Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek imádom és (21 db)

17 éves lány vagyok. A párommal már 1 éve járunk és most mondta el nekem hogy imádja a kezeimet. Szószerint mi lenne ha befognám neki a száját miközben szertkezünk. Imádja szagolni a kezeimet. Mit tegyek? Ez normális?

Legjobb válasz: hát õõ van benne vmi.Ha szép ápolt a lány keze azt én is szeretem puszilgatni, na megha elkezd odalent simogatni..hmm:) azért meg lehet õrülni!:DD

hát õõ van benne vmi.Ha szép ápolt a lány keze azt én is szeretem puszilgatni, na megha elkezd odalent simogatni..hmm:) azért meg lehet õrülni!:DD
szerintem ez még teljesen belefér. sokkal aberráltabb dolgok is vannak, amire emberek felizgulnak. biztos neked is van valami hasonló, mint neki ez a kézimádás, kérd te is! ;)
én is rajongok a szép kezekért. mikor meglátok egy erõs, ápolt, meleg kezet, egybõl arra gondolok h miért nem érint meg vele? szóval.. ahogy érzed..
Most akkor néha, vagy sokszor?
Feküdj le a mûfaterral! Ennél jobbat nem tehetsz!
Beszélj velük, mondd el hogy ez neked fáj. Hátha sikerül elérned, hogy a vitás kérdéseiket ne elõtted oldják meg. Nyugi a sok veszekedés nem minden esetben vezet váláshoz.
A kérdező hozzászólása: a 3. válasz a legjobb a másik 2 kapja be -.- xD köszönöm az utolsónak de valamelyik este már annyira veszekedtek hogy anyum elakart menni :( de am nem akarna válni anya mondta de néha már nagyon szar .. :(( de köszönöm az utolsó választ ! :)

Szörnyű dolog történt velem a párom távolléte alatt, nem bírom feldolgozni elmondjam neki, vagy mit tegyek, gondolkodtam azon hogy elszököm az országból de szeretem és imádom a többi lent.!?

a férjem nagymamája tőlünk 250 km-re lakik,nem tudtam elmenni vele 5 napra mert dolgoznom kelett sajnos egy enyhébb szívinfarktusa volt a nagymámájának, de hála Istennek jól van 75 évesen is virul.. :) na de nem ez a lényeg hanem amig távol volt a párom átmentem munka utám anyósomhoz (már tintás volt eléggé..)és vitába keveredtünk megvádolt engem azzal hogy félre lépek és félti a fiát stb..hiába tiltakoztam hajtotta hajtotta.. és olyan nagyot odavágott a fülemre hogy a 4.napja nem hallok rajta hozzá teszem én rá se emeltem a kezem.. ha ez nem lenne elég megfenyegetett azzal hogy telebeszéli a fia fejét mindenféle mocskosággal és szétszakít minket 6 év házasság után ha nem fizetek neki 250ezer forintot holnap után jön haza a párom nemtudom mit tegyek félek kimenni az utcára segítséég!!!!!!

Legjobb válasz: Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...

Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...
MI A TÖKÖM A KÉRDÉS???? 4(!) napja nem hallasz és nem mész orvoshoz???? ne legyél már hülye!!!
ha a párod ezután sem hinne neked, én kib..sznám, húzzon anyucihoz! de menjél orvoshoz!
Késõ DE ez kellett volna: látlelet, feljelentés és szólsz a párodnak róla!
Miközben mész az orvoshoz látleletet vetetni, felhivod a férjedet és elmondod neki mi történt. aztán látlelettel rendõrség, szipirtyót feljelenteni.
na hallod, ha kérdés, hogy elmondd-e vagy elhúzz az országból, akkor kb anyósod szintjén állsz.
Ilyen létezik :O ????? Ne fizess egy petákot se !!! Orvoshoz mindenképpen menj el . Én leutaznék a helyedben a párom után és ott elmondanék neki mindent !Ezelõtt milyen volt a kapcsolat anyósoddal ? Párod mennyire anyuci pici fia ? Úgy értem , mennyire befolyásolható ? Reméljük nem hiszi , hogy csak kitaláltad ezt a történetet ! Lesz ami lesz , ezt ne titkold !
Ez kamu, hülyeség..ilyen buta nem lehet valaki, mint te.
17 évesen mentél férjhez? o_O
KAMU!!!! Vége van mára a sulinak, mi?
"megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :(" Te még is hogy képzelted ezt el? Orvoshoz nem mész, rendõrségre nem mész be.. Semmit sem csinálsz csak siránkozol.. Számítasz rá hogy besétál a rendõrségre és megmondja hogy jó napot szeretnék pár évet börtönben ülni mert ezt meg ezt tettem?
hát nem a legjobb családhoz kerültél az biztos..
ÉS TE EGY ILYEN CSALÁDBA AKARSZ TARTOZNI? 1. anyódod megvert 2. pénzt követel 3. olyan a kapcsolatod a pároddal, hogy már elõre borítékoltad, hogy nem állna ki melletted. 4. ilyen família közelébe sem mennék, nemhogy beházasodjak, majd a saját gyermekeimet is kitenném ezeknek.
A kérdező hozzászólása: nem nem hagyom magamat ha a párom nem áll ki melletem mehet a francba az tuti csak legyek erõs na ez meg a holnapi nap és jön haza már nem birom nélküle !!!!!! megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :( pedig nem tettem semmit ahol tudtam/tudok segitek neki és az se jo..
Szépen menj el az anyóshoz, és vigyél vagy felvevõs telefont vagy diktafont, és mindent vegyél fel.Csak kezdj beszélgetésbe: Hogy tudja "anyuka" amivel megfenyegetett, a kért pénzt nem tudom odaadni mert...akármit kitalálsz.mond a felvételre hogy szereted a férjed és nem szeretnéd hogy hazudozzon össze vissza.Hozd fel a megverést is.Az öregasszony biztos kap az alkalmon és megint szitkozódik, meg a fejedhez vág mindent. Te csak légy higgadt és tereld úgy a beszélgetést hogy a múltkori esetre is kitérjetek, ezzel igazolod a párodnak hogy ez már egyszer megtörtént.És ott a bizonyíték.Ennyi.Ha ezek után sem hisz neked akkor kampó
Van egy sejtésem, hogy a mama perui indiàn....el ne menj!! Vegyél fel mindent telefonra, rendõrség (bár már azok is az indiánok mellett àllnak:((
El kell mondani a párodnak....nem tudsz mit csinálni.
nyilván nem vagy ártatlan, ha még az országot is elhagynád... ez vagy kamu, vagy te vagy az utóbbi hetek legbutább kérdezõje.
Te annyira súlyosan hülye vagy kérdezõ, hogy nincsenek rá szavak. Azért nem hallasz, mert beszakadt a dohhártyád. Orvoshoz kell menned, aztán feljelentést tenni. Felfogod ezt? Felnõtt ember vagy egyáltalán??? istenem, én kiégtem ettõl a kérdéstõl, nem nem neeeem....
He dikk mán itt beszélsz ki engem te szégyentelen!!!! Holnap kettéhasítom a másik füled is oszt adsz még 120 ezret. Csak kapjalak el csaje! Üdv: a drága anyósod
dikh anyus üsük szét a száját kapjuk elfele mijaz hogy a fiacskáddal szorakozik ez a szajha he !!!!!! megborítom nekem is ad 70 ezret a liba
Aha, nekem is feltûnt, hogy a név és szám alapján 22-23 éves lehetsz, hat év házassággal. Érdekes, bár ehhez nekem semmi közöm. Még ha nem is látszik rajta, akkor is biztosan szóba került, hogy cigány származású. Akkor meg ne haragudj, de tudtad hova házasodsz és azt is, hogy a férjed egy mama kis fia. Jelentsd fel és vetess látleletet. Ennyit tudsz tenni.
Ez vagy kamu, vagy iszonyat terrorban él a Kérdezõ. Ha nem hallok, akkor azonnal orvoshoz megyek, nem agonizálok otthon 4 napig basszus... Miért vag yilyen béna, Kérdezõ??
Orvos, látlelet. Pont ahogy a többiek mondták. De egyvalamit nem értek: minek mentél át hozzá? Fõleg a múltja és az eddigi viselkedését ismerve.
El kell menni anyós pajtáshoz, telefont diktafonra állítva megbeszélni vele, hogy mikor és hogyan akarja a pénzt.
Elõzetesben úgy sem tud átkozni szóval ne parázz, orvos+rendõrség..vagy fizess és tûrj, ezek a lehetséges opciók vannak.
A kérdező hozzászólása: 2 év után ismertem meg a szüleit és a páromon nem látszik a származása hál Istennek...nagyon balhésak az anyósom pl összvissz 28 évet ült Kalocsán !!!!
A kérdező hozzászólása: segítõ válaszokra várok nem ócsárolásokra..köszi szépen 6 éve hûséges vagyok és a jobb oldalon a fülemre nem hallok tisztán csak visszhangokat
Tehat anyós ütött meg es neked kellene fizetni??.? Okos egy no.... Ne foglalkozz vele.
Nem értem, nem vagy olyan jó viszonyban a férjeddel, hogy elmondd neki mi történt? Én bizony azonnal felhívtam volna az eset után. Fülészetre pedig menj el sürgõsen, már aznap menned kellett volna, ott azt is mondd, el, hogy mi történt.
Azonnal menj orvoshoz, mert nagy valószínûséggel átszakadt a dobhártyád a halatalmas ütéstõl. Talán helyre lehet hozni de lehet, hogy nem! Kérj egyúttal látletet, vagyis legyen nyoma annak, hogyan szerezted ezt a szörnyû sérülést. Elmondásod szerint anyósod iszik. Ezt nyilván a férjed, az õ fia is tudja. Ha igen, akkor azt is, hogy ilyenkor minden kitelik tõle, mert nem ura önmagának. Feltétlen mondd el a párodnak úgy, ahogy történt. Anyósodnak pedig ne adj egy vasat se! Ha a férjed szeret, ismer téged, melléd fog állni. Ha ezek után is az anyját pártolná és pénzt is adna neki, nos akkor ne tagaszkodj többé hozzá. Menj csak ki az utcára, semmi rosszat nem tettél. Inkább vagy áldozat, mint bûnbak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen nagyon a segítségeteket ezen õrlöm magam senkinek nem mertem elmondani, hát a párom az olyan szinten anyu pici fia hogy azt else tudnátok képzelni azt teszem amit mondtok nem fogok rettegésbe élni egy ilyen mocskos nõ miatt
Menj orvoshoz ez a legfontosabb! Mond el a párodnak mi történt, ha nem hisz neked, akkor pakolj és hagyd ott!
Érdekes 4 napig nem hallasz és nem mész orvoshoz? Most ez vagy egy gyenge trollkodás vagy hülye vagy és egyik sem jó...
Ilyen buta ember nincs, ez már az életképtelenség határa. LOL Ne menj orvoshoz semmiképp, sõt nyomban fizess az alkesz maminak, és reménykedj, hogy legközelebb is csak negyedmillát kér a piára.
Szerintem a pénzt is be tudod bizonyítani neki. Szervezd meg az anyóssal, hogy meg van a pénz, át szeretnéd neki adni. A férjed pedig legyen "láthatatlanul" a közelben és a saját szemének higgyen.
1. Menj orvoshoz, látlelet, stb. 2. Menj be a rendõrségre, mondj el mindent, majd õk tájékoztatnak a további lépésekrõl ill. adnak tanácsot az ügyben úgyis.
Orvoshoz mindenképp menj el, ha szerencséd van, nem maradandó a károsodás, de minél tovább vársz, annál nagyobb esélyed van arra, hogy örökre megsüketülsz arra a füledre! Látleletet is kérj. ha a párod ennyire nem hisz neked, titokban csinálj hangfelvételt a telefonoddal, ha az anyóshoz mész. Már legyen odaléptetve, hogy csak a gombot kelljen megnyomnod, amivel indítod a felvételt. Elõtte törölj ki minden fölösleges képet, videót, játékot stb., ami a helyet foglalja. És szándékosan tereld a beszélgetést kényes témákra, például erre a zsarolásra... De meg ne említsd félelmedben, hogy hangfelvételt csinálsz, mert még bedobja a telefonod a WC-be, és ezentúl sokkal óvatosabb lesz!
Ne legyél már ennyire hülye! Ha nem teszel semmit, akkor tényleg az vagy! Menj orvoshoz, mondd el a párodnak, ezt nem lehet következmények nélkül hagyni! Ha pedig a párod ebben a szituban nem áll ki melletted, akkor az nagyon nagy baj, akárhogy is anyuci pici fia, akkor láthatod, mennyire lehet számítani rá a bajban...
A kérdező hozzászólása: de az anyósom eredeti cigány és tud átkokat is oláh cigányok és veszélyesek annak örülök nem késsel támadt rám !!!
A kérdező hozzászólása: átkokat szór és akire eddig átkozott mind bejött!!!!!! és ha ez a sors vár rám nekem se anyám, se apám testvérem meghalt 2 éve gyermekem nincs egyedül félek ellenük
Átkokat? :D Amúgy mikor összejöttél pároddal gondolom tudtad, hogy romák, akkor most ezen ne pattogj!
OMG
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek..de nem tudjátok milyen mocskos ez a nõ .. a párom meg sajnos anyuci pici fia lesz midnig éss még azt is elhiszi neki hogy zöld az ég és kék a fû.. nem hinne nekem szerintem a párom..nem azért mert nem szeret hanem azért mert, anyukája a mindene nem tudna elképzelni róla ilyet pedig még sok mocskosság ül benne

Imádom a kakaót, és legszívesebben egyfolytában azt innám. De mindig pattanásos leszek tőle. Mit tegyek ellene? Ötlet?

Legjobb válasz: Gondolom a cukrozott változatát iszod. Vegyél olyan kakaóport, mit sütikbe szoktak rakni és nincs megcukrozva elõre(a "nyuszis" nem jó). A tej pedig 1,5%os legyen

Gondolom a cukrozott változatát iszod. Vegyél olyan kakaóport, mit sütikbe szoktak rakni és nincs megcukrozva elõre(a "nyuszis" nem jó). A tej pedig 1, 5%os legyen
A kérdező hozzászólása: És utólag megcukrozhatom? Ettõl nem lesznek pattanásaim?
a cukornak semmi köze a pattansáokhoz... na a kakaónak van...
Velem ugyen ez volt, laktóz allergiával diagnosztizáltak. Más tejes termékeket nem eszel? Kipróbálhatnád hogy nem eszel/iszol semmi tejeset, lehet el fog múlni.
A kérdező hozzászólása: Nem a tejjel van a gond, hanem a kakaóval. És nem vagyok laktózos, és a kakaótól lesznek pattanásaim. Olyan, mint mikor szotyit eszel, attól is lesznek.
hogy mit is tegyél??? mondjuk nézz körül a saját korosztályodban.
tök mindegy, ki hány éves, ne mássz bele egy kapcsolatba nagy az esély, h csak arra kellenél neki ha lesz annyi vér a pucájában, hogy tiszta helyzetet teremt, akkor elkezdhetsz nyomulni
Szerintem ne menj bele ilyesmibe. En ilyen helyzetbe vagyok, nos ferfival vagyok 2 honapja szerelmesek vagyunk egymasba es semmi eselyunk nincs hogy egyutt legyunk rendesen. ne menj bele ha nem akarsz fajdalmat magadnak, beleszeretsz es o ugyse fog teged valasztani az BIZTOS. Nem miattad, a krkulombseg miatt leginkabb
Ha úgy néz rád, akkor PedoBear...Sux
Felejtõs a dolog. Mit akarsz, hisz van barátnõje?Szemei meg arra vannak, hogy nézzen velük. Ne kavarodjál bele ilyen kapcsiba. L19
rajongás, kinövöd... am a felnõtt pasik többésége minden fiatal lányt megnéz, de az nem azt jelenti h akar is valamit....
Hívd meg egy sütire, hátha ketten sikerül kisütni valamit.
Félre is értheted a dolgot, lehet, hogy többet képzelsz bele, mint kéne, és ez itt a baj.Egyáltalán, biztos vagy Te benne, hogy tényleg nõként néz rád?S ha igen, akkor tényleg akarna valamit Tõled?Ez az, ami nem biztos, egyáltalán nem.A másik meg az, hogy vajon miért van másik nõvel, miért jár mással, ha tényleg Téged néz folyton?Hmm?Szerintem felejtõs.
Szia! Nekem is volt egy kutyám, eleinte semmi baja nem volt, aztán nem evett, nem volt széklet semmi, hányt, és kihívtam az állatorvost. Közölte velem hogy szopornyicája van a kutyusomnak, elaltatták mert már nem tudtak rajta segíteni:-(( Remélem a te kutyusodnak semmi baja nem lesz!
Azonnal vidd orvoshoz. Lehet hogy komoly. A mi kutyánknak daganatja volt, mikor hasonló volt a baja.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nincs összeragadva a szõr a végbélnyílásánál? Egyszer így jártak keresztanyámék, nem evett a kutya meg nem is ürített, nem tudták mi baja van. Elvitték orvoshoz, levágták a szõrt és ott az asztalon összefosott szegény mindent.
Vidd el állatorvoshoz.Ugyanez volt az elsõ nyuszimnál igaz az más mint egy kutyánál.Beöntést csináltak 2 szurit kapoott és csak egy ezrest kértek szóval nem olyan vészes.
13:13-mas vagyok kifelejtettem, hogya fiatal kutyák nagyon válogatósak szoktak lenni, sokszor még a húst sem eszik meg, hiába nagyon jó minõségû.
Na, itt most annyi, egymásnak ellentmondó marhaság elhangzott, hogy csoda, ha szegény kutya túléli. Valóban 100 oka lehet ennek a tünetnek, de ha a legkomolyabbakat nézzük, akkor a kutya napokon vagy órákon belül elpusztulhat, úgyhogy nincs idõ találgatni és próbálkozni különbözõ "nép gyógymódokkal". Szóval orvost a kutyának AZONNAL! Ha nincs komoly baja, akkor lehet örülni, ha meg komoly a baj, akkor a gyorsaságon múlhat az élete!
Parafin olajat kell rakni a kajájába, de sima olaj is bejött nálunk. Persze azért jobb megnézetni állatorvossal.
Az én véleményem pedig az, hogy pont ellenkezõleg nem szabadna sûrûn váltogatni a kajáját a kutyának, ilyenkor szoktak emésztési problémákkal küszködni.
Nekünk ritkán igaz, de volt ilyen problémánk....külön módon az én kutyám lényegében mindent eszik, almát, körtét, barackot, szilvát(ami van a kertben) a tápja vagy egyéb kajája mellé. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy esténként elviszed sétálni, kaja elõtt. Ez általában rendbehozza az enyémet. + ne csak tápon éljen. Kutyaboltban itt nálunk lehet kapni sültkacsafarhátat, nekem egy hatalmas németjuhászom van, õ 2db-ot szokott enni, 140 kilója, 2 db meg olyan 80 deka szal 100-120 ft/nap. De ezt is variálom, pl 3 napig farhát utánna meg táp, utánna a kettõ együtt. Összefoglalva: sétáltasd, és váltogasd a kajáit.
Adj neki most tejet és ha tud wc-ni akkor minden rendben de ha továbbra is erölködik akkor vidd el mindenféle képpen orvoshoz.

3 éve vagyunk házasok, van egy pici babánk is. A házasság viszont nem működik. Nagyon mások vagyunk, szinte beszélgetni sem tudunk. Úgy érzem, társas magányban élek. A pici viszont imádja a páromat, és ez viszont is igaz. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha nem mûködik, helyrehozhatatlanul nem mûködik, akkor el kell válni. A pici szempontjából a lehetõ legrosszabb választás, ha egy rossz kapcsolatban nõ föl. Most még pici, de késõbb fel fog neki tûnni, hogy anya és apa miért néz el egymás mellett. Mit mondasz majd neki, hja gyerekem, csak miattad maradtam apáddal????

Ha nem mûködik, helyrehozhatatlanul nem mûködik, akkor el kell válni. A pici szempontjából a lehetõ legrosszabb választás, ha egy rossz kapcsolatban nõ föl. Most még pici, de késõbb fel fog neki tûnni, hogy anya és apa miért néz el egymás mellett. Mit mondasz majd neki, hja gyerekem, csak miattad maradtam apáddal????
Az hogy nagyon mások vagytok, gondolom nem most három év házasság és egy gyerek után derült ki. Akkor minek mentél hozzá? minek vállaltatok gyereket???? A legegyszerûbb megoldás a válás, de ha mindketten úgy érzitek, hogy felelõsséggel tartoztok a ásik iránt az igen kimondásával, és a pici babátokért is, akkor üljetek le, és beszéljétek meg, hogy mi van, esetleg keressetek fel egy párterápiás szakembert. Ha nem használ, akkor nincs más megoldás. De ne az legyen az elsõ, hogy váltok.
rolam beszelsz hogy en konnyen osztogatok tanacsokat en vagyok az aki azt tanacsolta beszeljek meg az ugyet! ott mar egy gyerek van ne hallgassal az ilyen idiota tanacsokra hogy valjal el mert lehet meg roszabb lesz foleg meg ha szeretitek is egymast!!!! ott van egy gyerek kedves utolso valasziro aki egyfolytaba azt irta valni valni valni! biztos te vagy nem vagy meg ferjnel mert a kutyanak nem kellesz:S:S
Válni válni válni! De könnyû egyeseknek ilyen "tanácsot" odadobni a másiknak... Kibicnek ugye semmisem drága. Arról nem írtál kinek a hibájából nem tudtok beszélgetni, azt viszont igen hogy nagyon mások vagytok. Ki lett másabb a házasságkötésetek óta? Mert nem hiszem hogy egy ismeretlenhez mentél volna hozzá... Szereti a kicsit, az is szereti Õt. Nem fordulhat elõ hogy a Te "készülékedben" van a hiba? Esetleg Neked kellene egy mélyebb önvizsgálatot tartani? Elválni viszont semmiképp sem mielõtt ezt tövirõl hegyire át nem beszéltétek egymással! Mert elképzelhetõnek tartom hogy nincs is igazán gond közöttetek azonkívûl hogy nem beszélitek meg a kettõtök közötti feszültségek okait.
Ha megvannak a megfelelõ érzelmek csak akkor van értelme megpróbálni rendbehozni.Ha nem szeretitek egymást, vagy egyoldalú a dolog akkor semmi értelem semmilyen próbálkozásnak.
szia! mi ugyan ebbe a helyzetbe voltunk a ferjemmel van nekunk is egy kislanyunk es mi rettenetesen nagyon sokat veszekedtunk nem tudtuk mi lenne a legjobb dontes meg csak 2 es fel eve vagyunk hazasok de mar azon gondolkoztunk elvalunk ez igy egyikonknek sem megy stb... aztan leultunk jozan eszel vegig mertuk a dolgokat tudnank e egymas nelkul elni hogyan is lenne ha elvalnak es hal istennek arra az elhatarozasra jutottunk sokkal fajdalmasabb lenne az elvalas es nem is tudnank egymas nelkul elni azota minden rendben van hal istennek, jol mukodik minden, az agyban is 100% sak vagyunk:) (mert a veszekedesek miatt ott is romlott am a helyzet), ugyhogy azorta minden okes szerencsere! azt tudom nektek mindenkeppen tanacsolni uljetek le es merlegeljetek a helyzetetteket! sok sikert!
Szia.én "mégmost"nem ajánlanám a vállást.talán ez a legegyszerûbb döntés.elfutni a problémák elõl.minden kapcsolatba vannak kisseb nagyobb gondok.lekell ülni ha kell töbször.megkell beszélni a gondot.helyre lehet hozni bármit csak akarni kell!nem szabad ilyen könnyen feladni.Sok siker!
A leírásod alapján én is a válást tudnám javasolni. Elválni kulturáltan is lehet, nem muszáj egymás felé sárt dobálni.Sõt, értelmes emberek meg tudnak birkózni az ezzel járó problémákkal is, és a közös gyerek érdekeit tartják mindig szem elõtt mindketten.Jobb lesz ez így a gyereknek is, és nektek is, mint egymás mellett így élni.Sokkal kevésbé fogja megviselni Õt is, ha normális megoldást találtok, mint ha egy rossz hangulatú szeretet nélküli családban él.Így mindketten megtalálhatjátok még az igazit is, boldogok lehettek valaki mással, így a gyereketek is sokkal boldogabb lesz majd a késõbbiekben is.Ha elváltok attól még szerethet mindkettõtöket úgy mint eddig.Gondolom nem akarnátok bosszúból keresztbetenni egymásnak, vagy a gyereket fegyverként használni egymás ellen.
Egyetértek az elõttem szólóval. Késõbb ki fog jönni a neheztelés szegény gyerekedre, amiért miatta "feláldoztad magad" - holott ha most elválnál, a férjed attól még részt vehetne a gyerek életében, Te viszont megadnád önmagadnak az esélyt, hogy egy Hozzád illõbb párra lelj. Az én szüleik 5 éves koromban váltak el, és eléggé megviselt. Jobb akkor, amikor a gyerek még nem fogja fel. Még pici baba - könnnyebb lesz neki, ha ilyenkor történik. Persze hogy késõbb kérdezgetni fog, de nem lesz meg neki az a "törés-élmény", ami nekem. Viszont ha még úgy érzed, meg lehetne menteni a házasságodat, beszélgessetek, és akár forduljatok egy JÓ pszichológushoz párterápia céljából. A lényeg, hogy így ne maradjona helyzet, mert senkinek nem lesz jó.
Szerintem viszont egyenlõre ne válj el. Ha amúgy más gond nincs, "csak" annyi, hogy "társas magányban" élsz, azért még nem szabad a gyermekedet megfosztani attól, hogy családban nõjön fel. Majd késõbb, ha már felnõtt a gyerek, azt csinálsz, amit akarsz.
A kérdező hozzászólása: Az igaz, hogy nem iszik, nem nõzik... Csupán beszélgetni nem tudunk.Teljesen más dolgok érdekelne minket. Plusz lusta, mint a föld... Semmit nem tesz azért, hogy a jövõben valóban ne legyenek anyagi gondjaink. Egyelõre akadgatnak...
Aha. Szóval nincs PÉNZ! Errõl fúj a szél.
Amit ott fent egybekötnek, azt ember nem vàlaszthatja el! Viszont megoldani meg kell, úgyhogy üljetek le beszèlni.Elmondjátok egymásnak, hogy mi nem tetszik.Szerintetek mibe kéne változni a másiknak, de fontos hogy úgy tegyétek, hogy közben egyenértékünek tekintitek magatok! Hidd el benned is van hiba, de ha szeretitek egymást képesek vagytok megváltozni.Gondolj bele hog mi lesz veletek, mondjuk 10 év múlva mit csinálsz ha elváltatok?? Az hogy lusta az pedig egy probléma, szerintem õ is érzi.De ha most otthagyod, olyan marad.Személyes beszélgetés ez a kulcs!
"A szeretet nem múlik el soha." Tök jó, hogy a baba mindkettõtöket szeret. Tanuljatok tõle, és ti is szeressétek egymást. Nem ott van a gond, hogy a pici szereti a társad, hanem hogy a te szereteted kicsit megcsappant. Éleszd fel! Idézd fel a legszebb emlékeidet, ez talán sikerül átlendülni egy-egy holtponton. Azt javaslom továbbá, hogy ne a problémákat kezdjétek el kibeszélni, hanem csak simán kérd meg, hogy beszélgessetek egy jót, mert már régen került rá sor. Beszéljetek bármirõl, amirõl jólesik! Kíváncsi vagyok, sikerül-e a dolog, ne add fel! És írj majd!

Nagyon imádjuk egymást a szerelmemmel (6 hónap) de van egy bibi soha nem tud kielégíteni és ez neki fáj. Mit tegyek hogy ne hagyjon el?

tulképp. már azon gondolkodik hogy elhagy mert nem jó köztünk a szex. (17 -19 évesek vagyunk)

Legjobb válasz: mi ugyanilyen idõsek vagyunk,2éve együtt... és nekünk megy! mondjuk csak csikóval,de sikerül! nem engeded el magad eléggé?add át magadat az élvezetnek!

mi ugyanilyen idõsek vagyunk, 2éve együtt... és nekünk megy! mondjuk csak csikóval, de sikerül! nem engeded el magad eléggé?add át magadat az élvezetnek!
Bár szerintem még fiatalok vagytok - tapasztalat -, de ha annyira szeretitek egymást, sikerülni fog. A legfontosabb, hogy a fiúknak kell megtanulni, hogy minél tovább bírják, a lányoknak pedig azt, hogy jó legyen nekik. Ismered teljesen a saját tested? Ha igen, irányítsd kérve a barátod, hogy azt és úgy tegye, ahogy neked jó. Ha ezt nem akarja, akkor nem igazán szeret, hiszen ebben a helyzetben Te vagy a fontos. Ha nem tudod, mi az ami neked jó, hát ismerd meg önmagad és együtt fedezzétek fel a legszebb dolgokat. Fontos, hogy türelmesek legyetek, adjatok elég idõt, foglalkozzatok egymással. Idõ kell hozzá, hogy tudjátok mi jó a másiknak és idõ, tapasztalat kell hozzá, hogy a csodálatos legyen az áttörõ érzés. Olvassatok a témához illõ könyveket - nem szégyen-, ne siessetek, tanuljátok, ne csak akarjátok...

Úgy érzem besokallok. 2 hónapos a babám és imádom! Mit tegyek?

De...szülés el?tt korházban kelett feküdjek 3 hétig és azóta sem nagyon tudunk kimozdulni,mert a pocakja miatt váratanul kezd el sírni.Nem megyek vele így sehova szinte.Néha el jutok boltba meg anyukámékhoz,de most is már 2 napja itthon vagyunk(az id? miatt).Nagyon kivagyok...hiányzik jövés menés,persze mértékkel.Nem akarok egyedül menni,de vele tényleg nem lehet boltba meg közösségbe menni,mert ha ébred sír álltalában.Adjatok tanácsot,mert a páromat kikészítem a hisztimmel néha.

Legjobb válasz: Szia! És mi van, ha sír? Kit érdekel, mit gondolnak mások. Szerintem bátran menj el sétálni a babáddal!

Szia! És mi van, ha sír? Kit érdekel, mit gondolnak mások. Szerintem bátran menj el sétálni a babáddal!
Mozdulj ki, amikor jól esik. A babák néha sírnak..
Egyetértek az elõttem válaszolóval.. Kit érdekel, ha sir? Ne foglalkozz vele, õ baba, teljesen normális, hogy sir. Általában csak az édesanyákat zavarja, mások teljesen normálisnak tartják. S lehet, hogyha szépen lassan hozzászoktatod a sétákhoz, még meg is fog tõle nyugodni..és idõvel el is fog aludni..
Menjetek sétálni! Eleinte csak olyan helyre, ahol nincs egyéb intéznivalód (vásárlás, hivatalos ügyek, stb.), csak sétáltok. Ha felébred és sír, vedd ki a kocsiból, mint otthon az ágyából. Csinálj mindent úgy, mint otthon. Lassan megszokjátok, hogy emberek között vagytok, ettõl még a babád néha sír, ilyenkor Te igyekszel segíteni a problémáján, ha nem sikerül, akkor tovább sír. Ez otthon is így van, nem? Máshol sem baj ez... :) ) Kezdjetek el kimozdulni és mindketten meg fogjátok szokni!
Nekem 7 hónapos a fiam, és bizony néha õ is sír a babakocsiban. Tegnap el kellett intéznünk valamit az önkormányzatnál, hazafelé már gondolom kicsit elfáradt és sírt. De most álltam volna meg vele? Hát sírt, ez van. Én meg toltam szépen hazafelé. Érdekes, most, hogy nekem van gyerekem, engem is zavar egy kicsit, ha sír, de amikor még csak terhes voltam, pont azon gondolkodtam, hogy ha egy anyuka a gyerekével megy vásárolni, és az sír a babakocsiban, akkor szinte bepánikolnak, és nem értettem, miért. Kicsit szerintem benne van a megfelelnivágyás is... De én akkor eldöntöttem, hogy ebbõl nem fogok ügyet csinálni. Nagyobb korában is még hányszor lesz olyan, hogy nyilvános helyen lesztek, amikor elkezd nyûgösködni...
Ha a pocakja miatt kezd el sírni, próbáld meg kezelni. Homeopátiás szerek erre (abszolút nincs mellékhatásuk és nagyon jók): Colocynthis: Erõs, görcsös hasfájás, a panaszok a pocak masszírozására vagy a lábak nak a hasra való hajlítgatására, melegre enyhülnek. Dioscorea Villosa: hirtelen kialakuló éles, periodikus, visszatérõ fájdalom. Összegörnyedve erõsödik, hátrafelé kifeszülvei, ill. a hát masszírozására enyhül. Lycopodium: a babának igen kifejezett haspuffadása van, a panaszok jelentõsen nõnek 16-20 óra között. Chamomilla Vulgaris: a csecsemõ a fájdalmat nehezen tûri, élesen sikongat, dühös. Csak karba véve lehet megnyugtatni. stb. Kérdezz homeopátiás orvost esetleg.
A lányomnak kifejezetten jot tett ha kimozdultam vele.Én se nagyon játam sehová, aztán meguntam, besokaltam.A pocak miatti sírást mire érted éhségre?Ha igen fejd le a tejed és vidd le magatokkal így ha váratlanul felébred és nincs lehetõség szoptatni akkor ott lesz kéznél a cumisüveg.Ha fájdalmak miatt akkor a séta jót tesz neki.Probáld ki mindig ugyan abban az idõben sétáljatok aztán majd meglátod hogy viszonyul

Mit csináljak? A párom imádja a talpam nyalogatni és a lábujjaim szopogatni, de a talpamra hihetetlen csikis vagyok. Mit tegyek hogy ha a talpamhoz ér ne rugkapáljak?

Addig még nincs is baj amíg a lábujjam szopogatja mert tényleg jóérzés de mikor a talpam kezdi nyalogatni akkor egyszerûen nem tudok megülni. Pedig imádja a lábaim meg imád ráélvezni és ezzel örülök hogy boldoggá thetem de akkor is zavaró amikor a talpam kezdi nyalni (ami a kedvenc része) két-három nyalás után nem bírom. Ezt hogy tudnám elviselni?

Legjobb válasz: Kérd meg, hogy csinálja erõsebben, akkor kevésbé fog csikizni. Szerencsés párod van, ha így állsz hozzá.

Kérd meg, hogy csinálja erõsebben, akkor kevésbé fog csikizni. Szerencsés párod van, ha így állsz hozzá.
""meg lehet érteni hogy néhányan miért "" Igen??? Na, és miért?
A kérdező hozzászólása: Jó ezt a férfiak nem értik, de a nõ bizonyos testrészeket nem ``fogad`` el és pl ezért. De ha pontos választ szeretnél van aki fogyatékosságként fogják fel, de szerintem ez nagyon aranyos hogy nem csak a mellem és a fenekem érdekli (mint testrész) mert igazából 100% os figyelmet fordít irántam :) Na de a mondandóm lényege az lenne hogy a nõk nagyrésze fél attól amit nem próbált. Ezért is vonakodnak sokan. Pedig hangsúlyozom isteni :)
Minden lánynak így kellene hozzáállnia, ahogy te :)
A kérdező hozzászólása: :)
Nagy respect Neked, tényleg szerencsés a párod. :)
A kérdező hozzászólása: Most voltunk nyaralni a balcsin, és este a sötétbe a vízbe ketten én feküdtem a matracon õ pedig csak szagolgathatta a lábam, így akartam egy kicsit fel ajzani, amikor vissza mentünk a szálásra mondtam neki hogy térdeljen le. Mondtam neki hogy szájjal vegye le rólam a papucsot. Ez miután megtörtént mondtam neki hogy válasszon egy lábat. Õ a jobbat választotta (az a kedvence) mondtam neki hogy jöjjön közeleb a jobb lábammal benyultam a strand nadrágba és egybõl kitapintottam hogy nagyon merev már :) Elkezdtem a lábammal simizni a fütyköst aztán kivettem és azt mondtam hogy ráverheti azzal a feltétellel hogy tisztára nyalja a fekete kapos babacipõm mert poros. Õ ezt örömmel tette elég nagy adag cucc kijött kellemes meleg volt :)
Na neee, ez már kezd egyre inkább egy kamukérdésre hasonlítani.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom ezen mi olyan hihetetlen. Szeretem mikor a lábammal foglalkozik, meg a balaton amúgy is elég kihalt itt ott sötétedés után. Mondjuk lehet hogy nem kellet volna így belemenni a részletekbe... De biztosíthatlak hogy nem kamu
Én is szerettem a páromnak kényeztetni a lábát, de sajnos õ is csikis volt, néha bírta pár percig, néha nem. De mindig nemtetszéssel fogadta hogy én ezt csinálom neki, úgymond visszataszítótank tartotta. Lassan 3 éve el is hagyott nekem meg maradt azóta az "online láb-fétish " filmek. A youtube nem mondja soha hogy hagyjam abba mert csikis. Végül is az lány aki csikis , soha nem fogja megszokni ezt.
27: De tényleg, miért olyan hihetetlen? Mert te nem vagy ilyen mázlista?
Jah. nagy mázlista ha csikis és nem engedi neki.. Meg amúgy fogja keres valakit azt csinálja neki, nem kell ehhez mázlistának lenni. Tudod ki a mázlista? Akinek már megérkezett az Oculus Rift Dk2 :)
Azért hihetetlen mert nincs semmi szükség arra, hogy kiírja ide a személyes, szexuális játékaikat a párjával, nem szolgál semmi célt.
31: de hát már meg is oldották ezt a problémát 32: miért, ha kamu lenne, akkor mi célt szolgálna?
Sziasztok!!vegre egy normalis ertelmes elbeszelgetes lehet olvasni a temaval kapcsolatban!!tok jo ritka sajnos!!jo a tema mi is nagy rajangoi vagyunk a lab illetve labjatekoknak!!vagyis nekem van nagy vonzalmam a labak talpak irant!!parom pedi nagyon kedveli ha kezelem oket :) ez a csiklandozas dolog igen erdekes es nagyon jo dolog!!ahhoz h ne erezd kikeszitonek a talpaid nyalogatasat sztem a legjobb technika meg a talp hozzaszoktatasa az erinteshez cirogatashoz!!hisszas lassu finom cirogatas, kremes olajos talpmasszazs majd labfurdo!!ha van idonk en orakat el szoktam ezzel tolteni hogy a parom talpait kenyeztetem!!ezek utan kibirhato a dolog marmint a talp nyalogatas!!eloszor durvabban kell es te iranyitsd hol merre mennyire erosen nyalhatjak a talpaid!!en meg az enyhe kellemes harapdalast szeretem nagyon ami nagyon elvezetes tud lenni!!saroknal labujjaknal kulonosen!!illetve a labujjak alatti resz ami az egyik kedvencem!!ott nagy elvezeteket lehet okozni!!kivancsi vagyok hogy tetszik amit irtam!!varom a reakciokat :)
Fú, mekkora mázlista a kérdezõ barátja... csakis ilyen barátnõt! Gyerekkori álmaimat váltaná valóra :D
Nagyon klassz amit írtál, hasonlókat én csináltam a barátnõmmel, nagyon kedvelte és várta már az alkalmat.
A kérdező hozzászólása: De igazából meg lehet érteni hogy néhányan miért vonakodnak a dologtól. Pedig amikor a lábujjadon érzed a nyelvét nagyon jó :)
Mázlisták vagytok :D
A kérdező hozzászólása: A párom nagyon jól szokatott hozzá ugyanis elõszõr csak maszírozta a talpam, és mikor látta hogy tetszik megpuszilta. Aztán a lábujjaim kezdte szopogatni, de amikor a talpam kezdte volna akkor jött ez a csiki :) De tegnap nem is foglalkoztam már a csikivel és jól is sült ki a meglepi :)
Neked meg mi ezzel a bajod?Nekem is kéne egy talpnyaló pasi, aki mindent megtesz értem!
# 2 Én szívesen nyalnám a talpad, ha megengednéd.
A kérdező hozzászólása: Félre értettél kedves 2. Imádom mikor csinálja csak anyira csikizz hogy egyszerûen nem bírom
Néhány fejbe rúgás után magától megtapasztalja, hogy mi az, ami jó neked!
Nagyon nem kell durvulni, meg fejbe rúgni :D de azért bizonyos értelemben igen: Te irányítsd. Ne csak "tûrd" a kényeztetést, hanem mostantól te vedd át a vezetést a játékban. Figyeld meg, így mennyire sokkal jobban tetszik majd neki. Nyomd oda a talpadat a szájára, elõször csak finoman, de te érezd, mennyire kell NEKED, hogy az NE csikizzen. Játékosan nyomd le az arcát maga elõtt/alatt, mintha legyõznéd. Te mondd meg neki, határozottan(!), hogy mit és hogyan csináljon közben. Konkrétan utasíthatod is, -- biztos hogy neki az is tetszik, ha ilyenkor te játszod a fõnököt. például: Mondd neki, hogy feküdjön hanyatt eléd a földre, és majd TE vezeted a játékot. Kipróbálhatsz különféle pózokat: szembõl kucorodjon eléd, hogy elõször csak azt érdemelje ki, hogy felülrõl puszilgathassa a lábadat, mint egy királynõnek; - vagy keresztbe feküdjön, hogy mindkét lábadnak kényelmes lábtartóként szolgáljon a mellkasával, és te dönthesd el, melyik lábadat nyújtod neki; - vagy ülj egy kényelmes, magas karosszékbe, ami alatt éppen elfér, hogy csak a feje látszódjon ki, így az egész arca pont egészen a lábaid alá kerüljön, stb... Így, hogy már te vagy felül, magad szabályozod azt is, milyen erõvel érinti a talpadat. Pontosabban most így a talpad érinti õt. Figyeld meg, hogy mennyire tetszik neki, ha néha játékból, ülõ helyedbõl valamivel nagyobb testsúlyt viszel át a lábadra, és játékból, (pld "büntibõl" ha még mindig csiklandozni merészel, ) megtaposgálod. Ugye így világos, hogy nem feltétlenül kell hozzá durvulni, vagy igazi rugdosással komoly sérülések veszélyének kitenni. Nem karateóra végül is :) más: Mondd neki, hogy nyissa ki a száját amekkorára csak tudja, és nyomd bele a szájába a lábfejedet. Mondd neki, hogy dugja ki a nyelvét amennyire csak tudja, és te magad "töröld bele" a talpadat a nyelvébe. Vagy szorítsd rá a szájára az egyik lábadat, a másik lábad ujjaival meg csippentsd össze az orrát, hogy "teszteld" mennyi ideig bírja egy levegõvel. :D Ha ez megvolt, szólj, és jön folytatás :D
*nyomd le az arcát MAGAD elõtt/alatt Ja, és ki ne felejtsem a kedvencemet: Úgy kapjon vacsorát, hogy te eteted meg. Természetesen lábbal. :D
A kérdező hozzászólása: Hát egyszer játék gyanánt egy buliból jöttünk haza és rajtam fekete magassarkú volt, és abból itta a pezsgõt. Aztán jött a szokásos nyalás. Eddig csak úgy csináltuk hogy háton feküdtem és hátúlról puszilgatta nyalta-falta a lábam. De legtöb esetbe a kanapán ülök és elõttem térdél és úgy szembõl kényezteti a lábam. Mondjuk volt amit csak részben élveztem amikor a lábbal vertem ki neki, az elég kényelmetlen volt. De nagyon élvezte! :)
A kérdező hozzászólása: Ja meg amikór tehetem akkor lapostalpú babacipõbe (topánkába) járok dolgozni, ha tehetem. És volt már párszór hogy beleélvezet a cipõbe és úgy mentem dogozni, jó volt egész nap érezni hogy velem van :D
<< Hát egyszer játék gyanánt egy buliból jöttünk haza és rajtam fekete magassarkú volt, és abból itta a pezsgõt. Aztán jött a szokásos nyalás. >> Na ugye, hogy van fantáziátok is :D << Eddig csak úgy csináltuk hogy háton feküdtem és hátúlról puszilgatta nyalta-falta a lábam. De legtöb esetbe a kanapán ülök és elõttem térdél és úgy szembõl kényezteti a lábam. Mondjuk volt amit csak részben élveztem amikor a lábbal vertem ki neki, az elég kényelmetlen >> Na pont erre mondtam, hogy ideje stílust (meg szerepet) váltani. Ne fagyi legyél, hanem aki tudja is hogy ez HOGYAN jó neked.
Egyébként meg, NE verd ki neki lábbal. Szépen érdemelje ki a "királynõjénél", a megfelelõ minõségû(!) talpimádattal, hogy õ is kaphasson élvezetet. Pld ha csikiz, akkor sajnos mára annyi volt..... :D
A kérdező hozzászólása: Igazából azért kérdeztem mert ma van a szülinapja és szeretném meglepni, de nem szeretném hogy törött orral végzõdjön :)
Hidd el, ez éppen a megfelelõ meglepetés lesz. :) Szerintem innentõl kifejezetten be akarja venni a repertoárba. Csiklandozás-probléma örökre megoldva :D Ne rugdalódzz, hanem határozottan nyomd rá a talpad az arcára, az orrát gondosan elkerülve. Ahogy akkor is, amikor máshol büntized-taposgálod, nem kell félni komoly sérülésektõl, ha alapvetõ biztonsági szabályokat betartasz. Tabu pld a vese, a lengõborda, a torok...
A kérdező hozzászólása: Na nagyon jól sikerûlt :) Nagyon meglepõdött amikor bejött az ajtón én estélyibe fekete harisnyába és magassarkúba vártam, amikor átöleltem akkor megbilincseltem és leültettem az étkezõ asztalra elõvettem a meglepi tortát, amit a lábammal kezdtem neki a szájába rakni. Azt kell hogy mondjam nagyon tetszett neki a dolog amikor a krémes cuccot lenyalta a lábamról aztán levettem a harisnyát felállítottam és hátrafektettem de úgy hogy a bilincset nem kapcsoltam ki, aztán leültem a kanapéra és mondtam hogy dugja ki a nyelvét (amit ti is tanácsoltatok) és elkezdtem húzogatni szép lassan felváltva a lábam a nyelvén aztán pedig (szintén a ti tanácsotokra) mondtam hogy forduljon hasra, amint ezt megtette leültem elé és ingerelni kezdtem azzal hogy így a szájához érintettem a lábam de gyorsan elkaptam, aztán hátra mentem egy jó 10 métert leültem a konyhába és mondtam neki ha a lábam szeretné kússzon el idáig. (Szerintem a katonák nem kúsznak olyan gyorsan mint ahogy õ) Aztán amikor oda ért jó vastagon befujtam a lábam tejszin habbal mondtam neki parancsolóan hogy nyalja le. Úgy nézet rám mint ha azt közöltem volna vele hogy õ lett a világ ura, azért a nézésért megérte ez az egész :) szóval lenyalattam vele az egészet, és nagyon tetszett neki hogy én irányítok, és most tényleg úgy tekintett rám mint az úrnõjére :) Aztán kikapcsoltam a bilincset és a két magassarkúbol (ami rajtam volt) boroztunk. Nagyon tetszett a dolog neki, aztán a szexnél nem tudott hálálkodni hogy milyen szerencsés hogy engem kifogott. Pedig én vagyok szerencsés egy ilyen férfival. Aztán egy szopással koronáztam az estét nagyon élvezte! Ja és anyira lefoglalt a koreográfia betartása hogy még a csikit is kibirtam. Nagyon élveztük az estét. Köszönök minden tanácsot! :)
Az a "ti" egyedül én voltam, de nagyon szivesen :)
komolyan nem értem, hogy ez miért nem jön be több nõnek D:D
Sajnos az az általános tapasztalat, hogy a nõk _nem_tudják, mi a jó nekik. Meg kell nekik tanítani. A kérdezõben az a különleges, hogy kész magától utánajárni a dolgoknak, és önállóan tanulni, (respect érte!) mielõtt elõítéleteket táplálna azzal szemben, amit még ki se próbált.
Fuu, de jo volt ezt olvasni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!