirja, hogy kövér, de kell neki egy csaj, akkor nem aranyosozzák le mint itt téged mindenki, hanem megy a durva oltás, hogy mit gondol magáról.
A kérdező hozzászólása: Össze vagyok zavarodva, látszik... :DDD
A kérdező hozzászólása: * nem ismer meg :DDD
A kérdező hozzászólása: * tudjátok
A kérdező hozzászólása: De tudjátók mitõl félek? Hogy nem ismerem meg, ha bejelölöm :DDD
Egyel feletted lévõ kérdezõtõl érdeklõdj. :D
Ja és gratulálok az eddigi fogyáshoz. :)
Szerintem inkább írj neki, persze be is jelölheted, de azért írj egy leveled, valami nem nagyon nyomulós, de azért lényegretörõ stílusban, hogy szívesen találkoznál még és milyen jól elvoltatok a buliban stb. Te ismered végül is, ha szimpi volt, akkor biztos nem egy oltári tapló, és ha esetleg nem jössz be neki, akkor is kulturáltan mond nemet. Remélem. Nincs veszteni valód. Szerintem hajrá, próbálkozz. (Egyébként, ha publikus, mennyi az a sok kiló? Nem lehet, hogy annyira nem is vészes? Szerintem amúgy ne csak fogyózz, hanem sportolj is, sokkal hatékonyabb és egészségesebb! :) És élvezetesebb is, mint a koplalás. Egy kis biciklizés, ha a szép az idõ, vagy futás, vagy valami torna dvd stb. ;))
csak leirtam a felháborodásomat, amiért a lányok kb bármit csinálhatnak mindenki tapsol hozzá. mondjuk az valoban NAGYON tiszteletre méltó, hogyha egy kövér lány le akar fogyni, mert rengeteg lány van, akiböl nagyon szép lány lehetne vékonyan. A nagyon szót meg ugy kell érteni, hogy NAGYON! És sokkal jobban fogják értékelni magukat, ha az eredményt kinkeservesen érték el, minthogyha 14 éves koruk óta már pornós külsejük lenne(mondjuk pornózni tárt karokkal várják a legalja nöt is, férfiként viszont minimum legyél sportos).

Kémprogram v vírus? Ha belépek msn-re ezt írja ki gépem, mit jelent? Önt átirányítják, egy új internet helyre. Lehetséges hogy a jelenlegi hellyel váltott információ, ellesz küldve egy új helyre! Mit tegyek? Tudok ellene tenni?

Legjobb válasz: Ez (teljesen indokolatlan alapokon) a paranoid embereket tájékoztatja arról, hogy az oldal maga továbbítja a rólad szóló infókat (a belépési adataidat) egy másik helyre. Valószínûleg semmi se történik közben, csak a böngészõ címsorában változik a .com elõtti rész is, és a böngészõd teljesíti a kéréseket.

Ez (teljesen indokolatlan alapokon) a paranoid embereket tájékoztatja arról, hogy az oldal maga továbbítja a rólad szóló infókat (a belépési adataidat) egy másik helyre. Valószínûleg semmi se történik közben, csak a böngészõ címsorában változik a .com elõtti rész is, és a böngészõd teljesíti a kéréseket.

Mit tegyek? ÿtudom hogy nagyon kínos

Nagyon kínos kérdés tudom de a péniszem bőre alatt képződött valami fehér kis koszgolyó és belegabalyodott az egyik hajszálérbe elkezdett gennyezni de olyannyira hogy a bőr szétdurrant húsig kilátszik a hajszálér és a koszgolyó nagyon fáj és egyre csak gennyezik ezt krémmel meg lehet oldani műtét vagy mi mit tegyek?

Legjobb válasz: ha nem szeretnéd megvárni míg lerohad, akkor el kéne menni orvoshoz...

ha nem szeretnéd megvárni míg lerohad, akkor el kéne menni orvoshoz...
ez igazából azért szõrtüszõ gyulladásnak tûnik, mert fehér koszgolyó meg gabalyodó hajszálér a népmeséken kívül nincs nagyon de nem ártana, ha valaki megnézné
Keresd fel az urológiát vele , amíg nem késõ. Egy fertõzés komoly gondokat tud okozni .
Nincs ebben semmi kínos. Kaptál egy betegséget. Menj el orvoshoz, és majd õ segít.
az biztos, hogy hajszálér, és nem egy benõtt szõrszál? Borotválod?
A bõrgyógyászatra kell menned (nem az urológushoz). Kerületi szakrendelõ, Bõr- és Nemibeteg rendeléssre.

Mit tegyek? Tudom elrontottam.

Van egy fiú aki a legjobb barátnőmmel járt immár 4 éve, de az nem volt járásnak nevezhető, mert volt egy kézfogás és ennyi. Miután szakítottak rá körülbelül egy évre a srác nekem kezdett írogatni (hol máshol mint facebookon :/). Nagyon jó barátok lettünk, megbíztam benne, mindent elmondtam neki. Egy nap végül kibökte, hogy szerelmes belém. Én akkor még nem szerettem úgy. Meg amúgy is barátnő volt pasija TABU számomra. 2 évig szenvedtünk ezzel a se veled se nélküled kapcsolatban. A srácnak közben volt több barátnője is, amivel csak egy baj van az, hogy ugyanazokat írogatja másoknak is, mint nekem. Közben én is beleszerettem az évek során és ezt tudja is. Mára addig jutottunk, hogy se személyesen se semmilyen más formában nem tudunk kommunikálni. De annyira szeretem és én hülye elvesztettem. Visszatudom szerezni? :(

Legjobb válasz: ha mindenkinek ugyanaz írja az nem a legjobb nem biztos hogy úgy szeret mint te õt

ha mindenkinek ugyanaz írja az nem a legjobb nem biztos hogy úgy szeret mint te õt
A kérdező hozzászólása: Durván 2 éven keresztül szinte mindennap felhozta, hogy szeret én pedig kõkeményen elutasítottam. Állítólag mindenkiben engem keresett... na persze jó vicc.. :s

Elvesztettem a bizalmamat a férjemben, mit tegyek? Tudom, hogy beszélgetnünk kellene, de ezt mindig én kezdeményezem, ez normális? Minden férfi ilyen?

Legjobb válasz: Igen:( és a legrosszabb, hogy változni se nagyon fog! Az a bibi, hogy hagytuk, hogy eddig fajuljanak a dolgok! Ha most szólnánk, hogy: "hé, haver, a feleseged vagyok, beszélni akarok veled, ne koptass le", nem mennénk semmire...

Igen:( és a legrosszabb, hogy változni se nagyon fog! Az a bibi, hogy hagytuk, hogy eddig fajuljanak a dolgok! Ha most szólnánk, hogy: "hé, haver, a feleseged vagyok, beszélni akarok veled, ne koptass le", nem mennénk semmire...
Szerintem nem normális ha valakinek a férje nem akar a feleségével beszélgetni csak a haverokkal. Több hozzászólásban is ezt olvastam. Egy jól mûködõ házasságban igenis mindkét félnek nyitottnak, kezdeményezõnek kell lennie ha férfi ha nõ. Nálunk is kb fele-fele arányban kezdeményezek vagy én vagy a férjem ha ilyesmirõl van szó.
6-oska! Mondta vki, hogy pasi vagy?
Mit tett, hogy elveszítetted benne a bizalmad?
6 Akkor söpörd a szõnyeg alá. Sajnos a legtöbb ilyen állat, mármint értelmileg az állatok szintjén vannak, rühellem is õket, undorítóak. Nem is voltam még szerelmes sem. És nem lehet idõben elkezdeni, én próbáltam, de már pár hónap után is kudarcot vallott ez a kísérlet, úgyhogy ennyi. Normálisat kell kifogni, szerencse kell hozzá, valakinek sikerül, valakinek nem és kész.
Az én férjem se szokott szinte soha hozzám szólni, én kezdeményezek beszélgetést csak:) nagyon ritka, hogy valamit meg akarjon beszélni velem, csak haverokkal/családjával diskurál, velem nem:) :(
7-eske, ne is zavartasd magad, de nõ vagyok, és nem pasi.
Nem.Nem normális. Az esetek nagyon nagy többségében a férfiak kezdeményezik a beszélgetést, már amelyik változtatni akar a jelenlegi helyzetén.
A heroltom a "most üljünk le, és beszéljük meg ezredszer c. szöveg".
A kérdező hozzászólása: A közvetlen környezetemben is így viselkednek a férfiak... hát akkor jól kifogtam :(

Mit tegyek? Tudom hogy nem szabadna vasalni a hajam, de anélkül borzasztó!

Erős,dús,sprőd,göndrör hajam van. Ha hagyom megszáradni kócos, csúnya, össze-vissza áll, egyik fele rasztás másik fele feláll. Borzasztó. Ha hajszárítóval szárítom, megint csak csúnya. Egyedül a hajvasalás segít, kivasalok minden tincset és még forró állapotban bekenem waxszal. Csak hajmosás után egyszer kivasalom és egész héten szép puha egyenes úgy. Már mindent kipróbáltam,sajnos a szép hosszú hajam még a heti egy vasalástól is kb. egy hónap alatt tönkre ment. (règebben jó volt a hajam akkor is ha magától száradt,most kb 2 hónapja ilyen undorító) Bármit kipróbálok ugyan olyan. Házipakolások,bolti kence-ficék. Teljesen elkeseredett vagyok,csak a vasalás segít meg a vágás,sosem lesz szép hajkoronám :( Vitaminokat is szedek! Figyelek a hajamra. De semmi!

Legjobb válasz: Tuti módszer.. Hajmosás után csatold fel estére így.. 3.45tõl https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs

Tuti módszer.. Hajmosás után csatold fel estére így.. 3.45tõl https://www.youtube.com/watch?v=m1RO-d1Z9Hs
próbáld ki a keratinos hajkiegyenesítést. lehet hogy drága lesz, de kezelhetõ lesz a hajad.
én kb. tíz éve nem szárítottam a hajam hajszárítóval:) nekem is oroszlánsörényem van, de nem zavar. ne szárítsd hajszárítóval, az rossz neki, és tegyél rá habot. ez az egyenes haj mánia meg röhejes, régen bezzeg mindenki daueroltatott. akkor valahogy senkit nem zavart, hogy oroszlánfeje van, sõt, direkt olyanra csinálták...
A kérdező hozzászólása: azt olvastam hogy a hajszalaknak van.. de lehet rosszul emlekszem ha megszaritom szet all es ugy nezek ki mint egy oroszlan a sok hajam miatt :(
Az embereknek nincs kutikula rétegük, az ízeltlábúaknak van!
száritsad be hajszáritóval és fésüvel. hajvasalás nélkül is lehet egyenes hajat késziteni.
Egy éjszaka alatt csak megszárad nem?>.<" Amúgy szerintem hatásos.. Csak sokáig kell vele szenvedni:/
A kérdező hozzászólása: koszi azt a videot ki fogom majd probalni hatha sikerul *.* de nekem olyan sok hajam van hogy szerintem meg sem szaradna ennyi ido alatt, es a hajvegeim utolso mm-e is ossze-vissza deformalodva szarad, mint egy rossz dauer komolyan. most meg a hajvasalas sem segitett, ugyan olyan takargatnivalo-.-
A kérdező hozzászólása: nekem sem lenne bajom a gondorrel, de ez MAR nem gondor, hanem RASZTA! Ket ev alatt kb haromszor latott hajszaritot. Vettem egy syoss sampont az ugy tobkre tette a hajam h azota sem jott rendbe. ha nem vasalom ki meg felkotni sem lehet rendesen. Most kivasaltam, de annyi van hogy mar elegetnem legszivesebben, nem birok el vele. De legkozelebbi hajmosasnal lefotozom h lassatok mire gondolok! undorito.
miért kell egyenes haj? Már nem azért, de a göndör/hullámos sokkal szebb. Hidd el, én évekig vasaltam, aztán egyszer rájöttem h tök fölösleges. Ha jó ápoló/kicsit simító termékeket használsz és NEM szárítasz hajat (nagyon fontos) a hajad szépen rendbejön magától és mindenféle macera nélkül is jól fog kinézni. Kallos hajpakolások minden hajmosás után, syoss szilikonmentes sampon, és egy kis türelem, amíg beáll és helyrejön a hajad. Vágatni a töredezett részeket vágasd le 3-4 havonta kb és ennyi. Ja és még egy vmi...fésût ne használj! Ha göndör a hajad, az bõven elég, ha az ujjaiddal néha átfésülöd, de ennyi elég, felesleges fésülködni, csak töredezni fog a hajad. A kezdeti idõszakban megpróbálhatod hajhabbal (wella) vagy nivea wax-szal kordában tartani a tincseidet.
A kérdező hozzászólása: koszonom! igen ezt a brasil cocout is neztem csak felek mert nehanyan azt irtak hogy utana csak rosszabb lett. Szerintem a kutikula retegemmel van baj smert amig szarad, de mar nem vuzes egy ideig szepek a ti.cseim, selymesek, de nem vizesek, egy ora mulva meg olyan szarazak lesznek mint a fene.. Bocsi a hibakert csak telon vagyok... Amugy orokoltem anyumnak is ilyen a haja csak neki rovid, na en olyat nem szeretnek...
Ha van pénzed, akkor olyan 15-20ezer Ft-ért megcsinálják olyanra, hogy mosás után is szép, puha, egyenes lesz, de csak 3 hónapig tart. Én azt az elvet vallom, hogy ha ilyen csúnya a hajad vasalás nélkül, és nem tetszik, akkor inkább vasald és ápold intenzíven, mint hogy rosszul érezd magad a bõrödben.
Miért ne lenne szabad vasalni? Én is vasalom, semmi baja. Nyilván óvatosan kell, meg amúgy megfelelõ módon kezelni, és nem szétégetni, de lehet ezt rendesen is csinálni.
Nem teszel fel képet?

Mit tegyek? Tudok valamit csinálni ez ellen?

Allergiás vagyok és 2 napja nem alszok szinte. Nagyon rossz. Az orvos adott orrsprét de naponta 2x lehet befújnom ami nekem nagyon kevés. 10 percenként bedugul az orrom. Van erre valami? Meg tudom szüntetni? Kérlek segítsetek

Legjobb válasz: Tengervizes orrspray esetleg, azt naponta többször használhatod és nálam bevált.

Tengervizes orrspray esetleg, azt naponta többször használhatod és nálam bevált.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem dugítja ki az orrom :/
A tengervizes orrspray jó, mert azt többször is lehet használni és mellé, ha valóban allergia, szedned kéne valamilyen antihisztamint.
A kérdező hozzászólása: Nem írt fel semmit az orvos :/

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!