Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy orvost és sajnos (2 db)

Mit tegyek? Megfogadtam egy orvost és sajnos anyagilag közbe jött olyan amire nem számitottunk. Nagyon kiborultam. Hogy mondjam meg a dokinak, hogy mégsem tudom vállalni? 41 hétben vagyok. Bunko leszek emiatt?

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen közöld a dokival. ha orvos valóban és nem egy pénzhajhász genya, akkor azt fogja mondani semmi baj, most már ne kapkodj, megszülitek együtt a picit és a kéásõbbiekben maj meghálálod. Vagy nála szülöd a következõt, hozzá jársz életed végéig....stb Én ezt tenném, igaz én bõrgyógyász vagyok.. :(

Szerintem egyszerûen közöld a dokival. ha orvos valóban és nem egy pénzhajhász genya, akkor azt fogja mondani semmi baj, most már ne kapkodj, megszülitek együtt a picit és a kéásõbbiekben maj meghálálod. Vagy nála szülöd a következõt, hozzá jársz életed végéig....stb Én ezt tenném, igaz én bõrgyógyász vagyok.. :(
Szia! Én is azt mondhatom, amit az elõttem szóló. Mond meg az õszintét az orvosodnak. Ha nem tudja így vállalni a dolgot, akkor úgyis átirányít másik orvoshoz, vagy egyszerûen az ügyeletes orvosnál fogsz szülni. Mond meg neki, hogy mennyit tudsz fizetni neki, lehet, hogy elfogadja a kompromisszumos ajánlatot. Õk sem állatok. Ha bízol benne beszélj vele õszintén. Sok sikert a babához!
nekem azt mondta az orvosom hogy neki ez a munkálya.nem a pénz miatt csinálja.nem is fogadott el semmit de minen ember más.
Igen, mindenképpen menj orvoshoz, mert lehet más is a háttérben. Sajnálom ami történt.
Endokrinológushoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!