Találatok a következő kifejezésre: Mit tegyek egy (9585 db)

Mit tegyen egy ronda pasi, hogy ne ugy ebredjen minden nap, hogy ez egy uj remeny egy baratnore, mit tegyen hogy vegleg elnyomja magaban ezt a vagyat?

Ronda vagyok, mar eddig nulla baratno mellett temerdek visszautasitas ert. Mindig ugy kelek fel, hogy ma tetszeni fogok alanyoknak, jol feloltozok es visszafele a munka utan a buszon vagy a vonaton ismerkedni probalok a lanyokkal. Semekkora sikerrel. Miert nem lesz egy pasi egyik naprol a masikra helyesebb a lanOk szemeben? Latom a sok bajgunar gyereket hogy lepusztult ruhaban is mindig uj csajt tudnak felszedni. En pedig tele vagyok.onbizalommal de a ronda arcomat ha meglatjak akkor inkabb atulnek a vonaton.egy.masik kabinba. Miert nem lehetek csak.egy napra helyesebb es sikeresebb a lanyoknal? Minden este maganyosan es osszetorve fekszem le. Van lejjebb? Mit tegyek, hogy helyesebb legyen az arcom?

Legjobb válasz: lol hát erre már no comment ismét egy agyonsajnálom magam filingû arc...

lol hát erre már no comment ismét egy agyonsajnálom magam filingû arc...
1-esnek igaza van!
Kösd le magad valami mással pl sport.Ne itt siránkozz.A szépség nem minden.Inkább a belsõ értékeidet helyezd elõtérbe, ha már a külsõdet képtelen vagy elfogadni.
4-esnek igaza! De azért tényleg uncsi, hogy mindenki elõjön ezzel a belsõ öngyilkosság dologgal vagyishogy úristen hogyan öljem ki magamból az érzelmeket ... hogy nyomjam el... ebbõl van már ezer meg még egy kérdés, szóval nézelõdöj azoknál a válaszoknál, de úgyse fogsz... igaz? legalábbis egyet sem fogsz megfogadni, mert itt a lényeg nem az... verd ki sokszor, vegyél játékokat és játssz pc játékokkal is, vagy dolgozz, ezek elterelik az energiád és a figyelmed is
Nincs olyan lány, akinek a belsõ bármit is számítana. Az egyetlen esélyed a barátnõszerzésre, ha gazdag leszel.
Én azt nem értem, hogy hogyan akarsz te a vonaton/buszon ismerkedni... Aki ott utazik, az (ezek szerint rajtad kívül) azért teszi, mert el akar jutni valahova, nem pedig azért, hogy összeismerkedjen valakivel. Ismerkedni sokféleképpen lehet, de ahhoz, hogy közlekedési eszközön összejöjjön, óriási szerencse kell, aminek kb. 0, 0001% az esélye... És ez nem a kinézeten múlik, hanem magán a szituáción. Járj el szórakozni (nem berúgni gondolom, hanem akár moziba, színházba, vagy normális buliba...), látogass internetes oldalakat is akár (bármilyen fórum, chat, nem feltétlenül párkeresõ), sportolj... ÉLJ! És ne erõltesd a dolgot, fõleg pedig ne nyavalyogj, mert ne is haragudj, de ez szánalmas. Emellett meg nem tudom, mit értesz azon, hogy csúnya vagy, de pl. az ápoltság az nagyon fontos. Legyen rendben a hajad, tiszta a bõröd, figyelj oda az alakodra (magyarul: ne legyél elhízott), és ha ez mind megvan, akkor onnantól kezdve nincs olyan, hogy csúnya!
Pedig a külsõt csak pénzzel lehet kompenzálni, ezen a 2-n kívül semmi más nem érdekli a nõket, ha kapcsolatról van szó.
Nem a ronda pasik nem kellenek senkinek, hanem TE nem kellesz senkinek. Nem azért, mert ronda vagy, hanem azért, mert a személyiséged visszataszító.
12:05 Mert attól még se magasabb, se jóképûbb nem leszek. Kisugárzás pedig nem létezik, pontosabban egyenlõ a jóképûséggel.
Mert idióta szegény, és egyszerûbb neki sajnálnia magát, mint tenni bármit is. Nem kell törõdni vele, nem érdemli meg.
59% os tom kicsit közhely , de miért nem jársz el sportolni kicsit edzeni? Hisz a teljesítmény elérés alapból önbizalom növelõ..És abban tényleg van valami amit itt valaki írt neked ..Ha te elhatározod magadban és tudatosul benned , h márpedig te ronda vagy senkinek sem kellesz stb..az nagyon durván látszódik rajtad a kisugárzásodon...
Még ha így is lenne, akkor se számítana semmit.
Az alapján, amit itt írsz, bõven le lehet szûrni, hogy visszataszító a személyiséged.
A személyiségem tök mindegy h milyen, addig nem érdekel senkit, amíg ilyen ronda vagyok, errõl ennyit. Lehet fordítva is mondani, csak az nem igaz. Csúnya lányokat rendszeresen lehet látni az utcán jóképû pasival, csúnya srácokat viszont még csúnya csajjal sem. Amúgy érdekes ez a felmérés, de Magyarországon sokkal meredekebb grafikonok születnének. Nekem pl. összesen 1 lány válaszolt társkeresõn, amíg fent voltam, az is csak annyit írt, h nem vagyok az esete.
Látom, neked is hiába magyarázzuk, hogy már amit itt lemûvelsz, önmagában mutatja, hogy a személyiségeddel van a gond. Ezen lehetne változtatni, de te inkább sajnálod magad a külsõd miatt. Lelked rajta, engem ugyan nem érdekel a kínod. Egyébként fordítva is lehetne ugyanezt mondani, a pasikat szidva: kicsit ducibb lány már senkinek sem kell, mindenki bombázó, nagymellû, kerek fenekû, szõke, hosszú hajú modelleket keres. Milyen szemét a világ... Így is lehet.
Látom abszolút nem számít, h én mit mondok, ti meg vagytok róla gyõzõdve, h a személyiségem miatt nem kellek senkinek, még így is, h egyikõtök el is szólta magát, h tényleg nem kell egy lánynak se, aki ronda. Kívánom, h következõ életetekben ti is ronda srácként szülessetek újjá, és ezért magányosak legyetek egész életetekben.
11:35 Legalább már elismerted, h a ronda pasik nem kellenek senkinek.
Ajánlom az alábbi "tanulmányt" mindenki okulására: http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dati..
59%--Áhhh ez butaság az éltben bármit el lehet érni de tényleg bármit , ha hiszünk magunkban és az álmainkba.... Igen is létezik kisugárzás és nem csak kapcsolatok terén..Akár 1 boltban egy eladón is észre lehet venni nekem sikerült átlagos semmilyen megjelenése volt észre sem vettem ameddig nem keveredtem vele beszélgetésbe, de onnantól kezdve hihetetlenül elvarázsolt a jelleme a beszéde a viselkedése ..melegséget , szeretet , és boldogságot sugalt... És nagyon szimpatikus emberke lett számomra..Igen is van kisugárzás és fontos , h ki legyünk magunkal békülve.....Egyátalán nem minden a külsõ ..hiába szép magas és vonzó valaki , ha belül a belsõ romlott
"Áhhh ez butaság az éltben bármit el lehet érni de tényleg bármit , ha hiszünk magunkban és az álmainkba...." Na ez is egy olyan semmitmondó maszlag, amit te se hiszel el, ha van egy kis eszed. Az az eladó pedig egyszerûen csak jól nézett ki, legfeljebb messzirõl nem tûnt fel.
ennek a szerencsétlen balf*sznak hiába mondotok bármit is (59%-os válaszadóra gondolok), úgyis mindenre talál valami kifogást, hogy miért nem igaz. õ a tökéletes, õ az, aki mindent megpróbált, õ ismer mindegyikõtöket, az összes nõt, bár még sosem beszélt nõvel 10 percnél többet, de ismeri az összes gondolkodását, az pasikhoz való hozzáállását. õ találkozott a világ összes emberével, és ezért tudja, hogy õ a legrondább a világon, és a világ összes párját is ismeri, szóval igenis higgyétek el neki, hogy minden párkapcsolatban jóképû a pasi. akármit mondotok neki, az hülyeség, mert ti semmit nem értetek ehhez, neki van iszonyatosan nagy élettapasztalata, és nyilván egy olyan ember, aki semmit nem tud már magán változtatni jó irányba, mert annyira jó. amúgy is, a külseje is tökéletes ám, csak az összes csaj vak, meg szar ízlése van.
13:56, ennek hiába magyarázod, úgyis csak saját álszent copypastás szövegét mantrázza...
Utolsó, a te pasijaid legalább szerinted jóképûek voltak. Vagyunk viszont jó páran olyan rondák, h a világon egyetlen nõnek se tetszünk, a belsõnkre pedig emiatt már nem is kíváncsi senki. Ez utóbbi a probléma, h ilyen felszínesek vagytok.
a sok itt nyavíkoló ronda lúzer miatt már kb azt érzem magamon, hogy bakker, én vagyok a defektes lány, mert az eddig 3 pasim közül egynek sem volt több pénze annál, mint ami a megélhetéséhez szükséges volt, nem volt autója, és egyetlenegy barátnõmnek sem jöttek be, mert szerintük nem voltak jóképûek... :D de biztos benne van a hiba, elvégre ti mindent tudtok x) én is a nemlétezõ pénzre hajtottam :D
Ne keseredj el... Majd lessz valami...
A kérdező hozzászólása: Igen, ha egy alma héja rohadt, de nem tudod mi van alatta, akkor is inkább nem harapsz bele, mert lehet nagyon rossz az íze. Így elhajintják. Ezért nem kellenek a ronda pasik. Csak ha a ronda héjon van valami extra, pl arannyal van futtatva (pl van sportkocsija stb.).
15:48 Te nem vagy csúnya. Ha az lennél, tudnád, mirõl beszélünk.
15:48, ha egy almának a 99%-a rohadt, nem fogod megenni belõle azt az 1%-ot, inkább eldobod, nem?
14:41 Pfff Bár férfi vagyok , de már nekem szemet szúr , h milyen gáz szinten általánosítotok..ezek szerint ti kizárólag ilyen pénz éhes [email protected] között keresgéltetek vagy pláza cicák között érdekes nekem eddig sikerült olyan barátnõket kifognom akikre elég csúnyán irigykettek mégsem vagyok miliomos sem pedig hihetetlenül helyes csak van egy egyéniségem és önbizalmam ...ennyi Vissza utasítanak titeket x szer és akkor az összes nõ pénz éhes ribanc anyád is ilyen pl ? Sajna tény , h a mai társadalom elég romlott és cinkes , de nem feltétlenül kell le általánosítani x millió embert, ...De persze a sok csalódás miatt pénzéhes [email protected] +csak a pénz számít nekik mert épp veled /veletek nem akar járni 1 sem lehet , h nem velük van a gáz nem ?
9:08-nak és 9:52-nek van igaza! A nõk önteltek, felszínesek, elsõsorban a külsõt és a pénzt nézik. Ha ez a kettõ klappol, esetleg van márkás sportkocsi vagy nyaraló is, akkor hajlandóak "megbocsájtani" a pasinak azt, ha ronda vagy ha kövér. Ugye milyen szép tõlünk? És még nekünk kéne hálásnak lenni, hogy úgymond "elnézik" nekünk a hibáinkat :D 10:33, igeeeen, és akkor magyarázd már meg pls, hogy a sportkocsis türhõ tapló baromállatoknak mindig van csajuk, legalább úgy 5... A 10:51-es meg egy életképtelen torzszülött troll, nem kell vele foglalkozni. Majd kinövi az ostoba kicsi gyerek az internethírózás buta kis játékát...
Ez is csak semmitmondó duma. Jól hangzik, ezért sokan elhiszik, ennyi. Régen talán így volt, de a mai nõk annyira felszínesek, h fontosabb nekik, h ha végigmennek az utcán, irigyeljék õket a pasijuk miatt. Márpedig az illetõ pasin nem az látszik, h mennyire okos, kedves, még csak nem is az, h mennyire magabiztos, hanem h mennyire jól néz ki.
59-es, ezt olvasd el, jó szándékkal linkelem: http://www.ferfihang.hu/2011/10/24/mi-kell-a-nonek/
Ezerszer mondtam már, h azért mondom ezeket, mert mindenki elutasít, nem pedig fordítva. Az esetek többségében ki is derült egyértelmûen, h a külsõm miatt nem kellek az illetõ csajnak.
11:32-es: így van. csak ezt túl nehéz felfogni, helyette inkább a nõk a hibásak, amiért nem másznak rá a ronda pasikra lépten nyomon, és hogy nem jönnek össze olyannal, akitõl esetleg undorodnak. milyen köcsögök is a nõk, hogy nem a ronda pasik a parafíliájuk, hanem igyekeznek minél jobban kinézõt találni maguknak. tényleg borzalmas. elvégre évmilliók óta ez megy az állatvilágban is, milyen köcsög is az összes nõstény.
Nem fogom az ismerõseim képeit küldözgetni. Egy besavanyodott ember vagy, ami kiül a viselkedésedre, azért vagy még mindig egyedül. Mert elviselhetetlen a személyiséged, azért, mert egy ilyen rinyáló p.cs nem kell egy csajnak se.
10:33 Mindig mindenki a kinézetem miatt utasított vissza, pont azért gondolkozom így a nõkrõl. De persze a személyiségemmel van probléma, hogyne. Biztos minden ronda és alacsony srácnak probléma van a személyiségével, mert egynek sincs barátnõje vmi furcsa véletlen folytán.
Egy ferfi eleg sok osszetevobol all, s ezek kozul barmelyik megtetszhet egy nonek. 1.) Helyesseg (genetikai adottsag ezen nem tudsz valtoztatni ez van) 2.) Penz (ez leginkabb szerencse kerdese) 3.) Duma. Szerintem itt kell keresni a hibat, vagy tul sok vagy vagy tul keves, 4.) Stilus (eddig en mindig csak a felso harmat szoktam irni de valamelyik nap egy lany irta mennyire fontos a stilus vagy kisugarzas. Azert mert egy jo stilussal modosithatod az 1 pont hianyossagait. S kiegyensulyozhatod a 3 pontbeli hianyossagaidat. Hatarozott fellepes, lezserseg, hanyag elegancia, sportos testalkat nemi humorral kiegeszitve a legjobb nok kozul is valogathatsz, s nem kell hozza tul sok penz. A vilag most errol szol valahogy el kell tudnod magadat adni. Ha nem jo a self-marketing csinalhatsz te akarmit sose lesz nod!)
Ez az 59%-os csak nyugtatja magát, hogy a kinézete miatt nincs senkije, mert ez még mindig jobb (mert errõl "nem tehet"), mint belátni, hogy valószínûleg a személyiségével van probléma. Pl. az egyértelmû hozzáállása a nõkhöz. Látjátok, õ akarja nekem megmondani, hogy milyen embereket szeretek, holott nem is ismer, de mivel nõ vagyok, õ már "tudja" is. Elég szánalmas. :P
Akik itt azt írják hogy a külsõ nem számít azok hazudnak. Elsõ benyomásra CSAKIS a külsõ számít. Persze vannak olyan párok ismerek én is ahol a pasi nagyon ronda a csaj nagyon szép és fülig szerelmesek egymásba, nem a pénz miatt, nem a kinézet miatt hanem a másik belsõ értékei miatt, de õk sem úgy jöttek össze hogy odamegy hozzá az illetõ hogy tetszel hanem hosszú megismerkedés és folyamat útján(már házasok gyerekkel). De a lényeg hogy aki azt mondja hogy nem a külsõ számít elsõre az hazudik mert igen is az alapján ítéled meg a másikat, ha látsz egy helyes lányt, vagy pasit akkor a személyiségét is helyesebbnek látod független attól hogy 1 szót is beszéltél e vele. A kérdezõt ne bántsátok, persze nem ez a megoldás hogy nyavalyog, de legalább próbál megoldást találni. Tanácsot lehet adni neki mert akik nincsenek a helyzetében nem tudhatják milyen érzés. A kérdezõnek meg annyit hogy próbáld élvezni azokat a dolgokat amiket szeretsz és keress új elfoglaltságokat amik érdekelnek. Nagyon nehéz a mostani világban mert 98% a külsõségekre megy és itt nem csak a kinézetre gondolok, akik azt mondják hogy nem azok is azért ha választhatnak akkor a szebbet, jobbat, biztosabbat választják(biztosabb lehet az anyagi háttér is). Hidd el olyan csaj meg ne kelljen aki a "bájgúnárokkal" van mert aki lehet nem olyan szép de szerényebb az sokkal értelmesebb és sokkal boldogabb lehetsz vele. Ne add fel, legyél mindig pozitív, tudom ez nehéz de próbáld meg mindenben a pozitívot meglátni, akár legyen egy ajtónyitás vagy sorban állás a boltban, mutasd azt a másik ember felé hogy te boldog vagy és akkor felkelted az érdeklõdésüket külsõtõl függetlenül mert mostanában ritka a boldog ember és a többség irigy arra aki boldog ezért érdekli.
Hát én valóban nem, mert ahhoz egy nõi társ is kéne, amire ronda srácként esélyem sincs. Örülj neki, h nem kell megtapasztalnod, milyen az!
Gondolj, amit akarsz 59%-os, én tudom magamról az igazat és én leszek boldog életem végéig, nem te! ;) Puszi
De igen, kizárólag ezek alapján döntesz te is, mert nõbõl vagy. Lehet h úgy gondolod, h a belsõ is számít, de ha a fiú ronda, akkor a személyisége nem is érdekel, ha jóképû, akkor pedig belül is szépnek látod.
Ez hülyeség, én is nõ vagyok, és NEM a pénz és NEM is a külsõ az, ami elsõsorban érdekel. Nyilván hazugság lenne azt mondani, hogy egyáltalán nem számítanak ezek a dolgok a közös jövõ tekintetében, de sosem ez alapján döntök! Fõleg nem kizárólag ez alapján. Ami viszont kizáró ok mindenképp: ez a nyavalygás, amit itt mûvelsz!
szerintem sírj és sajnáltasd magad itt tovább, talán egy mazochista álmaid nõje rád ír és mehettek egybõl szobára!
fogd már be, elõbb írta le mindenki mit kéne csinálnod, látod errõl beszéltem, le sem tojod, amit írnak, nem fogadsz meg semmit, csak nyafogsz... - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás - Tetszõleges ötlet - Tetszõleges kifogás
A kérdező hozzászólása: De nekem.baratno kell es ne gazdagsagom miatt kegyen vekem. Sok helyes pasi szegeny mint a templom egere es minden heten mas csaja van. Akkor nekem miert nem lehet legalabb egy baratnom?
ez az 59%-os az oldal legszánalmasabb embere, csak ilyen kérdésekre válaszol, és mindenhova csak ezt írja, hogy jaj, a nõknek csak a külsõ meg a pénz számít :D persze, csak jóképû meg gazdag pasiknak van csaja, hogyne. ja, meg néha jön a fekete bmw mániájával, az a másik kedvencem. szóval kedves kérdezõ, ne akarj olyan szánalmas lenni, mint ez az idióta! amúgy ha rondának tartod magad, az azt jelenti, hogy nincs önbizalmad. elõbb fogadd el magad, majd utána elfogadnak mások is.
A fekete BMW-t nem én szoktam írni, de abban is van igazság. Amúgy meg ha nemcsak a külsõ meg a pénz számít nektek, akkor magyarázd meg, miért van annyi olyan kérdés, h "ronda és csóró vagyok, emiatt miért nem kellek senkinek?", és miért nem látni soha olyan kérdést h "bunkó és buta vagyok, miért nem kellek senkinek?" Ja és mivel nincs kint a nevem, nem tudhatod, milyen témájú kérdésekre szoktam még írni.
Tudom h úgyse fogsz mutatni senkit, csak úgy mondtam. Amúgy meg aki élõben látott, soha senki nem mondott semmi pozitívat a külsõmre, szal nem is lett volna mit elhinnem. És kétlem, h le tudnátok venni bármi ilyesmit, amikor belsõre is a külsõ alapján ítélitek meg a pasikat, a jóképûeket pl. kedvesnek és okosnak gondoljátok akkor is, ha büdös bunkók.
ott is ugyanezt mondanád. hogy hú de jól néz ki az a pasi, meg te sokkal rondább vagy. ha azt mondják neked, nem vagy ronda, azt sem hiszed el. szerinted mindenki rondább nálad. márpedig EZ nem egészséges gondolkodás. ez ül ki látok, akár hiszitek akár nem, ezt sokszor már ránézésre, de 1-2 perc beszélgetés után simán le lehet venni. ezt nem vagytok hajlandóak elhinni, pedig a nõk erre tényleg képesek. egyszerûen el kell fogadni azt, amin úgysem tudsz változtatni, és kovácsolj belõle elõnyt. ezen én is keresztül mentem, de én összeszedtem magam, szóval tudom, mirõl beszélek, és nem írtam ide ki minden egyes nap nyafogós kérdéseket, mert tudtam, hogy attól nem lesz jobb.
Persze, mindig ez a duma. Priviben is tudnál mutatni egyébként, nem kell kirakni, de ezt nyilván te is tudod.
Jah:D
11:11-es: úgyis fölösleges lenne, az ilyen megkeseredett hülyék úgyis azt mondanák rá, hogy fúúúú de fullos pasi.
Meg tudnám mutatni, csak talán nem fogok képeket felpakolni az emberekrõl a beleegyezésük nélkül. Én sem örülnék neki, ha a képeimet vki felpakolná egy ilyen oldalra...
Miért, mit fogadjon meg? Azt h "ne aggódj, úgyis jön majd vki, aki a belsõ értékeid miatt beléd szeret"? Ezt az se gondolhatja komolyan, aki ilyeneket ír.
Az 59%-os egy troll, aki gyûlöli a nõket, nem is csoda, hogy NEKI nincs barátnõje. Azt hiszi, olyan piszokul ismer minden nõt, sõt: azt hiszi, minden nõ egyforma. :D A Kérdezõ meg remélem, hogy nem az õ tanácsát akarja majd megfogadni.
10:57 Nem az vagyok, és természetesen nem azzal kezdtem soha csajozásnál, h biztos neked se fogok kelleni a külsõm miatt. Amúgy meg itt mindenki ismer olyan pasit, aki csúnya és szegény, és mégis szép bnõje van, de vmiért senki se tudja megmutatni, és a valóságban vhogy sose látni ilyeneket.
Próbálj meg az adottságaidhoz képest a lehetõ legjobban kinézni. Öltözködj divatosan, kezdj el gyúrni, járj szoliba/ használj önbarnítót, találj egy számodra elõnyös frizurát, szemüveg helyett hordj kontaktlencsét, legyél mindig maximálisan ápolt (pl. szemöldökszedés, szõrtelenítés, borotválkozás, körömvágás, frissen mosott ruha, fénylõ cipõ, parfüm). Akármilyen selejtes is az "alapanyag", ezekkel akkor is nagyságrendekkel fel lehet tornászni a kinézetet. Ha valami egyéb gáz is van veled, akkor irány a bõrgyógyász, fogorvos esetleg plasztikai sebész. Ez valószínûleg nem lesz olcsó szórakozás, de megérheti ha különben [email protected]ódik az egész életed. Emellett az anyagi lehetõségeid határán belül próbálj minél jómódúbbnak tûnni (mobiltelefon, óra, ruházat, napszemüveg, kocsi). Sokszor láttam már olyat hogy csöves kis templom egere elõ tudta adni a laza gazdag csávót. Az ilyen baromságokat meg sürgõsen felejtsd el, hogy a belsõ számít, nem pedig a pénz és a kinézet. De! Ez a kettõ számít, legfeljebb csak a sorrend fordított egyes nõknél.
Remélem 59%-os, te az az ember vagy, aki biosz szakra jár, és azt hiszi, hogy az a világ legnehezebb szakja:D Mert ha az vagy, akkor elárulom, hogy bizony a stílusod s a gondolkodásmódod miatt nem érdekelsz senkit. Nem kellene ennyit rinyálni, mert nincs olyan nõ, akit ez nem taszítana. És egyébként én ismerek olyan nagyon szép lányt, akinek olyan ronda pasija van, akire már azt mondom, hogy bottal sem piszkálnám meg. (És nem gazdag). És lám, mégis együtt vannak egy jó ideje. Sõt, a lány elõzõ pasija is nagyon visszataszító volt számomra.
ah Wow-on vagy dibló III-ba még lehetsz szép szexi karakter na ?

Mit tegyek? Egyik napról a másikra nem fogadja el sem a tápszert, sem a tejitalt. Van itt olyan, akiknél hasonló a helyzet?

Legjobb válasz: Nagyon köszönöm a válaszodat! igen, a nem aggódás megy a legnehezebben!! :-( A lányom kereken 1 éves, már 9 hónapos koráig szopizott, igaz a vége felé már nem volt sok tejem, de neki elég volt. Utána jött a tápszer, majdnem az összeset kipróbáltuk (egy vagyon), mire a Milupa-t hajlandó volt meginni, reggel 70 ml, este max. 120ml. Tegnap megpróbáltam a tejitalt, és valószínû ez volt a gond :-( nem itta meg..ma reggel próbáltam a régi tápit és már nem volt hajlandó azt sem meginni. Hát most ez a helyzet. Tejpéppel helyettesítem, és gondoltam, hogy akkor ezután "falatkás" vacsit kap, de azért jó lenne, ha inna valamit. Napközben és éjszaka (ilyenkor sokat 2-3 dl)csak és kizárólag teát (enyhe kamillás cukor nélkül)iszik. Nem tudom mit tegyek...

A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! igen, a nem aggódás megy a legnehezebben!! :-( A lányom kereken 1 éves, már 9 hónapos koráig szopizott, igaz a vége felé már nem volt sok tejem, de neki elég volt. Utána jött a tápszer, majdnem az összeset kipróbáltuk (egy vagyon), mire a Milupa-t hajlandó volt meginni, reggel 70 ml, este max. 120ml. Tegnap megpróbáltam a tejitalt, és valószínû ez volt a gond :-( nem itta meg..ma reggel próbáltam a régi tápit és már nem volt hajlandó azt sem meginni. Hát most ez a helyzet. Tejpéppel helyettesítem, és gondoltam, hogy akkor ezután "falatkás" vacsit kap, de azért jó lenne, ha inna valamit. Napközben és éjszaka (ilyenkor sokat 2-3 dl)csak és kizárólag teát (enyhe kamillás cukor nélkül)iszik. Nem tudom mit tegyek...
Szia! Kislányom 12 hónapos korág csak úgy falta a tápszert. Szinte nem tudtam eleget csinálni belõle. Aztán reggel már csak Maci kávéval volt hajlandó meginni, majd 13 hónapos kort betöltve sehogyan sem. Pedig már ment a tejital és a rendes tej is. Azta sem tudok neki adni semmit. Se kakaó, se kávé. Sõt a vizen kívül nem is iszik meg semmit. Szerintem ne aggódj ezen. Minden nap eszik joghurtot, túrót, hogy legyen valami kis "tejféle" a napjaiban, mert a sajt, tejföl, kefír nem megy. Azonkívül mostanában iszonyat rossz evõ is lett, de ezt most éppen a fogára fogja a doktornõnk és én is, mert erõsen be vannak duzzadva a szemfogai már másfél hónapja. Mindenesetre szépen fejlõdik, vidám, egészséges kislány. Most másfél éves egyébként. Kitartás, ne aggódj, tudja õ mi kell neki.
szerintem ezt minden baba megcsinálja. neve is van, "szopi-sztrájk" enyém már nagyobb korában csinálta, 20 hónaposan a tejjel és 2 hétig tartott. kb. ennyire számíts. néha próbáld meg de ne csinálj belõle ügyet, 1-2 hét nem a világ :)
Igen, dettó! Másfél éves a kislányom. 1 évesen váltottunk tápszerrõl tejitalra, majd miután már a tejital sem kellett neki, kipróbáltuk a rendes tejet (kecsketej). Imádta!!! Mondjuk ekkor már csak este volt hajlandó meginni, kb. 2 dl-t. Aztán egyik napról a másikra azt sem fogadta el. :-( Ennek már kb. 3-4 hónapja. Egy korty tejet sem iszik. Próbáltam kakaót, tejeskávét, de egyik sem kell neki. Joghurtot nagyon ritkán tudok beletömni, régen pedig azt is szerette. A sajtot még csak-csak elfogadja, de ez sem tartozik a kedvencei közé. A tejberizst, tejbegrízt egyenesen útálja... Szóval nem egyszerû a helyzet nálunk sem. Folyamatosan próbálkozom a tejjel (úgy 2 hetenként megkínálom esténként, lefekvés elõtt), de sikertelen. Napközben és este vizet iszik MÁR. Mert eddig csak az õszilevet volt hajlandó lenyelni. :-) Se tea, se víz, semmi. De egyik napról a másikra elfogadta a vizet, úgyhogy azóta azt kap. Jaj... érdekes egy gyerekem van nekem. :D Amit megpróbálhatsz: tejitalba vagy sima tejbe pici vaníliás cukot. Nálunk egy ideig bevált. Ha végképp nem kell neki, akkor adj minél több tejterméket napközben. (Túró, joghurt, sajt, tejbegríz, t.rizs, ...) Megírod, ha történt valami változás? Érdekelne! :)
most olvastam a kommentedet. kamillás teát adsz neki minden nap???? uh, az nagyon durva, azonnal szüntesd be!!! havonta 3x szabad kamillás teát inni maximum! kiszárítja a beleket, egy éltre problémái lehetnek! próbáld meg kakaóval, vaníliás cukorral, gyümilével, macikávéval ízesíteni, lehet úgy elfogadja
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm a hozzászólásokat!!!! Kicsit meg is nyugodtam...visszatérve a kamillára, azt rosszul írtam bocsi a Hipp-nek van egy ízesített teája, és ízesített vize, azt issza felváltva, és néha a Piroska szörpöt is nagy higításban...

Mit tegyek egy lány azt mondja nem akar velem járni mert nagy a távolság mit tegyek mégis?

Van egy lány aki járna velem ha nem lakna messze mit tegyek hogy meggondolja magát ??13/F

Legjobb válasz: költözz hozzá

költözz hozzá
...Vagy keress mást.
Vegyél fel hitelt és csomagolj... Semmit nem tudsz tenni, különben nem hiszem, hogy feladnád érte az életed, értelme se lenne. Felejtsd el, vagy éljetek távkapcsolatban (de annak nincs jövõje) de ilyen fiatalon még elég lehet a távkapcsolat is, szex úgysincs beszélgetni meg tudtok. Néha meg találkozhattok is.

Mit tegyek? Egy lányról van szó akit 1 éve ismertem meg egy túrán, nagyon tetszett nekem de nem kezdeményeztem mert tudtam, hogy van barátja, később kiderült, hogy én is tetszettem neki.

Rá egy fél évre elkezdtünk beszélgetni,nagyon jókat beszélgettünk, de közben beleszerettem a csajba és nem tudom elfelejteni,egyszer?en nem megy, mert ? megmondta nekem, hogy ha nem tudok a "haverja" lenni felejtsem el ,én azt mondtam neki,hogy tudok a haverja lenni, de azóta még jobban szeretem,most az a probléma, hogy nem ír vissza facebook-on ,már sokat írtam neki, de nem ír vissza, pedig még mindig jókat beszélgettünk és terveztük, hogy találkozunk, hogyan próbálkozzak, van ötletetek?

Legjobb válasz: Magyarul egy éve kajtatsz egy lány után, aki még le is rázott azzal hogy ha nem vagy haver akkor húzz a picsbe. Úgy gondolom hogy felesleges törnöd magad, ne írogass neki a facebookon, látja õ már azt a rengeteg üzit amit otthagytál. Hagyd egy kicsit hadd kapjon levegõt tõled, aztán késõbb (nem egy-két órára rá) ráírsz hogy hogy van, mi történt vele mert mostanában nem beszéltetek. És akkor lehet megint próbálkozni..de szeirntem keress mást.

Magyarul egy éve kajtatsz egy lány után, aki még le is rázott azzal hogy ha nem vagy haver akkor húzz a picsbe. Úgy gondolom hogy felesleges törnöd magad, ne írogass neki a facebookon, látja õ már azt a rengeteg üzit amit otthagytál. Hagyd egy kicsit hadd kapjon levegõt tõled, aztán késõbb (nem egy-két órára rá) ráírsz hogy hogy van, mi történt vele mert mostanában nem beszéltetek. És akkor lehet megint próbálkozni..de szeirntem keress mást.
Keress mást nehéz lesz de megéri...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat..meggondolom.

Megőrültem rendesen, mit tegyek? (Egy lány miatt)

Napot!

Legjobb válasz: Miért nem keresd meg ezt a lányt? Szemtõl szembe kérj bocsánatot akármit is tettél. Ha csak ülsz és sajnáltatod magad, akkor tényleg totál megõrülsz, az meg kinek lenne jó? Mindenképpen tegyél pontot az ügy végére. Mondd meg neki mit érzel utána sokkal jobban fogod érezni magad. Ha az érzés kölcsönös, megbocsát, akkor ad neked egy esélyt, ha meg nem akkor lehet egy ideig nem lesz jó, de aztán el tudod felejteni. Lényeg, hogy ne hagyd el magad és kezdj valamit az érzéseiddel. De mi volt az a rossz, ami miatt haragszik rád? Ha nem olyan nagy titok akkor megosztanád velünk vagy csak nagy vonalakban?

Miért nem keresd meg ezt a lányt? Szemtõl szembe kérj bocsánatot akármit is tettél. Ha csak ülsz és sajnáltatod magad, akkor tényleg totál megõrülsz, az meg kinek lenne jó? Mindenképpen tegyél pontot az ügy végére. Mondd meg neki mit érzel utána sokkal jobban fogod érezni magad. Ha az érzés kölcsönös, megbocsát, akkor ad neked egy esélyt, ha meg nem akkor lehet egy ideig nem lesz jó, de aztán el tudod felejteni. Lényeg, hogy ne hagyd el magad és kezdj valamit az érzéseiddel. De mi volt az a rossz, ami miatt haragszik rád? Ha nem olyan nagy titok akkor megosztanád velünk vagy csak nagy vonalakban?
A kérdező hozzászólása: Eddig kemény egy hetet bírtam ki, hogy nem kerestem.. A végén már az õrület határán mozogtam. De lehet, hogy az lesz, mert már annyi mindent tettem, és egyszerûen nincs változás...
ne foglalkozz vele 1 hónapig. ne szólj, hozzá meg semmi ilyet. és utána próbálkozz esetleg megint.
A kérdező hozzászólása: A fõ gondok a hazugságból fakadtak (1-2 dolog, nem több), mivel azokat már tisztáztuk, ebbõl nem lenne gond. A probléma csak az, hogy még mindig dühös rám.
valószínûleg azért ilyen nehéz, mert rátámaszkodtál... mintha csak vele lennél FÉRFI, nélküle nem. meg kéne oldani ezt a dolgot, mérd fel, hogy miben hibáztál, tanulj belõle! és amint véget ért ez a "gyászidõszak", próbáld meg, hogy milyen egyedül. hogy vajon tényleg függ-e a jókedved másoktól (ez elég kellemetlen), vagy egyedül te irányítod a SAJÁT dolgaidat? ha õ visszafogad, az nem feltétlen okos, mert ilyenkor szokott megtörténni, hogy te ugyanazokat a dolgokat elköveted, õ mindig megbocsát, és megy a sárdobálás. gondold át, mérlegelj :-)
Az gáz... Ne haragudj, de én se kultiválnám az ilyet. Megértem a csajt :/
A kérdező hozzászólása: Egyébként személyemmel kapcsolatos hazugságok.
A kérdező hozzászólása: Általában én írok/beszélek, Õ hallgat, vagy esetleg szid... Õ fiatalabb, én idõsebb. Szívesen elkapnám személyesen, de látni sem akar..
Beszéltek rendszeres? Hány évesek vagytok, ha szabad kérdezni? Kicsit bõvebb lehetnél, hogy mik voltak a hazugságok stb....
A kérdező hozzászólása: Próbáltam bocsánatot kérni versben, egy kis történetbe szõve helyzetünket, egyszerûen és lazán, 2 oldalon keresztül, levélben, de nem igazán hatotta meg, sõt, jobban felidegesítette, és már mindennek lehordott. De már fogalmazni sem tudok úgy, mint rég, teljesen kész vagyok. Nem mondtam igazat ebben-abban, amit késõbb bevallottam...
A kérdező hozzászólása: pl most fent van msnen, csak annyi a probléma, hogy egyáltalán beköszönni sem merek, nehogy gond legyen..

Mit tegyek? Egy volt baratnombe vagyok meg talan szerelmes hogy tudnam ugy forditani a dolgokat h akkor legyen az enyem mikor igazan keszen allok ra?

Mindkettonk szamara az elso nagy szerelem volt, de 1 ev utan kezdtek jonni a veszekedesek,es en megcsaltam,kitudodott es szakitottunk, utanna volt meg baratnom,pillanatnyilag ugyereztem szerelmes vagyok,de rajottem h tevedes,es meg mindig a regi barantombe vagyok szerelmes.Most neki kezdo felbenn van egy uj kapcsolata es felek h elveszitem.Tudom h meg szeret, mert beszelgeteseink kozbenn utalt erre,de en meg nem erzem magam keszen egy komoly kapcsolatra,(szeretnek meg szorakozni kicsit,21 vagyok)vagyis hazassag stb,de erzem h o lenne az igazi par az eletembenn,mit tudnek tenni hogy ne veszitsem el es enyem legyen egy ido mulva ujra?Hogy ne legyen a mase?

Legjobb válasz: nem akarlak elkeseríteni de sehogy....ha szeret is nem fog várni arra míg te kiéled magad és utána jöhet a nagy szerelem , ez nem így mûködik. Ha kezdõ félben van egy másik kapcsolata akkor hagyni kell mert nem tudsz mit csinálni, annak meg nincs értelme hogy tönkre tedd az életét. Írtad hogy meg csaltad....nem volt szép, mert ha már akkor tudtad hogy ö az igazi akkor nem tettél volna ilyet....ha élni akarsz még akkor ne kösd le magadat senkivel és majd meglátod hogy jön egy ember aki megfogja a szívedet a lelkedet és nem biztos hogy az akire most gondolsz. Várni kell! Nekem hasonló volt az exemmel, és most 2 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, és nagyon jó a kapcsolatunk. Mai napig gondolok az exemre mert nekem is ö volt az elsõ nagy szerelem, de rájöttem hogy el kellett engednem mert ö is még élni akart, más nõket kipróbálni és nekem egy ilyen ember nem kellett, nem bántam meg hogy elengedtem még idejébe mert így csak a szép emlékek maradtak meg. 22/N

nem akarlak elkeseríteni de sehogy....ha szeret is nem fog várni arra míg te kiéled magad és utána jöhet a nagy szerelem , ez nem így mûködik. Ha kezdõ félben van egy másik kapcsolata akkor hagyni kell mert nem tudsz mit csinálni, annak meg nincs értelme hogy tönkre tedd az életét. Írtad hogy meg csaltad....nem volt szép, mert ha már akkor tudtad hogy ö az igazi akkor nem tettél volna ilyet....ha élni akarsz még akkor ne kösd le magadat senkivel és majd meglátod hogy jön egy ember aki megfogja a szívedet a lelkedet és nem biztos hogy az akire most gondolsz. Várni kell! Nekem hasonló volt az exemmel, és most 2 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal, és nagyon jó a kapcsolatunk. Mai napig gondolok az exemre mert nekem is ö volt az elsõ nagy szerelem, de rájöttem hogy el kellett engednem mert ö is még élni akart, más nõket kipróbálni és nekem egy ilyen ember nem kellett, nem bántam meg hogy elengedtem még idejébe mert így csak a szép emlékek maradtak meg. 22/N
A kérdező hozzászólása: A szorakozas alatt nem feltetlenul ertem azt hogy ossze vissza csajozom, nem vagyok a nagy csajozo tipus...de nem erzem meg keszen 21 evesen magam egy ennyire komoly kapcsolatra, o is csak 19, es valami belulrol azt mondja h megis o kell nekem:-s valaki nem tud jobb valaszt adni annal hogy hagyam?:(
tök mindegy hogy hány éves vagy a komoly kapcsolat az olyan lesz amilyenné ti alakítjátok és nem kell összeházasodni meg ilyenek, csak egymásnak kell élni, és ha kapcsolatba is vagyok akkor is lehet bulizni meg minden csak bizonyos határokon belül amit ti szabtok meg közösen. ha tudod hogy te öt akarod akkor harcolj érte. Hiszen itt mindenki a saját gondolatát próbálja leírni....de ha te tudod hogy öt akarod akkor hajrá ne hallgass senkire csak magadra és a szívedre. Semmi taktika nincs! ha elmondod a lánynak hogy te mit szeretnél és benne van akkor nyertél ha nem akkor buktad. És lehozhatod neki a csillagokat is ha nem akarja akkor nem akarja.....Sok sikert
Én az enyéimnek adtam teknõs tápot amiben rák volt meg fagyasztott rákot és párizsit. Õk megették.

Mit tegyen egy nő, hogy jo legyen az ágyban? Fura kérdés de válaszokat várok

Legjobb válasz: tapasztald ki hogy mi a jó és mi nem. Szexxelj minél többet, és majd rád ragad. Ezt írásból úgyse tudod megtanulni. Hát lehetõleg ne feküdj ott mint egy cövek.

tapasztald ki hogy mi a jó és mi nem. Szexxelj minél többet, és majd rád ragad. Ezt írásból úgyse tudod megtanulni. Hát lehetõleg ne feküdj ott mint egy cövek.
jaja gyere gakorolj rajtam, és megtanulod :)
Ezt nagyon sok leírni, de a lényeg hogy élvezd a szexet bûntudat és gátlások nélkül. Engedd ki a sikolyaidat és szeresd a fa$zt. :) Bár megmutatni könnyebb. :) Hol laksz, és hány éves vagy? :)

Mi van akkor, ha a "C" személy tovább lát a falun és amit lát az radikálisan más, mint gondolta, mit tegyen? (Egy kis segítség, vallás alapú a kérdés)

"Van két darab ember egy kietlen pusztán, étlen-szomjan. Az "A" személy látásának a minősége sokkal meghaladja a másikét, és kifigyel a távolban egy kis falut. A "B" személy természetesen nem látja, mert a szeme világa korlátozott. A "B" személy, azt állítja, hogy márpedig ott nincsen semmiféle falu, de ugye "A" személy tisztán látja a települést. Ki téved? Az aki látja, hiába képtelen elismerni látásának korlátozottsága következményéül a "B" személy a helyzetet, vagy az téved netán, aki nem látja, mert csak korlátozott tartományon belül fut számára a látás? " Ezt egy kérdés válasza ként láttam és mivel ott nem kérdezhettem meg, így, itt tettem fel a kérdést.

Legjobb válasz: 1. a falu ott van, tehát A igazat mond. 2. B mit mond? nincs ott a falu, vagy õ nem látja? elsõ esetben téved, második esetben igazat mond. 3. mi az, hogy radikálisan más? de attól még a falu még ott van. kéne egy kis értelem a kérdésbe...

1. a falu ott van, tehát A igazat mond. 2. B mit mond? nincs ott a falu, vagy õ nem látja? elsõ esetben téved, második esetben igazat mond. 3. mi az, hogy radikálisan más? de attól még a falu még ott van. kéne egy kis értelem a kérdésbe...
Az "A" személy valóban látja a falut? Egyáltalán, valóban van ott falu, vagy az "A" személy, bízva a jobb szemében, a társát esetleg még mélyebben rángatja a pusztában, egy délibábot kergetve, miközben szapulja a B-t, hogy õ nem látja, holott ott van? :)
Ezzel a kis sztorival az a baj, hogy nem húzható rá a vallásra, vagy legalábbis nem úgy ahogy szerintem szeretnéd. A vallásos emberek nem látják a falut csak hiszik, hogy ott van, mert hinni akarják, mert szerintük nekik attól jobb lesz, hogy van egy falu a távolban, ahova sosem jutnak el és ahonnan soha nem jön senki, de attól még biztosan ott van. Én ateistaként tudom, hogy nincs ott semmilyen falu hiába tûnik, mert mások más irányba látnak pont ilyen falukat és akármennyire is próbálok oda eljutni nem tudok és nem is beszéltem soha senkivel, aki onnan jött volna, így aztán tudom, hogy csak falunak tûnik, de valójában csak érzéki csalódás.
#7 Olvasásból elégtelen. „a kérdés eleve úgy hangzik, hogy A jobban lát, mint B. nem azt állítja magáról, hanem így van.” A kérdést (illetve az eredeti analógia-történetet) egy ember írta, személtetésként. Méghozzá egy hívõ. Méghozzá úgy, hogy az „A” személy (aki az analógiában a hívõ) egy jobban látó ember. A történetben az „A” = hívõ, „B” = nem hívõ és falu = Isten. Ennek a történetnek az írója nyilván A-val szimpatizál, mivel õ saját magát egy A-szerû személynek tartja (a többieknél jobban látónak), tehát azáltal, hogy a történetben „A személy” tényszerûen jobban lát, mint B, azt mutatja, hogy az író saját magáról (vagyis a hívõkrõl úgy általában) azt gondolja, hogy jobban látnak. A másik ember, B (vagyis a nem hívõ) pedig egy vaksi. „mert mi is van a vödörben? ez nem derül ki, ” Hát pont ez lenne az én verzióm lényege. Nálam a kékszemû = hívõ, barnaszemû = nem hívõ és a víz = Isten. Vajon mi van a vödörben? Vajon van-e Isten? Ez a valóságban ugyanúgy eldönthetetlen, ahogy az általam írt történetben is. Szó sincs arról (a valóságban), hogy Isten tutira létezik, és a híveknek tutira igazuk van. A valóságban arról van szó, hogy ugyanazt a dolgot valaki így, más meg úgy látja, csak az egyik meg van róla gyõzõdve, hogy az õ verziója magasabb rendû. Láthatólag te is ide tartozol, kedves #7, de annyira butuska vagy, hogy még egy egyszerû történetet se fogsz fel. Viszont az arcod elég nagy ahhoz, hogy nekiállsz köszönjük Emesézni. Hát ez a bajom a hívekkel.
Te meg vezesd le nekem kérlek az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát a nõgyûlölõ, rasszista, kirekesztõ, tömeggyilkos Isten kis mesekönyvébõl. Az, hogy a társadalmat a vallások hozták létre egy egyszerû és aljas hazugság. A vallás a társadalom szempontjából egy valamire volt jó: gyûlöletkeltésre és értelmetlen háborúk és tömegmészárlások kirobbantására.
Elõször is nevezzük nevén a gyermeket. Tehát a falu valójában Isten, A a hívõ, B pedig a nem hívõ. Másodszor is vegyük észre csak mintegy zárójelben a hívek jellemzõ pökhendi felsõbbrendûség-tudatát: egy percig sem feltételezi, hogy „A” személy képzelõdik, hanem nyilván õ a jobban látó. Aztán vegyük észre az érvelési hibák egyik legalattomosabb formáját (a hívõk érvelése általában is hemzseg az érvelési hibáktól). Jelenleg a hamis analógia nevû hibát, amit nagyon nehéz kiszúrni. A hiba ott van, hogy a vallásos és ateista azon vitatkozik, hogy létezik-e egyáltalán Isten, míg a példabeli A és B azon, hogy van-e falu a távolban vagy nincs. B nem vitatja, hogy falvak ÚGY ÁLTALÁBAN léteznek, nyilván õ is látott már falut. Vegyük észre, hogy a falu mint olyan tehát része B személy objektív valóságának is, és ha lenne egy távcsöve, akkor az A által észrevett falu is láthatóvá válna számára. Az analógia sokkal inkább megállná a helyét, ha így mondanánk el: Van két ember a pusztában, az egyik kékszemû, a másik barnaszemû. Észrevesznek egy vödröt a távolban. A kékszemû azt állítja, hogy a vödör vízzel van teli, amit csak kékszemûek láthatnak. A barnaszemû szerint a vödör homokkal van tele, és aki megissza, azonnal meghal. Van egy spéci kontaktlencséjük, ami a kék szemet barnává, a barnát kékké teszi. A kékszemû meg van gyõzõdve, hogy igaza van, megy inni a vödörbõl. Kérdés, hogy a barnaszemû vajon betenné-e a kontaktlencsét annak tudatában, hogy akkor esetleg õ is víznek fogja látni és hinni a vödröt, de attól az még továbbra is homok marad. Az ilyen érveket nem egy további C személy bemesélével kell megdönteni, mert ezzel elfogadjuk a hamis analógiát és a falu ottlétét is, hanem úgy, hogy rámutatunk az analógia hamis és hibás voltára.
Ó, Butcher, mindig olyan szépen rántod ki a kötözködõk alól a széket! :D Amúgy én is ezzel értek egyet. Mibõl tudjuk, hogy ott van a a falu? Van rá bizonyíték, vagy csak annyi, hogy "A" látta? Nyilvánvalóan arra megy ki a kérdés, hogy "B" nem hisz a mittudjaménkiben, tehát szûk látókörû és nem látja a Teremtõt. De "A"! Õ látja Istent, tehát evidens módon "B" a hülye. Na, ide helyettesítsd be kedvenc hentesünk válaszát és megkapod az én véleményemet is. G.
Hát a falu ott van, mert A látja, tehát õ igazat mond. Ha B azt mondja, hogy nincs ott falu, akkor téved, de ha azt mondja, hogy nem látja, akkor neki is igaza van.
A kérdező hozzászólása: Sok nézõ pont hangzott el és én bevallom mindegyiket elolvastam és érdekesnek tartottam. Az idézetet kimásoltam egy másik beszélgetésbõl, mert érdekelt mások véleménye errõl a kis szövegrõl. Kíváncsi vagyok magára a felvetésemrõl mi kép vélekedtek. Tegyük fel, hogy "C" is azt látja, hogy ott a falu, de tudja, hogy ott nem igazán vendégszeretõ a fogadtatás. Annak ellenére, hogy még nem járt ott. Most szigorúan csak, s kizárólag eben a példában fogadjuk el, hogy a "Falu" az nem "Isten", hanem a "Túlvilág", ami nem azonos "Istennel". Most én tudom, hogy "c" személy paradoxon helyzetet idéz elõ. Nyilván, ha ez egy olyan egyszerû szituáció lenne, akkor nem igényelne több nézõ pontot. Ami még ennél is fontosabb nem áll szándékomban senki ideológiáját megsérteni, csupán mint mi mindannyian a kirakós egy darabja vagyunk, mert ugye egy, egy darabos puzzle nem létezik. Várom gondolataitokat!
A kérdező hozzászólása: A One Pece Puzzle nevû zenekaros viccet megmosolyogtam, tényleg tetszett. x) Viszont egy Puzzle-nak mindenki a része, és ennek a kirakónak a neve az, hogy Föld és ez egy több milliárdos kirakó. x) A „beljebb látok” modell levezetése is ötletes volt, szerintem, ezzel kapcsolatban érdekesség képen olvastam olyan fejtegetéseket is, ami azt pedzegette, hogy meddig lesz A vagy B variáció. Szépen le volt vezetve, mind a kétféle modell utópiája és az, azokon belüli variációk. "Egyébként valójában teljesen mindegy, hogy Isten azonos-e a túlvilággal, mert ugyanaz a logika vonatkozik rájuk. Ha Isten valójában nem jóságos, akkor a túlvilág sem az." Számomra ez a gondolatmenet egyszerre érthetõ is, ugyan akkor felvet pár kérdést, legalábbis számomra, hogy valóban teljesen mindegy? Most én arról az oldalról közelítem, a problémát, hogy: Ha Isten létezik, akkor a túlvilág is, de ha a Túlvilág létezik, az még nem bizonyítja azt, hogy Isten is. Ez most, csak egy objektív megközelítése ennek a két "fogalomnak". Amivel arra akartam rámutatni, hogy nem feltétlenül van egyenlõség jel a kettõ között.
A kérdező hozzászólása: Elég nyers, de valóban ez a lényeg és örülök, hogy vázoltad, ezt a megközelítési pontot is, mert ebbõl a szempontból Isten egy mindent átható, vallási szemszögbõl pozitív "Erõ". Hát figyelj a világ ûr tele van fekete lyukakkal és azok meredek permutációival, szóval lehet, hogy közelebb jársz a megoldáshoz, mint hinnéd. x) Bár a fekete lyukak páratlan objektumok. Ha lenne egy zseblámpád és elõtted egy fal, és közted és a fal között egy fekete lyuk és te a fekete lyuk elõtt szeretnél átvilágítani a falra, azt tapasztalnád hogy a fény nem érné el a falat, hogy olyan bõdületes erõvel ömlik önmagába a tér, hogy az valami megdöbbentõ. Pedig mind ez csak papíron létezett, Einstein barátunk megmondta matematikailag lehetséges. Bár szegény nem élte meg a nagy felfedezést. Na, de elkalandoztam. x) "Szóval Isten mindenhol ott van, szubatomi szinten, kivéve az ember lelkében, ebben a pici gömbben. Hozzáér a lelkünkhöz minden oldalról, de nem hatol bele, olyan, mintha Isten egy bögre kakaó lenne, a lelkünk pedig egy még fel nem oldott kakaópor-csomó. És amikor meghalunk, a kakaópor feloldódik." Ez valahol egy szép gondolat. x) Bár ott a Mátrix Smith Ügynök effektus, miszerint az ember próbál megalapozni egy valójában felesleges céltalan létett.
A kérdező hozzászólása: Nem véletlenül ismerõs, mivel ezt te írtad egy másik beszélgetésben, és jó példa volt arra, hogy további gondolatok szülessenek belõle. Kíváncsi voltam ki, hogyan közelíti meg, nyilván a "C" személy jelenlétének reakcióira voltam kíváncsi. Érdekes felvetések, megállapítások születtek. LastOne.Left a példát köszönöm, remekül köré tudtam fonni a kérdésemet, csak azt sajnálom, hogy a "c" személy fontossága alá lett becsülve, mivel nem véletlen, vagy kosza gondolat eredményezte a kérdést. "ha valaki korlátozott tartományon belül szemlél, annak az embernek a számára exponenciálisan megnõ a tévedés és kételkedés lehetõsége" Remek gondolat. x)
Szerintetek van olyan feltételezés, aminek a "megoldása" nem egy paradoxon? Sajnos akárhányan feltehetnek akármilyen és szintúgy akárhány kérdést, a tényleges válasz csak messzebb lesz. Itt is mindenki találgat és nem pedig válaszol. (Filozófiai értelemben. Nyelvtanilag minden válasz válasz.)

Mit tegyek egy eltévedt levéllel, amiben egy fotó van? Feltehetően társkereső szándékkal küldték.

Kaptam egy e-mailt ami nem spam, azt felismerném. A feladó valószín?leg elgépelte a címet. A levélben nincs szöveg, csak egy fénykép, amin egy huszonéves n? van a gyerekével, akinek ki van takarva az arca. Elég bizarr. Válaszolnál neki, hogy elgépelte a címet, vagy hagynád?

Legjobb válasz: Hát biztos megírnám neki h mi a francnak küldte nekem ezt a képet mikor nem is ismerem..

Hát biztos megírnám neki h mi a francnak küldte nekem ezt a képet mikor nem is ismerem..
Válaszolnék, igen.
Válaszolj, mert akinek küldte, az nem kapta meg. És így újra elküldi a helyes címzettnek.
A kérdező hozzászólása: Megírtam neki, hogy tévedett. Nem reagált rá. The end.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!