Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek hónapja próbálkozunk! Sajnos (2 db)

Mit tegyek? 6 hónapja próbálkozunk! Sajnos még most sem sikerült?

ismer?seim közül többen mondták,hogy menjek el orvoshoz kivizsgálásra,de én úhy tudom,hogy 1 év alatt nem vizsgálódnak! 6 hónap sok id??

Legjobb válasz: Ne aggódj mi 1 éve próbálkozunk és semmi!!!!A Bárátnõm már 1,5 éve próbálkoznakés makk egészségesek!!! Türelem! Majd jön ha akar! 6 hónap az nem sok idõ!!!!Kitartást!

Ne aggódj mi 1 éve próbálkozunk és semmi!!!!A Bárátnõm már 1, 5 éve próbálkoznakés makk egészségesek!!! Türelem! Majd jön ha akar! 6 hónap az nem sok idõ!!!!Kitartást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! csak tudod rosszul esik, mert ha találkozunk mindig ezzel cseszegetnek! és persze nekik összejött elsõre! de többen mondták, hogy az még nem sok idõ! meg amúgy már voltam, terhes, csak egészségtelen volt a magzat, és meg kellett szakítani a terhességet! szóval tuti hogy lehetek terhes, és akkor is 6 hónap alatt sikerült! köszi, és szorírtok neked is!
Szia tényleg ne aggódj.mi 9 hónapig próbálkoztunk.a 8 hónap sikertelenség után, azt mondtam, na akkor most pihi van.babaterv felfüggesztve egy picit.lakásfelújjításba kezdtünk, sitett hordtam ezerrel, dolgoztam mint egy állat.aztán azt vettem észre h már 2 napja megkellettt volna jönnie.de volt már ilyen, gondoltam.most 12 hetes terhes vagyok.Tehát ne számolgass, ne agyalj, csak éld a megszokott életed.6 hónap tényleg nem sok idõ.hogy mikor mész kivizsgáltatni magad az attól is függ h hány éves vagy.ha fiatal, akkor még nyugodtan várhatsz.
Én vagyok az elsõ válaszadó!!! Ne aggódj, fõ a nyugalom!Másoktól bizony nem szép dolog, hogy ezért cikiznek....ez az amirõl te biztos nem tehetsz! És hidd el ....ha sikerül....TE leszel a világon a legboldogabb anyuka!Vigyázz magadra....élj úgy mintha már terhes lennél.....egyél egészségesen, sétálj friss levegõn, és a legfontosabb: NYUGODJ MEG!!!!!! Nagyon szorítok!!!!Tuti sikerülni fog!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! aranyosak vagytok! a kor mnem zavar, mert még csak 23 éves vagyok, csak mindenki terhes körülöttem! de mostmár nem fogok foglalkozni a rosszakarókkal! én is szorítok neked!
Szia, ne aggódj, 6 hónap sikertelen próbálkozás még nem jelent semmit. Én is csak azt tudom javasolni, hogy ne görcsölj a dolgon, élj úgy, mint eddig, és akkor fog összejönni, amikor nem is gondolnád. Nálam ez volt a helyzet, sokáig figyelgettem a peteérésre, próbáltam a szervezetem történéseit pontosan figyelni, aztán mikor meguntam ezt a folyamatos kontrollt és nem figyeltem rá, egyszercsak összejött, ráadásul olyan szakaszában a ciklusomnak, amikor elvileg nem is lehetett volna. Máig sem értem, hogy csináltuk, de az a fontos, hogy összejött! Szurkolok Neked! És ne törõdj a cikizõkkel!
Az a probléma, hogy sok pár ilyenkor teljesen rááll, és minden nap, vagy 2 naponta akciózik. Próbáljátok ki, hogy pár hétig nem csináljátok, és csak a fogamzás napján csináljátok. Vannak a neten kalkulátorok, amik pontosan kiszámolják, hogy mikor vagy fogamzóképes. Nálam úgy volt, hogy szept, 19-én volt a menszim, és okt.3-án a fogamzás. Azon az egy napon reggel, hõemelkedéskor csináltuk és összejött. Próbáljátok ki!

Párommal már 2 éve próbálkozunk hogy összejöjjön egy kisbaba. Kb.1 éve és 3 hónapja össze is jött, de sajnos elvetéltem és meg kellett kaparni. Azóta semmi jele hogy sikerülne. Mit tegyek hogy sikerüljön? Már nagyon szeretnénk.

Milyen praktikákat, trükköket tudnék használni, hogy végre sikerüljön?

Legjobb válasz: Doki vizsgált már benneteket, hogy minden rendben van e??? Hormonvizsgálat, petevezeték átjárhatóság, spermavizsgálat, uh?

Doki vizsgált már benneteket, hogy minden rendben van e??? Hormonvizsgálat, petevezeték átjárhatóság, spermavizsgálat, uh?
Csak a doki tud segiteni, ezek a házi praktikák nem jönnek be a legtöbb babona, ezek nélkül is sikerülne. Ha dokinál voltatok és mind2en rendben vagytok akkor pszihologust is érdemes lenne felkeresni.
Kedves 4es hsz, engem is erdekelne a cikkek, el tudnad nekem is kuldeni. Koszi.
A kérdező hozzászólása: Akkor elmegyek orvoshoz és kivizsgáltatom hogy mi lehet a gond. Köszönöm segítségeteket.
A kérdező hozzászólása: 4-es hozzászóló érdekelne a dolog. [email protected] a címem. Köszönöm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!