Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nödokihoz a (13 db)

Mit tegyek? Az a baj hogy a Laptopom vírusos lett... (karácsonyra kaptam) és Nod 32 volt rajta...

... hetente csináltam ellen?rzéseket nem jelzett egyetlen egy vírust sem...Letöltöttem valami Panda Antivirus 2007-et az kijelzet egy csomót... moist nm tudom bekapcsolni...Addig megy hogy benyomom beírom a jelszót elkezd t?lteni bekön és utána kijöün kék hátteren angol szöveg.Mit csináljak? Szervíz? mennyibe fog kerülni? Lesz t?le baja a masinának? Help Pls!!

Legjobb válasz: Off: Az elõzõ hozzászóló igazán megtanulhatná a billentyûzet használatát, és a magyar nyelvet, mielõtt ír valamit. On: Pandát úgy tetted fel, hogy a nod még fent volt a gépeden? Ha igen, akkor valószínûleg ezért omlott össze a rendszer. Nem ajánlott két vírusirtó egymás melletti használata. Fontos lenne az angol szöveg ismerete. A legjobb viszont egy takarítás lenne, szval az amit az elõttem hozzászóló is próbált magyarázni. Lekéne formatálni, és egy új windowst feltenni rá. Azonban lehet hogy az is segít, ha csökkentett módban belépsz, és leszeded az összes vírusírtót, és futtatsz startmenübõl egy chkdsk /f parancsot. A töredezettségmentesítés nem fog segíteni az 100%.

Azt írja, hogy lépj be csökkentett módba, bootoláskor tudsz az F8-as billentyûvel, és szedd le azt a drivert, amit utoljára feltettél, vagy módosítottál a gépen. Szedd le mindkét víruskeresõt, és telepítsd újra a rendszert, de a frissítést válaszd, így megmarad minden adatod. Ha segítség kell írj emailt, segítek szívesen.
Egyébként OFF de pár újsághoz adnak NODot :D. Csökkentett módba be tudtál lépni?
Szia! Akárhogy is legyen, ha megjavul a géped, szívbõl ajánlom, hogy Avast vírusirtót tegyél rá. Nekem is volt kálváriám a Nod32-vel, jó sok pénzembe is került. Aztán ráakadtam az Avast-ra. Magyar, ingyenes, folyamatosan frissíti magát, és 4 éve semmi baja a gépemnek. Ha valami vírus, kémprogram be akar mászni a rendszerbe, rögtön hangjelzést is ad, meg kiírja a teendõket, és azzal kezdi, hogy "Ne essen pánikba!" , szerintem jópofa :-) Innen tudod majd letölteni: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. A telepítés egyszerû. Magyar, úgyhogy tuti boldogulsz majd vele. Egy apró teendõd lesz majd, regisztrálni kell, 2 perc, mikor feltelepítetted a progit, elindítod, ott lesz egy olyan lehetõség, hogy Regisztráció, rákattintasz, a böngészõdben bejön egy kitöltendõ ûrlap, kitöltöd, az email címedre elküldenek egy regisztrációs kulcsot, azt a programban beilleszted oda ahova kéri. Teljesen ingyenes. Szívbõl ajánlom! És remélem, hamarosan meggyógyul a géped!
Off: Az elõzõ hozzászóló igazán megtanulhatná a billentyûzet használatát, és a magyar nyelvet, mielõtt ír valamit. On: Pandát úgy tetted fel, hogy a nod még fent volt a gépeden? Ha igen, akkor valószínûleg ezért omlott össze a rendszer. Nem ajánlott két vírusirtó egymás melletti használata. Fontos lenne az angol szöveg ismerete. A legjobb viszont egy takarítás lenne, szval az amit az elõttem hozzászóló is próbált magyarázni. Lekéne formatálni, és egy új windowst feltenni rá. Azonban lehet hogy az is segít, ha csökkentett módban belépsz, és leszeded az összes vírusírtót, és futtatsz startmenübõl egy chkdsk /f parancsot. A töredezettségmentesítés nem fog segíteni az 100%.
Hát ha nem akar bekapcsolani, akkor szervíz. Mindenekelõtt próbáld meg értelmezni, hogy mi az az angol szöveg, amit kiír, mert abban van a lényeg, és ott kell keresni a hibát. Így elõre nem tudhatjuk, hogy mi baja van és mennyibe fog kerülni. Reménykedni lehet, hogy nem túl nagy a gond.
MÉG ANNYIT HOGY A GÉPEDNEK BAJA SZERINTEM NINCS CSAK A RENDSZER OMLOTT ÖSSZE. A NOD32 A LEGJOBB VIRUSIRTÓ. ÉN IS JÁRTAM MÁR IGY MINT TE DE EGY JAVITÁSSAL VAGY, AZ EGÉSZ LEMEZ UJRAFORMÁZÁSÁVAL DE, AKKOR MINDEN ADAT ELVESZIK A GÉPEDRÕL. EZÉRT CÉLSZERÜ IDÕ KÖZÖNKÉNT HA SOK ANYAG VAN A GÉPEDEN EGY UJRA IRHATÓ CD- VAGY DVD-RE KI MÁSOLNI ÉS MEG VAN TARTALÉKBA.
HA IGY IGAZ AHOGY IROD, AKKOR VAGY EGY UJRA TELEPITÉST, DE, ELÕTTE MENTSED EL AZ ADATAIDAT EGY KÖLÖN PARTICIÓBA.MOST Xp-T VAGY VISTÁT HASZNÁLSZ, GONDOLOM MEG VAN OSZTVA A MEREVLEMEZED. HA IGEN AKKOR A C PARTICIÓRL PAKOLJAD ÁT AZ ÖSSZE PROGIT AMIT HASZNÁLSZ. MICROSOWT PROGIKAT NEM KEL MERT AZT A TELEPITÕ LEMEZ UJRA RAKJA.A TÖBBI KÉRT PROGIKAT AZ USITE.HU OLDALON MEG TALÁLOD ÉS FELRAKOD. MÉG ANNYIT ELÕTTE PRÓBÁLKOZZ TÖREDEZETTSÉG MENTESITÉSSEL MERT LEHET HOGY A LEMEZED TELI VAN TÖREDEZETT FÁJLOKKAL.A LEMEZT BERAKOD ÉS A JAVITÁST KÉRJED ÉS AZ MEG CSINÁLJA.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ! Majd megprobálom begépelni az angol szöveget mert nem nagyon tudok még angolul (14 éves múltam tegnap) és azt a szöveget sem értem nagyon amit ti mondtok de azért részben értem:P.
A kérdező hozzászólása: Elõre is elnézést a helyesírási hibák miatt...:'( :$ Annyit értek belõle hogí A csökkentett Müdot kell használni valahogy az F8 billentyû segítségével.
A kérdező hozzászólása: A problem has been detected and windows has been shut down to prevet damage to your computer. BOGUS_dRIVER(Ez a sor mindig változik) íIf this is first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow thise steps: Chek to make sure that any new hardware or software is probebly installed. If this is a new installation ask your hardw. or softw. manufactures for any windows updates you might need. if problmes continue, disable or remove any newly installed hardw. or softw.. Disable BIOS memory optiomns such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart yourcomputer press F8 to select Advanced Startup options, and then select Safe Mode. Technical information *** STOP 0x0000018 Ox000000 OxF77ADC1C 0x0000008, 0xC000000) *** Bep SYS-Adress FF7B01F33 bse at F7B01000, DateStamp 36B015CE ( a számok is változnak mindig a végén)Letöröltem a Pandát. Elõször jól metn ütána elkezdte megint ezt kiírni felnagyította a képernyót és a betöltsékör a Windows "zászló" cíne megváltozott.

JS/Redictor. NID Trójait kaptam, karanténab tettem a nod mit tegyek hagyjam, töröljem vagy tegyem újra a rendszert?

Legjobb válasz: Lefuttatam egy virús ellenõrzést a nod nem talált semmit,csalódtam a nodban ez már a harmadik trójai amit beenged mostanában.

A kérdező hozzászólása: Lefuttatam egy virús ellenõrzést a nod nem talált semmit, csalódtam a nodban ez már a harmadik trójai amit beenged mostanában.
Ha karanténba tette, akkor onnan nem árthat - épp, hogy nem beengedte, hanem elzárta a trójait, szóval nem kell leírnod, igaz, korábban nagyon a gyengéje volt, de azóta sokat fejlõdött. Ha nem rendszerfájl, akkor törölheted a karanténból.
A kérdező hozzászólása: Köszi, még egyszer futtatam keresés kártevõt nem észlelt...törlöm majd szegényt , köszi a segítséget, Még annyit hogy mi alapján rendszer fájl?

Kicsit magas (2.83) TSH - nál mit javasoltok, mit tegyek? Elég, ha a nődokimmal megbeszélem, hogy milyen laborokat csináltassak még meg (egyéb pajzsmirigy vizsgálatokra gondolok, csak nem tudom pontosan mik)?

Vagy azonnal keressek endokrinológust? Vagy csak szedjek jódot? 17 hetes vagyok egyébként, ez a 12. hetei laboreredményem csak kicsit idegesít, hogy baj -e ez az érték, vagy még nem? Segítsetek légyszi, aki tud!

Legjobb válasz: Én ezt azért nem értem, mert az én papíromon az van, hogy 0,4-4-ig normális tartományban van. Ki mondta neked, hogy magas?

Én ezt azért nem értem, mert az én papíromon az van, hogy 0, 4-4-ig normális tartományban van. Ki mondta neked, hogy magas?
A kérdező hozzászólása: Utánaolvastam elég sokat az alulmûködésnek, és a tünetei nagyon rámillenek. Valamint itt is olvastam, hogy ez a referencia tartomány egy nagy baromság, max. általánosságban igaz , hogy 4 - ig jó (pl férfiak), de egy nónek )fõleg babásodáshoz 1 -2 között kell lennie - inkább az 1 felé)3 -as TSH - nál már szednek gyógyszert.
Szerintem innen azért ne állítsál diagnózist magadnak. És ne is olvassál utána, mert csak ráparázol. Holnap menj be (vagy hívj fel) vagy egy nõgyógyászhoz, vagy egy belgyógyászhoz. Meg fogja neked mondani pikk-pakk, hogy hogyan tovább. Azt tudom, hogy barátnõmnek 5 felett volt. Nõgyógyász elküldte endokrinológushoz, aki írt fel neki gyógyszert, amit a terhesség végéig kellett szednie. Tehát nincs tragédia akkor sem, ha valóban magas az érték. Nekem 0, 04 volt az értékem (elég durván alacsony), de erre is csak annyit mondtak, hogy szedjem ugyan úgy a jódozott vitamint, kontroll alatt tartjuk. Mindenképpen kérdezz meg valakit, szerintem az mindegy, hogy kit. Nõdoki is tudni fogja, hogy ez most igényel-e további törõdést. :) Csak ne parázz rá! Nyugi! :) (elsõ voltam)
Nekem alul mûködésem van, jód egyáltalán nem jó ilyen esetben. Ha nem vagy terhes és nem szeretnél babát, akkor jó ez az érték, egyébként viszont keressél fel endokrinológust. Én csak 2 alatti értékkel nem vetéltem el és az egész terhesség alatt nyomon kell követni a szintet. Thiroxinnal szépen be lehet állítani, úgyhogy nem kell izgulni.
Jód csak túlmûködésnél jó, amikor alacsony a TSH szint. Neked nem kell jód, mert alulmûködésed van. Ha nincs kezelve a pajzsmirigy problémád, az gondot okozhat a babánál, ezért szokták kezelni a terheseket, egyébként a te értéked nem vészes. Egyéb pajzsmirigy vizsgálatok nem kellenek, csak havonta labor TSH, szabad T3 és T4 ellenõrzés. Nõgyógyász írjon beutalót az endokrinológushoz, az a leglogikusabb!


Mit értesz következmények alatt?
A kérdező hozzászólása: hát hogy nem nyomozzák le ?
A magánszemélyek hidegen hagyják õket.
A kérdező hozzászólása: szóval nem lesz semmi ha letöltöm?

Felraktam a ProxyShell Hide IP progit de a nod 32 állandóan beriaszt, mit tegyek h ne riasszon?

szal amikor elkezdem használni a progit akk állandóan beriaszt a nod32(am lehet azért mert nem koser a progi?),és sztem igy nem tom használni.Mit tunék tenni h müködjön mind két program?

Mit tegyek? elmentem nödokihoz a hülyelygombámmal akki irt rá hülyekkupot.

jövö7en kell megjönnie a menszeszemnek de a doki azt mondta h menszesz közbe ne használjam viszont a gyogyszertájékoztatóra az van irva h használatát a menszesz közben sem lehet, egszakitani most mit tegyek kire hallgassak? elkezdjem használni v ne?

Legjobb válasz: Szia! A gyógyszertájékoztatókon van egy ajánlás, de az orvos ezt egyénre szabottan változtathatja. Hidd el, õ tudja, mi a jó!!

Szia! A gyógyszertájékoztatókon van egy ajánlás, de az orvos ezt egyénre szabottan változtathatja. Hidd el, õ tudja, mi a jó!!
Én a mensi után kezdeném el kezelni magam. Az nem jó, ha közben meg kell szakítani, nem fog úgy hatni.
A kérdező hozzászólása: 2hétig kell majd használnom kicsit sokaalom h ilyen hoszu idejig ez azért lehet mert sulyos a fetözés?és ha nem mulik el mi lesz?mert az utobbi félévben 3x vtam ezzel a problémával és még csak 17éves vok
Ne sokalld a két hetet, mensi után kezdd el!
Ha ilyen sokszor kiújul, akkor vagy sarjadzógombás a fertõzés (azt nehéz sajna kiírtani) vagy pedig a partnered nem lett kezelve és állandóan újra megfertõz.
A kérdező hozzászólása: sarjadzógombás fertözés?erröl még nem halottam és mi lesz ha a gyogyszer nem fog hatni.akkor azt mondta az orvos h menjek visza azután ö mit tesz h megszüntese?sajnos anyám nem tud h ez a problémám van nem mertem neki szolni mert vele ilyeneket nem lehet megbeszélni meg anóóómugyis félek h akkor vmi uton kiderül h nem vok már szüz és ha ez kiderül akkor itthon elég nagy baj lesz.sajnos nem vok jo kapcsolatban anyámmal és nem tom kivel megbeszélni ezt és már kezdek beleörülni ebben az egész betegségbe :(

Alkalmazható a Klion D 100 hüvelytabletta szoptatás alatt? A nődokim ezt írta fel és a tájékoztatójában benne van hogy nem alkalmazható.7hetes a kisfiam és most nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha a nõdoki írta fel nyugodtan használd. Szinte minden gyógyszer tájékoztatójában az van, hogy terhesen/szoptatás alatt nem alkalmazható, a gyártó csak bebiztosítja magát ezzel. Doki nyilván tudja mit lehet és mit nem. Ráadásul ez csak hüvelytabletta, helyileg hat, még a te szervezetedbe is elenyészõ mennyiség szívódhat fel a hatóanyagból.

Ha a nõdoki írta fel nyugodtan használd. Szinte minden gyógyszer tájékoztatójában az van, hogy terhesen/szoptatás alatt nem alkalmazható, a gyártó csak bebiztosítja magát ezzel. Doki nyilván tudja mit lehet és mit nem. Ráadásul ez csak hüvelytabletta, helyileg hat, még a te szervezetedbe is elenyészõ mennyiség szívódhat fel a hatóanyagból.
A szoptatasi tanacsado nekem azt mondta, hogy a huvelytabletta nyugodtan mehet, de ha kaptal hozza szajon at szedhetot is, az nem javasolt, csak ha nagyon nincs mas megoldas.

Segítség a nodom karanténba rakott egy trójait, mit tegyek?

JS/TrojanDownloader.Pegel.BP. ezt írja ki a karanténba.Hagyjam ott,mit tud ártani,a nod megfogta az jó nem?De addig csinált valamit,most futtatom a nodot.Szerintetek mit tegyek még?

Legjobb válasz: Ha karanténba tette az jó dolog, onnantól nem tud a program ártani a gépnek, nem kell bántani jó helyen van ott.

Ha karanténba tette az jó dolog, onnantól nem tud a program ártani a gépnek, nem kell bántani jó helyen van ott.
A kérdező hozzászólása: köszi.Most futtatom a nodot, csak lassú, de ez már a harmadik trójaim mostanában, és érdekes mind jpg-bõl, amiben elvileg nem is lehet vírus.Nem értem.
A kérdező hozzászólása: Na lefutott végre a nod, ha nem talált kártevõt az jó, gondolom.Mûvéletei memóriát is ellenõriztem, c-ét is, mindent.
Olyan nincs, hogy valamiben nincs vírus, de, amíg a nod elfogja õket, semmi egyéb dolgod vele :)
Sajnos mindenben lehet trójai, képekben, reklámokban, akárhol. Ezért a legjobb a reklámokat letiltani a böngészõkben, van Google Chrome-hoz és Mozilla Firefox-hoz is reklámblokkoló Adblock Plus. Letöltöd pl. a Mozilla Addons-ról és bele két külsõ szûrõt (magyar, román). Ha van elég tapasztalatod, használhatod a NoScriptet is, de annak a beállítása nem egyszerû.
Ez a trójaid: http://www.eset.hu/tamogatas/viruslabor/virusleirasok/!troja.. Nem a NOD hibája, hogy bejutott, a Windows tûzfala gyenge, használj külsõ tûzfalat (pl. ZoneAlarm Free).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és a tippeket.

Letöltöttem a NOD 32 antivirus 30 napos próbaváltozatát de nem működik. Mit tegyek?

4.2-es verzióról van szó.

Legjobb válasz: http://www.eset.hu/tamogatas/kapcsolat Üzenetküldés: Amennyiben olyan kérdése van, amire nem talált választ honlapunkon, küldhet üzenetet munkatársainknak. Kérjük, pontosan adja meg elérhetõségeit, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.

http://www.eset.hu/tamogatas/kapcsolat Üzenetküldés: Amennyiben olyan kérdése van, amire nem talált választ honlapunkon, küldhet üzenetet munkatársainknak. Kérjük, pontosan adja meg elérhetõségeit, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot.
Klion D 100 hüvelytablettát irass fel. Az a tuti.
Vagy vény nélkül vehetsz CANESTEN G hüvelytablettát. A kisebb fertõzéseket az is elmulasztja, csak lassan :)
Ha makacs gombás fertõzés, akkor sokat tud segíteni az is, ha az étkezéseken változtatsz. (A hüvelyflóra megváltozik ettõl). Én évekig szenvedtem tõle, de mióta nem eszem cukros és fehér lisztes dolgokat, nem jön elõ. Már egy éve. Elõtte pedig kb. 2-3 havonta gondjaim voltak. Fontold meg!
Valami másfajta krémet írass fel vele, ha ez nem használ.
És a pasidat is kezelni kell. (ha van)
Ha látta orvos akkor gondolom mondta volna ha gpmbás eredetû és jó lenne rá a canesten. Az egyesek szerint már olyan mint a neogranormon.. Csodaszer. Viszket? Canesten. Hát sztem inkább próbáld ki nem e vagy allergiás. Ha használsz tisztasági betétet akkor arra, de ha nem, lehet vegyszerallergiád van pl a mosószerre vagy az öblítõre. Nekem is ez volt a tünetem, dettó pimafucort...detto semmi hatás, aztán kiderült mi van. Jobbulást :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket, mindent kipróbálok!Férjem van, és soha nem mondta a doki, hogy õt is nézzük meg.Neki nincsenek tünetei.Lehet mosószer, már azzal is variáltam, lehet, hogy így kell leélni az életemet?Elég kellemetlen!Az elsõ terhességem óta kínoz a dolog, 4 éve, azóta lett még egy babám.Azt hogy értitek, hogy ne egyek fehér lisztet?Semmi olyat, amibe van, habarás.ilyesmi?Remélem nem a férjemre vagyok allergiás, a megismerkedésünk után nem sokkal kezdõdött.Normális, kedves, NEM HÛTLEN! a párom, szóval érdekes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!