Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek párommal van már (72 db)

4 hónapja kiköltözött a párom németországba. Szóval már egy 1 éve együttvagyunk szeretjük egymást de . Most nemtudunk találkozni maximum csak beszélünk face-en vagy valami. Szerintetek mit tegyek? értelme van még ennek a kapcsolatnak így? :$ 16/L

Legjobb válasz: Ne add fel ha szereted!Dolgozni ment! Pont 16 voltam amikor megismertem a páromat és 2 hét mulva kiment dolgozni németbe!Nehéz volt mert 6 évig igy voltunk sajnos!Kb 5ször szakitottam is emiatt vele!De azóta is együtt vagyunk és kint élek már vele! 23/L

Ne add fel ha szereted!Dolgozni ment! Pont 16 voltam amikor megismertem a páromat és 2 hét mulva kiment dolgozni németbe!Nehéz volt mert 6 évig igy voltunk sajnos!Kb 5ször szakitottam is emiatt vele!De azóta is együtt vagyunk és kint élek már vele! 23/L
Elõzõ v.ok!Dolgozni Ment!Kérdésnek szántam!
Miért nem mész ki te is? Én a helyedben nem gondolkodnék. Ez egy jó lehetõség lenne a jövõtök megalapozására anyagilag mindenképpen.
Upsz most vettem észre, hogy 16 vagy. Akkor bírjad ki ezt a pár évet így és fejezzed be a sulit. Utánna go.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat:) hát nem dolgozni ment..csak szimplán kiköltöztek.. sajnos.:/

Mit tegyek? A párommal van már egy gyerekünk, de 2 éve eldöntöttük, hogy akarunk még egyet, eddig nem sikerült (illetve közben volt egy korai vetélésem). Most viszont a pasim azt mondja, hogy ő már nem akarja, csak miattam.

Legjobb válasz: Mondd meg a pasidnak,hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.

Mondd meg a pasidnak, hogy ha õ azzal nyugtat hogy hát miattad az nem jó, mert nekem sem lett amíg ez miatt volt szorongásos depim, mert 2 évig próbáltuk, és amikor éreztem, h õ is akarja, megnyugodtam és már 8hetes vagyok.Nem lehet hogy ilyesmi a probléma. A természet intézkedik ám - a két év alatt amíg depis voltam nem volt értékelhetõ peteérésem!! Azért én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: én eddig nem oltam depis, de tegnap óta igen
szerintem kicsit szüneteljetek. Esetleg Jónásmódszerrel próbálkoztatok.

Mit tegyek? Kislányom nem marad a szobában 2 percre sem. Ha magammal viszem a konyhába stb a hordozoba nem igazán van el. valaki valami praktikát. Hogy szoktasam rá hogy csak pár méterre vagyok töle. Pedig éneketek csacsogok neki

Legjobb válasz: En mindig kiteszem neki a jatekait es korulveszem olyan dolgokkal amik lekothetik a figyelmet rajtam kivul. Probaltad mar a cumit? Nekem bejott, cumival a szajaban siman elvan fel orat egymagaban, hogy csak nezelodik es gugyog magaban.

En mindig kiteszem neki a jatekait es korulveszem olyan dolgokkal amik lekothetik a figyelmet rajtam kivul. Probaltad mar a cumit? Nekem bejott, cumival a szajaban siman elvan fel orat egymagaban, hogy csak nezelodik es gugyog magaban.


Van egy csaj akinek hiába hogy van párja rendszeresen írkál facebook-on az enyémnek. Már többször megkértem hogy ne tegye, de figyelmen kívül hagy. Babát várok és a csaj ezt se veszi figyelembe. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj,(magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.

Mit írkál? lehet csak közvetlen Ha nem lenne semmi, de semmi okod hogy kiakadj, (magyarul ha tényleg ártalmatlan baráti/ ismerõsi írogatás) és a párodat sem zavarná, sõt válaszolna is, akkor én sem hagynám abba (függetlenül a terhességedtõl) A véleményem annyi lenne, hogy hisztis féltékenykedõ nõ vagy, és sajnálnálak, hogy nincs ennyi önbizalmad sem. Hisztizz tovább, aztán akkor biztosan rendben lesz sokáig a kapcsolatotok.
De miért, mit irkál? Meg igy miért nem párod mondja neki hogy ne irkáljon, miért te? És egyáltalán honnan tudod hogy irkál neki?
Es a parod visszair?? Jobban nez ki a lany mint te vagy mitol tartasz?
Figyelmen kívül is fog hagyni, írhatsz akármit, ezt a párodnak kell elintéznie. Ha nem akarná, hogy irkáljon neki, vagy zavarná, amit ír, akkor letiltaná. Egyáltalán mit irkál? Nem mindegy.
Ilyen nálunk is volt. Egyszer a páromat megkértem, hadd beszélgessek a csajjal, ha úgyis csak barátok, és semmi nincs köztük, én miért ne láthatnám a beszéletést. Írt a csajszi a páromnak, én meg válaszoltam neki. Szándékosan félreérthetõen fogalmaztam, majd a csaj kibökte, hogy õ többet szeretne a páromtól mint barátság. Erre én közöltem, hogy: "szia X vagyok, Y párja. Eddig is velem beszéltél, REmélem te is várod hogy összefussunk!" A csaj pillanatok alatt lekopott. :)

Van pasim már 4 éve mégis játszom a tűzzel. Két fiú is tetszik de nem akarok közelebb kerülni hozzájuk mert nagyon szeretem a páromat és lelkiismeret furdalásom van már csak flörtölök velük. Mit tegyek?

De olyan helyesek és jófejek a páromat viszonz nagyon szeretem. Szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Nem szereted szerintem sem a párodat! ha már más fiúkat is akarnál ott gond van, ha szeretsz valakit mást nem akarsz. Neked is scak gratulálni tudok:) 17/F

Nem szereted szerintem sem a párodat! ha már más fiúkat is akarnál ott gond van, ha szeretsz valakit mást nem akarsz. Neked is scak gratulálni tudok:) 17/F
szerintem nemélted ki magad. hányéves vagy amúgy? 16??? abba a korba szokás a megcsalás meg más fiúk agyának a húzása...szerintem büdös krva vagy!
Szerintem ha igazán szeretnéd a párodat, akkor nem éreznél ilyet. Nem érdemel meg téged (ezt minden rosszindulat nélkül mondom), én a helyedbe hagynám, hogy boldog legyen mással.
szerintem ne vedd észre a másik kettõt mert az szörnyû szemétség lenne
ha szereted, nem csalod meg...lehet h fiatal vagy még, nem élted ki magad, tudom milyen...de ha most otthagyod, akit szeretsz, és õ is szeret..mûködik minden, lehet h az újakkal nem fog így..a te döntésed, de gondolj bele ezekbe is
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy ez csak egy ideiglenes állapot mármint mostanában a párom is máshogy viselkedik kevesebbet foglalkozik velem lehet hogy ezért keresem a másik két fiú társaságát.nem??
A kérdező hozzászólása: Ja és 20 éves vagyok

Mit tegyek ha a páromnak dühkitörései vannak és már ijesztő? Amúgy rendes ember lenne

Kérlek segítsetek!4és fél éve vagyunk együtt eleinte persze gyönyör? volt minden.Aztán jöttek a dühkitörések..persze veszekedések viták alkalmával.F?leg amióta új munkahelyen van kb 5hónapja azt mondja eléggé stresszes azóta voltak ilyen megnyilvánulásai.Van,hogy alapból dilisen jön haza vagy apróságokon rendesen felhúzza magát...ma pl totál ideg volt már mikor hazajött persze próbálta leplezni de Én tudom,hogy valami idegesíti aztán amikor összevesztünk akkor elkezdett üvöltözni,hogy akkor is az lesz amit Õ akar és ma elmegy inni a haverjaival fogta a dohányzóasztalt és felborította.Minden repült,törött ami rajta volt.Telefonok köztük egy mobil is ami nem is a miénk és úgy néz ki tönkrement..Én nagyon megijedtem persze most beült a kocsiba és elment.Ja az üvöltözés az rendszeres Nála ha ideges és olyankor akár mindenki hallhatja az sem érdekli.Nem vagyunk már csitrik Én 32 Õ 31 éves és van egy lányom el?z? kapcs. Õ szintén megijedt mert sajnos Õ is hallotta:(( Mit tennétek a helyemben??Normális válaszokat szeretnék.El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Jézusom, ne a horoszkóppal hozd már összefüggésbe. Semmi köze hozzá. Az én párom is ilyen:( Már kétszer eltörte így a kezét, hogy falba csapta, egyszer meg kiverte az ablakot. De engem sosem ütött meg, bár volt hogy féltem, hogy megfog de a végén mégsem. Értelmes ember, nem ezzel van a gond és mondani is szokta nekem, hogy rájön és nem tudja kezelni az indulatait. Fõleg ha felidegesíti valami/valaki.

Jézusom, ne a horoszkóppal hozd már összefüggésbe. Semmi köze hozzá. Az én párom is ilyen:( Már kétszer eltörte így a kezét, hogy falba csapta, egyszer meg kiverte az ablakot. De engem sosem ütött meg, bár volt hogy féltem, hogy megfog de a végén mégsem. Értelmes ember, nem ezzel van a gond és mondani is szokta nekem, hogy rájön és nem tudja kezelni az indulatait. Fõleg ha felidegesíti valami/valaki.
sztem ne keverjük ide a horoszkópokat kamu szar.
Kos jegyû a párod?
21:06-os vagyok. A párom hajlandó volt elmenni pszichológushoz tegnap és abban bízunk ez majd segíteni fog. Vele azért történtek rossz dolgok is, azért is ilyen. Magában tarta ezeket és nem tudja egyedül megemészteni, de beszélni meg senkivel nem akar róla. Szóval most ezzel próbálkozunk, illetve még arra gondoltunk, hogy vannak indulatkezelõ tanfolyamok. Esetleg ti is megpróbálhatjátok.
A kérdező hozzászólása: Kedves elõzõ.Én is ezt szeretném de ma közölte, hogy el akar költözni nem tudom komolyan gondolja-e bár elég komolynak tûnik.Én nem szeretném ha elmenne a másik felem meg fél mert hogy így viselkedik.Szerintem nem az a megoldás a problémákra, hogy lelépünk hanem mondjuk vmi olyasmi amit ti is csináltok.De most könyörögjek neki??
De miért akar elköltözni? A dühkitörések miatt, vagy más oka van?
A kérdező hozzászólása: Hát mert állítólag nem tud velem élni az elõbb beszéltünk és azt mondta h szívesen meghallgatja az Én véleményemet is és ha tudok valami megoldást a kapcsolatunkra akkor mondjam mert Õ nem lát megoldást ennek ellenére szeret.Azt mondja mindig Nekem van igazam és ez is zavarja annyira többek között meg h Én nem tudok kompromisszumot kötni:S
Hozd fel neki a pszichológust. Lehet jól fogadná.
Nem vagytok már a legfiatalabbak, de jobb ha tudod, hogy ez már sose lesz a régi. Erõsen kétlem, hogy nincs valami más is a háttérben, csak te még lehet, hogy nem tudsz róla. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. Meg se alázkodj, mert szintén felesleges. Én úgy gondolom, hogy elég sokáig voltál türelmes. Ha menni akar menjen. Elég hasonló volt az esetem a párommal és ha gondolod privátban elmondom mi történt. Nálunk én voltam a rosszfiú, de megfelelõ ultimátum hatására fel kellett adjam a dacomat. nem lehet, hogy van valaki más az életében?
Szia Nyilván ha paprikás könnyen eldurran az agya, de gondolom magadat sem érzet tökéletesnek és hibátlannak. Amit én javaslok. Figyelmeztesd, hogy nem te vagy a problémák okozója és ezért ne is téged büntessen. Ha ezt nem érti meg akkor lehet, hogy nem jó ötlet ez a kapcsolat, bár ezt a megoldást csak abban az esetben javaslom, ha bánt. Tedd nyilvánvalóvá, hogy nem tûröd el ha ilyen. ha ez nem megy akkor baj van.
A kérdező hozzászólása: Igen pont ezért tettem fel ezt a kérdést.Ez nagyon nehéz mert ugye mindennek két oldala van.Én sem vagyok tökéletes de próbálom kontrollálni magamat fõleg a gyerek elõtt.Persze elõfordul hogy nálam is felmegy a pumpa és kiabálok de az közel sem olyan durva.Volt már vki hasonló helyzetben várok még válaszokat.Köszi
Teljesen jól látod, hogy a gyerek elõtt kontrollálnia kellene magát. Én úgy csináltam végig a különköltözésünket, hogy a 10 éves gyerekünk egy hangos szót nem hallott abból, hogy a magasságból micsoda mélységbe került a kapcsolatunk.
A kérdező hozzászólása: Hjajj ez olyan nehéz mert amúgy meg sokszor kényeztetett segíteni szokott stb nem fog vissza inkább a gyerek miatt aggaszt felnõtt fejjel kontrollálnia kéne magát a gyerek elõtt akármilyen hisztis is nem?
Jólvanna. Csak a kosok ilyen természetûek fõleg :) Jó persze bárki lehet ilyen, csak ezt nem bírtam megállni. Ne haragudjatok. Szerintem feltûnõsködni akar neked. HA így folytatja még 1 hónapig, hagyd ott. De csak egy kis idõre. Elkezdesz majd neki hiányozni. Csak akkor mész vissza hozzá ha újra harmónia lesz köztetek. Addid nincs értelme. Mondom, csak egy kis idõre hagyd ott. MEglátod hívni fog vissza, lefog nyugodni csak hogy újra együtt legyetek.
A kérdező hozzászólása: Volt már vele is többször olyan hogy ajtófélfába verte az öklét de nem tört el meg a szoba egyik végébõl a másikba hajította a számítógépszéket.Meg nem ütött még Engem sem volt már h megfogott de elengedett.Te hogy viseled kedves elõzõ?Nem félsz h egyszer mégis elszalad a keze vagy vmi komolyabb lesz?
Az, hogy Te elviseled, az a Te döntésed. De az, hogy a gyerekednek ezt végig kell élnie, az a Te felelõsséged. Szerintem gondold végig, hogy így akarsz-e élni, el tudod-e viselni ezt a viselkedést, és ilyen közegben akarod-e felnevelni a gyereked. (és ne kábítsd magad, hogy egyébként tök jó minden, és imádjátok egymást..)
A kérdező hozzászólása: Nem mérleg Én pedig ikrek vagyok.
A kérdező hozzászólása: Igen megköszönném ha leírnád a történeteteket hátha le tudok vonni belõle tanulságot.Nem hiszem, hogy van valakije mert akkor már 2-3 éve kellene, hogy legyen mert kb azóta vannak ezek a dühkitörések.Arra már tuti rájöttem volna ennyi idõ alatt.Azt mondja Õ sosem volt ilyen idegbeteg csak Én váltom ezt ki belõle.Nem tudom mi legyen.Várom a leveled.

Van egy friss kapcsolatom és nagyon szeretem a párom. Van neki egy mostohaapja, akit mindenki utál. Mostmár én is. Egyszerűen kibírhatatlan. Eddig az anyukájával jóban voltam, de a mostoha hatására már nem szeret. Mit tegyek? Van megoldás?

A párom anyja meg rajong érte, és minden úgy van, ahogy a mostoha mondja. Már nem is járok a páromékhoz miatta.Nem szeretnek már, pedig nem tettem semmit.

Legjobb válasz: Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D

Ismerõs szitu. Engem a párom apja nem szeret. 4 év alatt annyit beszéltem vele, hogy csókolom-szia. De nem érdekel, én szoktam menni akkor is, elvégre nem miattuk megyek, hanem a párom miatt. Azt meg mostanra kifejezetten élvezem, hogy rossz szemmel néznek rám. Ki nem .....le? :D
A kérdező hozzászólása: igen, én is így vagyok vele, hogy nem miattuk megyek. de hát az milyen már, hogy fújnak rám, és látom a szemükben, hogy mit keresek ott. a legfájobb mondom, h nem csináltam semmit.ez mind a mostohaapja mûve.és cska azért lett ez, mert vasárnap csukott ajtónál voltunk délután háromig.hihetetlen, mi?ezek után már az párom anyja azt mondta, h a barátnõd nem úgy viselkedik, ahogy kéne.hát a pofám leszakadt mikor ezt meghallottam
Én sem tettem semmit. Szerintem velem az a bajuk, hogy a szülei elég konzervatívak. Idõsek is, mert a párom kései gyerek. Azért is sokat kellett küzdeni, hogy nálam aludhasson, pedig 19 volt mikor összejöttünk. Meg az sem tetszik a párom szüleinek, hogy mi jobb anyagi helyzetben vagyunk (az én családom) mint õk, és azt mondják nem illünk össze, mert "mindenki a maga rangjához méltó párt válasszon". :S Elég gáz.

Szasztok! Szerintetek mi lehet az oka, hogy dugás közben egy idő után annyira kitágulok hogy a végén már alig érzem, hogy a párom bennem jár. Mit tegyek? A párom méretei tökéletesek, velem van a gond? Pedig tornázok is. Vagy ez természetes?

Legjobb válasz: Ha elég tökéletes lenne a mérete és technikája, éreznéd. A volt barátommal nekem is ez volt a gondom. Az újabb már nagyobb méret, és ezzel egyenles arányosságban növekedett az orgazmusaim száma is.

Ha elég tökéletes lenne a mérete és technikája, éreznéd. A volt barátommal nekem is ez volt a gondom. Az újabb már nagyobb méret, és ezzel egyenles arányosságban növekedett az orgazmusaim száma is.
Mi az a tökéletes méret?
Esetleg próbálkozzatok meg a Tuki pózzal.
kiállá pittbul kutya
Elöször is ilyen a tuki poz? Másodszor intim tornázz!

Mit tegyek? Orromon lévő mitesszer ellen probáltam már mindenféle cuccot de semmi sem segít, és ha kinyomkodom szebb lesz de, pár napon belül elkezd lehámlani ami tök csúnya! Ez csak nekem van így? Nemtudom mivel lehetne eltüntetni szépen! Segítség!

Legjobb válasz: Nekem az egész orrom felülete olyan volt. Nagyon szégyeltem. A kozmetiks sem tudta eltüntetni, max egy hétig volt szép a bõröm. Azt mondta, sötét a zsír amit a bõröm választ ki, azért látszik sajnos. Mára (29 éves vagyok) már teljesen elhalványultak. Egyébként ez csak minket zavar, párom anno azt mondta, ha nem mondom neki, hogy olyan, õ észre sem veszi.

Nekem az egész orrom felülete olyan volt. Nagyon szégyeltem. A kozmetiks sem tudta eltüntetni, max egy hétig volt szép a bõröm. Azt mondta, sötét a zsír amit a bõröm választ ki, azért látszik sajnos. Mára (29 éves vagyok) már teljesen elhalványultak. Egyébként ez csak minket zavar, párom anno azt mondta, ha nem mondom neki, hogy olyan, õ észre sem veszi.
Szinte mindenkinek olyan, de nem ajánlott nyomkodni, begyulladhat. De hidd el ahogy te sem veszed észre máson, úgy rajtad sem veszik észre, na meg ha ránézel egy emberre nem az orrán keresed a mitesszereket.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nekem is durván hámlani kezd utána.. Totál reménytelen, nekem 2 nap múlva már szinte vissza is jött az összes mitesszer. Szerintem valami pórusösszehúzó kencét keress, és nyomkodást utána jól vakold be magad vele, hátha..
mitesszerei mindenkinek vannak, kivéve néhány szerencsést. ez genetikai adottság, kinek több, kinek kevesebb jut belõlük. fogadd el a börõd, másnak tiszta ragya a képe. sosem lesz makulátlan hibátlan bõröd.
A kérdező hozzászólása: Pedig dejó lenne :D deháát ...

Kicsi problémáink vannak, amik elefántra dagadnak. Lassan nem birom már, pedig szeretem a páromat, mit tegyek?

Másfél éve vagyunk együtt...Õ 19 én 18 vagyok

Legjobb válasz: Szia! Édesanyám mindig azt mondta, a férfiak olyanok a kapcsolatban, mintha langyos pocsolyában lubickolnának. Nekik így jó. Amíg nem lesz zavaros a víz, nem fognak változni. Ha a párod biztosnak érzi a pozícióját, amíg teszem azt "fenyegeted" a szakítással, nem fog semmit sem másképp csinálni. Nem érti, ez neked miért rossz, hiszen õ remekül érzi magát! Ez valamilyen szinten természetes, ha viszont szeretünk valakit, tekintettel vagyunk az érzéseire, kívánságaira. Ez a fiú nagy valószínûséggel kihasznál Téged, kapcsolatotok számára amolyan "hát jól érzem magam vele, miért ne maradnék mellette". Ne hagyd magad, igenis jogod van azokhoz a dolgokhoz, amit saját privilégiumnak tart. Javasold, hogy tartsatok szünetet, ne találkozzatok, kommunikáljatok egy darabig, hátha magába száll. Magadnak pedig tedd fel a kérdést, hogy tényleg szereted-e õt.

Szia! Édesanyám mindig azt mondta, a férfiak olyanok a kapcsolatban, mintha langyos pocsolyában lubickolnának. Nekik így jó. Amíg nem lesz zavaros a víz, nem fognak változni. Ha a párod biztosnak érzi a pozícióját, amíg teszem azt "fenyegeted" a szakítással, nem fog semmit sem másképp csinálni. Nem érti, ez neked miért rossz, hiszen õ remekül érzi magát! Ez valamilyen szinten természetes, ha viszont szeretünk valakit, tekintettel vagyunk az érzéseire, kívánságaira. Ez a fiú nagy valószínûséggel kihasznál Téged, kapcsolatotok számára amolyan "hát jól érzem magam vele, miért ne maradnék mellette". Ne hagyd magad, igenis jogod van azokhoz a dolgokhoz, amit saját privilégiumnak tart. Javasold, hogy tartsatok szünetet, ne találkozzatok, kommunikáljatok egy darabig, hátha magába száll. Magadnak pedig tedd fel a kérdést, hogy tényleg szereted-e õt.
Mond meg neki és a következményeket is, ha nem változtat.
Elment a józan eszed, hogy egy ilyen kapcsolatban benne vagy? Te mindent megteszel õ pedig semmit. Lépj ki de sürgõsen, mert ebben a dologban a barátod felõl semmi részrehajlás sincs feléd.
A kérdező hozzászólása: Nem igaz, hogy nem szeret. Pontosan az a baj, hogy nagyon megköt, nagyon ragaszkodna hozzám, neki jól esne ha minden percemet vele tölteném, õt nem zavarná ha sosem kéne barátokkal találkozni, mindig csak ketten lennénk...és ez az amit nem tartok jónak...valahol én avgyok a hibás hogy a kapcs. elején nem álltam a sarkamra, mert kicsit úgyérzem elkéstem ezzel:( én igen, szeretem ezt a srácot, õ az életem, csak utálom hogy "megkötne" ha tudna...
Második vagyok, Te ezt írtad: "õ másfél órákat késhet én fogjam be..." Ez számomra nem éppen azt jelenti, hogy õ annyira de nagyon szeret Téged, hogy úgymond "megköt". Ez inkább már elnézést, "szarik rá". Azt írtuk eddig, összegezve: a kapcsolatotok nem az egyenlõségen alapszik, a párod nem megköt, hanem birtokol, a tulajdona vagy, õ azt tesz amit akar, Te meg tedd azt, amit õ akar. Ha Neked ez a szerelem, nagyon sajnállak. Mi segíteni próbáltunk.
szerintem próbáld megbeszélni vele, hogy ez neked így nem jó. ha nem érti meg, akkor onnantól teis tudod..
A kérdező hozzászólása: Azért igy fogalamaztam mert eléggé kivoltam... Tegnap megbeszéltük, õ bocsánatot kért. tudom hogy szeret mert bebizonyitotta már. csak néha úgy viselkedik mint egy kisgyerek:( kösz a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!