Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lettem vagy van (8 db)

Mit tegyek? Terhes lettem vagy van rá esély, hogy nem?

Egyszer már írtam ezt a kérdést, de azóta, jobban mondva ma óta, hányingerem van, vagy inkább csak émelygek, ma már többször éreztem, hogy mindjárt hányok, f?leg reggel, de aztán mégse. Más nincs csak olyan mintha fel lenne fordulva a gyomrom, de lehet hogy csak elrontottam valamivel, nem tudom. 17 és fél éves vagyok. Mennyi az esély rá, hogy most teherbe estem?

Legjobb válasz: Elég nagy rá az esélyed, de biztosat majd akkor tudsz, ha nem jön meg és csinálsz egy tesztet. Szerintem éretten gondolkodsz és ha úgy adódik jó anya válik majd belõled. Ha mégsem vagy terhes, azért legközelebb védekezzetek mindenképp, hogy ne kelljen ezt ujra átélned.

Elég nagy rá az esélyed, de biztosat majd akkor tudsz, ha nem jön meg és csinálsz egy tesztet. Szerintem éretten gondolkodsz és ha úgy adódik jó anya válik majd belõled. Ha mégsem vagy terhes, azért legközelebb védekezzetek mindenképp, hogy ne kelljen ezt ujra átélned.
szia. szerintem is megvan rá az esélyed hogy terhes vagy! és nagyon tisztelem benned hogy nem az orvoshoz rohansz abortuszra hanem felvállalod a dolgot ha baba van a dologban!!! és attól függetlenûl hogy azt irtad hogy ··fiatal vagy·· én ugylátom hogy az anyai ösztön benned van a picihez való ragaszkodás! ha mégsem vagy terhes akkor viszont én is azt mondom hogy jobban vigyázzatok!!!üdv
hát több mint valószínû. mondjuk nem értem, ha ennyire fel vagy világosítva akkor mér nem védekeztetek? elvégre nem egy kamaszfiúval volt dolgod, szal biztos tudta mit csinál. vagy szeretnél babát? amúgy azt írtad h nem vagy bulizós fajta, hát az lehet, de tuti megbánod hogy elpocsékoltad a fiatalságodat (ezzen most nem a gyereket értem) lehet hogy most erre azt mondod, milyen hülye vok h ilyeneket írok, de majd rájössz, ha nem most, majd öregkorodban. a bulizáshoz nem feltétlenül kell hót részegre innod magad és összeállni fûvel fával. Én különben szívbõl kívánom hogy ne legyél terhes, még ha megvan rá az anyagi háttér is, ugyanis ez valóban fontos de nem minden!!!
Én sem jártam minden péntek szombat este, de teljes értékõ ember lettem... Lehetsz terhes épp annyira, amennyire nem. Csak akkor tudod meg, ha késik a mensid és csinálsz tesztet és elmész orvoshoz. Én is azt szeretném, hogy aki nem akar még babát, az védekezzen!! Miért olyan nehéz ez? Annak viszont én is örülök, hogy felelõsségteljesen felvállalod, de inkább még élj, és várj a babával, ha lehet.
Terhességi tesztet neki!! Aztán nõgyógyász, õ biztos választ tud adni. És senki ne mondja meg neked, hogy mit tegyél, ha meg akarod tartani tartsd meg. Ez a te dolgod. Ha te késznek érzed magad és van segítséged akkor jó babázást. Arra ügyelj, hogy ha suliba jársz végezd el, nekem barátnõm abba hagyta és most majdhogynem hajléktalan, mivel semmi végzettsége. Tanulj mellette ha babát vársz könyörgöm, mert késõbb meg fogod bánni ha nem.

Mit tegyek, ha vannak szexuális vágyaim még, de maguktól az emberektõl, legalábbis a kegyetlen személyiségüktõl undorodom és emiatt nõgyûlölõ is lettem a jelek szerint?

Mondjuk elég ronda fiú vagyok, nyílván ezért is csúfolt olyan sok ember, fõleg lányok és valahogy gyengének is tûnhetek, mert folyton bántani akarnak még a saját családomban is vagy testileg vagy lelkileg vagy mindkettõben.

Legjobb válasz: Engem is sokat aláztak fiúk, mégse lettem férfigyûlölõ. Intelligencia kérdése az egész. Hány éves vagy? Dolgozz, menj albiba és ne hagyd, hogy mások boxzsáknak használjanak.

Engem is sokat aláztak fiúk, mégse lettem férfigyûlölõ. Intelligencia kérdése az egész. Hány éves vagy? Dolgozz, menj albiba és ne hagyd, hogy mások boxzsáknak használjanak.
try gay sex
A kérdező hozzászólása: 2-es nagyon vicces vagy.
Vagy prosti, vagy kivered...

Depesszios vagyok meg szeretnék halni eddig csak azért nem lettem ongyilkos mert a családokra gondoltam, hogy ez, gogy esne nekik, de egyre inkább ez szeretnék lenni csak egy dolog van, amitol jobban lennék, de attol tartok ez lehetetlen mit tegyek?

Legjobb válasz: Halihó, 1. Nemtudásod végzetes. Nincs halál, ugyanúg yélsz a fizikai test után csak 100x jobban szenvedsz. Ezt az öngyilkosságot felejtsd el mert nem tudod magad megölni. Tanúlj az Igazságról, amíg nem tudod ki vagy addig jut csak eszedbe ilyen hüjeség. 2. Úgy tudom az alvásmegvonás minden depisnek killer application - biztosan mûködik. 3. Földmunka, kertészkedés, nehéz fizikai munka - biztosan mûködik! 4. Segítség kérés! Kérj, vannak csodák amiket másoktól kaphatsz. (orvos, pszihológus, reiki, pránanadi itc....) 5. Imádkozz. Mûködik! Hajrá :) T.

Halihó, 1. Nemtudásod végzetes. Nincs halál, ugyanúg yélsz a fizikai test után csak 100x jobban szenvedsz. Ezt az öngyilkosságot felejtsd el mert nem tudod magad megölni. Tanúlj az Igazságról, amíg nem tudod ki vagy addig jut csak eszedbe ilyen hüjeség. 2. Úgy tudom az alvásmegvonás minden depisnek killer application - biztosan mûködik. 3. Földmunka, kertészkedés, nehéz fizikai munka - biztosan mûködik! 4. Segítség kérés! Kérj, vannak csodák amiket másoktól kaphatsz. (orvos, pszihológus, reiki, pránanadi itc....) 5. Imádkozz. Mûködik! Hajrá :) T.
szerintem ezt a megoldást választani egyenlõ a megfutamodással....megoldani, felülkerekedni, túlélni na az valami....ne feledd minden ami nem öl meg az MEGERÕSÍT
Szia.Akármilyen problémája van is az embernek, nem az öngyilkosság a megfelelõ megoldás.A depresszió is csak egy betegség, melyen felül kell kerekedned.valószínû a te szüleid sem azért neveltek fel, hogy te megöld magad.Na ne légy már buta.Illetve a szeretteidet teljesen megbántod ezzel, és még a probléma sem oldodik meg a te haláloddal, csak másra hárítod igy átt.De ha te meghalsz a problémák ugyanugy fenn állnak majd csak már akkor nem rád, hanem a gyermekedre, vagy szüleidre stb.Ma Magyarországon minden 3-dik ember depressziós.Tudom annak is több fajtája van.De uralkodni kell magadon.Gondolj bele ha ma minden 3-dik ember megölné magát.Butaság.... nem így kell felfogni.Ismerem a betegséget, hisz apukámnak is igy kezdõdött.És 10-15 év után paranoid skizofrénia lett belõlle.De uralkodott az érzésein, és tudtak rajta segíteni.és a halálát nem sajátkezüleg végezte.Hanem a szíve adta fel a szolgálatot.Ugyhogy ne magad sajnáltasd, mert neked kell uralkodnod magadon.Hanem akiket itt hagysz azokat sajnáld.Mert minden gondodat rájuk hagyod.Ne légy önzõ.Ja és mielõtt kifikáznátok, minden depresszio mögött valami problema van.Pl: házassági gondok, tanulás, válás, anyagi nehézségek, hitelek, stb.....
Nincs olyan probléma amit ne lehetne megoldani! Hidd el, én már csak tudom... Nagyon szeretnék segíteni hasonló gondolkodású embereken! Egy igaz barát már hatalmas elõrelépés ebben, ha melletted vannak olyanok akik támogatnak, és segítenek! akikkel mindent megbeszélhetsz! Én biztos vagyok abban , hogy rövid idõn belül ki tudnék bárkit rángatni ebbõl a depibõl!! Ha segítségre van szükséged, keress nyugodtan! Nóri (28)
Minden városban van mentálhigiénés gondozó. Erõsen javaslom, hogy keress fel egyet, sürgõsen. Én is szenvedek ettõl a betegségtõl, naponta többször gondolok öngyilkosságra és eddig azért nem tettem csak meg, mert nem lenne rá módom perpillanat. Mostanában rosszabbul lettem egy szerelmi gubanc miatt és mivel a régi orvosom elment az osztályról, kénytelen voltam elmenni. DE elmentem, megbeszéltem az orvossal a helyzetet, kaptam gyógyszert és gyakorlatilag már az elsõ tablettánál éreztem a hatását. Ha pedig te, vagy a családod úgy áll anyagilag, hogy megengedhetitek magatoknak, menj el magánrendelésre, mert a pszichoterápia borzasztóan sokat tud segíteni!
Ne azon gondolkozz, hogy miért érdemes meghalnod, hanem azon, hogy miért érdemes élned.Elhiszem, hogy sok gondod lehet, de hidd el nem ér semmi annyit, hogy eldobd az életet magadtól.Beszélgess el egy baráttal, a szüleiddel vagy keressetek fel pszichológust.Csinálj sok olyan dolgot, amit szeretsz és egyél sokat a szabadba.Szerezz be eg kisállaltot azok mindig felvidítják az embert. :)
Fizikai munka, színes háttér a képernyõn, és a környezetedben még több szín, leginkább a sárga elõtérbe hozása. Heti két nap virraszd át az éjszakát! Szedjél vitaminokat, és ásványi anyagokat, leginkább magnéziumot, és igyál sok vizet!
Nem szenvedhet jobban senki se aki öngyilkos lesz az élet egy rohadt szenvedés igazán utána már csak jobb lehet a semmibe


Most váltottam iskolát félve és van egy fiú akivel nagyon jóban lettünk mindent megbeszélünk. De idõközben õ belém szeretett és én nem akarom megbántani mert elég sok problémája van mostanában és kb. csak én vagyok neki mit tegyek?

És kezd elfajulni a dolog mert folyton csak dicsérget meg olyan zenéket küld hogy csak én vagyok neki hogy menyire köszöni hogy kihúztam a gondok közül. És tényleg jó barátnak tartom és nagyon aranyos de nem vonzódom hozzá.

Legjobb válasz: akkor dobd ki, de búcsúzóul szopjad le

akkor dobd ki, de búcsúzóul szopjad le
Ha igazán a barátnak tartodmagad, hagyd hogy megdolgozzon téged.
Szilvás buktát. Mást nemigen tehetsz.
Törõdj bele.
Csak azért érzel így mert egy másik lány is belépett az életébe! De szerintem akkor sem érzel iránta semmit, legalábbis barátságnál többet nem!
Velem is ez volt. A legjobb fiú haverom réges régen járni kezdett egy lánnyal, én meg azon kaptam magam, hogy féltékeny vagyok. Szerencsére nem jöttek ki túl jól (vagy hát, nem szerencsére, mind a kettejüknek elég rossz volt az a kapcsolat), néhány hónappal késõbb szakítottak, néhány hónappal késõbb pedig már velem járt. Azóta is együtt vagyunk. Ha tényleg akarsz valamit, türelem.

Van egy srác, és szerelmes lettem belé. Viszont messze lakik tőlem, és van egy állítólagos barátnője. Jobb ha elfelejtem? Vagy küzdjek meg érte? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha van barátnõje, akkor szerintem hagyd õt! Te sem szeretnéd gondolom, ha egy csaj mászna a pasidra :S:S

Ha van barátnõje, akkor szerintem hagyd õt! Te sem szeretnéd gondolom, ha egy csaj mászna a pasidra :S:S
messze lakik = távkapcsolat = halott ügy van barátnõje = még halottabb ügy egyéb dolgokat nem tudhatunk..?:D hogy ismertétek meg egymást, õ mit érezHET irántad, stb. ?
A kérdező hozzászólása: Hát mivel Rocker vagyok, õ Punk bejelölt ismerõsnek, kiraktam egy Alvin és a mókusok zenét.. õ kommentelt én folytattam.. aztán cseten dumáltunk... és utána már minden nap beszéltünk.. és mivel az anyja és a tesói itt laknak abban a városban ahol én.. õ meg Pest környékén igy le szokott jönni nyáron.. találkoztunk nem is rég.. cseten is és most is bókolgatott... folyton mosolygott rám..kedveskedett.. és 2-szer megölelt 1-szer átkarolt... és mikor felhozódott egy olyan téma a haverokkal h mennyire vagyok szép 0-10-es skálán.. õ 8-9-et adott... és azt mondta azért 8-9 mert messze lakunk egymástól és mert barátnõje van.. és mikor elkezdett járni a csajjal elsõ héten meg kéreztem h szereti e.. azt mondta h õ még nem tudott beleszeretni!! és ezért is vagyok döntés képtelen, de viszont nyilvánosan félek elmondani neki az igazat!!://
Én voltam :D
kamu!!!
na ja..
...úristen mennyi beteg állat!!!!!
Én is maszturbáltam már nyilvános helyen.
Fényképezd/videózd le és töltsd fel valahová!
Tarts magadnál egy szurkolóbrigádot és ha ez mégegyszer megtörténne, zászlókkal és szurkolótáblákkal bíztassátok teli torokból ütemesen üvöltve: VERD KI! VERD KI! VERD KI!, vagy HÚZD MEG! HÚZD MEG!, vagy amit akartok. Hidd el, jobban meg fog lepõdni, mint amit õ akart elérni... ;)
Érdekes csajozási forma, még nem próbáltam. Nálad bejött?
csak te làttad?
Miért ūtoöd bele az orrod a felnõttek dolgába?
verd ki neki
hívj rendõrt.
realista Pista. Te vagy beteg. Állat nem. Azok különbek nálad.
nem lehet hogy túl száraz a hüvelyed????
Ha szüléskor volt gátmetszésed, lehet annak a következménye is.Menj el a nõgyógyászhoz, mond el neki, és akkor úgy fog vizsgálni, hogy ez kiderüljön.Ha még szülni akarsz, akkor sok tennivaló nincs, majd akkor kell rendbe tenni, de ha nem, akkor egy kis plasztikai mûtéttel rendbe raknak.De az orvos úgyis elmondja, hogy mit lehet tenni, mi az oka ennek az állapotnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!