Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem mondott (33 db)

Van egy srác. Szerelmes vagyok belé már egy éve és ő mást szeret (akit ő szeret az is mást szeret). Mikor meg mondtam neki hogy szerelmes vagyok belé nem mondott semmit. Mit tegyek? És hogyan öltözködjek? Hogy neki is bejöjjek?

Segítsetek divat tippeket adni és hogy mit tegyek.

Legjobb válasz: kétlem h egy divatos rucinak kellene döntenie ebben a kapcsolatban mivel nem mondott semmit, valszeg õ nem akar tõled semmit és ez nem azért van, mert nem öltözködsz kihívóan felejtsd el és lépj tovább, ne várj rá, nem érdemes

kétlem h egy divatos rucinak kellene döntenie ebben a kapcsolatban mivel nem mondott semmit, valszeg õ nem akar tõled semmit és ez nem azért van, mert nem öltözködsz kihívóan felejtsd el és lépj tovább, ne várj rá, nem érdemes

Egy lány már egyszer nemet mondott nekem, akkor eléggé fájt. Most átjött a mi osztályunkba, és nem bírom ki, hogy ne egész órán őt nézzem, ő viszont semmit nem csinál. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát mit tegyél nem tudom mit kéne tenned ha nemet mondott próbálj le szállni róla nézzed csak én is nézek mindenkit:D

Hát mit tegyél nem tudom mit kéne tenned ha nemet mondott próbálj le szállni róla nézzed csak én is nézek mindenkit:D
Nagy szívás az ilyesmi, de amennyire tudod, kerüld. Ha nemet mondott, és azóta sem látszik rajta, hogy meggondolta magát, akkor nem érdemes foglalkozni vele. Persze tudom, hogy ez nem ilyen egyszerû, voltam már szerelmes én is, de minden amit tehetsz, hogy kivered a fejedbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.A féltékennyé tevés nem segíthet(ne)?
[email protected] rád.Ez van.Próbáld meg feldolgozni, és ne ringasd magad hiú reménybe.Nem õ az egyetlen lány ezen a bolygón.
Találsy valaki mást idövel, ha nem kellesz neki akk ez van sajna:(
Találsz*
szerintem felejsd el.nem vagy a korosztálya, és egyébként is egyszer már nemet mondott, miért nem volt ez érthetõ számodra?
A kérdező hozzászólása: De mostanába nagyon jól megvagyunk egyszer hazai is kisértem puszi volt !!!!!
valószínüleg barátnként tekint rád , de nyugodtan kérdezd meg h hányadán álltok

Templomi esküvőt is szeretnénk, jelentkeztünk jegyesoktatásra. Az elsőn ott voltunk, a második alkalommal azonban tévesen emlékeztünk az időpontra. Az atyának jeleztem, de a pap annyit mondott, hogy ő nem tud velünk foglalkozni. Mit tegyek?

állítsak be legközelebb, csak nem zavar el vagy ismét hívjam fel?

Legjobb válasz: Ez érdekes. Én a helyetekben átmennék egy másik paphoz, persze ha lehet. Nem is értem, hogy ezt, hogyan gondolhatta. Mi is most járunk, de nem tudnám feltételezni a mi papunk alapján, hogy ezt megengedheti bárki is magának. Persze ezt nekik ingyen, kötelességük megtartani, gondolom ezért is tojik a dologra, mert lenne jobb dolga is. Volt, hogy mi idõre mentünk estére a plébános meg elfelejtette, de pont jött ki a templomból és látszott rajta, hogy akkor ugrik be neki, hogy "uhh még meló van". Mondtam neki majd visszajövünk máskor, nem engedett el minket. Egy telefon nem árthat azért, hátha megenyhül! Ja és nagyon díjazzák, ha vasárnaponként megjelentek egy misén!

Ez érdekes. Én a helyetekben átmennék egy másik paphoz, persze ha lehet. Nem is értem, hogy ezt, hogyan gondolhatta. Mi is most járunk, de nem tudnám feltételezni a mi papunk alapján, hogy ezt megengedheti bárki is magának. Persze ezt nekik ingyen, kötelességük megtartani, gondolom ezért is tojik a dologra, mert lenne jobb dolga is. Volt, hogy mi idõre mentünk estére a plébános meg elfelejtette, de pont jött ki a templomból és látszott rajta, hogy akkor ugrik be neki, hogy "uhh még meló van". Mondtam neki majd visszajövünk máskor, nem engedett el minket. Egy telefon nem árthat azért, hátha megenyhül! Ja és nagyon díjazzák, ha vasárnaponként megjelentek egy misén!
Nem biztos, hogy várt rájuk a pap egy órát, mert nálunk is úgy van, hogy meg van mondva, hogy ekkor van, és ekkor jön mindenki és slussz. Szóval nem úgy néz ki, hogy ott ül magában és várakozik csak miattuk. Amúgy meg annyira amúgy se kell sajnálni õket, nálunk is szarnak bele az egészbe, mindenre azt mondják, hogy majd a részletekrõl tájékoztatnak, úgy kell kajtatni utánuk, hogy helloka mi van már, azt mondták, hogy szólnak, még azt se tudják mise mikor van stb.
Na jó azért ezen nem kell felháborodni, mert ha a kérdezõ várt a pap 1. órát és még oda sem szóltak, hogy nem mennek és sem gondolnám, hogy számukra fontos a templomi esküvõ. Kérj új idõpontot.
Mire kell a jegyesoktatás?
Utolsó! Ott magyarázzák el a nászéjszakát... :)
Mise mikkor van? Ugyan akkor mint máskor:)
Járjatok máshova és vigyetek igazolást. Nálunk egy hónapban két napon van, csoportosan, ami egyrészt idõben sem felelt meg nekünk egyáltalán, másrészt, meg a csoportos foglalkozás sem tetszett. Így elmentünk máshoz, aki megbeszélés szerinti idõpontban csak velünk foglalkozik. Mondjuk, ha nincsenek ilyen ismeretségeitek, akkor nyilván ez nehezebb, de más nem a családban csak van valaki, akinek van tippje, vagy ismeretsége.
5-ös nem éppen, mert több is van egy nap, és az óraátállítás miatt évente kétszer csúsztatják az idõpontokat, amirõl mi világosítottuk fel õket, mert ugyanaz, aki akkor miséz, a mise idõpontjára szervezett más programokat a teméomba, aztán szóltunk, hogy figyeljen már, akkor mise van, nem? És akkor ott ment a nagy csodálkozás, hogy ja tényleg, jó, hogy szóltunk.
templomba* csak elcsúszott a kezem
A kérdező hozzászólása: Köszi a hozzászólásokat! Január óta telefonálgatok, h mikor kell menni jegyesoktatásra. Azt mondta ráérek idõben vagyunk. Február 17 én volt az elsõ, csoportos oktatás, ahol rajtunk kívül kb. 5 pár volt jelen. Egy párral szimpatizált, a többivel semlegesen viselkedett. Elmondta, h nem leszünk boldogok a házasságban, mert mindig van valami. Jó ezt még megértem itt gondolom a nem lesz minden habos torta effektusra utalt. Mindenkitõl megkérdezte, mikor és hol szeretnének házasságot kötni. Velünk együtt legalább 3 pár megemlítette, h más templomban ill. külsõhelyszínen lesz a ceremónia. Na szerintem ez alapból nem tetszett neki.Az esküvõnk júliusban lesz, a választott templom az én keresztelõ templomom, csak itt a pap aki elvállalta az esküvõt azt mondta, nem kell odajárni jegyesoktatásra, járjunk csak a lakóhely közelébe. A múlt vasárnap volt a második alkalom, /szintén csoportos/ és azért tévesztettem el az idõpontott , mert amikor egyeztettük, h mindenkinek jó legyen akkor több verzió is elhangzott. Sajnos földi halandó létemre elértettem a 4 órát hétórára.
A kérdező hozzászólása: 6 os, talán nem tudod, de a katolikus egyház ragaszkodik a templomi esküvõ elõtti jegyesoktatáshoz, amirõl elméletileg igazolást is adnak.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy egy kicsit kuszán fogalmaztam, de tiszta ideg vagyok. Még jó h az egyház is panaszkodik h kevés házasságkötés van, meg h a család éve stb.

Nem tudom feldolgozni amit a párom mondott már pár napja. Nagyon fáj. Azóta is a könnyeimmel küszködök. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát mondjuk többet tudnának/tudnák segíteni ha leírnád pontosan mivel is bántott meg.. így senki nem fog tudni értelmes választ adni.

Azt hiszem, errõl már volt egy kérdésed. Igazán nem értem, mit keresel ilyen suttyó mellett? Az egy dolog, hogy észreveszi, ha szép egy nõ, de hogy neked így kijelenti, hogy õ akár a jelenlétedben is más nõk s*ggét, meg csöcseit fogja bámulni... ugyan már! Most vagy nem szeret, vagy alapból akkora tuskó, hogy a láncfûrész lefullad a fejében.
Mondd neki, hogy benne vagy, de te meg cserébe innentõl nem szeded a szemöldököd vagy nem szõrteleníted a lábad ;) eye4eye
Hát mondjuk többet tudnának/tudnák segíteni ha leírnád pontosan mivel is bántott meg.. így senki nem fog tudni értelmes választ adni.
Azért bánt a dolog, mert úgy érzed azok a nõk jobbak nálad...
Igen ez megalázó, és a másik semmibevétele....
Ha valaki a párja mellett ilyet csinál, az egy undorító féreg. Nem csodálom, hogy azt érzed, hogy megalázó, ugyanis teljesen az. Nézegesse akkor, amikor nem vagy ott mellette... Ha meg nem teszi meg, akkor vagy "megszoksz vagy megszöksz" módszer...
Most sokan hülyének néznek majd de… Engem nem zavar, hogy a párom másokat is megnéz. Persze nem feltûnõ, ordenáré módon. Nincs ebben semmi különös, ami szép az szép. (Még mi nõk is megnézzük egymást, talán még jobban, mint a férfiak minket...) Én meg észreveszem a jó pasikat. Ettõl még szeretjük egymást. Nem kell ebbõl akkora gondot csinálni, hogy napokig bõgjön az ember.
Hát, lehet, hogy én vagyok a bolond, de ez komolyan ekkora probléma? Jó, persze nyilván rosszul esik, de azért a könnyeiddel küszködni ezért? Ne már... Azt hittem legalább valami erõszakos dolog, vagy megcsalás, vagy kidobott vagy valami.. Annyira túl tudtok reagálni mindent, hogy az hihetetlen. Szedd össze magad és nézd te is a pasikat, vagy ha annyira fáj (-.-), dobd ki... Elképesztõ.
Nem lehet, hogy azért mondta ilyen nyersen, mert túlságosan feszegetted a témát? Ok ha veled van, akkor nem illik kihívóan megbámulnia egy csajt, de azért szemlesütve se kell elmennie mellette. Szerintem a normális kb. az, ami nálunk a céges kultúra része is, bent alapban mindenki szimpatikus arccal köszönti a másikat, ha pedig az ellenkezõ nemût átlagnál is kedvesebb mosollyal, jobban szemügyre véve, abban van egy kis elismerés (amit meg is érdemel egy nõ ha kellemes az illata, öltözete, frizurája).
A "könnyeimmel küszködöm", mert irigylem a problémáidat... ;D
A kérdező hozzászólása: Azt sem értem, hogyha ennyire érdekli õt minden szembe jövõ nõ.Akkor én minek kellek mellé?
Na hagyd. Az egy dolog, hogy mikor egyedül van, jobban bámul, vagy ha együtt vagytok, akkor egy tényleg igazi bombázót kutyafuttában végigmér, de hogy melletted konkrétan minden nõt bámul, és ezt neked részletezi is, meg engedélyt kell adnod rá...Nem tisztel téged, ez egyértelmû. Ez bárkinek megalázó lenne.
Éld meg, ha fáj. Ha kisírod magad, enyhül a feszültség.
Hát én sem tudnám feldolgozni, a párod az tuti nem szeret, de ez csak magánvélemény.. Te is tedd ugyanazt azt a férfiakkal. De jó felnûnõen..sztem mindjárt másképp gondolkodna a helyzetrõl, ha mégis szeretne..
Ez elég paraszt megnyilvánulás volt tõle.. és érthetõ hogy rosszul eset, ha nem tudod magad rajta túltenni akkor szakíts vele.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta hogy az én jelenlétemben is hagyjam hogy hagy nézze meg más nõk seggét és mellét.Ez nagyon rosszul esik látni is hogy kiesik a szeme.Megalázónak érzem.
verd szájba
mi se tudjuk ha nem írod le mit mondott.
Az a probléma, hogy a barátod nem tisztelt Téged és az érzéseidet, mert egyébként nem nagyon van olyan férfi, aki ha párkapcsolatban is van, ne nézne meg más nõket még úgy is, hogy ott van mellette a párja (max. nem olyan látványosa teszi). Ez az "én vagyok a hím, nekem mindent szabad" mentalitás undorító és hosszú távon romboló hatású.

Tetszik egy fiú, de neki boldog párkapcsolata van vagyis most épp kibékültek, de nem tudom elfelejteni mert azelőtt mikor összevesztek nekem olyanokat mondott el amit még eddig senkinek, mit tegyek? Ugye felejtsem el?

Legjobb válasz: Húha nehéz ügy! Szerintem a srác valamit érezhet irántad ugyanis ha nem érezne akkor nem mondana el neked ilyeneket. Szerintem még õ sem nagyon tudja h mit érez így az érzéseit megkell erõsítened. Állj mellette beszélgess vele minél többet érezze h mellette vagy! Hülyülj vele minél többet akkor még nevettek is, és közeledj hozzá! Szerintem mindenképp megéri a tapasztalataim szerint:) Sok sikert ha van valami és bevált vagy ha nem akkor is mindenképp írd meg légyszi ha kérhetek ilyet! :) Üdv! :)

Húha nehéz ügy! Szerintem a srác valamit érezhet irántad ugyanis ha nem érezne akkor nem mondana el neked ilyeneket. Szerintem még õ sem nagyon tudja h mit érez így az érzéseit megkell erõsítened. Állj mellette beszélgess vele minél többet érezze h mellette vagy! Hülyülj vele minél többet akkor még nevettek is, és közeledj hozzá! Szerintem mindenképp megéri a tapasztalataim szerint:) Sok sikert ha van valami és bevált vagy ha nem akkor is mindenképp írd meg légyszi ha kérhetek ilyet! :) Üdv! :)

Hogy szerethetem úgy is, hogy családja van és ilyeneket mondott? Utálnom kéne, de nem megy. Mit tegyek, hogy szeressen?

2 hónapja vagyok együtt vele és ma kiderült,hogy van egy felesége és egy 4 éves lánya.Elkezdtünk vitatkozni és közölte,hogy azért én sem vagyok olyan tiszta ebben a dologban,hiszen sosem kérdeztem,hogy együtt van-e valakivel és nem annyira érdekelt a családi állapota,amikor drága ajándékokat kaptam t?le és hogy azt hitte,tudom,hogy családja van.

Legjobb válasz: Istenem.. hány éves vagy? 16? Mi az, hogy nem akarod, hogy elváljon, csak szeressek és pénzeljen? Nincs önbecsülésed? Megfelel a második hely? Soha nem leszel igazán fontos neki, mert mindig a családja lesz az! Mindig te leszel elhanyagolva, és elõvéve a fiókból, ha szeretne egy jót kufircolni!

Istenem.. hány éves vagy? 16? Mi az, hogy nem akarod, hogy elváljon, csak szeressek és pénzeljen? Nincs önbecsülésed? Megfelel a második hely? Soha nem leszel igazán fontos neki, mert mindig a családja lesz az! Mindig te leszel elhanyagolva, és elõvéve a fiókból, ha szeretne egy jót kufircolni!
A válasz az, hogy nem. Elvileg a feleségét kellene szeretnie, mert elvileg ezért vette feleségül. Jó, értem én, megromolhatnak közöttük a dolgok, akár úgy is, hogy nem az õ hibája. Viszont ha legalább komolyan megpróbálna szeretni valaki mást (jelen esetben Téged), akkor nem véletlenül és nem két hónap után derülne ki az, hogy van családja. Most viszont szöget ütöttél a fejembe: Mi az a tervszerûség?
Csak saját magát!Azt nézi neki mi a jó nem az, hogy neked esetleg a családjának! Már sokan leírták mit kell tenned és tudom, hogy nehéz ha szereted de 17-évesen ne pazarold a fiatalságod rá mert nem fog elválni! Egyébként hány éves a pasi? Gondolom azért a korkülönbség is megvan köztetek az õ javára! Te mit nyersz evvel a kapcsolattal?!SEMMIT!!!Csak veszítesz minden téren!Gondolkozz! És hallgass a tapasztaltabbakra!!!!
Ha magadért nem szeretett beléd nem is fog.Arra nincs praktika.Amúgy meg egy gusztustalan pasi is a tetejébe.ha van eszed páros lábbal rugod seggbe.Azt írod neked õ lenne az elsõ...pont egy ilyen hernyó?nyugodj bele amint megfektet lelép.Legyen tartásod elõzd meg és lépj te le.Sok pasi van a világon aki magadért szerethet.
Szerintem nem te vagy neki az egyetlen szeretõje. Lehet melletted még sok másik nõje van. Ha szereted hiába irunk bármit is ugysem fogod kiadni az ujtát. Szerelmes vagy ezért nem tudod gyûlölni...még. Vigyázz legalább nehogy teherbe ejtsen.
Fiatal, tapasztalatlan, naiv, butuska kislányka lehetsz. HA nem dobod, valszeg õ fog dobni rövid idõn belül. Minél tovább szórakozik veled, annál rosszabb lesz neked.
Hagyd ott, de sürgõsen. Ha esetleg el is válna Miattad, hidd el, hogy melletted is tartana késõbb szeretõt. Ebbõl semmi jó nem sülhet ki, menekülj. Tudom, nem könnyû, de a késõbbiekre nézve ez az egyetlen helyes döntés. "Nem kérdezted, hogy van-e valakije" - ennyi erõvel amikor felszállok a buszra, meg kellene kérdeznem a sofõrt, hogy van-e jogsija. Ha egyszer keresett, az az alap, hogy nincs senkije, és ha esetleg nem így van, akkor az Õ dolga ezt közölni, lehetõleg a legelsõ randin. Úgy az egészbõl az jön le nekem, hogy pofátlanul kihasznál, és a drága ajándékokkal csak meg akar vásárolni. A szürke élet és az olcsó cuccok még mindig sokkal jobb annál, mint amennyit szenvedhetnél miatta.
Kerüld el nagy ívben.. Mit vársz ettõl a kapcsolattól.Ajándékért csak második lehetsz..mindig. Rá nem számíthatsz, ünnepeid, hétköznapjaid attól még magányosak lesznek.. Lopott órák miatt nem tervezel programot, várod mikor jön. Barátaid szépen elmaradnak mellõled, Te õt várod, nem tartasz velük.. Közben elmegy melletted az ÉLET. A fiatalságod..az igazi herceg.Ha elsõ nem lehetsz az életében (mert nem) akkor drágám, ne érd be a második hellyel..Mert az megalázó, önbecsülést romboló. Itt csak a Te szíved, lelked sérülhet..:((
Egyetertek az elottem szoloval!Sosem fogja elhagyni a csaladjat, te csak arra kellesz neki , mert jo neha egy kis valtozatossag! Es igen...hol az onbecsulesed??De ha a penz neked ennyire szamit, es megelegszel ennyivel, akkor ne varj tobbet!
A kérdező hozzászólása: De nem akarok szakítani vele, mert szeretem és ha most szakítanék vele, akkor az nem fájna neki annyira, mintha akkor tenném (esetleg), amikor már õ is kötõdik hozzám. Nem a pénz és az ajándékok miatt akar vele maradni, azok nem érdekelnek.Szeretem és ez ellen lehetetlen tenni bármit. Tudom, hogy a szexet még megvonhatom és nem is tervezem, hogy egyhamar lefekszem vele, fõleg ezek után.
Azonnal szakíts vele. Értelmetlen tovább bonyolítani, ha annyira nem vett komolyan, hogy eddig ne említse a feleségét és a lányát, akkor igazán nagy fájdalmat nem fogsz tudni neki okozni.
Ez a pasi sosem fog kötõdni hozzád. Kihasználja, hogy fiatal vagy és tapasztalatlan. Ebbõl a helyzetbõl csak õ jön ki "nyertesen", te pedig komoly lelki sérüléseket szenvedhetsz :( A szüzességedet meg pláne ne add neki oda, az elsõ alkalom ha nem sül el jól, az bizony rányomhatja a bélyegét a szexuális életedre.
Szerintem gusztustalan vagy te is a pasi meg fõkként. :S Hogy szeressen csak ennyit akarsz??? Hát babám ezt benézted. Le akar csak fektetni ez a nagy helyzet...Az ajándék meg, hogy szeret csak üres maszlag. Mondhatnám úgy is, hogy ágyba csalogató... Nem akarok rád csúnya jelzõket használni, de mi lesz veled, ha már 17 évesen ennyire érdekelnek a drága ajándékok? Majd jó pár év múlva, ha esetleg veled csinálja meg ezt egy pasi akkor gondolj vissza erre a mostani helyzetedre.
"csak azt szeretném, hogy szeressen és bízzon bennem, hogy utána fájdalmat tudjak neki okozni" Most akkor higgyük el, hogy szereted? Ne kavarj, csak felejtsd el.
Dobd ki a p*csába. Annyi normális korodbeli srác van...
Nem vetted még észre, hogy mindenki azt tanácsolja, hogy dobd ki? Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem fog szeretni, vázolta a helyzetet, nem? Ha vele maradsz, akkor ajándékokért megvesz cserébe. Csak aztán ne lepõdj meg, ha az elsõ szex után a kezedbe nyom egy kis pénzt. Csatlakozom az elõttem szólókhoz, dobd ki, ha van benned egy kis büszkeség, most lépj úgysem számít rá, hogy elküldöd, mert a szavaival élve úgy gondolja, hogy szükséged van a lóvéjára, hogy ne járj rongyokban.
Szerintem nagyon gáz, hogy ezt nem mondta el neked, hogy nem független. Ha nagyon akarod, lehet, hogy meg tudod "bosszulni", de nem érdemes ebbe energiát fektetni. Keress olyat, aki õszinte veled, és ha nem független, legalább bevallja...
Bocs, a "ne" várd ezt meg kimaradt!!!
Na, akkor jól gondoltam, hogy idõsebb jóval nálad. Most úgy õszintén, ha csak a kort nézed :Mit akarhat egy 36-éves felnõtt ember egy 17-éves fiatal lánytól??? ÁÁÁ!! Tudod, én is voltam 17-éves és nekem is volt egy pasim aki 34-éves volt a háttér ugyanaz.Hogy mit akart....úgy formálni és nevelni ahogy õ neki tetszett.Persze én naiv akkor, pont mint te most! És én mit kaptam semmit......ja de mégis kaptam egy marha nagy tapasztalatot, hogy ilyenért nem érdemes. Csak erre én sajnos nagyon soká jöttem rá! Elvett a fiatalságomból 4-évet!!! Te várd ezt meg!!!
A szexet még mindig megvonhatod. Legalább bosszankodhat, hogy kidobta az ablakon a drága ajándékok árát.
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok. Igazából van egy terv-féleségem, amihez kéne az is, hogy szeressen.Eddig azt hittem, hogy õ is érez irántam valamit, mert mondta, hogy szeret, de ezek után nem tudom, hogy képes-e szeretni bárkit.
És hány éves a pasid?40?Kis ringgggyó.
ha úgy döntesz hogy szakítasz vele, szólj nekem :D engem nem érdekelne hogy van családja, jó alakú, kerek mellû, szõke oroszos szépség vagyok és elég szegény, úgyhogy örülnék egy hozzá hasonló, anyagilag támogató és szexet rendszeresen megadó úriembernek :) 21/L
A kérdező hozzászólása: Õ 36 éves. Azt mondta, hogy a feleségét már nem szereti, csak a gyerekük miatt vannak együtt.De nem tudom, hogy ez tényleg igaz-e. A tervem még elég zavaros, csak azt szeretném, hogy szeressen és bízzon bennem, hogy utána fájdalmat tudjak neki okozni...vagy nem tudom, csak azt akarom, hogy szeressen egyszerûen. Most nagyon igyekszik, hogy vele maradjak, folyton hívogat meg sms-eket küld.
Hát, ha most nagyon teper utánad, akkor itt az ideje a visszavágónak, hogy jól lekoptasd!
Miért jó az, ha fájdalmat okozol neki?
Amíg nem tudtál az igazi életérõl, addig még mrgbocsájtható volt a viselkedésed. De azzal, hogy ezek után is mellette akarsz maradni, egy anyagias ribanc leszel. Tényleg ez kell neked?
Uram Isten, mennyire pulya vagy te még. Ne találkozgass idõsebb pasikkal, de még korodbeliekkel sem. Babázz vagy nem is tudom, mi lenne neked jó... De k*rvára éretlen vagy, annyi tuti.
Ki dobtad már?

A csaj akibe beleszerettem tudja h mit érzek. Beszeltem vele arrol h mi lenne ha megcsókolnám és o erre csak annyit mondott"elloknelek". Tudom h akar valamit csak nem adja magat konnyen. Naponta járunk ki. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szóval a kérdésedre az volt a válasz hogy "ellöknélek" de te azt gondolod hogy akar valamit? xD Ejnye de magabiztosak vagyunk :D Ha annyira akarna valamit akkor erre a kérdésre akkor sem írta volna ezt ha tényleg olyan nehezen akarja adni magát :D

Szóval a kérdésedre az volt a válasz hogy "ellöknélek" de te azt gondolod hogy akar valamit? xD Ejnye de magabiztosak vagyunk :D Ha annyira akarna valamit akkor erre a kérdésre akkor sem írta volna ezt ha tényleg olyan nehezen akarja adni magát :D
mondandójuknak az ellentétét akarják mindig, szóval nem fog ellökni. Élõ példa hogy volt egy csaj akit láttam. Bejelöltem FB-n, folyamatosan mondogatta hogy nem akar tõlem semmit, meg nem jövök be neki, aztán egyszer találkoztunk és se szó se beszéd nélkül lesmároltam, aztán le is feküdtünk...
A kérdező hozzászólása: akkor csak probaljam meg megcsokolni? de hogyann csinaljam?

Menstruációs zavarok, magas koleszterin, hangos bélműködés, jojo effektus. Voltam orvosnál, nem mondott semmit, nem segít. Mi lehet a bajom? Mit tegyek?

Leírom részletesebben: 19 éves lány vagyok 160 cm 48 kiló koleszterin: 9,5 (csak úgy viszonyításképp: a normális: 3-6) mindig is nagyon magas volt a koleszterinem, de tavaly tavasszal jutottam el odáig hogy elmenjek vele orvoshoz akkor felírt rá egy gyógyszert amire azt mondta rendszeresen kell szednem amíg nem vizsgál ki újra szedtem is ahogy mondta a menstruációs ezek után olyan volt hogy 1-másfél hónapig kitartóan véreztem azután teljesen abbamaradt kb 6 hónapon át pedig kb 2 hónap után abbahagytam a gyógyszer szedését, mert a koleszterinszintemen se változtatott a menstruációm azóta olyan hogy hónapokig folyamatosan van de gyenge és barnás aztán hónapokig semmi a hangos emésztést nem biztos hogy ennek tudható be, de az előtt nem volt jellemző a jojo effekt pedig 3-4 kilóval van, nem túl feltűnő, de érdekes, tekintve hogy ugyanúgy igyekszem étkezni a háziorvosom semmit sem mond, csak hogy várjak és majd rendbe jön mi lehet a bajom és mit tegyek?

Legjobb válasz: Endokrinológiára kérj beutalót, a hormonjaiddal lehet gond, azt kell kivizsgálni.

Endokrinológiára kérj beutalót, a hormonjaiddal lehet gond, azt kell kivizsgálni.
Milyen koleszterincsökkentõt kaptál, és milyen adagban? Endokrinológushoz kellene menned.
A kérdező hozzászólása: nem emlékszem a nevére
mi vaaan???
Egész, értelmes mondatokat használj.
én értem. semmit. nem tökmindegy?...
Mond el a fiúnak hogy a lány csak szívatja.
Te vagy a lány?
Tanulj meg írni.
Ez olyan gyerekes!
Tevagy a fiu vagy tevagy a lány? Ha a fiú : hagyd a p.csába, majd elfelejted. Lány : hülye vagy, gyerekes. Kívülálló: hagy a fenébe, majd õk úgy cseszik el ahogy akarják !
jól belebonyolódtál, kicsit talán már túl messzire is mentél, valahogy szállj ki ebbõl, mert csak rosszabb lesz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!