Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek imádom (66 db)

Mit tegyek? Imádom az állatokat szerintem senki sem szereti nálam jobban őket, de eséjtelen üggyel próbálkozom.

Kiskorom óta a legnagyobb vágyam hogy kapjak egy állatot.Volt halam meg teknősöm és kaptam egy kutyát de a kutyám beteg lett és ezért elvitték tőlünk.Nagyon szomorú voltam miatta. Azóta próbálkoztam papagájjal és macskával is de anyukám már hallani sem akar az állatokról gondolom a kutyás ügy miatt.Még halat sem kapok pedig én tiszta szívemből megígérem hogy tissztességesem gondoznám. Mit tegyek? Tényleg mindent megtennék érte, de nagyon úgy érzem hogy eséjtelen :(

Legjobb válasz: Mi az hogy elvitték?

Mi az hogy elvitték?
esélytelen*
Hány éves vagy? (ha 12 évesnél fiatalabb, akkor tudom hogy hová vitték a kutyádat...)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem hogy elvitték h vissza kellett vinni a tenyésztõhöz 13 vagyok
Mi baja volt, egyébként miért nem kaptál utána másikat? Lehet talán arról van szó hogy a szüleid nem akarnak maguknak többlet munkát, mert õk takarítottak helyetted is?
A kérdező hozzászólása: Lehet h ez a baj! Akkor többet pakolok Köszönöm:)
Akkor lehet hogy az elõzõ kutyának sem volt semmi baja, csak gondolom szüleid nem gondolták végig mekkora meló van egy kiskutyával, és inkább kihátráltak és visszaadták.

17 éves lány vagyok. A párommal már 1 éve járunk és most mondta el nekem hogy imádja a kezeimet. Szószerint mi lenne ha befognám neki a száját miközben szertkezünk. Imádja szagolni a kezeimet. Mit tegyek? Ez normális?

Legjobb válasz: hát õõ van benne vmi.Ha szép ápolt a lány keze azt én is szeretem puszilgatni, na megha elkezd odalent simogatni..hmm:) azért meg lehet õrülni!:DD

hát õõ van benne vmi.Ha szép ápolt a lány keze azt én is szeretem puszilgatni, na megha elkezd odalent simogatni..hmm:) azért meg lehet õrülni!:DD
szerintem ez még teljesen belefér. sokkal aberráltabb dolgok is vannak, amire emberek felizgulnak. biztos neked is van valami hasonló, mint neki ez a kézimádás, kérd te is! ;)
én is rajongok a szép kezekért. mikor meglátok egy erõs, ápolt, meleg kezet, egybõl arra gondolok h miért nem érint meg vele? szóval.. ahogy érzed..
Most akkor néha, vagy sokszor?
Feküdj le a mûfaterral! Ennél jobbat nem tehetsz!
Beszélj velük, mondd el hogy ez neked fáj. Hátha sikerül elérned, hogy a vitás kérdéseiket ne elõtted oldják meg. Nyugi a sok veszekedés nem minden esetben vezet váláshoz.
A kérdező hozzászólása: a 3. válasz a legjobb a másik 2 kapja be -.- xD köszönöm az utolsónak de valamelyik este már annyira veszekedtek hogy anyum elakart menni :( de am nem akarna válni anya mondta de néha már nagyon szar .. :(( de köszönöm az utolsó választ ! :)

Mit tegyek? Van egy párom akit imádok, de a higiéniát nem nagyon szereti konkrétan:a testszaga zavar/pedig fürdik/ de nagyon. Megemlítettem már neki, de nem tesz ellene semmit. Ezért nem is közeledek felé sehogy. Nem tom mit tegyek, pedig a zsánerem.

Legjobb válasz: Indiában, ahol a fiatalok nem dönthetnek a párválasztásban szabadon (bizonyos kasztban) és a szüleik jelölik ki számukra a jegyesüket. Egyetlen egy esetben bonthatják fel az eljegyzést: ha arra hivatkoznak, hogy nem viselik el a másik szagát! Ez tényleg komoly. Évekkel ezelõtt hallottam és nagyon megjegyeztem. Sajnos nincs mit tenni, keress mást!

Indiában, ahol a fiatalok nem dönthetnek a párválasztásban szabadon (bizonyos kasztban) és a szüleik jelölik ki számukra a jegyesüket. Egyetlen egy esetben bonthatják fel az eljegyzést: ha arra hivatkoznak, hogy nem viselik el a másik szagát! Ez tényleg komoly. Évekkel ezelõtt hallottam és nagyon megjegyeztem. Sajnos nincs mit tenni, keress mást!
Fürödjetek együtt, hátha segít.... ha te mosod meg neki ott, ahol nagyon érzed a szagát...
Sajnos reménytelen eset. Nekem egy lakótársam volt, akinek folyton mondtuk, hogy fürödjön meg, mert büdös. Igazából nem azért volt büdös, mert nem fürdött, hanem genetikailag ilyen volt. Esélytelen lett volna hogy a fürdés elvegye a szagát. De mivel õ nem érezte magát büdösnek nem tett érte semmit. Ha most nem viseled el, sosem fogod elviselni, fõleg idõsebb korban, szóval ezek ismeretében dönts, mert a szagok szinte a legfontosabbak a párválasztásban. Az emberek olyan párt választanak, akinek tetszik az illata. ha nem tetszik, abból szakítás lesz, majd meglátod.
Az én barátomnak is erõs testszaga van, de engem igazából nem zavar. Lehet azért, mert nem annyira erõs, vagy már megszoktam, vagy ennyire toleráns vagyok, nem tudom. Ha fürdik, pár perc múlva már lehet érezni, ha szimatolok. Nem igénytelen õ sem, egyszerûen ilyen, az apja is ilyen volt, valószínû öröklõdött, nem tehetnek róla. Fülig szerelmes vagyok belé, 9 hónapja, szóval engem ez a bibi nem fog elriasztani. Vagy viseld el, vagy fürödjetek néha együtt (bár ha olyan, mint az én párom, akkor az óránkénti fürdés sem fog segíteni, mert egyszerûen genetikailag ilyen), vagy vegyél neki dezodort (ne olyan címszó alatt, hogy "drágám, büdös vagy, használd!", hanem találj ki valami kis történetet, hogy a boltban nézelõdtél, szagolgattál, és ez az illat nagyon megtetszett...).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, hát igen a szagok/illatok/sokat jelentenek egy kapcsiba/pár választásba/.Már fontolgatom a szakítást mert úgy se fog változni, én meg nem akarok olyan kapcsit ami sex mentes, mert az is beletartozik egy normális kapcsolatba.
A kérdező hozzászólása: Sajna nem bírja magán elviselni a dezodort meg a stiftet se, meg más higiéniát se tart be/fogmosás/.
Ne haragudj, de ez a pasi konkrétan igénytelen.A genetika egy dolog, arról nem tehet. De se parfüm, se fogmosás!Nekem nem lenne kedvem egy izzadtságszagú, büdös szájú pasival szexelni, így megértem, hogy szakítanál.Én nem kertelnék, elmondanám, mi a gondom, hátha Érted változtatna!
A lábszag ellen jó az ecetes víz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de megtettem a nagy lépést, tegnap lapátra tettem.

Szörnyű dolog történt velem a párom távolléte alatt, nem bírom feldolgozni elmondjam neki, vagy mit tegyek, gondolkodtam azon hogy elszököm az országból de szeretem és imádom a többi lent.!?

a férjem nagymamája tőlünk 250 km-re lakik,nem tudtam elmenni vele 5 napra mert dolgoznom kelett sajnos egy enyhébb szívinfarktusa volt a nagymámájának, de hála Istennek jól van 75 évesen is virul.. :) na de nem ez a lényeg hanem amig távol volt a párom átmentem munka utám anyósomhoz (már tintás volt eléggé..)és vitába keveredtünk megvádolt engem azzal hogy félre lépek és félti a fiát stb..hiába tiltakoztam hajtotta hajtotta.. és olyan nagyot odavágott a fülemre hogy a 4.napja nem hallok rajta hozzá teszem én rá se emeltem a kezem.. ha ez nem lenne elég megfenyegetett azzal hogy telebeszéli a fia fejét mindenféle mocskosággal és szétszakít minket 6 év házasság után ha nem fizetek neki 250ezer forintot holnap után jön haza a párom nemtudom mit tegyek félek kimenni az utcára segítséég!!!!!!

Legjobb válasz: Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...

Tényleg félrelépsz? Mert ha nem, akkor mitõl félsz tulajdonképpen? Menj szépen orvoshoz (esélyesen kilyukadt a dobhártyád). Nem kell feljelenteni az anyóst, ha nem akarod, de a lelet legyen meg, hogy se férjed, se az anyósod ne tudja kétségbe vonni a sérülésedet. Plusz azért, hogy orvosi kezelést is kapjál... Aztán szépen hívd fel a férjed, és meséld el neki, mit csinált az anyja, a 250 ezer forintos kéréssel egyetemben (már csak azért is, mert a 250e nem csak a te pénzed, hanem a férjedé is, ha jól tévedek). Komolyan nem értem ezt a kérdést...
MI A TÖKÖM A KÉRDÉS???? 4(!) napja nem hallasz és nem mész orvoshoz???? ne legyél már hülye!!!
ha a párod ezután sem hinne neked, én kib..sznám, húzzon anyucihoz! de menjél orvoshoz!
Késõ DE ez kellett volna: látlelet, feljelentés és szólsz a párodnak róla!
Miközben mész az orvoshoz látleletet vetetni, felhivod a férjedet és elmondod neki mi történt. aztán látlelettel rendõrség, szipirtyót feljelenteni.
na hallod, ha kérdés, hogy elmondd-e vagy elhúzz az országból, akkor kb anyósod szintjén állsz.
Ilyen létezik :O ????? Ne fizess egy petákot se !!! Orvoshoz mindenképpen menj el . Én leutaznék a helyedben a párom után és ott elmondanék neki mindent !Ezelõtt milyen volt a kapcsolat anyósoddal ? Párod mennyire anyuci pici fia ? Úgy értem , mennyire befolyásolható ? Reméljük nem hiszi , hogy csak kitaláltad ezt a történetet ! Lesz ami lesz , ezt ne titkold !
Ez kamu, hülyeség..ilyen buta nem lehet valaki, mint te.
17 évesen mentél férjhez? o_O
KAMU!!!! Vége van mára a sulinak, mi?
"megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :(" Te még is hogy képzelted ezt el? Orvoshoz nem mész, rendõrségre nem mész be.. Semmit sem csinálsz csak siránkozol.. Számítasz rá hogy besétál a rendõrségre és megmondja hogy jó napot szeretnék pár évet börtönben ülni mert ezt meg ezt tettem?
hát nem a legjobb családhoz kerültél az biztos..
ÉS TE EGY ILYEN CSALÁDBA AKARSZ TARTOZNI? 1. anyódod megvert 2. pénzt követel 3. olyan a kapcsolatod a pároddal, hogy már elõre borítékoltad, hogy nem állna ki melletted. 4. ilyen família közelébe sem mennék, nemhogy beházasodjak, majd a saját gyermekeimet is kitenném ezeknek.
A kérdező hozzászólása: nem nem hagyom magamat ha a párom nem áll ki melletem mehet a francba az tuti csak legyek erõs na ez meg a holnapi nap és jön haza már nem birom nélküle !!!!!! megoldjuk remélem és aza vén szipirtyó odakerül visza ahol a fele életét leélte .... :( pedig nem tettem semmit ahol tudtam/tudok segitek neki és az se jo..
Szépen menj el az anyóshoz, és vigyél vagy felvevõs telefont vagy diktafont, és mindent vegyél fel.Csak kezdj beszélgetésbe: Hogy tudja "anyuka" amivel megfenyegetett, a kért pénzt nem tudom odaadni mert...akármit kitalálsz.mond a felvételre hogy szereted a férjed és nem szeretnéd hogy hazudozzon össze vissza.Hozd fel a megverést is.Az öregasszony biztos kap az alkalmon és megint szitkozódik, meg a fejedhez vág mindent. Te csak légy higgadt és tereld úgy a beszélgetést hogy a múltkori esetre is kitérjetek, ezzel igazolod a párodnak hogy ez már egyszer megtörtént.És ott a bizonyíték.Ennyi.Ha ezek után sem hisz neked akkor kampó
Van egy sejtésem, hogy a mama perui indiàn....el ne menj!! Vegyél fel mindent telefonra, rendõrség (bár már azok is az indiánok mellett àllnak:((
El kell mondani a párodnak....nem tudsz mit csinálni.
nyilván nem vagy ártatlan, ha még az országot is elhagynád... ez vagy kamu, vagy te vagy az utóbbi hetek legbutább kérdezõje.
Te annyira súlyosan hülye vagy kérdezõ, hogy nincsenek rá szavak. Azért nem hallasz, mert beszakadt a dohhártyád. Orvoshoz kell menned, aztán feljelentést tenni. Felfogod ezt? Felnõtt ember vagy egyáltalán??? istenem, én kiégtem ettõl a kérdéstõl, nem nem neeeem....
He dikk mán itt beszélsz ki engem te szégyentelen!!!! Holnap kettéhasítom a másik füled is oszt adsz még 120 ezret. Csak kapjalak el csaje! Üdv: a drága anyósod
dikh anyus üsük szét a száját kapjuk elfele mijaz hogy a fiacskáddal szorakozik ez a szajha he !!!!!! megborítom nekem is ad 70 ezret a liba
Aha, nekem is feltûnt, hogy a név és szám alapján 22-23 éves lehetsz, hat év házassággal. Érdekes, bár ehhez nekem semmi közöm. Még ha nem is látszik rajta, akkor is biztosan szóba került, hogy cigány származású. Akkor meg ne haragudj, de tudtad hova házasodsz és azt is, hogy a férjed egy mama kis fia. Jelentsd fel és vetess látleletet. Ennyit tudsz tenni.
Ez vagy kamu, vagy iszonyat terrorban él a Kérdezõ. Ha nem hallok, akkor azonnal orvoshoz megyek, nem agonizálok otthon 4 napig basszus... Miért vag yilyen béna, Kérdezõ??
Orvos, látlelet. Pont ahogy a többiek mondták. De egyvalamit nem értek: minek mentél át hozzá? Fõleg a múltja és az eddigi viselkedését ismerve.
El kell menni anyós pajtáshoz, telefont diktafonra állítva megbeszélni vele, hogy mikor és hogyan akarja a pénzt.
Elõzetesben úgy sem tud átkozni szóval ne parázz, orvos+rendõrség..vagy fizess és tûrj, ezek a lehetséges opciók vannak.
A kérdező hozzászólása: 2 év után ismertem meg a szüleit és a páromon nem látszik a származása hál Istennek...nagyon balhésak az anyósom pl összvissz 28 évet ült Kalocsán !!!!
A kérdező hozzászólása: segítõ válaszokra várok nem ócsárolásokra..köszi szépen 6 éve hûséges vagyok és a jobb oldalon a fülemre nem hallok tisztán csak visszhangokat
Tehat anyós ütött meg es neked kellene fizetni??.? Okos egy no.... Ne foglalkozz vele.
Nem értem, nem vagy olyan jó viszonyban a férjeddel, hogy elmondd neki mi történt? Én bizony azonnal felhívtam volna az eset után. Fülészetre pedig menj el sürgõsen, már aznap menned kellett volna, ott azt is mondd, el, hogy mi történt.
Azonnal menj orvoshoz, mert nagy valószínûséggel átszakadt a dobhártyád a halatalmas ütéstõl. Talán helyre lehet hozni de lehet, hogy nem! Kérj egyúttal látletet, vagyis legyen nyoma annak, hogyan szerezted ezt a szörnyû sérülést. Elmondásod szerint anyósod iszik. Ezt nyilván a férjed, az õ fia is tudja. Ha igen, akkor azt is, hogy ilyenkor minden kitelik tõle, mert nem ura önmagának. Feltétlen mondd el a párodnak úgy, ahogy történt. Anyósodnak pedig ne adj egy vasat se! Ha a férjed szeret, ismer téged, melléd fog állni. Ha ezek után is az anyját pártolná és pénzt is adna neki, nos akkor ne tagaszkodj többé hozzá. Menj csak ki az utcára, semmi rosszat nem tettél. Inkább vagy áldozat, mint bûnbak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen nagyon a segítségeteket ezen õrlöm magam senkinek nem mertem elmondani, hát a párom az olyan szinten anyu pici fia hogy azt else tudnátok képzelni azt teszem amit mondtok nem fogok rettegésbe élni egy ilyen mocskos nõ miatt
Menj orvoshoz ez a legfontosabb! Mond el a párodnak mi történt, ha nem hisz neked, akkor pakolj és hagyd ott!
Érdekes 4 napig nem hallasz és nem mész orvoshoz? Most ez vagy egy gyenge trollkodás vagy hülye vagy és egyik sem jó...
Ilyen buta ember nincs, ez már az életképtelenség határa. LOL Ne menj orvoshoz semmiképp, sõt nyomban fizess az alkesz maminak, és reménykedj, hogy legközelebb is csak negyedmillát kér a piára.
Szerintem a pénzt is be tudod bizonyítani neki. Szervezd meg az anyóssal, hogy meg van a pénz, át szeretnéd neki adni. A férjed pedig legyen "láthatatlanul" a közelben és a saját szemének higgyen.
1. Menj orvoshoz, látlelet, stb. 2. Menj be a rendõrségre, mondj el mindent, majd õk tájékoztatnak a további lépésekrõl ill. adnak tanácsot az ügyben úgyis.
Orvoshoz mindenképp menj el, ha szerencséd van, nem maradandó a károsodás, de minél tovább vársz, annál nagyobb esélyed van arra, hogy örökre megsüketülsz arra a füledre! Látleletet is kérj. ha a párod ennyire nem hisz neked, titokban csinálj hangfelvételt a telefonoddal, ha az anyóshoz mész. Már legyen odaléptetve, hogy csak a gombot kelljen megnyomnod, amivel indítod a felvételt. Elõtte törölj ki minden fölösleges képet, videót, játékot stb., ami a helyet foglalja. És szándékosan tereld a beszélgetést kényes témákra, például erre a zsarolásra... De meg ne említsd félelmedben, hogy hangfelvételt csinálsz, mert még bedobja a telefonod a WC-be, és ezentúl sokkal óvatosabb lesz!
Ne legyél már ennyire hülye! Ha nem teszel semmit, akkor tényleg az vagy! Menj orvoshoz, mondd el a párodnak, ezt nem lehet következmények nélkül hagyni! Ha pedig a párod ebben a szituban nem áll ki melletted, akkor az nagyon nagy baj, akárhogy is anyuci pici fia, akkor láthatod, mennyire lehet számítani rá a bajban...
A kérdező hozzászólása: de az anyósom eredeti cigány és tud átkokat is oláh cigányok és veszélyesek annak örülök nem késsel támadt rám !!!
A kérdező hozzászólása: átkokat szór és akire eddig átkozott mind bejött!!!!!! és ha ez a sors vár rám nekem se anyám, se apám testvérem meghalt 2 éve gyermekem nincs egyedül félek ellenük
Átkokat? :D Amúgy mikor összejöttél pároddal gondolom tudtad, hogy romák, akkor most ezen ne pattogj!
OMG
A kérdező hozzászólása: köszi szépen mindenkinek..de nem tudjátok milyen mocskos ez a nõ .. a párom meg sajnos anyuci pici fia lesz midnig éss még azt is elhiszi neki hogy zöld az ég és kék a fû.. nem hinne nekem szerintem a párom..nem azért mert nem szeret hanem azért mert, anyukája a mindene nem tudna elképzelni róla ilyet pedig még sok mocskosság ül benne
hogy mit is tegyél??? mondjuk nézz körül a saját korosztályodban.
tök mindegy, ki hány éves, ne mássz bele egy kapcsolatba nagy az esély, h csak arra kellenél neki ha lesz annyi vér a pucájában, hogy tiszta helyzetet teremt, akkor elkezdhetsz nyomulni
Szerintem ne menj bele ilyesmibe. En ilyen helyzetbe vagyok, nos ferfival vagyok 2 honapja szerelmesek vagyunk egymasba es semmi eselyunk nincs hogy egyutt legyunk rendesen. ne menj bele ha nem akarsz fajdalmat magadnak, beleszeretsz es o ugyse fog teged valasztani az BIZTOS. Nem miattad, a krkulombseg miatt leginkabb
Ha úgy néz rád, akkor PedoBear...Sux
Felejtõs a dolog. Mit akarsz, hisz van barátnõje?Szemei meg arra vannak, hogy nézzen velük. Ne kavarodjál bele ilyen kapcsiba. L19
rajongás, kinövöd... am a felnõtt pasik többésége minden fiatal lányt megnéz, de az nem azt jelenti h akar is valamit....
Hívd meg egy sütire, hátha ketten sikerül kisütni valamit.
Félre is értheted a dolgot, lehet, hogy többet képzelsz bele, mint kéne, és ez itt a baj.Egyáltalán, biztos vagy Te benne, hogy tényleg nõként néz rád?S ha igen, akkor tényleg akarna valamit Tõled?Ez az, ami nem biztos, egyáltalán nem.A másik meg az, hogy vajon miért van másik nõvel, miért jár mással, ha tényleg Téged néz folyton?Hmm?Szerintem felejtõs.
Szia! Nekem is volt egy kutyám, eleinte semmi baja nem volt, aztán nem evett, nem volt széklet semmi, hányt, és kihívtam az állatorvost. Közölte velem hogy szopornyicája van a kutyusomnak, elaltatták mert már nem tudtak rajta segíteni:-(( Remélem a te kutyusodnak semmi baja nem lesz!
Azonnal vidd orvoshoz. Lehet hogy komoly. A mi kutyánknak daganatja volt, mikor hasonló volt a baja.
Nem akarok hülyeséget mondani, de nincs összeragadva a szõr a végbélnyílásánál? Egyszer így jártak keresztanyámék, nem evett a kutya meg nem is ürített, nem tudták mi baja van. Elvitték orvoshoz, levágták a szõrt és ott az asztalon összefosott szegény mindent.
Vidd el állatorvoshoz.Ugyanez volt az elsõ nyuszimnál igaz az más mint egy kutyánál.Beöntést csináltak 2 szurit kapoott és csak egy ezrest kértek szóval nem olyan vészes.
13:13-mas vagyok kifelejtettem, hogya fiatal kutyák nagyon válogatósak szoktak lenni, sokszor még a húst sem eszik meg, hiába nagyon jó minõségû.
Na, itt most annyi, egymásnak ellentmondó marhaság elhangzott, hogy csoda, ha szegény kutya túléli. Valóban 100 oka lehet ennek a tünetnek, de ha a legkomolyabbakat nézzük, akkor a kutya napokon vagy órákon belül elpusztulhat, úgyhogy nincs idõ találgatni és próbálkozni különbözõ "nép gyógymódokkal". Szóval orvost a kutyának AZONNAL! Ha nincs komoly baja, akkor lehet örülni, ha meg komoly a baj, akkor a gyorsaságon múlhat az élete!
Parafin olajat kell rakni a kajájába, de sima olaj is bejött nálunk. Persze azért jobb megnézetni állatorvossal.
Az én véleményem pedig az, hogy pont ellenkezõleg nem szabadna sûrûn váltogatni a kajáját a kutyának, ilyenkor szoktak emésztési problémákkal küszködni.
Nekünk ritkán igaz, de volt ilyen problémánk....külön módon az én kutyám lényegében mindent eszik, almát, körtét, barackot, szilvát(ami van a kertben) a tápja vagy egyéb kajája mellé. Ilyenkor azt lehet tenni, hogy esténként elviszed sétálni, kaja elõtt. Ez általában rendbehozza az enyémet. + ne csak tápon éljen. Kutyaboltban itt nálunk lehet kapni sültkacsafarhátat, nekem egy hatalmas németjuhászom van, õ 2db-ot szokott enni, 140 kilója, 2 db meg olyan 80 deka szal 100-120 ft/nap. De ezt is variálom, pl 3 napig farhát utánna meg táp, utánna a kettõ együtt. Összefoglalva: sétáltasd, és váltogasd a kajáit.
Adj neki most tejet és ha tud wc-ni akkor minden rendben de ha továbbra is erölködik akkor vidd el mindenféle képpen orvoshoz.

Úgy érzem besokallok. 2 hónapos a babám és imádom! Mit tegyek?

De...szülés el?tt korházban kelett feküdjek 3 hétig és azóta sem nagyon tudunk kimozdulni,mert a pocakja miatt váratanul kezd el sírni.Nem megyek vele így sehova szinte.Néha el jutok boltba meg anyukámékhoz,de most is már 2 napja itthon vagyunk(az id? miatt).Nagyon kivagyok...hiányzik jövés menés,persze mértékkel.Nem akarok egyedül menni,de vele tényleg nem lehet boltba meg közösségbe menni,mert ha ébred sír álltalában.Adjatok tanácsot,mert a páromat kikészítem a hisztimmel néha.

Legjobb válasz: Szia! És mi van, ha sír? Kit érdekel, mit gondolnak mások. Szerintem bátran menj el sétálni a babáddal!

Szia! És mi van, ha sír? Kit érdekel, mit gondolnak mások. Szerintem bátran menj el sétálni a babáddal!
Mozdulj ki, amikor jól esik. A babák néha sírnak..
Egyetértek az elõttem válaszolóval.. Kit érdekel, ha sir? Ne foglalkozz vele, õ baba, teljesen normális, hogy sir. Általában csak az édesanyákat zavarja, mások teljesen normálisnak tartják. S lehet, hogyha szépen lassan hozzászoktatod a sétákhoz, még meg is fog tõle nyugodni..és idõvel el is fog aludni..
Menjetek sétálni! Eleinte csak olyan helyre, ahol nincs egyéb intéznivalód (vásárlás, hivatalos ügyek, stb.), csak sétáltok. Ha felébred és sír, vedd ki a kocsiból, mint otthon az ágyából. Csinálj mindent úgy, mint otthon. Lassan megszokjátok, hogy emberek között vagytok, ettõl még a babád néha sír, ilyenkor Te igyekszel segíteni a problémáján, ha nem sikerül, akkor tovább sír. Ez otthon is így van, nem? Máshol sem baj ez... :) ) Kezdjetek el kimozdulni és mindketten meg fogjátok szokni!
Nekem 7 hónapos a fiam, és bizony néha õ is sír a babakocsiban. Tegnap el kellett intéznünk valamit az önkormányzatnál, hazafelé már gondolom kicsit elfáradt és sírt. De most álltam volna meg vele? Hát sírt, ez van. Én meg toltam szépen hazafelé. Érdekes, most, hogy nekem van gyerekem, engem is zavar egy kicsit, ha sír, de amikor még csak terhes voltam, pont azon gondolkodtam, hogy ha egy anyuka a gyerekével megy vásárolni, és az sír a babakocsiban, akkor szinte bepánikolnak, és nem értettem, miért. Kicsit szerintem benne van a megfelelnivágyás is... De én akkor eldöntöttem, hogy ebbõl nem fogok ügyet csinálni. Nagyobb korában is még hányszor lesz olyan, hogy nyilvános helyen lesztek, amikor elkezd nyûgösködni...
Ha a pocakja miatt kezd el sírni, próbáld meg kezelni. Homeopátiás szerek erre (abszolút nincs mellékhatásuk és nagyon jók): Colocynthis: Erõs, görcsös hasfájás, a panaszok a pocak masszírozására vagy a lábak nak a hasra való hajlítgatására, melegre enyhülnek. Dioscorea Villosa: hirtelen kialakuló éles, periodikus, visszatérõ fájdalom. Összegörnyedve erõsödik, hátrafelé kifeszülvei, ill. a hát masszírozására enyhül. Lycopodium: a babának igen kifejezett haspuffadása van, a panaszok jelentõsen nõnek 16-20 óra között. Chamomilla Vulgaris: a csecsemõ a fájdalmat nehezen tûri, élesen sikongat, dühös. Csak karba véve lehet megnyugtatni. stb. Kérdezz homeopátiás orvost esetleg.
A lányomnak kifejezetten jot tett ha kimozdultam vele.Én se nagyon játam sehová, aztán meguntam, besokaltam.A pocak miatti sírást mire érted éhségre?Ha igen fejd le a tejed és vidd le magatokkal így ha váratlanul felébred és nincs lehetõség szoptatni akkor ott lesz kéznél a cumisüveg.Ha fájdalmak miatt akkor a séta jót tesz neki.Probáld ki mindig ugyan abban az idõben sétáljatok aztán majd meglátod hogy viszonyul

Menyasszony vagyok imádom a páromat de van egy nagyon jó fiú barátom akibe azt hiszem szerelmes vagyok mióta be vallotta nekem hogy szerelmes belém azotta nem birok másra gondolni hely írásom ne nézzétek mobilról írtam mit tegyek most?

most mit tegyek azt hiszem énis szeretem mondjam le az esküvőt és legyek vele vagy nyomjam el az érzéseket és menyek férjhez ?

Legjobb válasz: Értem én, hogy telefon, de mivel bonyolultabb az y helyett j-t írni (menyek vs. menjek)? Egyébként ha ilyen érzéseid vannak igen, az lenne a leghelyesebb, ha lemondanád az esküvõt. Nem szép dolog, de inkább most, mint 10 év és két gyerek után. De neked kell eldönteni, hogy amit a barátod iránt érzel az valóban szerelem vagy csak fellángolás, esetleg esküvõ elõtti pánik.

Értem én, hogy telefon, de mivel bonyolultabb az y helyett j-t írni (menyek vs. menjek)? Egyébként ha ilyen érzéseid vannak igen, az lenne a leghelyesebb, ha lemondanád az esküvõt. Nem szép dolog, de inkább most, mint 10 év és két gyerek után. De neked kell eldönteni, hogy amit a barátod iránt érzel az valóban szerelem vagy csak fellángolás, esetleg esküvõ elõtti pánik.
az a csók is elég. Akkor igaza van a 2-esnek is fújd le az esküvõt, de, az is lehet hogy mégsem lesz olyan azzal a sráccal mint ahogyan most képzeled és nem fog jól alakulni és akkor visszasírod a mostanit. De 1 biztos! Hogy nem szereted eléggé a párod ha máson jár az eszed.
Ennyi ésszel csoda hogy van jogsid.
És még mondja valaki, hogy lehet bízni a nõkben... Még jó, hogy szegény szerencsétlen võlegény meg teljesen oda van érted. Csak sajnálni tudom azokat, akik meg bíznak valakiben, mert elõbb utóbb csalódnak. Itt egy élõ bizonyíték a millióból.
Minek fújjátok fel ezen az oldalon annyira a helyesírást? Ki a fenét érdekel? Nem tudtok jobbat kitalálni? Mint az ovisok, jajj had cukkoljam valamivel...
szerintem a võlegényeddel szemben nagyon nem fair, amit csinálsz, más sráccal csókolózol és hazudsz neki.. ha képbe tudott jönni ez a "barátod", akkor ott valami gond lesz a kapcsolatoddal, és így összeházasodni nem biztos, hogy jó ötlet. 22L
Hát, bocsánat, lehet le fogtok pontozni...de én azt javasolnám , hogy ne mond le.Nekem ez fellángolásnak tûnik...mert csak azóta van, mióta bevallotta.Imádod a párod, lehet vele akár örökké együtt lehetnél, de jön egy barát, lemondod az esküvõt, összejössz vele, de tart pár hónapig és annyi.Na?Viszont-MIELÕTT bevallotta neked és elkezdett téged is érdekelni, úgy érezted szerelmes vagy a võlegényedbe?Kérlek erre válaszolj, mert ez fontos.
A kérdező hozzászólása: meg igérttem a páromnak hogy nem beszélek a többé a barátómal de tegnap mégis el logtaam hazudtam hogy láthasam
szerintem csak 1 kérdést kell magadnak feltenned. melyikük nélkül nem tudnál élni?
Mennyi idõ múlva lenne az esküvõ? Mert ha 1-2 hónap múlva akkor az nehéz helyzet. Mondanám hogy kérj halasztást találj ki valamit, de nem túl biztató a párodnak. De lehet hogy ez el fog mulni ezaz érzés és nem kell majd más csak a párod. De olyan is volt már aki ilyen helyzetben megházasodott majd boldogtalan házasságban élt..
Szerintem most elbizonytalanodtál, ami alapjában véve természetesnek mondható, mert azért a házasság mégiscsak nagy lépés. Itt az a kérdés, hogy szereted-e még a párodat. És ki kell derítened, hogy mit érzel a fiúbarátod iránt is. El kell döntened, hogy melyikükhöz milyen erõsségû érzelmek kötnek, hosszútávon kivel képzeled el a jövõdet.
már ez felmerült, akkor ne menj férjhez valamiért vonz a másik, ezt kellene tisztáznod magadban, gondolkodj el, majd a döntés után cselekedj, mindig az elsõ gondolat a jó, sajnálom, de inkább mond le
A kérdező hozzászólása: jövõ honnap 30 lenne az esküvõ hát tegnap 100 km vezettem csak azért hogy lássam és mimkor ki szálltam a kocsiból meg csókolt de csak egy csók volt nem több
Mondd le az esküvõt, éretlen vagy még egy komoly kapcsolatra!

Annyira imádom Justin Biebert, mit tegyek?

Imádom! Hogy vegyem fel vele a kapcsolatot? Nem bírom tovább!

Legjobb válasz: Amit te érzel az maximum rajongás, nem szólom le a zenéjét már ha annak lehet nevezni, mert azt te döntöd el hogy mit hallgatsz. De hogy tudnál imádni egy olyan pasit akit nem is ismersz? Ez csak rajongás.

Amit te érzel az maximum rajongás, nem szólom le a zenéjét már ha annak lehet nevezni, mert azt te döntöd el hogy mit hallgatsz. De hogy tudnál imádni egy olyan pasit akit nem is ismersz? Ez csak rajongás.
lõdd fejbe magadat vagy kezeltesd az ízlésficamodat
kezeltesd magad.
Magas fa, rövid kötél...
Te vagy az Rebecca Kiraly?
Adok cián kapszulát, ha kell.Az segiteni fog.
és mióta vagy leszbikus?
A kérdező hozzászólása: simán
A kérdező hozzászólása: nem...
A kérdező hozzászólása: 3 éve
tudod mit keressél egy kézzel fogható srácot, onnan azt hiszem érted N
öld meg magad
3 éve?akkor most 13 éves vagy ugye?és még mindig tart? :/ elég súlyos eset..
Na hello én vagyok az elsõ normális válaszolód... Hát nemh iszem, hogy nagyon föl lehetne vele venni a kapcsolatot de póbálkozni lehet ;) Kövesd twitteren isntagram-on stb. Lájkold mindent ami megoszt írj neki sok tweet-et üzit stb. Engem is így követett Benjamin Lasnier :) Szóval hajrá :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!