Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek hogy (15543 db)

Mit tegyek? Mi lehet a megoldás és mit tegyek, hogy az a tűz, ami talán kiégett, újra fellángoljon? Hogy beszéljem meg vele, hogy szeretném folytatni, de úgy, hogy ő is ugyanannyit tegyen a kapcsolatért, mint én?

Hétvégén majdnem szakítottunk Én meg átb?gtem 2napot, mert rájöttem, h elvesztettem /majdnem/. Most kibékültünk és azon gondolkozom, h jol tettük-e. Lehet csak azért érzem így, mert én tepertem ezalatt a 8hónap alatt a legtöbbet? Én teperek, ? meg ül a babérjain és még azt mondja, hogy nem tudja, kibéküljünk-e. Aztán mikor mondtam, hogy jó, akkor haggyuk. sajnálom. és indultam elfele, utánam jött és mondta, hogy nem bírná ki nélkülem.. de most meg én nem tudom mit akarok. ez az a se veled se nélküled kapcsolat? :( légyszi segítsetek..

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Ha nagyon fiatal, akkor fõleg azt mondom, kár erõltetni. Még annyi élményben lesz részed! Az tök normális dolog, hogy így élted meg a majdnem szakítást! Én tini koromban minden kapcsolatomról azt hittem, hogy na, ez aztán már tuti életem végéig fog tartani! Mindig én voltam az, aki kapart egy kapcsolatban, amikor már éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán a vége mindig szakítás. Mindig megfogadtam, ez volt az utsó, hogy én teperek! Aztán 2,5 éve megtaláltam azt az embert, akirõl tudtam az elsõ percben, hogy Õ az IGAZI! Pedig mindketten tartós kapcsoltaban éltünk... Szóval a lényeg: ha úgy érzed, nem az igazi és csak Te próbálsz meg azért tenni, hogy jobb legyen, kár! Inkább lépj tovább!!!

Hány éves vagy? Ha nagyon fiatal, akkor fõleg azt mondom, kár erõltetni. Még annyi élményben lesz részed! Az tök normális dolog, hogy így élted meg a majdnem szakítást! Én tini koromban minden kapcsolatomról azt hittem, hogy na, ez aztán már tuti életem végéig fog tartani! Mindig én voltam az, aki kapart egy kapcsolatban, amikor már éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán a vége mindig szakítás. Mindig megfogadtam, ez volt az utsó, hogy én teperek! Aztán 2, 5 éve megtaláltam azt az embert, akirõl tudtam az elsõ percben, hogy Õ az IGAZI! Pedig mindketten tartós kapcsoltaban éltünk... Szóval a lényeg: ha úgy érzed, nem az igazi és csak Te próbálsz meg azért tenni, hogy jobb legyen, kár! Inkább lépj tovább!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, h válaszoltál! Tudom, vagyis lehet, h ez lenne a legjobb megoldás... de nagyon rossz lenne :( amugy 18 vagyok Õ pedig 19, de neki Én vagyok az elsõ komolyabb kapcsolata és fél tenni érte valamit? vagy nemtudom... elsõnek is belém szerelmes... nekem már volt elõtte egy másfél éves kapcsolatom, de nagyon rossz volt, megcsalt meg hazudozott nagyon sokat, és másfél év után már ki is égett belõlem a szerelem és ugy szakítottam vele. hál'istennek ugy könnyebb volt, hogy megutáltatta magát velem. de ez a mostani barátom.. aranyos velem.. csak.. nem mondja, h szeretlek.. és ha hibázik az mindegy, de ha én hibázok akkor szemét vagyok... és mindenkinek vannak hibái, van akinek többször is elõfordul ugyanaz.. de próbálok énis túl lépni a hibáimon... és megoldani õket... :(

Mit tegyek? Hogyan felejtsem el?

Van egy fiú, aki az osztálytársam. Már elég régóta tetszik, viszont ? ezt nem tudja. És úgy érzem,hogyne is mondjam már el neki. Mindenki szerint nem illünk össze. Tényleg nagyon különbözünk. Mégis mostanság annyi agyalok azon,hogy ? érezhet-e így? És miért nem tudok lemondani róla? Mit tegyek? :/ 16/L

Legjobb válasz: Hallod kedves 16L én is így vagyok, csak egy csajjal. Gyönyörûszép szõke teremtés, magas, vékony. Mit tegyek? Mit tegyünk? Ellenben mi remélem azért ennél jobban összeillünk. Aztán lehet az ellentétek vonzzák egymást.

Hallod kedves 16L én is így vagyok, csak egy csajjal. Gyönyörûszép szõke teremtés, magas, vékony. Mit tegyek? Mit tegyünk? Ellenben mi remélem azért ennél jobban összeillünk. Aztán lehet az ellentétek vonzzák egymást.
Huu ez olyan , mint ha en irtam volna... Egyutterzek. De azt tudod, h az ellentetek kiegeszitik egymast;)
Csinálj vmit, hogy vegyen észre. Mondjuk tanulj többet és okosnak tûnsz majd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves egyeske! Hát remélem, te szerencsésebb vagy. Kedves ketteske! Köszönöm az együttérzést! :) Kedves hármaska! Így is kitûnõ tanuló vagyok, és sokat segítek neki a házikban, ha kell valamilyen órai anyag azt odaadom neki. De az a gáz, hogy én is úgy érzem, hogy nem illünk össze. :/

Nem tudom elhívni randizni, azt hiszem magamben, hogy õ biztos nem járna velem. Mit tegyek, hogy szólítsam meg, vagy hogy tegyem meg az elsõ lépést? (13-16 éves lányok mit gondoltok. En fiú vagyok)

Legjobb válasz: Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.

Én meg férfi - (apád korabeli) Az elõbb írtam egy másik srácnak, de rád is igaz: Ne nyavalyogj, hanem menjél oda! Mit veszíthetsz? Kiröhög? Tuti, hogy nemfog (nem szokásuk). Nem áll veled szóba? Akkor sem ha nem mész oda. Megver? Biztos nem, de legalább hozzád ér. A barátnõd lesz? Hát nem azt akarod? Szóval ne legyél gyáva, és menjél oda, ne agyalj elõtte a hogyanról, mert mire kitalálod másé lesz. Próbáld meg, az elsõ 3 alkalomhoz erõt kell venned magadon, de utána már menni fog. Én is ilyen voltam. Ma már, 15éve nõsen, minden nõvel kikezdek.
Hát, én 20 évesen azt mondom, hogy ez egy olyan kérdés, amire nem tudom a választ. Ma sokkal jobban megy a kapcsolatépítés, ismerkedés mint 16 évesen, de hogy ennek mi az oka, azt nem tudom részletesen megmagyarázni. Egyszerûen csak gyakorolni kell. Hogy hogyan kezdesz hozzá, az szinte mindegy. Egyszerûen hívd el valahova, légy kedves, stb. Nem kell túlbonyolítani. A sikered azon múlik, hogy mennyire vonzódik hozzád. Ha jó lányt választottál, akkor nem tudod nagyon elrontani. Ha az az elvárása, hogy az elejétõl a végéig mindent tökéletesen csinálj, akkor pedig nem te rontottad el, hanem a lány. 20/F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)


Mit tegyek? Közel 12éve élek férjemmel, de szinte nincs olyan nap, hogy ne veszekednénk. Én tényleg igyekszem neki mindenben a kedvébe járni, megcsinálok mindent. Rendbe lehet ezt hozni, hogyan, és mit tegyek? Hogy elkerüljük a mindennapos vitákat?

Legjobb válasz: No így utólag elolvastam, hogy mit kommenteltél. És csak azt tudom mondani, hogy gratulálok, hogy volt erõd és bátorságod váltani, és most békében és harmóniában élsz. Csak azt nem értem hogy miért gondoltad hogy ezt bárki is ki akarná kezdeni. Fura, hogy magadra vetted ezt a dolgot. Ez elgondolkodtató.

No így utólag elolvastam, hogy mit kommenteltél. És csak azt tudom mondani, hogy gratulálok, hogy volt erõd és bátorságod váltani, és most békében és harmóniában élsz. Csak azt nem értem hogy miért gondoltad hogy ezt bárki is ki akarná kezdeni. Fura, hogy magadra vetted ezt a dolgot. Ez elgondolkodtató.
Kedves hatos! Én írtam az ötös választ. Hízelgõ rám nézve hogy azt hiszed a te válaszodra reagáltam, pedig nem. Azt sem tudom mit írtál, mert nem olvastam végig a kommenteket. Egyszerûen az a véleményem amit leírtam. Ha beletrafáltam neked valamibe akkor legyen jó napod:-) Én csak egyszerûen leírtam, hogy nekem ebben a szituban mi vált be.
ha nincs sajat eleted akkor a ferfi tulajdonanak fog tekinteni es nem becsul meg.megoldas a sajat hobby vagy munka es sajat barati kor legy ontudatos onnalo igazi no.szervezz vele programot kettesben csabisd el ot vedd a kezedbe a dolgokat.
nálunk is pont ez megy, nap mint nap!borzalmas!a párom mindenért szól.ha sokat nevetek azért, ha szomorú vagyok azért, ha fogyózok azért, ha 3, 5 éves gyerekünket beirattam oviba azért, mert biztosan kell a szabadidõ nekem azt mondja!ha elakarok menni dolgozni az a baj, ha itthon vagyok akkor õ tart el...!és sorolhatnám!már tényleg nem tudom hogy ki vagyok egyáltalán.tehát ha erre van megoldás írjatok mert engem is nagyon érdekelne.és a válás nem megoldás!
Gyanítom, hogy az 5-ös hozzászóló nekem címzett valamit. Jól értettem? Én vagyok a pasi, aki azt írtam, hogy most már harmóniában és békében élek. Ezt akarnád kikezdeni?
Csak mi nõk gondoljuk hogy a pasinak az kell hogy mindenben a kedvében járj, és akkor harmónia és béke lesz az eredmény. A nagy francokat. Ez nem kapcsolat amit te írsz le, hanem kiszolgáló egység a részedrõl. A férfit ez nem boldogítja. Neki önálló véleménnyel rendelkezõ, magabiztos nõ kell, aki tisztában van a saját értékeivel. Mindezt azért írom, mert én is megéltem a fentieket. Aztán elegem lett a kedvében járásból. Kezdtem magamra is figyelni, és igazi nõként viselkedni, kívül, belül. Rám is cuppant a drága férjem hamarosan. Próbáld ki. Ezt a jelenlegi felállást hiába folytatod, látod nem segít. Egy próbát megér a tanácsom.
Mi az igazi ok miert civakodtok? felgyulemlett fusztacio? mi a baj nezz magadba. Nem ert meg ? nem szeret? meg kell talalni az okot ha kezelni akarod
Mivel elég régóta életek viharos házasságban, azt mondom, - bármilyen furcsán hangzik is elsõre -, hogy ti így vagytok boldogok. Ha nem volnátok, akkor már régen elváltatok volna.
Csak halkan írom: nekem is volt ilyen házasságom... férfi vagyok. Szörnyû volt! Én nem veszekedtem, mert teljesen távol áll tõlem, de megéltem a napi cívódást és évekig éltem benne! Éveken keresztül süllyedtünk és süllyedtünk. Északa felébredtem, éveken át, kb. 3-kor, 4-kor és kiültem a konyhába. Néztem magam elé, és ilyeneket kérdeztem magamtól, hogy ki ez a nõ, honnan ismerem, hogy lettem én ilyen alantas proli, cigány, barbár, egyáltalán, hogy küzdöttem le magam idáig? Aztán megráztam magam, elmentem, most 18 éve olyan házasságban élek, hogy soha, de soha nem veszekedtünk, nem hangzott el hangos szó, cívakodás, semmi, büszke is vagyok magamra, nagyszerû lányunk van, csak békét és harmóniát tapasztalt mióta él, és visszanyertem az önbecsülésemet is!
Ezeknél a kérdéseknél mindig az az érthetetlen, hogy miért mentél hozzá?!?!?! Persze ha mindketten eléggé akarjátok, rendbe lehet hozni, de hát innét ezt nemigen lehet megmondani...

Mit tegyek, hogy a barátom ne vegyen engem garantáltnak? Szeretném, ha még ennyi idő után is 'megküzdene' a szerelmemért, de azt veszem észre, hogy azok az idők már elmúltak sajnos. :S

1 éve vagyunk együtt, az elején még persze éreztette velem, hogy istenn? vagyok, de mára már igazából úgy érzem, hogy 'velejárója' vagyok, és azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki. Én viszont szeretném, ha jobban becsülne engem! Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.

Honnan tudod, hogy nem becsül? Gondolom, te se úgy bánsz vele, mint az elsõ héten, meg az elsõ randin. Lehet, hogy neki nem az a célja, hogy folyton harcoljon meg rettegésben éljen, mikor fog téged elveszteni, és mit tegyen még, hogy ne lépj le. Ne vegyél rá mérget, hogy van olyan pasi, aki ilyen kapcsolatra vágyik hosszú távon. A romantika, egymásra figyelés, szerelem : az egészen más dolog, mint a mindennapos harc, hogy jogosult legyen megtartani. A tartós, stabil kapcsolatnak azért van értelme, mert az ember tudja, hogy a másik "garantált", nem koccol le az elsõ nézeteltérésnél, ha a világ összeszakad, a párja akkor is ott lesz neki, mint (az egyetlen) biztos pont az életében.
Utolsó vagyok 24/N
1 év után még dúlnia kellene a szerelemnek. Mi több mint 7 éve vagyunk együtt a párommal, együtt is élünk, és változatlanul azt érzem, mint az elején, hogy én vagyok neki a legszebb, legfontosabb. Persze mindketten teszünk azért, hogy a kapcsolatunk jól mûködjön, ne laposodjon el. Beszéld meg vele, hogy mi bánt, és próbáljatok együtt változtatni. 25/N
Hajaj, ha már 1 év után ilyen gondok vannak az nem ígér túl fényes jövõt.Mi 3 éve vagyunk együtt, de még mindig kimutatja az érzéseit, és hogy én vagyok neki a legfontosabb és a legjobb.Át kéne ezt értékelned, és le kéne ülnötök megbeszélni.
Az elõttem szólóval értek egyet.A férjem még most is kimutatja mennyire imád.Gondolom annak meg van az oka hogy azt írod nem becsül meg.Az elsõ válaszoló szerintem félreértette a kérdésed, gondolom te nem szó szerint érted azt a megküzdést.Kérdésedre válaszolva legyél vele távolságtartóbb, ne beszélj neki az érzelmeidrõl, bizonytalanítsd el, de a tapasztalataim alapján azt kell hogy mondjam, 1 év után ez nagyon nem jó.Egy ideig lehet ezt csinálni hogy mikor elszáll vele a ló akkor elbizonytalanítod, õ beparázik hogy elveszíthet, egy ideig minden jó lesz, aztán megint minden ismétlõdik..ezt évekig lehet játszani, de egy kapcsolatban szerintem nem kéne hogy taktikázásra legyen szükség, mindig meg kéne hogy becsüljön, akkor is ha bátran kimutatod hogy mennyire szereted.
Beszélj vele vagy csak egyszerüen vidd rá a saját cselekedeteiddel, hogy kimutassa az érzelmeit. Én rossz példát szenvedtem el, mert mindig kimutattam a szeretetem, csak a kedves ex próbára tett, hajlandó vagyok-e akkor is küzdeni, ha más pasi van a képben. 2-szer küzdöttem, mert hülye voltam, aztán rájöttem, hogy Nekem ilyen élet nem kell, hogy minden 3. hónapban egy másik palit birkózzak le....
"azt gondolja, hogy mindegy, mit tesz, én ott leszek neki" És szerinted egy tartós kapcsolat attól jó, hogy azt érezteted vele, hogy bármikor lelécelhetsz? pff

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok. Van egy 8 hetes keverék kiskutyám. Egyik probléma a szobatisztaság. Mit tegyek, hogy minnél előbb megtanulja? Másik problémám, hogy iszonyatosan harap.

Gondolom csak játékból. A nadrágom, a lábam és a kezem, ahol éri csak harap. A rászólás nem használ.Kérlek írjatok tippeket, hogy mit tegyek, mert egyre szemtelenebb úgy veszem észre.Minnél több ötletet és tapasztalatot várok.

Legjobb válasz: Az én kiskutyám már 3 éves, de nálunk ezek a dolgok váltak be. Szobatisztaság: A Freshnapfban lehet kapni "kutyapelenka" néven futó, leteríthetõ mûanyagot, aminek a teteje nedszívós, az alja pedig mûanyag illetve rászoktató sprayt, ami odavonzza a kicsit. Nekünk ez teljesen bevált, szinte az elsõ pillanattól kezdve odajárt (nem mondom azért néha történt baleset). Nálunk aki kutya annyira hozzászokott, hogy néha még most is ha tudjuk, hogy esetleg hasmenése van és nem vagyunk otthon, letesszük neki, háta szüksége van rá (bár kb 1 éve nem volt rá szükség). A rágásra köteles játékok vagy rágócsontok a legjobbak, de préselt kiscipõt is vehetsz neki, ráadásul le is foglalja. A rágásról még most le tudod szoktatni, késõbb mikor már rákap a bútorokra, nagyon nehéz lesz. Sok sikert!

Az én kiskutyám már 3 éves, de nálunk ezek a dolgok váltak be. Szobatisztaság: A Freshnapfban lehet kapni "kutyapelenka" néven futó, leteríthetõ mûanyagot, aminek a teteje nedszívós, az alja pedig mûanyag illetve rászoktató sprayt, ami odavonzza a kicsit. Nekünk ez teljesen bevált, szinte az elsõ pillanattól kezdve odajárt (nem mondom azért néha történt baleset). Nálunk aki kutya annyira hozzászokott, hogy néha még most is ha tudjuk, hogy esetleg hasmenése van és nem vagyunk otthon, letesszük neki, háta szüksége van rá (bár kb 1 éve nem volt rá szükség). A rágásra köteles játékok vagy rágócsontok a legjobbak, de préselt kiscipõt is vehetsz neki, ráadásul le is foglalja. A rágásról még most le tudod szoktatni, késõbb mikor már rákap a bútorokra, nagyon nehéz lesz. Sok sikert!
a harapásról egy fontos, már máshol is leírtam: a kiskutya ilyenkor tanulja meg, hogy mekkorát haraphat még játékból, és milyen erõsségû harapás az, ami már nem játék. ha túl erõsen megszorítja, amit megharapott, jelezd neki természetes reakcióval, jajongással, fenékre csapással, hogy egyértelmûen tudja, azt már nem szabad. ha ezt nem tanulja meg, akkor felnõtt korában kiszámíthatatlanná, harapóssá, fegyelmezetlenné válik.
Harapás: Írta már elõttem valaki, hogy ilyenkor próbálgatja meddig mehet el. Ez így is van. csak nem szabad neki hagyni, hogy erõset harapjon. Ha mégis megtörténik - hogy is fogalmazzam meg - szorítsd össze a pofáját, hogy ne tudja kinyitni és rázd meg kicsit így a fejét, miközben leszidod. Ne ess túlzásba, nem kell bántani, tudja õ, hogy miért kap ki. Szobatisztaság: Az orrbeletolós megverõs módszer õsrégi és tévhit. Igen, bejön, de azon az áron, hogy a kutya félni fog tõled és nem pedig tisztelni fog. Sose bántsd! Szorítsd meg a nyaka feletti bõrt és húzd oda a pisihez, kakihoz, hogy érezze a szagát és rángasd meg kicsit. Az anyja is itt fogja meg neki ha rosszat csinál. Egyébként 2-3 hónapos koruk elõtt nem nagyon tudják visszatartani ha akarják se. szóval ne légy annyira szigorú, javaslom én is a kutyapelenkát.
szia! Szobatisztaság: vidd ki sokszor, kisebb az esélye a balesetnek Harapás: vegyél neki gumijátékot mert a fogváltásnál majd úgyis rágni fog mindent, és jelezd neki egyértelmûen hogy nem jó. Mondjuk visíts fel mint egy kutya. 8 hetesen az anyukájának kellene ezt megtanítani neki, de ha ez már nem lehetséges akkor neked kell.
A legbizarrabb, de a legjobb megoldás is:ha valahová odapiszkít, egyszerûen dugd bele az orrát, szidd le, üss a fejére!(Persze ne olyan nagyot, csak hogy észbe kapjon)Utána rögtön vidd arra a helyre, ahová szeretnéd hogy végezze a dolgát!(Udvar, valami erre szánt edény...)Hidd el, brutálisnak és gusztustalannak hangzik, de nekem van 3 kutyám és 2 macskám ebbõl a macskák járatosak a házba, a kutyából 1.ÉS MIND SZÓL HA DOLGA AKAD!!!!Éjszaka kaparják az ágyamat, nyávognak ahol vagyok, mindent megtesznek hogy tudtomra adják!Mindet ezzel a módszerrel tanítottam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Játékja sok van neki, csak az a baj, hogy nem csak játék közben harap, hanem ha megyek a lakásban akkor is elkapja a nacimat és a lábamat.Ha rászólok, vagy ráütök egy nagyon kicsit, csak morog, vagy még ugat is és tovább csinálja. Olyan mintha jobban felidegesíteném.Várom a további ötleteket.
Szerintem azért kapja el a labádat, mert így akarja felhívni magára figyelmet, hogy heló itt vagyok foglalkozz velem. Az én kutyám bögdös vagy hozza a labdáját. A szobatisztasággal még annyit, hogy én sosem dugtam bele az orrát és sosem vertem! Mégis megtanulta, sõt szól (kapar, bögdös, szalad az ajtóhoz) ha le kell mennie.
Szia! Nyáron kaptam egy beagle kiskutyát, nekem is hasonló problémáim voltak. Szobatisztaság: hát a piszkába sztem semmiképp ne nyomd bele az orrát. Sztem ez egy nagyon buta módszer (egyéni vélemény). Ha látod, hogy rossz helyre végzi a dolgát, akkor persze meg lehet szidni. Hidd el, érteni fogja.. Én sajnos egy irtó rossz beaglet fogtam ki, enyém bosszúból végezte mindig a tiltott helyre a dolgát.. (ezt úgy kell elképezlni, hogy nyáron nappal kint szaladgált az udvaron, estére meg be lett "zárva" + amikor nappal esett az esõ.. Egész nap semmi, se pisi, se kaki, de amint bezártam lebogyózott nekem..) Másrészt 8 hetes kutyától még jó darabig ne várjál csodákat szobatisztaság ügyében. Sztem kutyafüggõ is a dolog. Van amelyik egyik napról a másikra megtanulja, viszonylag hamar, van amelyik meg majd csak 8 hónapos korára. De igen, télleg minél többször elvinni sétálni, és ha ott végzi a dolgát, akkor nagyon nagyon megdícsérni, gügyögni neki, hogy Pisil a jó kutyus.. :D 2. Harapás, karmolás.. Ez egy jó kérdés.. Engem is harapott, karmolt, ahol ért. Pusztán játékból. Nekem javasolták azt, hogy hangosan szóljak rá, vagy ráncigáljam meg picit a grabansát, mert hogy az anyja is ezt teszi vele. Hozzáteszem: nem használt.. Volt neki egy rakás játéka is, de neki mindig a kezem kellett.. Egy biztos módszer van a leszoktatásról: várd meg, amíg felnõ. Én se tudtam az enyémet leszoktatni a harapdálásról, karmolásról. De idõvel, ahogy nõtt, teljesen abbahagyta a harapdálást. Amúgy jól látod, hogy egyre szemtelenebb. Enyém is az volt. ha leszidtam, visszaugatott rám. :)
A kérdező hozzászólása: mindenkinek nagyon szépen köszönöm.utolsó válaszoló: kiskutyám talán beagle keverék, mert a feje teljesen olyan, és az elmondottaid alapján úgy viselkedik mint a tied.

Hogy tegyem meg ami a szívemnek lehetetlen? Mit tegyek hogy észrevegyen és mit ne?

sziasztok ! én ebbe belehalok.. 13 éves vagyok és szerelmes vagyok egy 32 évesbe de olyan szinten ha vele lehetnék feladnám az egész életemet.és ez 2 éve és 1 hónapja.neki van is egy élettársa bár ?t ez nem zavarja (18 éves)anyu mindig azt mondja hogy kihasznál mert van egy boltunk és adtam már neki párszor ingyen cigit..?is adott bel?le.. de ugy néz rám.. elolvadok és közben tudom hogy nem lehetek vele beszéltünk is telon de semmit több 1 puszi..szval tényleg semmit több és megpróbáltam elfelejteni de olyan volt mintha a szívem kettészakadt vna nem tudtam megtenni.. most mit csináljak?

Legjobb válasz: Mi vagyunk a tuskók b*zdmeg?????? Gondolkozzál már el mit csinálsz!!!! Remélem jól átb*ssza a fejed az a k*cs*g!!!! (Lehet lepontozni, de ha valaki ilyen tahó, hogy leszólja a válaszainkat (akik jobban látják kívûlrõl a helyzetet), inkább ne is írjon ide!!!!!!)

Mi vagyunk a tuskók b*zdmeg?????? Gondolkozzál már el mit csinálsz!!!! Remélem jól átb*ssza a fejed az a k*cs*g!!!! (Lehet lepontozni, de ha valaki ilyen tahó, hogy leszólja a válaszainkat (akik jobban látják kívûlrõl a helyzetet), inkább ne is írjon ide!!!!!!)
Természetesen el kell felejtened! Valoszinuleg azért vagy ugy oda érte, mert a pasi látta rajtad hogy be lehet téged fuzni igy majd ingyen kapja a cigit..na ha néha bokol is neked ez hidd el csak az ingyen bago miatt van.Neked meg a korodbol adodoan imponál, hogy "felfigyelt" rád valaki végre, pedig ez nem így van. Most ugy érzed o álmaid pasija és életed végéig utána fogol epekedni, pedig hidd el, pár honap vagy év mulva rohogni fogsz saját magadon, hogy ilyen hulye voltál.../tudom, mert én is voltam iylen helyzetben/. Probáld ki, hogy nem adsz neki tobbé cigit, vajon akkor is bokolni fog? Szerintem tobbé a boltba se fog bemenni nemhogy bokolni...
ne csillagozz b*a*s*z*d meg ! szerintem teljesen mind1 mit mondot neki ugyis õt fogja szeretni és én jól látom kivülrõl a helyzetet mostmár ebbõl elég!! azért ne cikizzétek mert fiatal.(19/L)
Mégis mit akarsz egy 32 évestõl? Tudod mi vagy neki? Egy aranyos kislány a boltból. Közben élettársa is van. Komolyan gondolod, hogy majd egy gyerek miatt fogja otthagyni? És azt tudod, hogy ha lenne köztetek valami, azt igen komolyan büntetik? Börtönbe is kerülhetne miattad. Menj vissza a babáidhoz és pár év múlva keress egy korban hozzádillõ barátot az osztálytársaid közül.
Ha nem akarsz úgy járni, mint az a pest megyei csaj, nagyon gyorsan felejtsd el. 18 éves élettársa van? és még neked is teszi az agyát? gondolkozz már kislány. nem való ez neked. nem halsz bele nyugi. felejtsd el és ennyi. az meg hogy 13 éves korodban cigizel, szégyen.
Azonnal tessék elfelejteni, mert ebbõl neki óriási baja lenne belõle! És még élettársa is van? Te tényleg 13 éves vagy még lelkileg is, nemcsak testileg! És édesanyád ezt tudja és csak annyit mond hogy kihasznál??? Anyám már rég letépte volna a srác heréit ha én anno ilyen helyzetbe kerültem volna!
Néhány év, és ezerszer ilyen szerelmes leszel egy másik fiuba! Lehet csak szeretet hiányod van, nem? Mert ebbõl ítélve a szüleid nem fogalkoznak túl sokat veled! Ne haragudj, de ezt nem így kell pótolni, biztos nagyon nehéz neked! 32 ugyan már, és élettársa van... Gyereke pl miért nincs? Rosszabbat nem tudsz választani? Bõgd ki itt magad és jobb lesz, mást nem tudsz tenni!
el kell felejtened!! tudom, hogy ez mennyire nehéz, de szerintem próbáld meg kerülni a találkozást is, úgy könnyebb lesz, ne keresd, ne beszélj vele, mert ez a kapcsolat teljesen lehetetlen...sajnálom, hogy ezt kell mondanom
Mindenki magából indul ki :D Szeretnéd mi?
Ostoba naiv kislány vagy csak (: Majd jól átbassza a kis buta fejedet.
:D! A kérdezõ vagyok: csak egy másik címen. Hát nem úgy lett ahogy gondoltátok! Hahaha :-) Így évek múlva gondoltam megnézem ezt a kérdést..visszamegyek kicsit a múltba. Tipikus magyar, pesszimista hülye hozzáállás. "azonnal tessék elfelejteni" :XD! D persze minden jóra fordult. Sajnálom de ez van :'( :D:D:D .. sok rosszindulatú válaszolónak írom ezt.Jah és nem felejtettem el, Õ se engem!! Nah csoki..
még mindig én vtam
arról senki nm tehet hogy mi van beírva a születési anyakönyvi kivonatába nem tehet róla hogy ennyi idõs és szerelmes lett!! egy olyan vilégban élünk ahol a rossz van elõtérben, de csak pozitívan még jó is kisülhet belõle :XD ne légy depis max várj egy kicsit! nem létezik plátói szerelem én nem hiszek benne!!!
A kérdező hozzászólása: rohadt érzéketlen tuskók vagytok.. végülis felesleges volt kiirnom ezt cseppet sem biztató egyáltalán nem normális válaszokat kaptam.. egy aranyos kislány a boltbol köcsög!!! jah meg szégyen h cigizek... pff. maradjatok meg magatoknak!!
Te melyik válaszoló vagy?

Mi tegyek hogy jobban tudjak ismerkedni más emberekkel és ne legyek csendes? Egyes szaka szavakat, idegen szavakat) egyszerûen nem tudom mit jelent és ez a kommunikálásban másokkal szemben hogy is mondjam szégyellem, mit tegyek?

Néha aszt gondolom újra kéne születni.

Legjobb válasz: rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím

rakj piránnyákat a pics*dba és nem leszel csöndes jah és mond el másoknak mit tettél máris instant téma, hajrá te alfahím
Ne mondj idegen szavakat. Ne kommunikálj, hanem beszélgess, úgy sokkal könnyebb. Beszélj nagyon egyszerûen, ahogy kigondolod. Nem az a mûvelt és jó társalgó ember, aki érthetetlenül beszél. Olyan gazdag a mi nyelvünk, majdnem mindent lehet magyarul mondani.
De azt ne feledd, ha újraszületsz, okosabb leszel, mert minden egyes életedben továbbfejlõdsz!

Mit tegyek, hogy újra a rendes kerékvágásban haladjunk tovább, mit tegyek, hogy újból úgy nézzem rám ahogy azelőtt? :/

Barátnőmmel lassan 2év 9hónapja vagyunk együtt, de most elromlott valami. Én 21, ő 20 éves.9hónapig együtt laktunk, családtól távol, de haza kellett költöznünk, eladták a lakást amit béreltünk, és azóta valami nem működik. Én eléggé támaszkodó típus vagyok, és imádom őt, egyszerűen amelyik nap nem látom, az számomra rossz nap. Õ viszont teljesen elhatárolódik tőlem, mintha már csak a barátjának akarna engem. Minden este a barátaival/barátnőivel pizzázik, bulizik, mozizik, mi meg maximum délután szoktunk találkozni egy fagyira. Mikor hazaköltöztünk, egy kis szünetet akart, adtam neki, most megint "együtt vagyunk". De nem mondta el senkinek, nem akar kézen fogva menni velem a főutcán, mert nehogy meglásson valaki, rejteget mindenki elől, így még a szülei sem tudják, hogy újra együtt vagyunk. Legyetek szívesek komolyan válaszolni!

Legjobb válasz: De hiszen leírtad a lényeget, csak egyszerûen vak vagy, mert az akarsz lenni. Szinte a barátjának tekint, nem akar találkozni Veled, nem vállal fel senki elõtt. Mi kell még, hogy lásd, ez nem párkapcsolat. Egyedül kevés vagy, hogy helyrehozd, õ pedig egyelõre nem akarja. Hagyd békén. Erõszakkal senkit nem lehet rávenni, hogy szeressen.

De hiszen leírtad a lényeget, csak egyszerûen vak vagy, mert az akarsz lenni. Szinte a barátjának tekint, nem akar találkozni Veled, nem vállal fel senki elõtt. Mi kell még, hogy lásd, ez nem párkapcsolat. Egyedül kevés vagy, hogy helyrehozd, õ pedig egyelõre nem akarja. Hagyd békén. Erõszakkal senkit nem lehet rávenni, hogy szeressen.
3-masnak igaza van, és még annyi, hogy ha folyamatosan rád támaszkodna valaki, nem akarnál kibújni alóla? Csak, mert ez ugyanúgy fárasztó érzelmileg, mint fizikailag.
Túl sok vagy neki, megfojtod a ragaszkodásoddal. Hagyd békén még egy idõre.
A kérdező hozzászólása: A gond ebben az, hogy õ visszaköltözik abba a városba, csak máshova, mert neki ott az egyetem, nekem viszont míg nincs ott állásom, nem tudok utána menni. Attól félek, hogy ha elköltözik megint, én meg ugye maradok, maximum hétvégén találkozunk, az kevés lesz, hogy rendbe jöjjünk. Egymásnál alvás is kilõve, így az együtt alvás nem nagyon jön össze, õ "utálja" az én szüleimet, engem meg az apja nem bír.
Ahogy az elsõ írja, megfojtod. Pont, hogy külön töltött idõre lenne szükségetek a rendbejövéshez, nem arra, hogy a nyomoroddal rajta lógj (ha nem látod rossz nap, stb.). Fedezd fel te is, hogy önállóan is ember vagy, mozdulj ki a barátaiddal, élj kicsit, rúgj ki a hámból...néha csípd ki magad, élvezd az életet. Ha látja, hogy jobban vagy, és hogy nem a nyomorodban fetrengesz, hanem kicsattansz az élettõl, akkor futni fog utánad, az biztos. Egy nyivákolós, életképtelen hapsi nem valami vonzó látvány, gondolom nem így ismert meg. Más kérdés, hogy egy olyan nõ miatt, mint a tiéd, nem szenvednék. Le se toj téged...

Miért kapcsolódik be magától az asztali gépem? Ha elfelejtem lekapcsolni az elosztót amibe be van dugva a gép, kis idő múltán, de sokszor kikapcsolást követően azonnal visszakapcsol. Mitől van ez? Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?

Legjobb válasz: "Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?" Kihúzod a tápkábelt például. Hogy mitõl lehet ez... valamiért zár a bekapcsolásért felelõs áramkör. Ez lehet a gomb hibája is, hogy érintkezik, vagy talán a táp. Esetleg a gombot az alaplappal összekötõ kábel? Hozzáértõbbek majd pontosítanak. :)

"Mit tegyek hogy ne kapcsoljon be magától?" Kihúzod a tápkábelt például. Hogy mitõl lehet ez... valamiért zár a bekapcsolásért felelõs áramkör. Ez lehet a gomb hibája is, hogy érintkezik, vagy talán a táp. Esetleg a gombot az alaplappal összekötõ kábel? Hozzáértõbbek majd pontosítanak. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!