Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek férjem (440 db)

Nem tudom, hogy mit tegyek? Férjem válni szeretne, de én nagyon szeretem őt. Ha el is válnánk, akkor is őt szeretném, ezt az érzést a világ másik táján sem tudnám kiölni magamból.

Tanácstalan vagyok. Õ nem akar változtatni, szerintem közel 1o év után elhidegült. Szexuális életünk viszont jó, hetente többször is együtt vagyunk, meg terveztünk közös utat is?

Legjobb válasz: Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.

Ha 10 éve együtt vagytok és szereted, meg õ is szeret (mert ha van szex és jó is, akkor biztosan) és ilyen hülye kifogásokkal jön, hogy a pénz miatt, akkor az kamu. 1. sztem más oka van 2. légy végre talpraesett nõ 3. hagyj neki egy kis idõt (akár külön is) amíg gondolkodhat Sok férfi, férj csak akkor jön rá mit veszített, amikor már elveszítette. Tapasztalat.
Ha a szexuális életetek jó, akkor nem értem, hogy mi a baj?! Lehet, hogy fél attól, hogy nem tudja megadni azt amire szükséged van? Én mindenesetre nem nagyon értem, mert, ha elhidegült volna tõled, akkor szexre sem vágyna... Szerintem ezt beszéld meg vele...Nincs valaki aki miatt válni akar?! Mert csak arra tudok gondolni...:( Érzelmileg kijöttök amúgy?! Szerintem érzelmileg is kellene vele egy kicsit többet foglalkoznod...Nincs valami titkos vágy amit kért már többször is tõled, de Te nem szeretted volna megadni neki, vagy valami ilyesmi?!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem. Az utóbbi 1 évben az a gond, azon veszekedtünk a legtöbbet, hogy nem dolgozom. Munka nélkül maradtam. Beképzelte magának, hogy a pénze miatt vagyok vele, pedig ez nem igaz. Akkor is vele voltam, mikor semmije sem volt.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ, lehet, hogy tényleg valamitõl fél
na most hogy leírtad mi a veszekedés tárgya, szerintem menj el dolgozni, akár egy tescoba elõször, nem kell életed végéig ott húznod az igát, közbe keress munkát nyugodtan, de lássa rajtad hogy igenis dolgozol, és nem rajta akarsz élõsködni, mégha ez nem is így van, csak õ ezt a fejébe vette.
Nekem a volt barátnõm képzelte be magának, hogy csak a pénzéért vagyok még mindig vele, pedig nekem még munkám is volt és van is...Egészen egyszerûen, vagy bebeszélte magának, vagy valaki bebeszélte neki és akármit mondtam, csak ezt az egyet hajtogatta, mintha lepedõ lenne... Rengeteget veszekedtünk miatta...Semmi mást nem tudott felhozni mentségként arra amit velem mûvelt az utóbbi másfél évben...Sajnos ezt hozza ki az emberbõl(persze vannak még értelmesen gondolkodó emberek is), ha egy kicsivel több pénze van...Rengetegszer kértem és könyörögtem neki, hogy errõl a témáról szálljon le, felhoztam érveket is, de még jobban fújta...A mai napig nem értem, hogy miért volt erre szüksége. agyon megalázott vele, de még ennek ellenére is nagyon szeretem, de sajnos már annyira összevesztünk, hogy már szinte szóba sem áll velem...Ezzel is tovább sértve engem, hiszen az eddig közösen épített életünkkel valamit kezdenünk kell, nem mehetünk el egymás mellett csak úgy szó nélkül, hiszen elég komoly közös tulajdonunk van, de egyezkedni sem lehet vele, mert bármit kérek tõle, dacosan ellenkezik...Már én szégyenlem, hogy mivé vált...

Mit tegyek? Férjem egy vita után leköpött és [email protected] Pedig csak vita volt de nagyon fölhúzta magát. Megalázó és nem is volt igaza.

Legjobb válasz: Ha nem szeretnéd, hogy ezt jobbik esetben pofonok kövessék akkor nagyon tudom ajánlani a vállást. Tudod egyszer ezt elnézed neki, onnantól csak rosszabb lesz a helyzet.

Mire hazajön, én már nem lennék ott. Ha enyém a lakás, akkor mire hazajönne, össze lenne pakolva a cucca, aztán mehet, amerre lát - legalább átmenetileg, hogy megjegyezze, hogy vannak következmények. Ez NEM szeretet. És nemcsak azt kell nézni, hogy TE szereted-e õt, hanem azt is, hogy akarsz-e egy olyan férfival élni, aki nem szeret.
Engem a kapcsolatunk elejen a ferjem leuvoltott es megszoritotta a kezemet. Magankivul volt penzen ment a vita. Na akkor megmondtam neki en egy olyan no vagyok aki ezt nem turi az eroviszonyokat elmagyaraztam neki es kidobtam az agyambol a nappaliban aludt amig terdenallva bocsanatot nem kert Azonnal meg azon a heten segitseget kertunk a lelkesztol .Azota soha tobbet nem fordult elo ha begurul azonnal emlekeztetem ra hogy MI nem igy intezzuk a dolgainak eggyutt es leultetem beszelgetni turelmes vagyok vele nem szitom a haragjat hagyom beszelni es a valszom ugy kezdodik , , en megertelek te is erts meg engem, , . Mi kaptunk egy nagyon jo konfliktus kezelo tippeket a lelkesztol ezt szoktuk gyakorolni igaz nagyon nehez ha az ember duhos.
Ez egyszer velem is megesett... bántalmazás lett a vége... szerintem ha már leköp, onnantól csak a lejtõ van :/
Ha nem szeretnéd, hogy ezt jobbik esetben pofonok kövessék akkor nagyon tudom ajánlani a vállást. Tudod egyszer ezt elnézed neki, onnantól csak rosszabb lesz a helyzet.
Ha ez egy kis semmiség miatt történt én elhagynám, mert akkor mit csinálna egy komoly vita esetén??? Megöl??!!!
Gondolom szereted õt és most nehéz eldönteni mit is csinálj, de én ezek után máshogy néznék már rá:(
mivan????ez durva!!egy vita kapcsán sima vita eseten nem teszünk ilyet sõt soha fõleg nem a kedvesünkkel!!! amúgy mi volt a vita tárgya?
Ilyen után "volt férjem"-nek szokták nevezni az illetõt.
Ez szörnyen megalázó... Én biztosan nem tudnék többé úgy nézni rá mint "azelõtt" és dobnám a [email protected]
Leköpött? Lek*rvázott? Én ezt még egy komoly vita után (úgy, hogy jogos az õ álláspontja), sem tolerálnám. Inkább elgondolkoznék, hogy nem vettem észre, hogy egy ilyen tapló állattal álltam össze és nem egy értelmes, intelligens férfival... L/25
Aért kiváncsi lennék, mi volt a vita tárgy. Ettõl függetlenûl primitív ember viselkedésére vall a reakciója. 39f
leköpött.. ez szerintem még a pofonnál is rosszabb.
Az ilyen ember férj? FÉRFI? Ez lebegjen elõtted! Miért nem tisztel téged? És te tudod ezután õt? Mert szerintem ez fontos dolog!
Utolsó! Kíváncsi lennék arra a konfliktus kezelõ gyakorlatra!
A mi lelkészünk a következõ tanácsot adta (be is vált) viták esetére: amikor szóváltás kezdõdnek, akkor mindig úgy add elõ a te nézetedet, hogy a te szemszögödbõl mi esett rosszul, mit szerettél volna másképpen, és NE úgy, hogy a másik fél mit csinált rosszul és milyen béna. Tehát nem a másikat kell minõsíteni, hanem mindig csak a saját nézõpontodat kihangsúlyozni. Ezáltal kevésbé mérgesedik fel a másik, és megmarad kultúráltabb mederben a vita, nem fajul jelzõk dobálásába és hasonlók. Szerintem ha még szereted a férjed, és egyébként nem szokott ilyet csinálni, akkor ülj le vele, és próbáljátok ki ezt a fajta vitát, hátha úgy jobban lehet vele beszélni.
13 vagyok egy hazassag felkeszito konyvet adott , , hazasodni keszulsz Noman Wright tol.A legfontosabb a higgadsag a nyugalom a veszekedes alatt ha az egyik fel nem hagya magat felhuzni akkor nincs vita.Az elozo is irta nem azt kell nezni EN mit varok el a masiktol hanem azt hol lehet ezt megoldani.Ezen kivul a buszkeseget fere kell tenni es ugy kell nekiindulni a veszekedesnek hogy mar a megbocsajtas eleve ott van nalad.Harag megoldas 1 befele forditjuk 2 kiadjuk magunkbol 3 abbahagyuk a gerjeszteset az utolso a legjhobb megoldas.Az indulatos gondolatokat higgadt gondolatokra kell cserelni es tudni kell nem verseny a veszekedes ha te higgadt maradsz akkor nincs folytatas. ezen kivul egy konfliktusba nem szabad a multat belevinni, , mert multkor is, , cimu szolasok tilosak. a veszkedes eleje es vege mindig , , mond el mi bant es , , hogy tudjuk megoldani, , mondat legyen.
vidd kórházba MOST, tényleg trombózisgyanús, ha elindul a rög a tüdeje, szíve felé, az életveszélyes

Mit tegyek? Férjem elhidegült tőlem. Bővebben lent.

Férjemmel eléggé eltávolodtunk egymástól. Ezáltal sokat veszekedtünk. Lett valakije, de azt mondja engem is szeret, de vonzódik a másikhoz. Vergődik köztünk. Ha nem beszélek a témáról minden a régi, de ha felhozom akkor ideges lesz. Én nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni. Képes vagyok neki megbocsájtani ezt a kisiklását. Hogy meddig jutott a kapcsolatuk nem tudom, de nem is akarom. Hogyan tudnám visszaszerezni és újra felmelegíteni a kapcsolatunkat? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem itt te egyedül már kevés vagy. Egy felnõtt férfinek nagyjából illik tisztában lennie az érzéseivel és ha már bevallottan van valakije, akkor nem feszengeni a felesége elõtt, ha megpróbálja megérteni és magyarázatot vár. Ha úgy döntöttél, hogy továbbra is vállalod a házasságotokat, akkor elõbb-utóbb úgyis meg kell beszélni a "kisiklást", mert a vége az lesz, hogy még jobban eltávolodtok egymástól és ugye most pont ennek az ellenkezõjét szeretnéd. Mondd meg neki, hogy te megbocsájtasz, és szeretnéd megérteni a miérteket, de ehhez az is kell, hogy feleljen a kérdéseidre és beszéljen nyíltan az érzéseirõl, te is ezt fogod tenni. Amiben "megállapodtok", ahhoz kimondott szavak nélkül is tartanotok kell magatokat. Kommunikáció és õszinteség nélkül, homokba dugott fejjel, nem lehet sem fenntartani sem megmenteni egy kapcsolatot.

Szerintem itt te egyedül már kevés vagy. Egy felnõtt férfinek nagyjából illik tisztában lennie az érzéseivel és ha már bevallottan van valakije, akkor nem feszengeni a felesége elõtt, ha megpróbálja megérteni és magyarázatot vár. Ha úgy döntöttél, hogy továbbra is vállalod a házasságotokat, akkor elõbb-utóbb úgyis meg kell beszélni a "kisiklást", mert a vége az lesz, hogy még jobban eltávolodtok egymástól és ugye most pont ennek az ellenkezõjét szeretnéd. Mondd meg neki, hogy te megbocsájtasz, és szeretnéd megérteni a miérteket, de ehhez az is kell, hogy feleljen a kérdéseidre és beszéljen nyíltan az érzéseirõl, te is ezt fogod tenni. Amiben "megállapodtok", ahhoz kimondott szavak nélkül is tartanotok kell magatokat. Kommunikáció és õszinteség nélkül, homokba dugott fejjel, nem lehet sem fenntartani sem megmenteni egy kapcsolatot.
te csak siman hagyod hogy legyen valakije melletted? hogy birsz igy elni? valasztas ele kell allitani vagy te vagy pedig a szereto. nincs kozeput. az meg hogy mindkettotoket szeret nagyon rossz duma. ha nem zarja le azt a kapcsolatot nincs mit megmenteni. ha tenyleg befejezi es megbanja akkor esetleg van mirol beszelni.
De igenis tudd meg, hogy mennyire komolyak a szándékai a másik nõvel.Bocs, hogy ezt írom, de sztem a szex miatt lett az a másik.Állítsd konkrét választás elé!Adj neki határidõt és ne ijedj meg, ha pár napra eltûnik.Még nem mérte fel a helyzetét komolyabban, idõ kell neki, hogy döntsön.Persze most nem tudja eldönteni, hogy csak ragaszkodik e vagy szeret is.Nemes dolog, hogy hajlandó vagy megbocsátani, becsüllek ezért.Kitartás, elõbb-utóbb kiforr a dolog, sajnos ez egy ilyen helyzet.Gyerekek vannak?
Ha valakit szeret az ember nem hozza olyan megalázó helyzetbe, hogy megcsalja vagy, hogy szeretõt csináljon belõle. Ez a kettõt szeretek nagyon rossz duma, az ilyen csak saját magát szereti. Közöld vele, hogy válasszon (márha megtudsz bocsájtani neki) vagy fejezd be. Csak saját magadat teszed tönkre, ha így hagyod a helyzetet.
szerintem te is kerülöd a forró kását azzal, hogy nem akarod tudni a részleteket. Igenis nagyon fontosak! Más egy meggondolatlan csók és más egy szex a "szeretlek"-kel kimondva! És ne te érezd magad kellemetlenül, hogy nem akar róla beszélni, és ideges lesz amikor felhozod, inkább a férjednek kellene térden kúszva a bocsánatodért esedezni és szembenézni a hibáival! Ha ezeket is tenné, én még akkor is 20x meggondolnám hogy megbocsátok-e neki! Én nem értelek téged, hogy a férjed bármit is tesz, akárhogy csal, te megbocsátasz neki? Azért neked is legyen tartásod, Nõ vagy! persze szép és jó, hogy meg akarod menteni a házasságod, de azért gondolod a távolabbi jövõre is: tudnál vele ugyanúgy élni?
Érzelmek nélkül is együtt lehet élni valakivel, csak negatív érzelmekkel nem. Ha nem utáltad meg a férjedet, azért, amit tett, még helyrehozható. Ha gyerekeitek vannak együtt maradhattok akár kötelességtudatból is. Ha nincsenek olyan elvárásaid iránta, hogy újra beléd szeressen, nos, akkor is még menthetõ a házasságotok. De, ha azt érzed, hogy már csak fizikailag van jelen, akkor jobb, ha hagyod elmenni. Jobb békében elválni, mint megutálni egymást. Méltóbb. Nézd, én ezt a poklot megjártam, azért tudok beszélni róla.Kiskamaszok voltak a gyerekeink, anyósom akkor kezdett betegeskedni(az én szüleim akkor már rég nem éltek)nem hagyhattam szétesni a családot, azt is tudtam, hogy nincs nõ a világon aki az anyósom rigolyáit elviselné(saját lányát is beleértve)no, meg ott volt a férjem elõzõ házasságából született két gyerek is, akikkel szintén törõdni kellett(a nagyobbik velünk élt). No, akkor igen csak észnél kellett lennem. És félretennem a megbántottságomat, a jogos haragomat és az én személyes igényemet már, ami a boldogságot illeti. Összetoldoztam, foltoztam valahogy, de sosem lett a régi. Megvagyunk, de azt csak én tudom, hogy milyen árat fizettem, hogy ez a család egybe maradjon.
Mondd meg neki, hajlandó vagy megbocsátani, ha azonnal befejezi a másik nõvel a kapcsolatát, amennyiben nem, akkor holnap pakoljon és menjen. Most még van esély, hogy melletted dönt, de pár hónap múlva, amikor a feszültség miatt tényleg padlón lesz a kapcsolat, a másik meg megerõsödik, már egyértelmûen nem. Ne magad hibáztasd, ha vmi nincs rendeben egy házasságban, az helyre kell hozni, nem félremenni. Hol is van a jóban-rosszban?! Lehet jobban jársz, ha elmegy, sok kínlódástól kíméled meg magad.(már ha nem kerülsz ezáltal lehetetlen helyzetbe...)
Én megértelek, mert tudom, hogy az érzelmek nem a józan ész parancsára mûködnek, de jobb is így. Te vagy az adott helyzetben, te éled át ezeket a dolgokat és ezek a tapasztalatok majd a te javadat szolgálják. Bárhogy is alakul köztetek a kapcsolat.
Úristen! Én így nem tudnék senkivel sem együtt lenni. Nem érzed azt, hogy valójában cseppet sem szeret, picit sem tisztel csak kihasznál?

Mit tegyek? Férjem örökké későn jön haza és emiatt nem tudunk közös programokat szervezni. Kötetlen a munkaideje, eddig dolgozik.

Legjobb válasz: Biztos, hogy a munka miatt jár haza késôn? Ha igen, akkor muszáj neki, vagy tovább bent marad szorgalomból?

Biztos, hogy a munka miatt jár haza késôn? Ha igen, akkor muszáj neki, vagy tovább bent marad szorgalomból?
Szerinted most mi erre mit mondjunk? Ezt vele kell megbeszélned!
Valamit valamiért! Fontosabb a pénzkeresés, mint a szórakozás!
ha valóban kötetlen a munkaidelye , akkor néha idõben haza is tudna menni. rosszul gondolom?
A kérdező hozzászólása: Beszéltem vele errõl. Azt állítja, hogy ilyenkor tud dolgozni. Nõzni nem jár. Viszont nekem sz*r, hogy sose megyünk sehova, mert minden bezár, mire odaérünk.
Egy dolog a munka, más dolog a család. A kettõt össze kellene egyeztetni annyira, hogy egyik se menjen a másik rovására. Esetedben a család érdekei sérülnek, amit be kellene látnia a férjednek. A túlzott munkamánia negativ irányba viszi el a kapcsolatot. Kötetelen munkánál teljességgel érthetetlen a viselkedése.
"A menyasszonyi fátyol, ha fejedre kerül-ha kerül-szívem a bánatba belemerül!"-ezt nemcsak úgy lehet értelmezni, hogy a másik hoppon maradt férfi szíve merül bele a bánatba, hanem a férjé is, akinek ezentúl kevesebb szabadsága lesz(feleség..gyerekek)..vágyik az egyedüllétre. És sok férfi van az én közelemben, aki ilyen.Mesélek egypárat. Vannak az egyik ismerõsömék(férf-30, feleség-28-évesek) A férj kint dolgozik külföldön(unokatesóm juttatta ki), a feleség, mikor nincs itthon a férje, bánkódik, de legalább szabadabb életet élhet.A férj pedig addig gépezik, amíg akar..fõleg vasárnap esténként.És így nagyobb szabadsága van az egyébként szexfüggõ férjnek.Viszont sosem csalnák meg egymást élõben.Csak gondolatban, de az más.:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem a házasságnak ehhez semmi köze, mert ilyen szempontból nem lenne más akkor sem, ha élettársak lennénk.

Mit tegyek? Férjem házasságunk alatt ingatlant vásárolt anyósom nevére?

Férjem 3 éve minimálbérre van bejelentve, hiszen így kevesebb adót kell fizetnie. Anyósom közel 18 éve rokkantnyugdíjas. A férjem válni akar, és most derült ki, hogy tavaly vásárolt egy ingatlan az anyósom nevére. Mi van a vagyonmegosztással?

Legjobb válasz: Hát ha te errõl eddig nem tudtál, akkor azt valszeg nem is a közösbõl fizette, hanme saját pénzbõl. Most, hogy a jövedelmének egy részét saját célra teszi el, titkolja, az nyilván nem szép dolog, de nem bütetendõ. Anyósod háza, az az övé, nem tudod megosztani, papíron nem is ti vettétek.

Hát ha te errõl eddig nem tudtál, akkor azt valszeg nem is a közösbõl fizette, hanme saját pénzbõl. Most, hogy a jövedelmének egy részét saját célra teszi el, titkolja, az nyilván nem szép dolog, de nem bütetendõ. Anyósod háza, az az övé, nem tudod megosztani, papíron nem is ti vettétek.
Kedves Kérdezõ! Ügyvéd vagyok. A házassági vagyonmegosztás során bizony, ezt az ingatlanvásárlást úgy kell tekinteni, mintha az a közös vagyonból származna, ugyanis a különvagyoni jelleget a férjednek kell bizonyítania. Ha a férjed elzárkózik a megoldástól, javaslom, indíts vagyonközösség megosztása iránti, vagy tulajdonjog megállapítása iránti pert, ha nem tudja bizonyítani, hogy milyen különvagyoni forrásból származik az összeg, meg is fogod nyerni. Sok szerencsét.
Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni, kivéve ha a közös pénzbõl vette, ezt bizonyítani is kell. Ha a váláskor több pénzt szeretnél kapni (feltéve hogy nem volt házassági szerzõdés), akkor azt is bizonyítsd be a bíróság elõtt, hogy a férjed nem minimálbért keresett; szerintem bérpapírokkal a legegyszerûbb.
Bár ezért biztos sokan lepontoznak, de mit szólna ehhez az APEH? Ha az anyós a tulaj sztem sajnos semmi nem fogsz látni belõle... De erre a kérdésre egy ügyvéd tudna válaszolni. Itt a jogiforum.hu-t szokták ajánlani.

10 hetes terhes vagyok, a kisfiam 8 hónapos. A férjem elhagyott minket, de válni még nem akar. Mit tegyek? Hogyan hódíthatnám vissza?

Az a baj, hogy a férjem "anyuci egyetlen kisfia" és a drága anyósom egy szarkavaró... Nagyon rosszindulatú és folyamatosan azon mesterkedik, hogy szétmarjon minket. Így most örül, hogy lelépett (ráadásul hozzá költözött) a férjem. Szeretem ?t, de látszólag nem is érdekli, hogy mi van velünk :(. Nem lehet elélrni sehogyan sem... Bele?rülök!!! Hogy tehet ilyet?

Legjobb válasz: Nagyon sajnálom ami veletek történt.De én a férjedet hibáztatnám,és nem a mamát.Egy felnõtt embernek el kell tudni dönteni,hogy anyuka szoknyája szélén szeretne ülni,vagy saját családot feleséget gyerekeket akar.A Ti esetetekben ugye a család már megvan,tehát nem lenne kérdés,hogy hol a férjed helye.De biztos vagy Te abban,hogy anyós tehet mindenrõl?Az enyém is egy rosszindulatú hárpia,de ha a férjem csak egyszer is a mamát választaná helyettünk,akkor össze is költözhetne vele akár örökre.Szerintem üljetek le megbeszélni,hogy mi legyen ezután.Nem mindegy nektek sem,de most már két gyerekért is felelõsek vagytok.Milyen férfi az ilyen,aki megcsinál két gyereket,aztán meg lelép?Tud egyáltalán normálisan gondolkodni?Vagy azt is a mamára bízza?Mi az,hogy nem is érdekli mi van veletek?Nem is látogat benneteket?Tudhatná,hogy neked most nyugalomra biztonságra lenne szükséged,nem cirkuszra.Kapd el a grabancát,és beszélj vele,hogy térjen már észhez.És ha ezt valóban a mamának köszönhetitek,akkor töröljétek az életetekbõl.De mondom,szerintem sajnos a férjed a fõ hibás,hisz az õ családjáról van szó,neki kellene benneteket óvnia védenie mindentõl. Sok szerencsét,kitartást neked,és próbálj ne sokat idegeskedni.

Nagyon sajnálom ami veletek történt.De én a férjedet hibáztatnám, és nem a mamát.Egy felnõtt embernek el kell tudni dönteni, hogy anyuka szoknyája szélén szeretne ülni, vagy saját családot feleséget gyerekeket akar.A Ti esetetekben ugye a család már megvan, tehát nem lenne kérdés, hogy hol a férjed helye.De biztos vagy Te abban, hogy anyós tehet mindenrõl?Az enyém is egy rosszindulatú hárpia, de ha a férjem csak egyszer is a mamát választaná helyettünk, akkor össze is költözhetne vele akár örökre.Szerintem üljetek le megbeszélni, hogy mi legyen ezután.Nem mindegy nektek sem, de most már két gyerekért is felelõsek vagytok.Milyen férfi az ilyen, aki megcsinál két gyereket, aztán meg lelép?Tud egyáltalán normálisan gondolkodni?Vagy azt is a mamára bízza?Mi az, hogy nem is érdekli mi van veletek?Nem is látogat benneteket?Tudhatná, hogy neked most nyugalomra biztonságra lenne szükséged, nem cirkuszra.Kapd el a grabancát, és beszélj vele, hogy térjen már észhez.És ha ezt valóban a mamának köszönhetitek, akkor töröljétek az életetekbõl.De mondom, szerintem sajnos a férjed a fõ hibás, hisz az õ családjáról van szó, neki kellene benneteket óvnia védenie mindentõl. Sok szerencsét, kitartást neked, és próbálj ne sokat idegeskedni.
Elsõ válaszoló vagyok. Igen az elõttem szólónak igaza van , végülis ha igazán szeret titeket és felelõsnek érzi magát értetek akkor ezt nem szabad megcsinálnia. Ez valóban igaz hogy nem csak a mama a hibás hanem jócskán õ is, ha inkább az anyjára hallgat, és esélyt sem ad arra hogy megbeszéljétek a dolgokat.
Én biztosan nem próbálnám meg rendezni a helyzetet. Az a férfi aki elhagyja a 8 hónapos gyermekét és a várandós feleségét, tegye azt bármilyen okból nem érdemli meg azt a kötõdést amit a család nyújtana neki. Egyszer megtette, akkor megteszi újra. Nagyon nehéz lesz most neked egyedül, ez tény de mivel a babádnak és a magzatnak is szüksége van rád nem hagyhatod, hogy egy ilyen férfi tönkretegye az életed. És az, hogy az anyja miatt vagy más okból ment el szinte teljesen mindegy, most nem akar benneteket, és ezzel olyan sebeket ejt ezen a köteléken, melyet akkor sem lehetne visszafordítani ha mégis meggondolná magát. Neked sem lenne jó úgy élni a napjaidat, hogy attól félsz mikor lép le megint és ezt a feszültséget a gyerekek is megéreznék. Próbálj meg belõlük erõt meríteni és olyan környezetet teremteni nekik, hogy azt az örömöt is megadhassák, amelyet a férjed miatt nélkülöznöd kell. Idõvel biztosan találsz majd te is egy igazi férfit magad mellé aki sajátjaként neveli majd a gyerkõcöket és téged is igazán megbecsül, ha ehhez az kell hogy a férjed most kilépjen az életedbõl, akkor hagyd, had menjen! Nem szabad magadat ámítani, nincs rá idõd most, hogy azon emészd magad, hogy elhagytak! Ha õ nem akar, akkor ti sem akarhatjátok õt. A gyerekeknek sem jó ha egy ilyen apa mintát látnak majd! Válj el tõle (hagyd meg a mamának) és neveld fel a gyerkõcöket szeretetben! Legyen bárhogy is, minden jót kívánok hozzá!
Döbbenet amit leírtál! Egyszerûen nem értem az ilyen embereket (anyósodat) hogy ez mért okoz neki örömet, mert nem hiszem hogy a fia ettõl boldog lenne hogy otthagyott benneteket. Erre nem gondol?! Elhiszem hogy nagyon kilehetsz!Ha mégis lesz módod arra hogy beszélj vele akkor értesd meg vele hogy az õ gyermekei anyja vagy és szükségetek van rá, hiszen szereted .Biztos a "kedves mama" most tömi az agyát, de próbálj rá hatni valahogy. Sajnos nehéz erre választ adni hiszen te ismered õt. Mindenesetre ne add fel! Kívánok neked sok erõt!
Nagyon sajnálom ami veletek történt!Beszélj vele négyszemközt és mondd meg neki h az õ gyermekei!És az igaz h a férjnek az anyja nem nagyon örül annak h együtt van azzal a nõvel akit nem szeret.ÉN beszélnék a férjemmel hogy az õ gyereke és az anyjával is lehet hogy mondott valamit rólad.Sok sikert és legyél erõs!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat... Sajnos a férjem 200 km-re van tõlünk, és nem tudok elutazni utána, és telefonon sem lehet elérni. Ki tudja miket mondott neki az anyósom...:( Az tuti, hogy tömi a fejét mindennel...
Csak most olvastalak. Döbbenet... Mi történt azóta? (Már ha megkérdezhetem.)

Mit tegyek, ha a férjem ennyire idegenkedik a meddőségi klinikától, azt mondja, hogy ráérünk még, csak én képzelem be, hogy baj van? Szerintetek is várhatunk még?

2008-ban volt egy méhen kívüli terhességem, tavaly januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, májusban összeházasodtunk, akkortól nem védekezünk sehogy sem. A méhen kívüli után azt mondta az orvos, hogy a jobb oldali petevezetékem nagyon kanyargós, a balban meg volt a műtét, lehet, hogy emiatt az is elzáródott, ha nem jön össze a baba egy év múlva, akkor menjünk el meddőségi klinikára. A férjem azt mondja, hogy még várjunk, szerinte csak én képzelem be, hogy baj van, több baráti házaspárnál is 1-1,5 év után jött össze a baba, nincs semmi baj, ne görcsöljek rá. Én meg 31 éves múltam, úgy érzem, nincs mire várni, minden hónapban várom a csodát, szeretnék elindulni. Hormonvizsgálaton voltam, az teljesen rendben van ( lekopogom ). Szerintetek is várjunk még, vagy lépnünk kell??

Legjobb válasz: Ahhoz hogy te kivizsgáltasd magadat pl petevezeték átjárhatóság ahhoz a férjed nem kell. elöször azt gondoltam ahogy írod hogy igaza vana férjednek, de 31 éves vagy én is így gondolkodnék. mi 27 évesen kezdtünk próbálkozni sehova nem mentünk, és 29 éves voltam mire sikerült az elsö, a második meg ahogy akartuk 3 hónapra, de közben gyógyszert nem szedtem. Szerintem olvass utánna aklinikának és ha lehet menj el egyedül (persze nem titokban de ehhez nem feltélten kell a férjed). Majd a veled minden rendben jön a kérdés hogy férjed bele megy-e a sperma viszágalatba, és további dolgokba. Doki nem ajánlotta a petevezeték átjárhatóságot? mert méhen kívülinél legtöbbször a gyógyszer után eltömödött a petevezeték és ez is gond.

Ahhoz hogy te kivizsgáltasd magadat pl petevezeték átjárhatóság ahhoz a férjed nem kell. elöször azt gondoltam ahogy írod hogy igaza vana férjednek, de 31 éves vagy én is így gondolkodnék. mi 27 évesen kezdtünk próbálkozni sehova nem mentünk, és 29 éves voltam mire sikerült az elsö, a második meg ahogy akartuk 3 hónapra, de közben gyógyszert nem szedtem. Szerintem olvass utánna aklinikának és ha lehet menj el egyedül (persze nem titokban de ehhez nem feltélten kell a férjed). Majd a veled minden rendben jön a kérdés hogy férjed bele megy-e a sperma viszágalatba, és további dolgokba. Doki nem ajánlotta a petevezeték átjárhatóságot? mert méhen kívülinél legtöbbször a gyógyszer után eltömödött a petevezeték és ez is gond.
én is idegeskedtem hogy 1 év után nem jön a baba így elmentünk kivizsgálásra, minden ok volt.a meddõségi klinikára nem kell az urad, sõt a sperma vizsgálathoz elég ha otthon produkál anyagot és elviszed te a vizsgálatra.De a férfiak ezt lazábban veszik.Én azzal gyõztem meg az uramat, hogy azt mondtam nekem ez fontos és így meg fogok nyugodni, neki úgy sem kell semmit csinálni.:)

A férjemmel tíz éve vagyunk házasok. Nem vagyok rá büszke de nemrég megcsaltam. Most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Mit tegyek? A sértő megjegyzésekből nem kérek!

Legjobb válasz: A verzió, megmondod a férjednek, és valószínûleg válás. B verzió, elveteted, a férjednek mondhatod, hogy egészségügyi küreted volt mert találtak valamit nálad bla-bla-bla. A lehetséges apának pedig ne szólj errõl és szakítsd meg vele a kapcsolatot. c verzió megszülöd a gyereket ha nem védekeztetek a férjeddel akkor mondhatod, hogy az övé és sunnyogsz egész életedben. Én megtartanám a gyereket, megmondanám a férjemnek és elválnék. De ez én vagyok, te azt a döntést hozd meg ami a legjobb neked. Sok szerencsét és remélem jól fog alakulni minden.

Ha már egyszer átverted akkor egész hátralévõ életedbe ne csináld meg vele. Annyi neki is jár, hogy tudja az igazságot.
A verzió, megmondod a férjednek, és valószínûleg válás. B verzió, elveteted, a férjednek mondhatod, hogy egészségügyi küreted volt mert találtak valamit nálad bla-bla-bla. A lehetséges apának pedig ne szólj errõl és szakítsd meg vele a kapcsolatot. c verzió megszülöd a gyereket ha nem védekeztetek a férjeddel akkor mondhatod, hogy az övé és sunnyogsz egész életedben. Én megtartanám a gyereket, megmondanám a férjemnek és elválnék. De ez én vagyok, te azt a döntést hozd meg ami a legjobb neked. Sok szerencsét és remélem jól fog alakulni minden.
Hú baz.meg!! És ezt nem sértésnek írtam. Elõször is biztosnak kell lenned abban, hogy terhes vagy e. Másodsorban tudni kéne, miért csaltad meg?! Annyira rossz a házasságod, vagy egy "véletlen" alkalom volt? Van gyereketek? Nagyon nehéz okosnak lenni. Te mit szeretnél? Én nem vagyok híve az abortusznak.Ilyen esetben mindent mérlegre kell tenni. Új élet vagy marad a régi? Milyen áron?
Elõször is mond el a férjednek. Joga van megtudni az igazságot. Valószínûsíthetõen el fog hagyni és jól is teszi. Ha megtartod a gyereket, akkor joga van tudni a másik illetõnek is, hogy lehet, hogy õ az apa. Szóval légy õszinte és viseld a tetteidért a következményeket! Értelme nincs titkolózni, mert egyszer úgyis minden kiderül.
Õszintén ezt elmondani a férjnek és vállalni a tetem következményét.
Hát bennem lenne annyi gerinc hogy elmondom neki és eltakarodok az életébõl.
és van a házasságban gyereketek?
A férjeddel is voltál együtt? Igazából mindegy, ha nem tudod, kitõl van, legjobb lenne elvetetni. Vagy elhagyod a férjed, és szülsz a szeretõdnek. Minden attól függ, kivel szeretnél maradni, és a felek mit szólnak ehhez.
Ha nem tudnam ki az apa elvetetnem a tudta nelkul
Könnyen ítélkeztek! Vetesd el a gyereket a tudta nélkül, soha nem kell megtudja. Aztán szállj magadba, és soha többet ne tegyél ilyet!
Igen. Lehet, hogy naív vagyok, de ismerem azt, akivel együtt élek.
Kamuzol 51+53 mint a vizfolyás. Tudod, az egy dolog hogy net, az meg egy másik, hogy mit csinál az illetõ a gép mögött.
Miért kamuzok, fejtsd már ki, érdekelne. Egyébként meg azt hiszel, amit akarsz.
Utolsó az ilyenek mindig mindent beakarnak magyarázni másokba is, hogy ezzel megmagyarázzák maguknak a hibájukat. Mert hisz más is megteszi akkor nem olyan nagy baj. Ezzel keres magának mentséget, miközben tudja, hogy baromira nem igaz, de már maga is elhiszi.
Szüld meg a babát és neveld fel a férjeddel. Senkinek sem kell megtudni, hogy ki az apa. Ez legyen a titkod. Nézz nyugodtan a férjed szemébe és ne legyen lelkiismeretfurdalásod, mert amit nem tud, az fáj.
amit nem tud, az nem fáj
És a fordítottjában is biztos vagy?
Azért a Kérdezõ túl van a kísértésen. 13 éve vagyunk együtt a párommal és nem fogom megcsalni. De aki megteszi, védekezés nélkül, azért ne veregessük már meg a vállát, hogy "nem baj, beletartoztál a nagy többségbe". Ha hibázott, legyen benne annyi, hogy a másik elé áll és bevallja neki.
Tizenakárhány évesen nagyon könnyû mások felett ítélkezni, de majd ha 10-20-30 évig élnek ugyanazzal a nõvel/férfival, és eközben soha semmi kísértés nem éri õket, na akkor, utána lehet minõsíteni.
Azért maradjunk a realitás talaján. Nem sok olyan hosszan tartó házasság létezik, ahol nem fordult elõ megcsalás valamelyik vagy mindkét részrõl. Természetes az itt levõk kivételek, hiszen aki itt írogat, mindig maximálisan megfelel mindenféle elvárásnak és soha nem hibázott.
ÉS a családos ember (aki 50%-ban bûnrészes) hogy tud belenézni bárkinek is a szemébe?
Az is hihetetlen. De tanácsolni könnyebb lehet, mint nap mint nap belenézni annak a szemébe, akivel ezt teszik.
Nem ez a hihetetlen, hanem az hogy a válaszok többsége is ezt tanácsolta mintha teljesen természetes lenne.
Elveteted a babát és utána hazamész a férjedhez, mintha semmi nem történt volna? Állj a férjed elé, hagyjad, hogy õ döntsön, mit akar. Egy ilyen hazugság után komolyan minden nap a férjed szemébe tudnál nézni? Hihetetlen :-(.
Egy szex miatt megszegted az osszes erkolcsi parancsot megerte? Csoro gyerek a hasadban csak ot sajnalom
49-es igazad van, itt valószínû csak példa értékû nõk-férfiak, anyák-apák válaszolnak:) )) Ha elmondaná, mit érne vele, mindenki követhet el hibát, de egy egyszeri kalandért rúgja fel az egész család életét? Vagy mit vártok tõle? Kinek lenne jobb az igazság? Senkinek. Kérdezõ, jobb ha nem mondod el senkinek, és elszámolsz magadban a lelkiismereteddel....ez a legjobb amit tehetsz.És az vesse rád az elsõ követ, aki sohasem hibázik!
Off: no megint megérkeztek a mindenttudók, akik tudják, hogy az ismeretlen embereket BIZTOSAN megcsalja a párjuk. Szánalmas... On: Kérdezõ, így, hogy leírtad, gyerekeitek is vannak, még sokkal-sokkal nehezebb a helyzet. Sõt, a pasinak is sokkal nehezebb, bár lehet, hogy õ hamar átlendül a nehézségen, nem tudom milyen jellem. Én ugyan azt mondtam, hogy legyél gerinces és mondd meg a férjednek, de így, hogy gyerekeitek is vannak, hát nem tudom....
Végül elvetetted a babát?
szegény baba.. :(
#68James szép választ írt. 72 -nek: "Aki közületek nem bûnös, az vesse rá elõször a követ." http://apostol.blog.hu/2009/03/31/az_vesse_ra_az_elso_kovet_.. A férj lehet, hogy nem, de a gyerekek érzékenyek, különösen az anyjuk lelkiállapotára, megérzik a bajt. És mivel, sajnos nem lehet elmondani nekik, disszonáns az értés-érzés - ez további problémák, neurózisok forrása lehet.. Bármilyen nehéz helyzet is, de lehet, hogy a 68-as egy emberi megoldás..
Az meg külön egy élmény itt látni a sok köpködõ majmócit, aki kivétel mnélkül magából indul ki, mert azt hiszi, hogy egy ilyen helyzetbe lévõ ember eltudná hallgatni, az abortusz lelkiterhe mellett ezt a horderejû dolgot a férfi elöl, fõleg akkor amikor alapjáraton egy abortusz összeroppantja a legerõsebb nõket is lelkileg, akikben bármiféle anyaság irmagja is van.
68 "Másfelõl: annak van joga ítélkezni feletted, aki még nem vétkezett, én bûnösebb vagyok nálad, ezért nekem nincs." Nincs olyan, hogy bûnösebb valaki: bûnös/nem bûnös. Amit te irsz, azt egyértelmûen nem mondja Isten. Ezt mondja: Ember, halandó, ki vagy te, hogy bárkit is megitélj? Értékelem, hogy magadat hívõnek akarod beállítani, de ez most ezután a hozzászólás után egyértelmûen nem jött össze.
Bocs, de ilyenkor nincs olyan, hogy a sértõ megjegyzésekbõl nem kééééreeeek. Ha már ilyet csináltál, vállald a következményeit és a véleményeket is. Egyébként én a helyedben bevallanám, és utána vetetném el, mert a férjed megérdemli, hogy tudja az igazságot... néha el kell vetned az önzõségedet ahhoz, hogy GERINCES EMBER tudjál maradni.
az, h ez baromi gerinctelen dolog volt tõled az 1 dolog. de hogy annyira IQ-lightos legyen valaki, h egy szeretõi kapcsolatban ne védekezzen... léteznek ennyire sötét nõk? komolyan? menj abortuszra, aztán pedig köttesd el magad. ne tegyél tönkre egy ártatlan életet. se most, se a jövõben.
na, istenre aztán nagy szükség van ebben a történetben...
Örülök, hogy nem mindenki gondolja azt, hogy menjen abortuszra a férje tudta nélkül. Nem hiszem, hogy minden rendben lenne a házasságával, különben nem jutott volna idáig. Viszont az itt válaszolók többsége megerõsítette, hogy nyugodjon lapítson és nem mondja el a férjének. Érdekes. Ezt adjátok majd át a gyereketeiknek is?
Szerintem meg ha egyébként rendben van a házasságotok, és ez az eset valóban csak egy véletlen baleset volt, akkor a gyerekekre és mindenkire való tekintettel legjobb talán minél hamarabb túl leni. Ne tartsd meg a babát és ne szólj a férjednek. És fõleg vond le a tanulságot.
63 Szerintem aki volt ilyen helyzetben, az kivétel nélkül túl van egy ilyen beszélgetésen már. Kíváncsi voltam hogy a darab meddig tart a kérdezõnél. Hát sajnos nem okozott meglepit.Ugyanolyan harmatgyenge "jellembajnok" mint régen.
A megcsalás okát nem tudom, ezért ebbe nem is megyek bele. Viszont tényleg legyen annyi gerinced, hogy ezt õszíntén megbeszéled a férjeddel! Tudom, hogy félsz, hogy elhagy, mi lesz a közös gyerekeitekkel, de te komolyan azt hiszed, hogy egy eltitkolt abortusz után tiszta lelkiismerettel tudsz leélni a családoddal egy életet? Komolyan úgy gondolod, hogy semmi nem fog benned megváltozni, összetörni? Könyörgöm, olyan depressziós leszel, és olyan bûntudatod lesz egész életedben, hogy EZ fog kihatni az egész családra, és ezért fogtok tönkremenni. Ha õszinte leszel, legalább megadod az esélyt, hogy rendbe tudjátok hozni a dolgaitokat, és (habár nem vagyok teljes mértékben abortusz ellenes), de megadod az esélyt egy életnek. Mond el!
Na hajrá utolsó:) )
Undorítóak vagytok! A kérdezõ, a férjes pasas, meg azok is, akik azt tanácsolják hogy sumákolja el. Komolyan mondom, mindjárt vissza jön a reggelim!
Abortusz gyilkossag! 1. Neveld fel a gyereket a ferjeddel. Tök mindegy, hogy kiderül-e (amire amugy nagyon alacsony az esely. 2. Csinaltass apasagi tesztet, ha nem a ferjed az apa, csak akkor valljad be. 3. Valljad be most, a babat tartsad meg. Lesz ami lesz. 4. Legközelebb vedekezz, ha felrelepsz.
szerintem is jobb lesz ha megválsz a babától. különben nem lesz többé családod. bár bûntudatod annál inkább.
A válaszol többsége sajnos nagyon sokat elárul a mai nõk erkölcsérõl, csak gratulálni tudok hozzá.
Egy nõ azonnal tudja, ha megfogan. Ha annyi gyerekem lenne ahányszor éreztem hogy megfogant a babánk már focicsapatom lenne.Ez konkrétan hülyeség.
16 Egy nõ azonnal tudja, ha megfogan. Nem én vagyok a kérdezõ, és nem vagyok terhes:D
Bettyke, cseréld le az informátorodat:DDD
Növessz gerincet, állj elé és mondd el!
Nem tul kedves ismerosom is jart igy. O elvetette, a ferjenek mondta h terhes, de azt h tole, nem beszelt a szeretorol. Mindenfele indokikra hivatkozott a ferj elott, h neki nem kell gyerek. Kb egy ev mulva szult megis, mert a pasi folyamatosan az elvetetett gyerek miatt bankodott. Elvileg az a ferjtol volt. Azert elvileg, mert az azt koveto par evben meg haromszor lepett felre tartosan. Remelem te nem ez a tipus vagy es tanulsz a hibadbol. Korrekt lenne elmondani. Nagy valoszinuseg szerint elhagyna, mert a oasik a megcsalast is nehezen viselik, azt meg egyaltalan nem, h mas csinalt gyereket az asszonyuknak. De akkor is korrekt lenne, ha tudna es igy donthetne, h veled, vagy nelkuled.
12-ES vagyok : azok a kérdések, amik 2mondatban vannak megfogalmazva, nagy horderejû dologról van szó, és olyan téma amire sokan ugranak, azok KAMUK ! Ugyanez igaz olyan kérdésekre, amik ki vannak bõven fejtve, de beletrafál olyan témába, ami megosztja a társadalmat, rendszerint ezek provokatívak.Illetve mikor már jön 500válasz, a kérdezõ nem reagál semmit, ugyanez a kategória.
#17-es ez a freudi elszólás.. valójában mind egy szálig azok lesznek -csak a felnõttek illuzórikusan úgy látszódnak, mintha nem...
igaza lehet a 12-esnek...
Ha félreszexelni tudsz, akkor legyen bátorságod bevallani a férjednek. Aztán majd eldönti, kellesz-e még neki. Nem tudom, ki írta, de a vállalnám a TETEM következményét az a szeretõ, a férj vagy a baba?
#13-as: te biztos pasi vagy. Ha férjével is volt, akkor honnan a fészkes fenébõl tudja, ki az apa? Nem vagy könnyû helyzetben, az biztos. Jó lenne tudni, hogy egyébként minden rendben van-e köztetek. A férjed is megcsalt-e már esetleg? Van gyereketek? Ha nincs, miért nincs?
A férj azt sem kell megtudja, hogy kórházban voltál, még aznap hazamehetsz...vagy egy napra menj anyukádhoz, barátnõdhöz valahova, hogy ne vegye észre hogy gyenge vagy.
"a férjednek mondhatod, hogy egészségügyi küreted volt " Nem mondhatja, mert a zárójelentésnél a nõ egybõl bukna.
1 Egy nõ mindig tudja ki a gyermeke apja.Mindig. Ezzel amit te löksz max. a pasikat lehet megetetni, de egy nõt aki anya azt nem.
Vegyétek észre hogy ez kamu :)
A kérdező hozzászólása: Elvetetem a gyereket és nem szólok senkinek!
Na kérdezõ? Ezek után jöhetnek a sértõ megjegyzések? :)
Azok akik rögtön azzal jönnek, hogy bezzeg a nõknek lehet félremenni... Ti nem olvastatok még olyat, vagy nem találkoztatok olyannal a való életben, hogy ha egy nõ elpanaszolja, hogy a férje megcsalta, akkor rögtön azzal támadják, hogy biztos elhanyagoltad magad, nem szexeltél vele eleget, stb...? Magyarán a férjnek keresnek okot, amiért neki 'járt' a félrelépés lehetõsége. Most a Kérdezõt mindenki leugatta, amiért félrement, de egy kérdésben sem olvastam olyat, hogy jól tetted, ha pl a férjed elhanyagolta magát.... Neked Kérdezõ csak annyit tudok mondani, hogy relatíve jól döntöttél. Marha nagyot hibáztál, de akik azzal jönnek, hogy vállald a tetted következményeit nem valami elõrelátóak. Nem tudom, hogy lelkiismeret furdalásból, vagy önzõségbõl döntöttél így, de legalább másokat nem teszel tönkre.
A kérdező hozzászólása: Csak egyszeri alkalom volt és nem kér a gyerekbõl mert nõs! A férjemmel van két közös gyerekünk.
Azért szuper lesz 40 évet leélni egy házasságban ilyen hazugság után. (bár nincs illúzióm, nem lesz ebbõl hosszú házasság). Majd ha késõbb esetleg nem esel teherbe, és az orvosnál be kell vallanod, hogy volt már egy abortuszod, na akkor nézz a férjed szemébe.
Segít. Nem hallottál még arról, hogy vállald tetteid következményét? Ha nem mondja el, akkor gerinctelen, a pasija meg éj a "boldog" tudatlanságban. És aztán meg ha véletlenül egyszer kiderül (mert hazug embert ugye...), akkor szerencsétlen pasi verheti a fejét a falba. Így legalább el tudja dönteni, mit tegyen. Úgy meg be van csapva.
Lányom vétkeztél. Holnap legyél a templomkertben, este 8 órakor, és majd személyesen kirovom rád a büntit. De addig legyél tisztességes, és szerény. A huncut mosolyt meg töröld le a képedrõl.
Ezért kell védekezni. Amúgy ha rossz volt a házasságod, akkor miért nem mész el az újhoz? Te is jobban járnál, a férjed is és a gyerek is. De ha jó volt, akkor is megtetted valamiért, mindennek oka van.
Ja, és ha elmondja, akkor kinek lesz jobb? Segít azzal bárkin is?
A sértõ megjegyzésekbõl nem kérsz, elveteted a gyereket, a férjednek nem mondod el, hogy megcsaltad és felcsináltak, hát gratulálok neked, gerinces ember vagy, gondolom minden dologhoz így állsz, ennyire vállalod a tetted következményeit, kvázi semennyire. De tudom nem kértél ebbõl, de azért leírom, mert ez a véleményem. Az lett volna ferr, ha a férjed elé állsz és elmondod.
a gyermek válasza: Szeretlek, édesanyám!
#30: pasiknál még nagyobb a bonyodalom, mert ha a szeretõ terhes lesz (mert a pasinak nem elég, hogy félre dug, még óvszert sem húz), és megtartja, akkor a férj semmit nem tud tenni a gyerektartás fizetésén kívül. A kérdezõ legalább dönthet.
Mégis mit vártál? Ez egy anonim oldal, mindenki leírja a véleményét, nem barátokkal beszélgetsz...
Így van:) Bárkivel megeshet, hogy megbotlik! Kérdezõ, az a legjobb amit tehetsz, hogy senkit ne bánts meg...azzal mit érnél? Pasik is mennek félre, csak náluk nincs ilyen bonyodalom...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. De a sértõ megjegyzésekbõl továbra sem kérek.
Karinthy Frigyes válasza: Nem mondhatom el senkinek, Elmondom hát mindenkinek
Persze ha a nõ csalja meg a férjét akkor nem kell megtudnia meg véletlen, ja persze.

Mit tegyek? Beleszerettem a férjem legjobb barátjához!

Miel?tt elítélnétek: Nem csináltam semmit! Nálunk lakik, mióta szakított a barátn?jével. Rendes, kedves, figyelmes, vicces. A férjem viszont... Mint az életben, mint az ágyban figyelmetlen velem. A lányunkkal foglalkozik, de hozzám alig beszél, morog, gyakran bunkózik. A munkahelyén van a gond, új, f?nök stb. Pár hónapig t?rtem, de már elegem van. Gyakran rászólok, hogy nem rám haragszik. Olyan mintha a barátjánál lenne egy üveg bor, nálam meg egy borospohár. Nem kezdenék ki vele, de hetek óta próbálom kerülni, álmatlanul fekszem....

Legjobb válasz: Megértelek ilyen szempontból de valahogy elkéne felejtened és a férjed mellett kellene hogy legyél. A férjed bunkó érthetõ ha új minden, én is ilyen voltam 3 hónapig amikor új helyre helyeztek át új kollégák, új fõnök, csak maga a gyár volt ugyanaz csak másik mûszak másik részleg, minden más volt, és engem piszkáltak minden baromság miatt, mert rosszul tanítottak be fõnököm meg tojt mindenre rá. Megértem a férjed is. Meg ugye közelednek az ünnepek is ez is egy ilyen sajnos. Én a barátnõmmel is folyton idegeskedünk minden marhaságon összekapunk de én legalább figyelmes vagyok vele. Férjed is lehetne az ha kicsit éreztetnéd vele hogy ez bánt téged, próbálj meg vele beszélni szépen higgadtan, talán segíteni fog.

Megértelek ilyen szempontból de valahogy elkéne felejtened és a férjed mellett kellene hogy legyél. A férjed bunkó érthetõ ha új minden, én is ilyen voltam 3 hónapig amikor új helyre helyeztek át új kollégák, új fõnök, csak maga a gyár volt ugyanaz csak másik mûszak másik részleg, minden más volt, és engem piszkáltak minden baromság miatt, mert rosszul tanítottak be fõnököm meg tojt mindenre rá. Megértem a férjed is. Meg ugye közelednek az ünnepek is ez is egy ilyen sajnos. Én a barátnõmmel is folyton idegeskedünk minden marhaságon összekapunk de én legalább figyelmes vagyok vele. Férjed is lehetne az ha kicsit éreztetnéd vele hogy ez bánt téged, próbálj meg vele beszélni szépen higgadtan, talán segíteni fog.
Én is azt tudom neked tanácsolni, hogy maradj a férjed mellett. Én is voltam hasonló helyzetben, mint te, én igaz, más miatt, de voltam így. Még nem a férjem, el vagyunk jegyezve, és más iránt voltak érzelmeim, mert a párom mondott olyanokat, amikkel nagyon megbántott. Mindent elmondtam neki, de én sem csináltam semmit, csak egy jelnek éreztem az egészet , hogy valami nem ok, és azóta egész másképpen áll a dolgokhoz! Szóval szerintem mondd meg neki, hogy bánt téged a viselkedése, hátha változtat rajta!
A kérdező hozzászólása: Megvoltak a beszélgetések. Kértem szépen, nem szépen, de egy-két nap és ismét elkezte. Fõzök valamit, nem eszik. Pl.: Hétvégén kérem, hogy csináljuk már meg a karácsonyi bevásárlást, mert semmi nem lesz a boltban, mire mennénk, Jó megyünk. Elkészülök. Ne most majd késõbb. Végül tegnap indultam el egyedül, de van egy elég kellemetlen csigolyaproblémám ami néha elõjön. A barátjának kellett értem jönnie. A szülinapomon szart rám, koccintás után pedig sikerült úgy megbántania, hogy elbõgtem magam. Szóval a helyzet a lakónk nélkül is bonyolult...
Szegény, hát, nem irigyellek... mégis mit tudott mondani szülinapodon koccintás után? Komolyan nem értem az olyan embereket, akik direkt bántanak valakit...
És a barátnak vajon tetszel? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!