Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lehet így (50 db)

20 hetes vagyok és vérzik az aranyerem . Mit tegyek? Lehet igy simán szülni?

Legjobb válasz: Szia.Persze,hogy lehet így szülni,sõt akinek nem jön ki a terhesség alatt,ami elég ritka annak tuti szüléskor kijön 98°-ban.Ne aggódj.

Szia.Persze, hogy lehet így szülni, sõt akinek nem jön ki a terhesség alatt, ami elég ritka annak tuti szüléskor kijön 98°-ban.Ne aggódj.
Pdfersze, hogy lehet. Nekem is volt, elég csúnya, de nem vérzett. Varázsdió krémmel kentem, attól elmúlt. A szülés alatt se jött ki újra. Szülés után az ajándékcsomagban volt egy reklámanyag egy aranyér elleni gélrõl.HemoClin a neve, direkt kismamáknak ajánlják. Mindkettõt kipróbálhatod. Ne hanyagold el a dolgot, mert ahogy nõ a babád súlya, egyre rosszabb lesz. Jobbulást!
Szia! Nekem is akkor tájt elõjött, sperti krémet kaptam rá a gyógyszertárba, pár nap alatt rendbe is jött tõle, valamint olyanokat próbáltam enni, amitõl lazább a székletem. Utánna elmúlt, s a terhesség végéig nem vérzett, de kint maradt, nem fájt, majd szülés után megint kijött, de akkor már sperti kúpot krémet is használtam, s két nap alatt rendbejött.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat !

Gépen újra lett rakva a win7. Az a gond, hogy az ujrarakás előtt volt hang, de most nincs, vagyis van, de alig lehet hallani. Hangkártya driver fent van. Mit tegyek, mert igy nem lehet zenét hallgatni?

2.1-es hangszóróm van, amin van hangerő szabályzó. A driver fent van, sőt le is szedtem, majd ujra raktam, de ugyan az az eredmény.

Legjobb válasz: A legfrissebb drivert keresd meg a neten és azt töltsd le.

A legfrissebb drivert keresd meg a neten és azt töltsd le.
Vagy hangkártyát kell cserélni.
A kérdező hozzászólása: régen mûködött...csak egy másik hangfalat kötöttem a géphez, majd vissza raktam az eredeti hangfalat, és azóta nem megy..nem lehet az, hogy a másik hangfal módositotta a beállitásokat ?
A hangkártyát módosította, de annyira, hogy elszállt!
A kérdező hozzászólása: De újrarakás elõtt, mármint a win 7 elõtt volt hang, viszonylag jó, de nem ugy mint elõször.. vagyis ha följebb tekertem, akkor már nem volt hang, ha maxra tekertem ! most meg maxon van, meg akárhogy állitom a hangerõt nagyon halk... a hangkártya lehet a hibás ??

16 hónapos a kislányom, és lehet, hogy jön a tesó. A kislányom még szopizik, ha addig nem szokok le, mit tegyek, próbáljam már most leszoktatni? Volt így már valaki?

Legjobb válasz: Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.

Én voltam így, bár csak 11 hónapos volt a fiam, a védõnõ és a nógyógyász is javasolta, hogy hagyjam abba a szoptatást, mert ne dolgozzon kétfelé a szervezet. Így fokozatosan csökkntettem a szopik számát, az esti maradt meg legutoljára, azt még meghagytam egy darabig, így 3 hós terhes voltam, mikor befejeztük. Hogy te hogy csináld az tõletek függ, hányszor szopizik a kislányod, és mennyire igényli, ezt te tudod, de ha még többször szopik, akkor érdemes csökkenteni a szoptatások számát, hogy zökkenõmentesebb legyen neki is az átállás. Mondjuk én hallottam olyat is aki terhesen végig szoptatott, utána meg folytatta a picivel, de én azt nem tartanám jónak, én nem tenném. Úgy gondolom a lányod már elég nagy, persze arról megoszlanak a vélemények, hogy ki mennyi ideig szoptat, ez függ a babától és a mamától is, de tény, hogy én 1 éves koruk után már elválasztottam õket, mivel már õk sem ragaszkodtak hozzá igazán.
Nem kell drasztikusan elvenni tõle, nekem 10 hónapos volt kislányom mikor teherbe este a Húgival... nem is próbáltam elvenni tõle, úgy voltam vele, hogy félidõig szopiztatom, aztán majd meglátjuk... 14 hónaposan önként hagyta el a szopizást ( épp mikor a pici megmozdult a pocakban - szerintem egyértelmûen ezzel függött össze) , egy este elfordította a fejét, s többet nem volt hajlandó szopizni. Szerintem bízz a természetben, megoldja ezt is! Egyébként annak akik átszopiztatnak, vagyis végig, s még a kicsi születése után is szoptatjkák a nagyot is - azért én ezt nem csinálnám, de még nyugodtan hagyj idõt magatoknak!
Lehet, hogy itt még nem tettél fel kérdést szoptatás témában , de xStefix mindig részletes, körültekintõ és nagyon jó dolgokat ír. Érdemes megfontolni. Én a helyedben várnék egy kicsit és figyelném, hogy rám (pocakbabát beleértve) milyen hatással van a szoptatás. Lehet, hogy fájdalmassá, érzékennyé válnak a mellbimbóim, lehet, hogy méhösszehúzódást okoz a szoptatás, akkor természetesen abbahagynám, egyébként a természetre bíznám. Számomra nem megbotránkoztató a tandem szoptatás sem.
12 hónapos gyereket leszoktak állítani az anyatejröl


Mit tegyek? Hogyan lehet így szakítani?

van egy barátom 10 honapja vagyunk együtt de én már nem érzem azt iránta mint amit ? érez irántam. Nagyon szeret amikor egyszer megprobáltam vele szakitani meg akart halni deprasszios lett.nem tudom mit tegyek közben nagyon megtetszett egy másik srác de nem akarom megbántani azzal h még meg is csalom.mit tegyek??

Legjobb válasz: Sztem jobban teszed ha leülsz vele és megmondod neki h ez nem lesz így jó ,mert már nem vagy belé szerelmes,a másik pasit semmi esetre se mond mert akkor az önérzetét még jobban lerombolod.Ha ez végképp nem megy akkor próbáld meg h kiszeressen belõled.Pl:Tégy olyanokat amiket nem szeret,legyél bunkó.Remélem h az elsõ út sikerülni fog!Sok sikert hozzá!

Sztem jobban teszed ha leülsz vele és megmondod neki h ez nem lesz így jó , mert már nem vagy belé szerelmes, a másik pasit semmi esetre se mond mert akkor az önérzetét még jobban lerombolod.Ha ez végképp nem megy akkor próbáld meg h kiszeressen belõled.Pl:Tégy olyanokat amiket nem szeret, legyél bunkó.Remélem h az elsõ út sikerülni fog!Sok sikert hozzá!
Szánalomból, sajnálatból ne légy senkivel.Légy õszinte, ülj le vele beszélni.Értesd meg vele, hogy a szerelmet nem lehet erõltetni vagy megvásárolni, az vagy van vagy nincs.Ha meg részedrõl ilyen hamar elmúlt akkor jobb most szakítani.Öngyilkossággal meg ne fenyegetõdzön, ez lelki zsarolás.Legyen férfi, erõs és tegye túl magát rajta.Biztos talál majd olyan lányt aki ugy szereti ahogy kell.
A kérdező hozzászólása: És egy linket tudsz küldeni mert nem cd-s:|
A kérdező hozzászólása: beépített webkamera;)
Telepítsd újra a driver-ét és akkor újra mûködni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, a segítséged(:
Írd be a keresõbe a géped típusát illetve annyit még utána hogy webcamera driver tuti kidob valamit, letöltöd, telepíted, aztán meg örülsz szépen, hogy milyen jó

Szerintetek mit tegyek ha az egyik legjobb fiú barátom megtetszett nekem de nem tudom mit csináljak mert ha elmondanám neki és ő nem így gondolja akkor lehet ez elrontaná a barátságunkat. Mitévő legyek?

Legjobb válasz: Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F

Én is át estem ezen elmondtam a lánynak hogy hogyan érzek és õ is így volt vele de mivel annyira jó barátságban voltunk/vagyunk végül közös megeggyezés alapján barátok maradtunk csak és ez mai napig tökéletesen mûködik. 21/F
És ez az élet legnagyobb defektje. Fiú-lány barátság nincsen. Nem véletlen. Egyébiránt meg, ugyanazt teszitek barátként, mint párként, csak kiegészítitek. De amúgy is, miért kell ennyire úgy hozzáállni, hogy összejövetelbõl csak rossz sülhet ki?
kedves elõttem szóló: FIÚ-LÁNY BARÁTSÁG VAN! de nagyon ritka..:) de VAN!
Kedvem utánam szóló: Nem, nincsen. Akkor van, ritka esetekben, ha például egyiknek nem tetszik a másik, de jófej, hogy barát legyen, viszont a másik reménykedés miatt megy bele. Avagy mindkettõnek tetszik a másik, de van mindkettõnek párja, és hûek akarnak maradni.
jé érdekes nekem mégis van..:) van barátnõje és nekem is barátom, átszokott járni hozzánk, nincs tesóm és õ helyettesiti be ezt a szerepet ;)

25hetes vagyok. És borzalmas hányingerre ébredtem reggel. Azóta sem múlt el. Mitől lehet? Csak a terhességem elején volt hányingerem. Mit tegyek ellene? Ez mostmár megint heteken keresztül így marad?

Legjobb válasz: Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami

Szia!Énis így vagyok vele pár napja.Visszajött a hányinger.tegnapelött hánytam is.Remélem nem marad ez így.Együtt érzek veled!25hetes kismami
Néha vissza-visszatérhet, sajnos. Kitartás. Egyél egy kis kekszet, pirítóst, hátha jobb lesz. Lehet hogy a savad sok, vagy a baba nyomja a gyomrodat és ezért van hányinger.
Szia! Általában nõgyógyászok tudnak segíteni. Talán kicsit kizökkentek a hormonjaid :)

Van egy lány akivel nagyon jo barátok vagyunk! Én többett szeretnék mint barátsg, csak attol félek ha ezt igy elmondom akkor lehet vége a barátságnak is! Mit tegyek?

Legjobb válasz: csak nyugodtan mond meg neki, úgy hogy ketten vagytok és van idõtök szóval ne hadard el neki. És mielõtt szóhoz jutna azt is mond neki hogy ha nem így érez akkor felejtsétek el ezt mert te nagyon jó barátnak tartod és nem szeretnéd ha ennek vége lenne:)

csak nyugodtan mond meg neki, úgy hogy ketten vagytok és van idõtök szóval ne hadard el neki. És mielõtt szóhoz jutna azt is mond neki hogy ha nem így érez akkor felejtsétek el ezt mert te nagyon jó barátnak tartod és nem szeretnéd ha ennek vége lenne:)

Ma lefeküdtem egy sráccal de nem volt gumink így mielőtt elment "kivette". Lehet hogy előtte még történt valami? Lehetek terhes? Mit tegyek? SEGÍTSETEK!

Legjobb válasz: Igen lehetsz, de kevés esély van rá. Elég felelõtlenül csináltad, de legalább így gondolom tanultál belõle. Kezdj el többet megtudni a szexrõl, és ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne menj bele.

Igen lehetsz, de kevés esély van rá. Elég felelõtlenül csináltad, de legalább így gondolom tanultál belõle. Kezdj el többet megtudni a szexrõl, és ha nem vagy biztos valamiben, akkor ne menj bele.
Ha megjött, akkor nem valószínû a terhesség! Mondjuk van olyan ismerõsöm, akinek a 6. hónapig megjött. (Ezt csak zárójelben jegyzem meg, nem akarlak ijesztgetni :) ) Legközelebb légy figyelmesebb és vigyázz jobban!
A kérdező hozzászólása: szerintem nincs így para
A kérdező hozzászólása: ma megjött.. akkor nem lehet gond nem?
Lehetsz terhes! Az elõnedv is tartalmazhat már spermiumokat. Ha 72 órán belül vagy még, akkor mindenképp eseményutáni sürgõsen! Ha kifutottál az idõbõl, akkor imádkozz. Vegyél tesztet és menj el nõgyógyászhoz. Valamint nem ártana elgondolkodni egy megfelelõ védekezési módról!
Még nem vagy érett a szexre, ha erre a kérdésre nem tudod a helyes választ! Elõbb kérdezni kellett volna, és csak utána szexelni!
Fogyatékos vagy.Szerintem a nemibetegségek miatt is aggódj, ne csak a gyerek miatt!
Van. Nem árt esemény utáni, na meg ezek után LEGYEN NÁLAD GUMI, VAGY NE LEGYEN KUFIRC!!!
Mi az hogy mit tegyél? meg miben segítsünk?? Ha védekezés nélkül dugdosta beléd egy csávó a f/\szát, akkor nyilván van esély. Egyébként ez közben meg sem fordult a fejedben? Csak így utólag a fejedhez kaptál hogy "júúúj a védekezést elfelejtettem.."?
Szia! Nem szeretnék következtetni, dee... szerintem nem állsz készen a nemi életre, mivel nagy felelõtlenséget csináltál.. Nem vagy még elég érett, hogy nagy döntéseket hozzàl !
Igen, viszonylag kevés. De ha teherbe estél mit sem ér, hogy ezt mondtuk.
A kérdező hozzászólása: de kevés esély van rá nem?
Te is okos vagy 3-as.
ha nem elvezett beled nem tudom mit parazol
Igen esély van rá! Minek kell gumi nélkül? Jó elcseszni az életed pár percért? Eseményutánni esetleg?
A kérdező hozzászólása: csináltam ma tesztet semmi baj nnincs :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!