Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek lehet (1763 db)

Mit tegyek? Lehet, hogy csak éhes volt?

8 hetes a kislányom és eddig mindig mértem, hogy mennyit eszik. Igazából nekem megnyugtató volt tudni. Aztán úgy két hete minden nap csak sírt mikor ébren volt és nagyon keveset aludt. Tegnap jutott eszembe, hogy mi van akkor ha a mérleg nem jó. És nagyon úgy t?nik, hogy össze-vissza mér. Több helyen megmértem a lakásban babómat és mindenhol mást mutatott. Pár napja már nem tudom fejni a mellem, mert nem jön semmi. Tegnap este aztán tápszert adtam neki, és azóta gyönyör?en alszik. Reggel most meg tudtam szoptatni, mert éjjel lett annyi tejem amit?l jóllakott. Szóval, lehet, hogy csak éhes volt angyalom és azért sírt?

Legjobb válasz: Lehet, hogy egy kis fejlõdési ugrása volt és több hamit kért volna. Próbáld meg többször mellre tenni, hogy mihamarabb beinduljon a tejtermelésed, ez néhány nap elvileg, bár nekem 2 hét volt kb. mire újra rendesen szopizott a babám. Addig nagyon sokat volt mellen, szinte egész nap. De ha most elkezded tápszerezni, lehet, hogy nem fog elég tejed lenni, bár ez sem törvényszerû. Kipróbálhatod a tejserkentõ szereket is (tea, bogyó, stb.)Próbáld ki, hogy mikor sír mellre teszed, ha 2 óránként, 2 óránként. A mérleg nem tudom miért mutat mindenféle adatot. Boldog babázást!

Lehet, hogy egy kis fejlõdési ugrása volt és több hamit kért volna. Próbáld meg többször mellre tenni, hogy mihamarabb beinduljon a tejtermelésed, ez néhány nap elvileg, bár nekem 2 hét volt kb. mire újra rendesen szopizott a babám. Addig nagyon sokat volt mellen, szinte egész nap. De ha most elkezded tápszerezni, lehet, hogy nem fog elég tejed lenni, bár ez sem törvényszerû. Kipróbálhatod a tejserkentõ szereket is (tea, bogyó, stb.)Próbáld ki, hogy mikor sír mellre teszed, ha 2 óránként, 2 óránként. A mérleg nem tudom miért mutat mindenféle adatot. Boldog babázást!
Ezek a digitális mérlegek sokszor nem megbízhatók, én volt hogy fél óráig szoptattam és kevesebbet mutatott, mint az elején, átvittem máshova, ott megint mást mutatott. Sztem ne méregesd, etesd igény szerint, ha szopcsi után nyugodt, van kaki, pisi, akkor biztos evett eleget.
Ez így van, ahogy az utolsó válaszoló írta! A digitális mérleg ilyen, mindig mást mutat! Nekünk az van itthon, nem is vettünk már babamérleget! Ahányszor ráállok, mindig mást mutat, akkor is ha egymás után teszem ezt! Ha a baba nyugodt az evés után, van elég kaki és pisis pelus, jókedvû is, hát evett eleget! Az összhízás a lényeg!az meg szabad szemmel is látható!

Én 16 éves fiú vagyok és az unokahugom 14 és nagyon vonzódunk egymáshoz, de senkinek nem merjük bevallani. Mit tegyek? Lehet ebböl valami?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló valószínüleg nem tudja, mit beszél. A vérfertõzést nem lehet elkapni, az egy fogalom. Arra értik, mikor két egyenes ágú rokonnak születik gyermeke. Attól még az a gyermek lehet makk egészséges is. Én úgy tudom , hogy Magyarországon a másodunokatestvérek házasságát engedélyezik, de megmondom õszintén, hogy van olyan ismerõsöm, aki az unokatestvérét vette el. 2 egészséges gyerekük van. Persze ilyenkor nem árt kikérni egy genetikus tanácsát, mert a családban elõforduló betegségek nagyobb eséllyel jelentkeznek a gyermekekben. Kedves Kérdezõ! Ti még nagyon fiatalok vagytok! Csak mindent felelõsséggel!

Az elsõ válaszoló valószínüleg nem tudja, mit beszél. A vérfertõzést nem lehet elkapni, az egy fogalom. Arra értik, mikor két egyenes ágú rokonnak születik gyermeke. Attól még az a gyermek lehet makk egészséges is. Én úgy tudom , hogy Magyarországon a másodunokatestvérek házasságát engedélyezik, de megmondom õszintén, hogy van olyan ismerõsöm, aki az unokatestvérét vette el. 2 egészséges gyerekük van. Persze ilyenkor nem árt kikérni egy genetikus tanácsát, mert a családban elõforduló betegségek nagyobb eséllyel jelentkeznek a gyermekekben. Kedves Kérdezõ! Ti még nagyon fiatalok vagytok! Csak mindent felelõsséggel!
Figyu, Ti úgysem egymással fogjátok leélni az életeteket ez fix, tehát bármit csinálhattok csak gyereket ne. Jó szórakozást!:) Elõzõ hozzászólónak: igenis nagy az esélye annak hogy pont az a néhány családtag tetsszen meg valakinek mivel velük találkozik akár naponta is, nem pedig a 3 milliárd nõvel.
Magyarországon az unokatestvérek házassága is engedélyezett. Igaz magasabb az esélye annak, hogy beteg gyermek születik egy ilyen kapcsolatból, meg a család hozzáállása is lehet rosszalló, de elvileg nem tilos.
Kedves utolsó, a vérfertõzésrõl nem csak akkor van szó ha gyerek lesz... hanem ha az aktus megtörténik... Egyébként pontos volt amit leírtál :) ahhoz nem tudok hozzátenni :)
3000000-t akartam írni, bocs
szerintem csak a hormonjaitok , , buzognak"...:)
Igen, kicsit fura, hogy a világon élõ min. 3000000 nõ közül pont az a max. 4-5 tetsszen meg, aki a (hasonló korú) családtagod..
Miért vág le 3 nullát a végérõl??? 3 millárd
igen a vérfertõzés veszélye fentáll , de szerintem még ugyis találtok magatoknak egy "igazit":)
igen de ha gyereke lenne tõled vérfertõzést kapna
Sziasztok! A rokonok között mindig erõs a vonzódás genetikai okok miatt, tehát a vonzalom maga nem beteges. De családtaggal ne kezdj ki, kérlek. Semmi jó sem lehet belõle. A vérfertõzés annyit jelent, hogy ugyanaz a továbbörökítõ gén mindkettõtökben hibás (aminek nagy az esélye, mivel hasonlít a géntérképetek), és így a gyermek természetellenesen fog fejlõdni. Póbálj meg inkább egy másik lányt találni! Sok sikert kívánok! :)
dugd meg, de csak gumiban. biztos nem szeretnének közösn gyereket. az ilyen primkóknak nem is való a gyerek...
Szia! Sztem ezt verd ki a fejedbõl, mert nem normális dolog rokonnal kezdeni! Fital vagy még arra h elszúrd az életed. Változó korban vagy, nem biztos h 1 év múlva is így fogsz érezni iránta, addig meg ne csinálj hülyeséget!

Mi lehet ez? Mit tegyek? Lehet belőle bajom?

14 éves lány vagyok.

Legjobb válasz: Így nehéz megállapítani, az is lehet, hogy valami zsírcsomó, de a biztonság kedvéért menj orvoshoz. 23/L

Így nehéz megállapítani, az is lehet, hogy valami zsírcsomó, de a biztonság kedvéért menj orvoshoz. 23/L
Szerintem ezt jobb ha orvosnak mutatod meg.

Iszonyatosan kívánom a szexet, viszont kismama vagyok. Mit tegyek lehet többször is szeretkezni, ahogy megkívánom, vagy inkább tûrtöztessem magam? Hasonló helyzetben volt valaki?

Legjobb válasz: a szülész nõgyógyász ismeri pontosan mi a helyet a terhsségeddel, mennyire lehet, és hogyan. Õ tudja pontosan

a szülész nõgyógyász ismeri pontosan mi a helyet a terhsségeddel, mennyire lehet, és hogyan. Õ tudja pontosan
Hányadik hét?
Mi végig szexeltünk két terhességet is, gyakorlatilag az egyiknél még a szülés elõtti nap is.
A kérdező hozzászólása: 13 hétben vagyok.
Szeretkezz kedvedre.
Remélem épp nem a gép elõtt ülsz, hanem kufircolsz! Hajrá, kapd el a férjedet!

Mit tegyek? Lehet nem is herpesz, hanem hüvelygomba? Vegyek hüvelygomba elleni kúpot? Mi legyen akkor a Herpesinnel?

Tavasszal megállapították, hogy nemi herpeszem volt, akkor az orvos felírt Herpesin gyógyszert, el is múlt. Azt mondta a doktornõ, ha újra tapasztalom ezt a viszektõ, égõ érzést, menjek el, és felírja újra, nem kell megvizsgálnia megint. Nos, éreztem újra ezt az érzést. Megint felírta a Herpesint. Eddig nem érzek javulást, sõt! Arra gondoltam, mi van, ha ez nem herpesz. Neten utánaolvastam, hogy a hüvelygomba tünetei is az égõ, viszketõ érzés.

Legjobb válasz: Így van és még sok más is. Vizsgálat nélkül nem is értem,hogyan lehet valakit kezelni! Az nem indok,hogy egyszer már volt ilyen. Igenis menj vissza és vizsgáljon meg!

Így van és még sok más is. Vizsgálat nélkül nem is értem, hogyan lehet valakit kezelni! Az nem indok, hogy egyszer már volt ilyen. Igenis menj vissza és vizsgáljon meg!
Elsõnek igaza van. Ne kísérletezz, menj vissza a dokihoz, mondd el neki, amit ide leírtál, vizsgáljon ki!
Nagyon felelõtlen az az orvos, aki vizsgálat nélkül ír fel bármilyen gyógyszert!
Nem lehet semmi.A legtöbb csajnak ilyenkor vérzik..majd elmúllik.
Attól függ mennyire vérzik, ha nem nagyon akkor nincs gáz, lényegében elszakadt a szûzhártyája, az vérzik egy kis ideig.
A kérdező hozzászólása: Kossz nagyon szepen mind ketotoknek nem nagyon verzik .. de meg mindig szoval remelem h nem lesz semmi gaz :|

Nem megy az orális szex, folyton öklendezek tőle, mit tegyek, lehet ezen változtatni, vagy ennek annyi? Tippek, tapasztalatok?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet az oka,nem kell mindjárt torokba engedni,elég ha csak szopogatod.Vagy már eleve a pénisztõl van undorod? Mert a rossz beidegzõdéseken elég nehéz változtatni.

Nem tudom mi lehet az oka, nem kell mindjárt torokba engedni, elég ha csak szopogatod.Vagy már eleve a pénisztõl van undorod? Mert a rossz beidegzõdéseken elég nehéz változtatni.
Nem értem, miért ér hozzá a torkodhoz a farka... Ráhúzza a fejedet? Mondd meg neki, hogy ne csinálja. Csak annyira kapd be, amennyitõl még nem öklendezel.
14/15 ma 15:46 Hallottál már olyanról, hogy valaki öklendezik egy nyalástól? Látom szeretsz kötekedni. :)
Ha az zavar, hogy a szádban van, akkor fõleg inkább csak nyalogasd meg csókolgasd kezdetnek. Ha érzékeny a szájpadlásod, azon nem hiszem, hogy lehet egykönnyen segíteni.
#12: a kérdésben szó nincs péniszrõl, vagy bármi másról. Csak szólok.
milyen pozícióban csinálod? Mert ha a srác fekszik és te elõre hajolva csinálod, úgy hamarabb öklendezel, mert az olyan pozíció. Térdelj vagy ülj elé, ne kelljen elõre hajolnod és meg van oldva a probléma....
Szép új világ. :) A pénisz orális kielégítésének kérdésében elõször már meg kell kérdezni az adott ember nemét.
A kérdező hozzászólása: Amúgy azt hiszem az érzés hogy túl sok minden van a számban, zavar kicsit , meg ha a hátsó szájpadlásomhoz a torok részhez ér.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, nõ vagyok és néha még fogmosás közben is szoktam öklendezni. Talán keressek fel egy pszichológust, vagy megszokom. Tudom minden agyban dõl el. Nagyon igyekszem is.
Nem kell olyan mélyre bevenni. Kb. ennyi...
Milyen vicces lesz ha kiderül, hogy a kérdezõ igazából férfi és nyalni nem tud öklendezés nélkül :)
A makk szopogatásától is öklendezel? És mi irritál, a látvány, az íz vagy a szag?
Kérd meg a párodat hogy finomabban csinálja..
keress kisebb, vékony farku fiut és akkor nem fogsz öklendezni
Tudod azt akarni kell! Próbáld eldönteni magadban, hogy az a valami a szádban nem mérgezõ és tulajdonképpen minden porcikáját szereted a gazdájának. Próbáld a nyáladat nyugodtan lenyelni, és akkor megszokod és nem fogsz undorodni tõle. Ne dugd le nagyon. Próbáld a nyelvedet kissé elõre tolni és átölelni vele.
Oké, nemed?
Nekem is párom néha megpróbálja letolni a torkomon, akkor én is öklendezek. Nem látja be, hogy ez nem megy. Sokszor próbálgattam már, de nem megy. Szerintem nem is fog.
Majd én megtanítalak szopni.:)

3 napja viszketek, tegnapra pedig piros kiütések lepték el a karom, lábam és mellkasom. Mit tegyek? Lehet ez összefüggésben a babavárással? Ha allergia, árthat a picinek?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a melegtõl van? Egyébként lehet összefüggésben a babavárással, létezik ún. terheségi kiütés. Nézz utána valahol a neten, de szerintem beszélj az orvossal!

Nem lehet, hogy a melegtõl van? Egyébként lehet összefüggésben a babavárással, létezik ún. terheségi kiütés. Nézz utána valahol a neten, de szerintem beszélj az orvossal!
Szia, nekem is volt, igaz én meg is voltam fázva közben, fájt a torkom sbt. Azt mondták, hogy vírusos fertõzés, de nem igazán tudtak mit kezdeni velem. A piros kiütések inkább egybefûggõek voltak nem külön pöttyök és pár nap alatt elmúltak.

Mit tegyek lehet be van gyulladva a fogam most 2:40 van es nem tudok aludni. Faj a fulem faj a fogam. Mit csinaljak?

Nemreg kezdett el fajni 2 fogam hatul baj oldalt lenn es fennt is..egyik letort es mar kinn van a hus es a fulem is faj,. A masik meg full fekete es alig van belolle valami...gyulladas?doki?vagy mi?

Legjobb válasz: Fogorvosi ügyelet mikortól van? Bár ahogy leírod, maga a probléma nem ma kezdõdött... Minél hamarabb irány fogorvos, addig meg ha van demalgonod, abból egy egészet kapj be, ha nincs, akkor valami mást, Algopyrin, Algoflex forte, vagy ilyesmit. Továbbá kamillával és/vagy szegfûszeggel öblögess!

Fogorvosi ügyelet mikortól van? Bár ahogy leírod, maga a probléma nem ma kezdõdött... Minél hamarabb irány fogorvos, addig meg ha van demalgonod, abból egy egészet kapj be, ha nincs, akkor valami mást, Algopyrin, Algoflex forte, vagy ilyesmit. Továbbá kamillával és/vagy szegfûszeggel öblögess!
A kérdező hozzászólása: Koszi..csak velem is az van hogy rettegek a tutol es vegigneztem a noverrm foghuzasat vagyis igazabol letordeltek neki es a tû az kiborit
Minél hamarabb ügyelet!
Holnap már lesz normál rendelés

Szerintetek normális, hoy 17 évesen nem akarok szexelni? Nem kívánom? Szeretem a páromat és oda vagyok érte. Denem kívánom a szexet. Mit tegyek? Lehet hogy ez egy betegség?

Legjobb válasz: Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.

Nem kéne aggódnod, és nem vagy beteg sem. 17 éves vagy...az átlag már kívánja és benne van ebben a témában, de ha te nem azzal semmi de semmi baj nincsen. Gondolom aggaszt ez a dolog, de ne görcsölj! Javaslom a jógát, és napi 15 percet a tükör elõtt amit csak magadnak szentelsz azzal, hogy elgondolkodsz rajta mi és hogy van veled. Hülyén hangzik, de hidd el jót tesz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Lazítani fogok! :)
lehet h. szereted a csajod de nem izgat... van ilyen! szerintem lehet h. vele nem kívánod
A kérdező hozzászólása: én vagyok a lány.
Egy ilyen ostoba csaj minek pasizik? Csak elb...ssza a csávó életét és lelkileg kicsinálja teljesen!
Õ nem ostoba oké! Ha majd keszen all csinlja! Amugy is sex komoly dolog! Amugy meg csak komoly kapcsolatra vagyik ennyi nincsen ezzel semmi probléma! Es ha fiu szereti akkor meg is fogja erteni!
Nekem is volt ilyen csajom.Megértettem.Dugtam helyette mással.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!