Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek igy nem (514 db)

Májusban volt egy elhalt terhességem. Sajnos nem tudom elengedni, feldolgozni. Pszichológus segíthet? Vagy mit tegyek? Így nem jó!

Legjobb válasz: Velem ez pont ma történt meg.És én sem bírom feldolgozni szerintem.Amúgyis elég lelkis vagyok.Nagyon el vagyok keseredve.Én sem tudom mi lesz ezután.Hányadik hétben voltál??

Velem ez pont ma történt meg.És én sem bírom feldolgozni szerintem.Amúgyis elég lelkis vagyok.Nagyon el vagyok keseredve.Én sem tudom mi lesz ezután.Hányadik hétben voltál??
Szia Nagyon sajnálom!! Ilyenkor a legjobb ha kibeszéled a fájdalmad egy jó pszichológus sokat tud segíteni Nekem is vannak ilyen rossz élményeim 2 is én orvos helyet az internetet választottam mert szívesen meghallgatok másokat is elmesélem én hogy dolgoztam fel és nekem az adott erõt hogy másoknak próbálok tanácsokba segíteni
Szia! Én is májusban veszítettem el egy batbát, de sikerült feldolgoznom (elfelejteni soha nem fogom!). A család és a barátok, munkatársak sokat segítettek és bíztattak újabb baba vállalására. Én kibeszéltem magamból a fájdalmat, többször elmeséltem a történetet, így megkönnyebbültem és szívesen vettem a vígasztaló szavakat. Valószínû, hogy a babám beteg volt, ezért nem tudott fejlõdni, megszületni.Ezt el kell fogadni. Most 14 hetes kismama vagyok, itthon betegállomnyban, persze nagyon izgulok (félek), hogy minden rendben legyen... Ha orvosi segítségre van szükséged a fájdalom feldolgozásához, nyugodtan vedd igénybe, tudnak segíteni. Nézz elõre, és ne add fel a vágyad egy baba után! Remélem, tudtam segíteni.
bocs elírtam, javítok: babát, betegállományban
Én 2 éve jártam így és engem is megviselt. Még csak a 6. hétben jártam, de éreztem hogy valami nem stimmel.Annyiban volt könnyebb feldolgozni, hogy a babához még ennyi idõ alatt nem kötõdtem annyira. Viszont mint nõ lenullázva éreztem magam. Kibeszéltem magamból én is a dolgot, sokat foglalkoztam vele: MIÉRT? Mikor hallottam másokat is, hogy így jártak, és beszélgettünk, egyre könnyebb volt. Én is azt mondanám neked, beszéld ki magadból és mihelyst lehet, készüljetek a pároddal újból a babavárásra! Nem mentem pszichológushoz, engem a család, a hasonlóan járt, számomra kedves ismerõsök megnyugtató szava sokat segített. A legjobbakat kívánom neked!
Szia! Teljesen átérzem amit érzel. Én két hete veszítettem el a 11 hetes babámat:-( Számomra is összedõlt a világ! Ingadozó napjaim vannak azóta is, néha erõsnek érzem magam hogy igenis készülök a következõre, máskor meg befordulok, sírok és kérdezgetem hogy miért??? Rájöttem hogy beszélgetni kell róla, én ugyérzem akkor könnyebb, és közben az ember rádöbben hogy mennyire nem vagyunk ezzel a bajjal egyedül. Amikor még borzasztóbbakat mesélnek (hogy 5-6 hónaposan kellett megszülni) akkor azzal vigasztalom magam hogy jobb volt most és hogy lehet beteg lett volna. Szerintem beszéld ki magadból minél többször, fõleg olyan emberekkel akik átestek ezen. Ha gondolod nyugodtan irj privit és beszélgethetünk bármirõl.... Légy erõs! Lesz még nekünk tündéri kisbabánk!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! a 9.ik hétben voltam
Szia. Sajnos nekem is át kelett élnem azt, amit neked. Én 3 babát veszítettem el. Az egyik kisfiú 7 éves lenne, õ 5 napot élt, a gyomra nem volt kifejlõdve rendesen. Igaz elég régen volt, utána rá 1 évre terhes lettem és egészséges babám született. 2éve májusban egy ujabb babát veszitettem el, méhen belül elhalt 14 hetesen...Nem adtam fel a remény, nagyon vágytam babára, de tavaly decemberben ujra terhes lettem, azt hittem akkor hogy sikerül. Sajnos el kellett vetetni a 14 héten, mert kiderült, hogy szívfejlõdési rendellenessége van...Ez decemberben volt. Azóta eltelt 10 hónap, de hónapról hónapra egyre rosszabbúl vagyok, egy egy ujabb hónap, amikor nem sikerül a terhesség, iszonyatos fájdalmat hoz elõ. Nem is tudom , meddig lesz ez így. Nagyon vágyom egy babár újra. Ez lenn az én sorsom?

Tök lassú az egész Minecraft 1.4.2. a gépemen! Mit tegyek? Így nem élvezhető!

Legjobb válasz: Megfelelõ a géped hozzá?? Nem játszottam vele, de ha tudod vedd lejjebb a grafikát és (vagy) a felbontását... Akkor esetleg gyorsabb lesz

Megfelelõ a géped hozzá?? Nem játszottam vele, de ha tudod vedd lejjebb a grafikát és (vagy) a felbontását... Akkor esetleg gyorsabb lesz
Próbáld kikapcsolni a felhõt, látótávolságot rövidre állítani egy fokkal jobb lesz , de igazábol egy új gép oldd meg mindent (persze ennél jobb)

Mit tegyek? Ugyérzem nem megy igy tovább.

Engem a mai nap folyamán sajnos elküldtek az iskolábol,mert sajna sokbol buktam.De meg volt rá az okom.Az a lényeg,hogy minden összejött.Szerelem meg társaság amire mindig vágytam.Ugyérzem,hogy egy világ dölt bennem össze,mert ez volt álmaim sulija.Mindig ide szerettem volna bekerülni.Most esti tagozatos érettségire fogok menni.De ugyérzem nem megy igy tovább.Nagyon kétségbe vagyok esve.Sok ismerös oda járt a suliban meg minden.Lányok akiket megszerettem volna ismerni meg minden.Ugyérzem begyogyszerezem magam.Léygszi komoly tanácsolakt adjatok.Nagy segitség lenne a számomra mindenki segitsége.Nagyon rosszul érzem magam.

Legjobb válasz: ha tényleg meglett volna az okod, h [email protected] a sulit (egészségügyi problémák,családi ügyek, stb) akkor el lehetett volna intézni a dolgokat. csajokat igy is felszedheted, haverokkal igy is tudsz találkozni. mindent lehet, csak akarni kell.

ha tényleg meglett volna az okod, h [email protected] a sulit (egészségügyi problémák, családi ügyek, stb) akkor el lehetett volna intézni a dolgokat. csajokat igy is felszedheted, haverokkal igy is tudsz találkozni. mindent lehet, csak akarni kell.
Mi az hogy így nem megy tovább? Hidd el hogy a szüleid sem repesnek hogy ilyen a gyerekük, akit hiperszuper fontos dolgok miatt vágtak ki a suliból! Ha álmaid sulija volt, nem csak a szerelmen és a "jó" társaságon kellett volna, hogy járjon az eszed! Nem gondolod, hogy most begyógyszerezem magam meg meg akarod halni típusú felszólalásaid csak egy szánalmas kisgyereket takarnak? Ha arra volt eszed, hogy így elmajmold azt amit már egyszer sikerült elérned, akkor legyen eszed arra is, hogy szembenézz a tetted következményeivel! Mert már vagy 18 nemdebár?
A kérdező hozzászólása: persze de nagyon nehéz nem gondoltam volna, hogy ennyire

2 hós kislányom semmit nem akar napközben aludni. Mit tegyek? Semmit nem tudok csinálni így.

Jár még vki ilyen cip?ben? Sokat bukik, elringatom, és amint leteszem, rögtön!!!!!! felébred, úgyhogy mozdulni sem tudok, még a wc is kizárva..kivagyok..

Legjobb válasz: Hát, néha alszik szopizás közben, de nem jelentõs, mert általában a bukás bántja, így elég nyugtalan. Éjjel egyszer kel fel, kb 11tõl 4 ig tud aludni egyben, de akkor is hosszasan ringatjuk, amikor visszafektetjük, mert szinte órák hosszáig a büfögtetés témában vagyunk.

A kérdező hozzászólása: Hát, néha alszik szopizás közben, de nem jelentõs, mert általában a bukás bántja, így elég nyugtalan. Éjjel egyszer kel fel, kb 11tõl 4 ig tud aludni egyben, de akkor is hosszasan ringatjuk, amikor visszafektetjük, mert szinte órák hosszáig a büfögtetés témában vagyunk.
Kösd magadra. Kendõben simán elõre, ha ügyes vagy hátra is kötheted. Õ melletted van, és aludni is tud, neked meg szabad mindkét kezed. Én mindig így jártam wc-re.
Szoptatod?Ha igen, akkor nem szokott közben aludni?Ha igen, akkor lehet, hogy ott kipiheni magát.Éjszaka mennyit alszik?
Az én kisfiam most múlt egy hónapos és dettó ez a helyzet. Reggel 5-6 körül ébred, majd délután kettõig nyûglõdik )hol a poci fáj, hol már annyira fáradt, hogy nem tud aludni...), majd alszik egy 5 órát, és este szintén jön a nyûglõdés sajnos. Éjszaka 3 óránként kel és eszik, és alszik. De addig maga a rémálom. Egy ilyen pici babának jókat kellen aludni, nem? Én már magamra kötöttem, de még nem változott semmi. Olyan mintha lemaradna valimirõl, ha elalszik, azaz küzd az elalvás ellen... )Legalábbis én így érzem)
nekem 5 hetes a babám ...nekem sem alszik már két hetes kora óta...most már ott tartunk hogy éjjel alszik eddig ezt se tette:) de akkor is 3 óránként kel és kb 40 perc mire visszaalszik..napközben kb 3szor alszik fél órát...szopi után sem...már nem is erõltetem neki...úgyse érek el vele semmit...de amúgy érdekes mert nem nyûgösködik általában...csak nézelõdik elvan magának..kitartás!
mi is ugyanigy vagyunk 5 hets a kislányom éjjel és délelött 4 oránként eszik és alszik tovább de a déli evés után nem alszik csak 10 perceket este 9-10 ig fent van és iszonyu nyügös mondjuk picit hasfájos is . kitartást mindenkinek.

Mit tegyek? Így nagyon nem jó

Engem pár éve örökbe fogadtak és csak én nem vagyok vér szerinti gyerek. Van egy 14 éves lány és egy 16 éves fiú. Az a baj hogy a fiú nem hagy békén soha. Mindig próbál olyanokat csinálni hogy nekem rossz legyen és mindig csúfol csak mert nem vagyok magyar. Már nagyon idegesít? és hülyén is érzem magam itt. A lány az kedves és próbálja leállítani a bátyát de nem sikerül. Kb 10 évesen egyszer leléptem miatta de a szomszéd megtalált és vissza kellett jönnöm, megkérdezték hogy miért de inkább nem mondtam rá semmit mert akkor még jobban csesztetett volna. Nem akarok senkinek szólni err?l mert úgyis én szívnám meg. Már inkább ki se megyek a szobából csak ha muszáj és direkt kerülöm ?t. Egyformán foglalkoznak velünk szóval nem értem mire jó ez. Mit tegyek? 12/f

Legjobb válasz: Szerintem mondd el a szülõknek ezt amit itt leírtál,meg fogják érteni,és szólnak a fiúnak.Ha megint csesztet,megint szólj,de szerintem így abba fogja hagyni.Azért bazergál,mert látja hogy nem mersz szólni.

Szerintem mondd el a szülõknek ezt amit itt leírtál, meg fogják érteni, és szólnak a fiúnak.Ha megint csesztet, megint szólj, de szerintem így abba fogja hagyni.Azért bazergál, mert látja hogy nem mersz szólni.
Jaja. A lányok általában szeretik az ázsiai fiúkat :D Én is csak annyit tudok mondani, hogy mondjátok meg õt. A lány tud neked segíteni.
Szerintem is szólj, ha meg azt gonodolják te vagy a hibás, a kislány is segíthet neked mert ha ketten összefgtok akkor tényleg leállítják. sok sikert :)
Várj pár évet és bukni fognak rád a csajok, különlegesség leszel köztünk :P akkor legyen nagy a pofája ::
Ne foglalkozz vele! szólj szépen a szüleidnek! És üljetek le 1 asztalhoz és elõtük kérdezd meg hogy mi a baja veled.. Ne hátrálj vissza! sok szerencsét:)
Monde me a szülöknek most, és minden megoldodi !!!
Szerintem ezt a szülõkkel kéne megbeszélni, nem a sráccal. Õk fogadtak örökbe, nyilván szeretnek is akkor! Milyen nemzetiségû vagy?
Szerintem is szólj a szüleidnek, és a végén békén hagy. Mondom miért. 1.Szólsz a szüleiteknek. Lecseszik a fiút. 2.Megint piszkál a fiú, te megint szólsz, most mégjobban lecseszik. 3.Újra megpróál piszkálni a fiú megint szólsz, a szülõk már mérgesek a fiúra, mert megint piszkál. 4.Megint piszkál a fiú, te újra szólsz, a szülõk pedig megbüntetik a fiút. Aztán ez így megy tovább, és szerintem ha rájön, hogy nem akar büntetésben lenni, akkor abbahagyja :)
A kérdező hozzászólása: (Dél) koreai vagyok és kb 7 évesen kerültem ide. De ha megmondom akkor azért nem fog hagyni :/ nem nagyon hallgat.
A kérdező hozzászólása: De hát semmivel nem szeretnek jobban engem mint õt. Velem is ugyanolyanok mint vele.
videózd le.. nekem van egy barátnõm akinek a kisöccse tuti beteg agyilag, amikor a szüleivel vannak olyan mint egy angyal, de ha egyedül akkor a nõvéréhez pengéket, késeket, széket, asztalt, cipõt, stb. dobál. elég durva. és aztán még fenyegetõzik hogy ha elmeri mondani nagyon megbánja. szerintem kisebbségi komplexusban szenvednek (vagy féltékeny rád) szerintem mindenképpen szólj a szüleidnek, ha kell többször is!
Mi lehet a baja a nagynak? Azt gondolja, õt nem szeretik eléggé? Valami baja tutira van, amit így akar leplezni. Talán anyukádéktól átmenetileg több törõdésre lenne szüksége, amellett persze hogy szigorúan leállítják a piszkálódásait. Ne vonulj vissza, kérj segítséget a szüleidtõl meg a lánytól. Megkérdezheted tõle azt is, mi az igazi baja veled (ha van oka egyáltalán).
A kérdező hozzászólása: Észreveszik és szólnak is érte. Csak az a baj hogy õt nem érdekli. És amikor nincsenek ott akkor sokkal durvább.
És hogy hogy nem veszik észre a szülõk, hogy ilyen dolgok történnek? Ha jól vettem ki, akkor eléggé gyakoriak ezek piszkálódások. Az lenne a legjobb ha a szülõk vennék észre. Biztos ngayon rendes emberek, de tudhatnák, hogy ilyen esetekben (mármint, hogy van vér szerinti és örökbe fogadott gyerek is) jobban a körmükre kell nézni.
Talán ez a baja. Nem veszi be az éretlen agya, hogy az örökbefogadott gyermek ugyanolyan, mint a született.

10 napos a kisbabám. Állandóan szopizni akar, csak így tud elaludni, büfiztetni nem akarom mert akkor felkel és újra csak szopizva tud elaludni. Azt gondolom nem éhes mert néha már a száján kifolyik a tejcsi. Mit tegyek? Cumit nem tolerálja.

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy voltam a kislányommal. Állandóan a didin lógott,már elneveztem didinátornak:)) Én nem büfiztettem meg. Mindig mellettem aludt el az ágyban,a didin,és mikor már mélyebben aludt átraktam az õ ágyába. Nem volt gond abból,hogy nem büfiztettem,sosem fájt a pocakja. Csak miután lefektettem oldalra fordítottam a fejét,ha esetleg folyik a szájából a tej,nehogy visszanyelje. Most 6 hónapos és még mindig csak didivel alszik el,de nem bánom. Olyan jó érzés:))Õk nem csak evésre "használják" a didit,nekik ez megnyugvás is!!

Szia! Én ugyanígy voltam a kislányommal. Állandóan a didin lógott, már elneveztem didinátornak:) ) Én nem büfiztettem meg. Mindig mellettem aludt el az ágyban, a didin, és mikor már mélyebben aludt átraktam az õ ágyába. Nem volt gond abból, hogy nem büfiztettem, sosem fájt a pocakja. Csak miután lefektettem oldalra fordítottam a fejét, ha esetleg folyik a szájából a tej, nehogy visszanyelje. Most 6 hónapos és még mindig csak didivel alszik el, de nem bánom. Olyan jó érzés:) )Õk nem csak evésre "használják" a didit, nekik ez megnyugvás is!!
Maximálisan egyetértek, mi is fél évesek vagyunk és szintén így alszunk el még mindig. Hidd el megtérül.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat! Akkor én is így folytatom tovább, ahogy eddig, csak izgultam, hogy nehogy valami bajt csináljak azzal, hogy kihagyjuk a büfizést. De ezek szerint nem lesz gond, amúgy nekünk sem fáj a pocink. Minden jót Nektek!
A kérdező hozzászólása: Szia! Neked is nagyon köszönöm a választ. Remélem ha már nagyobbak leszünk mi is ugyanolyan ügyesek leszünk mint Ti :) mert szerintem sem lehet elkényeztetni egy újszülöttet, fõleg nem az etetéssel. Nagyon jó egészséget Nektek!
A kérdező hozzászólása: Eszembe jutott még valami, az én kislányom is elég nehezen született, 18 óra vajúdás után, és sajnos még inkubátorba is került 1 napra. De ma már minden rendben van, de én is hallottam már, hogy az így született babák még ragaszkodóbbak.

Mit tegyek? Egyszerűen nem tudok megbízni a barátnőmben, mindig féltékenykedek hülyeségek miatt ez miatt van is néha veszekedés nem szeretnék szakítani mert szeretem és nagyon fájna, de így nyugtalan vagyok egész nap.

Legjobb válasz: Elég egyszerû a képlet. Fölösleges féltékenynek lenni, ugyanis: Ha meg akarna csalni, úgyis megteszi, azzal, hogy féltékeny vagy, csak rontod a helyzetet és magad alatt vágod a fát. Inkább azon agyalj mikkel tarthatod magad mellett.

Elég egyszerû a képlet. Fölösleges féltékenynek lenni, ugyanis: Ha meg akarna csalni, úgyis megteszi, azzal, hogy féltékeny vagy, csak rontod a helyzetet és magad alatt vágod a fát. Inkább azon agyalj mikkel tarthatod magad mellett.
A kérdező hozzászólása: ha én ezt megtudnám tenni olyan boldog lennék.
Valószínûleg kevés az önbizalmad, alacsony az önértékelésed. Ha van rá lehetõséged, beszélj errõl egy pszihológussal.
ja vagy tényleg félrekur
Alapvetõen nem vagy jóban magaddal, akkor miért reméled, hogy majd egy nõ mellett jobb lesz? Saját magad miatt ráhárítod a hülyeséget...Gondolkozz el magadon elõbb...
Ezt már elrontottad, amikor beleszerettél. A nõkben csak akkor bízhatsz, ha eszméletlenül jóképû és gazdag vagy, máskülönben v te vered át õket, v õk fognak téged. A jövõben próbálj meg nem beleszeretni senkibe, és csak szexre használd a csajokat, másra nem jók!
régen mindig azt hittem, hogy milyen jó lesz ha majd a párom féltékeny lesz rám mert akkor biztos szeret. nos, egy bizonyos szintig még imponál is a dolog, de mikor a férjem féltékeny volt ( próbálta tagadni, végül bevallotta), egy kicsit tetszett a dolog de aztán felmerült bennem a gondolat hogy talán nem bízik meg bennem? és mikor ez a féltékenységi roham volt, még nem is voltunk házasok. szerencsére fõleg az esküvõ óta már nem gondolkodik ilyen hülyeségeken:) tudja hogy szeretem és nem csalnám meg, mert nincs rá okom. ne féltékenykedj, vagy tartsd magadban, ha nincs bizonyítékod a megcsalásra mert elõbb utóbb elege lesz a barátnõdnek. 26/N sz
Hogyha eljutottál odáig, hogy nem bízol meg benne ( teljesen ) , és ilyen gondolataid vannak, hogy félrelép, akkor az talán nem lehet alaptalan. "Csak úgy" nem alakul ki a féltékenység. De hülyeségek miatt ne veszekedj, ha Te is tudod, hogy hülyeségek.

Mit tegyek? Valaki a kútjába ereszti a szennyvizet és már átszivárgott a mi kutunkba így nem tudjuk használni!

Szóltunk az Ántsznek ők nem tesznek semmit, átpaszolták az ügyet a őnkormányzatnak de ennek már 2 honapja és a jegyző sem tesz semmit? Kíhez fordulhatnék? Aki tesz is valamit hogy az én kutamat ismét tudjam használni!

Legjobb válasz: Semmit nem tudol tenni minden kistelepülésen ez megy ahol nincs csatorna

Semmit nem tudol tenni minden kistelepülésen ez megy ahol nincs csatorna
Ez tulajdonképpen környezetszennyezés... Valami környezetvédelmi szervezet nincs erre? Amúgy meg rendõrség...
A területileg illetékes környezetvédelmi felügyelõséghez kell fordulni. Ha van csatornája és nem abba engedi valószínû megbüntetik, de ez a kutadon nem segít. Ha nincs csatorna is megbüntethetik, mert nem szabvány a szikkasztója, de ha 10 évnél régebbi építésû nem fogják. A vizet öntözésre használhatod, inni ne igyátok se ti se az állatok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenképp megprobálok akkor keresni környezetvédelmi felügyelõséget.Amugy nálunk nincs kiépitve a csatorna.
A kérdező hozzászólása: Gondolod lehet vele öntözni?
Ha nincs csatornátok az emésztõbe megy a cucc, ahonnan egyébként is elszivárog, egyenesen a talajvízbe. Te meg a talajvízbõl öntöztél eddig is. Locsolhatsz vele nyugodtan.

A problémám: hogy a távkapcsolatom nem működik és nem tudom mit tegyek? Így elég hosszú lenne elmondani, bővebben lent.

Egy internetes játékban ismerkedtem meg egy velem egyid?s fiúval. Õ Szegedi én Pesti.A távolság tulajdonképpen nem volt baj, "féltékeny" sem voltam.Õ abbahagyta a játékot, nekem pedig bedöglött rá nemsokkal az msn.

Legjobb válasz: Szerintem ha õ nem jelentkezik akkor te ne erõltesd a dolgot! Egyébként meg ha bunkó akkor mit foglalkozol vele? 14 éves vagy elõtted az egész élet majd találkozol egy sokkal kedvesebb sráccal is!

Szerintem ha õ nem jelentkezik akkor te ne erõltesd a dolgot! Egyébként meg ha bunkó akkor mit foglalkozol vele? 14 éves vagy elõtted az egész élet majd találkozol egy sokkal kedvesebb sráccal is!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod. Csak igazából vele sokáig nagyon jól megértettük egymást, úgy ahogy mással nem és hiányzik is...
Egy próbát, megér a dolog. Veszíteni valód nincsen...
Minek neked ez? áááá, ha én 14 lehetnék, tuti nem netrõl ismerkednék!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat és kedves utolsó válaszoló: Mert nagyon megkedveltem és megszerettem õt és igazából a valóságban senki nem tetszik egyenlõre a környezetemben.
Menj el orvoshoz. Ennek valamilyen hiánybetegség az oka. Semmilyen szerrel nem tudod helyrehozni.
mindenképpen dokihoz menj, ez nem normális. de egyébként sokan a ricinusolajra esküsznek
Herbavita hajszeszt tudom ajánlani, nekem is volt hogy csomókban hullott, de ettõl helyrejött 2 hét alatt. Minden nap használtam.
A kérdező hozzászólása: lehet, hogy amiatt is.:/
Teljesen átérzem a helyzeted, mert tavaly én is így voltam. Elmentem bõrgyógyászhoz és a BABE hajhullás elleni sampont javasolta. Azt hiszem, ezt csak patikában lehet kapni, de tényleg segít! :) Egyébként nincs valami lelki problémád? Mert nekem amiatt alakult ki.. 17/L
bõrgyógyászhoz menj sûrgõsen.
Megint a 10:45-ös vagyok. Igyál sok paradicsomlevet.
A kérdező hozzászólása: akkor tuti.2 évvel ezelõtt vashiány miatt kòrházb kerültem a minimum nem volt bennem
A 10:45-ös vagyok. Vas hiány elképzelhetõ, fõleg ha már menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: nekem valòszìnûleg vas és vitaminhiányom lehet
Amikor nekem hullott így a hajam, a háziorvos elküldött vérvételre, de már rögtön cink- és rézhiányra gyanakodott. Ajánlott talán kétfajta vitamint, amelyek tartalmaznak cinket és rezet. Miután elkeztem szedni, rövid idõn belül elmúlt.
Mindenképpen orvosnak kell kivizsgálni az okát! Csak azután lehet kezelni.
A kérdező hozzászólása: megfogadom.:)
Orvos. Mondd el anyukádnak a problémát, és elsõ körben menjetek el a háziorvoshoz.
használj bánfi hajszeszt
A kérdező hozzászólása: egy idõben használtam, de nem nagyon vált be.a revalid, vagy a hair clinic nem jó?? :/
Én a Varga hajcseppet ajánlom, nekem 2 évig intenzíven hullott a hajam, ez megállította. Szerintem egy próbát megér. Bár nem olcsó..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!