Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek szeretnék teherbe (9 db)

Van egy férjem. És gyereket szeretnék állítólag ő is! Csak én attól félek ha teherbe esek akkor elhagy. Pedig én nagyon nagyon szeretem! Mit tegyek? Segítseteek!

Legjobb válasz: hát nem tudom, nektek milyen, vagy mirõl szól a házasságotok, de én éppen 8 hónapos kismama vagyok, és a férjem soha nem imádott még ennyire! minden nap dícsérget, lesi minden kívánságomat, és nagyon várja a fiacskánkat. látom rajta, hogy már MI vagyunk neki a legfontosabbak, és soha nem éreztem ennyire biztonságban mellette. ha nagyon a külsõségekért vett el, vagy csak érdekbõl, akkor megértem a félelmedet, de egyébként nem.

hát nem tudom, nektek milyen, vagy mirõl szól a házasságotok, de én éppen 8 hónapos kismama vagyok, és a férjem soha nem imádott még ennyire! minden nap dícsérget, lesi minden kívánságomat, és nagyon várja a fiacskánkat. látom rajta, hogy már MI vagyunk neki a legfontosabbak, és soha nem éreztem ennyire biztonságban mellette. ha nagyon a külsõségekért vett el, vagy csak érdekbõl, akkor megértem a félelmedet, de egyébként nem.
De miért nem hiszed el neki, hogy mostmár akar gyereket? Hány évesek vagytok? Ne haragudj, de ha ennyire nem tudsz benne megbízni, akkor ne neki szülj...gyereket csak akkor vállaljatok, ha teljes az egyetértés, és magad mellett tudod a férjed teljes vállszélességgel, mert se a terhesség, a szülés, és utána az elsõ pár év nem sétagalopp! gyönyörû idõszak, de nagyon próbára teszi a kapcsolatot, és mindenki türelmét...
Azért kíváncsi vagyok hány éves vagy? Elég gyerekes ez az egész kérdés feltétel:)
Hát, benne van a pakliban. De egy olyan nõt is elhagy a férje egyik napról a másikra, aki nem hitte volna, hogy megteszik vele. Én pl 99%-ra tudtam, amikor gyermeket vállaltunk, hogy nem fog elhagyni. Még akkor sem hagyna el, ha már nem szeretne. Ez sem a legjobb, mert így nem tudhatom, hogy vajon azért van még velem, mert szeret, vagy csak kötelességbõl. Szóval, nem tudhatod. De én ilyen félelmekkel nem szülnék neki gyermeket. Keresnék olyat, akinél fel sem merül a gondolata, hogy elhagy. Persze, mint mondtam, nem tudhatjuk elõre.
Miért hagyna el?
Ha ennyire nem bízol meg benne, akkor inkább ne szülj.
A férjed, ha szeret Téged így, akkor akkor is szeretni fog, ha babátok lesz. És lehetõleg még jobban! :) Legalább is számomra így lenne normális... Elhagyni meg bármikor elhagyhat, gyerekkel vagy anélkül... :/
Ha akar, miért hagyna el? Ha nem bízol benne, akkor viszont várj még! A terhesség nyugalmat követel(ne)!
Mibõl gondolod, hogy õ nem akarja?
A kérdező hozzászólása: Mert elõször nem szeretett volna gyereket és most állítólag már igen és ha terhes lennék akkor félek h talál egy másik nõt.....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Hát bízok benne nem az a kérdés csak nem tudom egyszerûen ez eldõl! A 8 hó.s kismamának nagyon gratulálok!!!!  És amúgy 26 vagyok! :)

Szeretnék teherbe esni, ugyanis már eros anyai osztoneim vannak, de sajna úgy érzem hogy ez nem a megfelelo ido a gyerekvállalásra a párommal, mivel sok a gondja, eléggé leterhelt, es nem tudom mit tegyek hogy ne vágyódjam ennyire baba után?

Legjobb válasz: Foglald le magad valamivel, mondjuk tanulj nyelvet, vagy próbálj ki új recepteket, menj kávézni délutánonkét egy barátnõvel, nem tudom. Nem írtad hogy hány éves vagy, nehéz így válaszolni, de szeretnék segíteni, én is voltam hasonló helyzetben, akkor én kötöttem. :)

Foglald le magad valamivel, mondjuk tanulj nyelvet, vagy próbálj ki új recepteket, menj kávézni délutánonkét egy barátnõvel, nem tudom. Nem írtad hogy hány éves vagy, nehéz így válaszolni, de szeretnék segíteni, én is voltam hasonló helyzetben, akkor én kötöttem. :)
Én beszélgettema párommal errõl, mert mi is iszonyatosan sokat dolgozunk és leterheltek vagyunk minden szempontból, de õ másképp reagált, mint vártam. Azt mondta, egy pici baba lenne a napsugár a nap végén, amiért érdemes minden nap nekifutni a következõ körnek. Talán beszélgess vele errõl, mert nem biztos, hogy ellene lenne, sõt! Talán a sok stressz mellett õ plusz boldog perceket csempészne az életetekbe. Egy próbát megér, szerintem beszélgess vele errõl õszintén!
A kérdező hozzászólása: Igazából 23 éves vagyok, világjárta és 2 nyelvvizsgával.fozni szeretek csak nem mindig jut rá hétkoznp idom mert konyvelonokent dolgozom, mégis ugy érzem megérett a pillanat nálam a gyerekvállalásra.nagyon jó a kapcsolatunk a párommal.már beszélgettunk a baba témáról, nagyon szeretne o is.1 hónapja még próbálkoztunk is de most annyi teher nehezedett ránk hogy hirtelen tartózkodó lett és nem merem bojgatni ezt a témát nála, legalábbis egyenlore.pedig az életunket megnyugtatná egy pici baba.igy hát egyedul maradtam a vágyammal és próbálom egy kicsit csititgatni magamat.jogsim még nincs ugyhogy azt hiszem elmegyek és bevállalom az autósulit.:)
Nagyon jó ötlet! Mire leteszed a forgalmi vizsgát, lehet meg is érkezik a pocakodba a kis jövevény:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem minden rendbe jon mielobb, és így lesz ahogy mondod.bár már ott tartanánk.nehéz ez az idoszak a kapcsolatunban, csak remélem hogy hamar vége lesz és kibírjuk ezt a sok nehézséget.
nehézséget nem old meg egy baba. Most 2 éves a kislányom és félelmetes mekkora felelõsség nehezedett rám az elsõ napon, amikor hazahoztuk. Még aludni is alig mertem, mert addig ki figyeli stb... Persze ez elmúlt. Nem vagyok egy ijedõs, de akkor nagyon jó volt hogy apa vállvetve ott volt velem.
A kérdező hozzászólása: igen, ebben egyeteértek veled, és igazad van.persze én sem a probléma megoldaséra szeretnék gyereket.hanem remélem hogy hamar vége lesz ennek az idoszaknak és lesz tobb idonk egymasra és egy picire.:)

Szeretnék nagyon teherbe esni, mit tegyek? Az utólső mensim 2008.12.19-én volt, és dec.23-ától szinte mindennap szexeltünk. Azóta csináltam teszteket de semmi, most 01.15-16ra kéne megjönni ha jól számolom, mit csináljak hogy biztos siker legyen?

a termékeny napjaim 27,28,29,30,1-je az volt a peteérésem állítólag. hogyan tudnám ezt követni rendesen?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy ha minden nap együtt vagytok akkor az a kiskatonáknak nem jó, mert ilyen rövid idõ alatt nem tud annyi és olyan minõségben újratermelõdni. A legideálisabb a 2-3 nap. Akkor lesznek a legéletképesebbek, mozgékonyabbak. Ráadásul, ha 2-3 naponta csináljátok, akkor sem lehet lemaradni a peteérésrõl. A lány hímivarsejtek akár 4 napig is elélnek odabent a nagy Õ-re várva. Amúgy a peteérés figyelésére a legjobb, ha méred az ébredési hõmérsékletedet, és figyeled a folyásod állagát és mennyiségét. Ezekbõl szinte tutira lehet következtetni a pé-re!! Sok sikert a babához.

Én azt olvastam, hogy ha minden nap együtt vagytok akkor az a kiskatonáknak nem jó, mert ilyen rövid idõ alatt nem tud annyi és olyan minõségben újratermelõdni. A legideálisabb a 2-3 nap. Akkor lesznek a legéletképesebbek, mozgékonyabbak. Ráadásul, ha 2-3 naponta csináljátok, akkor sem lehet lemaradni a peteérésrõl. A lány hímivarsejtek akár 4 napig is elélnek odabent a nagy Õ-re várva. Amúgy a peteérés figyelésére a legjobb, ha méred az ébredési hõmérsékletedet, és figyeled a folyásod állagát és mennyiségét. Ezekbõl szinte tutira lehet következtetni a pé-re!! Sok sikert a babához.
ez valóban igy van ahogy az elöttem válaszóló leírta! Sok sikert a továbbiakban!
Én rácáfolnék az elõttem szólokra. Mi minden nap csináltuk, volt hogy naponta többször is, mert így esett jól. És rögtön terhes lettem. egyébként a peteérésre nem lehet adni, mert egy nagyon jó orgazmus extra peteérést válthat ki sok sikert
az az igazság, hogy erre nincs recept. A reggeli hõ mérése a legjobb és mellé az ovulációs teszt nagyon sokat segít. az pontosan megmondja mikor legyetek együtt!! bõvebb infó errõl: http://www.babatervezok.otthona.net
Én Gábriel LH tesztet vettem és azonnal sikerült. Abból megtudod mikor van peteérésed.
A kérdező hozzászólása: hát most ott tartok hogy december óta csináltam 2teszetet az negatív volt.de ma 2009.jan.17-én már a 3napos késénél tart a mensim, de mégis fáj a mellem, föleg a mellbimbóm, kicsit a hasam is, a folyások pedig átlátszó ez mit jelent? akkor vegyek ma tesztet és megcsináljam?vagy várjak még.
Ne terhes tesztet vegyél, hanem LH tesztet! Már persze akkor, ha most sem vagy terhes és a következõ ciklusod alatt az LH teszt megmutatja melyik napon van a peteérésed. Minden le van írva benn, hogyan kell csinálni.
Még annyit, hogy ha terhes vagy lehet csak kicsit késõbb mutatja a teszt. Nekem az ötödik napon volt határozott pozitív, addig meg olyan halvány csík volt, hogy csak én láttam, azt is csak a megadott idõn túl, kb 10 perc után ami a leírás szerint már nem értékelhetõ. Mégis terhes vagyok 32 hetes. De az ötödik nap már le sem lehetett volna tagadni a második csíkot.
A kérdező hozzászólása: most ottartok hogy 4napot késik a mensim, soha nem volt ilyen, mostmár biztos hogy kimutatja a teszt ha megcsinálom holnap? ja és ha nem a reggeli elsö pisiböl csinálom de addig nem iszok így nem hígul meg akkor is jó?és az normális ha fáj a hasam alul és a mellem is fáj föleg a mellbimbóm?

Augusztus 19én lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk, igaz vigyázott, de mennnyi az esélye hogy nem estem teherbe? Nem szeretnék terhes lenni, és nagyon félek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ez nagyon sok mindentõl függ, pl. attól is, hogy a peteérésed arra az idõpontra esett-e, mivel egy pici elõváladéktól is megtermékenyülhetett! Egyelõre nem tudsz mit tenni, ha késik a mensid, tesztelj azonnal! Ezentúl MINDIG védekezzetek, ha nem akarsz teherbeesni! NE KOCKÁZTASS!

Ez nagyon sok mindentõl függ, pl. attól is, hogy a peteérésed arra az idõpontra esett-e, mivel egy pici elõváladéktól is megtermékenyülhetett! Egyelõre nem tudsz mit tenni, ha késik a mensid, tesztelj azonnal! Ezentúl MINDIG védekezzetek, ha nem akarsz teherbeesni! NE KOCKÁZTASS!
Vegyél egy tesztet! Mindenhol van ügyeletes gyógyszertár. Azért ne pánikolj! A tesztek nagyon megbízhatóak és legalább megnyugszol. Legközelebb már legyél óvatosabb és mindenképp használj valamilyen fogamzásgátlót. Lehet kapni esemény utáni tablettát, ha hasonló a helyzet.
hallod.... velem pont ez volt.teszt nem mutatja ki még!!! rohanj orvoshoz minnél elõbb, irass fel vele recit és azzal gyógyszertárba adnak 72 órás esemény utáni tablettát. ma rohangáltam én is a barátommal. a gyógyszer 5-6 ezer körül van. minnél elõbb beveszed, annál hatékonyabb.
Hát a 72 órás tablettáról már lecsúsztál. Ha késik akkor vegyél majd egy tesztet. Az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Azzal vigyázott volna a barátod a leginkább, ha gumit húz. Legközelebb védekezz!!
:) augusztus 19 :)

Mit tegyek ha nehezen esek teherbe? és nagyon szeretnék babát

Legjobb válasz: menj el orvoshoz, mit... :) és engedd el magad, mert akkor szokott álltalában összejönni, ha az ember nem görcsöl rá.

menj el orvoshoz, mit... :) és engedd el magad, mert akkor szokott álltalában összejönni, ha az ember nem görcsöl rá.

Tisztelt doktor úr! 33 éves cukorbeteg vagyok, 7 éve szültem egy egészséges babát, de azóta nem estem teherbe, pedig nagyon szeretnék még egy babát. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 33 éves cukorbeteg vagyok, 7 éve szültem egy egészséges babát, de azóta nem estem teherbe, pedig nagyon szeretnék még egy babát. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy mielőbb keressen fel egy meddőségi szakrendelést! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Teherbe szeretnék esni, de nem tudom mit tegyek!?

Én egy 22 éves lány vagyok, akinek 1 éve még hátra van a f?iskolából + most helyezkedtem el. Nagyon szeretnék babát már rég óta és most úgy döntöttem, hogy nem veszem be a fogamzásgátlót. Egyenl?re még ez az els? hónapom bogyó nélkül, de nem tudom eldönteni, hogy mi lenne a helyes! És azt se, hogy gyógyszer abbahagyása / 7 év, 2 éve volt szünet / után ilyen hamar lehetek-e kiamama?

Legjobb válasz: Szia! Lehetsz kismama bármikor. De elõbb pár dolgot rendezz el magadban. Pl. A párod akarja-e majd a babát? Mibõl fogjátok fenntartani magatokat? Van -e lakóhely hozzá? stb.

Szia! Lehetsz kismama bármikor. De elõbb pár dolgot rendezz el magadban. Pl. A párod akarja-e majd a babát? Mibõl fogjátok fenntartani magatokat? Van -e lakóhely hozzá? stb.
akár az elsõ hónapban. de azért jó lenne egy kis szünet hogy ürüljön addig védekezzetek máshogy. a párod is benne van a babában vagy csak te szeretnéd? nehogy egyedül maradj egy gyerekkel..
A kérdező hozzászólása: A párom ( már võlegényem )is szeretné, már volt egy idõszak, amikor próbálkoztunk, de úgy voltunk, hogy ha nem jön össze, nincs itt az ideje és várunk! Segítséget szerintem kapnék, hisz a testvéremnek vannak gyerekei és elég nagy házban lakunk, szóval szüleim segítségére is számítanék... Tényleg nem tudom, de ha a szívemre hallgatok, akkor babát szeretnék, ez 100%!
Szia! Ha az anyagi háttér meg van hozzá és a párod is akarja akkor mért várnátok? A fogamzásgátló abbahagyása után érdemes várni egy kis idõt azt hallottam, azt nem tudom hogy mennyit de ha megkérdezel egy nõgyógyászt õ biztos megmondja. Gondolj bele reálisan! Mi szól jelenleg a baba mellett és mi ellene? Mivel minden adott és elég érettnek is érzed magad hozzá szerintem nem kellene várnod. A fõiskolát gyes mellett is be tudod fejezni vagy akár halaszthatsz is egy pár évet. Mennyivel lenne jobb ha nem most hanem pl. 2 év múlva jönne a baba? Egyedül a suli lenne az ami lemegy a válladról. Egyébként meg nem is olyan könnyû teherbe esni mint sokan gondolják. Van hogy hónapok vagy évek is kellene hozzá. Szóval az is elõfordulhat, hogy most mire teherbe esel már végzel a fõsulival és lesz valamennyi ledolgozott idõd és talán gyedet is kaphatsz. Szerintem vágjatok bele és majd alakul. A baba tudja mikor kell jönnie!
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó! A válaszod utolsó mondata fogott meg nagyon, mivel én is így gondolom! Majd kiderül, hogy akar-e most jönni vagy nem... Remélem akar! Nagyon család centrikus vagyok és imádom a gyerekeket, így szeretnék sajátot is minél hamarabb! :) A többi választ is nagyon köszönöm! Szorítsatok!:)
A kérdező hozzászólása: Jah és azt kihagytam, hogy azért szeretném a válaszokat, mert holnap megyünk párommal wellnesselni és pont most lesz / van peteérésem... :D
nekem azt mondták, a fogigátló utáni 1. hónapban nagyobb eséllyel lehet teherbe esni, szóval hajrá a wellnessezés alatt is, ha ennyire szeretnétek a babát! Majd írd meg, ha útban lesz :) Szorítok nektek!
én úgy tudom, h nem árt 3hónapot pihentetni a szervezeted elötte, h kimenjenek a hormonok belöled!én abba hagytam a bogyót és rá egy évre estem csak teherbe úgyh az nem fix, h kövi hónapban már babás leszel!ha viszont minden adott hozzá, anyagiak, biztos háttér, segítség és a völegényed is szeretné akkor egy kalappal hozzá!én mondjuk azért megvárnám a suli végét és utána próbálkoznék, hisz elég stresszes lesz a suli plusz a tehesség együtt, de ahogy érzed!

Mit tegyek? Nagyon szeretnék teherbe esni és már egy éve próbálkozunk de hiába.

Már iszom a teákat de semmi az id? pedig sürget mert 40éves vagyok.

Legjobb válasz: Tud valaki Kecskeméten dokit ajánlani és kb mennyi egy vizsgálat?

A kérdező hozzászólása: Tud valaki Kecskeméten dokit ajánlani és kb mennyi egy vizsgálat?
nem vagy lekésva semmirõl ez nagy hülyeség 40 év nem nagy idõ!csak több vizsgálattal jár!nyugi
szia!édesanyám ugyanígy volt egészsegügyi kaparást kellett csinálni mert letapadása volt.ez után szinte egybõl terhes lett.21év után.nézesd meg magad!veszteni valód nincs.sok sikert!
Szia, En a heyledben semmikepp sem varnek tovabb, es felkeresnek egy meddosegi kozpontot, ahol megnezik a hormonszinteket, es megtamogatjak azt, ha vmi nem oke mar teljesen. Az inszeminacio nagyon noveli az eselyet, h ennyi idosen babas lehess, de ha az sem segit, johet a short vagy long protokoll. Ne keslekedj!
én imátkozni szoktam a joistenhez és tényleg meghalgatott most lehet hogy babát várok.
SZia Tenyleg a gorcsosen akaras miatt is leht, h nem jon ossze. Egy ismerosomnek az elso baba is nagyon nehezen jott ossze, es rogton elkezdtek a masikat is "gyartani" de nem jott ossze.Eltelt 8 ev, es az ismerosom 40 eves lett, es masodik baba sehol, es azt mondta, h mostmar nem is akar mert kicsuszott az idobol, es lass csodat, 2 honapra, h mar nem gorcsosen akarta osszejott a baba, es 41 evesen is egeszseges babat szult. Nagyon drukkolok neked, es probalj meg kicsit masra koncentralni, tudom, h nagyon nehez, de hatha tenyleg csak ez a gond. En sajnos csak pesten tudok neked orvost javasolni, ha esetleg erdekel irj priviben es megadom az elerhetoseget. Nagyon drukkolok
az elõzõ író vagyok.én azt olvastam még hogy ha hátulról csináljátok akkor jobban megmarad.és utána tegyél párnát a feneked alá és pihenj egy picit.sok sikert!!
nyugodj meg ez a legfontosabb!!!a stressz miatt sem jön össze.van olyan amikor örökbe fogadnak gyereket de amikor megnyugodnak mégis összejön 1 saját baba mert nem stresszelnek!csak nyugi.és ne mindennap hanem kb3naponta legyetek együtt
En se huznam tovabb, hogy szakertokhoz forduljak a helyedben. 40 ev azert sok ido! 40 eve hordod a petesejtjeidet, kiteve a kornyezeti artalmaknak, es a hormonrendszered ilyenkor mar nem olyan, mint egy 25 eves nonek. Lehet, hogy be kell segiteni neki ahhoz, hogy terhes lehess.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!