Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ostályos fiam (1 db)

Mit tegyek? 5. ostályos fiam nagyon sokat változott az utolsó 2 évben.

Azelött az osztály rémjei közé sorolták, tanulásban sem remekelt. Viszont ebben a tanévben elérte azt, hogy rengeteget tanul(kitün? tanuló!), példamutató az osztályban. A nagy problémánk az, hogy teljesen kihasználják a többiek, vele íratják a leckét... A leg durvább, hogy akik a haverjai voltak állandóan verik ?t, nem bírják elviselni, hogy nem úgy viselkedik ahogy ?k (cigi,koncsorgás,tanulás). Már ott tartunk, hogy könyörög vigyem el másik suliba, amit nem szertnék. Mondtam neki, hogy ne hagyja magát és üssön vissza, ha bántják. De ez is hülyeség, eddig az ellenkez?jét fújjtam neki. Tud valaki tanácsot adni?

Legjobb válasz: Csak azt amit a fiad kért,vidd el másik suliba!Miért nem szeretnéd?Én is 2 ovi ba jártam,és két gimibe,hidd el,csak pokollá teszed a mindennapokat.Ha nagyon rossz a heéyzet,akár most azonnal is fogadják máshol.Ha az ém gyermekem lenne eben a helyzetben,szó nélkül megtenném,amit kér.Ez nem a probléák elöli elmenekülés,de nem lehet azt csinálni,hogy a "haverok" verik,meg leckét íratnak vele,mint egy csicskával!A tanároknak meg annyi fegyelmezõ erejük van,mint egy doboz szögnek,mert az oktatási tv. sorozatos átalakításával kivettek minden fegyelmezõ lehetõséget a kezükbõl.Tehát az sem megoldás,hogy naponta jársz az igazgató nyakára.Ha meg annyira jó tanuló lett,akkor akár egy másik,jobb iskola jobb megoldás... Gondold már végig!

Csak azt amit a fiad kért, vidd el másik suliba!Miért nem szeretnéd?Én is 2 ovi ba jártam, és két gimibe, hidd el, csak pokollá teszed a mindennapokat.Ha nagyon rossz a heéyzet, akár most azonnal is fogadják máshol.Ha az ém gyermekem lenne eben a helyzetben, szó nélkül megtenném, amit kér.Ez nem a probléák elöli elmenekülés, de nem lehet azt csinálni, hogy a "haverok" verik, meg leckét íratnak vele, mint egy csicskával!A tanároknak meg annyi fegyelmezõ erejük van, mint egy doboz szögnek, mert az oktatási tv. sorozatos átalakításával kivettek minden fegyelmezõ lehetõséget a kezükbõl.Tehát az sem megoldás, hogy naponta jársz az igazgató nyakára.Ha meg annyira jó tanuló lett, akkor akár egy másik, jobb iskola jobb megoldás... Gondold már végig!
Vidd el másik iskolába! Ha õ is ezt szeretné... Úgy látszik jó sokat változott az utóbbi idõben, ami természetes ebben a korban, így nem baj ha a környezet is kicsit megújul körülötte.
Az erõszak semmire sem lenne válasz, ugyanazt kapná vissza az osztálytársaitól. Hidd el nekem is vannak tapasztalataim (18 éves vagyok, frissen egyetemista), általános iskola felsõ tagozatban én sem voltam hajlandó betagozódni a cigizõs, bandázós társaságba, ezért folyamatosan szekáltak. Mondjuk annyiban jól jártam hogy tûrtem (habár 8.-ra enyhén depressziós lettem), hogy bekerülve középiskolába, az ottani osztályom egyszerûen fergetegesen jó volt, rengeteg barátom lett, köztük a legjobb barátom is :) . Ha a fiad kéri, hogy vidd át másik iskolába, akkor tedd meg! Sokkal jobb lesz neki, mivel ez a fajta közösség eléggé tönkre teheti az önbizalmát is, ami pedig a mai világban már szinte elengedhetetlen. Nekem is újra kellett szereznem nagy részét gimiben, és jórészt sikerült is (szerencsére).
Én most amugy 7.es vagyok...És most évelejétõl kezdtem egy másik suliban mert az osztályfõnök utált és így szívatott is ahol tudott...:( Írasd át egy másik suliba mert addig pokol lesz minden napja a suliban...
szerintem is boldognak kellenne lenned, hogy ilyen jó fiú lett.és ha kiakar szakadni ebbõl a kõrbõl segíteni kell neki ebben.irány egy másik suli!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!
Nem szabad elvinni sehova! Ami nem öl meg az megerõsít....
Az elõzõ kommentelõ vagyok! sztem kicsit rövidre sikeredett. Szóval: én egy mindjárt 15 éves fiú vok. Általánosban állandóan szekáltak, (fõleg alsóbb osztályban) és utáltam oda menni. Aztán 8. félévre rájöttem, hogy csak hülyéskednek, és ha nem veszem komolyan, jobban járok. z uccsó fél évem uán azt mondtam, hogy kár, hogy eddig nem így volt. Aztán elkerültem középsuliba, ha lehet, ott még hülyébbek vannak, de még jól is érzem magam köztük:) Tehát: Ha elmentem volna, nem nyerek tapasztalatot, és most is pokol lenne az életem. Tehát neked is csak azt tom tanácsolni, hogy ki kell bírnia a fiadnak:)
Szerintem vidd el másik suliba. Nekem a nõvéremet megverték amikor 8.os volt, én meg 5-es, ez október elején volt, még kb 2 napot jártunk suliba, aztán már egy másik suliban folytattuk, 8osztályos gimiben, és most is ott vagyunk :) én vagyok 8.-os a tesóm 11.-es:) 13/L


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Minek nézi anyám vissza folyton az előzményeimet, ti szoktátok?

elég idegesítő,hogy folyton nézi a netes előzményeimet én sem szoktam más dolgaiban piszkálni...

21

Mit tegyek, ha anya lecsúnyázott? 16/L

Persze nem szószerint: még XY is szebb nálad, a szépséged párosul a kedvességeddel. A szívem törik össze ilyenkor. Nem is ismertem a nagymamámat akitől állítólag ezeket a ''csodálatos'' géneket örököltem. Az alakom nagyon jó, de az arcom tényleg nem a legszebb.

17

Hogy mondjam el anyának, hogy le szeretnék feküdni a barátommal?

Sziasztok!
17 éves lány vagyok, 10 hónapja vagyok együtt a barátommal. Anyával már beszélgettünk a fogamzásgátlásról, szexről (kb. 10 éve folyamatosan), de most, hogy le szeretnék feküdni a barátommal...valahogy nem tudom, hogy mondjam el neki :( Nem arról van szó, hogy ne engedné meg...csak egyszerűen cikinek érzem.
Tudnátok adni tanácsokat??

21

Lányok, fiúk - hogy tetszenek ezek a zenék? :-D

http://www.youtube.com/watch?v=jDuDoZPs5-k

Ebből 3 elég régi zene, 2 viszonylag újabb. Nyilvánvaló, hogy a szöveget nem értitek, de magáról a zenéről mi a véleményetek? A videó sem lényeges, tudom, hogy közönségesek.:D

11

Elengednéd a 15 éves lányodat a Balatonra?

A legjobb barátjával (23), a fiú egyik haverjával, és annak barátnőjével. A lánnyal együtt sportolnak, csapattársak. Egy éjszakát maradnának.

12

Mit gondoltok erről? Hogyan kezelnétek a helyzetet?

Ugyanabba a gimnáziumba jelentkeztünk a barátaimmal, és külön kértük, hogy egy osztályba kerüljünk. Most kaptuk meg a felvételis leveleket, és az a helyzet, hogy a társaságból 3 ember az egyik osztályban van, a többi 5 pedig a másik osztályban, köztük a legjobb barátnőm is. Az új osztálytársaimat még nem ismerem, és a baráti körből a két emberrel, akivel oszt.társak vagyunk inkább csak haveri a kapcsolat. Elég rosszul érzem magam, mert nem kerültem egy osztályba a legjobb barátnőmmel, és azért is, mert ő a társaság nagyobbik részével van. Nekik tök jó, együtt lesznek minden órán, én meg mehetek hozzájuk szünetekben. Emiatt nyilván nem szakad meg 8 évnyi barátság, de nagyon rosszul érint, hogy így alakult. Mit kéne tennem? Hogyan fogadjam el?

14

Ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok egy 23 éves fiúval összejönne?

Én vagyok a lány, elég megbízható vagyok, sosem voltam buliban, soha nem ittam alkoholt, és jól tanulok. A tanulás mellett csak sportolok, és komoly szándékaim vannak a továbbtanulással. Természetesen szűz vagyok, és ezt meg szeretném őrizni egy ideig. Van egy kedves 23 éves fiú, akivel egy ideje már szimpatizálunk egymással. Találkozgatunk, beszélgetünk. természetesen előtte letisztáznám vele a szabályokat, és nem bújnék vele ágyba egy jó ideig az is biztos. Ha ennek ellenére is elfogad, akkor belemennék a kapcsolatba. Nem vagyok naiv lányka, de benne megbízom. Eddig ő az egyetlen fiú, akiben megbízom. Sok vele egyidős, vagy velem egyidős fiú próbálkozott már, de mindet elutasítottam, mert nem bíztam bennük. Nem vagyok sexéhes, sőt, kifejezetten undorodom tőle.

Ti akár szülőként, vagy kívülállóként mit szólnátok ehhez? Megértem, ha nem tetszene nektek, de kérlek normális hangnemben válaszoljatok. Valamint történeteket is meghallgatnék, akik ennyi idősek voltak, mint mi.

32

Ti ütöttétek már meg a gyereketeket?

Szerintem erősen túllihegett kérdés ez a személyiségi mizéria.

17

Szerintetek mit keres egy 8. -os lány éjszaka pár felsőbb évessel az utcán?

Én annyira nem tudom megérteni, hogy a szülők hogy engedhetik... 14 éves kislány és bulikba jár, éjszaka mászkál 18 éves fiúkkal, iszik és még az iskolába is úgy öltözködik, mint egy sarkonálló...
Miért engedik ezt a szülők? Miért ennyire felelőtlenek?
:/

6

Valaki elmagyarázná, hogy mire jó a Balaton Sound, meg a Sziget?

Mi a jó benne? Miről szól? Miért féltik annyira a gyereküket a szülők ezektől a fesztiváloktól?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!