Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lehet így (52 db)

20 hetes vagyok és vérzik az aranyerem . Mit tegyek? Lehet igy simán szülni?

Legjobb válasz: Szia.Persze,hogy lehet így szülni,sõt akinek nem jön ki a terhesség alatt,ami elég ritka annak tuti szüléskor kijön 98°-ban.Ne aggódj.

Szia.Persze, hogy lehet így szülni, sõt akinek nem jön ki a terhesség alatt, ami elég ritka annak tuti szüléskor kijön 98°-ban.Ne aggódj.
Pdfersze, hogy lehet. Nekem is volt, elég csúnya, de nem vérzett. Varázsdió krémmel kentem, attól elmúlt. A szülés alatt se jött ki újra. Szülés után az ajándékcsomagban volt egy reklámanyag egy aranyér elleni gélrõl.HemoClin a neve, direkt kismamáknak ajánlják. Mindkettõt kipróbálhatod. Ne hanyagold el a dolgot, mert ahogy nõ a babád súlya, egyre rosszabb lesz. Jobbulást!
Szia! Nekem is akkor tájt elõjött, sperti krémet kaptam rá a gyógyszertárba, pár nap alatt rendbe is jött tõle, valamint olyanokat próbáltam enni, amitõl lazább a székletem. Utánna elmúlt, s a terhesség végéig nem vérzett, de kint maradt, nem fájt, majd szülés után megint kijött, de akkor már sperti kúpot krémet is használtam, s két nap alatt rendbejött.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat !

Gépen újra lett rakva a win7. Az a gond, hogy az ujrarakás előtt volt hang, de most nincs, vagyis van, de alig lehet hallani. Hangkártya driver fent van. Mit tegyek, mert igy nem lehet zenét hallgatni?

2.1-es hangszóróm van, amin van hangerő szabályzó. A driver fent van, sőt le is szedtem, majd ujra raktam, de ugyan az az eredmény.

Legjobb válasz: A legfrissebb drivert keresd meg a neten és azt töltsd le.

A legfrissebb drivert keresd meg a neten és azt töltsd le.
Vagy hangkártyát kell cserélni.
A kérdező hozzászólása: régen mûködött...csak egy másik hangfalat kötöttem a géphez, majd vissza raktam az eredeti hangfalat, és azóta nem megy..nem lehet az, hogy a másik hangfal módositotta a beállitásokat ?
A hangkártyát módosította, de annyira, hogy elszállt!
A kérdező hozzászólása: De újrarakás elõtt, mármint a win 7 elõtt volt hang, viszonylag jó, de nem ugy mint elõször.. vagyis ha följebb tekertem, akkor már nem volt hang, ha maxra tekertem ! most meg maxon van, meg akárhogy állitom a hangerõt nagyon halk... a hangkártya lehet a hibás ??

16 hónapos a kislányom, és lehet, hogy jön a tesó. A kislányom még szopizik, ha addig nem szokok le, mit tegyek, próbáljam már most leszoktatni? Volt így már valaki?

Legjobb válasz: Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.

Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.
Nem kell drasztikusan elvenni tõle, nekem 10 hónapos volt kislányom mikor teherbe este a Húgival... nem is próbáltam elvenni tõle, úgy voltam vele, hogy félidõig szopiztatom, aztán majd meglátjuk... 14 hónaposan önként hagyta el a szopizást ( épp mikor a pici megmozdult a pocakban - szerintem egyértelmûen ezzel függött össze) , egy este elfordította a fejét, s többet nem volt hajlandó szopizni. Szerintem bízz a természetben, megoldja ezt is! Egyébként annak akik átszopiztatnak, vagyis végig, s még a kicsi születése után is szoptatjkák a nagyot is - azért én ezt nem csinálnám, de még nyugodtan hagyj idõt magatoknak!
Lehet, hogy itt még nem tettél fel kérdést szoptatás témában , de xStefix mindig részletes, körültekintõ és nagyon jó dolgokat ír. Érdemes megfontolni. Én a helyedben várnék egy kicsit és figyelném, hogy rám (pocakbabát beleértve) milyen hatással van a szoptatás. Lehet, hogy fájdalmassá, érzékennyé válnak a mellbimbóim, lehet, hogy méhösszehúzódást okoz a szoptatás, akkor természetesen abbahagynám, egyébként a természetre bíznám. Számomra nem megbotránkoztató a tandem szoptatás sem.
12 hónapos gyereket leszoktak állítani az anyatejröl

Mit tegyek? Hogyan lehet így szakítani?

van egy barátom 10 honapja vagyunk együtt de én már nem érzem azt iránta mint amit ? érez irántam. Nagyon szeret amikor egyszer megprobáltam vele szakitani meg akart halni deprasszios lett.nem tudom mit tegyek közben nagyon megtetszett egy másik srác de nem akarom megbántani azzal h még meg is csalom.mit tegyek??

Legjobb válasz: Sztem jobban teszed ha leülsz vele és megmondod neki h ez nem lesz így jó ,mert már nem vagy belé szerelmes,a másik pasit semmi esetre se mond mert akkor az önérzetét még jobban lerombolod.Ha ez végképp nem megy akkor próbáld meg h kiszeressen belõled.Pl:Tégy olyanokat amiket nem szeret,legyél bunkó.Remélem h az elsõ út sikerülni fog!Sok sikert hozzá!

Sztem jobban teszed ha leülsz vele és megmondod neki h ez nem lesz így jó , mert már nem vagy belé szerelmes, a másik pasit semmi esetre se mond mert akkor az önérzetét még jobban lerombolod.Ha ez végképp nem megy akkor próbáld meg h kiszeressen belõled.Pl:Tégy olyanokat amiket nem szeret, legyél bunkó.Remélem h az elsõ út sikerülni fog!Sok sikert hozzá!
Szánalomból, sajnálatból ne légy senkivel.Légy õszinte, ülj le vele beszélni.Értesd meg vele, hogy a szerelmet nem lehet erõltetni vagy megvásárolni, az vagy van vagy nincs.Ha meg részedrõl ilyen hamar elmúlt akkor jobb most szakítani.Öngyilkossággal meg ne fenyegetõdzön, ez lelki zsarolás.Legyen férfi, erõs és tegye túl magát rajta.Biztos talál majd olyan lányt aki ugy szereti ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: És egy linket tudsz küldeni mert nem cd-s:|
A kérdező hozzászólása: beépített webkamera;)
Telepítsd újra a driver-ét és akkor újra mûködni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a segítséged(:
Írd be a keresõbe a géped típusát illetve annyit még utána hogy webcamera driver tuti kidob valamit, letöltöd, telepíted, aztán meg örülsz szépen, hogy milyen jó

Szerintetek mit tegyek ha az egyik legjobb fiú barátom megtetszett nekem de nem tudom mit csináljak mert ha elmondanám neki és ő nem így gondolja akkor lehet ez elrontaná a barátságunkat. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F

Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F
És ez az élet legnagyobb defektje. Fiú-lány barátság nincsen. Nem véletlen. Egyébiránt meg, ugyanazt teszitek barátként, mint párként, csak kiegészítitek. De amúgy is, miért kell ennyire úgy hozzáállni, hogy összejövetelbõl csak rossz sülhet ki?
kedves elõttem szóló: FIÚ-LÁNY BARÁTSÁG VAN! de nagyon ritka..:) de VAN!
Kedvem utánam szóló: Nem, nincsen. Akkor van, ritka esetekben, ha például egyiknek nem tetszik a másik, de jófej, hogy barát legyen, viszont a másik reménykedés miatt megy bele. Avagy mindkettõnek tetszik a másik, de van mindkettõnek párja, és hûek akarnak maradni.
jé érdekes nekem mégis van..:) van barátnõje és nekem is barátom, átszokott járni hozzánk, nincs tesóm és õ helyettesiti be ezt a szerepet ;)

25hetes vagyok. És borzalmas hányingerre ébredtem reggel. Azóta sem múlt el. Mitől lehet? Csak a terhességem elején volt hányingerem. Mit tegyek ellene? Ez mostmár megint heteken keresztül így marad?

Legjobb válasz: Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami

Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami
Néha vissza-visszatérhet, sajnos. Kitartás. Egyél egy kis kekszet, pirítóst, hátha jobb lesz. Lehet hogy a savad sok, vagy a baba nyomja a gyomrodat és ezért van hányinger.

Mit tegyek? 15 éves vagyok csak, szülõ nem tud róla, és nem is tudhat, lehet ez így? Ugye lehet?

Barátommal 2 napja szeretkeztünk, és sajnos az óvszer elszakadt. Ma elmentem nõdokihoz aki felírta az esemény utánit, be is vettem. Kiírt még citológiai szûrésre és vérvételre is. Ezeket meg tudom-e csinálni szülõ tudta nélkül.? Nem lenne jó ha megtudnák. És hogy vesznek a hüvelybõl kenetet.? Normális válaszokat kérek szépen fõleg lányoktól, fõleg akik már voltak ilyen helyzetben. elõre is köszönöm

Legjobb válasz: a kenetvétel nem fog fájni gondolom lehet szülöi beleegyezés nélkül ahogy az eseményutánit is megoldottad. Vérvétel minek kell mit mondott?

a kenetvétel nem fog fájni gondolom lehet szülöi beleegyezés nélkül ahogy az eseményutánit is megoldottad. Vérvétel minek kell mit mondott?
Érdekes ez az óvszer dolog... 16 éves korom óta védekezünk óvszerrel (most vagyok 33) és még SOHA nem szakadt el, pedig nem voltam szûzies életet élõ. Egyszerûen szerintem nem használjátok mégsem és valamit mondani kell. Óvszert MINDIG kell használni, soha nem szabad elhagyni, mert minden szexuális együttlétbõl lehet gyermekáldás. Csak vizes alapú síkosítót szabad hozzá használni, semmilyen zsíros krém nem jó, mert károsítja az anyagát. A pharmatx sem jó gumival pont ezért. Kenetvétel: teljese fájdalmatlan kb fél perc. Kacsát behelyezi az orvos, ez picit szétnyitja a hüvelyt, majd pálcával kenetet vesz. Vérvételt ismered. Szülõ egyikhez sem kell. Ha abortuszod lesz, akkor viszont igen! Ne kelljen több esemény utánit beszedni, mert lórugásnyi hormon, nem tesz jót egyáltalán. A biztonsága sem tökéletes.
Ha ennyire ügyetlen a barátod, hogy nem tudja felhúzni az óvszert, akkor használj MELLETTE pharmatex kúpot is. Akkor nincs baj, ha kiszakad.
Azt ugye tudod, hogy elég késön vetted be a tabit? Már a 3.nap van. Minél késöbb veszed be, annál kevésbé hat. Ha esetleg terhes leszel, mit mondassz a szüleidnek? Ha elég felnöttnek érzed magad a testi kapcsolathoz, akkor legyél felnött ahhoz is, hogy a szüleid elé állj, és elmond hogy szexuális életet élsz!
6! a kenet vételhez nem nyulnak be, beteszik a kacsát ez egy müszer ami kicsit szétnyitva a hüvelyt és egy vékony pálcikával vesznek mintát a hüvely faláról ha rákszürés lesz akkor a méhnyakról. de egyik sem fáj. A legkellemetlenebb az egészben amig felrakják a kacsát, de az sem kellemetlen ha ellazulsz. Én pl sosem tudok ellazulni igy picit kellemetlen de semmiképp nem fájdalmas. Hidd el az elsö szex milliószor fájdalmasabb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm. kicsit megnyugodtam
Kenetet úgy vesznek, hogy gumikesztûvel benyúl a doki oda és a laborba küldi, ahol megvizsgálják. Nem fáj egyáltalán. Nem is nagyon szoktak értesíteni az eredményrõl, csak ha valami gyanúsat találnak
igen, megoldható szülõ nélkül...a barátod meg gyakorolja a gumi felhúzást egy banánon...
A kérdező hozzászólása: második, légyszives normális válaszokat vagy semmi.. nem játék
A kérdező hozzászólása: gondolom arra gondolt hogy az e.utáni a vérképemet összezavarhatja.
Hogy-hogy nem tud róla a szülõd, hogy tizenöt éves vagy?
15 évesen nem szexelned kellene.
Szia! Általában nõgyógyászok tudnak segíteni. Talán kicsit kizökkentek a hormonjaid :)

Van egy lány akivel nagyon jo barátok vagyunk! Én többett szeretnék mint barátsg, csak attol félek ha ezt igy elmondom akkor lehet vége a barátságnak is! Mit tegyek?

Legjobb válasz: csak nyugodtan mond meg neki, úgy hogy ketten vagytok és van idõtök szóval ne hadard el neki. És mielõtt szóhoz jutna azt is mond neki hogy ha nem így érez akkor felejtsétek el ezt mert te nagyon jó barátnak tartod és nem szeretnéd ha ennek vége lenne:)

csak nyugodtan mond meg neki, úgy hogy ketten vagytok és van idõtök szóval ne hadard el neki. És mielõtt szóhoz jutna azt is mond neki hogy ha nem így érez akkor felejtsétek el ezt mert te nagyon jó barátnak tartod és nem szeretnéd ha ennek vége lenne:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!