Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek imádom és nem (11 db)

Szia! Nekem is volt egy kutyám, eleinte semmi baja nem volt, aztán nem evett, nem volt széklet semmi, hányt, és kihívtam az állatorvost. Közölte velem hogy szopornyicája van a kutyusomnak, elaltatták mert már nem tudtak rajta segíteni:-(( Remélem a te kutyusodnak semmi baja nem lesz!
Azonnal vidd orvoshoz. Lehet hogy komoly. A mi kutyánknak daganatja volt, mikor hasonló volt a baja.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nincs összeragadva a szõr a végbélnyílásánál? Egyszer így jártak keresztanyámék, nem evett a kutya meg nem is ürített, nem tudták mi baja van. Elvitték orvoshoz, levágták a szõrt és ott az asztalon összefosott szegény mindent.
Vidd el állatorvoshoz.Ugyanez volt az elsõ nyuszimnál igaz az más mint egy kutyánál.Beöntést csináltak 2 szurit kapoott és csak egy ezrest kértek szóval nem olyan vészes.
13:13-mas vagyok kifelejtettem, hogya fiatal kutyák nagyon válogatósak szoktak lenni, sokszor még a húst sem eszik meg, hiába nagyon jó minõségû.
Na, itt most annyi, egymásnak ellentmondó marhaság elhangzott, hogy csoda, ha szegény kutya túléli. Valóban 100 oka lehet ennek a tünetnek, de ha a legkomolyabbakat nézzük, akkor a kutya napokon vagy órákon belül elpusztulhat, úgyhogy nincs idõ találgatni és próbálkozni különbözõ "nép gyógymódokkal". Szóval orvost a kutyának AZONNAL! Ha nincs komoly baja, akkor lehet örülni, ha meg komoly a baj, akkor a gyorsaságon múlhat az élete!
Parafin olajat kell rakni a kajájába, de sima olaj is bejött nálunk. Persze azért jobb megnézetni állatorvossal.
Az én véleményem pedig az, hogy pont ellenkezõleg nem szabadna sûrûn váltogatni a kajáját a kutyának, ilyenkor szoktak emésztési problémákkal küszködni.
Nekünk ritkán igaz, de volt ilyen problémánk....külön módon az én kutyám lényegében mindent eszik, almát, körtét, barackot, szilvát(ami van a kertben) a tápja vagy egyéb kajája mellé. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy esténként elviszed sétálni, kaja elõtt. Ez általában rendbehozza az enyémet. + ne csak tápon éljen. Kutyaboltban itt nálunk lehet kapni sültkacsafarhátat, nekem egy hatalmas németjuhászom van, õ 2db-ot szokott enni, 140 kilója, 2 db meg olyan 80 deka szal 100-120 ft/nap. De ezt is variálom, pl 3 napig farhát utánna meg táp, utánna a kettõ együtt. Összefoglalva: sétáltasd, és váltogasd a kajáit.
Adj neki most tejet és ha tud wc-ni akkor minden rendben de ha továbbra is erölködik akkor vidd el mindenféle képpen orvoshoz.

Mit tegyek? Nagyon imádom és nem szeretném elvesziteni.

Érzem , és már monta is párom hogy e miatt fog tönkre menni a kapcsolatunk hogy : "Nem tudom neki megnyitni a szivem , hogy ? be mehessen" :( És én nagyon szeretném hogy boldogok legyünk de már annyi csalodás és annyi átbazsást kaptam hogy szinte már nem bizok az emberekben de még is valahogy ugy érzem hogy korai ezt mondani ien fitalaon 14 évesen de megtaláltam életem szerelmét de valahogy nem megy azt tennem hogy nyitva legyen szánára az ut a szivemhez!! Lehet ennek az az oka is hogy még csak 3hónapja vagyunk eggyütt !!Meg télleg hogy bizonyitsam be hogy megbizhat bennem mert sajnos vannak olyna dolgim amit nem vezsek észre és neki rosszul esik!! Meg hogy télleg nagyon szeretem és ezt is monta már ? és én is tudom hogy neki nagyon fontos lenne ha tudná azt hogy örökre vele tudnék/akarok maradni !!! Kérlek segitsetek mittegyek? el?re is köszönöm szépen a válaszokat :):(

Legjobb válasz: Nehéz helyzet... Fiatalok is vagytok, nekem is voltak ilyen kijelentéseim, amik persze nem jöttek be. Az átverésen meg túl kell lépned, ha egy új kapcsolatot kezdesz. Nem szabad rávetítened a régi bunkókat! Ez csak elrontja! Hagyd h megismerjen! Figyelj arra, h kedves legyél vele. Hallgasd meg, majd bizonyítsd h nem árulod el, mert ha igen, akkor ugyanolyan vagy, mint akik téged átvertek. A 3 hónap alatt alakulhat már valami, de nem az igazi áttörõ, örökre szóló szerelem, ez a bizalommal, a megértéssel, elfogadással kezdõdik, majd késõbb. De ne add fel! Légy figyelmes, fogadd el õt, felejtsd el a régit!

Nehéz helyzet... Fiatalok is vagytok, nekem is voltak ilyen kijelentéseim, amik persze nem jöttek be. Az átverésen meg túl kell lépned, ha egy új kapcsolatot kezdesz. Nem szabad rávetítened a régi bunkókat! Ez csak elrontja! Hagyd h megismerjen! Figyelj arra, h kedves legyél vele. Hallgasd meg, majd bizonyítsd h nem árulod el, mert ha igen, akkor ugyanolyan vagy, mint akik téged átvertek. A 3 hónap alatt alakulhat már valami, de nem az igazi áttörõ, örökre szóló szerelem, ez a bizalommal, a megértéssel, elfogadással kezdõdik, majd késõbb. De ne add fel! Légy figyelmes, fogadd el õt, felejtsd el a régit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
1. ezen ne görcsölj, mert ezen fog tényleg tönkremenni. 2. nem tudom hogy fiú vagy-e vagy lány, de én úgy érzem hogy lány vagy. Namost, én úgy vettem észre eddig, hogy mindig a nõk azok, akik elõször nyílnak meg, és aztán a pasik. :) és ha a párod ezt annak teszi függõvé, hogy "ha nem nyílsz, én megyek", akkor elég hülye. mellesleg tényleg korai ezt mondani 14 évesen. de ki tudja?! :)
Most akkor néha, vagy sokszor?
Feküdj le a mûfaterral! Ennél jobbat nem tehetsz!
Beszélj velük, mondd el hogy ez neked fáj. Hátha sikerül elérned, hogy a vitás kérdéseiket ne elõtted oldják meg. Nyugi a sok veszekedés nem minden esetben vezet váláshoz.
A kérdező hozzászólása: a 3. válasz a legjobb a másik 2 kapja be -.- xD köszönöm az utolsónak de valamelyik este már annyira veszekedtek hogy anyum elakart menni :( de am nem akarna válni anya mondta de néha már nagyon szar .. :(( de köszönöm az utolsó választ ! :)

Szörnyű dolog történt velem a párom távolléte alatt, nem bírom feldolgozni elmondjam neki, vagy mit tegyek, gondolkodtam azon hogy elszököm az országból de szeretem és imádom a többi lent.!?

a férjem nagymamája tőlünk 250 km-re lakik,nem tudtam elmenni vele 5 napra mert dolgoznom kelett sajnos egy enyhébb szívinfarktusa volt a nagymámájának, de hála Istennek jól van 75 évesen is virul.. :) na de nem ez a lényeg hanem amig távol volt a párom átmentem munka utám anyósomhoz (már tintás volt eléggé..)és vitába keveredtünk megvádolt engem azzal hogy félre lépek és félti a fiát stb..hiába tiltakoztam hajtotta hajtotta.. és olyan nagyot odavágott a fülemre hogy a 4.napja nem hallok rajta hozzá teszem én rá se emeltem a kezem.. ha ez nem lenne elég megfenyegetett azzal hogy telebeszéli a fia fejét mindenféle mocskosággal és szétszakít minket 6 év házasság után ha nem fizetek neki 250ezer forintot holnap után jön haza a párom nemtudom mit tegyek félek kimenni az utcára segítséég!!!!!!

Legjobb válasz: Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...

Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...
MI A TÖKÖM A KÉRDÉS???? 4(!) napja nem hallasz és nem mész orvoshoz???? ne legyél már hülye!!!
ha a párod ezután sem hinne neked, én kib..sznám, húzzon anyucihoz! de menjél orvoshoz!
Késõ DE ez kellett volna: látlelet, feljelentés és szólsz a párodnak róla!
Miközben mész az orvoshoz látleletet vetetni, felhivod a férjedet és elmondod neki mi történt. aztán látlelettel rendõrség, szipirtyót feljelenteni.
na hallod, ha kérdés, hogy elmondd-e vagy elhúzz az országból, akkor kb anyósod szintjén állsz.
Ilyen létezik :O ????? Ne fizess egy petákot se !!! Orvoshoz mindenképpen menj el . Én leutaznék a helyedben a párom után és ott elmondanék neki mindent !Ezelõtt milyen volt a kapcsolat anyósoddal ? Párod mennyire anyuci pici fia ? Úgy értem , mennyire befolyásolható ? Reméljük nem hiszi , hogy csak kitaláltad ezt a történetet ! Lesz ami lesz , ezt ne titkold !
Ez kamu, hülyeség..ilyen buta nem lehet valaki, mint te.
17 évesen mentél férjhez? o_O
KAMU!!!! Vége van mára a sulinak, mi?
"megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :(" Te még is hogy képzelted ezt el? Orvoshoz nem mész, rendõrségre nem mész be.. Semmit sem csinálsz csak siránkozol.. Számítasz rá hogy besétál a rendõrségre és megmondja hogy jó napot szeretnék pár évet börtönben ülni mert ezt meg ezt tettem?
hát nem a legjobb családhoz kerültél az biztos..
ÉS TE EGY ILYEN CSALÁDBA AKARSZ TARTOZNI? 1. anyódod megvert 2. pénzt követel 3. olyan a kapcsolatod a pároddal, hogy már elõre borítékoltad, hogy nem állna ki melletted. 4. ilyen família közelébe sem mennék, nemhogy beházasodjak, majd a saját gyermekeimet is kitenném ezeknek.
A kérdező hozzászólása: nem nem hagyom magamat ha a párom nem áll ki melletem mehet a francba az tuti csak legyek erõs na ez meg a holnapi nap és jön haza már nem birom nélküle !!!!!! megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :( pedig nem tettem semmit ahol tudtam/tudok segitek neki és az se jo..
Szépen menj el az anyóshoz, és vigyél vagy felvevõs telefont vagy diktafont, és mindent vegyél fel.Csak kezdj beszélgetésbe: Hogy tudja "anyuka" amivel megfenyegetett, a kért pénzt nem tudom odaadni mert...akármit kitalálsz.mond a felvételre hogy szereted a férjed és nem szeretnéd hogy hazudozzon össze vissza.Hozd fel a megverést is.Az öregasszony biztos kap az alkalmon és megint szitkozódik, meg a fejedhez vág mindent. Te csak légy higgadt és tereld úgy a beszélgetést hogy a múltkori esetre is kitérjetek, ezzel igazolod a párodnak hogy ez már egyszer megtörtént.És ott a bizonyíték.Ennyi.Ha ezek után sem hisz neked akkor kampó
Van egy sejtésem, hogy a mama perui indiàn....el ne menj!! Vegyél fel mindent telefonra, rendõrség (bár már azok is az indiánok mellett àllnak:((
El kell mondani a párodnak....nem tudsz mit csinálni.
nyilván nem vagy ártatlan, ha még az országot is elhagynád... ez vagy kamu, vagy te vagy az utóbbi hetek legbutább kérdezõje.
Te annyira súlyosan hülye vagy kérdezõ, hogy nincsenek rá szavak. Azért nem hallasz, mert beszakadt a dohhártyád. Orvoshoz kell menned, aztán feljelentést tenni. Felfogod ezt? Felnõtt ember vagy egyáltalán??? istenem, én kiégtem ettõl a kérdéstõl, nem nem neeeem....
He dikk mán itt beszélsz ki engem te szégyentelen!!!! Holnap kettéhasítom a másik füled is oszt adsz még 120 ezret. Csak kapjalak el csaje! Üdv: a drága anyósod
dikh anyus üsük szét a száját kapjuk elfele mijaz hogy a fiacskáddal szorakozik ez a szajha he !!!!!! megborítom nekem is ad 70 ezret a liba
Aha, nekem is feltûnt, hogy a név és szám alapján 22-23 éves lehetsz, hat év házassággal. Érdekes, bár ehhez nekem semmi közöm. Még ha nem is látszik rajta, akkor is biztosan szóba került, hogy cigány származású. Akkor meg ne haragudj, de tudtad hova házasodsz és azt is, hogy a férjed egy mama kis fia. Jelentsd fel és vetess látleletet. Ennyit tudsz tenni.
Ez vagy kamu, vagy iszonyat terrorban él a Kérdezõ. Ha nem hallok, akkor azonnal orvoshoz megyek, nem agonizálok otthon 4 napig basszus... Miért vag yilyen béna, Kérdezõ??
Orvos, látlelet. Pont ahogy a többiek mondták. De egyvalamit nem értek: minek mentél át hozzá? Fõleg a múltja és az eddigi viselkedését ismerve.
El kell menni anyós pajtáshoz, telefont diktafonra állítva megbeszélni vele, hogy mikor és hogyan akarja a pénzt.
Elõzetesben úgy sem tud átkozni szóval ne parázz, orvos+rendõrség..vagy fizess és tûrj, ezek a lehetséges opciók vannak.
A kérdező hozzászólása: 2 év után ismertem meg a szüleit és a páromon nem látszik a származása hál Istennek...nagyon balhésak az anyósom pl összvissz 28 évet ült Kalocsán !!!!
A kérdező hozzászólása: segítõ válaszokra várok nem ócsárolásokra..köszi szépen 6 éve hûséges vagyok és a jobb oldalon a fülemre nem hallok tisztán csak visszhangokat
Tehat anyós ütött meg es neked kellene fizetni??.? Okos egy no.... Ne foglalkozz vele.
Nem értem, nem vagy olyan jó viszonyban a férjeddel, hogy elmondd neki mi történt? Én bizony azonnal felhívtam volna az eset után. Fülészetre pedig menj el sürgõsen, már aznap menned kellett volna, ott azt is mondd, el, hogy mi történt.
Azonnal menj orvoshoz, mert nagy valószínûséggel átszakadt a dobhártyád a halatalmas ütéstõl. Talán helyre lehet hozni de lehet, hogy nem! Kérj egyúttal látletet, vagyis legyen nyoma annak, hogyan szerezted ezt a szörnyû sérülést. Elmondásod szerint anyósod iszik. Ezt nyilván a férjed, az õ fia is tudja. Ha igen, akkor azt is, hogy ilyenkor minden kitelik tõle, mert nem ura önmagának. Feltétlen mondd el a párodnak úgy, ahogy történt. Anyósodnak pedig ne adj egy vasat se! Ha a férjed szeret, ismer téged, melléd fog állni. Ha ezek után is az anyját pártolná és pénzt is adna neki, nos akkor ne tagaszkodj többé hozzá. Menj csak ki az utcára, semmi rosszat nem tettél. Inkább vagy áldozat, mint bûnbak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen nagyon a segítségeteket ezen õrlöm magam senkinek nem mertem elmondani, hát a párom az olyan szinten anyu pici fia hogy azt else tudnátok képzelni azt teszem amit mondtok nem fogok rettegésbe élni egy ilyen mocskos nõ miatt
Menj orvoshoz ez a legfontosabb! Mond el a párodnak mi történt, ha nem hisz neked, akkor pakolj és hagyd ott!
Érdekes 4 napig nem hallasz és nem mész orvoshoz? Most ez vagy egy gyenge trollkodás vagy hülye vagy és egyik sem jó...
Ilyen buta ember nincs, ez már az életképtelenség határa. LOL Ne menj orvoshoz semmiképp, sõt nyomban fizess az alkesz maminak, és reménykedj, hogy legközelebb is csak negyedmillát kér a piára.
Szerintem a pénzt is be tudod bizonyítani neki. Szervezd meg az anyóssal, hogy meg van a pénz, át szeretnéd neki adni. A férjed pedig legyen "láthatatlanul" a közelben és a saját szemének higgyen.
1. Menj orvoshoz, látlelet, stb. 2. Menj be a rendõrségre, mondj el mindent, majd õk tájékoztatnak a további lépésekrõl ill. adnak tanácsot az ügyben úgyis.
Orvoshoz mindenképp menj el, ha szerencséd van, nem maradandó a károsodás, de minél tovább vársz, annál nagyobb esélyed van arra, hogy örökre megsüketülsz arra a füledre! Látleletet is kérj. ha a párod ennyire nem hisz neked, titokban csinálj hangfelvételt a telefonoddal, ha az anyóshoz mész. Már legyen odaléptetve, hogy csak a gombot kelljen megnyomnod, amivel indítod a felvételt. Elõtte törölj ki minden fölösleges képet, videót, játékot stb., ami a helyet foglalja. És szándékosan tereld a beszélgetést kényes témákra, például erre a zsarolásra... De meg ne említsd félelmedben, hogy hangfelvételt csinálsz, mert még bedobja a telefonod a WC-be, és ezentúl sokkal óvatosabb lesz!
Ne legyél már ennyire hülye! Ha nem teszel semmit, akkor tényleg az vagy! Menj orvoshoz, mondd el a párodnak, ezt nem lehet következmények nélkül hagyni! Ha pedig a párod ebben a szituban nem áll ki melletted, akkor az nagyon nagy baj, akárhogy is anyuci pici fia, akkor láthatod, mennyire lehet számítani rá a bajban...
A kérdező hozzászólása: de az anyósom eredeti cigány és tud átkokat is oláh cigányok és veszélyesek annak örülök nem késsel támadt rám !!!
A kérdező hozzászólása: átkokat szór és akire eddig átkozott mind bejött!!!!!! és ha ez a sors vár rám nekem se anyám, se apám testvérem meghalt 2 éve gyermekem nincs egyedül félek ellenük
Átkokat? :D Amúgy mikor összejöttél pároddal gondolom tudtad, hogy romák, akkor most ezen ne pattogj!
OMG
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek..de nem tudjátok milyen mocskos ez a nõ .. a párom meg sajnos anyuci pici fia lesz midnig éss még azt is elhiszi neki hogy zöld az ég és kék a fû.. nem hinne nekem szerintem a párom..nem azért mert nem szeret hanem azért mert, anyukája a mindene nem tudna elképzelni róla ilyet pedig még sok mocskosság ül benne

3 éve vagyunk házasok, van egy pici babánk is. A házasság viszont nem működik. Nagyon mások vagyunk, szinte beszélgetni sem tudunk. Úgy érzem, társas magányban élek. A pici viszont imádja a páromat, és ez viszont is igaz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha nem mûködik, helyrehozhatatlanul nem mûködik, akkor el kell válni. A pici szempontjából a lehetõ legrosszabb választás, ha egy rossz kapcsolatban nõ föl. Most még pici, de késõbb fel fog neki tûnni, hogy anya és apa miért néz el egymás mellett. Mit mondasz majd neki, hja gyerekem, csak miattad maradtam apáddal????

Ha nem mûködik, helyrehozhatatlanul nem mûködik, akkor el kell válni. A pici szempontjából a lehetõ legrosszabb választás, ha egy rossz kapcsolatban nõ föl. Most még pici, de késõbb fel fog neki tûnni, hogy anya és apa miért néz el egymás mellett. Mit mondasz majd neki, hja gyerekem, csak miattad maradtam apáddal????
Az hogy nagyon mások vagytok, gondolom nem most három év házasság és egy gyerek után derült ki. Akkor minek mentél hozzá? minek vállaltatok gyereket???? A legegyszerûbb megoldás a válás, de ha mindketten úgy érzitek, hogy felelõsséggel tartoztok a ásik iránt az igen kimondásával, és a pici babátokért is, akkor üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mi van, esetleg keressetek fel egy párterápiás szakembert. Ha nem használ, akkor nincs más megoldás. De ne az legyen az elsõ, hogy váltok.
rolam beszelsz hogy en konnyen osztogatok tanacsokat en vagyok az aki azt tanacsolta beszeljek meg az ugyet! ott mar egy gyerek van ne hallgassal az ilyen idiota tanacsokra hogy valjal el mert lehet meg roszabb lesz foleg meg ha szeretitek is egymast!!!! ott van egy gyerek kedves utolso valasziro aki egyfolytaba azt irta valni valni valni! biztos te vagy nem vagy meg ferjnel mert a kutyanak nem kellesz:S:S
Válni válni válni! De könnyû egyeseknek ilyen "tanácsot" odadobni a másiknak... Kibicnek ugye semmisem drága. Arról nem írtál kinek a hibájából nem tudtok beszélgetni, azt viszont igen hogy nagyon mások vagytok. Ki lett másabb a házasságkötésetek óta? Mert nem hiszem hogy egy ismeretlenhez mentél volna hozzá... Szereti a kicsit, az is szereti Õt. Nem fordulhat elõ hogy a Te "készülékedben" van a hiba? Esetleg Neked kellene egy mélyebb önvizsgálatot tartani? Elválni viszont semmiképp sem mielõtt ezt tövirõl hegyire át nem beszéltétek egymással! Mert elképzelhetõnek tartom hogy nincs is igazán gond közöttetek azonkívûl hogy nem beszélitek meg a kettõtök közötti feszültségek okait.
Ha megvannak a megfelelõ érzelmek csak akkor van értelme megpróbálni rendbehozni.Ha nem szeretitek egymást, vagy egyoldalú a dolog akkor semmi értelem semmilyen próbálkozásnak.
szia! mi ugyan ebbe a helyzetbe voltunk a ferjemmel van nekunk is egy kislanyunk es mi rettenetesen nagyon sokat veszekedtunk nem tudtuk mi lenne a legjobb dontes meg csak 2 es fel eve vagyunk hazasok de mar azon gondolkoztunk elvalunk ez igy egyikonknek sem megy stb... aztan leultunk jozan eszel vegig mertuk a dolgokat tudnank e egymas nelkul elni hogyan is lenne ha elvalnak es hal istennek arra az elhatarozasra jutottunk sokkal fajdalmasabb lenne az elvalas es nem is tudnank egymas nelkul elni azota minden rendben van hal istennek, jol mukodik minden, az agyban is 100% sak vagyunk:) (mert a veszekedesek miatt ott is romlott am a helyzet), ugyhogy azorta minden okes szerencsere! azt tudom nektek mindenkeppen tanacsolni uljetek le es merlegeljetek a helyzetetteket! sok sikert!
Szia.én "mégmost"nem ajánlanám a vállást.talán ez a legegyszerûbb döntés.elfutni a problémák elõl.minden kapcsolatba vannak kisseb nagyobb gondok.lekell ülni ha kell töbször.megkell beszélni a gondot.helyre lehet hozni bármit csak akarni kell!nem szabad ilyen könnyen feladni.Sok siker!
A leírásod alapján én is a válást tudnám javasolni. Elválni kulturáltan is lehet, nem muszáj egymás felé sárt dobálni.Sõt, értelmes emberek meg tudnak birkózni az ezzel járó problémákkal is, és a közös gyerek érdekeit tartják mindig szem elõtt mindketten.Jobb lesz ez így a gyereknek is, és nektek is, mint egymás mellett így élni.Sokkal kevésbé fogja megviselni Õt is, ha normális megoldást találtok, mint ha egy rossz hangulatú szeretet nélküli családban él.Így mindketten megtalálhatjátok még az igazit is, boldogok lehettek valaki mással, így a gyereketek is sokkal boldogabb lesz majd a késõbbiekben is.Ha elváltok attól még szerethet mindkettõtöket úgy mint eddig.Gondolom nem akarnátok bosszúból keresztbetenni egymásnak, vagy a gyereket fegyverként használni egymás ellen.
Egyetértek az elõttem szólóval. Késõbb ki fog jönni a neheztelés szegény gyerekedre, amiért miatta "feláldoztad magad" - holott ha most elválnál, a férjed attól még részt vehetne a gyerek életében, Te viszont megadnád önmagadnak az esélyt, hogy egy Hozzád illõbb párra lelj. Az én szüleik 5 éves koromban váltak el, és eléggé megviselt. Jobb akkor, amikor a gyerek még nem fogja fel. Még pici baba - könnnyebb lesz neki, ha ilyenkor történik. Persze hogy késõbb kérdezgetni fog, de nem lesz meg neki az a "törés-élmény", ami nekem. Viszont ha még úgy érzed, meg lehetne menteni a házasságodat, beszélgessetek, és akár forduljatok egy JÓ pszichológushoz párterápia céljából. A lényeg, hogy így ne maradjona helyzet, mert senkinek nem lesz jó.
Szerintem viszont egyenlõre ne válj el. Ha amúgy más gond nincs, "csak" annyi, hogy "társas magányban" élsz, azért még nem szabad a gyermekedet megfosztani attól, hogy családban nõjön fel. Majd késõbb, ha már felnõtt a gyerek, azt csinálsz, amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy nem iszik, nem nõzik... Csupán beszélgetni nem tudunk.Teljesen más dolgok érdekelne minket. Plusz lusta, mint a föld... Semmit nem tesz azért, hogy a jövõben valóban ne legyenek anyagi gondjaink. Egyelõre akadgatnak...
Aha. Szóval nincs PÉNZ! Errõl fúj a szél.
Amit ott fent egybekötnek, azt ember nem vàlaszthatja el! Viszont megoldani meg kell, úgyhogy üljetek le beszèlni.Elmondjátok egymásnak, hogy mi nem tetszik.Szerintetek mibe kéne változni a másiknak, de fontos hogy úgy tegyétek, hogy közben egyenértékünek tekintitek magatok! Hidd el benned is van hiba, de ha szeretitek egymást képesek vagytok megváltozni.Gondolj bele hog mi lesz veletek, mondjuk 10 év múlva mit csinálsz ha elváltatok?? Az hogy lusta az pedig egy probléma, szerintem õ is érzi.De ha most otthagyod, olyan marad.Személyes beszélgetés ez a kulcs!
"A szeretet nem múlik el soha." Tök jó, hogy a baba mindkettõtöket szeret. Tanuljatok tõle, és ti is szeressétek egymást. Nem ott van a gond, hogy a pici szereti a társad, hanem hogy a te szereteted kicsit megcsappant. Éleszd fel! Idézd fel a legszebb emlékeidet, ez talán sikerül átlendülni egy-egy holtponton. Azt javaslom továbbá, hogy ne a problémákat kezdjétek el kibeszélni, hanem csak simán kérd meg, hogy beszélgessetek egy jót, mert már régen került rá sor. Beszéljetek bármirõl, amirõl jólesik! Kíváncsi vagyok, sikerül-e a dolog, ne add fel! És írj majd!

Nagyon imádjuk egymást a szerelmemmel (6 hónap) de van egy bibi soha nem tud kielégíteni és ez neki fáj. Mit tegyek hogy ne hagyjon el?

tulképp. már azon gondolkodik hogy elhagy mert nem jó köztünk a szex. (17 -19 évesek vagyunk)

Legjobb válasz: mi ugyanilyen idõsek vagyunk,2éve együtt... és nekünk megy! mondjuk csak csikóval,de sikerül! nem engeded el magad eléggé?add át magadat az élvezetnek!

mi ugyanilyen idõsek vagyunk, 2éve együtt... és nekünk megy! mondjuk csak csikóval, de sikerül! nem engeded el magad eléggé?add át magadat az élvezetnek!
Bár szerintem még fiatalok vagytok - tapasztalat -, de ha annyira szeretitek egymást, sikerülni fog. A legfontosabb, hogy a fiúknak kell megtanulni, hogy minél tovább bírják, a lányoknak pedig azt, hogy jó legyen nekik. Ismered teljesen a saját tested? Ha igen, irányítsd kérve a barátod, hogy azt és úgy tegye, ahogy neked jó. Ha ezt nem akarja, akkor nem igazán szeret, hiszen ebben a helyzetben Te vagy a fontos. Ha nem tudod, mi az ami neked jó, hát ismerd meg önmagad és együtt fedezzétek fel a legszebb dolgokat. Fontos, hogy türelmesek legyetek, adjatok elég idõt, foglalkozzatok egymással. Idõ kell hozzá, hogy tudjátok mi jó a másiknak és idõ, tapasztalat kell hozzá, hogy a csodálatos legyen az áttörõ érzés. Olvassatok a témához illõ könyveket - nem szégyen-, ne siessetek, tanuljátok, ne csak akarjátok...

Nagyon jó a hangom és imádok énekelni de nem merek a suliba kiállni Mit tegyek?

Itt a városba nem merek mert félek hogy kinevetnek.Máshova ahol nem ismernek szívesen megyek énekelni de itt félek mit csináljak??

Legjobb válasz: Pedig nem fognak az ország másik csücskébe elhívni, mert nem ismer a kutya se. Ha jutni akarsz valamire, minden lehetõséget ki kell használnod. Lesz, majd olyan, ami nem sikerül. De ha tényleg jó vagy, többnyire nem röhögni fognak, hanem tapsolni és gratulálni.

Pedig nem fognak az ország másik csücskébe elhívni, mert nem ismer a kutya se. Ha jutni akarsz valamire, minden lehetõséget ki kell használnod. Lesz, majd olyan, ami nem sikerül. De ha tényleg jó vagy, többnyire nem röhögni fognak, hanem tapsolni és gratulálni.
Elõször is, szerintem nincs semmi baj az énekléseddel! A problémád nem is zenei jellegû, hanem pszichológiai: hiányzik az ÖNBIZALMAD, ahogy egy korábbi hozzászóló is leírta. Sajnos ezt a problémát senki sem tudja helyetted megoldani, és önmagától sem fog elmúlni. A te helyzetedben az én 36 éves fejemmel két megoldást látok megfelelõnek: 1.) Elhiszed magadról, hogy tudsz énekelni, összeszeded a bátorságodat, holnap kiállsz az osztály elé, és VÉGIG énekelsz egy dalt. Fontos, hogy ne hagyd abba, bármi is az azonnali reakció! Ez esetben jó eséllyel sikert aratsz, esetleg közöny fogad, de a beégés szinte kizárt. 2.) Nem állsz ki az emberek elé, és soha nem lesz belõled énekesnõ. Talán mondanom sem kell, én melyik megoldást választanám...
Durva orrhangod van és nem túl jó a technikád. Menj énektanárhoz, mert egyébként jó adottságaid vannak.
Wow, Adele-t nagyon szeretem...
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=wxLBXzQb_uE
Ugye viccelsz, nyilván nem azért kért a fõnöknõd, hogy énekelj, mert béna vagy! NE szalaszd el ezt az alkalmat, ez is egy lépés lehet elõre, az elõtted álló hosszú úton (ha komolyabban is szeretnél vele foglalkozni). Nem tudom, értesz-e angolul, mutatnék egy vidit, csak ott angolul beszélnek.
Valahogy meg kell erõsíteni az önbizalmad. Tipp: Olyan MAGYAR(!) dalokat énekelj amik közkedveltek. Mert amíg nem vagy híres addig a dalok tesznek téged jóvá, nem te a dalokat!
A kérdező hozzászólása: Igen kérte...Már az osztályfõnök is könyörög de annyira félek hogy kinevetnek. Vagy hogy beégek.De érdekes csak itt félek más városba énekversenyeken nincs ilyen
azikszfaktorésmalekmiki biztosan tud segíteni!
Rakj fel a youtube-ra cover videókat. Ha jó vagy akkor a hozzászólások pozitívak lesznek, amivel megnõ az önbizalmad. Szerintem.
Jelentkezz valami ikszfaktor vagy hasonló tehetségkutató dologra.
Az nem elég semmire, hogy jó hangod van, ha képzetlen+ nem mered használni. Járj énektanárhoz. Am hogy kerül ez a családi kapcsolatokhoz?
A kérdező hozzászólása: De ha mgégis??
Ha nem mersz énekelni, akkor csinálj szilvásbuktát, de csak ha ahhoz nem vagy lámpalázas. Egyébként kérte tõled bárki, hogy énekelj a sulidban, vagy máshol?
Ha tényleg nagyon jó lenne a hangod, akkor senki nem röhögne ki.
1. Nincs "nagyon jó" hangod. 2. Ezt a videót már legalább 3 kérdésben közzétetted.

A páromnak imádom nyalogatni, szopogatni a lábát, annyira formás és szexi a lábfeje, hogy begerjedek rá, sőt már kértem rá, hogy élvezzen a lábára és arról akarom lenyalni, de neki ez a dolog nem tetszik a dolog, mit tegyek?

Hogyan értessem meg vele, hogy nekem örömet szerez evvel? 25/L

Legjobb válasz: Tökmindegy, ha ez neki nem jó. A szexben semmi se tabu, ami MINDKÉT FÉLNEK örömet okoz.

Tökmindegy, ha ez neki nem jó. A szexben semmi se tabu, ami MINDKÉT FÉLNEK örömet okoz.
A kérdező hozzászólása: Nem mondja, hogy nem szereti, de látom rajta.
Bár nekem lenne ilyen csajom! Irigylem a pasidat!!!!
Én is belemennék, izgalmas lehet!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz...
Helyesbítek szólókhoz...
A kérdező hozzászólása: Hmm akkor csak izgató:) Neki is vannak ilyenjei, pl a lábammal verem ki neki, de fordítva már nem bírja...
Én nem bírnám az én lábam tabu annyira csikis a lábfejem és a lábujjam egyszer próbáltak rávenni az lett a vége h majdnem fejbe rúgtam az illetõt:D Utána nem próbálkozott.
hogy mit is tegyél??? mondjuk nézz körül a saját korosztályodban.
tök mindegy, ki hány éves, ne mássz bele egy kapcsolatba nagy az esély, h csak arra kellenél neki ha lesz annyi vér a pucájában, hogy tiszta helyzetet teremt, akkor elkezdhetsz nyomulni
Szerintem ne menj bele ilyesmibe. En ilyen helyzetbe vagyok, nos ferfival vagyok 2 honapja szerelmesek vagyunk egymasba es semmi eselyunk nincs hogy egyutt legyunk rendesen. ne menj bele ha nem akarsz fajdalmat magadnak, beleszeretsz es o ugyse fog teged valasztani az BIZTOS. Nem miattad, a krkulombseg miatt leginkabb
Ha úgy néz rád, akkor PedoBear...Sux
Felejtõs a dolog. Mit akarsz, hisz van barátnõje?Szemei meg arra vannak, hogy nézzen velük. Ne kavarodjál bele ilyen kapcsiba. L19
rajongás, kinövöd... am a felnõtt pasik többésége minden fiatal lányt megnéz, de az nem azt jelenti h akar is valamit....
Hívd meg egy sütire, hátha ketten sikerül kisütni valamit.
Félre is értheted a dolgot, lehet, hogy többet képzelsz bele, mint kéne, és ez itt a baj.Egyáltalán, biztos vagy Te benne, hogy tényleg nõként néz rád?S ha igen, akkor tényleg akarna valamit Tõled?Ez az, ami nem biztos, egyáltalán nem.A másik meg az, hogy vajon miért van másik nõvel, miért jár mással, ha tényleg Téged néz folyton?Hmm?Szerintem felejtõs.

Három napja nem tudok enni egyáltalán, egy falatot sem. Nem megy! Hánynom kell az ételektől. Innivalóból is csak a víz és a kávé megy le, azokból se sok, pedig alapesetben a tejet is imádom, meg a szörpöket. Mit tegyek?

Tegnap este próbálkoztam lájtos dolgokkal, ropi, tört krumpli, de csak két szál ropi ment le, az is kínszenvedve. Már fogytam 2,5 kilót. Tény, hogy az utóbbi napokban sokat aggódom, sajnos okkal, de ez azért túlzás... Érzem, hogy korog a gyomrom, de éhesnek nem érzem magam, étvágyam sincs. Igyekszem sokat inni, hogy ne száradjak ki, de ma csak három pohár vizet és két csésze kávét tudtam legyömöszölni a torkomon. Hasmenésem van. Mit csináljak? Próbáltam homeopátiás feszültségoldókat (Sedatif, Hova), de nem ér semmit. Legszívesebben aludnék csak egész nap... De nem lehet. Lelki problémám nincs, eltekintve az aggódástól. Régen depressziós voltam, de ilyen durva étvágytalanságom még akkor sem volt. Biztos nem estem vissza a depibe, mert hatalmas az életkedvem jelenleg is. Csak enni nem megy! Mit csináljak?

Legjobb válasz: jobb elmenni háziorvoshoz, és kivizsgáltatni magad, mert bár lehet gyomorideg, ráadásul vény nélkül kapható cseppekkel étvágyat is tudsz csinálni magadnak, de ki tudja, nincs-e valami szervi dolog a háttérben.

jobb elmenni háziorvoshoz, és kivizsgáltatni magad, mert bár lehet gyomorideg, ráadásul vény nélkül kapható cseppekkel étvágyat is tudsz csinálni magadnak, de ki tudja, nincs-e valami szervi dolog a háttérben.
Lehet hogy gyomorrontast/ fertozest kaptal--ilyenkor csak hany az ember addig amig teljesen ki nem urul a szervezete! Igyal sok folyadekot akkor is ha kimegy es probalj piritos kenyeret enni, de ne tegyel ra semmit meg vajat sem.. ha nem javul a helyzet menj el orvoshoz mindenkeppen! Nekem is volt hasonlo..1 hetig mindent kihanytam es csak estek le rolam a kilok ( pedig nem vagyok nagy meretu egyebkent sem!) egy het utan annyira legyengultem hogy meg agybol sem tudtam kimaszni..kiderult az orvosnal hogy hepatitis A ( sargasagos lettem). Ugy besargultam hogy meg a szemem feherje is sarga lett! Az orvos azt mondta hogy valami kajatol/piatol kaphattam el.. Egy idobe tellett mire kimasztam belole , de ez mar 10 evvel ezelott volt!
A homeopátiás feszültségoldóhoz annyit tudok hozzáfûzni, hogy az nem használ egyik pillanatról a másikra. Sokáig kell szedni, mire elkezd hatni.
Lehet, hogy valami vírusos gyomorfertõzésed van, attól van hányingered és hasmenésed. Lázad nincs? Maradj otthon, igyál teát, egyél almát, kompótot. Nem kell erõltetni az étkezést, majd visszajön az étvágyad. Menj el a háziorvosodhoz, nem hiszem, hogy ennek bármi köze van a stresszhez meg a depresszióhoz. Egyébként a Hova nem homeopátiás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!