Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lettem vagy (42 db)

14+5hkm vagyok nagyon meg fázhattam, vagy influenzás lettem? Eléggé rosszul érzem magam. A doki Tamiflu gyogyszert irt ki, nem tudom mit tegyek szedjem vagy ne. Mit tegyek?

A háziorvos,gyogyszerészek nem javasolják,a nögyogyászom viszont igen.Annyira tehetetlen vagyok,és ugy félek nem szeretnék ártani a babónak.

Legjobb válasz: Ha nem veszem be és influenzás vagyok mennyire ártok a babának?

A kérdező hozzászólása: Ha nem veszem be és influenzás vagyok mennyire ártok a babának?
Szia, én most vagyok influenzás, 21 hetesen hétfõn voltam az orvosomnál.Nagyon körültekintõen vizsgált, azt mondta, az influenzára nem kell gyulladáscsökkentõ, de amiatt felírja, mivel terhes vagyok, nehogy szövõdmények alakuljanak ki. Amit még javasolt: Calcium sandos C vitamin 1000 mg pezsgõtabletta Coryzália - ez homeopátiás, kifejezetten a nátha tüneteire van lázcsillapítás lehet paracetamol tartalmú gyógyszerrel. Én is azóta igyekszem feküdni, pihenni, teázgatni, már sokkal jobban vagyok. Ha mást nem ad az orvosod, a vitamint meg a homeós bogyót te is megpróbálhatod. Gyógyulást!
Ne csak a gyógyszert szedd, hanem csináld azt, amit az utolsó válaszoló:igyál sok mézes-forró teát, és pihenj!!A betegséget ki kell feküdni, nem jó az sem, ha sokáig beteg vagy.Egyébként ma még csak szerda van, még ne várj csodát!!Egy kúra 6 nap, nem 2-3.Nekem be kellett szedni az antibiotikumból 9 szemet, és úgy jöttem helyre.És nekem is bele telt pár napba, úgy, hogy én ittam is mellé rengetek mézes teát.3-4 nap alatt megittam kb 1 kiló mézet a teával. Ha hétvégére sem leszel jobban kicsit sem, akkor hétfõn menj vissza a dokihoz. 27+1 hkm
Én is 14 hetes vagyok és beteg. Panadolt szedek, mézes teákat iszom, és ha nagyon fáj a torkom, elszopogatok egy Stepsilst. Tamiflut ne szedjél! Egyedül a láz az, ami árthat a babának, azt mindenképpen csillapítani kell. Ja, és ha köhögsz, vannak terhesen is zsedhetõ köptetõk. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Köhögésre irt föl Stodalt+pihenés , semmi mást.De sajnos nem érzem hogy javulna az állapotom.Hétfön voltam nála
Voltál házi orvosnál és nem írt fel másik gyógyszert??Csak annyit mondott, hogy ezt nem javasolja és ennyivel elengedett betegen?? :O
A kérdező hozzászólása: Lázam az nincs
A kérdező hozzászólása: De nekem a háziorvosom nem javasolja a gyogyszert, korházba voltam és ott irták föl
Ha lázad is van az is nagyon veszélyes lehet.
Ja és ha nem kúrálod ki magad minél hamarabb, azzal sokkal többet ártasz a babának mint pár szem gyógyszerrel!! Utolsó voltam.
Én 13 hetesen voltam nagyon beteg, de én nem nõgyógyászhoz mentem a megfázással, hanem házi orvoshoz!!Attól, hogy terhes vagy, még nem kell a nõgyógyászhoz rohanni ilyen problémával, mivel a házi orvos , , témaköre, , a megfázás. Na szóval, én házi dokihoz mentem, mondtam neki, hogy 13 hetes terhes vagyok, és írt fel antibiotikumot, méghozzá Ospamoxot.Kicsit én is félve szedtem be, mivel az erõs gyógyszer, de pont rá 3-4 napra meglátogatott a védõnõ, mondtam neki, hogy mit írtak fel, és megnyugtatott, hogy ezt lehet szedni nyugodtan, ettõl nem lesz baja a babának.Azóta voltunk már jó pár UH-on, és nem láttak semmi féle rendellenességet meg semmit, csak azt, hogy teljesen egészséges a kisfiam :) Én a helyedben inkább elmennék házi orvoshoz és neki mutatnám meg magam, õ fogja tudni, hogy mit szedhetsz!! 27+1 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon szépen, maár én is jobban vagyok de ha szükségem lesz kiprobálom ezt a bogyot.(remélem nem lesz rá szükségem)Boldog babavárást

Mit tegyek? Férjnél vagyok már régóta és szeretem a férjem de szerelmes lettem valaki másba de sajnos ő egy családos ember. Kit vállaszak?

Legjobb válasz: Ha olyan egoisták vagytok, nyugodtan csesszétek szét a saját és a másik családját! Aztán pár év múlva szeressetek bele megint másba! Nektek kell döntenetek és a döntésetekért vállalnotok a felelõsséget!

Ha olyan egoisták vagytok, nyugodtan csesszétek szét a saját és a másik családját! Aztán pár év múlva szeressetek bele megint másba! Nektek kell döntenetek és a döntésetekért vállalnotok a felelõsséget!
ezt most úgy mondod mint ha te nem lennél családos ember.. vagy a férj még nem számít annak? válaszd a szerelmet és kívánom, hogy akkor tanuld meg az élet leckéjét amikor már késõ. szió
Nem arra esküdtél, hogy csak a halál választ el titeket? Miért házasodik meg valaki, ha nem képes kitartani a döntése mellett? -.-
érdekes, ha én szeretek valakit én nem tudok másba szerelmes lenni hogyan csináltad te ezt? én arra törekednék a helyedben hogy mikor lépjek le és megtaláljam azt, aki nem családos és abba is beleszeretek a végén kb 10 pasiba leszek szerelmes; minek egynél leragadni?
Dugjál félre! (Ugye ezt a választ vártad?)
nemááá.. ne beszéljétek le róla
Nem hinném, hogy van választási lehetõséged. A "valaki másnak" családja van.
Nagy kérdés, hogy az a csalàdos ember is azt szeretné, amit te?Nem mindegy, hogy szerelmes lettél bele.
Ha ettõl eltekintve a házasságod mûködik, és boldogok vagytok, akkor szerintem ne kockáztass. Nem érdemes. A szerelem az idõ elõrehaladtával elmúlik minden kapcsolatban. Néhány hónap "lángolásért" nem biztos, hogy fel kell adni azt ami hosszútávon mûködik. Persze, ha a jelenlegi férjeddel már romokba a kapcsolatod, akkor éppen miért ne válthatnál. A boldogság jár mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egoista csak szerelmes és tudom hogy Õ is szerelmes bármit megtenne! Nem tudom hogy alakult ki de mindkettõt másért szeretem de igazán a XY-al vagyok boldog.

Mit tegyek, ha vannak szexuális vágyaim még, de maguktól az emberektõl, legalábbis a kegyetlen személyiségüktõl undorodom és emiatt nõgyûlölõ is lettem a jelek szerint?

Mondjuk elég ronda fiú vagyok, nyílván ezért is csúfolt olyan sok ember, fõleg lányok és valahogy gyengének is tûnhetek, mert folyton bántani akarnak még a saját családomban is vagy testileg vagy lelkileg vagy mindkettõben.

Legjobb válasz: Engem is sokat aláztak fiúk, mégse lettem férfigyûlölõ. Intelligencia kérdése az egész. Hány éves vagy? Dolgozz, menj albiba és ne hagyd, hogy mások boxzsáknak használjanak.

Engem is sokat aláztak fiúk, mégse lettem férfigyûlölõ. Intelligencia kérdése az egész. Hány éves vagy? Dolgozz, menj albiba és ne hagyd, hogy mások boxzsáknak használjanak.
try gay sex
A kérdező hozzászólása: 2-es nagyon vicces vagy.
Vagy prosti, vagy kivered...

Lssan 2 éve vagyunk együtt a barátommal. Néhány hónapja a haverok meg a pia fontosabbak lettek mint én. Ha együtt vagyunk 2 órát már sokat mondok. Mit tegyek hogy ne hanyagoljon el és tegyen az érdekében hogy a kapcsolatunk ne süllyedjen lefelé?

Mit tudnék az érdekében tenni hogy többet legyen velem a barátom és ne a piát meg a haverokat válasza hejettem!

Legjobb válasz: Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)

Fura ötlet, de nekem bevált: válj elérhetetlenné! persze nem teljesen, csak ne keresd, mindig várd meg egy ideig, hogy õ keressen, akkor azonban légy mindig nagyon kedves, mintha minden olyan volna, mint máskor. hidd el, érdekes leszel, és jobban fogja keresni a társaságod! :)
Igyál!
Az elsõ válaszoló nyert.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj hogy nem tudom megoldani hogy õ keressen mert együtt lakunk és már nagyon úgy látszik hogy nem akar velem lenni.. Amikor megérkezek akkor szinte nem tesz semmit nem ad puszit nem is köszön mintha közömbös lennék számára.

A volt exemmel négy év alatt nem jött össze a baba, majd döntöttem lazítok nem kell komoly kapcsolat. Barátnőm 18 éves fiával (én 30) összejöttem és terhes lettem.4 hetes vagyok. A fiú még nem tudja. Mit tegyek?

Én nagyon szeretném ezt a babát... De a fiúnak még tanulnia kell jöv?re érettségizik, utána f?sulira szeretne menni. Hogy mondjam meg neki hogy terhes vagyok? Az anyukája a legjobb barátn?m, minden héten találkozunk.

Legjobb válasz: Szia. Pocsék helyzet!!! Én szintén 30 vagyok,és fogalmam nincs,mit tennék a helyedben! Semmit nem írtál arról,hogy a barátnõd tudja e mi volt kicsi fiacskájával köztetek...? Hogy kapcsolat e ez,vagy csak "összejártok" a sráccal? Azt sem írtad,van e aki támogasson,milyen anyagi helyzetben vagy,van e lakás,vagy albérlet... Ne haragudj,ezek nem is tartoznak ránk,nem is kell rá válaszolni,csak magadban gondold át! Fogom a fejem,soraidat olvasva! :S Lehet,hogy utálatosan fog hangzani,és sokan szemétnek tartanak majd amiatt,amiket írok! Mérlegelned kell!!! Elõször is,ha megtartanád,gondolj bele,el tudod majd látni mindennel,amivel szeretnéd? Hogyan? Egyedül,munka nélkül? 40-50 ezer forintból? Gondolom,ha a melóhelyeden megtudják,nem fognak sok támogatást nyújtani... :( Az apával,most ne is törõdjünk. Nem vagyok benne biztos,hogy számíthatnál egy iskolás srácra,aki még önmagát sem tudja fenn tartani,mivel nem keresõképes,ha suliba jár... Az anyját meg,nem hiszem,hogy pluszba lehetne ilyennel terhelni! Iszonyatos helyzet ez! :( Szurkolok neked!!! Eleve a vizsgálatok,ami szerintem szükséges,egy rakás pénzbe kerül,nem beszélve a babázáshoz való holmikról,mégha használtan veszed is... Én kb 4-5 hetes terhes vagyok,és még nekem sincs fogalmam se,csak sejtésem ezekrõl a dolgokról,de nem lesz könnyû nekem sem,pedig nekem van párom,és szerettük volna a babukánkat. Persze,van olyan barátnõm,aki meg tudta csinálni apa nélkül,csodálom is érte,õ tuti egy túlélõ,mivel se munkahelye,se semmije!!! Sajnos,úgy látom,te is csak magadra számíthatsz,ha megtartod,készülj fel nem lesz könnyû! Ne utálj azért,amiket leírtam,de itt azért egy életrõl van szó,sõt! Többrõl is! Mi lesz,ha megszülöd,és nem áll melletted senki? MIkor mennél dolgozni,hogy jobb életetek legyen,és nem tudod hova tenni? Mellesleg,egy gyermekes nõt nehezen alkalmaznak,pont emiatt,mert mindig van valami ami "beeshet",pl,Isten ne adja,beteg a pici,vagy menni kell érte a bölcsibe,és neked pont nem olyan a munkaidõbeosztásod,stb stb... Gondold át ezeket,nagyon nehéz helyzetben vagy! :( Nem gyötörlek tovább,és még egyszer bocsánatot kérek a leírtakért,nem bántani akarlak,csak leírtam a gondolataimat. Az,hogy én mit tennék a helyedben,teljesen mindegy,itt nem másra kell hallgatni,a te életed,csak te dönthetsz felõle! Kívánok szerencsés döntést! :)

Szia. Pocsék helyzet!!! Én szintén 30 vagyok, és fogalmam nincs, mit tennék a helyedben! Semmit nem írtál arról, hogy a barátnõd tudja e mi volt kicsi fiacskájával köztetek...? Hogy kapcsolat e ez, vagy csak "összejártok" a sráccal? Azt sem írtad, van e aki támogasson, milyen anyagi helyzetben vagy, van e lakás, vagy albérlet... Ne haragudj, ezek nem is tartoznak ránk, nem is kell rá válaszolni, csak magadban gondold át! Fogom a fejem, soraidat olvasva! :S Lehet, hogy utálatosan fog hangzani, és sokan szemétnek tartanak majd amiatt, amiket írok! Mérlegelned kell!!! Elõször is, ha megtartanád, gondolj bele, el tudod majd látni mindennel, amivel szeretnéd? Hogyan? Egyedül, munka nélkül? 40-50 ezer forintból? Gondolom, ha a melóhelyeden megtudják, nem fognak sok támogatást nyújtani... :( Az apával, most ne is törõdjünk. Nem vagyok benne biztos, hogy számíthatnál egy iskolás srácra, aki még önmagát sem tudja fenn tartani, mivel nem keresõképes, ha suliba jár... Az anyját meg, nem hiszem, hogy pluszba lehetne ilyennel terhelni! Iszonyatos helyzet ez! :( Szurkolok neked!!! Eleve a vizsgálatok, ami szerintem szükséges, egy rakás pénzbe kerül, nem beszélve a babázáshoz való holmikról, mégha használtan veszed is... Én kb 4-5 hetes terhes vagyok, és még nekem sincs fogalmam se, csak sejtésem ezekrõl a dolgokról, de nem lesz könnyû nekem sem, pedig nekem van párom, és szerettük volna a babukánkat. Persze, van olyan barátnõm, aki meg tudta csinálni apa nélkül, csodálom is érte, õ tuti egy túlélõ, mivel se munkahelye, se semmije!!! Sajnos, úgy látom, te is csak magadra számíthatsz, ha megtartod, készülj fel nem lesz könnyû! Ne utálj azért, amiket leírtam, de itt azért egy életrõl van szó, sõt! Többrõl is! Mi lesz, ha megszülöd, és nem áll melletted senki? MIkor mennél dolgozni, hogy jobb életetek legyen, és nem tudod hova tenni? Mellesleg, egy gyermekes nõt nehezen alkalmaznak, pont emiatt, mert mindig van valami ami "beeshet", pl, Isten ne adja, beteg a pici, vagy menni kell érte a bölcsibe, és neked pont nem olyan a munkaidõbeosztásod, stb stb... Gondold át ezeket, nagyon nehéz helyzetben vagy! :( Nem gyötörlek tovább, és még egyszer bocsánatot kérek a leírtakért, nem bántani akarlak, csak leírtam a gondolataimat. Az, hogy én mit tennék a helyedben, teljesen mindegy, itt nem másra kell hallgatni, a te életed, csak te dönthetsz felõle! Kívánok szerencsés döntést! :)
Miért nem védekeztetek? Amúgy mindenkinek mondd meg: a fiúnak is és az anyjának is; joguk van tudni!!!! De ne csodálkozz, ha esetleg nem törnek ki örömujjongásban! Te pedig örülj a pici babádnak, gondolom régóta szerettél volna (ahogy írtad is), csak esetleg nem ilyen körülmények között!!! Jó egészséget kívánok!
Húha!Ez igen!A babához GRATULÁLOK!Kérdés az, hogy menni fog-e egyedül, gyesbõl(25000 ft+családi p.12000ft).Szüleidnél laksz?Támogatnak?Nekik ugye elmondod?Én elmondanám az illetékeseknek és kifundálnánk vmi jót együtt!A srácnak elmagyaráznám, hogy tanuljon, nem erõltetnék rá egy gyereket.Õszinte legyél vele(+barátnõddel)!Boldog babavárást!
Nagyon nehéz a helyzeted, de a babát szerintem is tartsd meg. Egy gyereket még egyedul is képes leszel felnevelni. Sokkal nehezebb a helyzet a barátnovel meg a fiúval. A barátnod nem biztos hogy jól fogja fogadni a hírt a fiúval kapcsolatba pedig azt kell megértened hogy még fiatal szórakozásra vágyik és még elotte a fosuli is még évekbe telik míg igazán érett lesz a feladathoz ahhoz hogy apja legyen a gyermeketeknek. Sok szerencsét és kitartást kívánok.
babát megtartanám de a helyzet miatt hallgatnék az illetékeseknek. két életet nem kell tönkretenni te meg örülj a manónak. Találhatsz még pasit akivel megöregedsz:-)
hûha! a barátnõd tudja???? Én nem repesnék az örömtõl már atól kiakadtam volna ha megtudom hogy a legjobb barátnõm és a fia... A babát tartsd meg de ne szólj senkinek róla hogy ki az apa elvesztheted a barátnõdet is.
A kérdező hozzászólása: A barátnõm természetesen nem tudja hogy a fiával összebújtunk néha.... Anyukám is nyugdíjas, de viszonylag jó pénzt kap (110) de sajnos a tüdejében van daganat.....
A "volt exeddel"? :D Ezek szerint exed is csak volt :D:D:D Egyébként a helyedben elbújdosnék szégyenemben...bocs
Fújjj te szánalmas kivénhetd pina, rámásztál a kis 18 éves kisfiúra, és teherbe rakattad magad...... DÖGÖLJ MEG!!!!!!

Mit tegyek? Most akkor terhes lettem vagy mi? Hogy tudhatom meg, hogy akkor gyerekem lesz-e?

Most történt meg el?ször velem, és nem hiszem, hogy belém jött az..de nagyon félek, hogy terhes lettem..Már 2 napja meg kellett volna hogy jöjjön a menstruációm, de nem jött meg..iszonyatosan félek, hogy netán az lesz..:S segítsetek, mit tegyek most? Mivel tudnám elkerülni a terhességet? Kérem segítsen valaki! Nagyon szépen köszönöm el?re is! 15/L

Legjobb válasz: 1. ha még magát a szót sem vagy képes leírni, h "sperma",a kkor mirõl beszélünk? 2. tudhatnád, h nem vagy robot, h percre pontosan jöjjön meg..

1. ha még magát a szót sem vagy képes leírni, h "sperma", a kkor mirõl beszélünk? 2. tudhatnád, h nem vagy robot, h percre pontosan jöjjön meg..
Így jár az a 15 éves aki már szét teszi a lábát ahelyett, hogy barátnõzne, tanulna, helyette inkább farkat fogdos, nem most kéne sírni hanem gondolkodni kéne, bár ha tudnál akkor nem szexeltél volna éretlen kislányként, vegyél egy terhességi tesztet és imádkozz, hogy ne legyél terhes
Védekeztetek? Mivel?
veszel egy terhességi tesztet, amelyet az aktustól számított 14.napon elvégzel...imádkozom, hogy legalább egy felnõtt elmagyarázza neked, hogy kell elvégezni a tesztet és hol lehet megvásárolni....
Eleg hamar elkezdted a szexualis eleted, de ez a te eleted! Vegyel egy tesztet, vagy moind 1 baratodnak, baratnodnek aki idosebb h vegyen o, ha te szegyelsz, es akkor megnyugodhatsz vagy megjobban bepanikolhatssz.... Ha pozitiv a teszt akkor mindenkeppen szolj a szuleidnek... a BABA elmegy , a forro viztol, emelgetes stb, de nem ajanlom, mert ki tudaj, megtartani gondolom nem tartanad, hisz 15 vagy!
Védekeztetek? Mert ha nem akkor elõfordulhat, h terhes vagy.A 2 nap kimaradás, az még semmi.De, hogy megnyugodj csináltass egy tesztet.
Így hogy semmit nem írtál le az elsõ teendõ, hogy veszel egy terhességi tesztet. Ja és szólsz a szülõknek, hátha tudnak segíteni...
Ha eltelt legalább 10 nap az aktus óta, akkor kérd meg anyukád vagy apukád, hogy vegyen neked egy terhességi tesztet. Az majd kimutatja, hogy várandós vagy-e.
Mit, hogyan, mivel csináltatok?
elmagyarázom én: elmész a Dmbe pl megkeresed a tesztet a polcon ott van az óvszer mellett, tudod amit érdemes használni, ha szexel az ember, hazamész ráülsz a wcre kiveszed a tesztet a dobozból, megnézed a használati utasításon rápisilni kell, vagy kis edénybe pisilni és beleraknia csíkig, majd vársz 3-4-5 percet és megnézed az eredményt, teszttõl függ 1 vonal, - jel, az negatív vagyis nem vagy az, 2 vonal vagy + jel azt jelenti pozitív vagyis terhes vagy, érdemes másnap is egyet csinálnia biztonság kedvéért

Rosszul lettem mikor felhelyeztem a tampont először és utoljára. Ugy tudom ha nem használom is előjöhet, az orvos azt mondta allergiás vagyok a benne lévő anyagra, de semmilyen gyógyszert nem adott. Mit tegyek?

Az orvos azt mondta allergiás vagyok a benne lév? anyagra de semmilyen gyógyszert vagy ellenanyagot nem adott,ugytudom komoly gond

Legjobb válasz: Mégis milyen fajta tampon volt az? Illatos vagy mi? Márka?

Mégis milyen fajta tampon volt az? Illatos vagy mi? Márka?
Én se bírom a tampont, betétet használok.

Anorexiás vagyok és terhes lettem! Mit tegyek?

Diagnosztizált anorexiám van.kezelés alatt állok de még nem teljes a gyógyulás!!Szerdán derült ki hogy terhes vagyok!!Hogyan tovább??Nem tudom mi lesz!!Rosszabbodik majd az állapotom??

Legjobb válasz: Nem vagyok ilyen helyzetben, nem is hallottam még ilyet, de remélem, hogy akarod ezt a babát, és az õ érdekében minél hamarabb meggyógyulsz!!! A terhesség és az éhezés ugyanis nem fér össze, de ezt biztos te is tudod. És jobb, ha mostantól nem nézel tükörbe, mert "nagy" leszel. Nem tudom, mi kell ilyenkor: pszichológus?? ezt te tudod, én mindenesetre tiszta szívembõl drukkolok neked, hogy meggyógyulj, és egészségben ki tudd hordani ezt a babát!!

Nem vagyok ilyen helyzetben, nem is hallottam még ilyet, de remélem, hogy akarod ezt a babát, és az õ érdekében minél hamarabb meggyógyulsz!!! A terhesség és az éhezés ugyanis nem fér össze, de ezt biztos te is tudod. És jobb, ha mostantól nem nézel tükörbe, mert "nagy" leszel. Nem tudom, mi kell ilyenkor: pszichológus?? ezt te tudod, én mindenesetre tiszta szívembõl drukkolok neked, hogy meggyógyulj, és egészségben ki tudd hordani ezt a babát!!
ez úgy néz ki, hogy a szervezet ilyenkor a magzatot védi. ez azt jelenti, hogy bármilyen kevés is a bevitt tápanyag, az hozzá kerül. sajnos találkoztam olyan esettel, ahol az anyka úgy akart elvetélni, hogy éheztette magát, de elõbb hal bele õ, mint a baba(nyilván képletesen szólva). de szerintem is igaza van egy elõttem szólónak. ez a baba azért jött, hogy meggyógyítson. hiszen ha erõt veszel magadon, akkor õt mented meg. már nem csak magadért vagy felelõs. mindenesetre mindenképpen szólj a kezelésedet vezetõ illetõnek, valószínûleg õ sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkezik ilyen helyzetekrõl, mint mi.
Egyetértek az elõttem szólókkal, csak annyit tennék még hozzá, hogy ne a saját állapotod miatt aggódj, hanem a babáért. Így talán könnyebb végigjárni a gyógyuláshoz vezetõ utat. Persze, ha egyáltalán akarod ezt a babát. Sok sikert!
Én hallottam már ilyenrõl, a terhesség és a baba hatására sikerült a csajnak teéjesen kilábalnia az anorexiából!Szerintem "jót fog tenni" neked is, vigyázz magatokra!
Ne aggodj minden ok lesz! Biztos vagyok benne hogy fogsz kapni segitseget az etrenddel kapcsolatban! Csak igerd meg hogy kerni is fogod azt a segitseget es nem hagyod abba a terapiat! Az jo dolog hogy orulsz a babanak, es hidd el hogy a tested mar eleg egeszseges ahhoz hogy vegig csinald a terhesseget, hiszen ha nem igy lenne akkor nem estel volna teherbe. En gratulalok Neked, es kivanom hogy gyogyulj meg es legyel nagyon boldog! 19h km
Jajj szegénykém. Húgom is anorexiás volt, megértelek. Menj a védõnõdhöz, szólj neki az anorexiádról. Kérd meg hogy segítsen. Pl adja meg a telószámát, hogy bármikor felhívhasd. A segítségével tervezzetek egy "mi jó a babának" diétát, akár minden étkezést megtervezve, pontosan órára. Fogd úgy fel mint a munkát, muszáj megtenni. Ha tud az állapotodról a védõnõ, tuti többször ellenõriz. Aztán babona ide vagy oda, vegyél szépen valami babaruhát, ha nem megy az evés fogd meg, nézd meg és gondolj a babádra. Arra a kis lényre aki tõled függ és gyûrd le azt a pár falat kaját. Remélem sikerül mindkettõtöknek sikeresen átvészelni ezt az idõszakot. Hajrá
ez a baba most pont azért jött, hogy meggyógyítson téged
Gratulálok a Babához! Te vagy a felelõs a kis angyalkádért aki a pocakodban fejlõdik és ö fog téged teljesen kigyógyítani! A Te magasságoddal bõven csinos és szép vagy még + 10 vagy akár 15 kg is. Ne butáskodjál már gondold csak meg a Párod/férjed hogy szeretett jobban amíg lehetett rajtad fogni valamit vagy mióta zörögsz mellette az ágyba? Imádni fog téged ha fel szedsz pár kg ami a terhességbõl adódóan biztos fel fog menni rád/õszintén remélem nem fogod éheztetni magad így már hogy nem "csak" a te életedrõl van szó/ és imádni fogja és te is a nagy pocidat amiben a ti közös gyermeketek fejlõdik! És majd amikor elõször fogod érezni a mozgását a picinek tudni fogod megérte! Nagyon sok erõt egészséget, boldogságot kívánok nektek!
Hmmm...ez érdekes!!!Hány kg vagy?Mióta tart a kezelés?Mennyi ideig voltál beteg kezelés nélkül? Remélem nem kamu a kérdés mert nagyon olyan szaga van!
egyél sok kenyeret. nagyon sok tápanyag és vitamin van benne. a salátákból nem fog túl sok kalória felmenni. hidd el, nem fogsz elhízni, de a babának nagyon fontos.
Kitartás és hajrá!! A babaruha és a 4d nagyon jó ötlet, a hányinger ellen használ ha bekapsz pár falatot, viszont szerintem mindenkinél más mulasztja el kisérletezz nállatok mi válik be.
Hát az fura hogy nem mondták mennyit szedj a vitaminokból.Csak "tippelni" tudok.Én is szedek most vasat, nem sulyos a vashiányom, de as terhesség vége felé vagyok, nekem napi kettõt kell.Az Mg-bõl és a folsavból talán napi 1, evés után mindig!De inkább kérdezd meg a dokid.
Szia! En vagyok a 19 hetes kismami aki az elejen irt! Nagyon jo latni hogy ilyen jol haladsz, es probalkozol! Hidd el menni fog! A vitaminokat szedd, foleg a folsavat, es a gyumolcsok meg a zoldsegek kimondotan jok lesznek! Ha egyenlore nem tudsz mast enni, ne keseredj el, a lenyeg hogy probalod! A hanyinger az bizony a terhesseg miatt van, de nekem a 12.-13. het utan elmult szerencsere. Remelhetoleg Neked is el fog, es akkor aztan jonnek a kivanos napok, es hidd el nem lesz gondod az evessel! Biszke vagyok Rad, igy tovabb! Van egy forum ahol en es meg 2 kismama vagyunk fent, meg 2 akik probalkoznak a babaval, ha ven kedved jonni irj egy privat e-mailt es elkuldom Neked az oldalt! Ott meg szoktunk dumalni mindent, nagyon jo a tarsasag. :)
Szia! 29 hetes kismama vagyok. Mindig is evesi zavaraim voltak. Evekig bulemias voltam(errol senki nem tud), kesobb pedig az eletvitelembol adodoan alig ettem.Nem alltam soha kezeles alatt, mindig magam birkoztam meg vele. Mikor terhes lettem is csak 48 kilo voltam. Aztan jott a valtozas!!! A szervezetem olyan uzemmodra kapcsolt, hogy vedje a babat. Jottek a farkasehsegek, muszaj volt ennem mert rosszul voltam. Belattam mar a legelejen, hogy mindent meg kell tennem, hogy a baba egeszsegesen fejlodjon. Igy is lett. Mindig csak keveset ettem, de sokszor. Rovid idon belul a testem normalis alakot oltott. Semmi felesleg nincs rajtam, minden csak a babo kiparnazasat szolgalja. Majdenm 60 kilo vagyok, hatalmas a hasam, de egy hete meg siman es buszken mentem vegig a strandon bikiniben!!! :-) Sok sikert!! Ha kerdesed van irj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok jó tanácsot!!Nagyon aranyosak vagytok!!Most úgy érzem lesz erõm végi csinálni!!Nemrég ettem gyümölcs salátát.:) Aztán gyorsan megittam 1 ampulla b6 vitamint.Most jól vagyok!! Amúgy a folsavból meg a magnéziumból és a vasból mennyit tanácsos szedni??Ezt nem osztották meg velem mennyit szedjek!!:)
Elõzõ vagyok, igen igazuk van a többieknek, ha a háztartási kekszet nem kivánod, akkor próbálhatsz a hányingerre babapiskótát is, vagy maceszt(pászka)nekem bejött.Nemkell sokat, az is sokat segit ha mondjuk óránként egy harapást eszel, vagy amikor érzed hogy kezdesz émelyegni.
Na, jól haladsz:-) eszegess amikor amit megkivánsz, tudom nem könnyû.Most már jöhetnek a rosszullétek is, ami szintén nem könnyiti meg a dolgod, de ne félj az sem tart örökké, ha minden jól megy pár hét.
14:46-os vagyok és Gratulálok már túl etted magad ahhoz képest, hogy az elmúlt idõben semmit nem ettél! Látod sikerülni fog! Nagyon jó anya vagy mert van egy komoly betegséged de már most legyõzted azt, a kis angyalkád miatt!! Így ismeretlenben is nagyon büszke vagyok rád!!! :D csak így tovább! A hányinger a terhesség miatt van a háztartási keksz tényleg segít!
A kérdező hozzászólása: 8Hetes és 4napos:)
s most bármilyen nehéz egyél és igyál egészségesen:) Ha másnem B(azt hiszem 6) vitamint mert az étvágy javító.
Szia! Nagyon sok bolsogságot kivánok a Picurhoz:) Tényleg ez egy csoda lesz ha érzed ill majd érzitek mozogni:) ) Én igaz nem vagyok/voltam se anorexiás csak simán vékony alkat de ugyanigy kezdtem majdnem a terhességet. 57kilóval kezdtem, lementem 55re a "sok" hányás és étvágytalanság miatt.(3hónapig csak a csoki maradt meg bennem szinte) Aztán a végére lettem 72 asszem. Olyan fura volt és a "nagy"szokatlan súly miatt fájt sokat a derekam.Most 4hónapja megszületett a babám és igy vagyok 55kiló! S nem hiszik el sokan hogy én vagyok az anyukája:( Azt hiszik a nõvére vagyok mert 18nak néznek, pedig 24 vagyok(még 2hétig)... S nem lesz semmi gond! Egy csoda az a PICI:) Mennyi idõs a Picur?
A hanyinger a terhesseg miatt van, es ugy tudsz rajta segiteni, ha eszel egy kicsit. Probalj meg nehany szem haztartasi kekszet enni, az majd segit. Sok sok erot es kitartast kivanok neked! Hidd el, megeri. Egy csoda fejlodik benned, ezt tartsd mindig szem elott, es akkor biztosan konnyebb lesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!!Tegnap voltam az orvosomnál és a körzeti védõ nõnél aki elõbb kezdte el a gondozásomat a betegség miatt.Kaptam 1 alap étrendet meg folsavat, magnéziumot kell szednem.Ja meg vasat.Ma már megerõltettem magam és ettem egy sima joghurtot reggelire, aztán 1 barackot 10óraira.Ebédre 1kis salátát de tényleg csak 1kicsit.Aztán most még nem tudom mit egyek.Borzasztó hányingereim is vannak és nem tudom hogy a sok kajától vagy a terhesség miatt.
Csak drukkolni tudok neked, hogy minden rendben legyen a babáddal és veled. Az tényleg nagyon jó módszer, ha szinte órarendet csinálsz, hogy mikor eszel, mit és mennyit. Mert nagyon fontos, hogy szinte mindent egyél. Neked meg kell erõsödnöd, a babádnak pedig fejlõdnie kell. És mindkettõtöknek egészségesnek kell lennetek! Szerintem az égiek küldték neked a kis angyalkádat, hogy segítsenek kigyógyulnod az anorexiából. Mert nem csak a terhesség alatt kell rendesen táplálkoznod, hanem utána is, hogy legyen elég tejed, és hogy rendesen tudj gondoskodni a kisbabádról. Nagyon jó egészséget, sok erõt és kitartást kívánok neked az elõtted álló boldog 9 hónaphoz és a mégboldogabb évekhez! És ha támogatásra, jó szóra van szükséged, ide írj nyugodtan, mindenkitõl kapni fogsz jó szót, mondatot, aki olvassa a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!Köszönöm a válaszokat!!Nem kamu kérdés!!1éve vagyok ebben az állapotban.175cm és 85kg voltam.Elõször csak fogyókúra céljából kezdtem a diétát.Aztán már nem ettem mást csak gyümölcsöt és végül 1almát 1 nap......aztán már azt sem!Csak vizet ittam és rágóztam.Márciusban kórházba kerültem mert elkezdett lelassulni a szívem.És az egyik lábamon izomgyengeség alakult ki.Akkor már csak 50kg voltam.(Most sem vagyok sokkal több.)A család nyomására belementem a kezelésbe és kedély javítókat is szednem kellett amit mára már elhagytam.És most hogy elkezdtem felszedni pár kilót terhes lettem.Aminek a szívem mélyén örülök de nagyon nehéz lesz egy megfelelõ étrendet kialakítanom.
09:14 vagyok. nem is tudom, mit írhatnék. nehéz ez az egész, én is voltam anorexiás tizenévesként... engem az segített ki a betegségbõl, hogy megismertem a leendõ férjem. hátha rád a baba lesz ilyen hatással. gondolj arra, hogy nem teheted õt tönkre csak azért mert te rettegsz az elhízástól. most vágj úgy bele, hogy szünetelteted a koplalást, amíg õ a pocidban van. aztán reméljük, mire megszületik, nem akarod folytatni. de most egyelõre vedd úgy, hogy elhalasztva a szülés utánra.

Kamaszlány vagyok. Nagyon szégyellős lettem az utóbbi időben. Például: fürdőruhában nem merek olyan felszabadultan mozogni, ha rámnyitnak a fürdőszobában, hatalmasat sikítok és eltakarom magam. Már a szüleim rám is szóltam emiatt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: ezzel semmi baj.:)mmint azzal,hogy ha rádnyitnak eltakarod magad.mondjuk a sikítás az egy kicsit túlzás az inkább csak azért van mert megijedsz.:DNeked is van egy magánszférád amiben egyedül szeretnél lenni.:)Szerintem a szüleid sem örülnének ha csakúgy rájuk nyitnál a fürdõben.:) A füdrõruhás dolgot meg lehet orvosolni. olyan fürdõruhát vegyél amiben szívesen járkálsz.[ha pl.szégyenled a hasadat akkor vegyél vagy egybe részest vagy azt a másikat aminél egy csík van a hasánál.:)]

ezzel semmi baj.:) mmint azzal, hogy ha rádnyitnak eltakarod magad.mondjuk a sikítás az egy kicsit túlzás az inkább csak azért van mert megijedsz.:DNeked is van egy magánszférád amiben egyedül szeretnél lenni.:) Szerintem a szüleid sem örülnének ha csakúgy rájuk nyitnál a fürdõben.:) A füdrõruhás dolgot meg lehet orvosolni. olyan fürdõruhát vegyél amiben szívesen járkálsz.[ha pl.szégyenled a hasadat akkor vegyél vagy egybe részest vagy azt a másikat aminél egy csík van a hasánál.:) ]
A kérdező hozzászólása: van msn ed? ott beszéljük meg inkább ok?XD
A kérdező hozzászólása: msn címem:[email protected]>nem com, hu!!!
Nincs azzal semmi baj, hogy egy 9 éves kislány, már eltakarja a punciját. de azért nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni! Mégis csak a Szüleid, Õk fürdettek, pelenkáztak, öltöztettek-vetkõztettek. Nem kell ennyire szégyellõsnek lenned elõttük.
Elõzõ vagyok. Most nem tudom, Te vagy 9 éves, vagy a Testvéred? De akkor sem kellene a családod elõtt szégyellõsnek lenned!!!
A kérdező hozzászólása: Én 13 vok...
Még mindig a 06:25-ös vagyok. A Húgod is ilyen szégyellõs?
Megint a 06:25-ös vagyok. Azért vagy szégyellõs, mert még nem olyan szõrös a puncid? Hidd el, semmi okod rá!
Jaj istenem szegény csajt ne hozzátok már zavarba ennyire :D. A mellei miatt szégyellõs a strandon, gondolom ezt szégyelli a testén, nem szereti, ha rányitnak, de szerintem senki se szereti (én sem, mindig magam elé rántok valamit). Õ 13 éves, tesója lány, 9 éves, anyukája szokott rányitni meg tesója, apukája nem.
Ne aggodj, a szorzet miatt tenyleg ne szegyeld magad nincs okod ra. Vannak ilyen szegyellos lanyok, ne aggodj majd el fog mulni. Esetleg szolj a tesodnak es anyudnak, hogy ne nyisson rad furdes kozben. Nekem is csak anyum es a velem egy idos tesom szokott bejonni. Es tenyleg ne aggodj majd elnovod:) 15/L
Hát én azt javaslom kérd meg a családod hogy ha halaszthatatlanul be kell menniük a fürdõbe elötte kopogjanak gogy legalább valamit magadra tudj venni vagy kérd meg apud hogy tegyen zárat a fürdöszobára hogy be tudj zárkozni.
A kérdező hozzászólása: kár volt ezt ideírnom...:'(
nekem még anyum se jön be csak a 25 éves fiú tesóm, de õ tök természetesnek nézi:@
Miért lett volna kár kiirni? Utolsó tesod fiú?? Mert az ciki ha lány akk természetes
A melleidet ne szegyeld legyel ra buszke az pedig normalis hogy szegyelos vagy.
kérdezõ, az egyik válaszadó szeméremÉRZETet írt, nem szeméremSZÕRZETet XD
Bocsi lány
Szép is lenne ha 12 évesen nem takarnád el a fiú tesod elöl magad!!
A kérdező hozzászólása: Nem a hasam szégyellem...XD
Apukád is rád szokott nyitni?? Hány éves vagy? Ne engedd, hozzám csak anya jön be
akkor mit szégyelsz?
Én se a hasadra tippelnék, hogy azt takargatod...Nyugi, ez természetes, kialakult a "szeméremérzeted". Ennyi. Tök normális. Késõbb is ez lesz, csak sikítás nélkül!:)
amugy ez csak egy pl. volt.:) biztos, hogy találsz majd olyan bikinit amiben jól érzed magad:)
A kérdező hozzászólása: Nem, apa még akkor se jönne be hozzám a fürdõbe, ha olajos kenne a keze...anya szokott meg a tesm úgy érzem direkt akkor nyitnak be ha én ott vok
A kérdező hozzászólása: nekem még nincs olyan szõrzetemXD én a melleim szégyellem...
ja, és apukád vagy esetleg fiútesó ne igen "nyisson rád" már. NÕ vagy/leszel. Ha apám nyitott volna rám kamaszkoromban én is sikítottam volna....
A kérdező hozzászólása: apám nem nyit rám!!!
csak a "szüleim" többes-szám miatt jött le nekem az, hogy esetleg apukád is... De akkor fenntartom az elsõ választ. Ez normális jelenség, csak próbálj kisebbeket sikítozni, lehet az zavarja jobban õket! :)
A kérdező hozzászólása: jójó xD
És tesod fiú megkérdezhetem mennyi idõs:??
A kérdező hozzászólása: AMIATT SZÓLTAK RÁM, HOGY TAKARGATOM MAGAM:(
A kérdező hozzászólása: lány 9
De miért szégyenled a melleid.? :O Túl nagy.? vagyépp túl kicsi.?

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves vagyok, fél éve nem menstruálok, és kérdésem, hogy ez lehet már változókor? Mit tanácsol, mit tegyek, ugyanis fokozott ingerlékenység, izzadás, éjszakai alvászavarral felerősödtek és pszichésen kissé labilis is lettem, ami zava

Tisztelt Doktor Úr! 48 éves vagyok, fél éve nem menstruálok, és kérdésem, hogy ez lehet már változókor? Mit tanácsol, mit tegyek, ugyanis fokozott ingerlékenység, izzadás, éjszakai alvászavarral felerősödtek és pszichésen kissé labilis is lettem, ami zavaró lett számomra. Mit tanácsol ezen tüneteim enyhítésére mit tegyek? Várom szíves válaszát köszönettel.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ezek a tünetek valószínűleg a változókort jelzik. A tünetek enyhítésére a természetes alapú Remifemin plus szedését javaslom, amely nemcsak a hőhullámokat, hanem az ingerlékenységet, alvászavarokat is jelentősen enyhíteni tudja. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ezek a tünetek valószínűleg a változókort jelzik. A tünetek enyhítésére a természetes alapú Remifemin plus szedését javaslom, amely nemcsak a hőhullámokat, hanem az ingerlékenységet, alvászavarokat is jelentősen enyhíteni tudja. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!