Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nem akarom (1999 db)

Mit tegyek? Nem akarom megbántani.

Van pasim, de már nem szeretem de nem akarom hogy haragudjon rám. Mert van más akibe meg szerelmesvagyok. Hogy mondjam el neki hogy nem jön be, és hogy adjak finom utalásokat arra hogy járni akarok? SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Finom utalások? Ne [email protected]ál fel. Azt akarod, hogy még hetekig õrlõdjön mit is akarsz valójában? Legyen már gerinced. Megmondod neki kerek perec: sajnálom de elszerettek, nem akarom folytatni és kész vége!

Finom utalások? Ne [email protected]ál fel. Azt akarod, hogy még hetekig õrlõdjön mit is akarsz valójában? Legyen már gerinced. Megmondod neki kerek perec: sajnálom de elszerettek, nem akarom folytatni és kész vége!
Ne haragudj, de ezt nem lehet finoman csinálni. Elé állsz és megmondod, hogy ne haragudjon, de te már másba vagy szerelmes és hogy ennyi volt részedrõl. Tudom, félsz a következményektõl, de ezt csak így lehet tisztességesen.
mármint szakítani? :D õszintén és finoman, és ne gyere össze rögtön a másikkal, az nagyon fájó tud lenni.
Ha elmondod, h másba vagy szerelmes, akkor mindenhogy haragudni fog rád, szóval ezt nem fogod tudni elkerülni. Inkább ess rajta túl minél elõbb minthogy húzod az idõt és csak tovább hazudsz neki és rontod a helyzetet. Ülj le vele és kerek perec mondd meg neki, h neked ez nem megy mert nem vagy már szerelmes és ami nem megy azt nem kell erõltetni és pont.
A kérdező hozzászólása: Köxzönöm a válaszokat. a 2.nak szól hogy elfogalmaztam a dolgot.
És ami a lényeg személyesen szakíts vele, ne telefonon vagy interneten gyáva módjára.

Nem tudom mit tegyek. Nem akarok egyikõjükkel sem rosszban lenni. Mit tegye?

Hárman vagyunk barátnõk és ebbõl ketten nagyon csúnyán összevesztek. Nagyon szeretem õket és nem akarok közülük választani. Tegnap nagyon sokat beszélgettek mind kettõjükkel hogy béküljenek ki, de mind a ketten maguknak adnak igazat. Én érzem rosszul magam mert ha a másikkal vagyok és azon filózom hogy nem esik e a másiknak rosszul. Nem tudom mi tévõ legyek :/.

Legjobb válasz: Légy õszinte! Mindkettõtöket bírlak, ezért továbbra is barátnõmnek tekintelek benneteket. Ha egyik kérdez a vita témájáról, akkor próbáld elmondani a tárgyilagos véleményed. Ha erõs volt a barátság, akkor lecseng az érzelmi feszültség bennük, és visszatalálnak egymáshoz.Nem a másik háta mögött tartod meg a barátságot, hanem nyíltan, érzelmileg meg nem zsarolhatnak meg, hogy szakíts a másikkal.

Légy õszinte! Mindkettõtöket bírlak, ezért továbbra is barátnõmnek tekintelek benneteket. Ha egyik kérdez a vita témájáról, akkor próbáld elmondani a tárgyilagos véleményed. Ha erõs volt a barátság, akkor lecseng az érzelmi feszültség bennük, és visszatalálnak egymáshoz.Nem a másik háta mögött tartod meg a barátságot, hanem nyíltan, érzelmileg meg nem zsarolhatnak meg, hogy szakíts a másikkal.
Ismerõs a helyzet. Velem is így volt. Én megpróbáltam õket kibékíteni több kevesebb sikerrel végül hagytam, hogy maguk béküljenek ki. Én mindkettõvel elég sokat voltam és mindkettõjükrõl a másiknak jókat mondtam meg hogy "szomorú hogy nem békülsz ki vele csak nem akarja bevallani". Másképp mondom szuggeráld rá az egyiket(akirõl tudod hogy gyorsabban beadja a derekát), hogy béküljenek ki. Bocsi ha nem lett túl ütõs a válasz, de nekem ez jött be. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, már egy hónapja de már nem vitáznak, jelenleg nem szólnak egymáshoz. És most ez zavar nagyon:/

Összevesztem egy kicsit a párommal ezért el akar költözni. Vinni akarja a hét hónapos lányunkat, mert szerinte felelőtlen anya vagyok. Mit tegyek, nem akarom őket elveszíteni?

A páromnak az előző házasságából vannak gyerekei és azon vesztünk össze, hogy folyton ott vannak nálunk és ott esznek. Nem sajnálom tőlük de nincs olyan sok pénzünk, hogy őket is tartsuk. Szerintetek kinek van igaza?

Legjobb válasz: Neki. Képzeld magadat az õ helyzetébe... neked lennének gyerekeid, és egy új párod, akitõl szintén van egy.. erre õ beszólna, hogy azok a gyerekek, akik csak a tieid, miért esznek nálatok.

Neki. Képzeld magadat az õ helyzetébe... neked lennének gyerekeid, és egy új párod, akitõl szintén van egy.. erre õ beszólna, hogy azok a gyerekek, akik csak a tieid, miért esznek nálatok.
Harom eves koraig nem vagy koteles kiadni a gyereket rendort hivhatsz! De amugy a parodnak van igaza! Nem zavar hogy azok is az o gyerekei?!
A társadnak.
Mindketten megéritek a pénzeteket. Te sajnálod az ételt a párod gyermekeitõl, õ meg egy veszekedés miatt elvinné a 7 hónapos csecsemõt. Nem semmi család.
Gyerekektõl sajnálsz ételt, ráadásul a párod gyerekeitõl. Ez nem "kicsit összevesztünk" kategória. Milyen apának tartanád, ha nem látná szívesen a saját gyerekeit????
2! Baromságot írtál. Mindket szülõnek ugyanannyi joga van a gyerekhez, amig nincs gyermekelhelyezesi per es ilyen sincs, hogy X életkor alatt nem koteles kiadni.
Konkrétan miket mondtál még? Illetve azt is kifejtenéd ki csinál otthon mindent. Kaja, takarítás stb. Szerintem beszéld meg a férjeddel, hogy el kellene osztani a munkát, most szültél nem olyan régen, kimerült lehet, fõleg ha még plusz akárhány fõre kell fõznöd, takarítanod. Kifejtenéd mit értesz az alatt, hogy sûrûn nálatok esznek? Anyagilag hogy álltok? Mennyi a bevételetek, kiadásotok stb.
#5: embertelenül sokat eszik? Ne haragudj, de egy fejlõdõ szervezetnek (kamasz) tápanyag kell. Én is zabáltam 17-18 éves koromig. Ha jobban kivánom a kaját, két darab 45-ös pizzát még mindig simán bevágok "nekifutás" nélkül. Semmi nem látszik meg ezekbõl, 195 centihez vagyok 79 kiló
Attól függ, hogy hány gyerek van, és mit jelent az pontosan, hogy folyton nálatok esznek. Minden nap ott ebédelnek?
Ez nem kis összeveszés. A gyerekek támogatása a mai világban nem ér véget, ha betölti a 18-at. A párod már gyerektartást sem fizet, nem is lenne miböl, persze, hogy legalább ebben segítene neki. Te is Igy leszel majd a gyerekeddel. Ráadásul a férjed is csak közmunkát talál, gondolhatod, hogy a fiainak sem könnyebb. Gyerekes férfit választottál, ez többletkiadással jár. Ha nem bírod elfogadni, akkor lehettek külön kasszán. De ha nem akarod elveszíteni, akkor szerintem gondold ezt át, és kérj bocsánatot.
Hogy õ elviszi a gyereket? LOL Magyarországon az ilyen korú gyerekeket a bíróság csak kivételes esetben ítéli az apának, ahhoz neked nagyon gázosnak kellene lenni, hogy elvihesse. Megpróbált zsarolni azzal ami a legjobban érint de gondolkozz mielõtt bedõlsz neki. Ha te GYED-et kapsz az azt jelenti, hogy volt van munkahelyed, neki nincs. Ez a "dolgozik az önkormányzatnál" gondolom közhasznú munkát jelent, tehát a bíróságon még ez is melletted szólna.
A kérdező hozzászólása: Sajnos el tudná venni mivel az õ házában lakunk és nekem nincs hová mennem. Nem terveztünk gyereket de ha már jönni akart akkor megtartottuk.
Erre az anyagi helyzetre miért vállaltatok gyereket???
Hát épp ez az, hogy nincs fizetése a férjnek... Nagyon kevés pénzbõl kell élniük, a gyed sem sok, emellett a babára rengeteg a kiadás, a pelenka havi szinten 10-20 ezret elvisz sokszor. A babának napi szinten kell gyümölcs, zöldség. Megértem a kérdezõt. Nyugodj meg a férjed nem tudja elvinni a gyereket, mert nem tudná eltartani sem. Sem õt sem magát. Miért gondolja azt, hogy felelõtlen anya vagy? Ezt miért mondta?
Jaj hát egy becsúszott gyerek:D MEGINT
Majd ha a Te gyereked lesz ennyi idõs akkor neki sem adsz enni? Neki a fiai, hogy gondolod, hogy azt mondja, hogy nem adok? Õ anno vállalta azt a gyereket ami azt jelenti, hogy amíg él gondoskodni fog Róla. Ez nincs idõhöz kötve. Inkább azon problémáz, hogy menjen el normálisan dolgozni és akkor több pénzt hoz haza és akkor nem lesz probléma ételt adni a többi gyerekének. Nem csak az anyuka vállalta ott a gyerekeket.
Kövezz meg bátran, de egyikõtök sem tûnik egy iq bajnoknak.... Az ilyennek/ilyeneknek minek gyerek??? És csak hogy tényleg legyen miért megkövezni: 1. tudtad már a kapcsolatotok elején is hogy vannak gyerekei (jah és attól hogy már betöltötték a 18-at attól még az õ gyerekei) 2. nincs olyan sok pénzünk, hõgy õket is "tartsuk"??? mik ezek a fiúk, hörcsögök, kisállatok?? mert az emberek kisállatot "Tartanak" maximum.... (még jó, hogy nem sajnálod tõlük....) 3. becsúszott a kislányotok??? nem ismeritek az óvszert, esemény utánit (fõleg ilyen anyagi helyzet mellett) ???? 4. azt hogy mitõl vagy "felelõtlen" még mindig nem magyaráztad meg... de gyanítom hogy nem azért mert ez a véleményed a gyerekei ottkajálásáról. 5. remek párod lehet ha az elsõ akadálynál lelépne (bár ezt nem értem mert a kérdésben azt írod hogy el akar költözni, de kommentben már azt írod hogy övé a kecó, és neked nincs hova menned...) 6. tisztában lehetsz ám a dolgok súlyával.... a kicsi összeveszés és a nagy problémák között van különbség.... talán az anyagi helyzeteteken kéne aggódnod nem azon hogy ott esznek a gyerekei.... 7. oké, hogy 18éves kor fölött nem kell gyerektartást fizetni, de milyen felelõtlen szülõ az, aki kicsit sem támogatja a gyerekét????? jah és kedves kérdezõ, te sem vagy semmi hogy ezt tök természetesnek gondolod Egy szóval: szégyeld magad!!!
10es! nem baromsag. mikor kulon mentunk a parommal elvitte es nem akarta vissza adni a 4 hos kislanyunkat. hivtam a rendorseget es azt mondtak hogy asszonyom oruljon hogy most nem maga uti meg a bokajat kiskoru veszelyezteteseert mivel harom eves koraig nem koteles kiadni a gyermeket! ugyhogy tapasztalat nem a kisujjambol szoptam ki kepzeld!
Utolsó! Amit írsz, az baromsag, ilyet rendõr nem mondhatott. Van olyan, hogy felügyelet melletti lathatas, amikor a kulonelo szulo csak felügyelet mellett láthatja a gyereket-vagy a gyereket nevelõ szulo lakásán, vagy egyéb, a biróság által kijelölt helyen, ráadásul itt korhatár sincs megadva. A masik, a kiskoru veszélyeztetése, tartózkodási hely önkényes megvaltoztatasa, amikor egyik szulo fogja magat es lelép a gyerekkel a hiba átlagos állando bejelentett lakcímrol a masik szulo engedélye nelkul. Na ilyenkor mehet a masik szulo a rendõrségre es azok majd visszaviszik a gyereket. Az elso esetben jogerõs bírósági ítélet kell a gyermekelhelyezesrol, benne a lathatas szabályozásával, a masodik esetben meg azonos lakcíme szolo lakcím igazolvány.
Te írtál már ide kérdést, hogy a párod pénzeli az elõzõ házasságából született gyerekeit, 3-at! És hogy téged szeret, mert miattad hagyta ott a családját! Nem volt elég, hogy abban a kérdésben is megkaptad a magadét?
Neked van igazad. Páromnak van két 20 év körüli öccse, tehát 3 fiú+apuka, ráadásul mivel sportolók, rengeteget esznek. De komolyan. Ha mindenki otthon kajál náluk, annyi kaja fogy el, mint nálunk 4 nap alatt. Baromi sok pénz! Mondjuk ezen nem tudom, minek kellett annyira összevesznetek, lehet ezt a tényt nagyon rosszul sikerült megosztanod a pároddal. Mert azért az is tény, hogy attól még a gyerekei és ez így elég sz.rul hangzik, hogy azért nem látod szívesen õket, mert sokat esznek. Nyilván nem kib...ásból.
Akkor mindig olyat fõzz, mikor mennek, amit utálnak, aztán majd lekopnak. :)
A kérdező hozzászólása: Nem is esznek meg akármit, pl: nekik nem kell a bórsóleves vagy a pirított gríz almaszószal. Az anyjuk fõz mert szoktam látni bevásárolni, de szerintem a fiúk otthon is válogatnak.
8-asnak: Úgy értettem, hogy ha mondjuk kifizetnek az anyukának egy tekintélyes összeget gyerektartásként, de mellette ott eszik náluk heti 3-4 alkalommal két kamasz is, akkor valahol megértem, hogy aggódik, hogy a közös gyerekre nem jut elegendõ pénz. De ez is elég provokatív kamukérdésnek tûnik, a legfontosabb részeket kihagyja (mennyi gyerektartást fizetnek, mekkora gyerekek, mennyire keres jól a pasija, hány étkezésrõl van szó egy hónapban), bedobja, hogy vesszen rajta össze a nép, majd válasz nélkül hagy mindenkit... (5-ös)
Bármennyi tartasdijat is fizetnek, normalis ember nem sajnálja egy gyerektõl az ételt, pláne nem a párja gyereketol.... Ha meg annyira szarul állnak anyagilag, hogy ez ekkora problémát okoz, akkor nem kellett volna gyereket vállalni.....
Ez a baj sok nõvel.. gyorsan összecuccolnak elvált pasival, akinek vannak gyerekei. Dúl a big love, de arra egyik sem gondol, hogy az a pasi ugyan elvált, de csak a volt feleségétõl, a gyerekektõl nem! (Legalábbis a rendes emberek nem...) Aztán megy a rinya a pénzen. Fizetni kell, etetni kell... Ez már nem teszik. Hát pedig, ez ezzel jár. Ha tetszik, ha nem :)
A kérdező hozzászólása: A két fia 19 és 20 éves. Àltalában két napra fõzök mert így jobban kijövünk anyagilag, de ha a fiai idejönnek akkor mindent megesznek. Hetente legalább négyszer jön az egyik fia a másik ritkábban.
Eselyes, hogy te épp nem dolgozol a kicsi miatt. Gyesen vagy gyeden vagy?
Ezt asszem mi sem bírnánk anyagilag. Pláne ha jó az étvágyuk a fiúknak.
Ja, hátha gyesen vagy gyeden vagy, a fejedhez vághatja, hogy te most alig "keresel", így nincs beleszólásod a pénzügyekbe.
A kérdező hozzászólása: Azért nem írtam, hogy mennyi gyerektartást fizet a párom, mert nem fizet mivel a gyerekek már nem tanulnak. Páromnak nincs állandó munkája, most az önkormányzatnál dolgozik 65000 forintot keres, én gyeden vagyok ami 60000 forint + családi. A párom házában lakunk a rezsi kb 50000-55000 forint.
Akkor tényleg nem vagytok eleresztve. De mért esznek mindig nálatok? lehet, hogy az anyjuk nem fõz otthon.
Ez esetben szerintem egy-egy ebéd belefér, ha már máshogy nem támogatjátok a fiúkat. Kompromisszumként azt javasolnám, hogy elõre beszéljétek meg, melyik napokon jönnének, hogy te úgy tudj étellel készülni. Ilyenkor fõzhetsz kiadós, olcsóbb ételeket, amikkel vendégül is látjátok a fiúkat, de mégsem lesz anyagi csõd, ráadásul nem jártok úgy, hogy hiába dolgozol elõre és osztod be a házimunkát, a váratlan vendégek miatt borul az egész, és másnap kezdheted elõröl a fõzõcskét. Én legalábbis ezt tenném a helyedben.
Mondhattok bármit, hogy így a gyerekei, meg úgy a gyerekei, de én is kiakadnék, hogy két felnõtt ember heti 4 alkalommal ott eszik. Mert azért azt lássuk be, 19-20 éves már nem gyerek, és ha nem tanul, hát felnõtt ember, menjen dolgozni. Ne a más nyakán élõsködjön. Persze, ha 2 kisgyerekrõl lenne szó, teljesen más lenne a helyzet....de ezt én sem tûrném! Az meg hogy a 7 hónapos gyerekedet elvinné, inkább nem is kommentálom...de ne engedd!
Ha a te gyermekedtõl sajnálnák az ételt, mikor fillérre leteszed a fizudat, amiért egész nap güriztél, neked hogy esne?
Posztolo ezt elszurtad elegge... Eleve ne fozz tobb napra elore, foztel volna kevesebbet, aztan ha megeszik es az apjuk ekri a vacsorat mondhatod hogy bocs, a fiaid megettek amit foztem neked, nincs... De amugy az ennivalot sajnalni mastol, foleg az ember gyereketol... en is elhagytalak volna.

Befogadtunk egy kóbor kan kutyát pár napja, de kiderült, hogy nem nagyon akar rajtunk kívül mást beengedni a lakásba, morog, ugat, szinte támadásra kész! Mit tegyek, nem akarok agresszív kutyát?

Van egy másik kutyánk,5 hónapja van nálunk(8 hónapos),? szuka,menhelyes!Nemrég tüzelt,akkor jött a kóbor kutyi,természetesen be volt zárva a lakásba addig,és csak felügyelettel volt kinn!Õ nagyon kedves minden emberrel,jól kijön az új kutyával is,és nem akarom,hogy esetleg átvegye(meg egyébként sem)agresszív kutyát!Kicsit olyan mintha védelmezne minket!Hogyan lehet leszoktatni?Egyébként hallgat rám,de azt akarom,ha nem vagyok ott,akkor se morogjon a családomra!

Legjobb válasz: Ez nem igazán egy rossz szokás, amirõl le kell szoktatni, hanem egy olyan viselkedés, amit a ti viselkedésetek fényében teljesen jogosan produkál a kutya. A kapcsolatotokat alapjaiban kéne megváltoztatni ahhoz, hogy ne õ akarja eldönteni, ki jöhet be, meg ne a magáénak tekintse a terepet, hanem fogadja el, hogy a tiétek a ház, a kert, és mindenki. http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Ezt a cikket javaslom indításként, de jobb lenne, ha szakemberrel beszélnétek, aki segít eligazodni a témában, és személyre szóló tanácsokat ad.

Ez nem igazán egy rossz szokás, amirõl le kell szoktatni, hanem egy olyan viselkedés, amit a ti viselkedésetek fényében teljesen jogosan produkál a kutya. A kapcsolatotokat alapjaiban kéne megváltoztatni ahhoz, hogy ne õ akarja eldönteni, ki jöhet be, meg ne a magáénak tekintse a terepet, hanem fogadja el, hogy a tiétek a ház, a kert, és mindenki. http://cerberoskutyaiskola.hu/index.php?option=com_content&t.. Ezt a cikket javaslom indításként, de jobb lenne, ha szakemberrel beszélnétek, aki segít eligazodni a témában, és személyre szóló tanácsokat ad.
Hogy érted azt, hogy mit válthatsz ki belõle? Azt, hogy elfogad téged falkavezérnek, semmi többet. De mondom, beszélj inkább szakemberrel, fõleg, ha ennyire nem bízol se a kutyában, se magadban, se a nevelésben mint folyamatban.
Najo, szerintem nem kell egybõl szakértõhöz szaladni. Szerintem pár hónapig-hétig neveljétek és csak utána menjetek. 2nap alatt nem fog hallgatni "idegenekre". Sajnos a falkavezérséget egymás közt fogják elintézni, ha beleszólnátok, akkor csak az egyik felet aláznátok meg, a másiknak pedig kinyilvánítanátok a tiszteleteteket. Sok neveléssel biztos vagyok benne, hogy megtanítható sokmindenre. Elõször is, ha jönnek a családtagjaid akkor hozzanak neki jutalomfalatot, te is dícsérd, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Olvastam én is ezt a cikket, egyébként tök jó, és hasznos, a másik kutyánál igyekeztünk is alkalmazni, viszont az új kutyinál attól tartok, hogy nem ismerem az elõéletét, és nem tudom, hogy bizonyos dolgokkal mit válthatok ki belõle!Tudom, hogy erõteljesen kell fellépnem, mert érzik a félelmet, vagy bizonytalanságot!Remélem nem lesz semmi baj!Mégegyszer köszi!Ja, és szólok a családnak, hogy tankoljanak fel nasiból!:)
Egyrészt tisztellek mert mindkét kutyát örökbrfogadtad másrészt szerintem hogyha jön valaki zárd be az egyik szobába(lehetõleg nagyba hogy ne készüljön ki) vagy fogd le míg bemegy a házba aztán zárd ki az udvarra

Mit tegyek, nem akarom megbántani a barátnömet és nevelt lányomat, de este tévénézéskor sokszor oda jön közénk háloingben (14éves). És nagyon erös szinte már budös punci szaga van. Pedig ahogy láttom van hogy egy nap 2-3 fürdik. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Célszerûbb lenne elõször a barátnõddel beszélni, elvégre erre a problémára õ tudhatja jobban a választ. Aztán bízd rá a többi intézkedést. Egy a lényeg amire figyelj nagyon hogy kedvesen mondjad és lehetõleg legyél türelmes és próbáld nem megbántani, és éreztesd vele hogy csak segíteni akarsz.

Célszerûbb lenne elõször a barátnõddel beszélni, elvégre erre a problémára õ tudhatja jobban a választ. Aztán bízd rá a többi intézkedést. Egy a lényeg amire figyelj nagyon hogy kedvesen mondjad és lehetõleg legyél türelmes és próbáld nem megbántani, és éreztesd vele hogy csak segíteni akarsz.
Igen, sajnos ezt meg kell beszélni, mert sokféle oka lehet. Az csak 1 dolog, h valaki 2-3x fürdik egy nap, nem biztos, hogy rendesen.
Ha folyása is van, akkor az anyja normálisan tudja neki mondani, hogy mosásnál észrevette és neki is volt már, menjenek nõgyógyászhoz.
barátnõddel beszélj. Szinte biztos, hogy gomba
Beszéljetek vele, lehet valami gombás fertõzése van, és a folyása büdi.
férfi a kérdezõ barátnõddel beszélj, majd õ elintézi
Lehet valami fertõzés okozza. Nekem már az is furi, hogy ennyi idõsen még bebújik közétek, de ez már nem az én dolgom.
vegyél neki intim mosakodót, mondd hogy te most próbáltad ki, és milyen jól érzed magad tõle
Hülyén hangzik, de nézd meg a levetett bugyiját, azon látszik, hogy van-e folyása.
Szia! Megoldódott a probléma?
Na, jó ez már szánalmas.Mégis ki vagy te?Egy okoskodó tini vagy egy megkeseredett babós anyuka-féle? Helyesírási hibák?Parancsolj, világíts rájuk nyugodtan.Nagyon röhejes hogy még te pattogsz itt, mi bajod van?Én adtam egy választ, s te kötekedtél utána(olvass vissza nyugodtan, remélem menni fog), az bezzeg nem tetszik neked ha valaki másnak is van véleménye, s talán pontosabban, összeszedettebben tudja a kérdezõ tudtára adni.
Ja, egyébként mit is tanácsoltál?Olvasd el azt s az én tanácsom s lényeges különbségek vannak..Sõt, HATALMAS különbségek vannak, mert én az õ szempontját s a párjáét is bemutattam sõt még a gyermekét is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen minden hozzászolónak a tanácsát, Megprobálom az anyukájának finoman felhivni akkor a figyelmét.
Lehet, hogy pont az a baj, hogy túl sokszor fürdik, és így tönkreteszi a puncija természetes védekezõ képességét.
Elõzõ vagyok. Próbáld megbeszélni a kislánnyal, vagy inkább a párod mondja el neki, hogy nem egészséges, ha naponta 2-3-szor mossa a punciját, mert ezzel többet árt, mint használ. Elég naponta egyszer puncit mosni.
73%-os, okosat mond, van benne valami...
Köszönöm! Kedves elõttem és utánam Válaszoló!
Teljesen felesleges naponta 2-3 alkalommal fürödni és puncit mosni, mert így megöli kislány a hasznos baktériumokat, amik védenék a punciját a fertõzésektõl.
Egyébként pedig pár helyesírási hibával leírtad azt, amit én tanácsoltam.
Igen nevethetsz, ha egyszerû szöveget se tudsz értelmezni. Nem én vagyok a hibás, ha ennyi a kapacitásod, hát ez van, nem vagyunk egyformák.
Jézusom, ez valami rossz vicc!:D :D :D Bakker... Na mindegy, legalább adtam ÉRTELMES átlátható mondatokból álló választ a kedves kérdezõnek, gondolom az én válaszom értelmezésével egy fikarcnyi gondja sem lesz!Neked pedig további szép napot, de meg kell jegyeznem hogy üsd fel újra azt a grammatikát...Jézus, rég nevettem ilyen jót! :D
A kérdező hozzászólása: Mármint a kanapén nem az ágyban.
Mondd el a barátnõdnek és kérd meg, hogy vigye el orvoshoz.
Bocsi, de nem lehet, hogy tudattalanul érzel a csajszi iránt némi szexuális vonzódást?? A büdi punci szag, ha annyira erõs lenne, már az anyjának is feltûnt volna...
Szerintem nehogy szaglászd már a nevelt lányod levetett fehérnemûjét, hogy milyen beteg emberek vannak!Milyen már? Nem hinném, azért mert valaki érzi egy tini lányon hogy van valami "szaga" az egybõl azt jelenti hogy érez iránta vmit szexuálisan, az pedig hogy az anya sem érzi, hát kétlem.Nos, szerintem szólj a párodnak, hogy mostanában olyan furcsa illata van a lánykának, de nehogy a nemi szervének "szagára" célozz, mert ezzel nagyon kellemetlen helyzetbe hozod a párod is.A párodnak pedig vennie kéne neki egy intim mosakodót s ha ennek ellenére még gondok vannak akkor simán bejelenti, hogy kislányom, észrevettem mosáskor hogy vmi nincs rendben, úgyhogy kértem idõpontot és elkísérlek orvoshoz s nyugodj meg ez minden nagy lánynál elõfordul már, velem is megesett ez már.Fontos, hogy magát is esendõ embernek állítsa be hogy a kislány se sérüljön.
Azt írták, hogy az anyja nézze meg a bugyiját, olvass aztán háborogj.
Hülyén hangzik, de nézd meg a levetett bugyiját, azon látszik, hogy van-e folyása.-a kérdezõnek szólt, aki pedig a férfi. Olvass, s aztán okoskodj, esetleg gyakrabban kellene szövegértelmezést gyakorolnod.
Gondolom õ se, én elõtte írtam, hogy az anyja nézze meg, úgy gondolta, hogy a férfi szagolgassa, csak te szeretnél egy kicsit kötekedni.
?????Ezt komolyan mondom nem értem.A szavak amiket egybe raksz abszolút nem alkotnak értelmes , átlátható mondatot.Miét akarnék kötekedni én csak tanácsot adtam, s szerintem "talán" a legértelmesebbet.
De értelmes, veszõ, hozzáfûzés, vesszõ, folytatás. Általános nyelvtan, értelmes vagy látom.
meg hát!

Tetszik egy pasi, de nem tudom mit tegyek? Nem akarok kezdeményezni.

Az a helyzet hogy a pasi minden reggel velem jár egy buszon és már egy éve tetszik nekem,de román és nem tudom magyarul...már mindent kideritettem róla,jobb vagyok egy nyomozónál is..:))<3 A szomszédos faluban lakik, ahol a legjobb barátnõm..és ha meglátjuk rögtön jelzünk egymásnak.Nagyon jó pasi és már nagyon vágyom rá stb. és kicsit tudok románul, de én nem szeretnék kezdeményezni..Mit tegyek???

Legjobb válasz: Vannak, akik a legjobb pasik / csajok láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi / nõ elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Legyen önbizalmad! Ha önbizalom hiány miatt idegesek leszünk, amikor beszélni kell valakivel, aki tetszik. Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz: - Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád. - Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. - Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás) - Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér nemûd, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :) - Vegyél mély levegõt, az megnyugtat. Egy kezdeti kedves köszönés után jó, ha a beszélgetés nem áll meg rögtön, ezért kérdezz valamit. Minél kevesebbet kell neked beszélni, annál kevésbé leszel izgatott. Néhány témát tervelj ki elõre. Ezek vagy számodra közömbös, vagy számodra jól ismert témák kényelmesek lehetnek. Ez lehet: - Közös tanóra, amit együtt tanultok. - Suli körüli történések. - Közös barátok - Közelgõ suli programok … Tartsd szóval különbözõ kérdésekkel, de ne legyen belõle interjú. A beszélgetés közben, ha kicsit ideges leszel, mosolyogj és vegyél mély levegõt. Nem gond, ha lelépsz, mielõtt nagyon kínos lenne a szituáció, de mindenképpen valami kellemes dologgal és egy mosollyal köszönj el tõle: - Örültem, további szép napot! - Szép estét! - Jó órát! Ez egy kellemes kiinduló pontot adhat a következõ beszélgetéshez. Ha nagyon izgulsz, miközben vele beszélsz, picit pihentesd. Ha már szívesen elhívnád randira, elõtte elhívhatod egy csoportos tevékenységre. - Van kedve lejönni többiekkel, megnézni a suli sport eseményt? - Van kedve lejönni többiekkel, biliárdozni? - Többiekkel kinézünk a sétányra, van kedved ott lógni? ... Amíg a többiekkel vagytok, rájuk is figyelj picit, bár nem csak miattuk vagy ott, de ha túl sokat foglalkozol a sráccal / lánnyal, picit fura, kellemetlen lehet. Ezért jó, ha többiekkel is beszélsz. Ne feledd, nem baj ha picit izgulsz. Mindenki izgul. Lehet Õ is. Néhányan aranyosnak és emberinek tartják ilyenkor az izgulást. Ha valami kínosat teszel, mosolyogj, rántsd meg a vállad. De ne add a hülyét! (és ne vidd túlzásba!) Azt sem feledd, hogy amit belül érzel, nem mindig leolvasható az arcodról. Még akkor sem, ha a szíved a nyakadban kalapál, más azt nem hallja. Szánd rá az idõd és szerezz gyakorlatot. Minden cikis döntésedet bocsásd meg magadnak. Mindenkinek vannak botlásai. És mindennél fontosabb: Érezd jól magad! :)

Vannak, akik a legjobb pasik / csajok láttán lefagynak, nem tudnak, mit mondjanak nekik, hogyan viselkedjenek. Ezek nagyon komoly gondok egy fiatal életében, hiszen ott az álom pasi / nõ elõtte. A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni. Legyen önbizalmad! Ha önbizalom hiány miatt idegesek leszünk, amikor beszélni kell valakivel, aki tetszik. Néhány pont, amiben magabiztosságot lelhetsz: - Agyadnak súgd meg, hogy, tudd, hogy azonos szinten vagy a vele. Õ is ember és õ is kíváncsi lehet rád. - Koncentrálj azokra, amiben jó vagy. Humorodra, tehetségedre, hobbidra. Ez önbizalmat adhat. - Nyugodt környezetben képzeld el, azt, amit szeretnél, hogy megtörténjen. Ha arra koncentrálsz, amit akarod, hogy történjen, a tudat alattid segíteni fog eljutni odáig. (ez a Pygmalion-hatás) - Ez nyálas, de beválik: öltözz kényelmesen. Ha van valami, ami önbizalmat ad, szerencse fehér nemûd, vagy kedvenc cipõ, akkor azt vedd fel :) - Vegyél mély levegõt, az megnyugtat. Egy kezdeti kedves köszönés után jó, ha a beszélgetés nem áll meg rögtön, ezért kérdezz valamit. Minél kevesebbet kell neked beszélni, annál kevésbé leszel izgatott. Néhány témát tervelj ki elõre. Ezek vagy számodra közömbös, vagy számodra jól ismert témák kényelmesek lehetnek. Ez lehet: - Közös tanóra, amit együtt tanultok. - Suli körüli történések. - Közös barátok - Közelgõ suli programok … Tartsd szóval különbözõ kérdésekkel, de ne legyen belõle interjú. A beszélgetés közben, ha kicsit ideges leszel, mosolyogj és vegyél mély levegõt. Nem gond, ha lelépsz, mielõtt nagyon kínos lenne a szituáció, de mindenképpen valami kellemes dologgal és egy mosollyal köszönj el tõle: - Örültem, további szép napot! - Szép estét! - Jó órát! Ez egy kellemes kiinduló pontot adhat a következõ beszélgetéshez. Ha nagyon izgulsz, miközben vele beszélsz, picit pihentesd. Ha már szívesen elhívnád randira, elõtte elhívhatod egy csoportos tevékenységre. - Van kedve lejönni többiekkel, megnézni a suli sport eseményt? - Van kedve lejönni többiekkel, biliárdozni? - Többiekkel kinézünk a sétányra, van kedved ott lógni? ... Amíg a többiekkel vagytok, rájuk is figyelj picit, bár nem csak miattuk vagy ott, de ha túl sokat foglalkozol a sráccal / lánnyal, picit fura, kellemetlen lehet. Ezért jó, ha többiekkel is beszélsz. Ne feledd, nem baj ha picit izgulsz. Mindenki izgul. Lehet Õ is. Néhányan aranyosnak és emberinek tartják ilyenkor az izgulást. Ha valami kínosat teszel, mosolyogj, rántsd meg a vállad. De ne add a hülyét! (és ne vidd túlzásba!) Azt sem feledd, hogy amit belül érzel, nem mindig leolvasható az arcodról. Még akkor sem, ha a szíved a nyakadban kalapál, más azt nem hallja. Szánd rá az idõd és szerezz gyakorlatot. Minden cikis döntésedet bocsásd meg magadnak. Mindenkinek vannak botlásai. És mindennél fontosabb: Érezd jól magad! :)
Hosszú kitartó munkával kiharcoltátok magatoknak az egyenjogúságot, amik elõnyökkel járnak. Mindent megtehettek, amit a férfiak, szóval tehettek olyasmit is, ami nem a ti elõnyötöket szolgálja, szólíthattok meg ti is férfiakat, nem haltok bele. Olyan világban élünk, ahol manapság már semmi sem ciki, ettõl nem leszel r....c. Csak talán lesz egy pasid. -.-
A kérdező hozzászólása: Bocsi, ''õ nem tud magyarul''...elirtam..
Oké. Akkor kérdésem van: Miért nem akarsz kezdeményezni?
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem a lányok dolga, és az ciki ha én köszönök neki elõször, mikor még nem is ismerjük egymást....
Lehet, hogy csak azért nem lép, mert sejti, hogy nem tudsz románul? Amúgy meg, ha nem akarsz te odamenni, akkor ha rádnéz (biztos van ilyen), akkor mosolyogj rá, vagy vedd elõ azt a "hódíts meg" nézést, amit a nõk szoktak nyomatni. Ha erre sem csinál semmit, akkor meg felejtsd el szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.. Amugy van 2 fiu osztálytársa, akik tudnak magyarul és az a kettõ belém volt zugva, de mivel nekem csak õ tetszik leráztam a másik 2 haverját...és nem tudom az a 2 vajon beszélt-e rólam a pasinak aki nekem bejön?:) :-?
1. Nagyon érdekelne hány éves vagy, mert szerintem (a leírásod alapján) 13 körül... 2. Egyáltalán nem ciki ha egy lány kezdeményezz... Persze igaz, hogy nem nekünk kell, de apró dolgokat csinálhatsz. Én a pasimmal úgy jöttem össze, hogy konkrétan szemezgettünk, mosolyogtunk egymásra majd én tettem meg azt a "bizonyos elsõ lépést", hogy beszéltem vele és a többit meg folytatta õ... Remélem érted! Arra gondolok, hogy azt persze, hogy nem te fogod megkérdezni, hogy járunk-e?! De lépéseket te is tehetsz felé, egyáltalán nem ciki! 3. Hogy gondoltad ezt a kapcsolatot ha nem tudsz románul? Magyar fiúkkal nem éred be?:)
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok...és amugy kicsit tudok románul, meg ha beszélnék valakivel könnyebben megtanulnék...mások azt mondták hogy nem számit hogy nem tudok perfect románul..és ask'on kérdeztem a pasit hogy járna-e magyar lánnyal, s irta hogy ''miért ne''....

Van egy fiú aki nagyon tetszik de nem egy városban lakunk és elég rossz, mivel jön a nyári szünet, és én nagyon bele akarok "húzni. Még egy hetem van a suliban. Mit tegyek? Nem akarom neki elmondani, hogy tetszik.

Legjobb válasz: 1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..

1. Fontos volt ez az info, hogy bele akarsz húzni? Úgy érzem valamit mondani akartál vele. 2. Nem fontos elmondanod neki, hogy tetszik neked, egyszerûen csak beszélgetnetek kell, és ha olyasmit veszel észre, amirõl kiderül, hogy tetszel neki, akkor esetleg elmondhatod, bár nem gyakran szokták..
Hát figyelj légy leleményes öleld át és símogatsd meg a hátát vagy a fejét/tarkóját és venni hogja a lapot aztán vagy elküld vagy megcsókol/megpuszil valahol :)
Ismered, beszéltél már vele?

Mit tegyek? Nem akarok így érezni.

Sok férfi jó n?nek tart, persze kinek mi a jó, nincs D kosaras mellem, de modellként is dolgozom. A párom nagyon szerettem, sajnos mégis el tudott menni. Mindenki azt mondja, hogy idióta volt, hogy elhagyott és lassacskán én is ezt érzem (pedig higgyétek el, nem vagyok beképzelt).

Legjobb válasz: Az exekkel kapcsolatos negatív érzések természetesek..... Mondhatni, ez az állapot elkerülhetetlen. Nem lehet minden tökéletes, és ennyi. Ne tégy semmit, éld csak tovább az életed. És többet nézz elõre, mint hátra. A múlt fontos, de a jelen és a jövõ fontosabb.

Az exekkel kapcsolatos negatív érzések természetesek..... Mondhatni, ez az állapot elkerülhetetlen. Nem lehet minden tökéletes, és ennyi. Ne tégy semmit, éld csak tovább az életed. És többet nézz elõre, mint hátra. A múlt fontos, de a jelen és a jövõ fontosabb.
szerintem azaz egyik baj, hogy sok dolog van amit nem akarsz elhinni magadnak. Sok esetben magad is tudod a választ de nem akarod elhinni, h "[email protected] ez tényleg így van" - "bár vitatkoztunk olykor, ezért is ment el. "---> csak ezért nem hagy el egy pasi. Ha mindennapos lett volna és nagy viták akkor talán. De nem ezért hagyott el. Ez egy kifogás volt, avagy csak nem mondott többet. Hidd el több áll amögött amiért elhagyott. Én azt mondom, hogy szépe zárd le az életednek ezt a fejezetét, és kezdj egy újat, amiben az exednek már nincs szerepe! Ahogy látom pasi az akad, csak jellem és bizalom van kevés (fordítva detto). Azt akinek megengeded , hogy veled legyen azt meg kell ismerned. ....és ahogy látom jelentkezõ az akad bõven.... Aki szimpatikus azt ismerd meg, egy beszélgetés erejéig akár, aztán ha nem akkor nem... Még azt tudom javasolni, hogy mozdulj ki meg ilyenek de szerintem te sokat kimozdulsz és barátnõid is akadnak. És próbálj meg úgy hozzáállni, hogy ez "akkor volt" Ne agyalj ezen túl sokat mert a végén csak telnek az évek te meg lassan a modellkedésbõl is kiöregszel és azt veszed majd észre, hogy basszus õszülök...és egyeüdl vagyok mert arra a [email protected] gondoltam végig, ahelyett, hogy kerestem volna mást és adtam volna magamnak esélyt!

Mit tegyek, nem akarom elveszíteni őt, de azt sem akarom.!?

Az azt sem akarom nem a szex. Szóval van egy 18 éves barátom, neten ismertük meg egymást, már 2,5 hónapja találkozgatunk, ? is volt ott ahol én lakom meg fordítva is. Én még csak 14 vagyok, nem szeretném ha anyáék megtudnák, mert abból kb. balhé lenne! :S Azt mondta valamit csinálnom kell, valakinek legalább el kell mondanom, van gey jó barátn?m, neki elmondtam, de ? azt mondja mutassam be anyáéknak, de ehhez én "besz*ri" vagyok. Imádom és szeretem, ? nem olyan h szexet akar, MÉG! Nagyon aranyos, inteligens és kedves, meg persze szeret! Nagyon messze lakunk egymástól. 200 km-re.. :( Segítsetek, mit csináljunk?

Legjobb válasz: Én is ilyen helyzetben voltam mint te csak annyi volt más,hogy nem neten ismertük megegymást:) Én 14 voltam õ 17 amikor összejöttünk én is paráztam anyuéktól,de amikor töltötte a 18-at 1 hónapra rá elmondtam anyunak kicsit nehéz volt nekik de megértették,hogy nem mi válogatjuk a szerelmet:)és azóta eltelt már 2 év:$(L) Ha igazán szereted semmi nem állhat az útadba:)

Én is ilyen helyzetben voltam mint te csak annyi volt más, hogy nem neten ismertük megegymást:) Én 14 voltam õ 17 amikor összejöttünk én is paráztam anyuéktól, de amikor töltötte a 18-at 1 hónapra rá elmondtam anyunak kicsit nehéz volt nekik de megértették, hogy nem mi válogatjuk a szerelmet:) és azóta eltelt már 2 év:$(L) Ha igazán szereted semmi nem állhat az útadba:)
Te olyan fiatal vagy még és ott a 200km-r!ugyhogy ebbõl nem lesz semmi!Ne haragudj, de ezt kell, hogy mondjam.Hiába szereted ez fájni fog nektek sajna :(Persze, hogy balhé lenne anyudék részérõl.Mióta szereted?Mennyire vagy szerelmes és mennyire fáj?????
A kérdező hozzászólása: Hát még nyár elején kezdtünk beszélgetni, akkor egyszer találkoztunk, de akk még csak barátok voltunk. Aztán szerelmet vallott majd 2, 5 hónapja, egymásba vagyunk habarodva :D Minden hétvégén találkozunk, hol õ jön le hol én megyek fel! Mindig kapok tõle valamit, de ez nem hiányzik nekem, nekem csak az õ szerelme kell! Nem birom szavakba önteni, mennyire szeretem... Már 1, 5 hete nem láttam, és néha olyan rossz szerelmes párokat látni... Mert most úgy beszéltük meg h 2 hét után találkozzunk, és majd megbeszéljük!
én mindenesetre szoritok nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm/köszönjük :D

Mit tegyek? Nem akarok már vitatkozni

A szüleim egy nagyobb összegre tettek szert. Felajánlották, hogy ebből vesznek nekünk házat, azzal a feltétellel, hogy én lemondok a családi ház örökségben rámeső részéről. Továbbá, hogy a ház az én nevemen lesz, ami az ajándékozás miatt amúgy is különvagyonnak számítana. Ezt átbeszéltük a férjemmel, akkor beleegyezett. Aztán anyósom, persze bogarat ültetett a fülébe, hogy mi csak ki akarjuk őt semmizni, milyen már, hogy nem az ő nevére kerül a ház fele. Lenne a házon felújítani való, szóval válás esetén az értéknövekedés felét ki kéne csengetnem. Ha meg meghalok, haszonélvezetet kap. A szüleim nem akarják támadni a férjemet, de a tesómat hasonló módon most csinálta ki az exneje, és így attól félnek, hogy én is így járok. Annyira elegem van a kedves mamából!

Legjobb válasz: Anyósodnak ehhez semmi köze!A pénz a te szüleidé, ha úgy gondolják, akár el is dorbézolhatják.Nem kötelesek neked vagy bárkinek házat venni. De ha már vesznek, akkor egyértelmû, hogy a saját gyereküknek.Szóval a kedves mama legyen csöndben.Ha ennyire fáj neki, õ is vehet a fiának egy házat!

Anyósodnak ehhez semmi köze!A pénz a te szüleidé, ha úgy gondolják, akár el is dorbézolhatják.Nem kötelesek neked vagy bárkinek házat venni. De ha már vesznek, akkor egyértelmû, hogy a saját gyereküknek.Szóval a kedves mama legyen csöndben.Ha ennyire fáj neki, õ is vehet a fiának egy házat!
A kedves mama azzal a pénzzel gazdálkodjon, amit õ ad! A szüleidnek van igaza, A jövõbe nem lát senki. Nem csak válás esetén lenne gond, hanem akkor is, ha a férjed halna meg hamarabb, mint te. Fõleg, ha még gyereketek is lenne. Fizethetnétek az örökösödési illetéket. A férjeddel értesd meg, hogy ez nem kisemmizés, hanem ésszerû dolog.
Ebben a helyzetben vagyok mint te.Kaptam egy házat, bár még nincs a nevemen benne élünk.Gondokodtam én is azon hogy ráiratni valamennyit a férjemre de végül csak az enyém lessz.Érdekes mód a párom utasitja el azt hogy a nevére kerüljön.Ezt én kaptam az én szüleimtõl.Férjemnek bõven elég az hogyha meghalunk a lányunkra száll a ház, ami közös. Egyébként csak akkor kell egy házat fele fele arányban osztani ha közös szerzemény, ha te kaptad az a tiéd.Soha nem lehet tudni, bármi történhet jó az ha van egy biztos pont az életedben.
A közös kassza nem azonos a tulajdonjoggal. Nagyon is okos dolog a házassági szerzõdés, ez nem bizalmatlanság és nem a válásra való készülés. Ismerek egy családot, ahol a férj kapott a szüleitõl egy házat, és közös névre íratták. A feleség jól gazdálkodott, nevelte a gyerekeket, nem volt vele semmi gond. 18 év után talált magának egy szeretõt, és nem csak a fél házra tart igényt, hanem azt akarná, hogy a férj menjen albérletbe. Õ pedig maradna a gyerekekkel és a szeretõjével a közös házba. Az emberek évek alatt nagyon sokat változhatnak.
Ha már megkaptad a szülõktõl a házat azt csinálsz vele ait akarsz simn ráirathatod a férjedre a félét és nem is tudja meg senki. Ennyi
egyrészt. a te szüleid vagyona. nyilván neked veszik. és igen. a mai világban számolni kell a válással. másfelõl, én nem szivesen laknék olyan házban ami nem az enyém, hiszen abból bármikor kitehetnek, mint macskát [email protected]
Figyelj! Az a ház legyen a TE házad. Ha párod is kap egyet akkor az legyen az ÖVÉ ha KÖZÖSEN vesztek akkor az lehet közös. Ha van, lesz gyereketek az úgyis örökli. Anyós hozomány vadász.
En értem de nem tudná meg.titokban tartanátok. Nálunk férjem rámiratta a lakást ajándékozási szerzõdéssel és senki nem tudja. Földhivatal csak az ügyvédnek apehnek és elözö tulajnak azaz neked küld róla levelet. Sose fogja megtudni apukád hogy férjednek adtad felet. Tudod szar lenne ugy élni a férjednek hogy nincs benn tulajdona föleg ha te halsz meg elöbb.apádeknak az ugY sem kell mar. Apropó miért kell lemondanotok apud hazanak öröklésérõl kinek akarjak adni majd?
A kérdező hozzászólása: Amilyen apám, képes és visszakéri a pénzt. Megteheti.
10-es válaszoló. az a véleményed, hogy a kérdezõ hazudozzon apjának-anyjának, hogy eleget tegyen az anyós szerzõ szenvedélyének? Anyós vegyen a fiacskájának egy házat, ha nem, akkor kuss a neve.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!