Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek hónapja próbálkozunk! (18 db)

Meddig kell varni a teherbeesesre? Mar 8 honapja probalkozunk, de sehol semmi. Mit tegyunk?

Legjobb válasz: Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!

Mi már 2 éve probálkozunk és semmi.Az elsõ gyerköc pedig 1 hónap alatt sikerült.Sajnos nem lehet tudni mikor idõzítünk jól!
Általában egy évet szoktak mondani az orvosok, de ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok, tudtok e még várni. Nekünk is 7 hónap után jött össze, pedig én 21, a férjem 23 volt, mikor elkezdtünk próbálkozni és mindketten teljesen egészségesek. Lehet, hogy csak rosszkor próbálkoztatok. Én egyébként az orvosnál tudtam meg (mikor megállapították a terhességet), hogy hátrahajló méhem van és ez is nehezíti a teherbeesést. Ha nem vagytok 30 fölött, akkor még várjatok kicsit szerintem. Addig próbálkozzatok gyógynövényekkel (gynex cseppet tudom ajánlani), homeopátiás cuccokkal, hátha segít. Szerintem még korai gyógyszeres kezelést alkalmazni.

Közel 8 hónapja próbálkozunk párommal, de eddig még nem sikerült teherbe esni. A menszeszem elég rendszertelen. KB 32-40 nap közötti szokott lenni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.

mi is már 8 hónapja próbálkozunk, ami nem egy nagy idõ még. Nekünk sem sikerült még semmi, de nem csüggedünk. Ti se tegyétek. Mi már voltunk a párommal spermaszámláláson, és ott minden tuti. Én nézem ovu teszttel a pé-met, és azzal is minden okés. Mérem a hõmet minden reggel, és próbálok egészségesen étkezni, valamin aloés termékeket használok. pl.: berry gél, royal jelly tabletta, és a teájuk. a ciklusod rendszertelenségével voltál már dokinál? Ajánlom az nén dokimat, írj privátot.
Próbáljatok együtt lenni amikor csak jólesik, de ne stresszeljetek rajta, és ne a babaprojekt legyen a fõ cél, hanem hogy szeretitek egymást.Szex utén ne szaladj mosakodni, emeld magasra a csípõd, vagy tedd fel a falra a lábad.Sikerülni fog, csak nyugodtan.Sok sikert!!
na mi is pont igy vagyunk. nekem is a ciklusaim 32-40 között ingadoznak. minden ok csak peteérés nemmindig van. de akkor neked sem mindig van. én várok mert ha lesz akkor lehet hogy pont sikerül. nemmegyek dokihoz, hiszem hogy igy is sikerül, csak több idõbe telik, mint annak akinek mindig van peteérése.
LH tesztet szoktál csinálni?
Szia!Az én vérzésem is rendszertelen, 15 hónapja próbálkozunk.A nõgyógyászom javasolta a meddõségi kivizsgálást, a rendszertelenség miatt.Ciklusaim hossza:33-39 nap.Rendeltem ma LH teszteket, azzal fogok próbálkozni.Hónapok óta homeopátiás készítményt szedek, eddig mindhiába.Kivizsgálásra nem akarok menni! Próbálj ne görcsölni rajta!Tudom nehéz, de most már én is ezt teszem.Sok sikert!!!!!!

Már 8 honapja probálkozunk és nem esek teherbe, miért nem? Mit tegyek, már nagyon szeretnénk kisbabát?

Legjobb válasz: Mi is jan óta próbálkozunk, azóta már volt egy clostys hónapom, amikor lett pozi tesztem, de a baba nem akart velünk maradni :( Most megint nincs magamtól peteérésem, így ha most megjön majd, akkor hormonvizsgálatokra kell mennem! Pedig nem telt el egy év! :) orvosa válogatja, meg az is befolyásolja, mennyire vagy rámenõs! Én folyton kérdezek, válaszokat várok, és nem hagyom magam! Így végre komolyan vettek :) És most bízunk! :))

Mi is jan óta próbálkozunk, azóta már volt egy clostys hónapom, amikor lett pozi tesztem, de a baba nem akart velünk maradni :( Most megint nincs magamtól peteérésem, így ha most megjön majd, akkor hormonvizsgálatokra kell mennem! Pedig nem telt el egy év! :) orvosa válogatja, meg az is befolyásolja, mennyire vagy rámenõs! Én folyton kérdezek, válaszokat várok, és nem hagyom magam! Így végre komolyan vettek :) És most bízunk! :) )
Szia! Ez még "nem sok" idõ, mi 3 évig próbálkoztunk, és amikor már teljesen lemondtunk róla (sõtt még új munkahely miatt akkor nem is akartuk)akkor fogant meg a kicsike. A doki is azt mondta, hogy legalább 2 év próbálkozás után van szükség kivizsgálásokra. A lényeg, hogy legyetek nyugisak, ne stresszeljetek és ne csak azért szexeljetek, hogy gyereket csináljatok. Még egy nagyon jó praktika, hogy amikor a párod "elmegy" utána háton fekve emeld meg a fenekedet egy-két párnával, hogy ne fojjon ki belõled a sperma!!
Orvoshoz kell elmenni és õ megvizsgál és ha megtalálja az okot, akkor õ tudja megmondani. És aztán gyógyítani, kezelni.
15.01 vagyok ismét. Egy évet szoktak mondnai az orvosok, ami után meddõnek minõsülhettek és kezdõdnek a vizsgálatok, a két év az nagyon sok idõ!!! Én fél év után mentem orovshoz, elkezdte a vizsgálatokat, majd a páromon is és kevés spermaszám miatt lombik lett, azóta van 3 gyerekünk. Még próbálkozhattunk volna magunktól ítéletnapig...
Szia, mi is január óta próbálkozunk, most voltam dokinál, aki azt mondta, hogy másfél év is normális. Sajnos én hónapról hónapra rosszabul viselem.
Mi is 8 hónapja próbálkozunk, de egyenlõre semmi!Körülöttem már mindenki terhes(a húgom a 2. babáját várja), közben a család nekünk szurkol!Nem értem én sem, de most már úgy vagyok, hogy majd jön, ha itt az ideje.Biztos még nem vagyunk készek rá, úgyhogy most belevetettem magam a munkába, ezzel próbálom elterelni a figyelmemet a"gyerekcsinálásról"!Akkor vagyunk együtt, amikor épp kedvünk szottyan hozzá, aztán egyszer majdcsak meglepõdök!

Mit tegyek? 6 hónapja próbálkozunk! Sajnos még most sem sikerült?

ismer?seim közül többen mondták,hogy menjek el orvoshoz kivizsgálásra,de én úhy tudom,hogy 1 év alatt nem vizsgálódnak! 6 hónap sok id??

Legjobb válasz: Ne aggódj mi 1 éve próbálkozunk és semmi!!!!A Bárátnõm már 1,5 éve próbálkoznakés makk egészségesek!!! Türelem! Majd jön ha akar! 6 hónap az nem sok idõ!!!!Kitartást!

Ne aggódj mi 1 éve próbálkozunk és semmi!!!!A Bárátnõm már 1, 5 éve próbálkoznakés makk egészségesek!!! Türelem! Majd jön ha akar! 6 hónap az nem sok idõ!!!!Kitartást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm! csak tudod rosszul esik, mert ha találkozunk mindig ezzel cseszegetnek! és persze nekik összejött elsõre! de többen mondták, hogy az még nem sok idõ! meg amúgy már voltam, terhes, csak egészségtelen volt a magzat, és meg kellett szakítani a terhességet! szóval tuti hogy lehetek terhes, és akkor is 6 hónap alatt sikerült! köszi, és szorírtok neked is!
Szia tényleg ne aggódj.mi 9 hónapig próbálkoztunk.a 8 hónap sikertelenség után, azt mondtam, na akkor most pihi van.babaterv felfüggesztve egy picit.lakásfelújjításba kezdtünk, sitett hordtam ezerrel, dolgoztam mint egy állat.aztán azt vettem észre h már 2 napja megkellettt volna jönnie.de volt már ilyen, gondoltam.most 12 hetes terhes vagyok.Tehát ne számolgass, ne agyalj, csak éld a megszokott életed.6 hónap tényleg nem sok idõ.hogy mikor mész kivizsgáltatni magad az attól is függ h hány éves vagy.ha fiatal, akkor még nyugodtan várhatsz.
Én vagyok az elsõ válaszadó!!! Ne aggódj, fõ a nyugalom!Másoktól bizony nem szép dolog, hogy ezért cikiznek....ez az amirõl te biztos nem tehetsz! És hidd el ....ha sikerül....TE leszel a világon a legboldogabb anyuka!Vigyázz magadra....élj úgy mintha már terhes lennél.....egyél egészségesen, sétálj friss levegõn, és a legfontosabb: NYUGODJ MEG!!!!!! Nagyon szorítok!!!!Tuti sikerülni fog!!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! aranyosak vagytok! a kor mnem zavar, mert még csak 23 éves vagyok, csak mindenki terhes körülöttem! de mostmár nem fogok foglalkozni a rosszakarókkal! én is szorítok neked!
Szia, ne aggódj, 6 hónap sikertelen próbálkozás még nem jelent semmit. Én is csak azt tudom javasolni, hogy ne görcsölj a dolgon, élj úgy, mint eddig, és akkor fog összejönni, amikor nem is gondolnád. Nálam ez volt a helyzet, sokáig figyelgettem a peteérésre, próbáltam a szervezetem történéseit pontosan figyelni, aztán mikor meguntam ezt a folyamatos kontrollt és nem figyeltem rá, egyszercsak összejött, ráadásul olyan szakaszában a ciklusomnak, amikor elvileg nem is lehetett volna. Máig sem értem, hogy csináltuk, de az a fontos, hogy összejött! Szurkolok Neked! És ne törõdj a cikizõkkel!
Az a probléma, hogy sok pár ilyenkor teljesen rááll, és minden nap, vagy 2 naponta akciózik. Próbáljátok ki, hogy pár hétig nem csináljátok, és csak a fogamzás napján csináljátok. Vannak a neten kalkulátorok, amik pontosan kiszámolják, hogy mikor vagy fogamzóképes. Nálam úgy volt, hogy szept, 19-én volt a menszim, és okt.3-án a fogamzás. Azon az egy napon reggel, hõemelkedéskor csináltuk és összejött. Próbáljátok ki!

Babát szeretnénk, de sose jött ki úgy a lépés, hogy ovu környékén legyünk együtt. Mindig belémmegy, de már 6 hónapja próbálkozunk, és nem jön össze. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...

Teherbe esni csak akkor lehet, amikor van benned egy érett petesejt. Egy hónapban kb 3 nap ez, az ovulációd, és még utána kettõ. Muszáj pont akkor szeretkeznetek, különben kb soha nem leszel terhes... Hogy minél pontosabban tudd, érdemes hõmérõznöd (és nem hónaljban mérve...). Ha nem akkor próbálkoztok, amikor termékeny vagy, akkor nem is értem mit vársz. Amúgy meg 6 hónap az csak 6 alkalom, szóval nem olyan vészes, ha hatodszorra nem esel teherbe, van akinek évek alatt sikerül csak. Amúgy meg nem is értem, hogy ha rendszeres szexuális életet éltek, akkor hogyan tudjátok pont azokat a napokat elmúlasztani...
Szerintem beszéljetek egy dokival, hasznosabb tanácsokat ad, mint bárki itt.
Próbáljátok megúgy, hogy ovu környékére essen.
A kérdező hozzászólása: Ok, csak mert itt olyanokat is olvasni, hogy bármikor teherbe lehet esni, meg elõváladék, meg stb..
"Bármikor teherbe lehet esni" Igen tõlem ;) Viccen kívül, kértek már fel "Nemzõ Apának" :)
Csak akkor lehet teherbe esni, ha van benned egy megtermékenyítésre váró érett petesejt, semmikor máskor nem. Nem is értem, ha lógtál biológia óráról, akkor ne szülj inkább gyereket, mert az is hülye lesz...
A kérdező hozzászólása: miért lennék hülye? mások meg azt irkálják, hogy már megszakitással is teherbe lehet esni, meg hogy bármikor, akkor most mi van?
Kedves kérdezõ azért írják, mert a spontán pete érésre gondolnak. Ez változó, van akinél soha nem fordul elõ ilyen, és van akinek minden nagyobb orgazmusnál. Egyébként dokihoz kellene menni, azt hiszem az elsõ lépés a vitamin kúra. Ha azután egy évvel sincs eredmény, akkor komolyabban utána kell nézni. Egyébként az orvosok is azt mondják, hogy legalább egy év próbálkozás után mondhatni azt, hogy na akkor nézzünk utána mi lehet a gond.

A párommal már 6 hónapja próbálkozunk a babával. De eddig sajna még nem jött össze mit tegyek hogy, sikerüljön a baba?

El?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: én ugyanígy vagyok, nekünk a második baba lenne. Az elsõ 16 hónapos, vele 9 hónapig próbálkoztunk, nem volt sürgõs, nem siettettük !!Most a másodiknál kellett volna hogy az elsõ pici 24 hós koráig megszülessen a jobb gyed miatt !!Azt mondják a második hamarabb összejön ,hát nem úgy látom, pedig már 2 hónapja használok ovulációs mikroszkópot!!!

én ugyanígy vagyok, nekünk a második baba lenne. Az elsõ 16 hónapos, vele 9 hónapig próbálkoztunk, nem volt sürgõs, nem siettettük !!Most a másodiknál kellett volna hogy az elsõ pici 24 hós koráig megszülessen a jobb gyed miatt !!Azt mondják a második hamarabb összejön , hát nem úgy látom, pedig már 2 hónapja használok ovulációs mikroszkópot!!!
A kérdező hozzászólása: Hát én is bízom a Jézuskában
Mi 10 hónapja próbálkozunk, sajnos sikertelenül (ma jött meg). Ahogy itt olvasgatok, nem vagyunk ezzel egyedül. Úgy tûnik lassan civilizációs ártalom lesz a késõi teherbeesés is. Hát én kezdtem hõmérõzéssel, számolgatással, aztán ovu teszt, cickafark-palástfû tea, terhesvitamin, méregtelenítés. Jelenleg FLP-s aloe vera termékeket szedünk a párommal. Ha néhány hónapon belül nem jön össze irány a doki. Neked sok sikert ék kitartást, meg türelmet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
A, B12, C, D vitamin, Folsav+vas folyamatosan, + nagy mennyiségû multivitamin. Ha 1 éven belül nem jön össze a baba, vizsgáltasd ki magad.
http://fogamzas.mindenkilapja.hu/ Itt olvashatsz a teakrol. Igazabol nem tudok biztosat mondani a hatasukrol mert meg nem hasznaltam. En is 24.ere nem varom es a Jezuskaban bizom. De ha nem jon a csoda akkor ezeket fogom bevetni. Premens (baratcsereje) kapszula+ cicka/palastfu tea+ elevit es Pg53 mini mikroszkopot fogok hasznalni. Udv. 2. Valaszolo
A kérdező hozzászólása: Szia és a tea meg a kapszula az seggit ebben
Mi is ugyanebben a cipõben járunk, fél éve próbálkozunk már. Most 24-ére nem várom, és nagyon bizom a Jézuskában..!!:)
Szia. Nalunk is ez a helyzet :/ En meg ezt a honapot bizom a sorsra...! Egyebkent terhes vitamin + ciklus elso feleben cickafark , masodik feleben palastfu tea, ha akarod kiegeszitheted meg egy baratcserje kapszulaval. Ovulacios teszt vagy mikroszkop esetleg homerozes reggelente. Ferjednek E-C vitamin. Aktus utan amig rudsz maradj vizszintbe. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönõm a jó tanácsokat :) :) és jön a kis baba :) :)

Már honapok ota probálkozok önkielégítéssel nem tudok elélvezni mit tegyek?

Legjobb válasz: Durva, biztos nagyon megerõsödött már a kezed. Nekem tuti izomlázam lenne egy hónapokig tartó recskázástól.

Durva, biztos nagyon megerõsödött már a kezed. Nekem tuti izomlázam lenne egy hónapokig tartó recskázástól.
F vagy L???
Ha lány vagy és csinos akkor hívj fel;) ha hímnemû akkor próbáld ki a mûpuncit!
Ha lány vagy szívesen kielégítelek!:D

Szeretnénk babát 3 hónapja próbálkozunk nem jött össze eddig de a párom kibukott tőlem, hogy mindig erről beszélek! Ne mondjam előtte h aggódok? Vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)

Ne beszélj errõl annyit, mert a pasik egybõl érzékenyek lesznek, hisz a "férfiasságuk" hiányát erõsíted, ha nem jön össze, és csak errõl beszélsz. Még olyan gátlást is ki tudsz benne alakítani, hogy teljesítési kényszere lesz, és nem fog menni a szex. Csak nyugi, össze fog az jönni, 3 hónap próbálkozás szerintem alap mindenkinél minimum :)
Mit aggódsz? 3 hónap után??? Eddig összesen kb. 9 termékeny napod volt... Tényleg ne mondd neki és te se stresszelj rá erre ennyire.
Elhiszem, hogy kibukott. A 3 hónapos próbálkozás nem sok, nem kell rágörcsölni a dolgokra, mindig erre gondolni, menetrendszerûen szexelni. Ezek dolgok csak gátolják a teherbeesést, nem segítik. Úgyhogy nyugi, hanyagold a témát, mert azt is elérheted, hogy õ nem akar már majd gyereket. És te se agyalj folyton ezen, kösd le magad valami mással. Igény szerint legyetek együtt. Elõbb utóbb jönni fog a baba. De ha nem, eltelik egy év, akkor érdemes már elmbeszélgtnetek errõl, és kivizsgálásra menni. De 3 hónap után felesleges még aggódni, meg ezen agyalni.
Az aggódással rá érsz egy év múlva is. Ne beszél neki róla csak legyetek együtt sokat de ne azt mond neki hogy 20. -án van peteérés és szexelni , kell mert ez is gátolhatja õt a megfelelõ teljesítésben...

Lassan 4 hónapja próbálkozunk a babával, eredménytelenül. Már több nőgyógyásznál is voltam, szerintük minden rendben, várjunk türelemmel. Mit tegyek, hova forduljak, hogy komolyan vegyenek?

Tuti, hogy hormonális probléma áll a háttérben, a tüsz?repedésem nincs rendben...legalábbis az interneten kérdezett orvosok ezt állítják.

Legjobb válasz: Szia! Nekünk 8 hónapra jött össze. PG/53 ovulációs tesztet használtam. Csak ajánlani tudom. Sok sikert és stresszmentes idõszakot ( az segít) . 6 hetes kismama

Szia! Nekünk 8 hónapra jött össze. PG/53 ovulációs tesztet használtam. Csak ajánlani tudom. Sok sikert és stresszmentes idõszakot ( az segít) . 6 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat mindenkinek! A dokik azt mondják, korai még aggódni! Szóba sem jött eddig a vérvétel. Pedig kellene. Most állítsak be azzal, hogy adjon beutalót vérvételre? Akkor legalább tudnánk, mik az eredményeim.
szia neharagudj h ezt mondom de 4 hónap még nem idõ ha évekrõl beszélnénk akkor megértenélek, de legyél egy kicsit türelmesebb mert annál inkább nem fog sikerülni ezt tapasztalatból mondom. vizsgálat miegyéb megvolt már???
Szia!Hormonvizsgálatot végeztek már nálad?Ha nem, akkor elõször csináltasd meg vérbõl, kérj beutalót a dokidtól.A következõ lépés az eredménytõl függ!
A kérdező hozzászólása: Egyébként az ovu teszt mutat pozitívat, de mégsem jött össze eddig. Elsõ bébinknél nem is kellett tesztelni, minden gyorsan és rendben ment. Stressz áll a háttérben?
Szia!Igen, állitsál be az orvoshoz.Lehet nem fog neki tetszeni, de ad majd beutalót.Ne hagyd magad!Kitartás, különben itéletnapig várhatsz!

Babát szeretnénk a párommal! 2 honapja probálkozunk de eddig még semmi! Mit tegyek hogy ne mindig a babára gondoljak? Nagyon szeretnék csak félek hogy esetleg ez miatt nem jön össze!

Legjobb válasz: Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama

Szia! Ezzel én is így volta, annyira akartam. Nekünk hál'Istennek haamr sikerült, 4 hónap alatt. elõtte azt hittem, hogy lehet, hogy évekig kell majd próbálkozni. Sexeltünk amikor p.érésem volt, 2 nap, és láss csodát, sikerült! sok sikert neked is! Kitartás! 8 hetes kismama
Az az igazság, hogy nem lehet "átállni". Ha az elején is lazán állsz hozzá, akkor nem fogsz rajta görcsölni. De ha mindig ezen rágódsz, akkor továbbra is ezen fogsz rágódni. Nincs recept :( Onnan tudom, hogy én is a rágódósok közé tartozom :) ) Nekünk ez a 7. hónap. Persze attól még, hogy ezen rágódsz, felfoghatod pozitívan a dolgot. Én minden mensi megjöttekor alig várom, hogy megint elkezdhessünk próbálkozni. Ez nekem segít :)
Mi is hasnoló ciõben járunk, és egyszerûen nem lehet nem ezen rágódni, ha szeretnétek babát. Sajnálom, de bevált ötletem nekem sincs. :)
Szia! Én is görcsöltem a dolgon, az elsõ hónap próbálkozása után meg még tüneteket is produkáltam, aztán jött a pofára esés:( Második hónapban vettem egy ovu tesztet és lám, most 5 hetes terhes vagyok:) Most meg el sem akarom hinni, olyan hamar összejött:) Próbáltam egy picit lazábbra venni a dolgot, ami persze nem könnyû sajnos! Próbálj másra gondolni! Foglald el magad! Sok sikert!!!
én is görcsöltem az elsõ nap ota. de most meg itt vagyok clostit szedek és már várjuk az eredményt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!