Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek nödokihoz (17 db)

JS/Redictor. NID Trójait kaptam, karanténab tettem a nod mit tegyek hagyjam, töröljem vagy tegyem újra a rendszert?

Legjobb válasz: Lefuttatam egy virús ellenõrzést a nod nem talált semmit,csalódtam a nodban ez már a harmadik trójai amit beenged mostanában.

A kérdező hozzászólása: Lefuttatam egy virús ellenõrzést a nod nem talált semmit, csalódtam a nodban ez már a harmadik trójai amit beenged mostanában.
Ha karanténba tette, akkor onnan nem árthat - épp, hogy nem beengedte, hanem elzárta a trójait, szóval nem kell leírnod, igaz, korábban nagyon a gyengéje volt, de azóta sokat fejlõdött. Ha nem rendszerfájl, akkor törölheted a karanténból.
A kérdező hozzászólása: Köszi, még egyszer futtatam keresés kártevõt nem észlelt...törlöm majd szegényt , köszi a segítséget, Még annyit hogy mi alapján rendszer fájl?

Nod 32. Nektek volt már ilyen? Mit tegyek?

nem sikerült beolvasni a t?zfal konfigurációját! ez a hibaüzenet jelent meg. alul piros a kis ikon.

Legjobb válasz: Ez valódi licenszes NOD? Megvetted vagy újságkódos? Ha egyik se, akkor a gyártó letiltotta a hamis szervert, amelyrõl frissitette magát. Ha valódi kódos, akkor hívd fel a Sicontact ügyfélszolgálatát. https://www.eset.hu/tamogatas/kapcsolat

Ez valódi licenszes NOD? Megvetted vagy újságkódos? Ha egyik se, akkor a gyártó letiltotta a hamis szervert, amelyrõl frissitette magát. Ha valódi kódos, akkor hívd fel a Sicontact ügyfélszolgálatát. https://www.eset.hu/tamogatas/kapcsolat
Betojt a nod Újra kell telepíteni
Csökkentett mód, Program Files, ESET mappa megnyitása, Egui ikonra (amelyik piros) kattintás. Aztán inditsd újra normál módban. Valamit megfogott és egy kicsit belehalt. Nekem az elõbb blokkolta a Firefox-ot a tûzfal, nyilván komoly oka volt rá. De nem lett piros az ikon (ESET-em van).

Mit tegyek? Az a baj hogy a Laptopom vírusos lett... (karácsonyra kaptam) és Nod 32 volt rajta...

... hetente csináltam ellen?rzéseket nem jelzett egyetlen egy vírust sem...Letöltöttem valami Panda Antivirus 2007-et az kijelzet egy csomót... moist nm tudom bekapcsolni...Addig megy hogy benyomom beírom a jelszót elkezd t?lteni bekön és utána kijöün kék hátteren angol szöveg.Mit csináljak? Szervíz? mennyibe fog kerülni? Lesz t?le baja a masinának? Help Pls!!

Legjobb válasz: Off: Az elõzõ hozzászóló igazán megtanulhatná a billentyûzet használatát, és a magyar nyelvet, mielõtt ír valamit. On: Pandát úgy tetted fel, hogy a nod még fent volt a gépeden? Ha igen, akkor valószínûleg ezért omlott össze a rendszer. Nem ajánlott két vírusirtó egymás melletti használata. Fontos lenne az angol szöveg ismerete. A legjobb viszont egy takarítás lenne, szval az amit az elõttem hozzászóló is próbált magyarázni. Lekéne formatálni, és egy új windowst feltenni rá. Azonban lehet hogy az is segít, ha csökkentett módban belépsz, és leszeded az összes vírusírtót, és futtatsz startmenübõl egy chkdsk /f parancsot. A töredezettségmentesítés nem fog segíteni az 100%.

Azt írja, hogy lépj be csökkentett módba, bootoláskor tudsz az F8-as billentyûvel, és szedd le azt a drivert, amit utoljára feltettél, vagy módosítottál a gépen. Szedd le mindkét víruskeresõt, és telepítsd újra a rendszert, de a frissítést válaszd, így megmarad minden adatod. Ha segítség kell írj emailt, segítek szívesen.
Egyébként OFF de pár újsághoz adnak NODot :D. Csökkentett módba be tudtál lépni?
Szia! Akárhogy is legyen, ha megjavul a géped, szívbõl ajánlom, hogy Avast vírusirtót tegyél rá. Nekem is volt kálváriám a Nod32-vel, jó sok pénzembe is került. Aztán ráakadtam az Avast-ra. Magyar, ingyenes, folyamatosan frissíti magát, és 4 éve semmi baja a gépemnek. Ha valami vírus, kémprogram be akar mászni a rendszerbe, rögtön hangjelzést is ad, meg kiírja a teendõket, és azzal kezdi, hogy "Ne essen pánikba!" , szerintem jópofa :-) Innen tudod majd letölteni: http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.ph.. A telepítés egyszerû. Magyar, úgyhogy tuti boldogulsz majd vele. Egy apró teendõd lesz majd, regisztrálni kell, 2 perc, mikor feltelepítetted a progit, elindítod, ott lesz egy olyan lehetõség, hogy Regisztráció, rákattintasz, a böngészõdben bejön egy kitöltendõ ûrlap, kitöltöd, az email címedre elküldenek egy regisztrációs kulcsot, azt a programban beilleszted oda ahova kéri. Teljesen ingyenes. Szívbõl ajánlom! És remélem, hamarosan meggyógyul a géped!
Off: Az elõzõ hozzászóló igazán megtanulhatná a billentyûzet használatát, és a magyar nyelvet, mielõtt ír valamit. On: Pandát úgy tetted fel, hogy a nod még fent volt a gépeden? Ha igen, akkor valószínûleg ezért omlott össze a rendszer. Nem ajánlott két vírusirtó egymás melletti használata. Fontos lenne az angol szöveg ismerete. A legjobb viszont egy takarítás lenne, szval az amit az elõttem hozzászóló is próbált magyarázni. Lekéne formatálni, és egy új windowst feltenni rá. Azonban lehet hogy az is segít, ha csökkentett módban belépsz, és leszeded az összes vírusírtót, és futtatsz startmenübõl egy chkdsk /f parancsot. A töredezettségmentesítés nem fog segíteni az 100%.
Hát ha nem akar bekapcsolani, akkor szervíz. Mindenekelõtt próbáld meg értelmezni, hogy mi az az angol szöveg, amit kiír, mert abban van a lényeg, és ott kell keresni a hibát. Így elõre nem tudhatjuk, hogy mi baja van és mennyibe fog kerülni. Reménykedni lehet, hogy nem túl nagy a gond.
MÉG ANNYIT HOGY A GÉPEDNEK BAJA SZERINTEM NINCS CSAK A RENDSZER OMLOTT ÖSSZE. A NOD32 A LEGJOBB VIRUSIRTÓ. ÉN IS JÁRTAM MÁR IGY MINT TE DE EGY JAVITÁSSAL VAGY, AZ EGÉSZ LEMEZ UJRAFORMÁZÁSÁVAL DE, AKKOR MINDEN ADAT ELVESZIK A GÉPEDRÕL. EZÉRT CÉLSZERÜ IDÕ KÖZÖNKÉNT HA SOK ANYAG VAN A GÉPEDEN EGY UJRA IRHATÓ CD- VAGY DVD-RE KI MÁSOLNI ÉS MEG VAN TARTALÉKBA.
HA IGY IGAZ AHOGY IROD, AKKOR VAGY EGY UJRA TELEPITÉST, DE, ELÕTTE MENTSED EL AZ ADATAIDAT EGY KÖLÖN PARTICIÓBA.MOST Xp-T VAGY VISTÁT HASZNÁLSZ, GONDOLOM MEG VAN OSZTVA A MEREVLEMEZED. HA IGEN AKKOR A C PARTICIÓRL PAKOLJAD ÁT AZ ÖSSZE PROGIT AMIT HASZNÁLSZ. MICROSOWT PROGIKAT NEM KEL MERT AZT A TELEPITÕ LEMEZ UJRA RAKJA.A TÖBBI KÉRT PROGIKAT AZ USITE.HU OLDALON MEG TALÁLOD ÉS FELRAKOD. MÉG ANNYIT ELÕTTE PRÓBÁLKOZZ TÖREDEZETTSÉG MENTESITÉSSEL MERT LEHET HOGY A LEMEZED TELI VAN TÖREDEZETT FÁJLOKKAL.A LEMEZT BERAKOD ÉS A JAVITÁST KÉRJED ÉS AZ MEG CSINÁLJA.
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok választ! Majd megprobálom begépelni az angol szöveget mert nem nagyon tudok még angolul (14 éves múltam tegnap) és azt a szöveget sem értem nagyon amit ti mondtok de azért részben értem:P.
A kérdező hozzászólása: Elõre is elnézést a helyesírási hibák miatt...:'( :$ Annyit értek belõle hogí A csökkentett Müdot kell használni valahogy az F8 billentyû segítségével.
A kérdező hozzászólása: A problem has been detected and windows has been shut down to prevet damage to your computer. BOGUS_dRIVER(Ez a sor mindig változik) íIf this is first time you've seen this stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow thise steps: Chek to make sure that any new hardware or software is probebly installed. If this is a new installation ask your hardw. or softw. manufactures for any windows updates you might need. if problmes continue, disable or remove any newly installed hardw. or softw.. Disable BIOS memory optiomns such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart yourcomputer press F8 to select Advanced Startup options, and then select Safe Mode. Technical information *** STOP 0x0000018 Ox000000 OxF77ADC1C 0x0000008, 0xC000000) *** Bep SYS-Adress FF7B01F33 bse at F7B01000, DateStamp 36B015CE ( a számok is változnak mindig a végén)Letöröltem a Pandát. Elõször jól metn ütána elkezdte megint ezt kiírni felnagyította a képernyót és a betöltsékör a Windows "zászló" cíne megváltozott.

Alkalmazható a Klion D 100 hüvelytabletta szoptatás alatt? A nődokim ezt írta fel és a tájékoztatójában benne van hogy nem alkalmazható.7hetes a kisfiam és most nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha a nõdoki írta fel nyugodtan használd. Szinte minden gyógyszer tájékoztatójában az van, hogy terhesen/szoptatás alatt nem alkalmazható, a gyártó csak bebiztosítja magát ezzel. Doki nyilván tudja mit lehet és mit nem. Ráadásul ez csak hüvelytabletta, helyileg hat, még a te szervezetedbe is elenyészõ mennyiség szívódhat fel a hatóanyagból.

Ha a nõdoki írta fel nyugodtan használd. Szinte minden gyógyszer tájékoztatójában az van, hogy terhesen/szoptatás alatt nem alkalmazható, a gyártó csak bebiztosítja magát ezzel. Doki nyilván tudja mit lehet és mit nem. Ráadásul ez csak hüvelytabletta, helyileg hat, még a te szervezetedbe is elenyészõ mennyiség szívódhat fel a hatóanyagból.
A szoptatasi tanacsado nekem azt mondta, hogy a huvelytabletta nyugodtan mehet, de ha kaptal hozza szajon at szedhetot is, az nem javasolt, csak ha nagyon nincs mas megoldas.

Kicsit magas (2.83) TSH - nál mit javasoltok, mit tegyek? Elég, ha a nődokimmal megbeszélem, hogy milyen laborokat csináltassak még meg (egyéb pajzsmirigy vizsgálatokra gondolok, csak nem tudom pontosan mik)?

Vagy azonnal keressek endokrinológust? Vagy csak szedjek jódot? 17 hetes vagyok egyébként, ez a 12. hetei laboreredményem csak kicsit idegesít, hogy baj -e ez az érték, vagy még nem? Segítsetek légyszi, aki tud!

Legjobb válasz: Én ezt azért nem értem, mert az én papíromon az van, hogy 0,4-4-ig normális tartományban van. Ki mondta neked, hogy magas?

Én ezt azért nem értem, mert az én papíromon az van, hogy 0, 4-4-ig normális tartományban van. Ki mondta neked, hogy magas?
A kérdező hozzászólása: Utánaolvastam elég sokat az alulmûködésnek, és a tünetei nagyon rámillenek. Valamint itt is olvastam, hogy ez a referencia tartomány egy nagy baromság, max. általánosságban igaz , hogy 4 - ig jó (pl férfiak), de egy nónek )fõleg babásodáshoz 1 -2 között kell lennie - inkább az 1 felé)3 -as TSH - nál már szednek gyógyszert.
Szerintem innen azért ne állítsál diagnózist magadnak. És ne is olvassál utána, mert csak ráparázol. Holnap menj be (vagy hívj fel) vagy egy nõgyógyászhoz, vagy egy belgyógyászhoz. Meg fogja neked mondani pikk-pakk, hogy hogyan tovább. Azt tudom, hogy barátnõmnek 5 felett volt. Nõgyógyász elküldte endokrinológushoz, aki írt fel neki gyógyszert, amit a terhesség végéig kellett szednie. Tehát nincs tragédia akkor sem, ha valóban magas az érték. Nekem 0, 04 volt az értékem (elég durván alacsony), de erre is csak annyit mondtak, hogy szedjem ugyan úgy a jódozott vitamint, kontroll alatt tartjuk. Mindenképpen kérdezz meg valakit, szerintem az mindegy, hogy kit. Nõdoki is tudni fogja, hogy ez most igényel-e további törõdést. :) Csak ne parázz rá! Nyugi! :) (elsõ voltam)
Nekem alul mûködésem van, jód egyáltalán nem jó ilyen esetben. Ha nem vagy terhes és nem szeretnél babát, akkor jó ez az érték, egyébként viszont keressél fel endokrinológust. Én csak 2 alatti értékkel nem vetéltem el és az egész terhesség alatt nyomon kell követni a szintet. Thiroxinnal szépen be lehet állítani, úgyhogy nem kell izgulni.
Jód csak túlmûködésnél jó, amikor alacsony a TSH szint. Neked nem kell jód, mert alulmûködésed van. Ha nincs kezelve a pajzsmirigy problémád, az gondot okozhat a babánál, ezért szokták kezelni a terheseket, egyébként a te értéked nem vészes. Egyéb pajzsmirigy vizsgálatok nem kellenek, csak havonta labor TSH, szabad T3 és T4 ellenõrzés. Nõgyógyász írjon beutalót az endokrinológushoz, az a leglogikusabb!
Mit értesz következmények alatt?
A kérdező hozzászólása: hát hogy nem nyomozzák le ?
A magánszemélyek hidegen hagyják õket.
A kérdező hozzászólása: szóval nem lesz semmi ha letöltöm?

Szeretnék felíratni fogamzásgátló tablettát, de nem merek elmenni nődokihoz. Mit tegyek? Le tudná írni valaki részletesen, ehhez milyen vizsgálatokat végez az orvos? Elküld-e egyéb vizsgálatra?

Gondolkodtam recept nélkül kiadhatón, de azért ezek komoly szerek, amiket nem lehet csak úgy szedni, meg amúgy is csak hüvelykúpokat, krémeket láttam, melyeknek állítólag kellemetlen íze van, aminek biztos nem örülne a fiú.

Legjobb válasz: Engem speciel nem vizsgált meg. Beszélgettünk , elmondtam ,hogy mióta vagyok együtt a barátommal, szeretnék szedni, õ mit tanácsol stb... ÉS a végén felírta, amit õ a számomra legjobbnak talál.

Engem speciel nem vizsgált meg. Beszélgettünk , elmondtam , hogy mióta vagyok együtt a barátommal, szeretnék szedni, õ mit tanácsol stb... ÉS a végén felírta, amit õ a számomra legjobbnak talál.
igen megvizsgál elküld vérvételre, csinál rákszûrést, itt a keresõben beírod hogy nõgyógyászati vizsgálat és máris megkapod a válaszokat.
Engem elküldött vérvételre, ami a májfunkciók miatt szükségesek, mert ha valakinek nem mûködik megfelelõen akkor nem írhatnak fel ilyen gyógyszert. Ezen kívül vett hüvelykenetet, és ha már ott voltam csinált egy rákszürést is. Ennyi 5 perc alatt végeztem, és nem várta meg az eredményt hanem rögtön felírta. De hogy õszinte legyek nem mentem el vérvételre, mert egy héttel azelõtt voltam és tudtam hogy nincs gond semmilyen májfunkcióval.
És miért nem mersz elmenni nõgyógyászhoz? Hidd el, nem éri meg halogatni. Én is nagyon izgultam az elsõ alkalom elõtt, de aztán rájöttem, hogy abszolut nem kell félni. Fogamzásgátlót pedig nem kapsz anélkül, hogy el ne mennél. Laborra el fog küldeni, de ez is csak a te érdekedben van!

2008 augusztusában volt 1 vetélésem, amit a nődoki fejezett be. Azóta hiába próbálkozunk a párommal, semmi! Van már 2 gyermekem az előző házasságombol, neki nincs! A tavaji terhességem elsőre sikerült! Mit tegyek? Mi lehet a baj? Köszi ha segitetek!

Legjobb válasz: Szia. A vetélést az alacsony progeszteron szint okozza én ugy tudom élehet nálad is ez a baj nem csináltak nálad hormonvizsgálatot , mert lehet nem ártana , sok sikert a köv babóhoz.

Szia. A vetélést az alacsony progeszteron szint okozza én ugy tudom élehet nálad is ez a baj nem csináltak nálad hormonvizsgálatot , mert lehet nem ártana , sok sikert a köv babóhoz.
A kérdező hozzászólása: Voltam már orvosnál, megvizsgált, UH is volt, és azt mondta hogy semmi gond nincs. 3 hónapig, március végéig kell hõmérõznöm ha addig semmi, akkor átjárhatóságira kell mennem. Attól félek! Mást nem tudok.
Bizony okozhat progeszteron elégtelenség bajokat anélkül, hogy nem diagnosztizálnak problémát. Hormonvizsgálat sem mindig helytálló, mert a hormonszintünk állandóan ingadozik. A prolaktin szintre kell vigyázni, helyes peteérésre, legyen tüszõrepedés és után azonnal termelõdjön kellõ progeszteron. Minden részfolyamatot tud segíteni gyógyszer. Semmi bajod nincs. Stresszelsz. Ez nem az a fajta stressz, amirõl nap mint nap beszélünk. Én már túl vagyok ezen...
A kérdező hozzászólása: A bajom csak az hogy nem tudom hogyan kell leküzdeni ha ez "csak" tényleg stressz! Minden hónapban félidõtájt olyanokat produkál a szervezetem mint mikor terhes voltam: fájnak a melleim, a derekam le akar szakadni, hányingerem van, és az orvos szerint lehet hogy létrejön a terhesség csak nem tapad meg kellõképpen! Ezellen én sztem egyedül nem tudok mit tenni. Vagy igen?

Mit tegyek? elmentem nödokihoz a hülyelygombámmal akki irt rá hülyekkupot.

jövö7en kell megjönnie a menszeszemnek de a doki azt mondta h menszesz közbe ne használjam viszont a gyogyszertájékoztatóra az van irva h használatát a menszesz közben sem lehet, egszakitani most mit tegyek kire hallgassak? elkezdjem használni v ne?

Legjobb válasz: Szia! A gyógyszertájékoztatókon van egy ajánlás, de az orvos ezt egyénre szabottan változtathatja. Hidd el, õ tudja, mi a jó!!

Szia! A gyógyszertájékoztatókon van egy ajánlás, de az orvos ezt egyénre szabottan változtathatja. Hidd el, õ tudja, mi a jó!!
Én a mensi után kezdeném el kezelni magam. Az nem jó, ha közben meg kell szakítani, nem fog úgy hatni.
A kérdező hozzászólása: 2hétig kell majd használnom kicsit sokaalom h ilyen hoszu idejig ez azért lehet mert sulyos a fetözés?és ha nem mulik el mi lesz?mert az utobbi félévben 3x vtam ezzel a problémával és még csak 17éves vok
Ne sokalld a két hetet, mensi után kezdd el!
Ha ilyen sokszor kiújul, akkor vagy sarjadzógombás a fertõzés (azt nehéz sajna kiírtani) vagy pedig a partnered nem lett kezelve és állandóan újra megfertõz.
A kérdező hozzászólása: sarjadzógombás fertözés?erröl még nem halottam és mi lesz ha a gyogyszer nem fog hatni.akkor azt mondta az orvos h menjek visza azután ö mit tesz h megszüntese?sajnos anyám nem tud h ez a problémám van nem mertem neki szolni mert vele ilyeneket nem lehet megbeszélni meg anóóómugyis félek h akkor vmi uton kiderül h nem vok már szüz és ha ez kiderül akkor itthon elég nagy baj lesz.sajnos nem vok jo kapcsolatban anyámmal és nem tom kivel megbeszélni ezt és már kezdek beleörülni ebben az egész betegségbe :(

Letöltöttem a nod 32 próbaverziót és felh. Nevet meg jelszót kér mit tegyek?

Legjobb válasz: Regisztrálj ezen az oldalon, értelem szerûen kitöltve a kért adathelyeket: https://www.eset.hu/gamestar a megadott e-mail címedre megküldik a 30 napig érvényes felhasználónevet és jelszót! (amit majd bemásolsz a megadott helyre, amikor kéri)

Regisztrálj ezen az oldalon, értelem szerûen kitöltve a kért adathelyeket: https://www.eset.hu/gamestar a megadott e-mail címedre megküldik a 30 napig érvényes felhasználónevet és jelszót! (amit majd bemásolsz a megadott helyre, amikor kéri)
A megfelelô mezôkbe gépelje vagy másolja be azt a felhasználónevet és jelszót, melyet a program megvásárlása vagy regisztrációja után kapott. Ezeket az adatokat a vásárlás vagy a regisztráció során megadott e-mail címére elküldött elektronikus licenclevélben találja. Ha a telepítés idôpontjában nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, válassza a Frissítési adatok megadása késôbb opciót. A felhasználónevet és jelszót késôbb bármikor megadhatja a feltelepített program kezelôfelületén keresztül. További információk Amennyiben kérdése merül fel az ESET NOD32 Antivirus telepítésével vagy használatávalkapcsolatban, tekintse meg a honlapon olvasható útmutatókat (www.eset.hu/segitseg/utmutatok) és a gyakran ismételt kérdéseket (www.eset.hu/segitseg/gyik). További kérdéseivel forduljon bizalommal az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. munkatársaihoz az alábbi e-mail címen: e-mail: [email protected]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!