Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek gyozzem le (9 db)

Mit tegyek? Hogyan győzzem le "magam"?

Bocsi, de hosszú lesz. 22 éves vagyok, egy 2 éves kisfiú anyukája. Van egy szerető férjem, meleg lakás, ahova haza jövök, munkahely, viszonylag jó anyagi helyzet. És még sem jó nekem? :( A magán életben nincsenek gondjaim. A munkahelyemen sok stressz ér, de úgy gondolom, hogy el tudom különíteni a munkát a magánélettől. Szülés után depressziós voltam, majd kilábaltam belőle. Mostanában azonban nem tudom, hogy mi van velem. Nem jó semmi. Úgy érzem, hogy valahogy nem teljes az életem, pedig a világ legboldogabb embere kellene hogy legyek. Imádom a kisfiam, bármit megtennék érte, és én vagyok a világon a legszerencsésebb, hogy Õ van nekem. A férjemmel ugyan ez a helyzet. De sokszor türelmetlen vagyok velük, úgy érzem elhanyagolom őket, pedig a környezetem szerint nem. A fiammal is türelmetlen vagyok, sokszor nagyon rossz anyának érzem magamat (már azért is, mert 18 hónaposan bölcsibe kellett mennie). Állandóan rossz a kedvem, és levert vagyok, egyszerűen nem érzem magam boldognak. Emiatt is rosszul érzem magam, hiszen nincs okom arra, hogy nyavajogjak, meg van mindenem ami kell. De akkor mi a baj velem? Miért nem tudok örülni annak, amim van? Vajon mit kellene tennem, hogy lerendeződjenek bennem a dolgok, és végre felhőtlenül jól legyek?

Legjobb válasz: anya vagy,feleség, dolgozó nõ, mindez 22 évesen, Mikor voltál utoljára kicsit is meggondolatlan, egy hangyányit önzõ? Mikor röhögtél utoljára egy jót? Mikor vettél utoljára magadnak valamit amire semmi szükséged lehet hogy soha nem hordod,viseled,használod majd de engedtél a kísértésnek? Nem ismerlek nem tudom milyen típusu ember vagy de biztos vannak olyan dolgok amik kicsit kikapcsolnak, néha fújd ki a levegõt,nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni sokszor valami apróság is elég, vagy ha úgy játszol a gyerekkel hogy közben te is kicsit gyerek vagy :-) pl nemrégiben eszembe jutott hogy annak idején volt egy Hupikék Törpikék magnókazettám és nagyon szerettem, elõkerestem a dalokat a neten hogy megmutassam a gyereknek, annyira jót szórakoztunk folyt a könny a szemembõl a nevetéstõl :-) :-) :-)

anya vagy, feleség, dolgozó nõ, mindez 22 évesen, Mikor voltál utoljára kicsit is meggondolatlan, egy hangyányit önzõ? Mikor röhögtél utoljára egy jót? Mikor vettél utoljára magadnak valamit amire semmi szükséged lehet hogy soha nem hordod, viseled, használod majd de engedtél a kísértésnek? Nem ismerlek nem tudom milyen típusu ember vagy de biztos vannak olyan dolgok amik kicsit kikapcsolnak, néha fújd ki a levegõt, nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni sokszor valami apróság is elég, vagy ha úgy játszol a gyerekkel hogy közben te is kicsit gyerek vagy :-) pl nemrégiben eszembe jutott hogy annak idején volt egy Hupikék Törpikék magnókazettám és nagyon szerettem, elõkerestem a dalokat a neten hogy megmutassam a gyereknek, annyira jót szórakoztunk folyt a könny a szemembõl a nevetéstõl :-) :-) :-)
Elözõ válaszoló vagyok, visszaolvasstam amit írtam és az elsõ mondatom egy kicsit félreérthetõ, nem kritizálni akartam a korodat, arra akartam célozni hogy fiatal korod ellenére nagyon felelõsségteljes vagy:-)

Jajj, mit tegyek? S e gítsetek! Hogyan győzzem le?

Nagyon el vagyok keseredve. 8 hónapos a fiam, akit mindennél jobban imádok, nem is ezzel van a gond. Egyre kevesebb türelmem van, ahogy kezdődnek a hisztik, vagy valami gond van, pl nem eszik rendesen. Meg akarok felelni, jó anya akarok lenni. Rossz családi hátterem van, talán ebből is adódik, hogy mindenkinek, és mindennek meg akarok felelni, már-már tökéletes anyukája szeretnék lenni a fiamnak, azt akarom, hogy neki a legjobb legyen, de így nem lesz. Ha hisztizik, és beteszem az ágyba, rögtön bűntudatom lesz, hogy miért hagyom sírni?! Rossz anya vagyok. Ha nem eszik szépen, és kicsit mérgesebb leszek (persze nem bántom) rögtön az jár a fejemben, hogy rossz anya vagyok. Tulajdonképpen mindig ez jár a fejemben, hogy "jajj mindent jól akarok csinálni, mert különben rossz anya vagyok" Mit tegyek, hogy ez ne így legyen?

Legjobb válasz: "Ha nem eszik szépen, és kicsit mérgesebb leszek (persze nem bántom) rögtön az jár a fejemben, hogy rossz anya vagyok." Ez mit jelent? Nem úgy eszik ahogy TE gondolod? Már ne is harahudj, de adok neked olyan 4 hónapot még, és elmeháborodottan fogsz futkosni a lakásban fel s alá. Miért nem hagyod a gyereket? És miért nem hagyod magadat lazítani?? Hát eszik ahogy eszik! Alszik ahogy alszik! Legyél rugalmasabb. Miért hisztizik? Mi az a hiszti? És miért teszed be a kiságyba? Idegesít ha sír? Honnan tudod, hogy hiszti? Miért hagyod sírni, segíts neki. Nem hisztiznek õk még ilyenkor, valamit akar. Egyidõsek a fiaink..hátha tudok segíteni. LAZÍTS, mert belefogod magad kergetni egy ördögi körbe! Most tanul kúszni mászni, az is lehet a baj, hogy menne már, de még nem tud, azért bõg. Vagy nem ér el egy játékot. Kinek akarsz megfelelni? Ne támassz irracionális követelményeket magaddal szemben. Attól, hogy valaki mérges a gyerekére még nem rossza anya. Vagy ideges, vagy ingerült....Nyugi:-)

"Ha nem eszik szépen, és kicsit mérgesebb leszek (persze nem bántom) rögtön az jár a fejemben, hogy rossz anya vagyok." Ez mit jelent? Nem úgy eszik ahogy TE gondolod? Már ne is harahudj, de adok neked olyan 4 hónapot még, és elmeháborodottan fogsz futkosni a lakásban fel s alá. Miért nem hagyod a gyereket? És miért nem hagyod magadat lazítani?? Hát eszik ahogy eszik! Alszik ahogy alszik! Legyél rugalmasabb. Miért hisztizik? Mi az a hiszti? És miért teszed be a kiságyba? Idegesít ha sír? Honnan tudod, hogy hiszti? Miért hagyod sírni, segíts neki. Nem hisztiznek õk még ilyenkor, valamit akar. Egyidõsek a fiaink..hátha tudok segíteni. LAZÍTS, mert belefogod magad kergetni egy ördögi körbe! Most tanul kúszni mászni, az is lehet a baj, hogy menne már, de még nem tud, azért bõg. Vagy nem ér el egy játékot. Kinek akarsz megfelelni? Ne támassz irracionális követelményeket magaddal szemben. Attól, hogy valaki mérges a gyerekére még nem rossza anya. Vagy ideges, vagy ingerült....Nyugi:-)
Ne görcsölj. A gyermeked szeretni fog téged, bármilyen hibáid is vannak. Sok türelem kell egy gyermekhez. Ha hisztizik meg kell nyugtatnod, és nem szabad felhúznod magad. Ne feledd, õ csak egy kisgyerek, nem felnõtt, nem tudja felméri , hogy jót vagy rosszat tesz. Azért sír mert csak így tud üzenni neked, hogy valami nem oké. Légy hozzá türelmesebb. Szerintem még nagyon fiatal vagy. Biztos korán jött a baba, és nem voltál rá felkészülve. Sok türelmet kívánok. Attól ne félj, hogy rossz anya vagy. Rossz anya akkor leszel, ha ütöd vágod a gyereket, csak elhagyod. Egyébként ha kicsit türelmetlenebb vagy még nem vagy rossz anya. Meg kell tanulnod jól kezelni ezt a gyermeket, mert a tied, a véred, és kötelességed maximálisan helytállni. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Kajálás: Igaziból nem érdekel, hogy "koszosan" eszik, mert megmosom, elmosom, kimosom. Inkább a súlya miatt aggódom, mert az utóbbi 2 hónapban hízott összesen 400 grammot. Doki szerint normális, én még is aggódom emiatt kicsit. Õ a kincsem, és nem szeretném, ha baja lenne.
A kérdező hozzászólása: Hasna! Köszi, nagyon hasznos tanácsokat írsz. :) Asszem most egy szellemi frissítés fog következni nálam, odaadom apának a gyereket, én meg elmegyek kikapcsolódok, és átgondolom, mit hogyan kellene ezek után tenni. Egy biztos, megfelelni már nem akarok, sem bizonyítani, mert sok jóra nem vezethet... Mindenki másnak is köszönöm a választ!
Természetes nyugtatóra gondoltam, tudod macskagyökér...nekem van, mert én is elég feszült, ideges tipus vagyok (szülés óta) és gondoltam segítek magamon, bár a bor is beszkott jönni, de az azért mégsem járja, hogy ennyit igyak:-))) A neve Wörishofener Nevenpflege, dm-ben vettem. Semmi gyógyszer!! 100°%-ig természetes!
3-ik vagyok hasnával egyett kell értsek. annyit tennék hozzá, hogy bizony ne szedj nyugtaót inkább boxolj. az sokkal többet ér ha levezeted dühödet (na persze kicsit sem a gyereken) mint hogy magadba tartod. toporzékolj egyet és ülj vissza a gyerek mellé, habár gondolj bele mindent megtanul a gyerek amit lát töled. Kislányom másfél éves már kanállal egyedül eszik, de persze állandóan nyakig kikeni magát, ha nagyobb a falat és nem megy be kanálla benyomja ököllel, majd bele törli a kezét amibe éri. ez van. ezellen teszek nek elökét, ott ülök mellette, és törlöm a kezét. már lassan megtanulja hogy ha a keze koszos mutatja és letörölhetem. Most pl olyat csinált hogy megszerzett egy tubus krémet, sikerült kinyitnia, és végig kente a bilijén, majd tudta hogy fel kellene törölni és végig kente a törölözövel, majd jött hozzám nagy sajnálkozva. Szerinted megbüntettem? Fenéket, én hibám én hagytam elö a krémet ö tanulni akart, felfedezni. Egyszerüen oda mentem adtam neki is törlö papírt és én is fogtam egyet, majd elmondtam neki hogy ajajaj ez nem volt jó, és nem szabad a krémet kinyitni mert kijön belöle. ennyi, együtt feltöröltük, és ö kidobta a kukába papírt. nem ö volt a bünös hanem én. értelmi szinte még nincs egy tubus krém használatához, megakarta nézni mi van benne. én elmondtam neki hogy ezt nem volt szép, de a bünt én követtem el mikor elölhagytam.
Írtál már ki kérdést a hisztivel kapcsolatban ma? Válaszoltam ott is. Figyelj. Elveszed tõle oké, sír, nem baj, majd abbahagyja. hagyd a földön, adj neki aonnal valami mást, csörgess elõtte csörgõt, TERELD el a figyelmét az elõzõ játékról. Ne vágd be a kiságyba, ez nem megoldás! Segítened kell neki!Ezeket a helyzetekt meg kell tanulnod kezelni, és fõleg megoldani! Második: Kaja. Most majdnem csúnyát írtam. 8 hónapos a gyereked, miért is várod el tõle, hogy ne "koszosan" egyen? Az én fiam kaja közben szopja az ujját, ami könyégig kajás szokott lenni, amit beleken mindenbe, a ruhájába a hajába, az én hajamba mindehova. Ha nem vagyok szemfüles egy másodprec alatt belenyúl a kajába és már repül is szanaszét. De most ez van. Majd elmúlik, kinövi, egy idõ után nem lesz neki érdekes. Neki minden új még, többek között ez is. Ha nem reagálsz túlzottan, pl kiabálsz, vagy nevetsz ezeken akkor nem fogja olyan érdekesnek tartani, mert nincs reakció. Csendben anyázhatsz és pakolhatsz utánna:-) Boxolás: Szedj természeset nyugtatót.Komolyan mondom. Biztos meg fog jönni, azért vagy ilyen, vagy a hidegfron miatt. Na most elolvsom mit írtál még, mert elfelejtettem:-))
A kérdező hozzászólása: Köszi, hasznosak nagyon a válaszok. :) A nem eszik szépen arra vonatkozik, hogy mindig lelöki a kaját a kanálról, beveszi a kezét a szájába a falat helyett ilyesmi. Igyekszem nyugodt lenni, levezetni a dühöm (párnát boxolok ilyenkor). Tökéletes szülõ nincs, igen, tudom. A férjemnek szeretnék megfelelni, és az anyámnak meg bizonyítani, hogy jobb vagyok mint õ. Az ágyba hisztikor teszem be, ami abban nyilvánul meg, hogy pl elveszek tõle egy olyan dolgot, amivel nem játszhat (kutya játéka, ilyesmi) akkor jön a könnyek nélküli hatalmas üvöltés. Nem szoktam az ágyban sírni hagyni, kb 3* fordult elõ a 8 hónap alatt, de akkor is max 2perc, mert tudom, hogy ez nem megoldás, az is leginkább azért, hogy én lenyugodjak, nyugodtabban menjek hozzá.
Most meg kiírta...na mindegy.
Elõzõ vagyok, valamiért nem írta a nevemet. Az is lehet, hogy jön a foga...annyi minden lehet.
Az elsõ szabály, ne akarj tökéletes szülõ lenni, mert olyan nincs.
Na, hogy vagy? :-)

Mit tegyek? Hogyan gyozzem le a felelmeimet? Menreg megismerkedtem a pasimmal akivel eleg belsoseges kapcsolat alakult ki kozottunk visoznylag rovid ido alatt..

Nemreg megismerkedtem a pasimmal akivel eleg belsoseges kapcsolat alakult ki kozottunk viszonylag rovid ido alatt.. nem csak fizikai hanem lelki belso erzelmi kapcsolat is. Beszeltunk olyan dolgokrol amirol meg sosem beszeltem massal a kapcs korai fazisaban, mind a ketten megnyiltunk a masik elott, (nalam ez meg sosem fordult elo mert elegge zarkozott felenk lany vagyok). de vahogy vele mas volt a kezdetek ota, vhogy minden olyan termeszetes annyira biztonsagban erezem magam mellette mint meg soha.

Legjobb válasz: A szkeptikussag uj randiknal nagyon jo dolog. De felelemmel es rettegessel parositva az kevesbe. Szerintem nem akar ez a fiu atverni teged. De miutan most kezd a testenek elege lenni az eddigi torturakbol, gondolom megszolalt a csengo is, hogy basszus ott leszek a lannyal valami biztos lesz es mi van ha nem mukodik a szerszam? Nem tudhatod, hogy miket szedett eddig. Ez nem a te hibad inkabb csak szerencsetlen veletlen ez. HA beszeltek nyugodtan mondd el neki a felelmeidet. Mondd el neki, hogy nagyon orulsz hogy van o neked es hogy az agyaddal tudod es megerted az erveit azonban mar annyit csalodtal, hogy felsz minden lemondott randitol. Tudod, hogy nincs okod ra, hogy ne higyj neki, de sokszor pofara estel mar tehat a kisordog odabenn nem alszik. Probalj ne gorcsolni! Ebben csak te tudsz magadon segiteni. Te tudod ott benn eldonteni, hogy megnyered ezt a csatat vagy ujra vesztesre iteled sajat magad. Remelem minden rendben lesz es megtalalod a boldogsagot!

A szkeptikussag uj randiknal nagyon jo dolog. De felelemmel es rettegessel parositva az kevesbe. Szerintem nem akar ez a fiu atverni teged. De miutan most kezd a testenek elege lenni az eddigi torturakbol, gondolom megszolalt a csengo is, hogy basszus ott leszek a lannyal valami biztos lesz es mi van ha nem mukodik a szerszam? Nem tudhatod, hogy miket szedett eddig. Ez nem a te hibad inkabb csak szerencsetlen veletlen ez. HA beszeltek nyugodtan mondd el neki a felelmeidet. Mondd el neki, hogy nagyon orulsz hogy van o neked es hogy az agyaddal tudod es megerted az erveit azonban mar annyit csalodtal, hogy felsz minden lemondott randitol. Tudod, hogy nincs okod ra, hogy ne higyj neki, de sokszor pofara estel mar tehat a kisordog odabenn nem alszik. Probalj ne gorcsolni! Ebben csak te tudsz magadon segiteni. Te tudod ott benn eldonteni, hogy megnyered ezt a csatat vagy ujra vesztesre iteled sajat magad. Remelem minden rendben lesz es megtalalod a boldogsagot!


Mit tegyek, hogy ne rettegjek tőlük ennyire? Hogyan győzzem le a félelmem?

Talán gyerekesnek t?nik a problémám és el?re szeretném leszögezni, hogy nem vagyok rasszista (tudom hogy vannak romák közül is normálisak). A problémám az, hogy rossz környéken lakom és rettegek a romáktól, akik itt élnek, mászkálnak.(rendszeresen beszólogatnak, de sosem bántottak még) Nem csak éjszaka nappal is. Ha meglátom ?ket görcsbe rándul a gyomrom, nem tudom mit tegyek hogy legy?rjem ezt a félelmem. Lassan ott tartok, hogy futva közlekedem a bolt és a lépcs?ház között hogy nehogy hozzám szóljanak, ahogy ott állnak az utcán csoportokba ver?dve és elmegyek mellettük. Egyedül a lakásban érzem biztonságban magam, de még itt is felülök az ágyban éjszaka, ha meghallom, hogy csoportosan mászkálnak az utcán és kiabálnak. Akik hasonló helyen élnek, hogyan tették túl magukat, hogy ne rettegjenek állandóan? Vagy csak én reagálom túl?

Legjobb válasz: Hordj magaddal pillangókést.

Hordj magaddal pillangókést.
Költözz el.

Mit tegyek? Hogy gyozzem le a felelmem!

Nagyon gátlásos vagyok a lányoknál, nem tudom mit kellene csinalnom hogy ne feljek ennyire a visszautasitastol! Egyszer nagyon tetszett egy lany mikor el szerettem volna hivni valahova nemet mondott sot a suliba meg a baratnoivel is engem szivattak! Azota nem merek probalkozni lanyoknal annyira szarul esett hogy ramszaltak! Az ivas utani ismerkedes felejtos mert nem iszok alkoholt! 17/F 17/F

Legjobb válasz: Baráti körbe kel járni, ahol lányok is vannak. Ennyi. utána elõbb-utóbb lesz randi is.

Baráti körbe kel járni, ahol lányok is vannak. Ennyi. utána elõbb-utóbb lesz randi is.
DiMalto válaszával 100%ban 1et értek Régen velem is ez volt, sõt még most is, de már tudatosan próbálom legyõzni a félelmem és idõrõl idõre 1re jobb, de még messze vagyok a tökéletestõl^^ mellesleg olvasd el a "Zsedényi Csaba - Kulcs a Nõkhöz" címû kötetet, nekem segített! lehet hülyének nézel, de ha nem akarsz 60 éves korodig ezzel a problémával szenvedni ...
A kérdező hozzászólása: RESPECT! :D
minden férfi félénk?óó fene a pofátokat, nekem volt gerincem énmegmondtam a csajnak a tutit, leugatott ennyi, ezért tiszteletet érdemlek.
A kérdező hozzászólása: Es most egy plazaba hogy ismerkedjek hogy ilyen felenk vagyok mert mar tenyleg ngyon szeretnek baratnot?!
gyo....578 nem azt mondtam h minden nönek öntse ki a szivét, de ha nem probálkozol nem is lesz eredmény.....
alkohol
DiMalto -ez nem így mködik, ennyi erõvel egész életedbe bepróbálkozhatsz, égetheted magad, mert hátha...... jobb ha kise mutatod az érzéseidet.
Hát, ha már nagyon vágysz egy kapcsolatra, akkor valahogy venned kell a bátorságot. Nem minden lány ilyen bunkó. Tudom, könnyû mondani, hogy légy bátrabb. Én is nagyon félénk vagyok. Szerintem, ha majd igazán szerelmes leszel, akkor majd bátrabb leszel. Próbálj meg elõször csak úgy közeledni, mintha csak barátkozni szeretnél, majd mintha csak egy poén lenne, hívd el valahová. És akkor célozgass, hogy te nem csak barát szeretnél lenni. :) Lányként ezt tudom javasolni. Nálam bevált. ;)
Jaguar Warrior -ott a pont, a férfiak visszavágnak.
Állj össze a haverjaiddal és suttogjatok jó feltûnõen a jelenlétében(tök mindegy mirõl) és röhögjetek egy jó hangosat!!!! XD
2 lehetöség van vagy probálkozol, és egyszer bejön, vagy tovább parázol, és szüzen halsz meg!!! nem egy jo érzés ha lepattintanak, de nem is a világ vége, nézz jobban körül és hidd el h meg lesz az is aki igent fog mondani!!
*Ez lehet segíteni legyõzni a gátlásaidat.
Keresd meg azt a lányt, itasd le majd plakátold ki a sulidat a meztelen képével.
Igyál! [email protected] hogy nem szereted! Meg olvass csajozós/személyiségfejlesztõkönyveket! hajrá

Mit tegyek? Hogy győzzem le félememet?

Mindig félek,és nem merek amgam egyszobában aludni azóta amióta a testvérem meghalt

Legjobb válasz: Biztos nem konnyu most neked, es akarmilyen korulmenyek kozott vesztetted el a testvered, gondolom, hogy afelelmedpszihologiai alapu. Hany eves vagy? Beszelj a szulokkel, ha az sem segit akkor kerjel meg valaki, hogy beszeljetek egy pszihologussal.

Biztos nem konnyu most neked, es akarmilyen korulmenyek kozott vesztetted el a testvered, gondolom, hogy afelelmedpszihologiai alapu. Hany eves vagy? Beszelj a szulokkel, ha az sem segit akkor kerjel meg valaki, hogy beszeljetek egy pszihologussal.
Meg kell magadban keresned az okot, mitõl félsz igazán. Rá kell jönnöd, hogy igazából a félelmed alaptalan. Ha ezt tudat alatt is megérted, utána elmúlik
Pontosan mitõl félsz, ezt meg tudnád írni?
A kérdező hozzászólása: 13 éves leszek..:(((( 6 évesen meghalt az egyik tesóóóm és azután születtem én.. De most 17 évesen meghalt a másik tesóóóm..:((((( Ez már túl soooK..:(((((
Azelõtt egy szobában voltatok? Biztos attól félsz hogy egyedül vagy? Nem lehet hogy azért nem tudsz aludni mert folyton õk járnak a fejedben? Mindenképp beszélj errõl a szüleidnek, ha kell menjetek pszichológushoz, aki tud segíteni feldolgozni a történteket. Részvétem, remélem hamarosan jobban leszel!
A kérdező hozzászólása: Köszii.... Tudják szüleim is..:) )) Nem kell pszihológus..:P Hát tesóm csak hétvégén volt ithon merrt járt középiskolábaa..:((( És ebben a szobában aludtunk mind a ketten.::((( És nekem most kellemetlen ebben a szobában lenni..de kül.nappal nem félek (anyiira) mivel itt vana kompi is ebben a szobában..és sürün magam vok itt bent, mert szüleim kint vannak estefele mindig az udvaron..fejnek, végzöddnek....És itt copmpizok ilyenkor nem flek...De sete nem tudom, hogy miért már meséltek olyan hülyeséget..ami nekem olyan félelmetes, hogy ha velem ez ténylegmegtörtént volna én infaktot kapnák..:D..:((((
Lehet akkor meg kell szoknod hogy már nem fog hazajönni a tesód. Nehéz egy dolog de meg kell birkózni vele. Most mondhatnám a sablonos szövegeket hogy az idõ majd segít meg ilyenek, de ez emberfüggõ, idõvel elválik hogy javul e a félelemérzet vagy nem. Esetleg ha van akkor menj át másik szobába és aludj ott. :)

Félek belevágni a sportba, pedig szívem mélyén szeretnék. Félek, hogy nem mennek és beégnék. Mit tegyek, hogy ne féljek? Hogyan győzzem le?

Szóval sosem jártam semmilyen sportra.Most már vágyom rá;)2évig néptáncoltam,de abba kellett hagynom egyéb okok miatt...most kezdtem a középsulit és sokféle sportra van lehet?ség...nekem a kézilabda és a kosárlabda a legszimpatikusabb;) Kosarat olyan szintem próbáltam hogy kosárradobás volt,hát van ami bemegy,van ami nem.Kézit nem próbáltam még....

Legjobb válasz: Nehéz kérdés...Én soha nem szerettem a kézilabdát és kosárlabdát. nekem fura...egész órán egy labda után szaladgáljak na neeee...tornaorán mindig csak sétálgattam...a többiek tudták hogy nem kell sokat dobálni nekem a labdát :-) én nem sértõdtem meg :) sõt örültem neki....a saját osztályomban soha nem volt téma a sport, ezért nem is piszkáltak vele :) De ha mindent beleadsz, mert azt mondtad hogy érdekel, és ha a többiek látják a törekvést, akkor nem kell aggodni. És ne feledd, "Elõször mindenki béna" :) Egyébként nem magával a sporttal a mozgással van bajom, csak pont ezt a két labdajátékot tartom hülyeségnek :) más sport jöhet :)

Nehéz kérdés...Én soha nem szerettem a kézilabdát és kosárlabdát. nekem fura...egész órán egy labda után szaladgáljak na neeee...tornaorán mindig csak sétálgattam...a többiek tudták hogy nem kell sokat dobálni nekem a labdát :-) én nem sértõdtem meg :) sõt örültem neki....a saját osztályomban soha nem volt téma a sport, ezért nem is piszkáltak vele :) De ha mindent beleadsz, mert azt mondtad hogy érdekel, és ha a többiek látják a törekvést, akkor nem kell aggodni. És ne feledd, "Elõször mindenki béna" :) Egyébként nem magával a sporttal a mozgással van bajom, csak pont ezt a két labdajátékot tartom hülyeségnek :) más sport jöhet :)
Megértelek:) Mondjuk nekem az a bajom, hogy egyedül félek elkezdeni. Most beíratkoznék a suliba valamiféle sportra csak egyedül mennék aki új és az új tök rossz ismeretlenük:S Pedig nagyon szeretnék vmit sportolni, mert k*rva ügyes is vagyok szeritenm( ezt nem dicsekvést képp mondom, csak, hogy vékony vagyok és megvan minden tehetségem hozzá)

Miért csinálom ezt? Mit tegyek? Hogyan győzzem le magam?

Holnap találkozok egy sráccal, és elbújunk egy helyen, mert nagyon szeretné, hogy megöleljem, de ? meg is akar csólólni. egy sima szájra puszit.Csak az a bökken?, hogy nekem tartós kapcsoltaom van és a párom err?l nem tud. Szeretnék ennek a srácnak egy kis örömet okozi az öleléssel, de ezzel fájdalmat okozok a barátomnak:( ez annyira rossz. Amikor a fiúval beszélek nem jut eszembe, és annyira kérlel, hogy nem tudok neki nemet mondni. Miért vagyok ennyire szemét a barátommal aki nem érdemli meg??? Nagyon szeretem ?t és mégis képes vagyok mást megölelni, megsimizni ha úgy akarja. Az a baj, hogy sokan udvarolnak nekem én hülye meg hagyom had örüljenek mindenkinek jót akarok.Lefeküdni senkivel sem csak a barátommal, de szájra puszi történt már egyszer mással:S

Legjobb válasz: akkor te az én nõm vagy biztosan! már régóta tudom!

akkor te az én nõm vagy biztosan! már régóta tudom!
A kérdező hozzászólása: Hogy mi? Ismerjük egymást esteleg?
A kérdező hozzászólása: esetleg(elírtam)
A kérdező hozzászólása: Ja értem! Bocsi azt hittem te az vagy akivel találkozok. Nem a te nõd vagyok nyugi! az én barátom már rég alszik ilyenkor, csak én vagyok fenn msn miatt meg hogy ilyeneket kérdezzek.
Meg kell mondani, hogy van barátod.. ha gondolod beszélgethetünk errõl a témáról, küldd el az msn címed e-mailben.
:DDDD
A kérdező hozzászólása: Tudja hogy van barátom, és nem is akar szétszedni minket csak egy szájra puszit akar. De nem adom meg az msn címem, mert még te is megszeretesz! :)

Mit tegyek, nagyon félek! Hogyan győzzem le?

Tom, tom ?rültnek néztek és ha kell ki is röhöghettek, de számomra ez nem nevetséges.Szerintem, de kicsit nem is hiszek a sz..ek-ben. néztem a gépen egy "viccesvideót" ami sz..es volt. Annyira megijedtem hogy kifutottam a házból. azóta rettegek egy kicsit a szobáktól, és éjszaka a hangoktól.Nagyon félek, mindíg a huzat csapkodja az ajtót mert nyitva van az ablak, de nem mindíg biztos. szóval kérlek segítsetek nekem. 11 éves lány vagyok. Ett?l félek, semmi mástól...

Legjobb válasz: SÜRGÕS!!!!!!

A kérdező hozzászólása: SÜRGÕS!!!!!!
Fogalmazzunk világosan, mivel szerintem egy 11 éves kislány nem érti, h mit jelent az a racionalistás és társai :) Bocsi az offért. Kicsilány:) Semmi ilyentõl nem kell félned:) Hagyd égve a lámpát, vagy hagyd bekapcsolva a TV-t. NEkem az utóbbi bevállt kislánykoromban :)
halod halod ugyanez van velem is de én nem szégyellem. pánikbeteg vagyok pöppet énis marhára félek minden nesztõl
Nyugi, nem akarnak neked jelezni. Mivel nincsenek szellemek. Ha meg lennének nem így akarnának jelezni.
A kérdező hozzászólása: tudom, csak még szerettem volna még hozzá tenni h januárbaa halt meg a papám (60 éves volt) és... meg régen (mikor még "nem éltem") akkor a dédpapám halt meg... és félek... vagy csak jelezni szeretnének nekem. hogy mi va velem és a családdal vagy mi??
Szia! Én meg a földön kívüli lényektõl rettegek. Kicsit megnyugtatott, mikor valahol olvastam, vagy hallottam, hogy azok a tudósok, akik nem hisznek ilyenekben, azok szerint is legalább 8000 civilizáció, vagy élet van körülöttünk. És ha olyan jól fejlett, hogy ide tud jönni olyan nagyon messzirõl, akkor a fegyverzete sem piskóta, ezért ha akarna minket bántani, már valószínû nem élnénk. Meg ha belegondolsz, milyen sokan vagyunk mi emberek, akkor tényleg miért pont téged akarna bánati egy szellem?Túl sok választási lehetõsége van ahhoz, hogy pont téged találjon meg. :D
Gondolj bele racionálisan. Szted vannak szellemek? Bebizonyította már valaki a létezésüket? Akkor meg? Mitõl félsz? Ha valaki holnap idehozna egy bizonyítékot ami megdönthetetlen akkor lehetne okod félni. De akkor is miért? Miért ártanának neked? És miért pont neked? Ha vannak is szellemek, sztem nem az a legjobb idõtöltésük h téged ijesztgessenek.
A kérdező hozzászólása: köszi mindegyikkõtöknek a jó tanácsokat. megbróbálom és lehet h sikrülni fog.
Én is féltem egy darabig tõlük. Aztán valaki azt mondta, hogy a szélcsengõ távoltartja a gonosz szellemeket a háztól...beszereztem párat, velük együt a nyugalmamat is.
Szia! Én is sok mindentõl féltem, pánikbeteg lettem. Orvoshoz fordultam aki csak gyógyszert irt fel. Aztán a természetgyógyászatban rátaláltam a megoldásra. Oldásokra járok egy kineziologushoz.
Ha a félelmeid ilyen méreteket öltöttek, lehet, hogy jó ötlet lenne felkeresni egy pszichológust (Ne pszichiátert!).
Olvass utánna a relativ elméletnek, olvass könyveket a racionalitásról , igy tudod a legjobban meggyõzni magad hogy nincsenek.Mindenre van magyarázat, pl a videókat amiket videómegosztókra töltenek fel, az mind hamis, csak pár photoshopper próbálja váklármát kelt, ahogy azt általában szokták :)
Hagyd égve az olvasólámpát... vagy szerezz be egyet. Ez nem szégyen, hisz mindenki fél valamitõl.
Ne félj, ha léteznek is szellemek nem bántanak senkit sem. Hallgass valami vidám zenét este, az is sokat segíthet hogy ne félj, nekem bevált.
Szia. Szerintem nincs olyan ember aki nem félne valamitõl/valakitõl. 17 éves srác vagyok, de pl. én félek a sötétbe... lehet, hogy gáz, de ez van :) Ne félj, gondolj valami másra.. valami szépre.. Az ablakot meg csukd be és nem csapkodja a szél.., vagy támaszd ki.. (csak most a meleg..)
énis tvfény mellett tudok csak elaludni. Nem félek tõlük, de tudom hogy vannak.
Szellemektõl? Nem kell félni tõlük, nem bántanak. Amíg nem érzed ill. látod Õket, addig semmi baj nincs. Nyugi, ne félj. Ha este félsz kapcsolj villanyt vagy kapcsold be a TV-t.
én is féltem tõlük. és hiszek is bennük. de megbarátkoztam velünk, és már nem nagyon félek ( nem vagyok örült ) :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!