Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek párommal van már egy (32 db)

Mit tegyek? A párommal van már egy gyerekünk, de 2 éve eldöntöttük, hogy akarunk még egyet, eddig nem sikerült (illetve közben volt egy korai vetélésem). Most viszont a pasim azt mondja, hogy ő már nem akarja, csak miattam.

Legjobb válasz: Mondd meg a pasidnak,hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.

Mondd meg a pasidnak, hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem oltam depis, de tegnap óta igen
szerintem kicsit szüneteljetek. Esetleg Jónásmódszerrel próbálkoztatok.

Van egy friss kapcsolatom és nagyon szeretem a párom. Van neki egy mostohaapja, akit mindenki utál. Mostmár én is. Egyszerűen kibírhatatlan. Eddig az anyukájával jóban voltam, de a mostoha hatására már nem szeret. Mit tegyek? Van megoldás?

A párom anyja meg rajong érte, és minden úgy van, ahogy a mostoha mondja. Már nem is járok a páromékhoz miatta.Nem szeretnek már, pedig nem tettem semmit.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D

Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D
A kérdező hozzászólása: igen, én is így vagyok vele, hogy nem miattuk megyek. de hát az milyen már, hogy fújnak rám, és látom a szemükben, hogy mit keresek ott. a legfájobb mondom, h nem csináltam semmit.ez mind a mostohaapja mûve.és cska azért lett ez, mert vasárnap csukott ajtónál voltunk délután háromig.hihetetlen, mi?ezek után már az párom anyja azt mondta, h a barátnõd nem úgy viselkedik, ahogy kéne.hát a pofám leszakadt mikor ezt meghallottam
Én sem tettem semmit. Szerintem velem az a bajuk, hogy a szülei elég konzervatívak. Idõsek is, mert a párom kései gyerek. Azért is sokat kellett küzdeni, hogy nálam aludhasson, pedig 19 volt mikor összejöttünk. Meg az sem tetszik a párom szüleinek, hogy mi jobb anyagi helyzetben vagyunk (az én családom) mint õk, és azt mondják nem illünk össze, mert "mindenki a maga rangjához méltó párt válasszon". :S Elég gáz.

4 hónapja kiköltözött a párom németországba. Szóval már egy 1 éve együttvagyunk szeretjük egymást de . Most nemtudunk találkozni maximum csak beszélünk face-en vagy valami. Szerintetek mit tegyek? értelme van még ennek a kapcsolatnak így? :$ 16/L

Legjobb válasz: Ne add fel ha szereted!Dolgozni ment! Pont 16 voltam amikor megismertem a páromat és 2 hét mulva kiment dolgozni németbe!Nehéz volt mert 6 évig igy voltunk sajnos!Kb 5ször szakitottam is emiatt vele!De azóta is együtt vagyunk és kint élek már vele! 23/L

Ne add fel ha szereted!Dolgozni ment! Pont 16 voltam amikor megismertem a páromat és 2 hét mulva kiment dolgozni németbe!Nehéz volt mert 6 évig igy voltunk sajnos!Kb 5ször szakitottam is emiatt vele!De azóta is együtt vagyunk és kint élek már vele! 23/L
Elõzõ v.ok!Dolgozni Ment!Kérdésnek szántam!
Miért nem mész ki te is? Én a helyedben nem gondolkodnék. Ez egy jó lehetõség lenne a jövõtök megalapozására anyagilag mindenképpen.
Upsz most vettem észre, hogy 16 vagy. Akkor bírjad ki ezt a pár évet így és fejezzed be a sulit. Utánna go.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) hát nem dolgozni ment..csak szimplán kiköltöztek.. sajnos.:/


Van egy csaj akinek hiába hogy van párja rendszeresen írkál facebook-on az enyémnek. Már többször megkértem hogy ne tegye, de figyelmen kívül hagy. Babát várok és a csaj ezt se veszi figyelembe. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj,(magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.

Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj, (magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.
De miért, mit irkál? Meg igy miért nem párod mondja neki hogy ne irkáljon, miért te? És egyáltalán honnan tudod hogy irkál neki?
Es a parod visszair?? Jobban nez ki a lany mint te vagy mitol tartasz?
Figyelmen kívül is fog hagyni, írhatsz akármit, ezt a párodnak kell elintéznie. Ha nem akarná, hogy irkáljon neki, vagy zavarná, amit ír, akkor letiltaná. Egyáltalán mit irkál? Nem mindegy.
Ilyen nálunk is volt. Egyszer a páromat megkértem, hadd beszélgessek a csajjal, ha úgyis csak barátok, és semmi nincs köztük, én miért ne láthatnám a beszéletést. Írt a csajszi a páromnak, én meg válaszoltam neki. Szándékosan félreérthetõen fogalmaztam, majd a csaj kibökte, hogy õ többet szeretne a páromtól mint barátság. Erre én közöltem, hogy: "szia X vagyok, Y párja. Eddig is velem beszéltél, REmélem te is várod hogy összefussunk!" A csaj pillanatok alatt lekopott. :)

35-éves férfi vagyok 10-éve házas. Tavaly építettünk egy új házat, van egy 6-éves fiam és a feleségem terhes két hónap múlva szül. Viszont jó pár éve nem vagyok boldog! Már nem szeretem a feleségemet. Egy másik nőt szeretek! Mit tegyek?

Vállni akarok de a nejem és a szüleim nem engedik! Félek hogy sosem leszek boldog!

Legjobb válasz: Ez nehéz kérdés,sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám,megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás,de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted,de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal ,gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz,hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg,de akkor nem voltam ebben biztos,hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam,hogy az édesapám,sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek,majd haltak meg.

Ez nehéz kérdés, sajnos ezt csak te tudod megoldani.Én speciel a családot választanám, megbeszélném a feleségemmel mi a probléma és mi az amin változtatni kellene.Nehéz választás, de a szerelem egy hormonális dolog egyszer elmúlik és a szertet marad csak meg.Valószínüleg a feleségedet szereted, de a másik nõbe vagy szerelmes.Légy erõs és maradj a családoddal , gyerekeiddel.Késõbb mikor idõsebb leszel õrülni fogsz, hogy így döntöttél.Én is hasonló cipõben jártam én a feleségemet és a gyermekeimet választottam.Most már nem bántam meg, de akkor nem voltam ebben biztos, hogy jól döntöttem-e.Késõbb megtudtam, hogy az édesapám, sõt a nagyapám is volt hasonló helyzetben fiatalon.A nagypapám egy idõre el is hagyta a nagymamám egy szerelemért.Késõbb vissza ment hozzá és együtt öregedtek, majd haltak meg.
Nem gondolod azt, hogy elõbb kellett volna meggondolnod magad.Teherbe ejtetted a feleséged és most kis akarsz bújni a felelõsség alól.Otthagynád õket a legkiszolgáltatottabb helyzetben?!Most már késõ, ha férfi vagy, akkor edd meg, amit megfõztél magadnak.
1) Mi az , hogy nem engedik? Felnõtt ember vagy. 2) Egy féreg vagy, amiért elhagyod a terhes feleséged. Minek nemzettél egy újabb gyereket, ha nem vagy boldog a kapcsolatban?
Nem gondolod, hogy a másik nõt is el fogod hagyni, ha a 2. gyermekedet várja??????
Utálni fogsz azért, amit mondok, de nem érdekel. Képmutató élettel bizony sosem leszel boldog. Ha már évek óta nem szereted a feleséged, miért vállaltatok még egy gyereket? Miért vagytok együtt? Miért nem beszéltél vele errõl? A legegyszerûbb sunyizni éveken át, aztán itt nyafogni a gyk-n, hogy nem vagy boldog. Tettél valamit azért, hogy te vagy bárki körülötted az legyen?
Nem értelek... miért kellett a 2. gyerek? Viszont ha nem vagy boldog, s nem szereted a feleséged, akkor válj el. 35 éves vagy, ne a szüleid mondják meg, hogy mit tegyél s mit ne! Állj a talpadra...
minek csináltad fel az asszonyt, ha már évek óta nem szereted? Most fizethetsz dupla gyerektartást!
Elõször is szégyelld magad, hogy ilyen körülmények közt csináltál még egy gyereket. Nem a gólya hozza. Másodszor meg: ha már mindent megtettél, de nem mûködik, akkor TE dönts, ne a szüleid. Természetesen a feleségedre tartozik a dolog, de ez nem mindig közös döntés sajnos... Viszont: annyival tartozol a jelenlegi családodnak, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy meg tudjátok megteni a még menthetõt.
7/8 nyilván egyéntõl függ, de nem gondolod hogy akár még az is elõfordulhat, hogy a feleség nap mint nap a férj fejéhez fogja vágni, hogy anno elakartál hagyni minket??Így akkor milyen lesz majd az együttélés? Akárki akármit mondd a tüske örökre ott marad majd a feleségben, és nyilván mondom egyéntõl függ, hogy ki hogy reagálja majd ezt le.Lehet hogy nap mint nap büntetni fogja apukát...arról nem beszélve, hgy pl.apuka dugóba kerül hazafelé, felhívja feleségét, hogy késik egy kicsit. Elõfordulhat hogy a feleség nem fog hinni neki.A kétely már mindig ott lesz benne, hogy mikor mondd igazat a férj és mikor nem...nem hinném, hogy gyerekeknek ebben kéne felnõniük...
Sajnos egyet értek az elõttem szólókkal.A 2.gyermek vállalása már felelõtlen dolog volt részedrõl.egyébként anyuka is érzett már abból valamit, hogy nem mûködnek a dolgok évek óta? De ha már sajnos így alakult akkor úgy vélem, hogy mindenképpen tegyél pontot a dolog végére, add be a vlókeresetet, és mindenben próbáld meg támogatni a gyermekeket.Értem itt ezalatt azt, hogy látogasd õket rendszeresen, vedd ki a részedet a nevelésbõl, tartásdíjat is fizess magadtól rendszeresen, ne várd meg míg a bíróság vonatja le majd a fizetésedbõl. Egyszóval próbálj meg a lehetõ legjobb apa lenni gyermekeknek. Mint férj már nem tudod megmenteni a dolgot, de mint apa nem szabad hogy megszûnj!!
"Félek, hogy sosem leszek boldog" Elõször is, el kellene gondolkodni, hogy miért akar mindenki BOLDOG lenni? Ez egy mítosz csupán, mint a mai felületes világ mindent a mítoszok köré épít. A boldogság soha nem állandó, az csak pillanatnyi dolog. A túlidealizálás a korunk terméke. Ha valami nem TÖKÉLETES, akkor menjen a levesbe. Hajszolni kell a BOLDOGSÁGot még ha beledöglünk is. El kellene engedni a túlzott idealizmust. Az a nõ, aki a feleséged, valószínûleg nem volt közömbös neked, amikor elvetted. Ha kicsit elszürkült, kihûlt a kapcsolat, akkor miért nem próbáltok meg dolgozni a kapcsolatotokon??? Vagy hagyni kell elrohadni, aztán cuccolni. Aztán beleugrani egy új kapcsolatba, ott is kiélni a kezdeti lángolást, aztán ha lejjebb lohad (márpedig mindenkinél és minden esetben idõvel lejjebb lohad), akkor lehet megint cuccolni? Gondolkozzál már! A reális házasság titka az, hogy nem mítoszokra épül, hanem a felek tisztában vannak azzal, hogy vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Amikor a "közösen kormányzott hajójuk" a házasság zátonyra fut, vagy sérül, akkor együtt megfoltozzák és kormányozzák tovább a hajót. Ez a hajó nem csilivili luxusyacht, de szívós, erõs, az élet viszontagságaitól védi a bennülõket és MEG KELL TUDNI BECSÜLNI!!! Ezt a cikket javasolnám elolvasni: http://www.tenyek-tevhitek.hu/pszichoterapia/legfeljebb-elva..
Mi van Veled azóta, Kedves Kérdezõ?
Tudom nem fogod elhinni, de azzal a másik nõvel sem lesz jobb. Egy hajszállal sem. Az elején lehet, hogy igen, de késõbb visszakívánod majd a régi boldogságot. Ne felejtsd el, amit írtam, és ha lehet, ne veszekedj a feleségeddel, hidd el nem éri meg fájdalmat okozni neki.
Egoista, gerinctelen alak vagy. Kit érdekel ha nem leszel boldog? De tönkre teszel 3 életet! És a másik nõ sem lehet igazán boldog. Nem írom le mi vagy valójában. A megoldás: egy lakatlan sziget, neked!
az én apám tönkre tette az életem, mert elhagyott minket egy másik nõ miatt. Aztán õket is elhagyta egy harmadik miatt. Gondolkodj el, nem csak a hormonjaid játszanak veled? mi van veled azóta?
Hahó!
22-es, te olyan szépet írtál, hogy még nekem is válasz volt, és nagyon elgondolkodtatott. köszönjük a jól megfogalmazott megérintõ tanácsod!
Van amikor két ember hiába próbálkozik, minden hiábavaló!!!
Nekem a 23-as sokkal meghatóbb volt:)
Hogy lehetsz ekkora féreg? A feleséged és a gyermekeid számítanak rád! Ha már megcsináltad a gyerekeket akkor neveld fel õket. Emlékezz az ígéretedre amit a feleségednek tettél! Ha megöregszel neked ki fog segíteni? Erre még nem gondoltál?
Igen felelõtlenség volt a baba és szerintem képmutatás is, de ezt most nem taglalnám tovább, mások már jól leszúrtak miatta. Én tanácsot adni nem tudok, de a történetemet leírnám... Engedd meg, hogy a másik fél szempontjából írjak... Én a terhes feleség voltam a történetben. 28 éves voltam akkor, elsõ baba, tervezett, várt baba. Mi is közösen építkeztünk, közös volt a kölcsön. A férjem beleszeretett egy másik nõbe. Lányba. Õ ekkor még csak 22 éves volt. Viszonyt kezdett vele, a lány nem tudott rólunk, kibukott a dolog, a lány kidobta. Az én fülembe is eljutott a történet. Mindent elkövettem, hogy helyrehozzam a házasságot, hogy megtartsam a férjem. 5 éven keresztül veszõdtünk. Olykor boldogok voltunk. De nem sikerült helyrehozni. Én utólag azt gondolom, hogy egy házasság megéri az erõfeszítést, de mindenáron nem kell egy kapcsolatban benne maradni. Voltak jó idõszakaink, de a problémák és a szerelem hiánya változatlan maradt. És igen a a lángoló szerelem hormonális dolog, de abból lesz egy mély fantasztikus érzés. Nálunk egyik sem volt meg. Szóval elvettünk egymástól öt évet. Elváltunk, a volt férjem ugyanolyan szerelmes volt a lányba ekkor, mint az elején. A lányt közben eljegyezték. A férjem zokogott, könyörgött, a lány nem fogadta vissza. Nem tudom... Meg kell próbálni helyrehozni, de ha mindent elkövettetek és nem megy... Hát... A feleséged boldog? Õ miért akar így élni? tudja, hogy nem szereted?
Ha egy másik nõt szeretsz, már rég lépned kellett volna, nem továbbtetõzni a dolgokat.Jó volt két vasat tartani a tûzben? Nem értem az ilyen embereket. Nem boldog és akkor még akkor is a közös dolgokon munkálkodik. Házépítés, újabb gyerek, minek?????? Ha menni akarsz, menj. Gratulálok a felelõs döntésedhez!
A kérdés adott: akkor minek építkeztél, és miért kellett a 2. gyerek? Ha terhes, akkor annyira nem vagy boldogtalan, hogy 1-2 dolog ne mûködne köztetek....
A kérdezõ reagálhatna valamit a válaszainkra!
A családalapítás felelõsség. Felelõsséget vállaltál értük. Ez nem csak addig tart, amíg szerelmes vagyok. Nem másik nõvel kellett volna barátkozni, hanem a feleségeddel. Ki lesz a gyerekek apja? Ki vállalja a feleségedet 2 gyerekkel? Nem érdekel, mert másik nõt szeretsz? Az egyéni szoc probléma, hogy hagytad magad másba beleszeretni, vállald te a következményeit is, ne a család.
Ja, neked jár a boldogság, az árát meg fizessék a gyerekek és a feleség...
Maradj a családod mellett és tarts titkos kapcsolatot a másik nõvel. Én megértelek!
Lehet, hogy a második gyerekkel akart a párod megtartani?!
Nos, szerintem add be a válópert, közös megegyezés nélkül is el lehet válni, csak sokáig tart. Költözz el az új nõdhöz, és inkább ne élvezz el benne, nehogy õ is "véletlenül" terhes legyen. Egy kapcsolathoz két ember kell, a legegyszerûbb otthagyni a másikat a gyerekekkel, de ne csodálkozz, ha idõs korodra egyedül maradsz.
Nem kellett volna bevállalni egy új babát, ha már rég nem vagy vele boldog! Válj el, jobb lesz ez így mindenkinek!
Bocsánat, 22-es!:) )

Mit tegyek? Van egy párom akit imádok, de a higiéniát nem nagyon szereti konkrétan:a testszaga zavar/pedig fürdik/ de nagyon. Megemlítettem már neki, de nem tesz ellene semmit. Ezért nem is közeledek felé sehogy. Nem tom mit tegyek, pedig a zsánerem.

Legjobb válasz: Indiában, ahol a fiatalok nem dönthetnek a párválasztásban szabadon (bizonyos kasztban) és a szüleik jelölik ki számukra a jegyesüket. Egyetlen egy esetben bonthatják fel az eljegyzést: ha arra hivatkoznak, hogy nem viselik el a másik szagát! Ez tényleg komoly. Évekkel ezelõtt hallottam és nagyon megjegyeztem. Sajnos nincs mit tenni, keress mást!

Indiában, ahol a fiatalok nem dönthetnek a párválasztásban szabadon (bizonyos kasztban) és a szüleik jelölik ki számukra a jegyesüket. Egyetlen egy esetben bonthatják fel az eljegyzést: ha arra hivatkoznak, hogy nem viselik el a másik szagát! Ez tényleg komoly. Évekkel ezelõtt hallottam és nagyon megjegyeztem. Sajnos nincs mit tenni, keress mást!
Fürödjetek együtt, hátha segít.... ha te mosod meg neki ott, ahol nagyon érzed a szagát...
Sajnos reménytelen eset. Nekem egy lakótársam volt, akinek folyton mondtuk, hogy fürödjön meg, mert büdös. Igazából nem azért volt büdös, mert nem fürdött, hanem genetikailag ilyen volt. Esélytelen lett volna hogy a fürdés elvegye a szagát. De mivel õ nem érezte magát büdösnek nem tett érte semmit. Ha most nem viseled el, sosem fogod elviselni, fõleg idõsebb korban, szóval ezek ismeretében dönts, mert a szagok szinte a legfontosabbak a párválasztásban. Az emberek olyan párt választanak, akinek tetszik az illata. ha nem tetszik, abból szakítás lesz, majd meglátod.
Az én barátomnak is erõs testszaga van, de engem igazából nem zavar. Lehet azért, mert nem annyira erõs, vagy már megszoktam, vagy ennyire toleráns vagyok, nem tudom. Ha fürdik, pár perc múlva már lehet érezni, ha szimatolok. Nem igénytelen õ sem, egyszerûen ilyen, az apja is ilyen volt, valószínû öröklõdött, nem tehetnek róla. Fülig szerelmes vagyok belé, 9 hónapja, szóval engem ez a bibi nem fog elriasztani. Vagy viseld el, vagy fürödjetek néha együtt (bár ha olyan, mint az én párom, akkor az óránkénti fürdés sem fog segíteni, mert egyszerûen genetikailag ilyen), vagy vegyél neki dezodort (ne olyan címszó alatt, hogy "drágám, büdös vagy, használd!", hanem találj ki valami kis történetet, hogy a boltban nézelõdtél, szagolgattál, és ez az illat nagyon megtetszett...).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, hát igen a szagok/illatok/sokat jelentenek egy kapcsiba/pár választásba/.Már fontolgatom a szakítást mert úgy se fog változni, én meg nem akarok olyan kapcsit ami sex mentes, mert az is beletartozik egy normális kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: Sajna nem bírja magán elviselni a dezodort meg a stiftet se, meg más higiéniát se tart be/fogmosás/.
Ne haragudj, de ez a pasi konkrétan igénytelen.A genetika egy dolog, arról nem tehet. De se parfüm, se fogmosás!Nekem nem lenne kedvem egy izzadtságszagú, büdös szájú pasival szexelni, így megértem, hogy szakítanál.Én nem kertelnék, elmondanám, mi a gondom, hátha Érted változtatna!
A lábszag ellen jó az ecetes víz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de megtettem a nagy lépést, tegnap lapátra tettem.

Szasztok! Szerintetek mi lehet az oka, hogy dugás közben egy idő után annyira kitágulok hogy a végén már alig érzem, hogy a párom bennem jár. Mit tegyek? A párom méretei tökéletesek, velem van a gond? Pedig tornázok is. Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Ha elég tökéletes lenne a mérete és technikája, éreznéd. A volt barátommal nekem is ez volt a gondom. Az újabb már nagyobb méret, és ezzel egyenles arányosságban növekedett az orgazmusaim száma is.

Ha elég tökéletes lenne a mérete és technikája, éreznéd. A volt barátommal nekem is ez volt a gondom. Az újabb már nagyobb méret, és ezzel egyenles arányosságban növekedett az orgazmusaim száma is.
Mi az a tökéletes méret?
Esetleg próbálkozzatok meg a Tuki pózzal.
kiállá pittbul kutya
Elöször is ilyen a tuki poz? Másodszor intim tornázz!

Van egy nagybátyám, aki 61 éves és alkoholista. Van egy családi házunk fele-fele arányban, de én nem lakok már vele, mert kibírhatatlan. Neki a fél rész ingyen van, nekem már van benne pár millió Ft, de Õ az egészet akarja. Mit tegyek?

Sajnos miatta el kellett költöznöm 180km-re odébb a férjemmel,mert állandóan piszkált minket,és ivott minden nap.Õ a Balatonnál lakik,én pedig Heves megyében,de nagyon szeretnék visszamenni,de vele nem lehet megegyezni.Most Õ lakja egyedül a házat,amit én felújítottam,és most is újítás alatt van..Ennek már több,mint 3 éve :( Ráadásul kismama vagyok,és sokkal könnyebb lenne otthon,mint itt... :((( Mit tehetnék én?A peres úton kívül?

Legjobb válasz: De mit szeretnel a perrel elerni? Kikoltozni gondolom nemfog, akkor miert pereled? A te reszedet add ki alberletbe valakinek, ha lehet. Amig el es iszik, addig ti ugysem mentek vissza abba a hazba (gondolom). Vagy fizesd ki az o reszet neki, es akkor az egesz hazat megkapod, o meg vesz maganak a penzbol lakast, vagy egy kisebb hazat, es akkor visszakoltozhettek a Balcsira! Minden jot, szia

De mit szeretnel a perrel elerni? Kikoltozni gondolom nemfog, akkor miert pereled? A te reszedet add ki alberletbe valakinek, ha lehet. Amig el es iszik, addig ti ugysem mentek vissza abba a hazba (gondolom). Vagy fizesd ki az o reszet neki, es akkor az egesz hazat megkapod, o meg vesz maganak a penzbol lakast, vagy egy kisebb hazat, es akkor visszakoltozhettek a Balcsira! Minden jot, szia
Vegyél neki egy garzont! Kapsz kölcsönt, mert a ház fele a tiéd! Költöztesd be oda, beszéld vele meg a költségeket, valószínûleg neked kell fizetni, mert Te maradsz a várban! Viszont egy kisebb kölcsönnel megúszod az egészet. Ha sikerül, kérek egy üveg B-pezsgõt! :-D
Ennek ellenére nem ártana egy banki szakértõvel tárgyalni! Vedd az erõt! A futó hitel ellenére! Ne add fel! Ja, a kialkudott pezsgõrõl lemondok.
Zárd le a kert felét, és a lakás felét válaszd le. Nyiss egy külön bejáratot!
Az elsõ válaszoló vagyok, szó szerint ezeket írtad: "Õ a Balatonnál lakik, én pedig Heves megyében, de nagyon szeretnék visszamenni/.../Ráadásul kismama vagyok, és sokkal könnyebb lenne otthon, mint itt... " Azért írtam a leválasztást, tetõtérhez is lehet külsõ feljáratot csinálni! És akkor még én vagyok a hülye! Tudod mit? Jó neked Heves megye! Eger felett van Balaton nevû község, ha nagyon nosztalgiáznál!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ...De az úgy elég érdekes lenne...Vagy a tetõrészt levágom, és elhozom ide.:) Szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!2003-ban közösen vettünk fel hitelt, de Õ NEM segített egyszer sem fizetni, így kénytelen voltam én.Közben édesapám elhunyt, és az örökség amit kaptam, abból kifizettem a hitelemet, mert muszáj volt, ugyanis kismama vagyok, Karácsonyra várjuk a picit.Nekem eszem ágában nincs felvenni mégegyszer kölcsönt, örülök, hogy kitudtam fizetni.Õ tudna engem kifizetni, mert neki van egy cs.ház, de nem akar...Szóval ez bonyolult ügy, most inkább a gyermekem az elsõ, nem pedig egy idióta alkoholista.Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Sziasztok!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló!Nem vagy hüle, természetesen tudom én, hogy ott mit lehetne csinálni...De MIBÕL???Tudom, hogy lehetne külön bejáratot csinálni, de miért csináljak neki?Õ lakja, én már biztosan nem fogok oda vissza menni lakni abba a házba.Hogy miért?Mert el van átkozva, azért!Köszönöm az eddigi válaszokat, majd megoldódik egyszer minden ezzel kapcsolatban.Sajnos nem vagyok milliomos, nem tudom õt kifizetni, õ meg nem akar, pedig kitudna.Ezért jobban megbízok egy idegenben, mint a saját rokonomban.Bár már nem tekintem annak...A Balaton községrõl meg hallottam, én maradnék az eredetinél, köszi.Tudod az ember utólag tudja értékelni igazán azt, amit eddig nem nagyon.Én 25 év után kerültem el Siófokról, és most meg bármit megtennék, hogy visszakerülhessek a családommal.Akinek hasonló dologban nem volt része, az honnan tudja, hogy nekem milyen érzés most?!További szép napot!

18 éves srác vagyok, megismertem egy 22 éves lányt, viszont már van párja, de nekem nagyon tetszik, mit tegyek szerintetek?

Egy kis presszóban dolgozik pultosként a lány, ahova én is rengeteget járok, de mikor elsőnek megláttam, már akkor tudtam, hogy kell nekem. Viszont van egy bökkenő, hogy a presszó tulaja a barátja a lánynak, és a tulajjal is jóban vagyok. Haverommal gondoltuk egyszer hogy menjünk el a szomszéd városba kicsit iszogatni, bulizgatni, kikapcsolódni, és elhívtuk a lányt is, és el is jött velünk titokban. Nagyon jól érezte magát velünk/velem, ahogyan én is. Aranyos, kedves, csinos, de még azt se nagyon tudtam leszűrni, hogy bejövök-e neki. Azóta mindennap csak rá tudok gondolni. Segítsetek, mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Legjobb válasz: Annyit még hozzá tennék, hogy a lány nagyon sok bizalmas dolgába beavatott, elmondta hogy sok a vita a párjával, és már nem nagyon bírja. Jelent ez valamit?

A kérdező hozzászólása: Annyit még hozzá tennék, hogy a lány nagyon sok bizalmas dolgába beavatott, elmondta hogy sok a vita a párjával, és már nem nagyon bírja. Jelent ez valamit?
A kérdező hozzászólása: Na, ez az amire nem vagyok hajlandó csak úgy. Ha mégis lett volna esélyem, akkor késõbb meg majd azon forognék egész nap, hogy miért nem próbáltam meg.
Talán semmit. Talán hagyd a francba az egészet.
A kérdező hozzászólása: Hát, még a szüleimmel lakok, igaz, hogy lenne hely nálunk, mert nem kicsi a lakás, meg szerintem a szüleim is befogadnák, mert jó fejek, viszont a lány kérdéses, hogy jönne-e. De még egyelõre ott tartok vele, hogy jókat tudunk beszélgetni. Még szerintem azt se tudja, hogy bejön nekem. Szerintem elfogom hívni megint egyszer valahova, de akkor már csak kettesben, és ha eljön, akkor kitálalok neki mindenrõl, és lesz ami lesz alapon véget vetek ennek a bizonytalanságnak.
Hozzád tud költözni?
A kérdező hozzászólása: Na látod ez egy nagyon jó rávilágítás a dologra... A pláne az az egészben, hogy, ha mégis megtudnám szerezni a lányt, akkor biztos, hogy tényleg elvesztené az állását, engem kitiltanának egy életre arról a helyrõl, és ami még fontosabb, hogy biztos hogy haza kellene költöznie, ugyanis nem idevalósi, most csak a barátja miatt költözött ide. Amúgy meg valami 100-150 km-rel arrébb lakik. Szóval akkor én se sokszor láthatnám õt.
Legyen miattad munkanélküli?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok híve annak, hogy kapcsolatokat romboljak szét csak azért, hogy megszerezzem a lányt, bár, igaz, hogy 2 volt barátnõmet is úgy szereztem meg, hogy mikor a pasijával veszekedtek, akkor én mellettük voltam, és a végén már a karjaimban kötöttek ki, viszont ez nekem rosszul esett, mert történetesen a lányok barátjai mind a haverjaim voltak. Hát, megpróbálom vele megbeszélni a dolgokat, reméljük sikerül. Vagy legalábbis tisztázni mindenképpen kell, mert ez így nem megy tovább. Mindenrõl õ jut eszembe, mindig csak rá gondolok, és ez elveszi mindentõl a kedvem. :(
Adj neki munkát!
ha széttúrod másik emberek kapcsolatát az önzõ céljaidért, hosszútávon ugysem leszel boldog. ezt lásd be.
Légy mellette, mint barát. Egy kapcsolat sem tart örökké, legalábbis ebben a korban nem. Ha a barátja bántja, te légy ott megvigasztalni. De ha bármi gáz van, adj neki rossz tanácsokat, hogy mindenképp szakítsanak. Haverkodj össze a pasival, hogy minél többet megtudj a hibáiról, illetve a kapcsolatuk minõségérõl.
A kérdező hozzászólása: Megvan, megszereztem a lányt! :D Hihetetlen ;)

Egy meleg srác vagyok. Van párom, már kb 3 éve együtt vagyunk. Mindig én vagyok a passzív fél, de engem mostanság nagyon izgat, hogy aktív lehessek, de a páromnak nem tetszik a gondolat, vagyis inkább tartózkodik tőle, sőt kinevet engem. Mit tegyek?

Én 21 vok, ő 34. Csak komoly válaszokat kérek! Köszönöm.

Legjobb válasz: Én 2,5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.

Én 2, 5 fél éve vagyok együtt a barátommal. Nekem pont fordítva van a dolog.:) õ a passzív fél én az aktív. De én néha megkívánom a passzív részét a dolognak .Tényleg néha úgy 2-3 havonta. Mi meg beszéltük A dolgot és ha nagyon kívánom megteszi nekem. õ ezt a részét nem igazán élvezi de mivel nekem jó. ezért megteszi néha mert szeret.
Próbálj meg valami szerepjátékot játszani vele, ahol aktív lehetsz. ------ Remélem az elõzõ tahónak születik egy meleg gyereke!!! Egy hetero. Üdv.
Elõször próbálja ki egyedül valami segédeszközzel, aztán hátha belemegy késõbb.
00:13 Én inkább a te szüleidet sajnálom, amiért ilyen gyerekük van.
Dugj meg egy nõt! Hidd el, megéri.
Hát én tudom mit tegyél. Válaszd a szaporodás emberibb módját, azaz a normálisat. Értem, hogy nem tudtál lányokat találni, mert nem ment túl jól. Nekem se megy jól de mégse vagyok homokos. Azt mondom te a természet egy csúf tréfája vagy, sajnálom a szüleidet, biztos hogy szégyelnek téged de neked kéne magad a legjobban szégyelni, MERT SZINTE NEM IS VAGY EMBER!
Azt gondolom, hogy nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy egy ilyan kapcsolatban élj. Nem mintha bármelyik korosztályt alkalmasnak találnám rá. Meg van a véleményem rólatok, ugyanis nem hiszem el, hogy ez egy veleszületett adottság. Ez bizony választott difi! De most jófej leszek és válaszolok a kérdésre is: VELE KELL MEGBESZÉLNED. Honnan tudjuk mi innen, hogy mit tegyél? Közöld vele, hogy seggbe akarod dugni. Ugyan, ki az a hülye aki ennek ellenáll.
A kérdező hozzászólása: Én is remélem h meleg gyereke lesz! :) Köszi amúgy a tippet!!
A kérdező hozzászólása: Remélem, hogy egy olyan srác talalja meg a kérdésemet, aki ugyanolyan cipõben jár mint én, bár ennek kevés az esélye.
A kérdező hozzászólása: De más is írhat.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!