Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek igy nem nagyon (87 db)

Van egy nagyon aranyos pasi akivel járhatnék, és szeretne, de ő nem írom le hol lakik, a lényeg hogy kb 150km-re, én meg budapesten. és így nem nagyon akarja ezt a kapcsolatot, pedig ha nem lenne ez a távolság ak már rég együtt lennénk. mit tegyünk?

kérlek segítsetek:(

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr,és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.

Szia! Nem akarlak lelombozni, de sajnos ritka a jó távkapcsolat. 20-30 km még megoldható felváltva utazással, de 150 km soknak tûnik. Jobban jársz, ha barátok maradtok, mert a féltékenység nagyúr, és hát úgysem tudod meg, ha netalántán más utakon járna a srác. Ja és õ már megadta a választ a kérdésedre: "így nem nagyon akarja a kapcsolatot.." R.
150 km az nagyon sok! Kb 2, 5 óra autóbusszal, tehát csak hétvégente tudnátok találkozni, akkor se jönne össze minden alkalommal az egyébb tevékenységek miatt. Sajnos igaza van a barátodnak. Nekem volt távkapcsolatom kb 300 km volt köztünk, csak havonta egyszer tudtunk találkozni, persze mindennap beszéltünk telefonon. Hát mit ne mondjak nagyon rossz volt igy, hogy nem számithattam rá, amikor kellett volna, nem volt kihez odabújni...bele gondolva nem is voltunk egymásnak, csak beképzeltük a szerelmet. Meg is csaltam végül valaki mással...

Mit tegyek? Így nagyon nem jó

Engem pár éve örökbe fogadtak és csak én nem vagyok vér szerinti gyerek. Van egy 14 éves lány és egy 16 éves fiú. Az a baj hogy a fiú nem hagy békén soha. Mindig próbál olyanokat csinálni hogy nekem rossz legyen és mindig csúfol csak mert nem vagyok magyar. Már nagyon idegesít? és hülyén is érzem magam itt. A lány az kedves és próbálja leállítani a bátyát de nem sikerül. Kb 10 évesen egyszer leléptem miatta de a szomszéd megtalált és vissza kellett jönnöm, megkérdezték hogy miért de inkább nem mondtam rá semmit mert akkor még jobban csesztetett volna. Nem akarok senkinek szólni err?l mert úgyis én szívnám meg. Már inkább ki se megyek a szobából csak ha muszáj és direkt kerülöm ?t. Egyformán foglalkoznak velünk szóval nem értem mire jó ez. Mit tegyek? 12/f

Legjobb válasz: Szerintem mondd el a szülõknek ezt amit itt leírtál,meg fogják érteni,és szólnak a fiúnak.Ha megint csesztet,megint szólj,de szerintem így abba fogja hagyni.Azért bazergál,mert látja hogy nem mersz szólni.

Szerintem mondd el a szülõknek ezt amit itt leírtál, meg fogják érteni, és szólnak a fiúnak.Ha megint csesztet, megint szólj, de szerintem így abba fogja hagyni.Azért bazergál, mert látja hogy nem mersz szólni.
Jaja. A lányok általában szeretik az ázsiai fiúkat :D Én is csak annyit tudok mondani, hogy mondjátok meg õt. A lány tud neked segíteni.
Szerintem is szólj, ha meg azt gonodolják te vagy a hibás, a kislány is segíthet neked mert ha ketten összefgtok akkor tényleg leállítják. sok sikert :)
Várj pár évet és bukni fognak rád a csajok, különlegesség leszel köztünk :P akkor legyen nagy a pofája ::
Ne foglalkozz vele! szólj szépen a szüleidnek! És üljetek le 1 asztalhoz és elõtük kérdezd meg hogy mi a baja veled.. Ne hátrálj vissza! sok szerencsét:)
Monde me a szülöknek most, és minden megoldodi !!!
Szerintem ezt a szülõkkel kéne megbeszélni, nem a sráccal. Õk fogadtak örökbe, nyilván szeretnek is akkor! Milyen nemzetiségû vagy?
Szerintem is szólj a szüleidnek, és a végén békén hagy. Mondom miért. 1.Szólsz a szüleiteknek. Lecseszik a fiút. 2.Megint piszkál a fiú, te megint szólsz, most mégjobban lecseszik. 3.Újra megpróál piszkálni a fiú megint szólsz, a szülõk már mérgesek a fiúra, mert megint piszkál. 4.Megint piszkál a fiú, te újra szólsz, a szülõk pedig megbüntetik a fiút. Aztán ez így megy tovább, és szerintem ha rájön, hogy nem akar büntetésben lenni, akkor abbahagyja :)
A kérdező hozzászólása: (Dél) koreai vagyok és kb 7 évesen kerültem ide. De ha megmondom akkor azért nem fog hagyni :/ nem nagyon hallgat.
A kérdező hozzászólása: De hát semmivel nem szeretnek jobban engem mint õt. Velem is ugyanolyanok mint vele.
videózd le.. nekem van egy barátnõm akinek a kisöccse tuti beteg agyilag, amikor a szüleivel vannak olyan mint egy angyal, de ha egyedül akkor a nõvéréhez pengéket, késeket, széket, asztalt, cipõt, stb. dobál. elég durva. és aztán még fenyegetõzik hogy ha elmeri mondani nagyon megbánja. szerintem kisebbségi komplexusban szenvednek (vagy féltékeny rád) szerintem mindenképpen szólj a szüleidnek, ha kell többször is!
Mi lehet a baja a nagynak? Azt gondolja, õt nem szeretik eléggé? Valami baja tutira van, amit így akar leplezni. Talán anyukádéktól átmenetileg több törõdésre lenne szüksége, amellett persze hogy szigorúan leállítják a piszkálódásait. Ne vonulj vissza, kérj segítséget a szüleidtõl meg a lánytól. Megkérdezheted tõle azt is, mi az igazi baja veled (ha van oka egyáltalán).
A kérdező hozzászólása: Észreveszik és szólnak is érte. Csak az a baj hogy õt nem érdekli. És amikor nincsenek ott akkor sokkal durvább.
És hogy hogy nem veszik észre a szülõk, hogy ilyen dolgok történnek? Ha jól vettem ki, akkor eléggé gyakoriak ezek piszkálódások. Az lenne a legjobb ha a szülõk vennék észre. Biztos ngayon rendes emberek, de tudhatnák, hogy ilyen esetekben (mármint, hogy van vér szerinti és örökbe fogadott gyerek is) jobban a körmükre kell nézni.
Talán ez a baja. Nem veszi be az éretlen agya, hogy az örökbefogadott gyermek ugyanolyan, mint a született.

Mit tegyek? Egyszerűen nem tudok megbízni a barátnőmben, mindig féltékenykedek hülyeségek miatt ez miatt van is néha veszekedés nem szeretnék szakítani mert szeretem és nagyon fájna, de így nyugtalan vagyok egész nap.

Legjobb válasz: Elég egyszerû a képlet. Fölösleges féltékenynek lenni, ugyanis: Ha meg akarna csalni, úgyis megteszi, azzal, hogy féltékeny vagy, csak rontod a helyzetet és magad alatt vágod a fát. Inkább azon agyalj mikkel tarthatod magad mellett.

Elég egyszerû a képlet. Fölösleges féltékenynek lenni, ugyanis: Ha meg akarna csalni, úgyis megteszi, azzal, hogy féltékeny vagy, csak rontod a helyzetet és magad alatt vágod a fát. Inkább azon agyalj mikkel tarthatod magad mellett.
A kérdező hozzászólása: ha én ezt megtudnám tenni olyan boldog lennék.
Valószínûleg kevés az önbizalmad, alacsony az önértékelésed. Ha van rá lehetõséged, beszélj errõl egy pszihológussal.
ja vagy tényleg félrekur
Alapvetõen nem vagy jóban magaddal, akkor miért reméled, hogy majd egy nõ mellett jobb lesz? Saját magad miatt ráhárítod a hülyeséget...Gondolkozz el magadon elõbb...
Ezt már elrontottad, amikor beleszerettél. A nõkben csak akkor bízhatsz, ha eszméletlenül jóképû és gazdag vagy, máskülönben v te vered át õket, v õk fognak téged. A jövõben próbálj meg nem beleszeretni senkibe, és csak szexre használd a csajokat, másra nem jók!
régen mindig azt hittem, hogy milyen jó lesz ha majd a párom féltékeny lesz rám mert akkor biztos szeret. nos, egy bizonyos szintig még imponál is a dolog, de mikor a férjem féltékeny volt ( próbálta tagadni, végül bevallotta), egy kicsit tetszett a dolog de aztán felmerült bennem a gondolat hogy talán nem bízik meg bennem? és mikor ez a féltékenységi roham volt, még nem is voltunk házasok. szerencsére fõleg az esküvõ óta már nem gondolkodik ilyen hülyeségeken:) tudja hogy szeretem és nem csalnám meg, mert nincs rá okom. ne féltékenykedj, vagy tartsd magadban, ha nincs bizonyítékod a megcsalásra mert elõbb utóbb elege lesz a barátnõdnek. 26/N sz
Hogyha eljutottál odáig, hogy nem bízol meg benne ( teljesen ) , és ilyen gondolataid vannak, hogy félrelép, akkor az talán nem lehet alaptalan. "Csak úgy" nem alakul ki a féltékenység. De hülyeségek miatt ne veszekedj, ha Te is tudod, hogy hülyeségek.

11hónapos kislány csak úgy hajlandó enni, ha nézi a tévét. Mit tegyek? Már nem cicizik, a tápszert pedig nem issza meg. Nagyon el vagyok keseredve, mert tudom ez igy nem normális, de nem tudom mitévö legyek?

Próbáltam tévé nélkül,de 3napig szinte semmit nem evett csak pár szem kölesgolyót.Létezik,hogy nem szeret semmit,mindent úgy kell bele tömni?Igy sem eszik túl sokat,7kilo csak.Van másnak is ilyen problémájaHa vk tud segitsen,hogyan változtassak ezen

Legjobb válasz: Romoljon el a tv. (Hátul kihúzod, hiába kapcsolgatná, nem megy....) És nemcsak evés alatt, de bizony egész napra el kellene romolnia. Itt a jó idõ, menjetek ki sokat a levegõre - talán az étvágya is jobb lesz), találjatok ki bentre is egyéb elfoglaltságot. Segíthet a konyhában ebédet fõzni, ha "együtt" készül, lehet hogy szívesebben megkóstolja.

Romoljon el a tv. (Hátul kihúzod, hiába kapcsolgatná, nem megy....) És nemcsak evés alatt, de bizony egész napra el kellene romolnia. Itt a jó idõ, menjetek ki sokat a levegõre - talán az étvágya is jobb lesz), találjatok ki bentre is egyéb elfoglaltságot. Segíthet a konyhában ebédet fõzni, ha "együtt" készül, lehet hogy szívesebben megkóstolja.
Ezt csak az érti meg, akinek szintén rossz evõ a gyereke. Egyet értek az elõttem iróval. Nálunk egy saját kanál a kezében és apró falatkák segitett egy kicsit, de igy is nagy kinlódás az evés.
Elöször is mindenképpen kapcsold ki a tv-t. Már ebéd elött se menjen a tv. Nekem fura is, mert nálunk mikor ilyen pici volt, még nem néztek tv-t, így csak este mikor lefeküdtek ment. Aztán semmit ne adj neki csak normális ételt. se kölesgolyót, se tejszeletet, se joghurtot. Próbáld meg mit is szeret. Bébiétel, vagy sajátodat? Próbáld meg teljesen pürésíteni, vagy ha bébiételt adsz akkor 4-6 hósoknak valót adjál. Reggelire ha nem eszik tápszert akkor ha mást nem eszik meg akkor adjál tejpépet. Majd a követekzö étkezés ebéd legyen, ami rendes fött étel. csak vizet adjál neki inni. Nekem nagylányom aki keveset eszik és vékony, így nála van korlátozva a csoki és édeség evés, mert ha azt eszik akkor ebédt nem eszik.
hát ez durva, hogy 11 hósan tévézik, de már mindegy. Próbáltad máshol etetni? Nekem a rossz evõ gyerekem pl. a pékségbõl frissen vett kiflit megette az utcán, otthon nem. Igen, ez sem jobb. De jó lenne, ha nem kötné össze a tévézést meg az evést. Nem hiszem, hogy érdekli a mûsor, csak rossz szokás. Nyugi, nem fog éhen halni a kaja mellett, mondd, hogy evés után lesz tévé, de max. öt perc. Szerencsére jön a jó idõ, ahogy írták, majd megéhezik, ha sokat levegõzik.
Nemcsak az a fontos, hogy egyen, hanem a hogyan is. Amúgy sem kellene még tévéznie egy percet se, de evés közben tévézni kifejezetten káros. Nem akarom részletezni az okokat, ráadásul nem is vagyok szakértõ, de a lényeg, hogy az agya nem ez evésre figyel és nem termelõdnek megfelelõen az emésztéshez szükséges enzimek. Felnõtt korban is káros egyébként. Én maximálisan megértem azt, hogy mindent megpróbálsz és el vagy keseredve, mert az én lányom is pehelysúlyú és 8 hónaposan képes 35 gr kaja után 5 órát nem enni. Tudom milyen nehéz, amikor minden falatért megküzd az ember. Nem tudok neked tuti tippet adni, beszélj a gyerekorvossal. Minket elküldött vérvételre, hogy nem vashiányos-e, de nem az. Sok oka lehet az étvágytalanságnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Elöször is, mi télen is nagyon sokat voltunk a llevegön, a tévé csak akkor szól, amikor eszik a kishölgy.Imád kint játszani, felfedezni!És duck tévét néz, mikor eszünk.Ezen kívül csak a híradó erejéig van bekapcsolva a tévé.Egyszerüen nem szeret enni.Köszönöm a megerösítést, sztem is az a fontos, h egyen, nem a hogyan.Csak néha azért elkeseredek...
Ki mondja meg, hogy mi a normális? Szerintem nagyobb butaság egy ilyen kis súlyú babát 3 napig "éheztetni", mikor minden kis bevitt kalóriára, vitaminra szüksége van, mert nem a nagy könyv szerint eszik. Nyugodtan etesd úgy ahogyan többet megeszik, szerintem most inkább az legyen az elsõdleges szempont, ne az, hogy mit mondanak az "okosok". Nem mondom, hogy ez a legjobb módszer, de ez is egy a sok közül. Esetleg próbáld meg te is nem tv-vel, hanem a youtube-ról valami szerényebb mesével, hátha úgy is mûködik.
az en lanyom is rossz evo, o egy evesen 8kg volt.Nalunk bevalt a szabadban etetes, kocsiban ult, volt mit neznie kozben szepen nyitogatta a szajat. Otthon meg konyveket olvastunk eves alatt, aztan amikor mar a szajaba rakta a kajat, ez kb. 13-14hos kora korul volt, kapott kockara vagott zoldseget a tanyerjara, azt csipegethette, kozben en meg kanalasztam. Nagyon sok turelem kell hozzajuk, es ujitast ugy erdemes bevezetni, hogy nagyon ehesek legyenek. MOst 17hos, tud kanallal enni, de nem akar. Adj esetleg neki is kanalat a kezebe. En kostoltattam vele fozes alatt a dolgokat, persze amit lehet. Es a tevet jobb ha elfelejtitek egesz nap.
Napi 5 csepp Béres csepp, mivel 10 kg alatti. Lányom is 7, 5 kg volt 1 évesen. Elkezdtem a Béres cseppet, az étvágya nagyon jó lett tõle. Most 2 éves lesz májusban és most 11 kg. Kevesebb, mint 1 év alatt 3, 5 kg-ot hízott.
Hol van a tévétek? És hogy szokottrá erre? Írnál errõl valamit?
Kedves kérdezõ az én lányom 17hónapos és szintén duck tv mellett evett mindig kényszerbõl mert nem evett 5hónapos korától nekünk 2 szintes házunk van és alul van a konyha ahol anyósom lakik és mindig fent evett a nappaliba mivel rossz szokásukhoz híven a pároméknál senki nem ül egyszerre asztalhoz csak vasárnap akkor õ is lent eszik velünk tv nélkül de anyuméknál például mindig az asztalnál eszünk és ha ott vagyunk eszik rendesen tv nélkül most már a kis-vakond megy miközben eszik és hála ennek elég sokat eszik de amíg ezt be nem vezettem nem volt hajlandó semmit megenni forgolódott és nem érdekelte az evés, Én is kaptam hideget meleget de kérdezem én mi a fontosabb hogy a gyerek jól lakjon vagy hogy éhezzen mert valaki kitalálta hogy ez nem jó csak indokolva nincs hogy miért nem jó.A szabadba azért nem eszik mert ott más ingerek érik és szaladna játszani, ja és ha én a 17hónaposomnak nem tudom elmagyarázni hogy elromlott a tv akkor egy 11 hónapos honnan fogja megérteni hogy mi az hogy elromlott? Leírom a napirendünket nekem ez így bevált mondjon bárki amit akar: Nyugodtan etesd úgy ahogy minél többet megeszik és nem kell feleslegesen mesterséges vitaminokkal tömni ha a tv elõtt ülve megenné a természetes vitaminokat :) Én reggel veszek neki egy kiflit amit elrágcsál úgy 9körül és megiszik rá egy deci tejet mert mást nem hajlandó megenni ezért nincs tízórai így ebéd pontban délben amit éppen fõzõk addig kint játszik nagyival az udvaron mikor harangoztak behozom be a kis-vakond és evés (egyedül)aztán teaivás és alvás szintén egyedül.délután ha felkel gyümölcsöt eszik keksszel és krémtúróval keverve szintén mese elõtt :) aztán ki megyünk sétálni viszünk pufit azt rágcsálja és este 7-kor pancsi elõtt vacsora szintén mese közben.Pancsi és fogmosás után meg 1, 5 deci tejet megiszik és elalszik éjjel egyszer kell teát vagy tejet inni mikor mit. Remélem segítettem neked!

Mit tegyek? Ez igy nem nagyon fog mar menni!

A baratommal eleg gyakran talalkozunk es hat .....otthon az unokatestveremmel eleg sok baj van(18 eves lesz)szoval azt mondjak rola hogy kurva meg minden hujeseget csinal es mar az egesz csalad tonkre van menve es amikor elmegyek a baratommal mondjuk setalni vagy valami mas egyszeribol ramjon a siras es rogton a csaladomra gondolok.En megprobaltam figyelni a baratomra nem gondolni a csaladomra de mar nincs ojan talalkozas hogy ne sirjak.o tud mindent mert elmondtam neki es o is azt mondja hogy egy nagy kurva az unokatestverem.O probal vigasztalni de nem megy es akkor aztan elmegy a kedvem es minden szar.Es mar nem nagyon birjuk hogy enyit sirok.Nem tudom mi lesz.Es nem csak a csaladom jut eszembe hanem meg egy tortenet amit nem tudok feldolgozni.Segitsetek mert nem tudom mi lesz velem mostanaba nagyon sokat sirok es en mar sokmindent megprobaltam de nem megy:-((:-((

Legjobb válasz: Arról a másik dologról is beszéltél a barátodnak, amit nem tudsz feldolgozni? Nyugodtan mondj el neki mindent, szertintem segíteni fog neked mindenben. H sikerül elfogadnod, hogy ilyen az unokatesód (mert õt nem tudod megváltoztatni) és feldolgozod azt a bizonyos dolgot is, akkor minden a régi lesz. Fordulj mindenben bizalommal a barátodhoz, ha nincs más, akinek mindent elmondhatnál. Ha kibeszéled, máris megkönnyebbülsz egy kicsit.

Arról a másik dologról is beszéltél a barátodnak, amit nem tudsz feldolgozni? Nyugodtan mondj el neki mindent, szertintem segíteni fog neked mindenben. H sikerül elfogadnod, hogy ilyen az unokatesód (mert õt nem tudod megváltoztatni) és feldolgozod azt a bizonyos dolgot is, akkor minden a régi lesz. Fordulj mindenben bizalommal a barátodhoz, ha nincs más, akinek mindent elmondhatnál. Ha kibeszéled, máris megkönnyebbülsz egy kicsit.
Szerintem mondd el a baratodnak azt a masik dolgot is.Aztan probalj meg olyan dolgokba kezdeni amik elterelik a figyelmedet a csaladodrol.Peldaul menj el a barataiddal valahova(minnel tobb barattal mert akkor jo a hangulat es akkor mindent alfelejtesz)ha elkezdesz sirni akkor gondolj valami olyan dologra vagy esemenyre ami boldogga tett.Ne foglalkozz az unokatestvereddel.Eld a sajat eleted es mosplyogj sokat!!!!Ez segit!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon sokmindent megprobaltam el szerettem volna mondani a baratomnak azt a masik dolgot de nem megy, nem tudok rola beszelni mert csak sirok es ha ra gondolok....akkor is csak sirok nem tudom mi lesz velem ...megprobalom amit javasoltatok koszi a valaszokat de meg irjatok tippeket:-((:-((:-((
Az hogy az unokatestvéred ilyen az bánt ennyire, vagy mert a család kivan borulva miatta? Mit takar az hogy ku.va? És az a másik dolog, ha esetleg szeretnéd itt is elmondhatod, hátha megkönnyebbülsz, és valaki tud neked abban is tanácsot adni. Esetleg lehet, hogy összefügg a kettõ? És azért olyan nehéz? Muszály lenne valamit kitalálni mert tisztára befogsz kattani, és még a kapcsolatod is rámegy. Gondolom még fiatal vagy. Fel a fejjel! Gondold át neked mi lenne a legjobb? Esetleg egy pszichológus, vagy kineziológus is segíthet, de mindenképp lépj! Sok szerencsét!
Ne is mond el! Irj neki egy levelet...akozben sirhatsz amennyit neked jolesik.De a baratodnak tenyleg tudnia kene errol.Hidd el nem hulyeseg, egy idoben en is igy voltam, es sirva de megirtam egy nagyon hosszu levelet...es tudod mit, amikor elolvasta o is sirt, h egy olyan reszemet ismert meg amit egyaltalan nem ismert, es rajott h m, ennyire mellettem kellett legyen.Vagyis a lenyeg, h ez erosebbe tette a kapcsolatunkat, es igy a tieteket is erossebbe teheti, ha latja h megbizol benne, es elmondod a problemaid.Sok sikert! De ne add fe a kapcsolatod ha szeretitek egymast, mert nem is olyan konnyu o9lyan embert kapni aki tenyleg szeret, es ennyire melletted all!
A kérdező hozzászólása: Meg senkinek sem mertem elmondani es nem is szeretek rola beszelni meg sirok ha ra gondolok faj a szivem, leirni sem szeretnem , amugy igen az unokatestveremmel kapcsolatos hat ugy kurva hogy van egy baratja aki egy atok uti meg zsarolja meg ijenek es nem hagyja ott az unokatestverem.Az egesz csalad mar tonkrement az anyja mar betege bele.Nem tudom mi lesz velem :-(

Mit tegyek azert h a baratom higgyen nekem a multunk eleg zavaros hazudtam neki de mar oszinte vagyok es odaig jutottunk hogy mar egyaltalan semmit nem hisz nekem en nagyon szeretem ot es nem akarom elvesziteni de ez igy nem mehet tovabb mit tegyek?

masik dolog amugy mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom es mar teljesen tanacstalan vagyok nem tudom mit tehetnek hogy higyen nekem pedig rengeteget gondolkoztam mar ezen

Legjobb válasz: Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.

Nagyon hosszú idõ az amikor vissza tudod nyerni a bizalmát, amiket leírtál annál igazán többet már nagyon nem tudsz tenni. De ha ez nem mûködik így akkor ne erõltesd, mert annak semmi értelme.
Ha eljátszottad a bizalmát, egy idõre igenis szükség van a pincsi üzemmódra, de innen nehéz lesz visszaállni. Ha õ is veled akar maradni, akkor visszatérhet az a bizalom, de ez hosszú-hosszú idõ (és nem biztos a végkimenetel). Az én barátnõm is játszotta már el a bizalmamat, de vissza tudta nyerni, szóval lehet értelme.
Hinni a templomban kell. Már bocsi...
A kérdező hozzászólása: Hat en hiszek benne hogy nem!!
remélem legalább úgy kötõdsz hozzá hogy közben megcsal meg átver... :S
A kérdező hozzászólása: ez teny hogy fuggok tole :P olyan mint a drog.... :| es a psciholugusos ize meg nem segitett mert mar voltam miatta es ck ugymondd "segitett tullepni rajta" de az sem volt semmire jo csak ot bantottam meg vele :|
betegesen függesz tõle ez nem egészséges. Jogod van neked is az életedhez... szerintem menj pszichológushoz.
A kérdező hozzászólása: nyugodtan iranyithatja nem erdekel csak ne hagyjon el nekem o az eletem nelkule nem elet az elet
sztm azért mert hazudtál neki, nem kéne hogy õ irányítsa az életed ("mindent megteszek neki azt teszem amit mondd nem megyek sehova masokkal nem beszelek mindenhol tujda a kodom") érthetõ hogy nem bízik benned (bár attól is függ miben hazudtál neki) de ez akkor sem jogosítja föl arra hogy így megszabjon neked mindent. Bár ahogy látom, te ilyen pincsi üzemmódba nyomod.
Kár tenni bármit is, már rég elveszítetted. Lehetsz vele még hónapokat, éveket úgysem maradtok együtt, és nem is lesztek boldogok... Persze ne legyen igazam.
Írj helyesen és tagold a szöveget rendesen! Értelmezhetetlen amit írtál!
, ?, , , ., , , , -d, , , , gy, .
A kérdező hozzászólása: Nem eroltetes mert o is akarja de nem tudom mit tehetnek annyira felek hogy elveszitem...volt egy idore elkerultunk egymastol es kerdezett arrol az idoszakrol en hazudtam mert feltem hogy ujra elveszitem ez miatt mar egyaltalan nem hisz nekem bar kiderult az igazsag megsem valtozott semmi csak roszabb let hogy hazudtam....
mennyi partnered volt? ez a gond?

Dadog a fiam mit tegyek? 2, 5 éves és nemrég vettük észre hogy dadog eddig nem volt gond a beszédével. Ez már így marad? Nagyon kétségbe vagyok esve mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem marad így. Nme ijedt meg valamitõl? Esetleg valaki jobb kézre akarja szoktatni, pedig õ balkezes? Lehet, hogy gyorsabb a gondolata, mint ahogy beszélni tud, azért dadog. Vag ymost szokik a bilire, és stresszes tõle. Ne pánikolj! Ha nem ijedt meg, nem erõlteti senki, akkor várj egy-két hónapo Ha akkor is dadod, majd elviszed a nevelési tanácsadóba, és kap logopédust.

Nem marad így. Nme ijedt meg valamitõl? Esetleg valaki jobb kézre akarja szoktatni, pedig õ balkezes? Lehet, hogy gyorsabb a gondolata, mint ahogy beszélni tud, azért dadog. Vag ymost szokik a bilire, és stresszes tõle. Ne pánikolj! Ha nem ijedt meg, nem erõlteti senki, akkor várj egy-két hónapo Ha akkor is dadod, majd elviszed a nevelési tanácsadóba, és kap logopédust.
nem marad így!!! Ne aggódj! Az én kislányom is elkezdett dadogni 2 évesen kb. két hónapig tartott aztán, ahogy jött elmúlt. Neki gyorsabban pörgött az agya, mint ahogyan el tudta volna mondani. Nem ijedt meg semmitõl, nem történt semmi változás. légy nyugodt és próbálj meg neki segíteni, ha tudod mit akar mondani mondd ki helyette a szót.
bocsass meg neki adj neki meg egy eselyt es ha elbassza hagyd el :)
Attól függ mivel bántott meg, mekkora bûnt követett el. Szóval? Mert lehet h azt mondjuk h hagyd el a pi..csába de lehet h azt mondjuk majd h egy hülye pi..cs* vagy.
A kérdező hozzászólása: Itt nemis az a lényeg hogy mivel bántott meg, lényeg hogy még annál is rosszabul esett mintha megcsalt volna, és nem ez az elsõ eset hogy megbántott, de most telt be a pohár.. de már 3 napja hogy szakitottunk, és beszélünk is, de mindig veszekedés a vége, õ könyörög hogy bocsájtsak meg, de ha megbocsájtok megint kezdõdnek majd elõlröl a veszekedések :(
A kérdező hozzászólása: és még annyit hozzá teszek hogy jövõhónapban lett voln 1 év  :(
De nem mindegy h mikkel bántott meg basszus! Mert ha gyerekes ostobaságokkal és csak szerinted komolyak a dolgok mert mondjuk 15 éves vagy akkor elhiszem h így elvagy vele. De ha komoly dolog és ez már hosszú idõk óta így megy akkor viszont szintén nem vagy normális.

Mit tegyek teljesen kikészültem nem bírom tovább nagyon készvagyok mit tegyek hogy ne érezzem így magam és jó legyen az életem?

Nagyon fontos semmiben sem látom már a jót sírok idegeskedek teljesen kikészültem!

Legjobb válasz: Kényeztesd kicsit magad! Ülj be egy kád finom, meleg, illatos vízbe. Iszogassál édes, meleg kakaót. Olvasgass vicceket. Pletyizz egyet a barátnõddel. Dobjál be egy zacskó chipszet. Tegyél fel egy szép zenét. Próbálj meg korán lefeküdni, és aludni egy jó nagyot. Lazíts!!

Kényeztesd kicsit magad! Ülj be egy kád finom, meleg, illatos vízbe. Iszogassál édes, meleg kakaót. Olvasgass vicceket. Pletyizz egyet a barátnõddel. Dobjál be egy zacskó chipszet. Tegyél fel egy szép zenét. Próbálj meg korán lefeküdni, és aludni egy jó nagyot. Lazíts!!
Hááát nem sok fogodzót irtál, de azért válaszolok neked. Pont tegnap néztem az X faktort ahol a férfiak és nõk beteljesült álomként tekintettek a mûsorra, egész egyszerûen azért, mert nem kell napi 8-12 órát melózni kevés fizetésért, úgy hiszik, hogy a limuzin, a pompa, a pénz, a csillógás, a bulik...na ez az élet. A mai világ legnagyobb hibája, hogy ezt súlykolják az emberekbe, hogy neked minden jár, lehetsz gazdag, lehet szuper csajod, szuper autód, szuper munkád...minden hibátlan és tökéletes, mint a retusált modellcsajok, és aztán jön a hopp, hogy iszonyat kevés embernek adatik ez meg és paradox módon õk sem túl boldogok:( Az embernek meg kell tanulni élveznie az életét és hálát adnia azért ami van. Hidd el, hogy ilyen mindig van. Sok sikert. Üdv Józsi
A kérdező hozzászólása: köszönöm nagyon hálás vagyok nektek csak az aggaszt hogy lazítani nincs idõm mert hazaérek suliból teljesen készvagyok bedepizek fárattvagyok és olyansokat kell tanulnom még 1 órát se tudok aludni és ha nemmegy valami kibukok olyan apróságokon és sírni kezdek és egyszerûen már teljesen nemérzem magam embernek mint akit mindíg kínoznak :\\

Mit Tegyek Ha szerelmes vagyok egy fiúba de ő nem viszonozza? Szóval nagyon tetszik 1 srác. De sajnos ő ezt nem viszonozza! Nagyon szeretem és sokat szoktunk beszélni! Viccelődünk meg minden de csak barátok vagyunk szeretném ha ez nem így lenne!

Legjobb válasz: vagy valaki más tetszik neki (tapasztalat) akkor sajnos nincs túl sok esélyed :S (én már csak tudom, a rohadt életbe!!! na mindegy...) ha nem így van és potenciális barátnõként tud rád tekinteni, akkor maradjatok továbbra is nagyon jóban, beszélgessetek még többet, ismerjétek meg egymást jobban, esetleg próbáld lenyûgözni valamivel. Ha elég sok idõt töltötök együtt, valószínûleg meg fog változni a véleménye :)

vagy valaki más tetszik neki (tapasztalat) akkor sajnos nincs túl sok esélyed :S (én már csak tudom, a rohadt életbe!!! na mindegy...) ha nem így van és potenciális barátnõként tud rád tekinteni, akkor maradjatok továbbra is nagyon jóban, beszélgessetek még többet, ismerjétek meg egymást jobban, esetleg próbáld lenyûgözni valamivel. Ha elég sok idõt töltötök együtt, valószínûleg meg fog változni a véleménye :)
hát én fiú vagyok be azt szeretem ha egy lány egyenes és õszinte szerintem mond el meki az érzéseid :)
szerintem is próbálj vele egyre többet beszêlgetni, vagy mond meg neki hogy kísérjen haza.. és pl amíg hazakìsér addig elmondhatod neki hogy szereted... és azt honnan tudod hogy õ neki nem tetszel? a fiúk általában kevésbé mutatják ki az érzéseiket. mond meg neki hogy mondjon egy 3-as toplistát lányok közül aki tetszik neki, vagy aki szerinte szép.. :) )
Hát együtt érzek veled nekem az a bajom hogy nekem is tetszik egy srác és le írtam neki hogy mit érzek és azóta nem beszél velem és lekoptat és ez még semmi + a barátnõm is szerelmes belé ... :(
A kérdező hozzászólása: Kedves Mániás! köszi h írtál de nekem az a bajom h neki egy másik lány tetszik v. szerelmes belé, azt nem tudom, de egy másik FIÚ "haver" mondta hogy akibe õ szerelmes v. tetszik neki az, az én kiszemeltemnek is !!!!! Ezzel akarja "elrontani" a lánnyal való kapcsolatát! Tehát ez a fiú aki nekem tetszik tavaly szerelmes volt belém?, mert a "haver" szerelmes volt belém és õ azt mondta h "összevesztek" rajtam!! :( köszi mindenki !! minél több választ szeretnék!! KÖSZIII
Szerintem próbálj hozzá közeledni, esetleg mond neki, hogy sütsz valami finomat, de nincs aki megkóstolja és átjöhetne vagy valami hasonló.
Más az ha tetszik és más az ha szerelmes vagy belé :) . Amúgy meg honnan tudod h nem viszonozza-e? Mondta? mert ha nem akkor érdemes vele próbálkoznod. DE az fontos h szingli legyen...
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a baj hogy én elmondtam neki hogy tetszik nekem! És lekoptatott!!! :'(
Lehet, hogy te is tetszel neki, csak nem mer közeledni hozzád, vagy te nem utaltál arra, hogy õ bejön neked, és azt hiszi, hogy nincs esélye nálad. Próbáld egy kicsit "körüljárni" a témát, aztán majd kiderül, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Remélem majd hasznomra válik! Honnan van tapasztalatod? Át élted már? Talán rokon lelkek vagyunk :D
ha másba szerelmes akkor nem tudsz mit tenni, esetleg csak ha valami csoda folytán ki nem szeret belõle. De ha látod hogy reménytelen akkor nem tudsz mit csinálni:( Egyre jobban szeretni fogod és csak pofára esés lesz a vége ha meglátod hogy kapcsolatban van :( Próbáld elfelejteni ha ennyire reménytelen! :((

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!