Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek ostályos (1 db)

Mit tegyek? 5. ostályos fiam nagyon sokat változott az utolsó 2 évben.

Azelött az osztály rémjei közé sorolták, tanulásban sem remekelt. Viszont ebben a tanévben elérte azt, hogy rengeteget tanul(kitün? tanuló!), példamutató az osztályban. A nagy problémánk az, hogy teljesen kihasználják a többiek, vele íratják a leckét... A leg durvább, hogy akik a haverjai voltak állandóan verik ?t, nem bírják elviselni, hogy nem úgy viselkedik ahogy ?k (cigi,koncsorgás,tanulás). Már ott tartunk, hogy könyörög vigyem el másik suliba, amit nem szertnék. Mondtam neki, hogy ne hagyja magát és üssön vissza, ha bántják. De ez is hülyeség, eddig az ellenkez?jét fújjtam neki. Tud valaki tanácsot adni?

Legjobb válasz: Csak azt amit a fiad kért,vidd el másik suliba!Miért nem szeretnéd?Én is 2 ovi ba jártam,és két gimibe,hidd el,csak pokollá teszed a mindennapokat.Ha nagyon rossz a heéyzet,akár most azonnal is fogadják máshol.Ha az ém gyermekem lenne eben a helyzetben,szó nélkül megtenném,amit kér.Ez nem a probléák elöli elmenekülés,de nem lehet azt csinálni,hogy a "haverok" verik,meg leckét íratnak vele,mint egy csicskával!A tanároknak meg annyi fegyelmezõ erejük van,mint egy doboz szögnek,mert az oktatási tv. sorozatos átalakításával kivettek minden fegyelmezõ lehetõséget a kezükbõl.Tehát az sem megoldás,hogy naponta jársz az igazgató nyakára.Ha meg annyira jó tanuló lett,akkor akár egy másik,jobb iskola jobb megoldás... Gondold már végig!

Csak azt amit a fiad kért, vidd el másik suliba!Miért nem szeretnéd?Én is 2 ovi ba jártam, és két gimibe, hidd el, csak pokollá teszed a mindennapokat.Ha nagyon rossz a heéyzet, akár most azonnal is fogadják máshol.Ha az ém gyermekem lenne eben a helyzetben, szó nélkül megtenném, amit kér.Ez nem a probléák elöli elmenekülés, de nem lehet azt csinálni, hogy a "haverok" verik, meg leckét íratnak vele, mint egy csicskával!A tanároknak meg annyi fegyelmezõ erejük van, mint egy doboz szögnek, mert az oktatási tv. sorozatos átalakításával kivettek minden fegyelmezõ lehetõséget a kezükbõl.Tehát az sem megoldás, hogy naponta jársz az igazgató nyakára.Ha meg annyira jó tanuló lett, akkor akár egy másik, jobb iskola jobb megoldás... Gondold már végig!
Vidd el másik iskolába! Ha õ is ezt szeretné... Úgy látszik jó sokat változott az utóbbi idõben, ami természetes ebben a korban, így nem baj ha a környezet is kicsit megújul körülötte.
Az erõszak semmire sem lenne válasz, ugyanazt kapná vissza az osztálytársaitól. Hidd el nekem is vannak tapasztalataim (18 éves vagyok, frissen egyetemista), általános iskola felsõ tagozatban én sem voltam hajlandó betagozódni a cigizõs, bandázós társaságba, ezért folyamatosan szekáltak. Mondjuk annyiban jól jártam hogy tûrtem (habár 8.-ra enyhén depressziós lettem), hogy bekerülve középiskolába, az ottani osztályom egyszerûen fergetegesen jó volt, rengeteg barátom lett, köztük a legjobb barátom is :) . Ha a fiad kéri, hogy vidd át másik iskolába, akkor tedd meg! Sokkal jobb lesz neki, mivel ez a fajta közösség eléggé tönkre teheti az önbizalmát is, ami pedig a mai világban már szinte elengedhetetlen. Nekem is újra kellett szereznem nagy részét gimiben, és jórészt sikerült is (szerencsére).
Én most amugy 7.es vagyok...És most évelejétõl kezdtem egy másik suliban mert az osztályfõnök utált és így szívatott is ahol tudott...:( Írasd át egy másik suliba mert addig pokol lesz minden napja a suliban...
szerintem is boldognak kellenne lenned, hogy ilyen jó fiú lett.és ha kiakar szakadni ebbõl a kõrbõl segíteni kell neki ebben.irány egy másik suli!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!
Nem szabad elvinni sehova! Ami nem öl meg az megerõsít....
Az elõzõ kommentelõ vagyok! sztem kicsit rövidre sikeredett. Szóval: én egy mindjárt 15 éves fiú vok. Általánosban állandóan szekáltak, (fõleg alsóbb osztályban) és utáltam oda menni. Aztán 8. félévre rájöttem, hogy csak hülyéskednek, és ha nem veszem komolyan, jobban járok. z uccsó fél évem uán azt mondtam, hogy kár, hogy eddig nem így volt. Aztán elkerültem középsuliba, ha lehet, ott még hülyébbek vannak, de még jól is érzem magam köztük:) Tehát: Ha elmentem volna, nem nyerek tapasztalatot, és most is pokol lenne az életem. Tehát neked is csak azt tom tanácsolni, hogy ki kell bírnia a fiadnak:)
Szerintem vidd el másik suliba. Nekem a nõvéremet megverték amikor 8.os volt, én meg 5-es, ez október elején volt, még kb 2 napot jártunk suliba, aztán már egy másik suliban folytattuk, 8osztályos gimiben, és most is ott vagyunk :) én vagyok 8.-os a tesóm 11.-es:) 13/L


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kamaszok, nektek van kis jegyzetfüzetetek, noteszetek, vagy hasonló, mit írtok bele?

Szülinapomra a nővéremtől kaptam egy nagyon szép és picike noteszt. Õ arra gondolt, hogy írjam bele a történeteimet, ilyesmi (mert szeretek írni), de ilyen kis füzetkébe nem szeretek írni hosszabb dolgokat, és most ötletem sincs mire használhatnám.
Ahhoz, hogy csak hülyeségeket firkantsak bele, túl szép.

Szerintetek mit kezdhetnék vele?

16L :)

14

Mit szólnátok ha a fiatok azzal állna elő, hogy pár barátjával a melegfelvonulásra akar majd felmenni, mint békés résztvevő?

17 évesek.

33

Szülők! Így megengednétek, hogy a 17 éves lányotok a barátjával aludjon?

Messze lakik a barátom és nyáron jön 1,5 hétre. Viszont panelházban lakunk, nincs vendégszobánk. A barátom lenne a szobámban, én meg a tesóm szobájában aludnék a vendégágyon de az számomra borzasztó úgyhogy maradna a padló. Nem csinálnànk semmi "rosszat", még várnék a szexel és ezt a barátom is tudja/elfogadja. Meg nyilván nem akkor csinálnánk amikor az egész család itthon van, főleg,hogy kb minden áthallatszik. De mint mondtam még várnék a szexel. A szoba ajtó is nyitva lenne.

13

Mit csináljak hogy végre felfogja hogy mit mondok?

Anyám mindig feltekeri nálam a fűtést, mert itt a számítógép, és fázik.. de nem fogja fel hogy ha 24 fok van, nem tudok elaludni, reggel 4.45kor kelek, és nemigazán szeretek küszködve elaludni 12 után.. Ennek ellenére sunyiban mindig felcsavarja. (Aztán meg sír hogy nincs tüzifa már, de amikor alig volt hideg bent 26-29 fok volt, én meg alig bírtam már létezni..)

7

Tudnátok ajánlani valamilyen dalt a 8-os tanárbúcsúztatóra? A ti búcsúztatótokon miket csináltatok?

Lehetőleg ne túl nagy hangterjedelmű, inkább egyszerűbb dalok lennének jók, de bármilyen, ismétlem BÁRMILYEN idevágó ötletre szükségem lenne :)

6

Kamaszok! Hány évesen volt az első barátotok és mit csináltatok?

Hány évesen volt az első kapcsolatotok és meddig tartott, meddig mentetek el? Illetve ki hány évesen vesztette el a szüzességét?

18

Mit gondoltok egy ilyen lányról?

15 éves
gimnáziumban tanul
3-inkább 4es tanuló
csinosan öltözködik
hétköznap otthon van vagy sétál a barátnőivel
hétvégén kijár 2-4ig
szokott bálozni, kocsma, discoban is volt
volt már részeg, de nem szokása
hétvégenként megiszik 1-1 sumersbyt, szóval semmi extra
van pár nagyobb baráti köre, akikkel kimennek
nem cigizik, persze próbálta
barátja még nem volt, csak kavart pár fiúval
szüleivel kedves, el szokta mondani, hova megy. bár nem mindig (ahova nem engednék el szívesen)
Sok nagyobb buliban ott van, akár idősebb társasággal
Mit gondolnátok róla? Ha valaki azt állítaná egy ilyen lányról, hogy k*rva, akkor elhinnétek?

25

Kérhetek igazolást?

Elég rosszul érzem magam, tegnap se voltam valami fényesen.7 órám lenne plusz még ott kéne maradni de tényleg nem érzem jól magam. Kiíratni meg nem akarom magam. Már holnap mennék. Viszont a mai napról kérhetek igazolást a háziorvosomtól? Csak menjek be,hogy ma nem éreztem jól magam és,hogy nem-e kérhétnék igazolást? Vagy mit mondják? Meg is fog vizsgálni? Rendelés végén mennék mert akkor már nincs olyan sok beteg gyerek. És nem akarok elkapni valamit.

3

Anyukák! 17 éves létemre teljesen "egyedül" maradva mit tegyek? (bővebben lent)

Szeretnék pár tanácsot kérni,hogy hogy maradjak "életben",amikor nagyon érzékeny,szinte gyermeki lelkem van,ragaszkodnék egy felnőtthöz(szülő mintára gondolok),de nincs rá lehetőség haláleset és krónikus betegség miatt.Hogy próbáljak meg "erővel" változtatni magamon,hogy megálljam a helyem az életben?:'(
Előre is köszönöm a válaszokat!:)

10

Mit csináljak? Ti mit tennétek a helyemben? :S 16/L

Találkoztam egy nagyon helyes fiúval,még aznap este bejelölt facen meg rám is írt csak az a baj hogy van barátnője akit ismerek is.Nem akarok szemét lenni és szétszakítani őket de nem tudom elfelejteni a fiút :S

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!