Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy hónappal (286 db)

Mit tegyek? Egy honapja vagyok tul egy szakitason. Tiz honapon keresztul hazudott, hogy nem csalt meg. En meg mindig szeretem. Nehez nelkule!

megcsalas

Legjobb válasz: Felejtsd el, foglald el magad és ne azon törd a fejed, hogy mennyire rossz neked.

Felejtsd el, foglald el magad és ne azon törd a fejed, hogy mennyire rossz neked.
Közhely, de az idõ mindent megold. Én egy ilyen szituban rengeteget buliztam.De nem biztos, hogy ez a recept mindenkinek beválik.
ne is gondolj rá. Ha megcsalt és 10 hónapig hazudott nem szeret. Legalább valott volna. Akkor még lehet, hogy adnék neki egy esélyt, de nem tette. Foglald el magad és ne békülj mert újra meg teszi.

Mit tegyek? Egy hónapig karcoltam/vagdostam a csuklómat. A többi lent.

Egy kedves rokonom segítségével leszoktam róla, már kb 20-25 napja nem csinálom és nem is akarom. A suliban mégis zavar, hogy fizikán körző, rajzon szike. Kerülni szeretném ezeket az eszközöket, de nem tehetm. Mit tegyek, hogy ez ne zavarjon?

Legjobb válasz: utálom, ha egy embert csesztetnek a többiek.. ki a [email protected] adja nekik a jogot, hogy ilyet megtegyenek... nem hagyhatod magad!!! ha látják rajtad a gyengeséget, akkor nem hagynak békén soha!!! de nem csak most, hanem SOHA!! álj a sarkadra!

utálom, ha egy embert csesztetnek a többiek.. ki a [email protected] adja nekik a jogot, hogy ilyet megtegyenek... nem hagyhatod magad!!! ha látják rajtad a gyengeséget, akkor nem hagynak békén soha!!! de nem csak most, hanem SOHA!! álj a sarkadra!
Ha rákeresel a "mobbing" szóra, sokminden tanulságos dolgot olvashatsz. Arra azért gondolnod kellene, hogy talán azért nem kedvelnek a többiek, mert nagyon zárkózott vagy, és talán félreértik ezt. Azt hiszik, hogy lenézed õket. Ha azt akarod, hogy változzon ahelyzet, neked kell változnod egy kicsit. Bármennyire is zárkózott vagy, nyitnod kell az emberek felé. Kell, hogy legyen legalább egy-két barátod. Hidd el, csak az elsõ lépés megtétele a nehéz, utána már sokkal jobb lesz. Azt pedig tudatosítsd magadban, hogy az önsebzés nem old meg semmit. A problémáknak nem ez az elintézési módja.
Mi bajod van?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, nagyon hasznos számomra és elgondolkodtam rajta. Igazad van!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom. Akkor hasonlóan bánnak veled is... :(
Velem is hasonlóan bánnak a suliban, én is lány vagyok, de nekem eszembe se jutna bántani magam. Ha gondolod írj privit, szívesen beszélgetek veled, és meg is értelek, mert én is pont ilyen helyzetben vagyok.
A kérdező hozzászólása: Ja renben. Az iskolámban utálnak a legtöbben. Mellesleg lány vagyok.Az évfolyamtársaim utánnam kiabálnak az utcán, csúnyán beszének... Elõfordult, hogy direkt felbuktattak, vagy megütöttek. Elvették a cuccaimat és dobálták. Pedig én nem is piszkáltam õket, egy idõ után hozzájuk se szóltam...A lányok is volt, hogy megaláztak, alig vannak barátnõim.
Pszichésen értettem
A kérdező hozzászólása: Csak annyi, hogy ha körzõt meg ilyesmi eszközöket látok (ami suliban elkerülhetetlen), akkor néha még gondolok erre a problémára...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Megpröbálok erõsebb lenni! Szerencsère ebben a tanéven ballagunk el, jövõre új suli, új lehetõség... :) Megpróbálom összeszedni magam!

Mit tegyek? 7 Hónapja együtt élek Párommal/aki egy47 éves 15 évig egyedül élő Nő/, az elején"megzabált"kb 1 hónapig. / Aztán szépen lassan elkezdtek elmaradnidolgok

Szóvá tettem ezt megsértődött, "mert csak kötözködni akarok, Van egy Fia/27 éves/aki anyuci kicsi9 fiacskája volt, és most rendesen féltékeny vagyok, mert görcsösen mindig a Fia jár az eszében, Ha a Fia jelen van, AKKOR ÉN ELTÜNÖK FELEDÉSBE MERÜLÖK, bálványozza a Fiát, és én mintha ottsem lennék. Nemlehet megölelnem a párom, nemlehet puszit adni, nemlehet hozzáérni. //MERT MEGLÁTJA A FIA//az őrület határán vagyok, már sokat veszekedünk, A szex őrült jóvolt eleinte. Mostmár lassan csak a kifogások maradtak, mert ha éjjeles akkor azért /régebben nemvolt baj/mostmár ha délelőttös azsem jó, MINDENRE MEGVAN A GYÁRTOTT INDOK. és nekem ez nagyon fáj, mert szerintem elhidegül tőlem. Én nagyon szeretem, és ezt Õis tudja. SEGITSÉG. /tudnák még irni nagyon sokat. SEGITSÉG.Õ miért nem akar megölelni néha ?ezt kérnem kell ? miért nem simit meg néha ? miért nem Õ jön oda néha?/Az elején azt mondta hogy Õbújós tipus./én nemezt érzem.A szexben azt mondja,tökéletes vagyok,és imád./mostmár jó ha egy héten egyszer együtt vagyunk/és jönnek A KIFOGÁSOK,és azt mondja"dehát mindig együtt vagyunk."ijenkor tudnék felrobbanni,mert tudom hogy már egy hete nemvoltunk együtt./neken pedig szükségem lenne a rendszeres szexre.MIT TEGYEK.

Legjobb válasz: A leírásod alapján én úgy látom,hogy túlságosan is ráakaszkodsz.Ok,hogy szereted,de nyílvánvaló,hogy zavarja,ha pl a fia jelenlétében is "nyalni-falni" akarod.Legyen egy kis önkontrolod mert ezzel a viselkedéssel elriasztod magadtól.

A leírásod alapján én úgy látom, hogy túlságosan is ráakaszkodsz.Ok, hogy szereted, de nyílvánvaló, hogy zavarja, ha pl a fia jelenlétében is "nyalni-falni" akarod.Legyen egy kis önkontrolod mert ezzel a viselkedéssel elriasztod magadtól.
Te hány éves vagy? Nem túl nagy köztetek a korkülönbség?
Egy 47 éves, 15 évig egyedül élõ nõvel vagy együtt és heti egy szex neked nem elég? a rendszerességrõl meg ne beszéljünk mert szerintem nem ismered akkor a szó jelentését... Igen, néha külön kell kérned dolgokat, mert ami neked evidens, az a másiknak nem feltétlenül. Felteszem egyedül kellett felnevelnie a fiát, megküzdeni a gyerek és a munka körül felmerülõ problémákkal úgy, hogy 15 évig senkitõl nem kapott támogatást. Ne csodálkozz rajta ha közben megkeményedett és nem olvad egybõl ha meglát, már nem 16 éves tinilány. Ha te több törõdést igényelsz, akkor meg kell neki mondanod pontosan úgy ahogy ide leírtad. De egy ponton túl ne várd el hogy mindenben a te igényeid szerint fog alakítani saját magán és az életén, mert errõl szól az együtt élés. Mindenki igazodik a másikhoz. Pl. te megmondod neki hogy rosszul érint hogy a fia elõtt tabu az érintés stb., megkéred hogy ezen változtassatok, nyugodtan elejthetsz egy-egy simogatást ha elhaladsz mellette, de ne rendezz már féltékenységi jelenetet csak mert ott van a fia. Neked sokkal több idõd van a nõvel lenni, ne akard hogy akkor is az öledbe üljön. Társaságban amúgy se árt teret adni a másiknak, egyrészt mert etikátlan, gusztustalan és gyerekes ha folyton egymáson lógtok, másrészt meg egy idõ után halálra idegesíted, úgy fogja érezni hogy megfojtod és akkor még ennél is kevesebb törõdést fogsz kapni. Ha hagyod kicsit levegõzni, utána magától is oda fog bújni hozzád. Megsértõdhetsz azon amit írtam, de el is gondolkodhatsz rajta. Úgy veszem ki a szavaidból, hogy az átlagnál érzékenyebb, érzelmesebb férfi vagy, de azt ne felejtsd el hogy nem minden nõ vágyik ilyen társra. Elõfordulhat hogy a párod úgy érzi, hogy miután a fia kirepült, most megkapott téged, aki ugyanannyi figyelmet igényel, mint egy gyerek és ez kimeríti így majdnem 50 évesen. Szóval elõször is gondolkozz el, és halld meg amit mond, meg amit nem mond ki. Aztán nem ártana kezdened valamit a féltékenységeddel mert ez nem egészséges. Fel kellene ismerned hogy nem ugyan olyan minõségben vagytok jelen a párod életében, mint ahogy gondolom a legjobb barátnõre sem vagy féltékeny amiért figyelmet kap tõle. Csak azért mert az illetõ szintén hímnemû? Ez elég hímsoviniszta hozzáállás lenne... Megoldás lehet az is ha te is nyitsz a világ felé. Barátkozz, keress hobbit, edzõtársakat, akikkel ugyan olyan jól el tudod tölteni az idõdet mint a pároddal. A lényeg, hogy ne úgy tekints rá mint az egyetlen szeretetforrásra az életedben, mert nagyon sok helyrõl kaphatnál még támogatást, és akkor a párod sem érezné úgy hogy kiszipolyozod és nem hagysz neki idõt hogy új energiákat vigyen a kapcsolatotokba.
A kérdező hozzászólása: Csak annyi a probléma, hogy Õ KEVÉS IDÕT HAGY ARRA HOGY "KEDVESKEDHESSÜNK EGYMÁSNAK.HA EZT A KEVÉS IDÕT IS AZ ÖNURALMAMMAL TÖLTÖM EL, AKKOR MINEK ÉLÜNK EGYÜTT ?PL FONTOSABB A TV./HAZAÉREK ESTE A MELÓBÓL, ÉS MÁR NEM ÖLEL ÁT MINT RÉG, HANEM NYUGODTAN NÉZI A TV-T.HA GONDUNK VAN, ÉS MEGKELLENE BESZÉLNÜNK, AKKORIS TV-T NÉZ.A SZEXRE PEDIG MÁR SZINTE NINCS IS ALKALOM, MERT MINDIOG MEGVAN MAGYARÁZVA, HOGY "MOST MIÉRT NEM. AKKOR MIT TEGYEK ?MENJEK HAVEROZNI ?MERT AKKOR AZ A BAJ.//KEVÉSBÉ FOGLALKOZOK VELE AKKOR AZ A BAJA HOGY HIDEG VAGYOK.//MÉGIS MIT KELLENE TENNEM.?IRIGYKEDVE HALGATOK HAVEROKAT, HOGY NÁLUK "ROHADTJÓ A SZEX"ÉS NEMTUDOM HOGY MI A BAJ.

Mit tegyek? Egyre pattanásosabb a bőröm - 9 hónapja született a fiam.

Sosem volt ennyire ragya az arcom. Szoptatok 9 hónapja, terhesség alatt gyönyör? volt a hajam, a b?röm. Meddig marad ennyire ronda pattanásos? Mi lehet az oka? Mit tehetnék??

Legjobb válasz: Szia! Hormonális hatás miatt van. A szopi befejezése után 2-3 hónappal fog javulni a helyzet. Nekem Vichy Normaderm krém, és heti 1x szolárium segített. Az enyhén barnás bõrön nem annyira feltûnõek a hegek, és van szárító gyógyító hatása is. A havi rendszeres kozmetikusnál történõ tisztítás is javít a helyzeten. Sajna ezek nem olcsó dolgok. Hajhullás is lehet szülés utáni változás, bár ennek már el kéne múlnia! Szedjél terhesvitamint, talán az segít. Lehet kapni külömbözõ samponokat, pakolásokat amik segíthetnek. A legjobb viszont az lenne ha elmennél egy bõrgyógyászhoz, fõleg a hajhullás miatt! Hajhullást okozhat a szervezetben jelenlévõ gyulladás is, akár egy rossz fog, gyomor panasz, stb...

Szia! Hormonális hatás miatt van. A szopi befejezése után 2-3 hónappal fog javulni a helyzet. Nekem Vichy Normaderm krém, és heti 1x szolárium segített. Az enyhén barnás bõrön nem annyira feltûnõek a hegek, és van szárító gyógyító hatása is. A havi rendszeres kozmetikusnál történõ tisztítás is javít a helyzeten. Sajna ezek nem olcsó dolgok. Hajhullás is lehet szülés utáni változás, bár ennek már el kéne múlnia! Szedjél terhesvitamint, talán az segít. Lehet kapni külömbözõ samponokat, pakolásokat amik segíthetnek. A legjobb viszont az lenne ha elmennél egy bõrgyógyászhoz, fõleg a hajhullás miatt! Hajhullást okozhat a szervezetben jelenlévõ gyulladás is, akár egy rossz fog, gyomor panasz, stb...
Sz.pás ribekém!
hát ha csak ebben a szakaszban vagytok akkor mehet a közös program mint 3 jóbarát .nem tudni melyik van rád begerjedbe jobban, lehet egyik se csak haverkodni akarnak
A kérdező hozzászólása: utolsó : elég jól ismerjük egymást mind a kettõvel, volt szó az elõzõ kapcsolatokról, munkáról, lakhelyrõl, hobbi stb.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a normális választ! igen, erre én is gondoltam, csak olyan sz*rul jött ki ez az egész, és rosszul érzem magam miatta, pedig esküszöm nem tudtam, hogy ismerik egymást, sõt legjobb barátok :S
önérzetesen felhívod a figyelmet mennyire normális válaszokat szeretnél de arra nem veszed a fáradságot hogy normálisan leírd mi a szitu.mennyire ismerkedtél velük össze?tudod mi a neve hány éves hova jár suliba vagy dolgozni? flörtöltél már velük szóba került e már a szex pettingeltetek dugtatok?melyikkel melyiket? ez a szimpla kifejezés hogy "ismerkedtél" ezzel is azzal is semmit nem árul el. az én szótáramban az ismerkedésnek semmi köze a kavaráshoz és 0 százalék szaftja van.azt mondanám hát menjünk 3-an együtt mint JÓISMERÕSÖK. gondolom a te helyzeted ennél felnõtteseb sztori szóval lökni kéne mi a pálya konkrétan nem pont itt sunnyogni meg szemérmeskedni
Szerintem amelyik jobban tetszik, annak mondd el, hogy komoly kapcsolatot szeretnél vele, de a félreértések elkerülése végett elmondod még most neki, hogy amúgy a legjobb barátjával is ismerkedtél, amikor még nem voltál biztos benne, mit érzel.
A kérdező hozzászólása: aki ismerkedik miért ribi ? :D gondolkozz már mielõtt elkezdesz dumálni :D
Aki a testét árulja, az a k..va. A ribi viszont te vagy.
A kérdező hozzászólása: idióta válaszokat nem kérek, köszi!!! ribi az, aki a testét árulja! én nem árulom, egy szingli miért ne ismerkedhetne ?? nem fekszem le egybõl minden jött-menttel -.- nem azért ismerkedek, komoly kapcsolatot szeretnék
Vállald a felelõséget, és ha már igy inditasz remélem elbukod mind a kettöt.
Sokat akar a szarka, de nem bírja a...... Legközelebb egyszerre csak egy sráccal ismerkedj, te tulok.

Szerintetek mit tegyek? Egy háztartásban élünk a mennyasszonyommal és az anyjával, pár hónapja észrevettem, hogy egyre jobban vonzódom a párom anyjához, aki 53 éves! Teljesen elkap a sexuális vágy, amikor a közelében vagyok? Mit kellene tennem?

alapból nagyon jó a viszonyom az anyosjel?ltemmel, ez a baj, hogy nem szeretném elrontani, de egyszer?en már sokszor nem bírok magammal, annyira kívánom!

Legjobb válasz: Szerintem beteg vagy!

Szerintem beteg vagy!
Aki anya-lánya hármast javasol, eddig csak pornót nézett egész életében, vagy roma. Te meg egy idióta állat vagy, ha nem tudod, mit kellene tenned... Szerinted mégis mit? Vagy a menyasszonyodat szeretni, vagy hagyni az egészet a p*csába. De tõlem megdughatod az egész családot, ha neked az jólesik...
Szegény barátnõd...
Murr: vajon mibõl következtettél erre? :-D De legalább jót röhögtem :-P
Pedzegesd meg a menyasszonyodnál, hogy tetszik az anyja, ennek minden lány örül.. ha mákod van, õ maga fogja felajánlani a 3-ast.
Nem vagy beteg, de nem javaslom, hogy próbálkozz vele. Lehet olyan variáció, hogy elutasít, elmondja a lányának, akkor lõttek a vele való kapcsolatodnak is. Ha meg összejöttök is, egy ilyen dolog nem fog titokban maradni sokáig, hidd el. Vonzók az érett nõk, ezt nem tagadom, magam is fel tudok izgulni rájuk (bár az 53 nekem már sok lenne, de kinézettõl is függ), de egyszerûen nem ér annyit, ha szereted a menyasszonyodat is valamennyire. Nyugodtan kiverheted anyukára gondolva amennyiszer csak akarod, de szerintem nincs értelme belebonyolódni. Gondolkodj el egy albérletbe költözésen is, ha az anyagiak engedik.
Szervezz egy hármast, anya-lánya formációban, teljesen király!
Legalább jó nõ?
Költözzetek külön háztartásba különben baj lesz.
Kipróbálod az anyját, elveszed a lányát! Ez nem új dolog! Legalább valami sejtésed lesz, hogy a jövõben mire számíthatsz.

Mit tegyek? 3 hónapja megismertem egy csajt, nagyon jól kijövünk, de másfél éve barátja van.

A gyerek egy loser, én sokkal lazább vagyok, minden buliban több csajjal kavargatok, de vele is találkozgatok. A pasiját nem szereti, látszik rajta és amikor döntés elé állítottam elkezdett sírni, és azt írta két nappal később hogy rosszul van és hiányzom neki. Ma találkoztunk, és sírt hogy nem akar elveszíteni, adtam neki két napot, hogy döntse el mit akar. Csak játszik velem? Nem tudna bennem bízni ezzel érvel. (Mindketten 18 évesek vagyunk)

Legjobb válasz: dugd meg jól, aztán hagyd ott mert ez egy szeretetéhes ribizligizi!

dugd meg jól, aztán hagyd ott mert ez egy szeretetéhes ribizligizi!
Minden buliban több csajjal kavarsz, közben pedig egy olyan csajt is szédítesz, akinek van barátja. Még mindig gyenge érvnek érzed azt, hogy nem tudna benned bízni? Mellesleg az ilyen kezdetû kapcsolatok mindig érdekesek... ha a jelenlegi barátját otthagyja érted, akkor mi a biztosíték rá, hogy veled nem fogja megtenni ugyanezt, ha talál jobbat? Hogy ne csak kérdéseket tegyek fel: szerintem várd meg, hogy kit választ a lány. Ha a jelenlegit, akkor egyértelmû: zárd le a dolgot, és hagyd a csajt. Ha téged, akkor hajrá, fiatalok vagytok még, bármi kisülhet ebbõl. De ne hagyd, hogy sokáig húzza az idõt, a "Most nem tudtam vele szakítani, de X idõ múlva fogok" - típusú válaszok általában kamuk.
mindegy, hogy mekkora lúzer a barátja, nem fogja más miatt otthagyni... próbálkoztam hasonlóval de hiába vagy jobb, a nõk már csak ilyenek
A kérdező hozzászólása: Sajnos az elsõ válaszoló véleményét adom/adtam...... :) ))
Szépséges Andrea dugj vele nyugodtan utána úgy is hazamegy
En is vagyom rad, en is stabil kapcsolatban elek, nekem is vannak arra rokonaim...
"Találkozz" vele. Aztán utána írd ki ide kérdésnek, hogy ebbõl lehet-e normális kapcsolat. Meg persze azt is, hogy terhes vagy-e. És hogy szeret-e téged.

Mit tegyen? Egyik ismerősöm vett egy fajtatiszta, tkv-es, közép ázsiai juhász kutyát.2 hónap múlva a kutyus érdekesen kezdett el járni (én figyeltem fel rá).

Mivel jómagam kutyákkal foglalkozom, (kiképzés, tehát tenyésztési körben nem vok annyira jártas, bár min?ségi kutyáim vannak) nem volt nehéz kiszúrni és egyb?l DP.ra gyanakodtam. Két nap múlva az állatorvos meger?sítette a gyanúm, hogy a kutya DP-s. Felhívtuk a tenyészt?t, akinek elmondtuk a problémánkat, majd heves szócsata, semmire nem jutottunk, azt is letagadta, hogy t?le vették a kutyát. Kés?bb kiderült, hogy ez a "tenyészt?" nem is tenyészt?, csak egy szaporító, aki ad a kutya mellé tkv-et, a kutyák egészségével pedig nem foglalkozik. Meghát semmivel sem... Mit tegyenek? Hova fordulhatnak ilyen ügyben? (Egyébként annyit szerettek volna kérni az illet? személyt?l, hogy a kutyus ivartalanítását fizesse ki, úgyis családi kedvencnek szerették volna nem tenyésztésre.

Legjobb válasz: Szerintem semmit nem tehet, így járt (gondolom szerzõdés sem volt). Ezt a békát le kell nyelni, és tenni amit muszáj. Legközelebb legyen körültekintõbb, és ne csak a pénztárcáját nézze kutya vásárláskor. Biztos "olcsón" adták neki ;) .

Szerintem semmit nem tehet, így járt (gondolom szerzõdés sem volt). Ezt a békát le kell nyelni, és tenni amit muszáj. Legközelebb legyen körültekintõbb, és ne csak a pénztárcáját nézze kutya vásárláskor. Biztos "olcsón" adták neki ;) .
Ha nem volt szerzõdés, amiben rögzítették, hogy ilyenkor (ha a kutya genetikai hibás) mi a teendõ, akkor ennyi, nincs mit tenni. Egy valamirevaló tenyésztõ szerzõdésben vállal garanciát arra, hogy a kutyának a szülei szûrtek a fajtára jellemzõ betegségekre, és ha a kölyökben mégis feltûnne egy öröklõdõ betegség, akkor arra teljeskörû garanciát vállal: visszaveszi a kölyköt, visszaadja a pénzt. Gondolom, a kölyök nem került 100-150ezerbe, csak a töredékébe. Erre mondják, holy olcsó húsnak híg a leve. Én csak szegény kölyköt sajnálom, aki iszonyú fájdalmakkal fog élni, amíg el nem altatják végül, mert a helyreállító mûtét rohadt sokba kerül, és gyakran semmit sem használ. És ezt a rendszert éltetik tovább, ezeket a beteg, állandó fájdalommal élõ kölyköket sokszorosítják tovább azok is, akik olcsón akarnak fajtatiszta kutyához jutni. :-(
Semmi. Ez van. Legközelebb körültekintõbb lesz.
Keressétek meg a MEOE jogászát, Dr. Pozsonyi Anikót. Van öröklött, és szerzett DP. A szerzett, a helytelen táplálás, illetve mozgatás következménye lehet. De ez a kutyus még nagyon fiatal, ugyhogy valószinüleg öröklött a betegsége.
Ha adott valódi tk-t a kutyihoz, mégiscsak tenyésztõ a szó hivatalos értelmében (hacsak nem hamis a tk, akkor viszont a hamis tk-ért fel lehet jelenteni a rendõrségen), legfeljebb egy lelkiismeretlen tetû. Bár sajnos szerintem sincs lehetõségetek (hacsak tényleg nem hamis a tk) vele szemben, de azt gondolom, mindenképpen érdemes megkeseríteni az életét azzal, hogy minél több fórumon (Meoe, kutyás újságok, stb.) hírét viszitek, hogy (nem( kezelte a problémátokat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ismerõsöm nevében is a válaszokat (akié a kutyus, mert nem az enyém). Én is ezt mondtam nekik, hogy nem tehetnek semmit, hiszen nincsen semmiféle szerzõdés, amiben a tenyésztõ garanciát vállalna a kutyusra. Sajnos ez van. :-( Nálam ilyen probléma még sosem volt a kutyáim közül egyikkel sem, mert körültekintõen választottam kennelt. Inkább spóroltam pluszba pár hónapig, de normális helyrõl vettem meg a kutyámat. A tenyésztõvel máig tartjuk a kapcsolatot. Azt viszont nem értem, hogy ha egy kant már vettek két éve egy ezüstkoszorús tenyészetbõl, akkor a szukát mért nem onnan vették, vagy minõségileg ahhoz közel álló, vagy jobb kennelbõl? Pénzük lett volna rá... :S

Mit tegyek egy fura pasi eseteben? Van egy srac az msn-en.Nem taliztunk de 3 honapja tartjuk a kapcsolatot.

Elvileg nincs ideje talizni velem.Mindig keres.Ugy vagyok vele messzirol jott ember azt mond amit akar.Viszont en szeretnek vele talizni mar a vicc kedveert is ha esetleg szorakox

Legjobb válasz: Én átnézném a helyedben a j és ly szavakat.

Én átnézném a helyedben a j és ly szavakat.
Sokat számítana, ha elárulnád, mennyi idõsek vagytok.
hány évesek vagytok?? ha olyan 20 körül lehet h fiatalabb kb 11 éves kisfiú vagy 50 éves papa
A kérdező hozzászólása: A helyzet erettelen sracnak tartom, de adok neki egy eselyt, ha lesz idelye mar ha igaz.En 21 leszek o 23 éves.. Szerintem kicsit vicces a helyzet de, megszivatnam egy kicsit hogy térjen észhez hogy nem csak o van a világon..
A kérdező hozzászólása: Koszi, igazad van.Tényleg szukségem van tanulni.Kellemes Unnepeket!
Szia, kb en is igyvagyok vele. Tartjuk reg a kapcsolatot, de mikor talizasrol lenne szo mindig keres valami kifogast. Aztortad, hogy megszivatnad. Ezt hogyerted ? Mivel ? Hogyan ? Aruld legyszives el, mert lehet en is ilyesmit kene bevessek. :)
szerintem valamiben hazudik, füllent... lehet, hogy nagyon fiatal, lehet hogy nagyon idõs!! vagy bányarém és nem mer emberek közé menni xD deh szerintem hagyd a fenébe...
A kérdező hozzászólása: Talan egyeb randik bulik sok sraccal es oltoszkodes eppen egy masik sraccal rani... De ertlek titieket. koszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!